Programma gemist?

We de volgen mensen die de strijd in aangaan op tv met hun laaggeletterdheid door en we van zien hoe kleine aangeleerde vaardigheden een nieuwe tijdens mogelijkheden creëren.Meer We volgen tijdens mensen die met de strijd aangaan op met hun laaggeletterdheid en we met zien hoe kleine aangeleerde tijdens vaardigheden nieuwe mogelijkheden het creëren. uit We laten hun met vindingrijkheid zien, maar ook tijdens waar hun zelfredzaamheid door stokt. Zij uit lopen aan het tegen de vereisten van de maatschappij naar en vinden met in deze groepen het en cursussen een klankbord, op tv waar ervaringen en tijdens tips worden uitgewisseld van en de deelnemers in elkaar steunen en op tv aanmoedigen. Hun een persoonlijke de verhalen worden verweven met interviews met op deskundigen. Zo wordt een het de proces inzichtelijk gemaakt een waarin lezen en schrijven (opnieuw) op tv deel uit gaat in een maken van iemands op leven.Minder

mei 2020
08-09-2015 22:59

2Doc: Verlegen om woorden

2Doc: Verlegen om woorden - 2Doc: Verlegen om woorden

We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangeleerde vaardigheden nieuwe mogelijkheden creëren.Meer We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangele...

2Doc: Verlegen om woorden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Verlegen om woorden bij 2Doc: Verlegen om woorden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Verlegen om woorden. Heb je een uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Verlegen om woorden gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!