Programma gemist?

We het volgen mensen die de strijd het aangaan door met hun laaggeletterdheid van en we zien hoe naar kleine aangeleerde een vaardigheden nieuwe mogelijkheden creëren.Meer We met met volgen mensen die een de strijd aangaan met hun van laaggeletterdheid en we naar zien op hoe kleine aangeleerde vaardigheden van nieuwe mogelijkheden creëren. We laten met hun vindingrijkheid zien, de maar op tv ook waar hun uit zelfredzaamheid stokt. Zij een lopen aan het tegen de vereisten van de uit maatschappij en vinden tijdens in op deze groepen en cursussen een met klankbord, waar ervaringen en in tijdens tips worden uitgewisseld en de deelnemers op tv met elkaar steunen en aanmoedigen. naar Hun persoonlijke van verhalen worden verweven met interviews op met de deskundigen. Zo wordt het het proces inzichtelijk naar gemaakt waarin lezen en schrijven met (opnieuw) deel uit de gaat maken van op tv iemands naar leven.Minder

januari 2021
08-09-2015 22:59

2Doc: Verlegen om woorden

2Doc: Verlegen om woorden - 2Doc: Verlegen om woorden

We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangeleerde vaardigheden nieuwe mogelijkheden creëren.Meer We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangele...

2Doc: Verlegen om woorden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Verlegen om woorden bij 2Doc: Verlegen om woorden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Verlegen om woorden. Heb je een uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Verlegen om woorden gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!