Programma gemist?

We door volgen mensen met die de strijd aangaan met hun naar laaggeletterdheid en we met met zien hoe kleine aangeleerde vaardigheden het nieuwe mogelijkheden creëren.Meer de We volgen de mensen die de een strijd aangaan op tv met hun laaggeletterdheid op en we zien hoe kleine aangeleerde een met vaardigheden nieuwe mogelijkheden een creëren. We laten hun van vindingrijkheid zien, maar ook waar op tv op hun zelfredzaamheid stokt. Zij lopen met aan tegen de van vereisten van de maatschappij het en vinden de in deze groepen in en cursussen een op tv klankbord, waar ervaringen uit en tips worden uitgewisseld de en de deelnemers in elkaar steunen en tijdens op aanmoedigen. Hun persoonlijke verhalen tijdens worden verweven met interviews op met deskundigen. Zo naar wordt het proces uit inzichtelijk gemaakt waarin lezen in en door schrijven (opnieuw) deel uit van gaat maken van iemands met tijdens leven.Minder

oktober 2019
08-09-2015 22:59

2Doc: Verlegen om woorden

2Doc: Verlegen om woorden - 2Doc: Verlegen om woorden

We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangeleerde vaardigheden nieuwe mogelijkheden creëren.Meer We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangele...

2Doc: Verlegen om woorden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Verlegen om woorden bij 2Doc: Verlegen om woorden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Verlegen om woorden. Heb je een uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Verlegen om woorden gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!