Programma gemist?

We door volgen mensen die de tijdens strijd aangaan een met hun laaggeletterdheid en in we zien hoe kleine tijdens aangeleerde vaardigheden naar nieuwe met mogelijkheden creëren.Meer We van volgen mensen die een de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid de en we zien de hoe kleine uit aangeleerde vaardigheden nieuwe van mogelijkheden creëren. met We laten het hun vindingrijkheid zien, op maar ook waar hun tijdens zelfredzaamheid stokt. Zij lopen uit aan naar tegen de vereisten van de maatschappij het en vinden in van deze een groepen en cursussen een door klankbord, waar in ervaringen en tips het worden uitgewisseld en de deelnemers door het elkaar steunen en aanmoedigen. Hun uit persoonlijke verhalen worden in verweven met interviews met op tv deskundigen. van Zo wordt het de proces inzichtelijk gemaakt een waarin lezen en schrijven (opnieuw) met het deel uit gaat maken van in iemands het leven.Minder

oktober 2021
08-09-2015 22:59

2Doc: Verlegen om woorden

2Doc: Verlegen om woorden - 2Doc: Verlegen om woorden

We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangeleerde vaardigheden nieuwe mogelijkheden creëren.Meer We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangele...

2Doc: Verlegen om woorden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Verlegen om woorden bij 2Doc: Verlegen om woorden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Verlegen om woorden. Heb je een uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Verlegen om woorden gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!