Programma gemist?

We het volgen mensen die de naar strijd aangaan met op hun op tv laaggeletterdheid en we zien hoe kleine met aangeleerde vaardigheden nieuwe op tv mogelijkheden naar creëren.Meer We met volgen mensen die de een strijd aangaan het met hun laaggeletterdheid en met we zien hoe kleine uit aangeleerde vaardigheden in nieuwe mogelijkheden met creëren. We laten hun vindingrijkheid tijdens zien, maar ook met waar hun zelfredzaamheid stokt. in Zij lopen door aan tegen de uit vereisten van de maatschappij het en vinden het in deze groepen en naar cursussen een door klankbord, waar in ervaringen en met tips worden uitgewisseld en de naar deelnemers elkaar steunen met en aanmoedigen. met Hun persoonlijke verhalen worden naar verweven met interviews in met deskundigen. Zo uit wordt het proces naar inzichtelijk gemaakt tijdens waarin lezen op en schrijven (opnieuw) deel uit door gaat maken van in iemands op leven.Minder

mei 2021
08-09-2015 22:59

2Doc: Verlegen om woorden

2Doc: Verlegen om woorden - 2Doc: Verlegen om woorden

We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangeleerde vaardigheden nieuwe mogelijkheden creëren.Meer We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangele...

2Doc: Verlegen om woorden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Verlegen om woorden bij 2Doc: Verlegen om woorden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Verlegen om woorden. Heb je een uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Verlegen om woorden gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!