Programma gemist?

We volgen mensen door die op tv de strijd aangaan met hun in het laaggeletterdheid en we zien hoe naar kleine aangeleerde vaardigheden nieuwe tijdens mogelijkheden creëren.Meer We met door volgen mensen die de de strijd aangaan met hun tijdens laaggeletterdheid en we zien het hoe kleine de aangeleerde vaardigheden nieuwe mogelijkheden naar creëren. We laten het hun vindingrijkheid zien, op een maar ook waar de hun zelfredzaamheid stokt. Zij lopen aan in tegen met de vereisten in van de maatschappij naar en vinden in deze groepen en op cursussen de een klankbord, waar ervaringen tijdens en tips worden uitgewisseld met en de deelnemers op door elkaar steunen en de aanmoedigen. Hun persoonlijke door verhalen worden verweven de met interviews met deskundigen. Zo wordt op tv het proces inzichtelijk door met gemaakt waarin lezen en op schrijven (opnieuw) deel uit gaat van maken van iemands het op tv leven.Minder

september 2020
08-09-2015 22:59

2Doc: Verlegen om woorden

2Doc: Verlegen om woorden - 2Doc: Verlegen om woorden

We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangeleerde vaardigheden nieuwe mogelijkheden creëren.Meer We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangele...

2Doc: Verlegen om woorden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Verlegen om woorden bij 2Doc: Verlegen om woorden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Verlegen om woorden. Heb je een uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Verlegen om woorden gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!