Programma gemist?

We naar volgen mensen die de strijd uit aangaan met in hun laaggeletterdheid en in we zien hoe kleine een aangeleerde vaardigheden nieuwe van mogelijkheden creëren.Meer We naar volgen mensen met die de een strijd aangaan met met hun laaggeletterdheid en we zien het hoe kleine aangeleerde met vaardigheden nieuwe mogelijkheden in creëren. op tv We laten hun vindingrijkheid zien, naar op tv maar ook waar hun naar zelfredzaamheid stokt. van Zij lopen aan op tv tegen de vereisten van de maatschappij van naar en vinden in deze groepen uit en cursussen een de klankbord, tijdens waar ervaringen en tips worden uit uitgewisseld een en de deelnemers elkaar steunen tijdens en aanmoedigen. Hun persoonlijke van verhalen worden op verweven een met interviews met deskundigen. Zo uit wordt het een proces inzichtelijk gemaakt waarin lezen in en op schrijven (opnieuw) deel uit gaat naar maken van het iemands het leven.Minder

december 2021
08-09-2015 22:59

2Doc: Verlegen om woorden

2Doc: Verlegen om woorden - 2Doc: Verlegen om woorden

We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangeleerde vaardigheden nieuwe mogelijkheden creëren.Meer We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangele...

2Doc: Verlegen om woorden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Verlegen om woorden bij 2Doc: Verlegen om woorden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Verlegen om woorden. Heb je een uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Verlegen om woorden gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!