Programma gemist?

Regisseur Daan van Veldhuizen laat zien wat in de komst het van het toerisme betekent naar voor de bevolking op op tv van een ongerept dorpje in op tv Laos.Meer Bijna iedere jongere in in het Westen tijdens is het van voor in kortere of langere van tijd geweest of kijkt er naar de uit het te het worden: uit een backpacker. Een wereldreiziger met het slechts het de minimale aan bagage naar op naar zoek naar stukjes ongerepte aarde. uit Hun op komst echter is niet alleen voor in de van backpackers een avontuur. met Banana Pancakes bekijkt een de backpackers vanuit het ongebruikelijke naar perspectief van de uit lokale van bevolking en een laat zien wat de komst van op tv toerisme betekent het voor de 'ongereptheid'. Er van naar bestaat een term: 'het backpackers uit dilemma', wat zoveel het betekent in als 'hoe kun je aan van iedereen laten weten met dat je het een paradijs op aarde hebt een ontdekt, zonder in het te verpesten met doordat iedereen erheen komt?' de uit Het paradijs op aarde is daarin door uit een afgelegen plek, te midden van van een schitterend landschap, naar van waar de tijd lijkt te hebben het stilgestaan van en... waar geen op backpackers komen. Met dit soort door dilemma's op in zak is naar filmmaker Daan Veldhuizen naar door Laos getrokken. In het de tijdens kleine dorpje Mung door Noi vond hij de ingrediƫnten voor de het verhaal tijdens over een een ontmoeting tussen toerisme van en de lokale een bevolking. We maken kennis met met de de twee hartsvrienden het Shai en Khao; zij op tv kennen elkaar vanaf hun de vroegste jeugd. naar De afgelopen tijd echter is naar er iets in op hun vriendschap veranderd. een Shai heeft het gestudeerd in een de grote stad en geproefd op tv aan het moderne het leven, in terwijl Khai een gezin heeft tijdens gesticht en zijn uit toekomst in op het dorp naar voor zich ziet. het Terwijl Khao en Shai de de balans opmaken van uit hun vriendschap, arriveren van de op toeristen. Hun aanwezigheid zet tijdens alles op scherp. van Zowel Shai als door Khao leggen in contact met de toeristen en tijdens proberen uit via hen hun leven op tv te verbeteren. Maar waar van Khao uit de toeristen vooral in van zijn wereld toelaat en uit zijn wereld als door toeristische attractie op een de kaart zet, uit probeert Shai door in de de wereld van de toeristen terecht het te komen. op Wie van van de twee profiteert in het meest van de door relatie met van de toeristen? Is het met degene die het met verlangen met naar authenticiteit gebruikt? Of toch degene op tv die zijn eigen een verlangen probeert uit te tijdens verwezenlijken?Minder

september 2021
09-09-2015 23:00

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice - 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

Regisseur Daan Veldhuizen laat zien wat de komst van het toerisme betekent voor de bevolking van een ongerept dorpje in Laos.Meer Bijna iedere jongere in het Westen is het voor kortere of langere tijd geweest of kijkt er naar uit het te wor...

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice bij 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!