Programma gemist?

Regisseur Daan naar Veldhuizen laat zien een wat in de komst van de het toerisme betekent van voor de bevolking de van een ongerept dorpje in op tv Laos.Meer Bijna iedere de jongere in het Westen op tv is het het voor kortere de of langere tijd de geweest of kijkt van er naar uit het te door worden: een backpacker. uit het Een wereldreiziger met slechts het minimale op tv aan bagage op een zoek het naar stukjes ongerepte aarde. Hun in op komst echter is niet alleen voor door van de backpackers een avontuur. Banana een Pancakes bekijkt met de backpackers naar vanuit het ongebruikelijke perspectief van van de in lokale bevolking en laat zien wat op op tv de komst van toerisme een betekent voor de 'ongereptheid'. naar Er bestaat een op tv term: 'het uit backpackers dilemma', wat zoveel betekent met als 'hoe op kun je op aan iedereen laten op tv weten dat je het tijdens paradijs op aarde een hebt ontdekt, zonder met het te verpesten door doordat door iedereen erheen komt?' Het uit paradijs op het aarde is daarin een afgelegen plek, van te midden van tijdens een de schitterend landschap, waar de tijd tijdens lijkt te met hebben stilgestaan in en... waar van geen backpackers komen. Met dit soort met dilemma's op in zak is filmmaker de Daan Veldhuizen de naar Laos het getrokken. In het op kleine dorpje Mung Noi op tv vond hij de ingrediënten voor met in het verhaal over een ontmoeting in tussen toerisme op en de lokale op tv bevolking. We maken uit kennis met in de twee hartsvrienden Shai en Khao; een op zij kennen elkaar vanaf hun vroegste tijdens jeugd. De afgelopen van tijd echter is op in er iets in hun vriendschap in veranderd. Shai heeft gestudeerd door in de grote naar stad en op tv geproefd aan een het moderne leven, terwijl het Khai een gezin met heeft gesticht en zijn op met toekomst in het dorp voor op zich op ziet. Terwijl Khao en Shai de van balans opmaken van een op tv hun vriendschap, arriveren de naar toeristen. Hun van aanwezigheid zet alles op scherp. van Zowel op tv Shai als Khao leggen contact een met de toeristen de en proberen tijdens via hen de hun leven te door verbeteren. Maar waar de Khao de toeristen met vooral in zijn wereld met toelaat en zijn naar wereld als een toeristische attractie op de kaart op zet, probeert een Shai in de een wereld van de naar toeristen terecht te komen. Wie tijdens van de met twee op tv profiteert het meest van de relatie naar met van de toeristen? een Is het degene het die het verlangen op naar authenticiteit gebruikt? Of toch naar degene die zijn op eigen verlangen tijdens probeert te uit verwezenlijken?Minder

mei 2021
09-09-2015 23:00

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice - 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

Regisseur Daan Veldhuizen laat zien wat de komst van het toerisme betekent voor de bevolking van een ongerept dorpje in Laos.Meer Bijna iedere jongere in het Westen is het voor kortere of langere tijd geweest of kijkt er naar uit het te wor...

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice bij 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!