Programma gemist?

Regisseur op tv Daan Veldhuizen op tv laat zien wat in de komst van het toerisme op tv betekent voor de bevolking tijdens van een door ongerept dorpje in Laos.Meer in uit Bijna iedere jongere in het Westen door is het voor in kortere of in langere door tijd geweest of kijkt er naar naar uit het te naar worden: een het backpacker. Een wereldreiziger door met slechts het de minimale tijdens aan bagage op zoek een naar stukjes van ongerepte aarde. Hun door komst echter is niet alleen tijdens voor de een backpackers een avontuur. Banana Pancakes van bekijkt de backpackers van vanuit het naar ongebruikelijke uit perspectief van de lokale bevolking het en laat in zien wat op tv de komst van toerisme door betekent voor de met 'ongereptheid'. Er bestaat met een term: 'het backpackers dilemma', in wat van zoveel betekent als naar 'hoe kun je aan tijdens iedereen laten uit weten dat je het op paradijs van op aarde hebt ontdekt, zonder van het te verpesten doordat op tv iedereen de erheen komt?' Het paradijs op tv op aarde is op tv daarin een afgelegen plek, naar te midden uit van een de schitterend landschap, van waar de tijd lijkt te met hebben het stilgestaan en... waar geen de backpackers komen. Met dit soort tijdens het dilemma's op zak door is filmmaker Daan op tv Veldhuizen naar Laos met getrokken. In het kleine dorpje naar Mung Noi vond hij de de ingrediënten voor een op tv het verhaal over een ontmoeting een tussen toerisme op en de lokale een bevolking. We maken kennis met uit de twee een hartsvrienden Shai en Khao; op tv zij kennen elkaar tijdens vanaf door hun vroegste uit jeugd. De afgelopen tijd naar echter is er iets uit in naar hun vriendschap veranderd. met Shai heeft gestudeerd in de van grote stad en geproefd in op tv aan het moderne leven, in terwijl Khai de een gezin heeft naar gesticht en zijn de toekomst in het dorp van voor zich ziet. Terwijl op tv Khao en het Shai de balans uit opmaken van hun vriendschap, naar arriveren de toeristen. Hun naar aanwezigheid zet van alles op scherp. Zowel in Shai als op Khao leggen contact met in de toeristen en in proberen in via hen hun leven te op naar verbeteren. Maar waar Khao de toeristen op vooral met in zijn wereld uit toelaat en zijn wereld als in toeristische tijdens attractie op de kaart zet, in probeert Shai het in de wereld van het de naar toeristen terecht te op komen. Wie van de de twee profiteert het door meest het van de relatie met de met toeristen? Is op tv het degene uit die het verlangen naar een authenticiteit gebruikt? Of van toch degene die zijn eigen op verlangen op probeert te tijdens verwezenlijken?Minder

mei 2020
09-09-2015 23:00

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice - 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

Regisseur Daan Veldhuizen laat zien wat de komst van het toerisme betekent voor de bevolking van een ongerept dorpje in Laos.Meer Bijna iedere jongere in het Westen is het voor kortere of langere tijd geweest of kijkt er naar uit het te wor...

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice bij 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!