Programma gemist?

Regisseur Daan Veldhuizen met laat door zien wat de naar komst van het toerisme betekent in het voor de bevolking een van een ongerept het dorpje in Laos.Meer Bijna in iedere jongere in met het Westen is in het voor kortere of langere een tijd geweest tijdens of kijkt op er naar uit het te van worden: een uit backpacker. Een wereldreiziger uit met slechts tijdens het minimale aan bagage in op zoek naar naar stukjes ongerepte aarde. Hun naar de komst echter is niet alleen voor op tv de backpackers door een avontuur. uit Banana Pancakes in bekijkt de backpackers vanuit het ongebruikelijke in perspectief van de tijdens op tv lokale bevolking en laat zien wat tijdens met de komst van toerisme betekent met voor door de 'ongereptheid'. Er bestaat uit een term: op 'het backpackers dilemma', wat zoveel van betekent als 'hoe een kun je aan iedereen tijdens laten weten een dat je het paradijs in op aarde hebt de ontdekt, zonder het met met te verpesten doordat van iedereen erheen komt?' door Het paradijs op aarde is daarin tijdens een afgelegen plek, door te een midden van een schitterend de landschap, waar de tijd in lijkt te hebben tijdens stilgestaan tijdens en... waar geen backpackers komen. een Met dit op tv soort dilemma's op tijdens zak is op tv filmmaker Daan Veldhuizen naar Laos met getrokken. in In het kleine dorpje Mung een Noi vond hij met de ingrediënten naar voor het verhaal uit over een ontmoeting tussen op toerisme in en de lokale bevolking. We het maken op kennis met tijdens de twee hartsvrienden een Shai en Khao; zij met kennen elkaar vanaf hun met vroegste jeugd. in De afgelopen op tijd echter is er op iets in hun vriendschap op tv veranderd. Shai heeft op gestudeerd van in de grote stad op tv en geproefd aan naar het moderne op tv leven, terwijl Khai een gezin heeft naar uit gesticht en zijn toekomst met in het dorp voor zich op tv ziet. tijdens Terwijl Khao uit en Shai de balans opmaken van tijdens uit hun vriendschap, arriveren de naar toeristen. Hun aanwezigheid zet op tv alles in op scherp. Zowel op Shai als Khao leggen door contact met de een toeristen en proberen via hen op tv hun leven te door verbeteren. een Maar waar Khao een de toeristen uit vooral in zijn wereld toelaat het en zijn op tv wereld als toeristische attractie in op naar de kaart zet, probeert Shai in op tv het de wereld van een de toeristen terecht te tijdens komen. Wie van naar de twee profiteert het meest met van tijdens de relatie met de toeristen? het Is het van degene die het verlangen met naar authenticiteit op gebruikt? de Of toch degene die zijn een eigen uit verlangen probeert te een verwezenlijken?Minder

september 2020
09-09-2015 23:00

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice - 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

Regisseur Daan Veldhuizen laat zien wat de komst van het toerisme betekent voor de bevolking van een ongerept dorpje in Laos.Meer Bijna iedere jongere in het Westen is het voor kortere of langere tijd geweest of kijkt er naar uit het te wor...

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice bij 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!