Programma gemist?

Regisseur Daan Veldhuizen een in laat zien wat de komst van de het een toerisme betekent voor de naar bevolking van een ongerept tijdens dorpje in Laos.Meer het de Bijna iedere jongere in in het Westen is een het voor kortere naar of langere tijd geweest tijdens of kijkt er naar tijdens uit het op te worden: een het backpacker. Een het wereldreiziger met op tv slechts het minimale aan bagage op naar zoek naar stukjes in ongerepte aarde. Hun uit komst het echter is niet alleen voor een de backpackers een tijdens uit avontuur. Banana Pancakes bekijkt op de backpackers vanuit het door ongebruikelijke perspectief van de de op lokale bevolking en laat op tv zien wat het de komst van toerisme betekent voor tijdens de 'ongereptheid'. Er in bestaat op tv een term: 'het backpackers een dilemma', het wat zoveel betekent als in 'hoe kun het je aan iedereen met laten weten dat naar je het paradijs op aarde hebt op tv het ontdekt, zonder het te het verpesten doordat iedereen een erheen komt?' Het paradijs van op aarde is daarin op tv een afgelegen plek, tijdens te midden uit van een het schitterend landschap, met waar de tijd lijkt te door hebben stilgestaan en... door waar geen backpackers komen. een Met de dit soort dilemma's van op zak is filmmaker Daan het Veldhuizen naar Laos van getrokken. op tv In het kleine tijdens dorpje Mung Noi vond van hij van de ingrediënten voor het verhaal over uit door een ontmoeting tussen toerisme in en de lokale bevolking. op tv We maken kennis met een de naar twee hartsvrienden uit Shai en Khao; zij een kennen elkaar vanaf hun vroegste naar jeugd. De het afgelopen tijd echter het is op tv er iets in hun vriendschap veranderd. in Shai heeft gestudeerd met in de tijdens grote stad het en geproefd aan het moderne op tv leven, terwijl op Khai een van gezin heeft gesticht tijdens en zijn toekomst uit in het dorp voor zich door met ziet. Terwijl Khao en door Shai de balans uit opmaken van hun vriendschap, arriveren op de toeristen. een Hun aanwezigheid tijdens zet alles op scherp. Zowel op tv Shai als het Khao leggen contact op tv met naar de toeristen en proberen het via hen hun leven te van verbeteren. de Maar waar van Khao de toeristen vooral in uit zijn het wereld toelaat en zijn wereld van als toeristische van attractie op de tijdens kaart zet, de probeert Shai in de wereld een van de van toeristen terecht van te komen. Wie van de twee van door profiteert het meest van met de relatie het met de toeristen? Is naar het degene tijdens die het verlangen naar authenticiteit gebruikt? tijdens Of toch degene op die zijn de eigen verlangen probeert te van het verwezenlijken?Minder

januari 2021
09-09-2015 23:00

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice - 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

Regisseur Daan Veldhuizen laat zien wat de komst van het toerisme betekent voor de bevolking van een ongerept dorpje in Laos.Meer Bijna iedere jongere in het Westen is het voor kortere of langere tijd geweest of kijkt er naar uit het te wor...

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice bij 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!