Programma gemist?

Regisseur Daan door Veldhuizen laat zien uit wat de komst van van het toerisme betekent op tv voor de bevolking door het van een ongerept dorpje in Laos.Meer de Bijna iedere jongere het in het tijdens Westen is het het voor op tv kortere of langere tijd geweest het of kijkt er met naar uit de het te worden: met een backpacker. op tv Een wereldreiziger met slechts het van minimale aan bagage op van zoek naar stukjes met tijdens ongerepte aarde. Hun komst echter is door niet naar alleen voor de backpackers door een met avontuur. Banana Pancakes bekijkt de het backpackers vanuit het naar ongebruikelijke met perspectief van de door lokale bevolking en laat zien door wat met de komst van toerisme betekent op tv voor uit de 'ongereptheid'. Er bestaat een met term: 'het backpackers naar dilemma', wat zoveel met betekent als 'hoe in kun het je aan iedereen laten weten met dat je het op paradijs op op aarde hebt ontdekt, zonder in het te uit verpesten doordat iedereen erheen komt?' uit Het paradijs op op op tv aarde is daarin een een afgelegen plek, te midden van van een schitterend landschap, in waar met de tijd lijkt te van hebben stilgestaan en... waar op tv geen backpackers van komen. Met dit op soort dilemma's op naar zak is filmmaker een Daan Veldhuizen naar Laos naar op getrokken. In het een kleine dorpje Mung Noi op vond hij naar de ingrediƫnten voor het verhaal door over een naar ontmoeting tussen toerisme en de het lokale bevolking. door We maken kennis uit met een de twee hartsvrienden Shai met en Khao; zij kennen elkaar tijdens een vanaf hun vroegste het jeugd. De afgelopen tijd echter in is er iets in in hun door vriendschap veranderd. Shai naar heeft gestudeerd in de met grote stad en geproefd uit in aan het moderne leven, terwijl Khai door in een gezin heeft de gesticht en zijn op tv toekomst in het dorp voor zich van ziet. Terwijl Khao de en tijdens Shai de balans van opmaken van hun vriendschap, arriveren op de toeristen. van Hun in aanwezigheid zet alles op scherp. Zowel naar een Shai als Khao in leggen contact met de naar toeristen en naar proberen via hen hun de leven te verbeteren. Maar waar van de Khao de toeristen vooral door in zijn het wereld toelaat en zijn wereld in als toeristische attractie op door de kaart zet, de probeert Shai in naar met de wereld van de tijdens toeristen terecht te op komen. Wie van de twee op profiteert het tijdens meest van de relatie naar met een de toeristen? in Is het degene die het verlangen naar naar een authenticiteit gebruikt? Of naar toch degene naar die zijn eigen verlangen probeert van te door verwezenlijken?Minder

oktober 2019
09-09-2015 23:00

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice - 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

Regisseur Daan Veldhuizen laat zien wat de komst van het toerisme betekent voor de bevolking van een ongerept dorpje in Laos.Meer Bijna iedere jongere in het Westen is het voor kortere of langere tijd geweest of kijkt er naar uit het te wor...

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice bij 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!