Programma gemist?

Regisseur Daan Veldhuizen het laat van zien wat de komst op tv van het toerisme betekent in in voor de bevolking van een ongerept op tv dorpje in in Laos.Meer op Bijna iedere jongere in met het Westen met is het voor kortere op of langere tijd geweest of in kijkt op tv er naar uit het te naar in worden: een backpacker. Een van wereldreiziger met slechts het minimale in het aan bagage op tijdens zoek naar stukjes het ongerepte aarde. Hun komst echter tijdens is niet in alleen voor van de backpackers een op avontuur. Banana Pancakes bekijkt een de backpackers vanuit door het ongebruikelijke perspectief van de het lokale naar bevolking en op tv laat zien wat op tv de komst van toerisme betekent van voor de 'ongereptheid'. Er uit op bestaat een term: 'het backpackers dilemma', uit naar wat zoveel betekent als 'hoe kun een door je aan iedereen laten een weten dat de je het paradijs op aarde hebt op tv ontdekt, tijdens zonder het te in verpesten doordat iedereen erheen komt?' naar Het met paradijs op aarde is de daarin een afgelegen door plek, te midden van naar een op tv schitterend landschap, waar de op tijd lijkt te hebben uit op tv stilgestaan en... waar geen backpackers komen. van Met dit de soort dilemma's op een zak is filmmaker Daan de Veldhuizen naar de Laos getrokken. door In het kleine dorpje Mung door Noi vond hij op van de ingrediënten voor van het verhaal over een ontmoeting uit tussen toerisme en op de een lokale bevolking. We met maken kennis met met de twee hartsvrienden met Shai en Khao; het zij kennen elkaar vanaf hun vroegste de jeugd. tijdens De afgelopen tijd echter is naar er het iets in uit hun vriendschap veranderd. van Shai heeft gestudeerd met in de grote stad en door geproefd aan het op tv moderne leven, terwijl naar Khai een gezin een heeft gesticht en uit zijn uit toekomst in het dorp voor tijdens zich ziet. met Terwijl Khao en Shai door de balans naar opmaken van hun vriendschap, arriveren een de uit toeristen. Hun aanwezigheid zet alles het op scherp. op tv Zowel de Shai als Khao leggen contact de met de toeristen door en proberen via het hen uit hun leven te verbeteren. met Maar waar Khao de toeristen een op tv vooral in zijn door wereld toelaat en zijn wereld naar als toeristische op tv attractie op de kaart zet, een probeert naar Shai in tijdens de wereld van de toeristen een terecht te komen. Wie van van de op tv twee op profiteert het meest van een de relatie op tv met de toeristen? Is het degene uit die het verlangen in naar authenticiteit in gebruikt? op Of toch degene die op tv zijn eigen verlangen probeert te op een verwezenlijken?Minder

oktober 2020
09-09-2015 23:00

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice - 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

Regisseur Daan Veldhuizen laat zien wat de komst van het toerisme betekent voor de bevolking van een ongerept dorpje in Laos.Meer Bijna iedere jongere in het Westen is het voor kortere of langere tijd geweest of kijkt er naar uit het te wor...

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice bij 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!