Programma gemist?

Regisseur van Daan Veldhuizen laat zien wat naar de komst tijdens van het een toerisme betekent voor de bevolking naar van naar een ongerept door dorpje in Laos.Meer Bijna iedere met jongere in het Westen door is de het voor kortere of langere het tijd geweest de of kijkt er naar het uit op tv het te worden: een naar backpacker. Een naar wereldreiziger met slechts het uit minimale een aan bagage op een zoek naar stukjes ongerepte van aarde. Hun komst tijdens echter is niet alleen met voor de backpackers de een avontuur. Banana Pancakes tijdens naar bekijkt de backpackers een vanuit het ongebruikelijke perspectief van een de in lokale bevolking en laat zien wat door de komst een van toerisme betekent de voor de 'ongereptheid'. Er in bestaat een de term: 'het backpackers met dilemma', wat zoveel betekent uit als 'hoe het kun je aan naar iedereen een laten weten dat je met het paradijs op aarde door hebt ontdekt, op zonder het te verpesten een doordat iedereen in erheen komt?' Het paradijs in op aarde is een daarin een afgelegen plek, op tv te midden van door een schitterend op landschap, waar de een tijd lijkt te hebben uit stilgestaan op tv en... waar geen backpackers een komen. door Met dit soort het dilemma's op zak is filmmaker Daan de Veldhuizen naar uit Laos getrokken. In het het kleine met dorpje Mung Noi de vond hij de ingrediƫnten voor op het in verhaal over een ontmoeting een tussen toerisme en door de lokale bevolking. uit We maken de kennis met de twee op hartsvrienden Shai en Khao; een van zij kennen elkaar vanaf hun de vroegste jeugd. met De afgelopen tijd echter het is er iets op tv in hun vriendschap het veranderd. in Shai heeft gestudeerd in de een grote stad uit en geproefd met aan het moderne tijdens leven, terwijl Khai een gezin tijdens heeft gesticht met en zijn toekomst in het de dorp voor zich door ziet. Terwijl een Khao en Shai de tijdens balans opmaken uit van hun vriendschap, arriveren op de de toeristen. Hun aanwezigheid zet tijdens alles op scherp. Zowel met Shai van als Khao op leggen contact met de toeristen van en proberen via hen op naar hun leven te verbeteren. Maar waar naar Khao de van toeristen vooral in zijn met op wereld toelaat en zijn wereld een als toeristische attractie uit op de kaart zet, door probeert op Shai in de in wereld van de toeristen terecht naar te naar komen. Wie van de twee tijdens profiteert in het meest van naar de relatie met door de toeristen? Is het het degene die het verlangen uit van naar authenticiteit gebruikt? Of in toch degene van die zijn eigen van verlangen probeert te tijdens verwezenlijken?Minder

oktober 2021
09-09-2015 23:00

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice - 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice

Regisseur Daan Veldhuizen laat zien wat de komst van het toerisme betekent voor de bevolking van een ongerept dorpje in Laos.Meer Bijna iedere jongere in het Westen is het voor kortere of langere tijd geweest of kijkt er naar uit het te wor...

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice bij 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Banana Pancakes and The Children of Sticky Rice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!