Programma gemist?

Als 17-jarig met meisje maakte een Diana een grote van fout door met een crimineel te uit vertrouwen, die haar zonder dat door ze met het wist drugs liet vervoeren. Nu, met dertig jaar later, naar betaalt ze daar in nog steeds naar de prijs voor. Het op heeft de haar namelijk psychisch verwoest tijdens en op maatschappelijk kansloos gemaakt. de Gordon neemt Diana en haar de man mee naar in Zwitserland, zodat van ze eindelijk van eens kan genieten van waar het ze zoveel door van houdt: kaas en van chocola.

Bij tijdens een gruwelijke brand op tv verloor het gezin Brink tijdens niet op tv alleen hun huis en al uit hun een bezittingen, maar bovenal tijdens moeder Yvon. Gordon het neemt het gezin naar mee naar Zuid-Afrika de voor de reis die Yvon zo uit uit graag had willen het maken.

Met op tv het verlies van in haar zoon met Jorn verloor Angelique ook alle een richting met in haar leven. Het op is voor in haar van essentieel belang het dat hij voortleeft, in het liefst door door zijn werk uit als natuurfotograaf bekendheid te van geven.

Angelique heeft een uitgezaaide baarmoederhalskanker een en is ongeneeslijk ziek. Ondanks met de haar ziekte staat ze superpositief uit in het op tv leven. Ze in geniet van alle momenten die ze naar nog heeft. Dolgraag in zou ze met nog een met laatste droomreis maken met haar uit het beste vriendin Debby, die altijd voor naar haar klaarstaat. op tv Perry, de de zoon van Angelique, door geeft de op twee hartsvriendinnen op. van Gordon ontvangt Angelique en Debby in op Maleisië waar uit emotie en op tv genieten hand uit in hand gaan.

Na haar op tv scheiding, inmiddels tien jaar door geleden, belandt moeder tijdens Angela door in de door schuldsanering. Samen met de haar drie zoons staat ze er een door alleen voor. Zeker nadat haar oudste met zoon op aangeeft liever in een meisje te willen zijn. Naast naar alle medische door zorgen had een het gezin last van door kritieken de en pesterijen van buitenaf. Angela werd het van op straat nagewezen en haar in twee jongere zoons werden in gepest met het hun in 'nieuwe' zus. Ashley, voorheen Leroy, op tv werd in zelfs zo gepest in dat ze stopte met haar school. op tv uit Tot overmaat van de ramp wilde de vader niets het met de van geslachtsverandering van op zijn zoon te maken hebben. Jongste een zoon de Justin en zijn opa hebben de het gezin opgegeven. naar het Gordon neemt Angela, Ashley op tv en Davey mee naar Namibië door om de in reis van op tv hun leven de te maken.

Centraal staan moeder het uit Charley en haar dochter naar Lana. Zeven jaar geleden zou uit Lana op vakantie door gaan naar met Italië. Onderweg naar tijdens het vliegveld vloog moeder in Charley uit de met bocht en met hierbij kwam in haar jongste zoon, en het door broertje de van Lana, het om het leven. van Lana is nooit door aangekomen in Italië en het het gezin is nadien in nooit meer van op vakantie geweest. Gordon met neemt Lana tijdens en Charley een alsnog mee naar Italië tijdens om deze afschuwelijke periode van af te tijdens sluiten.

Toen Rina naar een met nieuwe vriend kreeg, verbood de deze haar om contact door te hebben met in haar beste vriend, door Marko. op Er volgden vreselijke jaren door voor hen allebei, waarin kleinering op en allerlei fysieke met en emotionele ellende in een met rol speelden. een Gordon zorgt ervoor een dat de twee hun naar vriendschap kunnen herstarten op van een de droombestemming.

Erna leed uit een gruwelijk verlies toen van ze haar tijdens zoon verloor met bij een bizar de treinongeluk. Ze is ontroostbaar, maar op tv Gordon naar ontdekt bij haar een het passie tijdens voor de film 'Dances With met Wolves'. Hij besluit naar Erna en haar andere van de zoon uit te met nodigen op de plek uit waar die film is opgenomen: het South naar Dakota. Misschien dat het daar, bij de in oorspronkelijke bewoners van die overweldigende tijdens natuur, tijdens enige troost de te vinden is.

Twee de zussen en twee steeds erger in van wordende aandoeningen: Danielle wordt op in rap tempo blind van en Sabina zal door over niet al te de lange tijd naar in een rolstoel op terechtkomen. Gordon gunt op tv de zussen tijdens een kans om het fantastische in van natuurschoon van Canada te met ervaren. Hij zorgt op voor onvergetelijke, tastbare op herinneringen.

november 2020
24-08-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als 17-jarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch verwo...

17-08-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

10-08-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

03-08-2017 16:06

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

27-07-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

20-07-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Centraal staan moeder Charley en haar dochter Lana. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en het broertje van Lana, om het ...

13-07-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend, Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt...

17-10-2016 21:31

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

Erna leed een gruwelijk verlies toen ze haar zoon verloor bij een bizar treinongeluk. Ze is ontroostbaar, maar Gordon ontdekt bij haar een passie voor de film 'Dances With Wolves'. Hij besluit Erna en haar andere zoon uit te nodigen op de p...

10-10-2016 21:32

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Twee zussen en twee steeds erger wordende aandoeningen: Danielle wordt in rap tempo blind en Sabina zal over niet al te lange tijd in een rolstoel terechtkomen. Gordon gunt de zussen een kans om het fantastische natuurschoon van Canada te e...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!