Programma gemist?

Als 17-jarig in meisje maakte door Diana een de grote fout door een crimineel met te vertrouwen, die haar op zonder dat in ze het naar wist drugs liet vervoeren. met Nu, dertig jaar het later, betaalt ze tijdens daar nog steeds in de prijs voor. uit Het heeft haar naar namelijk psychisch verwoest uit en maatschappelijk uit kansloos gemaakt. Gordon neemt Diana tijdens en haar een man mee naar naar Zwitserland, op zodat ze eindelijk eens van kan genieten door van waar ze zoveel in van houdt: kaas en in chocola.

Bij in een gruwelijke brand verloor het door gezin een Brink niet met alleen hun huis door en al hun bezittingen, maar naar bovenal moeder een Yvon. Gordon neemt het gezin op mee naar in Zuid-Afrika voor de op tv reis die Yvon van zo graag had willen in naar maken.

Met in het verlies van haar tijdens zoon Jorn verloor de Angelique ook de alle richting in haar op leven. Het is een voor haar van essentieel op tv belang een dat hij voortleeft, op het liefst in door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid van in te geven.

Angelique naar heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is naar ongeneeslijk ziek. met Ondanks haar ziekte naar staat ze superpositief een in tijdens het leven. Ze geniet uit van alle momenten die ze tijdens nog heeft. Dolgraag het tijdens zou ze nog een laatste van droomreis maken uit met haar beste vriendin naar Debby, die de altijd voor haar klaarstaat. Perry, een de zoon van op tv tijdens Angelique, geeft de twee hartsvriendinnen op. op Gordon op ontvangt Angelique het en Debby in Maleisië waar emotie op tv en genieten van hand een in hand gaan.

Na van haar scheiding, inmiddels een tien jaar geleden, belandt moeder door Angela in de de schuldsanering. naar Samen met in haar drie zoons staat ze van er alleen op voor. Zeker een nadat haar oudste zoon aangeeft op liever op tv een meisje te willen zijn. Naast uit alle het medische zorgen had met het gezin last van van kritieken en een pesterijen van naar buitenaf. Angela werd op straat nagewezen op en haar de twee jongere van zoons werden gepest de met hun de 'nieuwe' zus. Ashley, uit voorheen Leroy, werd zelfs zo op tv gepest dat de ze stopte met haar uit school. Tot overmaat het van ramp wilde van de vader niets met op tv de geslachtsverandering een van het zijn zoon te maken hebben. tijdens Jongste naar zoon Justin en zijn tijdens opa hebben het gezin op tv opgegeven. Gordon neemt Angela, met Ashley het en Davey uit mee naar Namibië om van de reis van hun leven op te naar maken.

Centraal door staan moeder Charley in en haar dochter met Lana. Zeven jaar geleden tijdens zou Lana de op vakantie gaan naar van Italië. Onderweg naar met het vliegveld vloog tijdens moeder Charley uit de een bocht en tijdens hierbij kwam in haar jongste zoon, en het van broertje van op tv Lana, om in het leven. Lana is door nooit aangekomen in Italië van en een het gezin is op tv nadien nooit meer op in vakantie geweest. Gordon de neemt op tv Lana en Charley van alsnog mee naar Italië om deze een afschuwelijke periode van af te tijdens sluiten.

Toen de Rina een een nieuwe vriend kreeg, verbood op deze haar het om contact te hebben in met haar beste op tv vriend, Marko. Er volgden in vreselijke jaren voor hen het allebei, waarin kleinering met en met allerlei fysieke en emotionele op tv ellende een rol op tv speelden. Gordon de zorgt ervoor dat de twee de hun vriendschap kunnen uit herstarten op door een het droombestemming.

Erna naar leed een van gruwelijk verlies toen ze door haar zoon verloor bij door een bizar treinongeluk. een Ze is ontroostbaar, het maar Gordon tijdens ontdekt bij haar tijdens een passie voor de een film 'Dances With Wolves'. op Hij besluit op Erna en met haar andere zoon uit te op nodigen door op de plek waar die naar film is opgenomen: op naar South Dakota. Misschien naar dat daar, bij de oorspronkelijke op tv bewoners van die overweldigende met het natuur, enige troost te met vinden is.

Twee op zussen en twee steeds op erger wordende naar aandoeningen: Danielle wordt in rap in uit tempo blind en een Sabina zal over niet door al te tijdens lange tijd in een rolstoel naar terechtkomen. Gordon gunt van de zussen een kans met in om het fantastische natuurschoon van Canada uit met te ervaren. Hij van zorgt voor onvergetelijke, tastbare van herinneringen.

december 2019
24-08-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als 17-jarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch verwo...

17-08-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

10-08-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

03-08-2017 16:06

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

27-07-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

20-07-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Centraal staan moeder Charley en haar dochter Lana. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en het broertje van Lana, om het ...

13-07-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend, Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt...

17-10-2016 21:31

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

Erna leed een gruwelijk verlies toen ze haar zoon verloor bij een bizar treinongeluk. Ze is ontroostbaar, maar Gordon ontdekt bij haar een passie voor de film 'Dances With Wolves'. Hij besluit Erna en haar andere zoon uit te nodigen op de p...

10-10-2016 21:32

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Twee zussen en twee steeds erger wordende aandoeningen: Danielle wordt in rap tempo blind en Sabina zal over niet al te lange tijd in een rolstoel terechtkomen. Gordon gunt de zussen een kans om het fantastische natuurschoon van Canada te e...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!