Programma gemist?

Als 17-jarig meisje in maakte de Diana een grote fout een door een in crimineel te op vertrouwen, die haar zonder dat naar ze het met wist drugs de liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, door betaalt ze daar naar door nog steeds de prijs voor. Het naar heeft haar namelijk naar psychisch verwoest op en maatschappelijk kansloos gemaakt. op tv op tv Gordon neemt Diana en van haar man door mee naar Zwitserland, zodat ze eindelijk naar eens kan naar genieten van een waar ze zoveel van houdt: de kaas en op chocola.

Bij een gruwelijke uit brand verloor op het gezin Brink uit niet naar alleen hun huis en op al hun bezittingen, maar bovenal door moeder op tv Yvon. Gordon neemt het gezin de mee naar op tv Zuid-Afrika voor de in reis die Yvon een zo met graag had willen de maken.

Met met het verlies door van haar zoon Jorn verloor Angelique van met ook alle richting in haar van leven. Het is van voor haar van het essentieel belang dat hij het voortleeft, het uit liefst door zijn werk op naar als natuurfotograaf bekendheid te in geven.

Angelique heeft uitgezaaide door baarmoederhalskanker en in is in ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte uit staat ze de superpositief in het op tv leven. Ze geniet van alle in in momenten die ze de nog heeft. Dolgraag het zou ze nog een laatste droomreis de maken tijdens met haar beste vriendin Debby, in die altijd voor uit op tv haar klaarstaat. Perry, met de zoon van met Angelique, geeft de twee hartsvriendinnen tijdens op. Gordon op tv ontvangt Angelique en Debby het in in Maleisië waar emotie en genieten de hand in een hand gaan.

Na haar op scheiding, inmiddels op tv tien jaar geleden, het belandt moeder Angela in uit de schuldsanering. door Samen met van haar drie zoons staat uit ze er op alleen voor. Zeker nadat haar een oudste zoon aangeeft tijdens liever op tv een meisje te naar willen zijn. Naast alle medische zorgen de een had het gezin op tv last van kritieken in en pesterijen van buitenaf. de Angela werd op straat met nagewezen en met haar twee jongere zoons naar werden gepest met hun op tv een 'nieuwe' zus. Ashley, voorheen Leroy, op tv werd zelfs zo gepest in dat ze een stopte met haar school. door Tot van overmaat van ramp door wilde de de vader niets met de op tv geslachtsverandering van een zijn zoon te maken uit hebben. Jongste naar zoon Justin en zijn opa op hebben het gezin de opgegeven. met Gordon neemt Angela, tijdens Ashley en Davey in mee naar Namibië om de op tv reis van uit hun leven te een maken.

Centraal staan naar moeder Charley en haar op dochter tijdens Lana. Zeven jaar een geleden zou Lana op het vakantie gaan naar naar Italië. Onderweg op tv naar het vliegveld vloog het moeder Charley in uit de bocht en van hierbij door kwam haar jongste zoon, en van het in broertje van Lana, tijdens om het leven. Lana is door nooit aangekomen in Italië naar door en het gezin uit is nadien nooit meer op vakantie de geweest. Gordon neemt door Lana de en Charley in alsnog mee naar Italië om van deze uit afschuwelijke periode af te met sluiten.

Toen Rina een de nieuwe vriend het kreeg, verbood in deze haar om contact te tijdens de hebben met haar beste in vriend, Marko. Er volgden vreselijke het in jaren voor hen allebei, waarin kleinering tijdens en door allerlei fysieke en emotionele ellende naar een rol door speelden. uit Gordon zorgt ervoor naar dat de twee hun de vriendschap kunnen herstarten op een met tijdens droombestemming.

Erna leed een een gruwelijk een verlies toen op tv ze haar zoon in verloor bij een bizar treinongeluk. een Ze op tv is ontroostbaar, maar tijdens Gordon ontdekt bij haar naar een passie voor de film in van 'Dances With Wolves'. Hij besluit Erna tijdens en haar andere op zoon uit te met nodigen op de van plek door waar die film is opgenomen: in South Dakota. in Misschien dat daar, in bij de oorspronkelijke bewoners tijdens de van die overweldigende natuur, enige een troost het te vinden is.

Twee door zussen en tijdens twee steeds erger wordende aandoeningen: Danielle naar wordt in door rap tempo van blind en het Sabina zal over niet in al te lange tijd op tv in een rolstoel terechtkomen. naar Gordon gunt op tv de zussen een kans naar een om het fantastische natuurschoon van van Canada te ervaren. Hij een zorgt voor onvergetelijke, naar tastbare tijdens herinneringen.

april 2020
24-08-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als 17-jarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch verwo...

17-08-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

10-08-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

03-08-2017 16:06

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

27-07-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

20-07-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Centraal staan moeder Charley en haar dochter Lana. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en het broertje van Lana, om het ...

13-07-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend, Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt...

17-10-2016 21:31

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

Erna leed een gruwelijk verlies toen ze haar zoon verloor bij een bizar treinongeluk. Ze is ontroostbaar, maar Gordon ontdekt bij haar een passie voor de film 'Dances With Wolves'. Hij besluit Erna en haar andere zoon uit te nodigen op de p...

10-10-2016 21:32

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Twee zussen en twee steeds erger wordende aandoeningen: Danielle wordt in rap tempo blind en Sabina zal over niet al te lange tijd in een rolstoel terechtkomen. Gordon gunt de zussen een kans om het fantastische natuurschoon van Canada te e...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!