Programma gemist?

Als 17-jarig de meisje in maakte Diana een het grote fout door op tv een crimineel te tijdens vertrouwen, die haar zonder dat ze met het wist een drugs liet vervoeren. Nu, met een dertig jaar later, met betaalt ze daar nog steeds tijdens de door prijs voor. Het heeft haar namelijk van psychisch op verwoest en maatschappelijk een kansloos gemaakt. Gordon neemt Diana uit en een haar man mee naar Zwitserland, tijdens van zodat ze eindelijk eens kan genieten in van waar ze tijdens zoveel een van houdt: kaas van en chocola.

Bij uit een gruwelijke met brand verloor het gezin het Brink niet alleen hun huis uit en de al hun bezittingen, maar in bovenal moeder op Yvon. Gordon op tv neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika in voor de het reis naar die Yvon zo graag had willen door van maken.

Met het uit verlies van haar zoon het Jorn verloor Angelique met tijdens ook alle richting in haar op tv leven. Het is voor een de haar van essentieel belang dat op tv hij voortleeft, de het liefst door op tv zijn werk als het natuurfotograaf bekendheid te op geven.

Angelique heeft een uitgezaaide tijdens baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. het Ondanks haar ziekte staat op tv ze in superpositief in het leven. Ze de geniet van met alle momenten die een ze van nog heeft. Dolgraag naar zou ze nog op een laatste droomreis maken met in haar op beste vriendin Debby, die altijd voor met in haar klaarstaat. Perry, de zoon door van Angelique, geeft uit de twee hartsvriendinnen op. tijdens Gordon ontvangt Angelique tijdens en Debby door in Maleisië op tv waar emotie en genieten hand tijdens naar in hand gaan.

Na haar scheiding, tijdens naar inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder van Angela door in de naar schuldsanering. Samen met haar drie naar zoons staat ze van er alleen voor. tijdens Zeker nadat uit haar oudste zoon in aangeeft liever een meisje te door willen zijn. Naast uit alle met medische zorgen had het tijdens gezin last van naar kritieken uit en pesterijen van buitenaf. Angela werd met op het straat nagewezen en het haar twee jongere uit zoons werden uit gepest met hun 'nieuwe' zus. Ashley, naar voorheen Leroy, uit werd zelfs het zo gepest dat ze op tv stopte tijdens met haar school. Tot op overmaat van ramp wilde van de vader niets van met de op tv geslachtsverandering van zijn zoon te uit maken hebben. Jongste door zoon in Justin en zijn op tv opa hebben het uit gezin opgegeven. met Gordon neemt Angela, Ashley op en Davey mee naar door Namibië van om de reis tijdens van hun leven te het maken.

Centraal tijdens staan moeder van Charley en haar dochter Lana. in Zeven met jaar geleden zou de Lana op vakantie gaan naar Italië. het Onderweg naar het in vliegveld in vloog moeder Charley uit naar de bocht en tijdens hierbij kwam tijdens haar jongste zoon, en het op broertje met van Lana, om het met leven. Lana is nooit de door aangekomen in Italië en het gezin de is nadien met nooit meer op door vakantie geweest. Gordon neemt in Lana en in Charley alsnog mee een naar Italië een om deze afschuwelijke periode door af te de sluiten.

Toen het Rina een nieuwe vriend door kreeg, verbood door deze haar op om contact te hebben op tv met haar beste van vriend, Marko. op tv Er volgden vreselijke met jaren voor hen een allebei, waarin kleinering en allerlei uit fysieke en emotionele ellende tijdens een rol van speelden. Gordon zorgt ervoor het in dat de twee het hun vriendschap kunnen herstarten door op een in droombestemming.

Erna met leed een gruwelijk verlies naar toen uit ze haar zoon verloor door bij een bizar treinongeluk. Ze de is ontroostbaar, op tv maar Gordon ontdekt tijdens bij haar van een passie voor de film de 'Dances een With Wolves'. op tv Hij besluit Erna en haar andere op tv zoon uit uit te nodigen op de de op tv plek waar die film is in opgenomen: South Dakota. van Misschien dat daar, bij het de oorspronkelijke van bewoners van die overweldigende in in natuur, enige troost tijdens te vinden is.

Twee zussen en naar twee steeds in erger wordende een aandoeningen: Danielle wordt de in rap tempo tijdens blind en Sabina de zal over niet al te met lange op tijd in de een rolstoel terechtkomen. Gordon naar gunt de uit zussen een kans om het fantastische op tv natuurschoon op tv van Canada te ervaren. tijdens Hij het zorgt voor onvergetelijke, tastbare op tv herinneringen.

april 2021
24-08-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als 17-jarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch verwo...

17-08-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

10-08-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

03-08-2017 16:06

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

27-07-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

20-07-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Centraal staan moeder Charley en haar dochter Lana. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en het broertje van Lana, om het ...

13-07-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend, Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt...

17-10-2016 21:31

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

Erna leed een gruwelijk verlies toen ze haar zoon verloor bij een bizar treinongeluk. Ze is ontroostbaar, maar Gordon ontdekt bij haar een passie voor de film 'Dances With Wolves'. Hij besluit Erna en haar andere zoon uit te nodigen op de p...

10-10-2016 21:32

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Twee zussen en twee steeds erger wordende aandoeningen: Danielle wordt in rap tempo blind en Sabina zal over niet al te lange tijd in een rolstoel terechtkomen. Gordon gunt de zussen een kans om het fantastische natuurschoon van Canada te e...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!