Programma gemist?

Als 17-jarig meisje op tv maakte Diana een het op grote fout door een op crimineel te uit vertrouwen, die haar zonder dat de ze een het wist drugs uit liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, uit betaalt op ze daar nog het steeds de prijs voor. Het in van heeft haar namelijk psychisch verwoest en een de maatschappelijk kansloos gemaakt. Gordon een neemt Diana de en haar man het mee naar Zwitserland, zodat uit ze eindelijk eens uit kan genieten van waar in ze zoveel van tijdens houdt: op tv kaas en chocola.

Bij in een gruwelijke op tv brand verloor het gezin Brink met niet alleen uit hun huis en door al hun bezittingen, door maar bovenal moeder Yvon. met Gordon met neemt het gezin uit mee naar Zuid-Afrika voor de reis in die Yvon met zo graag had in willen een maken.

Met het verlies de van haar naar zoon Jorn verloor op tv Angelique ook door alle richting naar in haar leven. Het is in voor haar uit van essentieel belang door dat hij voortleeft, door het liefst door de zijn werk het als natuurfotograaf bekendheid te de geven.

Angelique heeft door uitgezaaide baarmoederhalskanker naar en is ongeneeslijk ziek. van Ondanks haar ziekte staat op tv ze superpositief in in het leven. Ze uit geniet van alle op momenten die ze in nog heeft. met Dolgraag zou ze nog op door een laatste droomreis door maken met haar beste vriendin Debby, tijdens naar die altijd voor haar op klaarstaat. Perry, de zoon van van Angelique, geeft de uit twee hartsvriendinnen op. de Gordon ontvangt van Angelique en Debby op tv in Maleisië door waar emotie en genieten de hand een in hand gaan.

Na op haar scheiding, inmiddels tien in jaar geleden, door belandt moeder Angela in de een schuldsanering. door Samen met haar drie zoons naar staat ze er het van alleen voor. Zeker nadat haar op oudste zoon aangeeft met liever een meisje op te willen zijn. Naast van alle met medische zorgen had met het gezin last van kritieken naar en in pesterijen van buitenaf. Angela werd de op straat de nagewezen op tv en haar twee jongere zoons met werden gepest met hun in 'nieuwe' een zus. Ashley, naar voorheen Leroy, werd zelfs zo gepest met dat tijdens ze stopte met haar door school. door Tot overmaat van ramp in wilde de vader de niets met de geslachtsverandering naar van zijn zoon te naar maken hebben. in Jongste zoon Justin van en zijn een opa hebben het met gezin opgegeven. met Gordon neemt Angela, Ashley door en Davey mee naar Namibië een om de reis door van van hun leven uit te maken.

Centraal naar staan moeder het Charley en haar dochter in Lana. Zeven de jaar geleden zou Lana op van vakantie naar gaan naar Italië. het Onderweg naar het vliegveld vloog het moeder Charley uit de de bocht en hierbij het uit kwam haar jongste het zoon, en het het broertje van Lana, om het leven. met Lana is nooit een van aangekomen in Italië en het uit gezin op is nadien nooit meer naar op vakantie geweest. Gordon met neemt Lana en door Charley alsnog met mee naar Italië om een deze afschuwelijke de periode af te op tv sluiten.

Toen Rina in een nieuwe vriend een kreeg, verbood deze haar op om contact te op tv hebben met uit haar beste vriend, op tv Marko. Er volgden tijdens vreselijke jaren door voor hen allebei, naar waarin kleinering en tijdens allerlei fysieke en emotionele ellende van op een rol speelden. Gordon zorgt een ervoor dat het de twee de hun vriendschap kunnen herstarten op een naar op droombestemming.

Erna met leed een van gruwelijk verlies toen ze door haar zoon verloor bij een het van bizar treinongeluk. Ze is ontroostbaar, met maar Gordon ontdekt de bij haar een naar passie voor de uit film door 'Dances With Wolves'. Hij besluit Erna op tv en haar tijdens andere zoon uit te de op tv nodigen op de plek tijdens waar die film is opgenomen: in South Dakota. Misschien door de dat daar, bij de oorspronkelijke bewoners in van die met overweldigende natuur, enige het troost uit te vinden is.

Twee door zussen en twee met steeds erger van wordende aandoeningen: Danielle wordt in rap de naar tempo blind en Sabina zal over uit niet al te naar lange tijd uit in een rolstoel naar terechtkomen. in Gordon gunt de op tv zussen een kans om het fantastische op van natuurschoon van Canada te ervaren. op Hij zorgt voor op tv onvergetelijke, tastbare in herinneringen.

juli 2021
24-08-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als 17-jarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch verwo...

17-08-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

10-08-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

03-08-2017 16:06

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

27-07-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

20-07-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Centraal staan moeder Charley en haar dochter Lana. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en het broertje van Lana, om het ...

13-07-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend, Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt...

17-10-2016 21:31

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

Erna leed een gruwelijk verlies toen ze haar zoon verloor bij een bizar treinongeluk. Ze is ontroostbaar, maar Gordon ontdekt bij haar een passie voor de film 'Dances With Wolves'. Hij besluit Erna en haar andere zoon uit te nodigen op de p...

10-10-2016 21:32

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Twee zussen en twee steeds erger wordende aandoeningen: Danielle wordt in rap tempo blind en Sabina zal over niet al te lange tijd in een rolstoel terechtkomen. Gordon gunt de zussen een kans om het fantastische natuurschoon van Canada te e...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!