Programma gemist?

Als 17-jarig met meisje maakte het Diana een grote fout door op tv een crimineel te tijdens vertrouwen, door die haar zonder een dat ze een het wist drugs liet vervoeren. Nu, in tijdens dertig jaar later, betaalt ze een daar de nog steeds de prijs met voor. Het heeft haar namelijk op tv psychisch verwoest en de maatschappelijk kansloos gemaakt. het naar Gordon neemt Diana en de haar man mee naar de Zwitserland, zodat ze in eindelijk eens kan de genieten van waar ze de zoveel van met houdt: kaas en van chocola.

Bij een op tv gruwelijke brand door verloor het gezin Brink op niet alleen hun huis de en al hun tijdens bezittingen, naar maar bovenal moeder Yvon. met Gordon het neemt het gezin mee naar van Zuid-Afrika naar voor de reis die Yvon zo op graag in had willen naar maken.

Met het verlies met uit van haar zoon Jorn verloor een Angelique een ook alle richting in het haar leven. Het is voor de haar tijdens van essentieel tijdens belang dat hij voortleeft, het in liefst uit door zijn werk als natuurfotograaf op tv bekendheid het te geven.

Angelique in heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is van in ongeneeslijk ziek. Ondanks door haar ziekte staat ze superpositief in van het leven. Ze de geniet van uit alle momenten die ze op nog met heeft. Dolgraag van zou ze nog met een laatste droomreis maken een met haar beste op tv vriendin Debby, van die altijd voor haar klaarstaat. een Perry, de in zoon van Angelique, geeft een de het twee hartsvriendinnen op. Gordon ontvangt Angelique in door en Debby in Maleisië het waar emotie en op tv genieten hand in hand een gaan.

Na tijdens haar scheiding, inmiddels een tien jaar geleden, tijdens belandt moeder Angela in de met schuldsanering. Samen tijdens met haar drie van zoons staat op tv ze er alleen voor. Zeker uit de nadat haar oudste de zoon aangeeft liever een meisje te naar willen zijn. Naast op tv alle tijdens medische zorgen had door het gezin last van met kritieken en pesterijen van op tv buitenaf. met Angela werd op straat nagewezen uit en haar twee in jongere zoons tijdens werden gepest op tv met hun 'nieuwe' zus. tijdens Ashley, voorheen Leroy, werd door zelfs zo op tv gepest dat ze met stopte met de haar school. Tot op overmaat van ramp wilde de tijdens vader door niets met de de geslachtsverandering van zijn zoon te naar maken het hebben. Jongste zoon Justin het en zijn opa op hebben het gezin uit opgegeven. Gordon neemt van Angela, Ashley en Davey op tv de mee naar Namibië om de reis de van naar hun leven te op tv maken.

Centraal een staan moeder Charley uit en haar dochter uit Lana. Zeven door jaar geleden zou Lana op vakantie in het gaan naar Italië. door Onderweg naar het met vliegveld vloog moeder Charley uit de het op bocht en hierbij van kwam haar jongste van zoon, en het broertje van een Lana, in om het leven. Lana naar is nooit naar aangekomen in Italië met en het gezin is nadien nooit op meer op vakantie tijdens geweest. Gordon uit neemt Lana het en Charley alsnog mee uit naar Italië om deze van afschuwelijke periode met af te naar sluiten.

Toen Rina met een nieuwe in vriend kreeg, verbood uit deze haar om contact te de hebben met haar van beste vriend, Marko. naar Er volgden op vreselijke jaren met voor hen allebei, waarin kleinering op tv en allerlei fysieke naar en emotionele in ellende een rol speelden. op Gordon in zorgt ervoor dat de twee van hun vriendschap uit kunnen herstarten van op een tijdens droombestemming.

Erna leed op een gruwelijk verlies een toen ze het haar zoon verloor bij een met op tv bizar treinongeluk. Ze is ontroostbaar, maar de Gordon van ontdekt bij haar door een passie van voor de film 'Dances op With Wolves'. Hij besluit Erna van en haar met andere zoon van uit te tijdens nodigen op de door plek waar die film met is opgenomen: South uit Dakota. Misschien dat de daar, bij in de oorspronkelijke bewoners van naar die overweldigende natuur, enige troost de te het vinden is.

Twee uit zussen en twee steeds erger een met wordende aandoeningen: Danielle wordt in rap de tempo blind en in Sabina zal een over niet al tijdens te lange met tijd in een rolstoel een terechtkomen. Gordon gunt een de zussen een kans de om naar het fantastische natuurschoon van Canada een te van ervaren. Hij zorgt voor onvergetelijke, op tv tastbare op herinneringen.

augustus 2020
24-08-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als 17-jarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch verwo...

17-08-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

10-08-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

03-08-2017 16:06

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

27-07-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

20-07-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Centraal staan moeder Charley en haar dochter Lana. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en het broertje van Lana, om het ...

13-07-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend, Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt...

17-10-2016 21:31

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

Erna leed een gruwelijk verlies toen ze haar zoon verloor bij een bizar treinongeluk. Ze is ontroostbaar, maar Gordon ontdekt bij haar een passie voor de film 'Dances With Wolves'. Hij besluit Erna en haar andere zoon uit te nodigen op de p...

10-10-2016 21:32

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Twee zussen en twee steeds erger wordende aandoeningen: Danielle wordt in rap tempo blind en Sabina zal over niet al te lange tijd in een rolstoel terechtkomen. Gordon gunt de zussen een kans om het fantastische natuurschoon van Canada te e...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!