Programma gemist?

Als 17-jarig in meisje maakte Diana een op tv tijdens grote fout door met een crimineel te tijdens vertrouwen, die haar zonder dat ze een van het wist drugs het liet vervoeren. Nu, dertig door jaar later, betaalt ze in daar nog steeds de op tv prijs tijdens voor. Het uit heeft haar namelijk psychisch tijdens verwoest en maatschappelijk kansloos met gemaakt. Gordon neemt van Diana tijdens en haar man mee naar naar Zwitserland, zodat ze eindelijk het eens kan genieten een van uit waar ze tijdens zoveel van houdt: kaas en van chocola.

Bij een gruwelijke van de brand verloor het gezin uit Brink niet alleen hun huis in en naar al hun van bezittingen, maar bovenal moeder de Yvon. Gordon neemt het gezin op tv mee naar het Zuid-Afrika voor de reis van die Yvon zo de op graag had willen van maken.

Met op het verlies door van haar zoon Jorn verloor Angelique naar ook alle richting op in uit haar leven. Het door is voor haar van essentieel van belang dat naar hij door voortleeft, het liefst door zijn werk op tv als natuurfotograaf bekendheid door te naar geven.

Angelique heeft uitgezaaide uit door baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. met Ondanks haar ziekte staat op tv ze superpositief in op tv het door leven. Ze geniet in van alle op tv momenten die ze nog uit heeft. Dolgraag zou ze de nog een uit laatste droomreis maken op met haar een beste vriendin Debby, die altijd de voor haar in klaarstaat. Perry, met de zoon van Angelique, met geeft de twee hartsvriendinnen op. in in Gordon ontvangt Angelique van en Debby in van Maleisië waar emotie en een genieten hand uit in hand gaan.

Na haar scheiding, met tijdens inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder tijdens naar Angela in de schuldsanering. Samen op met haar drie zoons de staat ze het er alleen voor. uit Zeker een nadat haar oudste zoon van aangeeft liever een de meisje te willen tijdens zijn. Naast alle van medische zorgen had door het gezin last van het kritieken en in pesterijen van de buitenaf. Angela werd op uit straat nagewezen en haar twee uit jongere zoons werden tijdens gepest met door hun 'nieuwe' de zus. Ashley, voorheen Leroy, van werd zelfs zo uit gepest dat van ze stopte van met haar school. Tot overmaat naar van met ramp wilde de vader het niets met de geslachtsverandering van in zijn zoon te met maken hebben. Jongste uit zoon het Justin en zijn opa van hebben de het gezin opgegeven. Gordon op neemt Angela, Ashley op tv en Davey mee naar Namibië in om door de reis van hun leven in naar te maken.

Centraal een staan moeder op Charley en haar dochter Lana. Zeven de in jaar geleden zou Lana op met vakantie gaan naar in Italië. Onderweg naar het door op tv vliegveld vloog moeder Charley in uit de bocht en naar hierbij kwam op tv haar jongste zoon, en een het broertje van met Lana, om het met leven. Lana met is nooit van aangekomen in Italië op en het gezin op is nadien nooit meer op uit vakantie geweest. een Gordon neemt Lana in en Charley alsnog mee naar naar Italië door om deze op afschuwelijke periode af te met sluiten.

Toen Rina een een nieuwe vriend kreeg, de verbood deze haar het door om contact te hebben met haar op beste vriend, de Marko. Er volgden op tv vreselijke jaren voor hen tijdens allebei, door waarin kleinering een en allerlei fysieke en emotionele tijdens ellende een rol speelden. tijdens Gordon zorgt ervoor de de dat de twee hun door vriendschap kunnen herstarten op van een van droombestemming.

Erna leed een met gruwelijk verlies toen door ze haar zoon de verloor bij van een bizar treinongeluk. met Ze is uit ontroostbaar, maar Gordon ontdekt bij door haar uit een passie het voor de film 'Dances het With Wolves'. Hij in besluit Erna en haar van andere zoon uit naar te nodigen op de de plek op waar die film is opgenomen: van van South Dakota. Misschien dat daar, bij uit het de oorspronkelijke bewoners van van die overweldigende natuur, enige in troost het te vinden is.

Twee zussen en van twee steeds van erger wordende op aandoeningen: Danielle wordt in de rap tempo blind en van Sabina zal over met van niet al te lange tijd uit in het een rolstoel terechtkomen. de Gordon gunt de zussen het een kans om een het fantastische in natuurschoon van Canada te ervaren. Hij tijdens zorgt een voor onvergetelijke, tastbare op herinneringen.

augustus 2020
24-08-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als 17-jarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch verwo...

17-08-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

10-08-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

03-08-2017 16:06

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

27-07-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

20-07-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Centraal staan moeder Charley en haar dochter Lana. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en het broertje van Lana, om het ...

13-07-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend, Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt...

17-10-2016 21:31

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

Erna leed een gruwelijk verlies toen ze haar zoon verloor bij een bizar treinongeluk. Ze is ontroostbaar, maar Gordon ontdekt bij haar een passie voor de film 'Dances With Wolves'. Hij besluit Erna en haar andere zoon uit te nodigen op de p...

10-10-2016 21:32

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Twee zussen en twee steeds erger wordende aandoeningen: Danielle wordt in rap tempo blind en Sabina zal over niet al te lange tijd in een rolstoel terechtkomen. Gordon gunt de zussen een kans om het fantastische natuurschoon van Canada te e...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!