Programma gemist?

Als het 17-jarig meisje maakte uit Diana een met grote fout door een op tv crimineel te vertrouwen, die haar door zonder met dat ze het wist drugs van liet vervoeren. in Nu, dertig naar jaar later, betaalt ze daar op tv nog steeds tijdens de de prijs voor. Het heeft in haar namelijk psychisch verwoest en door maatschappelijk het kansloos gemaakt. Gordon neemt in Diana en haar man op mee naar het Zwitserland, zodat ze in eindelijk eens kan genieten een met van waar ze zoveel van houdt: uit kaas en de chocola.

Bij een naar gruwelijke tijdens brand verloor het gezin Brink naar niet in alleen hun huis het en al hun bezittingen, maar de bovenal moeder Yvon. tijdens Gordon neemt het gezin door mee naar Zuid-Afrika het voor de reis de die Yvon de zo graag had willen naar op maken.

Met het verlies een van op tv haar zoon Jorn van verloor Angelique ook alle door richting in op tv haar leven. Het is naar voor haar van essentieel in belang dat hij door voortleeft, op tv het liefst in door zijn werk als van natuurfotograaf bekendheid een te geven.

Angelique heeft uitgezaaide op baarmoederhalskanker met en is ongeneeslijk ziek. Ondanks de haar op tv ziekte staat het ze superpositief in het de leven. Ze geniet van alle op momenten die ze op nog heeft. in Dolgraag zou ze naar nog een laatste van droomreis maken met op haar beste vriendin Debby, uit een die altijd voor haar klaarstaat. Perry, van de het zoon van Angelique, naar geeft de tijdens twee hartsvriendinnen op. Gordon ontvangt Angelique in en Debby uit in Maleisië met waar emotie en genieten door hand in hand een gaan.

Na haar scheiding, op de inmiddels tien jaar geleden, in belandt moeder Angela door in de schuldsanering. Samen met in op haar drie zoons op tv staat ze er alleen voor. Zeker op tv nadat haar van oudste zoon aangeeft liever uit op tv een meisje te willen op tv zijn. Naast op alle medische zorgen had het gezin de op last van kritieken op en pesterijen van buitenaf. Angela in werd op straat uit nagewezen en haar twee naar jongere naar zoons werden gepest uit met hun 'nieuwe' zus. op tv Ashley, voorheen het Leroy, werd zelfs zo gepest het dat in ze stopte op tv met haar school. Tot tijdens overmaat van ramp tijdens wilde de vader niets met op de naar geslachtsverandering van door zijn zoon te maken in hebben. Jongste zoon Justin en de van zijn opa hebben het in gezin opgegeven. Gordon neemt een Angela, in Ashley en Davey mee naar Namibië een het om de reis van hun leven op te uit maken.

Centraal van staan moeder Charley en haar door met dochter Lana. Zeven naar jaar geleden zou Lana op van vakantie gaan in naar Italië. op tv Onderweg naar het tijdens vliegveld vloog moeder Charley uit uit de bocht en met hierbij kwam haar jongste door zoon, en de het broertje van Lana, de om in het leven. Lana uit is nooit van aangekomen in Italië en het uit gezin is naar nadien nooit tijdens meer op vakantie geweest. Gordon uit neemt Lana en naar Charley alsnog mee in naar Italië tijdens om deze afschuwelijke periode af uit te tijdens sluiten.

Toen Rina tijdens een nieuwe vriend in kreeg, verbood deze haar het om van contact te met hebben met haar beste met vriend, Marko. Er volgden van vreselijke jaren voor op hen allebei, waarin kleinering het en uit allerlei fysieke en op emotionele ellende op tv een rol speelden. naar Gordon zorgt ervoor dat in de twee hun uit vriendschap kunnen herstarten op een tijdens de droombestemming.

Erna het leed een gruwelijk verlies in toen ze van haar zoon verloor bij een op bizar een treinongeluk. Ze is ontroostbaar, maar het Gordon ontdekt uit bij haar een passie van voor de film de 'Dances With op Wolves'. Hij besluit Erna de met en haar andere zoon het uit te nodigen naar op de plek waar die op film in is opgenomen: South Dakota. een Misschien dat daar, een bij de op tv oorspronkelijke bewoners van de die overweldigende natuur, tijdens enige troost van te vinden is.

Twee tijdens zussen en twee tijdens steeds erger een wordende aandoeningen: Danielle wordt op tv in rap door tempo blind en Sabina zal in over niet al te het het lange tijd in het een rolstoel terechtkomen. Gordon van gunt de zussen een kans van om naar het fantastische natuurschoon naar van Canada te een ervaren. Hij met zorgt voor onvergetelijke, tastbare in herinneringen.

februari 2021
24-08-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als 17-jarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch verwo...

17-08-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

10-08-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

03-08-2017 16:06

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

27-07-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

20-07-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Centraal staan moeder Charley en haar dochter Lana. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en het broertje van Lana, om het ...

13-07-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend, Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt...

17-10-2016 21:31

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

Erna leed een gruwelijk verlies toen ze haar zoon verloor bij een bizar treinongeluk. Ze is ontroostbaar, maar Gordon ontdekt bij haar een passie voor de film 'Dances With Wolves'. Hij besluit Erna en haar andere zoon uit te nodigen op de p...

10-10-2016 21:32

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Twee zussen en twee steeds erger wordende aandoeningen: Danielle wordt in rap tempo blind en Sabina zal over niet al te lange tijd in een rolstoel terechtkomen. Gordon gunt de zussen een kans om het fantastische natuurschoon van Canada te e...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!