Programma gemist?

Als 17-jarig uit meisje maakte Diana op een grote fout door met een van crimineel te vertrouwen, die haar van zonder dat ze de het wist op tv drugs in liet vervoeren. Nu, dertig jaar op tv later, betaalt ze van daar nog steeds de met prijs met voor. Het heeft met haar namelijk psychisch verwoest en tijdens maatschappelijk kansloos gemaakt. uit Gordon neemt op Diana door en haar man mee naar Zwitserland, van op tv zodat ze eindelijk eens kan de genieten van waar op tv ze zoveel van houdt: uit kaas en in chocola.

Bij een gruwelijke van brand verloor het het gezin tijdens Brink niet door alleen hun huis en al hun op bezittingen, maar tijdens bovenal moeder Yvon. door Gordon door neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika uit voor de door reis die Yvon naar zo door graag had willen uit maken.

Met door het verlies van op tv haar zoon Jorn op verloor Angelique op tv ook alle richting in haar door leven. tijdens Het is voor naar haar van essentieel de belang dat hij voortleeft, op het liefst door zijn een werk tijdens als natuurfotograaf bekendheid te met geven.

Angelique heeft de uitgezaaide een baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. uit Ondanks door haar ziekte staat ze superpositief in door het leven. Ze tijdens geniet van alle het momenten die ze in nog uit heeft. Dolgraag zou ze op tv nog een laatste droomreis de naar maken met haar beste vriendin met Debby, een die altijd voor haar in klaarstaat. Perry, de op zoon van Angelique, geeft de door twee hartsvriendinnen op. op Gordon ontvangt Angelique op en Debby door in Maleisië tijdens waar emotie en genieten in hand uit in hand gaan.

Na haar naar scheiding, inmiddels tien jaar van geleden, belandt moeder een Angela in uit de uit schuldsanering. Samen met haar drie zoons van staat ze door er alleen met voor. Zeker met nadat haar oudste zoon aangeeft liever een een tijdens meisje te willen zijn. uit Naast uit alle medische zorgen met had het gezin last naar van kritieken en pesterijen tijdens van in buitenaf. Angela werd in op straat nagewezen en haar in twee jongere met zoons werden gepest het met hun door 'nieuwe' zus. Ashley, voorheen Leroy, werd in het zelfs zo gepest dat ze stopte tijdens de met haar school. Tot overmaat van van ramp wilde de in vader niets een met de geslachtsverandering op tv van zijn zoon te in op maken hebben. Jongste zoon Justin door en zijn opa in hebben het gezin opgegeven. op op Gordon neemt Angela, Ashley en Davey met mee naar Namibië van om de reis het van de hun leven te tijdens maken.

Centraal staan uit moeder van Charley en haar dochter naar Lana. Zeven jaar geleden een zou tijdens Lana op vakantie gaan naar Italië. uit Onderweg naar het van vliegveld de vloog moeder Charley een uit de bocht en met hierbij kwam in haar jongste zoon, en op tv het broertje van Lana, de op tv om het leven. een Lana is nooit aangekomen op tv in Italië naar en het gezin is op nadien nooit meer op vakantie op naar geweest. Gordon neemt Lana uit en Charley alsnog uit mee naar Italië uit om deze afschuwelijke naar periode af de te sluiten.

Toen een Rina een nieuwe door vriend kreeg, uit verbood deze haar om contact te met op tv hebben met haar beste vriend, tijdens Marko. Er volgden de vreselijke jaren het voor hen allebei, een waarin kleinering en allerlei fysieke van en emotionele ellende uit een de rol speelden. Gordon zorgt ervoor in het dat de twee hun vriendschap in kunnen de herstarten op een met droombestemming.

Erna leed een op tv gruwelijk verlies toen met ze haar zoon in in verloor bij een bizar op treinongeluk. Ze is het ontroostbaar, maar Gordon ontdekt met bij haar een passie in voor de film de 'Dances With op Wolves'. Hij besluit een Erna en haar met andere tijdens zoon uit te in nodigen op de plek waar op tv die film een is opgenomen: South Dakota. het Misschien dat daar, naar bij met de oorspronkelijke bewoners van die tijdens overweldigende natuur, enige naar troost in te vinden is.

Twee zussen en tijdens twee steeds de erger wordende met aandoeningen: Danielle wordt uit in rap tempo door blind en Sabina zal over een niet naar al te lange tijd van in een een rolstoel terechtkomen. Gordon gunt op de zussen een kans met om het fantastische tijdens naar natuurschoon van Canada tijdens te ervaren. Hij zorgt in voor onvergetelijke, tastbare van herinneringen.

oktober 2021
24-08-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als 17-jarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch verwo...

17-08-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

10-08-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

03-08-2017 16:06

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

27-07-2017 16:06

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

20-07-2017 16:06

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Centraal staan moeder Charley en haar dochter Lana. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en het broertje van Lana, om het ...

13-07-2017 16:06

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend, Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt...

17-10-2016 21:31

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

Erna leed een gruwelijk verlies toen ze haar zoon verloor bij een bizar treinongeluk. Ze is ontroostbaar, maar Gordon ontdekt bij haar een passie voor de film 'Dances With Wolves'. Hij besluit Erna en haar andere zoon uit te nodigen op de p...

10-10-2016 21:32

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Twee zussen en twee steeds erger wordende aandoeningen: Danielle wordt in rap tempo blind en Sabina zal over niet al te lange tijd in een rolstoel terechtkomen. Gordon gunt de zussen een kans om het fantastische natuurschoon van Canada te e...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!