Programma gemist?

Als zeventienjarig met meisje maakte Diana uit een grote fout uit door een de crimineel te vertrouwen, die haar een zonder van dat ze het met wist drugs liet vervoeren. Nu, van dertig jaar uit later, op betaalt ze daar nog steeds de door prijs door voor. Het heeft in haar namelijk in psychisch verwoest en maatschappelijk kansloos de gemaakt. in Gordon neemt Diana en haar een man mee naar op tv Zwitserland, zodat ze eindelijk uit eens kan genieten tijdens van waar op ze zoveel van in houdt: uit kaas en chocola.

Bij een door gruwelijke brand op tv verloor het uit gezin Brink niet tijdens alleen hun huis in en al hun bezittingen, maar bovenal de moeder op tv Yvon. Gordon de neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika in door voor de reis een die Yvon zo van graag had willen met maken.

Met door het verlies van haar in zoon Jorn verloor op Angelique ook alle richting op tv in haar in leven. Het naar is voor haar van naar essentieel een belang dat hij voortleeft, het van liefst door met zijn werk van als natuurfotograaf bekendheid door te geven.

Een vrouw die door naar niet lang meer een te leven heeft, wordt samen met in naar haar echtgenoot door Gordon meegenomen naar op Santorini. op tv Gordon laat hen genieten naar van de romantische schoonheid naar naar van het Griekse de eiland. Daarnaast heeft hij voor het op stel nog een uit bijzondere verrassing in in op petto.

De ouders door van Dyenne met vechten al hun hele naar leven. Haar de moeder Wies kreeg 28 op jaar tijdens geleden een hersentumor. Ze overleefde, van maar tijdens doordat ze niet verzekerd op tv was, bleef ze zitten door met een torenhoge schuld. naar het Daarnaast werd hun dochter Dyenne geboren een met een van zeldzame hartafwijking waarvoor ze naar veel operaties onderging. uit Zelfs het een longtransplantatie was van nodig. Bij iedere operatie namen van uit Wies en vader Andre afscheid van het hun een dochter. Dyenne vind het tijd in om iets een terug te doen en uit vraagt Gordon op tv haar ouders mee te op tv de nemen. Samen reizen ze af naar op tv de Portugal.

Angelique naar heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en van is ongeneeslijk ziek. Ondanks van haar ziekte staat door ze superpositief in op het het leven. Ze de geniet van alle momenten door die ze nog van heeft. Dolgraag zou een ze nog met een laatste droomreis maken in met haar naar beste vriendin Debby, die altijd voor op tv door haar klaarstaat. Perry, de zoon van het Angelique, geeft met de de twee hartsvriendinnen op. Gordon ontvangt de Angelique en Debby in naar Maleisië uit waar emotie naar en genieten hand in hand tijdens gaan.

Na in haar scheiding, inmiddels tien met jaar naar geleden, belandt moeder Angela in de in schuldsanering. Samen met het haar een drie zoons staat het ze er het alleen voor. Zeker nadat in haar oudste zoon de aangeeft liever in een meisje te een willen zijn. Naast alle medische in zorgen had het gezin op tv last tijdens van kritieken en uit pesterijen van door buitenaf. Angela werd tijdens op straat nagewezen en haar twee naar tijdens jongere zoons werden gepest op met hun met 'nieuwe' zus. Ashley, voorheen in Leroy, werd zelfs zo gepest van dat door ze stopte met het haar school. Tot overmaat van de ramp wilde de uit vader niets met met de geslachtsverandering naar van zijn door zoon te maken de hebben. Jongste zoon van Justin en zijn opa hebben uit het gezin opgegeven. met Gordon uit neemt Angela, Ashley en Davey uit mee van naar Namibië het om de reis van uit hun leven te op maken.

Moeder Charley door en haar dochter Lana een zijn naar te zien. Zeven jaar door geleden de zou Lana op tijdens vakantie gaan naar Italië. Onderweg op tv naar het vliegveld vloog op tv moeder Charley tijdens uit de bocht het en hierbij een kwam haar jongste zoon, op en broertje van de Lana, om naar het leven. een Lana is nooit aangekomen de in Italië en het op tv gezin is nadien nooit uit met meer op vakantie tijdens geweest. Gordon neemt het Lana en Charley alsnog mee naar naar Italië om deze de uit afschuwelijke periode af te in sluiten.

Toen Rina met een uit nieuwe vriend kreeg, verbood deze in haar om contact tijdens te hebben met haar uit beste vriend Marko. de Er de volgden vreselijke jaren voor op tv hen allebei, door waarin kleinering en op allerlei fysieke een en emotionele ellende een op tv rol speelden. van Gordon zorgt ervoor een dat de twee hun vriendschap kunnen tijdens herstarten op een van droombestemming naar op een prachtig het eiland.

Opa Gerard op tv en Oma Wil zorgen tijdens al jaren van voor hun kleindochters nadat naar de hun ouders omkwamen het bij een verkeersongeluk. Door de in emotionele uit en financiële stress die dat naar verlies op tv met zich meebracht, het zijn ze niet meer het toegekomen aan elkaar. Gordon tijdens probeert weer wat romantiek tijdens in hun leven van te van brengen.

april 2021
03-10-2016 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als zeventienjarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch...

26-09-2016 21:32

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

19-09-2016 21:32

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

12-09-2016 21:31

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Een vrouw die niet lang meer te leven heeft, wordt samen met haar echtgenoot door Gordon meegenomen naar Santorini. Gordon laat hen genieten van de romantische schoonheid van het Griekse eiland. Daarnaast heeft hij voor het stel nog een bij...

22-10-2015 21:32

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

De ouders van Dyenne vechten al hun hele leven. Haar moeder Wies kreeg 28 jaar geleden een hersentumor. Ze overleefde, maar doordat ze niet verzekerd was, bleef ze zitten met een torenhoge schuld. Daarnaast werd hun dochter Dyenne geboren m...

15-10-2015 21:31

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

08-10-2015 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

24-09-2015 21:31

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Moeder Charley en haar dochter Lana zijn te zien. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en broertje van Lana, om het leven....

17-09-2015 21:28

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt ...

10-09-2015 21:32

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Opa Gerard en Oma Wil zorgen al jaren voor hun kleindochters nadat hun ouders omkwamen bij een verkeersongeluk. Door de emotionele en financiële stress die dat verlies met zich meebracht, zijn ze niet meer toegekomen aan elkaar. Gordon prob...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!