Programma gemist?

Als van zeventienjarig meisje maakte Diana een een grote fout op door een op tv crimineel te op tv vertrouwen, die haar zonder dat tijdens ze het de wist drugs liet vervoeren. naar Nu, dertig jaar later, op betaalt ze met daar nog steeds in de prijs een voor. Het heeft haar een namelijk psychisch in verwoest en maatschappelijk kansloos gemaakt. met Gordon van neemt Diana in en haar man in mee naar Zwitserland, tijdens zodat ze eindelijk een eens kan genieten van van waar ze zoveel van van houdt: kaas en het chocola.

Bij een gruwelijke door brand op verloor het uit gezin Brink niet alleen een hun huis en al hun tijdens bezittingen, maar uit bovenal moeder Yvon. Gordon op neemt het op tv gezin mee naar de Zuid-Afrika voor de reis van die Yvon tijdens zo uit graag had willen tijdens maken.

Met naar het verlies van uit haar zoon Jorn uit verloor Angelique ook alle door richting in in haar leven. Het is met voor tijdens haar van essentieel belang op dat hij voortleeft, op het liefst op door zijn werk naar als natuurfotograaf bekendheid te het geven.

Een met vrouw die niet op lang meer te leven heeft, tijdens wordt samen met uit naar haar echtgenoot door Gordon meegenomen van naar Santorini. Gordon een laat op hen genieten van de op romantische schoonheid in van het Griekse eiland. Daarnaast van heeft hij voor een het stel nog een een bijzondere verrassing tijdens in in petto.

De op tv ouders van Dyenne vechten al van hun hele leven. door het Haar moeder Wies kreeg 28 op tv jaar geleden uit een hersentumor. Ze op overleefde, maar doordat ze naar niet verzekerd was, naar bleef ze de zitten met tijdens een torenhoge schuld. Daarnaast werd hun door dochter Dyenne geboren naar met een de zeldzame hartafwijking waarvoor ze met veel een operaties onderging. Zelfs een longtransplantatie op tv het was nodig. Bij iedere operatie namen tijdens Wies en de vader op Andre afscheid van de hun dochter. Dyenne vind het tijd het om door iets terug naar te doen en vraagt Gordon haar van ouders mee door te nemen. Samen het reizen ze een af naar tijdens Portugal.

Angelique heeft in uitgezaaide baarmoederhalskanker en is tijdens ongeneeslijk ziek. Ondanks op tv haar ziekte staat van uit ze superpositief in het leven. van Ze geniet van tijdens alle met momenten die ze van nog heeft. Dolgraag zou de ze nog een laatste op tv droomreis op tv maken met haar beste naar vriendin Debby, die altijd voor met haar klaarstaat. Perry, een de op tv zoon van Angelique, geeft de naar twee hartsvriendinnen op. in Gordon ontvangt Angelique de en Debby de in Maleisië waar een emotie en naar genieten hand in hand uit gaan.

Na uit haar scheiding, inmiddels op tv tien jaar geleden, van belandt moeder Angela in naar de in schuldsanering. Samen met haar drie zoons met staat op tv ze er alleen op tv voor. Zeker nadat haar uit oudste zoon op aangeeft liever een een meisje te in willen zijn. Naast alle medische zorgen van in had het gezin last van kritieken het en pesterijen van tijdens buitenaf. Angela werd op op tv op straat nagewezen tijdens en haar twee jongere naar zoons werden gepest met op tv hun het 'nieuwe' zus. Ashley, voorheen tijdens Leroy, werd zelfs op zo gepest dat van ze stopte met haar de school. Tot overmaat van naar ramp wilde de door in vader niets met de geslachtsverandering van tijdens zijn zoon naar te maken hebben. Jongste een zoon op tv Justin en zijn op opa hebben het gezin de opgegeven. Gordon neemt een Angela, Ashley een en Davey mee naar een Namibië om de tijdens reis van hun een leven te met maken.

Moeder naar Charley en haar van dochter Lana zijn met te zien. Zeven op tv jaar geleden zou op tv Lana op vakantie gaan naar tijdens Italië. Onderweg naar in het vliegveld tijdens vloog moeder Charley uit door van de bocht en tijdens hierbij kwam haar jongste de zoon, en het broertje van Lana, door om het leven. Lana is op nooit aangekomen naar in Italië en het het gezin het is nadien nooit meer op de vakantie geweest. Gordon neemt op tijdens Lana en Charley alsnog mee naar door Italië om deze op afschuwelijke periode tijdens af te naar sluiten.

Toen tijdens Rina een nieuwe vriend kreeg, van verbood deze door haar tijdens om contact te hebben met tijdens haar beste vriend Marko. het Er volgden vreselijke op jaren voor hen een allebei, op waarin kleinering en op tv allerlei fysieke en emotionele ellende door een rol uit speelden. Gordon zorgt ervoor door dat de in twee hun vriendschap kunnen in herstarten op een een op droombestemming op een prachtig een eiland.

Opa Gerard en uit Oma Wil het zorgen al jaren op tv voor hun kleindochters nadat met van hun ouders omkwamen bij door een verkeersongeluk. Door de emotionele de naar en financiële stress van die dat verlies met zich naar meebracht, zijn ze niet met meer toegekomen op tv aan met elkaar. Gordon probeert weer naar wat romantiek in op hun leven te de brengen.

augustus 2020
03-10-2016 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als zeventienjarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch...

26-09-2016 21:32

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

19-09-2016 21:32

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

12-09-2016 21:31

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Een vrouw die niet lang meer te leven heeft, wordt samen met haar echtgenoot door Gordon meegenomen naar Santorini. Gordon laat hen genieten van de romantische schoonheid van het Griekse eiland. Daarnaast heeft hij voor het stel nog een bij...

22-10-2015 21:32

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

De ouders van Dyenne vechten al hun hele leven. Haar moeder Wies kreeg 28 jaar geleden een hersentumor. Ze overleefde, maar doordat ze niet verzekerd was, bleef ze zitten met een torenhoge schuld. Daarnaast werd hun dochter Dyenne geboren m...

15-10-2015 21:31

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

08-10-2015 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

24-09-2015 21:31

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Moeder Charley en haar dochter Lana zijn te zien. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en broertje van Lana, om het leven....

17-09-2015 21:28

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt ...

10-09-2015 21:32

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Opa Gerard en Oma Wil zorgen al jaren voor hun kleindochters nadat hun ouders omkwamen bij een verkeersongeluk. Door de emotionele en financiële stress die dat verlies met zich meebracht, zijn ze niet meer toegekomen aan elkaar. Gordon prob...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!