Programma gemist?

Als naar zeventienjarig meisje maakte Diana een in grote fout uit door een crimineel door te vertrouwen, die uit haar zonder dat een ze het in wist drugs liet vervoeren. door Nu, dertig jaar later, op betaalt tijdens ze daar met nog steeds de uit prijs voor. Het heeft uit haar namelijk psychisch verwoest en met maatschappelijk kansloos gemaakt. het door Gordon neemt Diana en haar man naar mee de naar Zwitserland, zodat door ze eindelijk eens kan op genieten van waar op ze met zoveel van houdt: op kaas en chocola.

Bij een op tv gruwelijke brand door verloor het gezin met Brink niet alleen hun huis in en al hun het bezittingen, maar op tv bovenal op tv moeder Yvon. Gordon neemt door het gezin mee naar Zuid-Afrika tijdens voor de reis uit die naar Yvon zo naar graag had willen door maken.

Met op tv het verlies van de haar zoon Jorn verloor op Angelique ook alle richting van de in haar leven. van Het is voor haar de van essentieel belang dat hij uit van voortleeft, het liefst door zijn naar werk als natuurfotograaf bekendheid op te van geven.

Een vrouw die de niet lang meer op tv te op leven heeft, wordt uit samen met haar echtgenoot van door Gordon op meegenomen naar tijdens Santorini. Gordon laat hen genieten van het de romantische tijdens schoonheid van van het Griekse eiland. Daarnaast door heeft hij de voor het stel in nog een bijzondere verrassing in een in petto.

De ouders van het Dyenne vechten al tijdens hun de hele leven. Haar uit moeder Wies van kreeg 28 jaar uit geleden een hersentumor. Ze overleefde, in maar doordat van ze niet het verzekerd was, bleef tijdens ze zitten met de een torenhoge schuld. Daarnaast werd hun een dochter Dyenne geboren het door met een zeldzame hartafwijking in waarvoor ze veel operaties onderging. naar tijdens Zelfs een longtransplantatie was met nodig. Bij iedere operatie namen tijdens Wies en vader het Andre uit afscheid van hun dochter. op tv Dyenne vind van het tijd om uit iets terug door te doen en vraagt Gordon haar door tijdens ouders mee te nemen. Samen een reizen ze af naar uit met Portugal.

Angelique heeft uitgezaaide van baarmoederhalskanker en in is ongeneeslijk naar ziek. Ondanks haar in ziekte staat ze superpositief in met de het leven. Ze op tv geniet van alle momenten die uit ze nog heeft. Dolgraag de zou ze nog uit een laatste naar droomreis maken tijdens met haar het beste vriendin Debby, die altijd voor met haar klaarstaat. Perry, met in de zoon van Angelique, geeft op tv de twee hartsvriendinnen op. een door Gordon ontvangt Angelique en Debby de in Maleisië op waar emotie met en genieten hand in hand het gaan.

Na haar scheiding, in de inmiddels tien jaar geleden, naar belandt moeder tijdens Angela in de schuldsanering. van Samen met haar drie zoons uit staat met ze er alleen voor. Zeker met nadat het haar oudste door zoon aangeeft liever een het meisje te willen het zijn. Naast alle medische zorgen een had het gezin het last van de kritieken en op pesterijen van buitenaf. Angela werd tijdens op de straat nagewezen en haar twee door jongere het zoons werden gepest met het hun 'nieuwe' de zus. Ashley, voorheen Leroy, werd een zelfs zo gepest uit dat ze tijdens stopte met haar school. van Tot overmaat een van ramp wilde de in vader niets met tijdens de geslachtsverandering uit van zijn zoon de te op maken hebben. Jongste zoon Justin en op zijn opa hebben tijdens het gezin opgegeven. met het Gordon neemt Angela, Ashley met en Davey mee naar Namibië het om uit de reis van tijdens hun leven te tijdens maken.

Moeder Charley op tv en haar dochter een Lana tijdens zijn te zien. Zeven met jaar geleden zou Lana het op vakantie gaan uit naar Italië. Onderweg van naar het naar vliegveld vloog moeder op Charley uit de met bocht en hierbij kwam een haar jongste de zoon, en broertje van Lana, in om het het leven. Lana is door nooit aangekomen in tijdens Italië en op tv het gezin het is nadien nooit meer in op vakantie een geweest. Gordon neemt in Lana en Charley alsnog uit mee naar Italië op om deze afschuwelijke de periode af tijdens te sluiten.

Toen op Rina een nieuwe vriend op kreeg, verbood deze haar op tv om uit contact te hebben met het haar beste vriend Marko. op Er volgden op tv vreselijke jaren voor een hen allebei, waarin kleinering naar en allerlei fysieke van en emotionele ellende door een rol speelden. tijdens Gordon zorgt op tv ervoor dat de door twee hun op vriendschap kunnen herstarten op een met droombestemming op het een het prachtig eiland.

Opa Gerard op en van Oma Wil zorgen al de jaren voor hun kleindochters de nadat hun met ouders omkwamen bij op een verkeersongeluk. Door van de emotionele en financiële op tv stress die dat door verlies met tijdens zich meebracht, zijn ze niet het meer op toegekomen aan elkaar. Gordon probeert met uit weer wat romantiek op tv in hun leven de te brengen.

oktober 2019
03-10-2016 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als zeventienjarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch...

26-09-2016 21:32

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

19-09-2016 21:32

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

12-09-2016 21:31

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Een vrouw die niet lang meer te leven heeft, wordt samen met haar echtgenoot door Gordon meegenomen naar Santorini. Gordon laat hen genieten van de romantische schoonheid van het Griekse eiland. Daarnaast heeft hij voor het stel nog een bij...

22-10-2015 21:32

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

De ouders van Dyenne vechten al hun hele leven. Haar moeder Wies kreeg 28 jaar geleden een hersentumor. Ze overleefde, maar doordat ze niet verzekerd was, bleef ze zitten met een torenhoge schuld. Daarnaast werd hun dochter Dyenne geboren m...

15-10-2015 21:31

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

08-10-2015 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

24-09-2015 21:31

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Moeder Charley en haar dochter Lana zijn te zien. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en broertje van Lana, om het leven....

17-09-2015 21:28

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt ...

10-09-2015 21:32

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Opa Gerard en Oma Wil zorgen al jaren voor hun kleindochters nadat hun ouders omkwamen bij een verkeersongeluk. Door de emotionele en financiële stress die dat verlies met zich meebracht, zijn ze niet meer toegekomen aan elkaar. Gordon prob...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!