Programma gemist?

Als zeventienjarig een meisje maakte Diana een met grote de fout door van een crimineel te tijdens vertrouwen, die haar zonder op dat ze het wist drugs op tv liet door vervoeren. Nu, op tv dertig jaar later, tijdens betaalt ze daar de nog steeds de prijs voor. Het het heeft tijdens haar namelijk psychisch verwoest en het maatschappelijk kansloos gemaakt. naar Gordon neemt een Diana en haar man tijdens mee een naar Zwitserland, zodat van ze eindelijk eens kan genieten uit van waar ze van zoveel van houdt: in op kaas en chocola.

Bij een gruwelijke door brand verloor op tv het gezin Brink in niet alleen hun huis de en al op tv hun bezittingen, maar bovenal tijdens moeder Yvon. Gordon naar neemt het in gezin mee naar Zuid-Afrika de voor de reis op die uit Yvon zo graag had willen een naar maken.

Met de het verlies van van haar zoon op Jorn verloor Angelique tijdens ook alle richting in haar leven. naar Het is uit voor naar haar van essentieel belang dat hij met voortleeft, het liefst in door uit zijn werk als natuurfotograaf bekendheid van te uit geven.

Een vrouw die naar niet tijdens lang meer te leven naar heeft, wordt van samen met haar echtgenoot door tijdens Gordon meegenomen met naar op tv Santorini. Gordon laat hen genieten van van tijdens de romantische schoonheid van op tv het Griekse eiland. Daarnaast in heeft hij een voor het op tv stel nog een bijzondere verrassing tijdens in met petto.

De uit ouders van Dyenne vechten op tv al hun hele leven. tijdens een Haar moeder Wies kreeg het 28 jaar het geleden een hersentumor. door Ze overleefde, maar uit doordat ze niet verzekerd was, naar bleef ze zitten met op tv een de torenhoge schuld. Daarnaast werd uit hun dochter Dyenne van geboren met een zeldzame door van hartafwijking waarvoor ze veel operaties onderging. het de Zelfs een longtransplantatie het was nodig. Bij iedere operatie namen in Wies en in vader op Andre afscheid van hun dochter. Dyenne op tv vind het tijd op tv het om iets terug te doen door en op tv vraagt Gordon haar ouders op tv mee te het nemen. Samen reizen een ze af naar uit Portugal.

Angelique heeft uitgezaaide de baarmoederhalskanker en op tv is ongeneeslijk ziek. door Ondanks haar ziekte staat op tv ze superpositief in met het leven. Ze door geniet van in alle momenten uit die ze de nog heeft. Dolgraag zou ze nog een van een laatste droomreis maken met met haar beste vriendin Debby, het die altijd op tv voor haar klaarstaat. Perry, het de het zoon van door Angelique, geeft de twee door hartsvriendinnen op. Gordon met ontvangt Angelique en het Debby in van Maleisië waar emotie en genieten de hand in hand tijdens gaan.

Na uit haar scheiding, in inmiddels tien jaar het geleden, belandt moeder Angela in de een schuldsanering. Samen een met haar met drie zoons staat op ze er alleen met voor. Zeker nadat het haar oudste zoon tijdens aangeeft liever een meisje naar te willen zijn. een Naast alle uit medische zorgen had het gezin uit last de van kritieken en pesterijen in van buitenaf. Angela op tv werd op in straat nagewezen in en haar twee jongere naar zoons werden gepest in met hun 'nieuwe' zus. een Ashley, voorheen Leroy, werd tijdens de zelfs zo gepest tijdens dat ze stopte het met haar school. van Tot overmaat van ramp wilde de een van vader niets met op de geslachtsverandering van zijn van zoon te maken hebben. Jongste uit zoon Justin de en met zijn opa hebben naar het gezin opgegeven. Gordon door neemt Angela, met Ashley en Davey mee tijdens naar Namibië om de naar reis van op hun leven te met maken.

Moeder Charley en met haar dochter Lana in zijn te op zien. Zeven op tv jaar geleden zou Lana de op vakantie gaan naar op tv door Italië. Onderweg naar naar het vliegveld vloog moeder in Charley uit de bocht de en hierbij kwam haar door jongste zoon, en met broertje van Lana, in om het van leven. op tv Lana is nooit aangekomen in van Italië en het op gezin is nadien nooit tijdens meer op vakantie het geweest. Gordon uit neemt naar Lana en Charley alsnog in mee naar Italië om tijdens deze afschuwelijke periode af tijdens te van sluiten.

Toen op Rina een nieuwe tijdens vriend kreeg, uit verbood deze haar om contact op te hebben met uit haar beste de vriend Marko. Er volgden in vreselijke jaren voor hen uit allebei, waarin van kleinering een en allerlei fysieke en emotionele ellende de een de rol speelden. Gordon zorgt de ervoor dat naar de twee hun vriendschap een kunnen herstarten op een op droombestemming een op een prachtig het eiland.

Opa op tv Gerard en Oma Wil zorgen door al een jaren voor het hun kleindochters nadat de hun ouders omkwamen naar bij een verkeersongeluk. Door de emotionele een en financiële uit stress die dat uit verlies met zich naar meebracht, zijn ze door niet meer een toegekomen aan elkaar. uit Gordon probeert weer wat romantiek uit van in hun leven te uit brengen.

augustus 2021
03-10-2016 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als zeventienjarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch...

26-09-2016 21:32

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

19-09-2016 21:32

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

12-09-2016 21:31

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Een vrouw die niet lang meer te leven heeft, wordt samen met haar echtgenoot door Gordon meegenomen naar Santorini. Gordon laat hen genieten van de romantische schoonheid van het Griekse eiland. Daarnaast heeft hij voor het stel nog een bij...

22-10-2015 21:32

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

De ouders van Dyenne vechten al hun hele leven. Haar moeder Wies kreeg 28 jaar geleden een hersentumor. Ze overleefde, maar doordat ze niet verzekerd was, bleef ze zitten met een torenhoge schuld. Daarnaast werd hun dochter Dyenne geboren m...

15-10-2015 21:31

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

08-10-2015 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

24-09-2015 21:31

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Moeder Charley en haar dochter Lana zijn te zien. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en broertje van Lana, om het leven....

17-09-2015 21:28

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt ...

10-09-2015 21:32

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Opa Gerard en Oma Wil zorgen al jaren voor hun kleindochters nadat hun ouders omkwamen bij een verkeersongeluk. Door de emotionele en financiële stress die dat verlies met zich meebracht, zijn ze niet meer toegekomen aan elkaar. Gordon prob...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!