Programma gemist?

Als zeventienjarig het meisje maakte op Diana een grote fout op tv door een in crimineel te vertrouwen, op die haar zonder dat ze op tv het in wist drugs liet vervoeren. met Nu, op dertig jaar later, betaalt ze een daar nog een steeds de prijs van voor. Het heeft haar namelijk de tijdens psychisch verwoest en maatschappelijk kansloos gemaakt. uit Gordon in neemt Diana met en haar man mee met naar Zwitserland, zodat ze eindelijk door eens uit kan genieten van waar een ze zoveel uit van houdt: kaas en door chocola.

Bij een van gruwelijke brand uit verloor het gezin de Brink niet alleen hun huis het en een al hun bezittingen, maar bovenal van uit moeder Yvon. Gordon neemt het gezin uit mee naar Zuid-Afrika in voor de reis uit die naar Yvon zo door graag had willen uit maken.

Met het uit verlies de van haar zoon Jorn verloor Angelique naar ook alle van richting in in haar leven. met Het is voor haar van naar essentieel belang dat in hij voortleeft, het de liefst een door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid met tijdens te geven.

Een naar vrouw die niet lang de meer te leven in heeft, wordt door samen met haar echtgenoot door door Gordon meegenomen met naar Santorini. tijdens Gordon laat met hen genieten van de romantische met schoonheid van het Griekse op tv eiland. Daarnaast heeft op hij naar voor het stel nog op een bijzondere verrassing in uit uit petto.

De op ouders van Dyenne op tv vechten al uit hun hele leven. Haar moeder met Wies op kreeg 28 jaar in geleden een hersentumor. op Ze overleefde, maar doordat ze de niet verzekerd was, het bleef in ze zitten met de een torenhoge schuld. Daarnaast werd hun in dochter met Dyenne geboren van met een zeldzame hartafwijking waarvoor in ze veel operaties van onderging. de Zelfs een longtransplantatie was nodig. op tv Bij iedere uit operatie namen Wies en op tv vader Andre afscheid de van hun dochter. Dyenne door vind het naar tijd door om iets terug te doen en op vraagt Gordon tijdens haar ouders mee te van nemen. Samen reizen van in ze af naar uit Portugal.

Angelique heeft uitgezaaide het baarmoederhalskanker en is uit ongeneeslijk ziek. Ondanks uit naar haar ziekte staat ze met superpositief in het het leven. Ze geniet op tv van alle momenten die de ze uit nog heeft. Dolgraag zou ze nog op een laatste droomreis naar maken met de haar beste in vriendin Debby, die altijd uit voor haar klaarstaat. op tv Perry, de tijdens zoon van op Angelique, geeft de een twee hartsvriendinnen op. Gordon ontvangt Angelique uit het en Debby in Maleisië waar emotie naar en genieten uit hand in tijdens hand gaan.

Na tijdens haar scheiding, inmiddels tijdens tien jaar geleden, naar belandt moeder Angela in de op tv schuldsanering. Samen naar met haar in drie zoons staat op tv ze er alleen voor. Zeker op nadat haar oudste een op tv zoon aangeeft liever een van meisje te willen zijn. Naast een alle een medische zorgen had het naar gezin last naar van kritieken en pesterijen de van buitenaf. een Angela werd op straat nagewezen in en haar uit twee jongere zoons werden op tv naar gepest met hun 'nieuwe' zus. door Ashley, voorheen een Leroy, werd zelfs door zo gepest dat ze op tv stopte naar met haar school. Tot overmaat het van ramp door wilde de vader niets met de de geslachtsverandering van tijdens zijn met zoon te maken een hebben. Jongste zoon een Justin en zijn opa hebben het het door gezin opgegeven. door Gordon neemt Angela, een Ashley en Davey mee naar van Namibië om op tv de reis van hun leven in met te maken.

Moeder met Charley en haar door dochter Lana zijn te in zien. Zeven jaar van geleden zou Lana naar op door vakantie gaan naar Italië. door Onderweg naar het uit vliegveld vloog moeder in Charley uit een de bocht en hierbij kwam op tv haar jongste op zoon, en broertje van Lana, van om van het leven. Lana is van nooit aangekomen in Italië in en het gezin tijdens is nadien door nooit meer de op vakantie geweest. door Gordon neemt Lana en op tv Charley alsnog mee de naar Italië om deze een afschuwelijke periode met af te uit sluiten.

Toen Rina een tijdens door nieuwe vriend kreeg, verbood deze het haar om op contact te hebben door met haar beste een vriend Marko. Er volgden met vreselijke jaren door voor hen allebei, naar waarin kleinering en allerlei in fysieke en een emotionele ellende op een rol speelden. de Gordon zorgt ervoor dat de twee op tv hun vriendschap kunnen op met herstarten op een droombestemming op een naar met prachtig eiland.

Opa Gerard een en Oma Wil van zorgen al naar jaren voor hun kleindochters tijdens nadat een hun ouders omkwamen een bij een verkeersongeluk. Door de tijdens emotionele en financiële stress op tv die dat door verlies met zich door meebracht, zijn op tv ze niet het meer toegekomen aan elkaar. Gordon het probeert weer tijdens wat romantiek in hun een leven een te brengen.

november 2020
03-10-2016 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als zeventienjarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch...

26-09-2016 21:32

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

19-09-2016 21:32

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

12-09-2016 21:31

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Een vrouw die niet lang meer te leven heeft, wordt samen met haar echtgenoot door Gordon meegenomen naar Santorini. Gordon laat hen genieten van de romantische schoonheid van het Griekse eiland. Daarnaast heeft hij voor het stel nog een bij...

22-10-2015 21:32

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

De ouders van Dyenne vechten al hun hele leven. Haar moeder Wies kreeg 28 jaar geleden een hersentumor. Ze overleefde, maar doordat ze niet verzekerd was, bleef ze zitten met een torenhoge schuld. Daarnaast werd hun dochter Dyenne geboren m...

15-10-2015 21:31

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

08-10-2015 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

24-09-2015 21:31

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Moeder Charley en haar dochter Lana zijn te zien. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en broertje van Lana, om het leven....

17-09-2015 21:28

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt ...

10-09-2015 21:32

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Opa Gerard en Oma Wil zorgen al jaren voor hun kleindochters nadat hun ouders omkwamen bij een verkeersongeluk. Door de emotionele en financiële stress die dat verlies met zich meebracht, zijn ze niet meer toegekomen aan elkaar. Gordon prob...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!