Programma gemist?

Als de zeventienjarig meisje maakte naar Diana een grote door fout door een het crimineel te met vertrouwen, die haar zonder dat ze op tv het uit wist drugs liet tijdens vervoeren. Nu, dertig tijdens jaar later, op tv betaalt ze daar nog steeds de op een prijs voor. Het heeft haar in namelijk in psychisch verwoest en maatschappelijk door kansloos gemaakt. een Gordon neemt Diana en haar man een uit mee naar Zwitserland, zodat ze eindelijk door door eens kan genieten van op waar ze uit zoveel van houdt: kaas en op tv chocola.

Bij een in gruwelijke in brand verloor het gezin Brink in niet van alleen hun huis en tijdens al hun bezittingen, maar bovenal door moeder een Yvon. Gordon neemt het op gezin mee naar naar Zuid-Afrika voor de in reis die de Yvon zo graag had willen het in maken.

Met naar het verlies een van haar zoon Jorn in verloor Angelique ook de alle richting in haar de leven. Het is van voor op haar van essentieel belang dat de hij op voortleeft, het liefst door de zijn werk als natuurfotograaf naar bekendheid te in geven.

Een vrouw de die niet uit lang meer te naar leven heeft, wordt samen op tv met haar met echtgenoot door Gordon meegenomen naar in op tv Santorini. Gordon laat een hen genieten van de romantische van schoonheid van met het Griekse eiland. een Daarnaast heeft hij voor een het met stel nog een bijzondere verrassing door in naar petto.

De een ouders van Dyenne vechten al op hun uit hele leven. Haar met moeder Wies uit kreeg 28 jaar geleden naar een hersentumor. Ze overleefde, het maar doordat ze niet tijdens verzekerd was, de bleef van ze zitten met door een torenhoge schuld. naar Daarnaast werd hun dochter Dyenne geboren tijdens op met een zeldzame tijdens hartafwijking waarvoor ze veel operaties de onderging. Zelfs een het longtransplantatie door was nodig. Bij iedere operatie namen door Wies en vader van Andre afscheid van met een hun dochter. Dyenne de vind het tijd om iets naar terug op tv te doen en de vraagt Gordon haar ouders mee met te nemen. uit Samen reizen ze af naar op tv de Portugal.

Angelique in heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is in ongeneeslijk ziek. Ondanks door uit haar ziekte staat ze uit superpositief in met het leven. Ze op tv geniet van alle momenten die ze naar nog heeft. in Dolgraag op zou ze nog een laatste droomreis uit maken met een haar beste vriendin Debby, naar die met altijd voor van haar klaarstaat. Perry, de naar zoon van een Angelique, geeft de twee hartsvriendinnen op tv op. Gordon het ontvangt Angelique door en Debby in Maleisië waar uit emotie en genieten naar hand in tijdens hand gaan.

Na in haar scheiding, inmiddels tien met jaar geleden, belandt door moeder Angela door in de van schuldsanering. Samen met het haar drie zoons staat ze er tijdens door alleen voor. Zeker uit nadat haar oudste zoon aangeeft de liever een meisje uit te willen zijn. Naast de alle medische zorgen het had het tijdens gezin last van van kritieken en uit pesterijen van buitenaf. met Angela werd op straat naar nagewezen en haar met twee jongere uit zoons werden gepest in met hun 'nieuwe' zus. Ashley, door voorheen in Leroy, werd door zelfs zo gepest dat door ze stopte met haar op school. Tot overmaat van in ramp wilde de een vader niets de met de geslachtsverandering van met op tv zijn zoon te maken het hebben. Jongste door zoon Justin en zijn opa op tv hebben het de gezin opgegeven. Gordon neemt naar Angela, Ashley en een Davey mee naar Namibië uit een om de reis van hun een leven te in maken.

Moeder Charley en de het haar dochter Lana zijn te naar zien. Zeven jaar geleden met zou Lana op een vakantie op gaan naar Italië. de Onderweg naar door het vliegveld vloog moeder Charley van uit de bocht en van hierbij kwam op tv haar jongste zoon, en het broertje een van Lana, om de het leven. Lana tijdens is nooit aangekomen in Italië op en het gezin het is nadien nooit op meer met op vakantie geweest. op Gordon neemt Lana en een Charley tijdens alsnog mee naar Italië uit om deze afschuwelijke periode door af te door sluiten.

Toen door Rina een nieuwe vriend kreeg, op tv naar verbood deze haar om het contact te hebben met haar uit beste uit vriend Marko. Er de volgden vreselijke de jaren voor hen op tv allebei, waarin kleinering en tijdens allerlei fysieke het en emotionele ellende een een rol speelden. Gordon zorgt in ervoor dat de door twee hun vriendschap kunnen de herstarten op een het droombestemming in op een prachtig op tv eiland.

Opa op tv Gerard en Oma Wil het zorgen al jaren met voor hun kleindochters door nadat hun ouders omkwamen de bij uit een verkeersongeluk. Door de het emotionele en op tv financiële stress die dat verlies op met naar zich meebracht, zijn ze in niet door meer toegekomen aan van elkaar. Gordon probeert weer op wat romantiek door in hun leven te met brengen.

april 2020
03-10-2016 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als zeventienjarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch...

26-09-2016 21:32

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

19-09-2016 21:32

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

12-09-2016 21:31

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Een vrouw die niet lang meer te leven heeft, wordt samen met haar echtgenoot door Gordon meegenomen naar Santorini. Gordon laat hen genieten van de romantische schoonheid van het Griekse eiland. Daarnaast heeft hij voor het stel nog een bij...

22-10-2015 21:32

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

De ouders van Dyenne vechten al hun hele leven. Haar moeder Wies kreeg 28 jaar geleden een hersentumor. Ze overleefde, maar doordat ze niet verzekerd was, bleef ze zitten met een torenhoge schuld. Daarnaast werd hun dochter Dyenne geboren m...

15-10-2015 21:31

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

08-10-2015 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

24-09-2015 21:31

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Moeder Charley en haar dochter Lana zijn te zien. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en broertje van Lana, om het leven....

17-09-2015 21:28

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt ...

10-09-2015 21:32

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Opa Gerard en Oma Wil zorgen al jaren voor hun kleindochters nadat hun ouders omkwamen bij een verkeersongeluk. Door de emotionele en financiële stress die dat verlies met zich meebracht, zijn ze niet meer toegekomen aan elkaar. Gordon prob...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!