Programma gemist?

Als de zeventienjarig meisje een maakte Diana een grote uit fout door een met crimineel te vertrouwen, tijdens die haar zonder uit dat ze naar het wist drugs liet vervoeren. Nu, uit dertig in jaar later, betaalt ze de daar nog een steeds de met prijs voor. Het door heeft haar namelijk psychisch verwoest door en maatschappelijk kansloos door gemaakt. een Gordon neemt Diana en het haar man op mee naar Zwitserland, tijdens zodat ze eindelijk eens kan genieten uit van op waar ze zoveel van houdt: het kaas het en chocola.

Bij van een gruwelijke brand uit verloor het gezin Brink niet tijdens alleen hun een huis en al hun een bezittingen, maar met bovenal moeder met Yvon. Gordon op neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika met voor de uit reis op die Yvon zo graag had een willen van maken.

Met in het verlies van van haar zoon Jorn het verloor Angelique met ook alle richting in op haar leven. Het is door voor het haar van essentieel belang op tv dat hij voortleeft, het liefst op tv op tv door zijn werk door als natuurfotograaf bekendheid te op tv geven.

Een vrouw met die in niet lang meer uit te leven heeft, tijdens wordt samen met haar op echtgenoot door Gordon meegenomen naar van op Santorini. Gordon laat hen genieten uit van de romantische tijdens schoonheid de van het Griekse eiland. Daarnaast tijdens heeft tijdens hij voor het van stel nog een bijzondere verrassing in op van petto.

De tijdens ouders van uit Dyenne vechten al hun hele leven. op Haar moeder Wies in kreeg het 28 jaar het geleden een hersentumor. op Ze overleefde, maar doordat tijdens ze niet verzekerd was, uit bleef ze zitten door met van een torenhoge schuld. Daarnaast werd hun naar dochter Dyenne uit geboren met naar een zeldzame een hartafwijking waarvoor ze veel operaties onderging. naar tijdens Zelfs een longtransplantatie was nodig. Bij naar iedere operatie uit namen Wies en vader van Andre afscheid van door van hun dochter. Dyenne vind het tijd een om iets terug op tv te de doen en vraagt Gordon een haar op tv ouders mee te nemen. Samen reizen uit op tv ze af naar het Portugal.

Angelique heeft uitgezaaide uit baarmoederhalskanker het en is ongeneeslijk ziek. Ondanks een haar het ziekte staat op tv ze superpositief in het leven. op Ze geniet van een alle momenten die uit ze nog heeft. in Dolgraag uit zou ze nog een laatste droomreis de maken in met haar beste vriendin met Debby, die altijd voor door uit haar klaarstaat. Perry, de zoon door van van Angelique, geeft de twee hartsvriendinnen op. uit Gordon een ontvangt Angelique tijdens en Debby in Maleisië waar emotie in tijdens en genieten hand in naar hand gaan.

Na de haar scheiding, inmiddels op tv tien jaar geleden, belandt in moeder Angela in de met tijdens schuldsanering. Samen met haar drie in zoons staat ze er door met alleen voor. Zeker nadat haar oudste tijdens zoon aangeeft liever de een meisje op te willen zijn. uit Naast alle medische zorgen door had het in gezin last de van kritieken en door pesterijen van op buitenaf. Angela werd in op straat nagewezen en in haar twee op tv jongere zoons werden gepest naar met hun 'nieuwe' met zus. Ashley, voorheen Leroy, een werd de zelfs zo gepest dat ze stopte een met het haar school. Tot overmaat van van de ramp wilde de vader door niets met de op tv geslachtsverandering van op zijn zoon te maken hebben. de Jongste zoon tijdens Justin en zijn opa van hebben het het gezin opgegeven. Gordon neemt Angela, het Ashley naar en Davey een mee naar Namibië van om de reis van hun een leven de te maken.

Moeder Charley in en in haar dochter Lana naar zijn te zien. Zeven jaar uit geleden zou Lana op de vakantie het gaan naar Italië. uit Onderweg naar het de vliegveld vloog moeder van Charley uit de bocht een en uit hierbij kwam haar jongste de zoon, en broertje van op tv Lana, om van het leven. Lana is nooit met aangekomen uit in Italië en in het gezin is het nadien nooit meer op vakantie op geweest. Gordon in neemt Lana en Charley met alsnog met mee naar Italië uit om deze afschuwelijke naar periode af te uit sluiten.

Toen de Rina een naar nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar in in om contact te hebben met op tv haar op tv beste vriend Marko. Er volgden vreselijke op jaren uit voor hen een allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke een en emotionele ellende op een een rol speelden. tijdens Gordon zorgt ervoor dat op de twee hun door vriendschap kunnen herstarten op op tv een uit droombestemming op een prachtig een eiland.

Opa op tv Gerard en Oma van Wil zorgen al jaren op voor hun kleindochters in nadat tijdens hun ouders omkwamen tijdens bij een verkeersongeluk. van Door de emotionele en het financiële stress die dat van verlies met zich meebracht, van met zijn ze niet door meer toegekomen aan elkaar. het Gordon probeert weer naar wat romantiek uit in hun leven door te brengen.

september 2021
03-10-2016 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als zeventienjarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch...

26-09-2016 21:32

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

19-09-2016 21:32

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

12-09-2016 21:31

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Een vrouw die niet lang meer te leven heeft, wordt samen met haar echtgenoot door Gordon meegenomen naar Santorini. Gordon laat hen genieten van de romantische schoonheid van het Griekse eiland. Daarnaast heeft hij voor het stel nog een bij...

22-10-2015 21:32

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

De ouders van Dyenne vechten al hun hele leven. Haar moeder Wies kreeg 28 jaar geleden een hersentumor. Ze overleefde, maar doordat ze niet verzekerd was, bleef ze zitten met een torenhoge schuld. Daarnaast werd hun dochter Dyenne geboren m...

15-10-2015 21:31

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

08-10-2015 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

24-09-2015 21:31

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Moeder Charley en haar dochter Lana zijn te zien. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en broertje van Lana, om het leven....

17-09-2015 21:28

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt ...

10-09-2015 21:32

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Opa Gerard en Oma Wil zorgen al jaren voor hun kleindochters nadat hun ouders omkwamen bij een verkeersongeluk. Door de emotionele en financiële stress die dat verlies met zich meebracht, zijn ze niet meer toegekomen aan elkaar. Gordon prob...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!