Programma gemist?

Als het zeventienjarig meisje maakte Diana een van tijdens grote fout door naar een crimineel te vertrouwen, die een haar zonder tijdens dat ze het wist door drugs liet het vervoeren. Nu, dertig naar jaar later, betaalt ze een daar nog met steeds de in prijs voor. Het heeft haar door namelijk psychisch op tv verwoest en door maatschappelijk kansloos gemaakt. Gordon neemt Diana met en haar man tijdens mee in naar Zwitserland, zodat uit ze eindelijk eens kan een genieten van waar ze met de zoveel van houdt: kaas en met chocola.

Bij een de gruwelijke brand het verloor het gezin door Brink niet de alleen hun huis en al op tv hun met bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. naar Gordon neemt het gezin een mee naar op tv Zuid-Afrika voor de van reis die Yvon door zo met graag had willen de maken.

Met tijdens het verlies van van haar zoon tijdens Jorn verloor Angelique ook alle richting in het in haar leven. Het de is voor door haar van essentieel belang tijdens dat hij voortleeft, het het liefst door zijn door werk door als natuurfotograaf bekendheid te naar geven.

Een door vrouw die op niet lang meer te leven naar heeft, wordt samen op tv met haar in echtgenoot door Gordon meegenomen door naar Santorini. Gordon laat met hen genieten van uit een de romantische schoonheid door van het Griekse op eiland. Daarnaast heeft door hij voor het stel uit nog een tijdens bijzondere verrassing in met petto.

De ouders van door Dyenne vechten al door hun hele op leven. Haar moeder Wies met kreeg 28 door jaar geleden een naar hersentumor. tijdens Ze overleefde, maar doordat ze tijdens niet verzekerd was, bleef de ze zitten met tijdens op een torenhoge schuld. uit Daarnaast werd hun dochter een Dyenne geboren met een zeldzame het hartafwijking waarvoor de ze veel operaties onderging. van naar Zelfs een longtransplantatie was nodig. Bij naar iedere operatie namen op het Wies en vader Andre afscheid van met hun dochter. Dyenne op tv een vind het tijd om iets terug tijdens te met doen en vraagt de Gordon haar ouders een mee te nemen. Samen een reizen tijdens ze af naar uit Portugal.

Angelique heeft uitgezaaide met baarmoederhalskanker en is op tv ongeneeslijk ziek. naar Ondanks in haar ziekte staat op ze superpositief in het leven. Ze tijdens geniet de van alle momenten die ze het nog heeft. Dolgraag naar zou ze met nog een met laatste droomreis maken met haar het beste met vriendin Debby, die met altijd voor haar klaarstaat. Perry, het de tijdens zoon van met Angelique, geeft de naar twee hartsvriendinnen op. tijdens Gordon ontvangt Angelique en op Debby in Maleisië waar tijdens emotie een en genieten hand in het hand gaan.

Na met haar scheiding, inmiddels tien jaar de geleden, van belandt moeder Angela in de met schuldsanering. Samen de met haar drie uit zoons het staat ze er alleen naar voor. Zeker met nadat haar oudste zoon aangeeft van liever een meisje te op het willen zijn. Naast alle de medische zorgen had het gezin in last van kritieken uit en pesterijen van van buitenaf. met Angela werd op straat van nagewezen het en haar twee jongere door zoons werden een gepest met hun 'nieuwe' zus. Ashley, de voorheen Leroy, werd met zelfs door zo gepest dat het ze stopte het met haar school. tijdens Tot overmaat van ramp een wilde de vader door niets met tijdens de geslachtsverandering van zijn zoon te uit maken de hebben. Jongste zoon Justin en in zijn opa hebben naar het door gezin opgegeven. Gordon neemt Angela, de Ashley en Davey van op mee naar Namibië om de in reis het van hun leven te met maken.

Moeder in Charley en haar dochter Lana met zijn op te zien. naar Zeven jaar geleden zou Lana op de door vakantie gaan naar Italië. de Onderweg naar het vliegveld door vloog op tv moeder Charley uit de op bocht en hierbij tijdens kwam haar jongste het zoon, en broertje van de Lana, om het leven. in Lana is nooit door tijdens aangekomen in Italië tijdens en het gezin is uit nadien nooit een meer op vakantie op geweest. Gordon neemt op Lana en Charley alsnog mee naar in een Italië om deze afschuwelijke periode af naar te van sluiten.

Toen door Rina een met nieuwe vriend kreeg, door verbood deze haar om contact te op hebben met met haar beste vriend Marko. uit op Er volgden vreselijke jaren voor door hen allebei, op waarin kleinering en in allerlei fysieke en door emotionele ellende een op rol speelden. naar Gordon zorgt ervoor dat de een twee hun vriendschap kunnen een herstarten op een een droombestemming naar op een prachtig in eiland.

Opa naar Gerard en Oma een Wil zorgen al jaren voor uit hun op tv kleindochters nadat hun ouders omkwamen een bij een verkeersongeluk. een Door op de emotionele op tv en financiële stress die met dat verlies met een zich meebracht, met zijn ze niet meer toegekomen aan tijdens elkaar. Gordon op probeert weer wat uit romantiek in uit hun leven op tv te brengen.

februari 2020
03-10-2016 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Als zeventienjarig meisje maakte Diana een grote fout door een crimineel te vertrouwen, die haar zonder dat ze het wist drugs liet vervoeren. Nu, dertig jaar later, betaalt ze daar nog steeds de prijs voor. Het heeft haar namelijk psychisch...

26-09-2016 21:32

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Gordon neemt het gezin mee naar Zuid-Afrika voor de reis die Yvon zo graag had willen maken.

19-09-2016 21:32

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

12-09-2016 21:31

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Een vrouw die niet lang meer te leven heeft, wordt samen met haar echtgenoot door Gordon meegenomen naar Santorini. Gordon laat hen genieten van de romantische schoonheid van het Griekse eiland. Daarnaast heeft hij voor het stel nog een bij...

22-10-2015 21:32

Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 6

De ouders van Dyenne vechten al hun hele leven. Haar moeder Wies kreeg 28 jaar geleden een hersentumor. Ze overleefde, maar doordat ze niet verzekerd was, bleef ze zitten met een torenhoge schuld. Daarnaast werd hun dochter Dyenne geboren m...

15-10-2015 21:31

Afl. 5

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 5

Angelique heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ondanks haar ziekte staat ze superpositief in het leven. Ze geniet van alle momenten die ze nog heeft. Dolgraag zou ze nog een laatste droomreis maken met haar beste ...

08-10-2015 21:31

Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 4

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle medische zorge...

24-09-2015 21:31

Afl. 3

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 3

Moeder Charley en haar dochter Lana zijn te zien. Zeven jaar geleden zou Lana op vakantie gaan naar Italië. Onderweg naar het vliegveld vloog moeder Charley uit de bocht en hierbij kwam haar jongste zoon, en broertje van Lana, om het leven....

17-09-2015 21:28

Afl. 2

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 2

Toen Rina een nieuwe vriend kreeg, verbood deze haar om contact te hebben met haar beste vriend Marko. Er volgden vreselijke jaren voor hen allebei, waarin kleinering en allerlei fysieke en emotionele ellende een rol speelden. Gordon zorgt ...

10-09-2015 21:32

Afl. 1

Nooit Meer Naar Huis - Afl. 1

Opa Gerard en Oma Wil zorgen al jaren voor hun kleindochters nadat hun ouders omkwamen bij een verkeersongeluk. Door de emotionele en financiële stress die dat verlies met zich meebracht, zijn ze niet meer toegekomen aan elkaar. Gordon prob...

Nooit Meer Naar Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit Meer Naar Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit Meer Naar Huis bij Nooit Meer Naar Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit Meer Naar Huis. Heb je een uitzending van Nooit Meer Naar Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit Meer Naar Huis gemist

Programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan. Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Uitzending gemist van Nooit Meer Naar Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit Meer Naar Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!