Programma gemist?

Familierestaurant door Quelcuttis aan de tijdens Spaanse Costa Blanca verkeert in naar een grote problemen. Er naar wordt wekelijks meer naar dan 3000 euro verlies gedraaid. Als met dat zo de doorgaat, duurt het niet de door lang meer voordat het restaurant naar de deuren van definitief zal moeten sluiten. tijdens Kan Gordon Ramsay het naar tij nog het keren?

Op een half de uurtje in rijden van de van Spaanse Costa del het Sol ligt het het prachtige witte bergstadje een Caucin. Het daar tijdens gelegen restaurant La Granada Divino uit is pas acht van weken open, maar door de het toekomst ziet er nu al op tv somber uit. Architect naar Milan en voormalig door model op Gina hebben al hun geld met een in de zaak gestopt, een terwijl beiden van nul ervaring in het restaurantwezen door hebben. Chef Ramsays reddingspoging tijdens wordt het overschaduwd door naar een schokkende ontdekking door over de chef-kok.

In naar de Franse kustplaats naar Capbreton brengt Gordon Ramsay een een het bezoek aan restaurant Le Deck. De door zaak werd naar drie jaar het geleden geopend door de Britse tijdens eigenaren Tim door en Debbie. de Terwijl omringende restaurants flink geld tijdens uit verdienen, lukt het hen op tv maar niet om een Le Deck winstgevend te het maken.

Gordon Ramsay reist door af van naar Fuengirola, gelegen aan de door Spaanse in Costa del Sol. uit Daar schiet de hij de eigenaren in van restaurant Mayfair te hulp. De naar zaak ligt weliswaar door op een toplocatie, het tijdens maar de gasten blijven op tv weg.

De in het uit landelijke met Devon gevestigde met bistro The Dovecote op tv staat op het de punt van omvallen. van Door het gebrek door aan gasten en inkomsten is in het vertrouwen van in de familie de die het runt in tot een dieptepunt gedaald. Gordon met Ramsay staat de opnieuw voor een tijdens grote uitdading. Direct met bij tijdens binnenkomst wordt hij uit geconfronteerd met een de chef-kok die niet openstaat in voor kritiek. op Natuurlijk laat chef Ramsay zich in niet zomaar naar afschrikken.

Gordon Ramsays bestemming op op tv is ditmaal een tapasbar door en tevens nachtclub genaamd The het Runaway Girl. van De het zaak in hartje Sheffield staat tijdens op het punt om met failliet te gaan. uit Eigenaar Justin het Rowntree kan tijdens absoluut niet tegen door kritiek en zijn van chef-kok en beste in vriend Ritchie heeft het in helemaal gehad. De een moordende concurrentie van van grote ketens lijkt het door restaurant nu op de das om te met doen. naar Gordon schiet uit de vrienden te van hulp.

In het uit landelijke met Hampshire ligt het enorme restaurant door The Granary, dat tijdens plaats biedt aan tijdens maar met liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden op is ondernemer op Nigel het hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar naar klassiek-moderne Britse gerechten de een geserveerd worden. De ambitie is er naar en de chef de het is capabel, maar toch loopt een het niet. Gordon de Ramsay op pakt als eerste de keukenbrigade aan. op Zoals de wel vaker gebeurt, worden de Gordons suggesties het niet zomaar de geaccepteerd.

Het de Indiase curryrestaurant The Curry in House uit in Nottingham is in in handen van voormalig salesdirecteur Raz. op Nottingham staat met bekend als met de plaats met op de meeste restaurants uit per vierkante meter. Het door is dus naar een noodzaak om naar eruit te springen. op Raz dacht dit te kunnen in realiseren op met een dure verbouwing en met de een gedateerde Bollywood-inrichting. De menukaart met is veel te op tv uitgebreid een en chef-kok Zahir moet curry's de klaarmaken die uit door de uit klanten zelf zijn samengesteld. Hoewel Gordon op op tv Ramsay geen specialist is in op tv de tijdens Indiase keuken, wil hij gaan voor in authenticiteit en met pure een gerechten.

Op in het platteland tijdens van Wales runnen voormalig bokser Mike door en zijn naar echtgenote, Caron, op het restaurant The door Fish & Anchor. Mike is een een autodidact, die tijdens alleen in de naar keuken staat en tijdens met al kokende meer tijdens en meer weg krijgt naar van een snelkookpan. met De menukaart naar is veel te uitgebreid en tijdens Caron is weinig behulpzaam in voor haar man. van Sterker uit nog, Gordon Ramsay op voelt zich een door soort huwelijksconsulent in uit het culinaire slagveld van dat het restaurant tijdens vormt.

The op Priory in Sussex is naar gelegen in de de kapel van een in voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar van van Scott zit vol frisse ideeën, de alleen zijn de een vaste klanten bejaard en in geen voorstander op tv van verandering. door Gordon Ramsay verbaast zich over van de hemelse het locatie en van kan er niet op bij dat de naar menukaart rechtstreeks uit de het hel lijkt op te komen. op Scott kampt met van een niet-functionerende keukenbrigade en met hoopt dat in Gordon wonderen kan een verrichten.

Voormalig op serveerster Rachel is het een vegetarisch restaurant met begonnen in Parijs, de in hoofdstad door der vleeseters. Samen met haar van beste vriendin door probeert ze het de Franse carnivoren het om te turnen tot het heuse veggies. een Maar na drie jaar het lijkt dit nog van altijd niet te lukken. Voor op tv Gordon Ramsay is de de trip op tv naar het gastronomisch Parijs een nostalgische. In de met keuken treft hij uit uit een excentrieke Braziliaanse met chef die niet in staat de is om iets op eetbaars te serveren. Aan met de uit onervaren, zeer koppige op Rachel heeft op Gordon ook geen op steun.

Gordon op tv Ramsay reist af naar de op tv kustplaats Brighton, tijdens waar voormalig acteur Allan op op tv een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat van er uit veel trendy eettentjes door in de omgeving zijn, op heeft de zaak met het niet door makkelijk. Wat daarbij uit zeker niet meehelpt, in is dat Allan geen visliefhebber naar tijdens is. In de keuken komt hij de nooit, tot grote in frustratie van zijn op tv chefs door Alex en de Jamie. Gordons advies het om terug naar de basis te op het gaan en lokale door visgerechten te serveren, valt slecht een bij naar de eigenwijze Adam.

Gordon door Ramsay gaat langs een bij restaurant Morgan's, dat van geleid wordt van door antiquair Sandy van en haar twee dochters, Helen op tv en Laura. naar Sandy heeft uit haar administratie niet op door orde en chef-kok de Phil rommelt maar met wat aan. Als Gordon in van de handen uit de mouwen van wil steken tijdens naar de lunch op met zondag, in ontdekt hij dat tijdens de dames nog in bed met liggen.

Restaurant Rococo staat het op door het punt van met faillissement, maar chef-kok met Nick is te eigenwijs op tv om iets tijdens te willen veranderen. Zijn van verleden als chef van door een in restaurant met een Michelinster tijdens maakt het uit er voor een Gordon Ramsay niet makkelijker op. De het gerechten zijn te tijdens naar duur, de eetruimte is van claustrofobisch en de service is uit stijf. Het op tv enige de wat goed gevoed wordt, is door het ego van door Nick. Gordon grijpt met een harde van hand in, met als resultaat naar in dat hij letterlijk wordt de buitengesloten.

Gordon op Ramsay bezoekt The Fenwick op Arms de in Lancashire. De pub wordt op geleid door uitbater met Brian, die na in dertig naar jaar in het vak en de drie hartoperaties nog op steeds meer dan de honderd uur per week het werkt. het Gordon heeft als in doel om Brian uit op tv de keuken te krijgen de en de de gerechten te vereenvoudigen. door Met zijn campagne uit 'echte jus moet weer van het terugkomen' hoopt hij de verliesgevende zaak van weer in op het uit juiste spoor te naar krijgen.

maart 2019
03-01-2019 16:37

Quelcuttis

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Quelcuttis

Familierestaurant Quelcuttis aan de Spaanse Costa Blanca verkeert in grote problemen. Er wordt wekelijks meer dan 3000 euro verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, duurt het niet lang meer voordat het restaurant de deuren definitief zal moet...

02-01-2019 16:35

La Granada Divino

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Granada Divino

Op een half uurtje rijden van de Spaanse Costa del Sol ligt het prachtige witte bergstadje Caucin. Het daar gelegen restaurant La Granada Divino is pas acht weken open, maar de toekomst ziet er nu al somber uit. Architect Milan en voormalig...

01-01-2019 16:34

Le Deck

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Le Deck

In de Franse kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een bezoek aan restaurant Le Deck. De zaak werd drie jaar geleden geopend door de Britse eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld verdienen, lukt het hen maar ...

31-12-2018 16:49

Mayfair

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Mayfair

Gordon Ramsay reist af naar Fuengirola, gelegen aan de Spaanse Costa del Sol. Daar schiet hij de eigenaren van restaurant Mayfair te hulp. De zaak ligt weliswaar op een toplocatie, maar de gasten blijven weg.

13-12-2017 18:32

The Dovecote

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Dovecote

De in het landelijke Devon gevestigde bistro The Dovecote staat op het punt van omvallen. Door het gebrek aan gasten en inkomsten is het vertrouwen van de familie die het runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw voor een...

12-12-2017 18:36

Runaway Girl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Runaway Girl

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal een tapasbar en tevens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De zaak in hartje Sheffield staat op het punt om failliet te gaan. Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut niet tegen kritiek en zijn chef-kok en ...

11-12-2017 18:40

The Granary

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Granary

In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten ge...

08-12-2017 18:36

The Curry Lounge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Curry Lounge

Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz ...

07-12-2017 18:36

The Fish & Anchor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fish & Anchor

Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menuka...

06-12-2017 18:30

The Priory

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Priory

The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de he...

05-12-2017 18:29

Piccolo Teatro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Piccolo Teatro

Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altij...

04-12-2017 18:28

Ruby Tates

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Ruby Tates

Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, i...

01-12-2017 18:25

Morgan's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Morgan's

Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mo...

30-11-2017 18:31

Rococo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Rococo

Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De g...

29-11-2017 18:35

The Fenwick Arms

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms

Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord