Programma gemist?

Familierestaurant tijdens Quelcuttis aan de Spaanse de Costa Blanca op tv verkeert in van grote problemen. Er wordt wekelijks een meer op dan 3000 euro op tv verlies gedraaid. Als uit dat zo doorgaat, duurt in het niet naar lang meer voordat het restaurant door de tijdens deuren definitief zal op tv moeten sluiten. Kan Gordon het Ramsay het tij nog uit keren?

Op een de half uurtje rijden tijdens van de met Spaanse Costa del Sol in ligt het prachtige witte de bergstadje Caucin. door Het daar van gelegen restaurant La Granada Divino naar is op pas acht weken open, maar naar de toekomst ziet op er nu al tijdens somber uit. door Architect Milan en door voormalig model Gina hebben het al hun geld van in op tv de zaak gestopt, terwijl beiden met nul een ervaring in tijdens het restaurantwezen hebben. Chef Ramsays reddingspoging tijdens wordt overschaduwd door tijdens een schokkende ontdekking de over de met chef-kok.

In de Franse op in kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay tijdens een bezoek een aan restaurant Le Deck. De door zaak werd drie door jaar uit geleden geopend door op tv de Britse eigenaren Tim en de de Debbie. Terwijl omringende van restaurants flink geld verdienen, naar lukt het hen de maar niet het om Le Deck winstgevend te in maken.

Gordon Ramsay van reist de af naar Fuengirola, gelegen aan de tijdens Spaanse Costa del uit Sol. Daar schiet op hij de eigenaren door van tijdens restaurant Mayfair uit te hulp. De zaak ligt weliswaar met de op een toplocatie, van maar de gasten blijven het weg.

De in het het landelijke Devon de gevestigde bistro The door Dovecote staat op de het punt van naar omvallen. het Door het gebrek een aan gasten en het inkomsten is het vertrouwen van de de familie uit die het met runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon een Ramsay staat op tv opnieuw voor door een grote van uitdading. Direct bij binnenkomst de wordt hij uit geconfronteerd met een door chef-kok die niet openstaat op tv voor kritiek. Natuurlijk laat chef op van Ramsay zich niet zomaar op tv afschrikken.

Gordon uit Ramsays bestemming is een ditmaal een tapasbar een en tevens nachtclub genaamd The door Runaway met Girl. De zaak in in hartje naar Sheffield staat op de het punt om failliet te gaan. op tv Eigenaar Justin Rowntree in kan op tv absoluut niet tegen kritiek tijdens en naar zijn chef-kok en in beste vriend Ritchie op tv heeft het helemaal op gehad. De moordende concurrentie een van grote ketens lijkt het door een restaurant nu de das om te op doen. Gordon met schiet door de vrienden te uit hulp.

In uit het landelijke Hampshire ligt het op op enorme restaurant The Granary, van dat plaats op tv biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. het Een jaar geleden de is ondernemer Nigel op tv hiermee gestart als uit exclusieve tijdens dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten naar geserveerd worden. De van ambitie is op tv er en de het chef is capabel, een maar toch loopt het van niet. Gordon Ramsay de pakt het als eerste de keukenbrigade door aan. Zoals wel een vaker op gebeurt, worden Gordons suggesties niet zomaar in op geaccepteerd.

Het door Indiase curryrestaurant een The Curry House in tijdens Nottingham is in handen het van voormalig salesdirecteur Raz. op Nottingham staat uit bekend als de plaats het met de op tv meeste restaurants door per vierkante naar meter. Het is dus door een noodzaak om uit eruit te springen. Raz dacht van het dit te kunnen realiseren met een de dure verbouwing uit en een gedateerde Bollywood-inrichting. in De menukaart is het van veel te uitgebreid van en chef-kok Zahir moet het curry's klaarmaken die met door de klanten met zelf zijn samengesteld. uit Hoewel Gordon op tv Ramsay geen specialist is in de de Indiase met keuken, wil hij gaan voor in authenticiteit en pure van op tv gerechten.

Op op het platteland van Wales een runnen op tv voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, de in Caron, het restaurant The van Fish & Anchor. Mike met is tijdens een autodidact, die alleen op in de een keuken staat en al kokende meer naar en door meer weg van krijgt van een snelkookpan. met De menukaart is veel te van uitgebreid en met Caron is op weinig behulpzaam voor haar op man. Sterker nog, Gordon op tv Ramsay voelt zich in een soort uit huwelijksconsulent op in het culinaire slagveld dat het naar restaurant het vormt.

The Priory van in door Sussex is gelegen een in de kapel van met een voormalig tijdens negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit op vol van frisse ideeën, alleen zijn de vaste op tv de klanten bejaard en geen voorstander de van met verandering. Gordon Ramsay verbaast zich van over de hemelse locatie van en kan de er niet bij dat de de menukaart van rechtstreeks uit op tv de hel lijkt te komen. uit Scott kampt met met een niet-functionerende het keukenbrigade en hoopt dat met de Gordon wonderen kan naar verrichten.

Voormalig tijdens serveerster Rachel uit is een vegetarisch restaurant tijdens begonnen in Parijs, tijdens de hoofdstad der vleeseters. in Samen met haar naar beste vriendin probeert op ze met de Franse carnivoren om de te turnen tot door heuse veggies. Maar na op drie jaar lijkt dit tijdens nog altijd niet het te lukken. door Voor een Gordon Ramsay is naar de trip naar door gastronomisch Parijs een nostalgische. een In de keuken treft hij naar met een excentrieke Braziliaanse chef die niet een in staat in is om iets eetbaars het te serveren. naar Aan van de onervaren, zeer koppige Rachel naar heeft Gordon ook uit geen op steun.

Gordon op Ramsay reist af naar uit de kustplaats uit Brighton, waar voormalig uit acteur Allan op een oesterbar en visrestaurant runt. door Doordat er veel trendy op tv eettentjes in de van omgeving tijdens zijn, heeft met de zaak het naar niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet op het meehelpt, is dat met Allan geen visliefhebber is. In in de keuken het komt hij nooit, met tot grote frustratie van op tv zijn chefs de Alex en uit Jamie. Gordons advies om terug uit naar naar de basis te met gaan en lokale visgerechten te het serveren, valt slecht bij op tv de eigenwijze in Adam.

Gordon Ramsay op gaat langs door bij restaurant Morgan's, de dat geleid met wordt door antiquair in Sandy en haar twee dochters, Helen door en Laura. Sandy op tv heeft haar administratie op tv niet op orde tijdens door en chef-kok Phil rommelt maar wat in aan. Als een Gordon de handen uit van de mouwen naar wil naar steken tijdens de lunch op zondag, een het ontdekt hij dat de een dames nog in met bed liggen.

Restaurant naar Rococo staat op het punt tijdens in van faillissement, maar chef-kok Nick van is te eigenwijs tijdens om iets met te willen veranderen. Zijn verleden tijdens de als chef van een door restaurant met tijdens een Michelinster maakt het er de voor het Gordon Ramsay niet makkelijker op. De van gerechten zijn te door duur, op tv de eetruimte is claustrofobisch uit en de service is naar stijf. van Het enige wat goed gevoed met wordt, is naar het ego van het Nick. Gordon grijpt met het harde tijdens hand in, van met als resultaat tijdens dat hij letterlijk wordt de buitengesloten.

Gordon Ramsay bezoekt naar The Fenwick Arms uit tijdens in Lancashire. De pub tijdens wordt geleid door het uitbater Brian, die op tv na dertig jaar op in het vak en van drie in hartoperaties nog steeds meer dan uit honderd uur van per week werkt. Gordon uit heeft als doel uit om Brian uit de in keuken uit te krijgen en de het gerechten te vereenvoudigen. Met een de zijn campagne 'echte jus moet op tv weer het terugkomen' hoopt hij de verliesgevende door zaak weer op een het juiste spoor tijdens te een krijgen.

augustus 2021
03-01-2019 16:37

Quelcuttis

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Quelcuttis

Familierestaurant Quelcuttis aan de Spaanse Costa Blanca verkeert in grote problemen. Er wordt wekelijks meer dan 3000 euro verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, duurt het niet lang meer voordat het restaurant de deuren definitief zal moet...

02-01-2019 16:35

La Granada Divino

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Granada Divino

Op een half uurtje rijden van de Spaanse Costa del Sol ligt het prachtige witte bergstadje Caucin. Het daar gelegen restaurant La Granada Divino is pas acht weken open, maar de toekomst ziet er nu al somber uit. Architect Milan en voormalig...

01-01-2019 16:34

Le Deck

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Le Deck

In de Franse kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een bezoek aan restaurant Le Deck. De zaak werd drie jaar geleden geopend door de Britse eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld verdienen, lukt het hen maar ...

31-12-2018 16:49

Mayfair

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Mayfair

Gordon Ramsay reist af naar Fuengirola, gelegen aan de Spaanse Costa del Sol. Daar schiet hij de eigenaren van restaurant Mayfair te hulp. De zaak ligt weliswaar op een toplocatie, maar de gasten blijven weg.

13-12-2017 18:32

The Dovecote

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Dovecote

De in het landelijke Devon gevestigde bistro The Dovecote staat op het punt van omvallen. Door het gebrek aan gasten en inkomsten is het vertrouwen van de familie die het runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw voor een...

12-12-2017 18:36

Runaway Girl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Runaway Girl

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal een tapasbar en tevens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De zaak in hartje Sheffield staat op het punt om failliet te gaan. Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut niet tegen kritiek en zijn chef-kok en ...

11-12-2017 18:40

The Granary

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Granary

In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten ge...

08-12-2017 18:36

The Curry Lounge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Curry Lounge

Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz ...

07-12-2017 18:36

The Fish & Anchor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fish & Anchor

Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menuka...

06-12-2017 18:30

The Priory

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Priory

The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de he...

05-12-2017 18:29

Piccolo Teatro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Piccolo Teatro

Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altij...

04-12-2017 18:28

Ruby Tates

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Ruby Tates

Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, i...

01-12-2017 18:25

Morgan's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Morgan's

Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mo...

30-11-2017 18:31

Rococo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Rococo

Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De g...

29-11-2017 18:35

The Fenwick Arms

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms

Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!