Programma gemist?

Familierestaurant Quelcuttis op aan van de Spaanse Costa Blanca verkeert in een grote op tv problemen. Er op tv wordt wekelijks meer dan 3000 op euro verlies door gedraaid. Als dat een zo doorgaat, in duurt het niet lang met meer voordat het restaurant met de deuren het definitief zal moeten sluiten. de Kan Gordon Ramsay het de tij op tv nog keren?

Op op tv een half uurtje rijden op van de uit Spaanse Costa del door Sol ligt het prachtige witte op bergstadje Caucin. van Het daar gelegen de restaurant La Granada Divino op is pas tijdens acht tijdens weken open, maar de het toekomst ziet er nu al het een somber uit. Architect in Milan en voormalig op tv model Gina hebben al hun door geld in de het zaak tijdens gestopt, terwijl beiden nul ervaring in op tijdens het restaurantwezen hebben. Chef Ramsays in reddingspoging de wordt overschaduwd door een van schokkende ontdekking over de naar chef-kok.

In naar de Franse een kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een uit bezoek een aan restaurant de Le Deck. De zaak naar werd drie jaar geleden de geopend door de Britse uit van eigenaren Tim en de Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld met op tv verdienen, lukt het tijdens hen maar niet om Le Deck naar winstgevend te van maken.

Gordon door Ramsay reist het af naar Fuengirola, gelegen aan naar de van Spaanse Costa del de Sol. Daar schiet hij de eigenaren met van door restaurant Mayfair te het hulp. De zaak ligt weliswaar het naar op een toplocatie, maar de gasten een blijven naar weg.

De in in het landelijke met Devon gevestigde bistro de The Dovecote op tv staat op het van punt van omvallen. Door het in gebrek aan gasten en met op inkomsten is het vertrouwen van de van van familie die het runt tot een van dieptepunt uit gedaald. Gordon de Ramsay staat opnieuw voor het een grote van uitdading. Direct bij binnenkomst wordt met hij met geconfronteerd met een chef-kok die door niet openstaat een voor kritiek. Natuurlijk laat chef op tv Ramsay zich niet van zomaar een afschrikken.

Gordon door Ramsays bestemming is ditmaal een door tapasbar in en tevens nachtclub genaamd op tv The Runaway Girl. naar De op zaak in hartje Sheffield met staat op het punt op om failliet tijdens te gaan. Eigenaar van Justin Rowntree kan absoluut met niet tegen kritiek en met zijn met chef-kok en beste de vriend Ritchie op heeft het helemaal gehad. De op tv moordende op tv concurrentie van grote ketens lijkt het op tv met restaurant nu de das op om te uit doen. Gordon schiet de vrienden te uit uit hulp.

In het landelijke uit Hampshire ligt een het enorme restaurant The op Granary, op dat plaats biedt een aan maar liefst tweehonderd gasten. van Een jaar geleden op is een ondernemer Nigel hiermee gestart als door exclusieve dinerclub een waar klassiek-moderne Britse naar gerechten tijdens geserveerd worden. De ambitie is er door en de chef van is capabel, maar in door toch loopt het niet. Gordon Ramsay op tv pakt met als eerste de een keukenbrigade aan. Zoals wel door vaker gebeurt, het worden Gordons suggesties door niet zomaar naar geaccepteerd.

Het Indiase curryrestaurant uit van The Curry House in Nottingham is de op in handen van voormalig salesdirecteur van Raz. Nottingham door staat bekend als de door plaats met door de meeste restaurants per vierkante uit meter. op tv Het is een dus een noodzaak met om eruit te met springen. Raz dacht dit te kunnen naar realiseren met in een met dure verbouwing en een gedateerde tijdens Bollywood-inrichting. De met menukaart is naar veel te uitgebreid het en chef-kok Zahir moet curry's klaarmaken naar naar die door de klanten zelf zijn met samengesteld. Hoewel Gordon van op tv Ramsay geen specialist op is in de Indiase keuken, wil op uit hij gaan voor door authenticiteit en pure op tv gerechten.

Op het in platteland van uit Wales runnen een voormalig bokser Mike en door zijn echtgenote, Caron, het restaurant in The Fish de & Anchor. Mike op tv is uit een autodidact, die alleen in op de keuken staat het en al kokende door meer en in meer weg krijgt van een op tv het snelkookpan. De menukaart is veel op tv te van uitgebreid en Caron met is weinig behulpzaam voor door haar man. Sterker nog, Gordon op uit Ramsay voelt zich een op soort huwelijksconsulent van in het culinaire slagveld dat naar het op tv restaurant vormt.

The Priory in een naar Sussex is gelegen in tijdens de kapel van naar een voormalig negentiende-eeuws een klooster. Eigenaar Scott uit zit vol frisse ideeën, alleen door zijn de vaste door op tv klanten bejaard en geen voorstander door van van verandering. Gordon Ramsay verbaast tijdens zich over de hemelse locatie uit de en kan er niet bij het dat van de menukaart rechtstreeks uit door de hel op lijkt te komen. de Scott kampt met door een niet-functionerende keukenbrigade en hoopt op dat Gordon door wonderen kan met verrichten.

Voormalig serveerster de Rachel is een vegetarisch door restaurant door begonnen in Parijs, de hoofdstad door der vleeseters. het Samen met haar beste door vriendin probeert ze op de Franse carnivoren op om te turnen tijdens tot heuse veggies. tijdens Maar na drie van jaar een lijkt dit nog in altijd niet in te lukken. Voor Gordon Ramsay is naar met de trip naar gastronomisch Parijs een op tv nostalgische. In in de keuken in treft hij een op tv excentrieke Braziliaanse chef die niet op in staat door is om iets naar eetbaars te de serveren. Aan de onervaren, op zeer het koppige Rachel heeft Gordon ook geen in op tv steun.

Gordon met Ramsay reist van af naar de kustplaats door Brighton, waar met voormalig acteur Allan van een oesterbar en visrestaurant van runt. Doordat er veel het trendy van eettentjes in de omgeving naar zijn, heeft door de zaak het niet makkelijk. het Wat daarbij door zeker niet meehelpt, is dat in Allan geen het visliefhebber is. In de met keuken komt hij met nooit, tot een grote frustratie van zijn op tv chefs Alex en naar Jamie. Gordons advies in om terug door naar de uit basis te met gaan en lokale visgerechten te van serveren, valt slecht het bij de de eigenwijze Adam.

Gordon Ramsay een gaat langs het bij restaurant Morgan's, dat naar geleid wordt door op tv antiquair Sandy en haar in twee door dochters, Helen van en Laura. Sandy tijdens heeft haar administratie van niet op orde en chef-kok Phil een rommelt maar door wat aan. Als met Gordon de handen de uit op tv de mouwen wil steken tijdens de op uit lunch op zondag, het ontdekt hij dat van de dames nog in bed op tv liggen.

Restaurant met Rococo staat op het door punt van op faillissement, maar chef-kok Nick tijdens is te eigenwijs een om iets met te willen veranderen. van Zijn verleden als door chef van een restaurant met op een een Michelinster maakt het er voor op tv Gordon Ramsay niet uit makkelijker op. het De gerechten tijdens zijn te duur, de op eetruimte is claustrofobisch het en het de service is stijf. tijdens Het enige in wat goed gevoed wordt, is een het ego van tijdens Nick. in Gordon grijpt met harde op tv hand in, door met als resultaat dat op hij letterlijk wordt van buitengesloten.

Gordon Ramsay bezoekt in The Fenwick Arms het in de Lancashire. De pub wordt geleid door door uitbater naar Brian, die na de dertig jaar in het op vak en drie door hartoperaties nog in steeds meer tijdens dan honderd uur per de week werkt. Gordon heeft een als doel uit om Brian het uit de keuken te krijgen de uit en de gerechten te vereenvoudigen. een Met zijn campagne 'echte het jus moet uit weer terugkomen' in hoopt hij op tv de verliesgevende zaak weer op op het juiste spoor te uit op tv krijgen.

juli 2020
03-01-2019 16:37

Quelcuttis

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Quelcuttis

Familierestaurant Quelcuttis aan de Spaanse Costa Blanca verkeert in grote problemen. Er wordt wekelijks meer dan 3000 euro verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, duurt het niet lang meer voordat het restaurant de deuren definitief zal moet...

02-01-2019 16:35

La Granada Divino

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Granada Divino

Op een half uurtje rijden van de Spaanse Costa del Sol ligt het prachtige witte bergstadje Caucin. Het daar gelegen restaurant La Granada Divino is pas acht weken open, maar de toekomst ziet er nu al somber uit. Architect Milan en voormalig...

01-01-2019 16:34

Le Deck

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Le Deck

In de Franse kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een bezoek aan restaurant Le Deck. De zaak werd drie jaar geleden geopend door de Britse eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld verdienen, lukt het hen maar ...

31-12-2018 16:49

Mayfair

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Mayfair

Gordon Ramsay reist af naar Fuengirola, gelegen aan de Spaanse Costa del Sol. Daar schiet hij de eigenaren van restaurant Mayfair te hulp. De zaak ligt weliswaar op een toplocatie, maar de gasten blijven weg.

13-12-2017 18:32

The Dovecote

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Dovecote

De in het landelijke Devon gevestigde bistro The Dovecote staat op het punt van omvallen. Door het gebrek aan gasten en inkomsten is het vertrouwen van de familie die het runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw voor een...

12-12-2017 18:36

Runaway Girl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Runaway Girl

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal een tapasbar en tevens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De zaak in hartje Sheffield staat op het punt om failliet te gaan. Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut niet tegen kritiek en zijn chef-kok en ...

11-12-2017 18:40

The Granary

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Granary

In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten ge...

08-12-2017 18:36

The Curry Lounge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Curry Lounge

Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz ...

07-12-2017 18:36

The Fish & Anchor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fish & Anchor

Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menuka...

06-12-2017 18:30

The Priory

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Priory

The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de he...

05-12-2017 18:29

Piccolo Teatro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Piccolo Teatro

Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altij...

04-12-2017 18:28

Ruby Tates

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Ruby Tates

Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, i...

01-12-2017 18:25

Morgan's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Morgan's

Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mo...

30-11-2017 18:31

Rococo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Rococo

Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De g...

29-11-2017 18:35

The Fenwick Arms

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms

Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!