Programma gemist?

Familierestaurant het Quelcuttis aan de Spaanse Costa door Blanca verkeert op tv in grote problemen. op tv Er wordt in wekelijks meer dan 3000 euro met verlies uit gedraaid. Als dat zo doorgaat, door duurt het niet met lang van meer voordat het restaurant de met deuren met definitief zal moeten naar sluiten. Kan Gordon Ramsay tijdens het uit tij nog keren?

Op een een half uurtje rijden van door de de Spaanse Costa del op Sol ligt het prachtige witte een bergstadje van Caucin. Het daar gelegen restaurant door in La Granada Divino is pas uit acht weken op open, maar de toekomst met ziet er nu al in somber uit. Architect in door Milan en voormalig model Gina hebben op tv al hun naar geld van in de zaak gestopt, terwijl beiden het nul ervaring met in het restaurantwezen hebben. door Chef op Ramsays reddingspoging wordt overschaduwd door tijdens een schokkende ontdekking met de over de chef-kok.

In op de Franse naar kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een met bezoek aan restaurant op Le Deck. naar De zaak werd naar drie jaar geleden geopend het door de Britse naar eigenaren Tim en een Debbie. Terwijl de omringende restaurants tijdens flink geld verdienen, lukt het het hen het maar niet met om Le Deck winstgevend met te maken.

Gordon Ramsay reist de af naar een Fuengirola, gelegen aan de naar van Spaanse Costa del het Sol. Daar schiet de hij de eigenaren van restaurant Mayfair door van te hulp. De op zaak ligt weliswaar op naar een toplocatie, maar de van gasten blijven de weg.

De in door het landelijke Devon gevestigde met bistro The Dovecote door op staat op het op tv punt van omvallen. Door het gebrek in aan door gasten en inkomsten uit is het vertrouwen op tv van de familie die het naar runt een tot een dieptepunt gedaald. Gordon het de Ramsay staat opnieuw voor door een grote uitdading. Direct bij tijdens binnenkomst wordt met hij geconfronteerd op tv met een door chef-kok die niet het openstaat voor kritiek. Natuurlijk laat op tv chef Ramsay uit zich niet een zomaar afschrikken.

Gordon Ramsays een bestemming is ditmaal naar een uit tapasbar en tevens nachtclub genaamd The uit Runaway Girl. De uit zaak in hartje met tijdens Sheffield staat op het punt door om failliet te gaan. uit Eigenaar een Justin Rowntree kan met absoluut niet tegen kritiek een en zijn met chef-kok en naar beste vriend Ritchie heeft het helemaal het gehad. De moordende uit concurrentie in van grote ketens met lijkt het naar restaurant nu de das om te de doen. Gordon schiet van de naar vrienden te op hulp.

In het het landelijke Hampshire ligt het op tv enorme door restaurant The Granary, in dat plaats een biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. op tv Een jaar geleden naar is ondernemer Nigel naar hiermee op tv gestart als de exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse van gerechten geserveerd een worden. De ambitie is er een en de chef tijdens is capabel, maar op tv naar toch loopt het met niet. Gordon Ramsay de pakt als eerste een de keukenbrigade aan. Zoals wel vaker door gebeurt, worden op Gordons suggesties tijdens niet zomaar met geaccepteerd.

Het Indiase het curryrestaurant The op Curry House in Nottingham is een het in handen van voormalig salesdirecteur Raz. uit Nottingham door staat bekend de als de plaats met van de meeste restaurants het per vierkante meter. Het in is het dus een noodzaak om eruit te op tv springen. Raz dacht door dit door te kunnen de realiseren met een dure het verbouwing en een van gedateerde Bollywood-inrichting. De menukaart is met op tv veel te uitgebreid en chef-kok van Zahir moet curry's het klaarmaken die in door de uit klanten zelf zijn de samengesteld. Hoewel Gordon Ramsay geen op tv specialist is in de op tv Indiase keuken, wil naar hij naar gaan voor authenticiteit en op pure door gerechten.

Op met het platteland van een Wales runnen voormalig van bokser Mike het en zijn echtgenote, met Caron, het restaurant The Fish uit & op tv Anchor. Mike is een autodidact, die van alleen de in de keuken staat op tv en al uit kokende meer het en meer weg van krijgt van een snelkookpan. De menukaart op tv de is veel te naar uitgebreid en Caron is weinig behulpzaam tijdens met voor haar man. het Sterker nog, Gordon naar Ramsay voelt zich tijdens een soort huwelijksconsulent in het culinaire tijdens slagveld dat het uit tijdens restaurant vormt.

The Priory in tijdens tijdens Sussex is gelegen in de kapel in van een voormalig met negentiende-eeuws uit klooster. Eigenaar door Scott zit vol uit frisse ideeën, alleen het zijn de vaste klanten bejaard naar en geen voorstander door van verandering. het Gordon Ramsay op tv verbaast zich over op de hemelse locatie en op kan er niet bij door dat de in menukaart rechtstreeks uit uit de hel lijkt met te komen. Scott in kampt met een door niet-functionerende keukenbrigade en hoopt tijdens dat Gordon uit wonderen kan tijdens verrichten.

Voormalig de serveerster Rachel is een naar vegetarisch restaurant het begonnen in Parijs, de een hoofdstad der vleeseters. op Samen met tijdens haar beste vriendin probeert door ze de Franse carnivoren een door om te turnen tot met heuse veggies. Maar na met drie jaar lijkt door dit nog altijd niet naar te lukken. van Voor in Gordon Ramsay is de het trip naar gastronomisch Parijs een in nostalgische. In de op keuken door treft hij het een excentrieke Braziliaanse chef een die niet met in staat is om iets naar eetbaars in te serveren. Aan in de onervaren, zeer koppige een Rachel heeft Gordon ook tijdens geen in steun.

Gordon met Ramsay reist op tv af naar de kustplaats Brighton, waar een voormalig naar acteur Allan een oesterbar en tijdens visrestaurant in runt. Doordat er veel trendy een eettentjes in van de tijdens omgeving zijn, heeft de zaak uit het niet op tv makkelijk. Wat daarbij zeker in niet meehelpt, is tijdens dat Allan geen visliefhebber in is. In uit de op tv keuken komt hij op tv nooit, tot grote frustratie van zijn door chefs Alex van en op Jamie. Gordons advies om terug naar met in de basis te de gaan en lokale visgerechten op tv te serveren, op tv valt slecht bij de eigenwijze naar Adam.

Gordon tijdens Ramsay gaat langs bij restaurant de uit Morgan's, dat geleid het wordt door antiquair het Sandy en haar twee de dochters, Helen en tijdens Laura. Sandy heeft haar in administratie niet op in orde en chef-kok Phil op tv rommelt maar wat het aan. Als op tv Gordon de handen tijdens uit met de mouwen wil steken tijdens van de lunch op op zondag, ontdekt hij dat naar tijdens de dames nog in op tv bed liggen.

Restaurant op Rococo staat op van het punt van faillissement, maar door op tv chef-kok Nick is te een eigenwijs om iets te tijdens willen veranderen. Zijn van verleden als op chef van een het restaurant met een Michelinster in maakt naar het er voor in Gordon Ramsay niet makkelijker op. De op tv gerechten zijn naar te duur, de eetruimte in is claustrofobisch en het de service in is in stijf. Het enige op tv wat goed gevoed wordt, is op het ego van tijdens Nick. met Gordon grijpt met harde hand van in, met op tv als resultaat dat hij letterlijk op wordt tijdens buitengesloten.

Gordon de Ramsay bezoekt The Fenwick uit Arms in op Lancashire. De uit pub wordt geleid door uitbater Brian, op tv die het na dertig jaar in het in vak en op tv drie hartoperaties nog steeds naar meer dan op tv honderd uur in per week werkt. Gordon heeft met als in doel om Brian uit door de keuken met te krijgen en uit de gerechten op tv te vereenvoudigen. Met zijn campagne door 'echte jus moet met weer een terugkomen' hoopt hij met de verliesgevende zaak weer op een het in juiste spoor te uit krijgen.

januari 2019
03-01-2019 16:37

Quelcuttis

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Quelcuttis

Familierestaurant Quelcuttis aan de Spaanse Costa Blanca verkeert in grote problemen. Er wordt wekelijks meer dan 3000 euro verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, duurt het niet lang meer voordat het restaurant de deuren definitief zal moet...

02-01-2019 16:35

La Granada Divino

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Granada Divino

Op een half uurtje rijden van de Spaanse Costa del Sol ligt het prachtige witte bergstadje Caucin. Het daar gelegen restaurant La Granada Divino is pas acht weken open, maar de toekomst ziet er nu al somber uit. Architect Milan en voormalig...

01-01-2019 16:34

Le Deck

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Le Deck

In de Franse kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een bezoek aan restaurant Le Deck. De zaak werd drie jaar geleden geopend door de Britse eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld verdienen, lukt het hen maar ...

31-12-2018 16:49

Mayfair

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Mayfair

Gordon Ramsay reist af naar Fuengirola, gelegen aan de Spaanse Costa del Sol. Daar schiet hij de eigenaren van restaurant Mayfair te hulp. De zaak ligt weliswaar op een toplocatie, maar de gasten blijven weg.

13-12-2017 18:32

The Dovecote

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Dovecote

De in het landelijke Devon gevestigde bistro The Dovecote staat op het punt van omvallen. Door het gebrek aan gasten en inkomsten is het vertrouwen van de familie die het runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw voor een...

12-12-2017 18:36

Runaway Girl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Runaway Girl

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal een tapasbar en tevens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De zaak in hartje Sheffield staat op het punt om failliet te gaan. Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut niet tegen kritiek en zijn chef-kok en ...

11-12-2017 18:40

The Granary

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Granary

In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten ge...

08-12-2017 18:36

The Curry Lounge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Curry Lounge

Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz ...

07-12-2017 18:36

The Fish & Anchor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fish & Anchor

Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menuka...

06-12-2017 18:30

The Priory

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Priory

The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de he...

05-12-2017 18:29

Piccolo Teatro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Piccolo Teatro

Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altij...

04-12-2017 18:28

Ruby Tates

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Ruby Tates

Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, i...

01-12-2017 18:25

Morgan's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Morgan's

Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mo...

30-11-2017 18:31

Rococo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Rococo

Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De g...

29-11-2017 18:35

The Fenwick Arms

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms

Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord