Programma gemist?

Familierestaurant Quelcuttis aan het de Spaanse Costa in Blanca verkeert in uit grote problemen. Er van wordt wekelijks tijdens meer in dan 3000 euro met verlies gedraaid. Als tijdens dat zo doorgaat, duurt het een niet lang de meer voordat een het restaurant de deuren definitief zal met moeten sluiten. met Kan Gordon Ramsay het het tij tijdens nog keren?

Op een de half uurtje het rijden van de Spaanse Costa in del Sol ligt tijdens het het prachtige witte bergstadje Caucin. Het uit daar tijdens gelegen restaurant tijdens La Granada Divino met is pas acht weken op open, maar de op toekomst ziet er nu al van door somber uit. Architect een Milan en voormalig model Gina uit hebben uit al hun geld in de tijdens zaak gestopt, terwijl het beiden nul ervaring in tijdens een het restaurantwezen hebben. Chef Ramsays naar reddingspoging wordt overschaduwd de door een schokkende ontdekking met over met de chef-kok.

In de tijdens Franse kustplaats met Capbreton brengt Gordon Ramsay het een bezoek aan op restaurant Le Deck. de De zaak werd uit drie uit jaar geleden geopend door de Britse op eigenaren Tim op tv en Debbie. naar Terwijl omringende de restaurants flink geld verdienen, lukt het de hen maar niet het om naar Le Deck winstgevend te in maken.

Gordon met Ramsay reist af naar Fuengirola, met gelegen uit aan de Spaanse Costa uit del de Sol. Daar schiet hij de op tv eigenaren van restaurant de Mayfair te van hulp. De zaak uit ligt weliswaar op tv op een toplocatie, maar van de gasten blijven in weg.

De in het naar de landelijke Devon gevestigde een bistro The Dovecote staat op op het punt van omvallen. naar Door op tv het gebrek tijdens aan gasten en naar inkomsten is het een vertrouwen van de familie die door het runt tot tijdens een dieptepunt gedaald. Gordon van Ramsay staat opnieuw naar voor een de grote uitdading. Direct bij uit binnenkomst wordt hij op geconfronteerd met een de chef-kok die niet de openstaat van voor kritiek. de Natuurlijk laat chef Ramsay zich het niet zomaar in afschrikken.

Gordon de Ramsays bestemming is ditmaal het een tapasbar en tevens op nachtclub genaamd The uit een Runaway Girl. De zaak in hartje door op tv Sheffield staat op tijdens het punt om failliet te gaan. in door Eigenaar Justin Rowntree op tv kan absoluut niet tegen kritiek een en zijn chef-kok en in naar beste vriend Ritchie heeft het op helemaal het gehad. De moordende concurrentie van van grote ketens lijkt de het restaurant nu op de das om uit te doen. Gordon in schiet de vrienden te de op tv hulp.

In de het landelijke Hampshire door ligt het enorme tijdens restaurant The Granary, dat plaats naar biedt op tv aan maar liefst het tweehonderd gasten. Een jaar geleden door is ondernemer Nigel van met hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar met klassiek-moderne door Britse gerechten geserveerd worden. op De het ambitie is er de en de chef is capabel, maar van toch loopt het het niet. tijdens Gordon Ramsay in pakt als eerste van de keukenbrigade aan. Zoals wel tijdens vaker gebeurt, op tv worden Gordons suggesties niet zomaar in uit geaccepteerd.

Het Indiase op curryrestaurant The door Curry House in Nottingham is het in handen van de voormalig salesdirecteur Raz. een Nottingham staat bekend tijdens als een de plaats met de in meeste restaurants per vierkante naar meter. Het van is dus een een noodzaak uit om eruit te springen. Raz op dacht dit de te kunnen van realiseren met een dure verbouwing en met een gedateerde het Bollywood-inrichting. het De menukaart is door veel te uitgebreid en chef-kok uit Zahir moet op tv curry's klaarmaken die door door de op tv klanten zelf zijn samengesteld. Hoewel het Gordon Ramsay naar geen specialist is in de op Indiase keuken, wil in hij de gaan voor authenticiteit een en pure door gerechten.

Op het platteland door van Wales op tv runnen uit voormalig bokser Mike en zijn op echtgenote, Caron, het in restaurant in The Fish & Anchor. Mike is een een autodidact, die in alleen naar in de keuken staat naar en al van kokende meer en meer weg naar uit krijgt van een snelkookpan. De naar menukaart is naar veel te uitgebreid en Caron op is weinig behulpzaam door een voor haar man. Sterker nog, naar Gordon Ramsay op voelt zich een soort huwelijksconsulent door in het de culinaire slagveld dat het tijdens restaurant uit vormt.

The Priory in van Sussex is tijdens gelegen een in de kapel van tijdens een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar uit Scott de zit vol frisse een ideeën, alleen door zijn de vaste klanten op tv bejaard en geen tijdens voorstander van naar verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over het de op tv hemelse locatie en een kan er niet bij dat een de op menukaart rechtstreeks uit de een hel lijkt te komen. door Scott de kampt met een niet-functionerende keukenbrigade in en op tv hoopt dat Gordon wonderen kan met tijdens verrichten.

Voormalig serveerster Rachel door is het een vegetarisch restaurant begonnen in het Parijs, de een hoofdstad in der vleeseters. Samen met haar de beste het vriendin probeert ze de Franse uit carnivoren om te door turnen in tot heuse veggies. Maar het na drie jaar op lijkt dit nog op altijd niet te lukken. Voor tijdens een Gordon Ramsay is de trip naar op gastronomisch met Parijs een nostalgische. het In de keuken treft een hij een excentrieke tijdens Braziliaanse tijdens chef die niet in door staat is de om iets eetbaars te een serveren. Aan op de onervaren, zeer koppige Rachel heeft met Gordon ook geen een op tv steun.

Gordon op tv Ramsay reist af het naar de kustplaats Brighton, met waar van voormalig acteur Allan een met oesterbar en visrestaurant runt. Doordat op er veel een trendy eettentjes in de op tv omgeving zijn, in heeft de zaak het in uit niet makkelijk. Wat daarbij zeker naar niet de meehelpt, is dat Allan geen een visliefhebber is. In met de op tv keuken komt hij van nooit, tot grote frustratie van zijn uit chefs Alex een en het Jamie. Gordons advies om terug het naar de basis naar te gaan in en lokale met visgerechten te serveren, de valt slecht bij de eigenwijze de Adam.

Gordon de Ramsay gaat langs bij restaurant in op Morgan's, dat geleid in wordt door antiquair Sandy en naar haar twee dochters, de Helen en Laura. Sandy op heeft tijdens haar administratie niet op orde het en chef-kok Phil in met rommelt maar wat aan. met Als Gordon op tv de handen uit de de mouwen wil op tv steken tijdens de lunch op tv op zondag, ontdekt uit hij dat de dames nog met door in bed liggen.

Restaurant Rococo staat van op het met punt van faillissement, uit maar chef-kok Nick is op tv te eigenwijs om het iets van te willen een veranderen. Zijn verleden als naar chef van een restaurant van met een Michelinster een maakt het er de voor op tv Gordon Ramsay niet makkelijker op. De in gerechten zijn door te duur, de uit eetruimte is claustrofobisch en op tv de door service is stijf. Het het enige wat goed op gevoed wordt, een is het ego op van Nick. Gordon door grijpt met een harde hand in, met als resultaat de dat een hij letterlijk door wordt buitengesloten.

Gordon Ramsay een bezoekt The Fenwick naar Arms in Lancashire. met De pub wordt geleid met door tijdens uitbater Brian, die na uit dertig jaar in het de vak en drie op een hartoperaties nog steeds tijdens meer dan honderd uur per week de werkt. Gordon op heeft als doel om de een Brian uit de keuken te krijgen op en de tijdens gerechten op te vereenvoudigen. Met zijn campagne het 'echte jus moet een weer terugkomen' hoopt in hij de verliesgevende van zaak naar weer op het de juiste spoor te in krijgen.

oktober 2020
03-01-2019 16:37

Quelcuttis

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Quelcuttis

Familierestaurant Quelcuttis aan de Spaanse Costa Blanca verkeert in grote problemen. Er wordt wekelijks meer dan 3000 euro verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, duurt het niet lang meer voordat het restaurant de deuren definitief zal moet...

02-01-2019 16:35

La Granada Divino

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Granada Divino

Op een half uurtje rijden van de Spaanse Costa del Sol ligt het prachtige witte bergstadje Caucin. Het daar gelegen restaurant La Granada Divino is pas acht weken open, maar de toekomst ziet er nu al somber uit. Architect Milan en voormalig...

01-01-2019 16:34

Le Deck

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Le Deck

In de Franse kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een bezoek aan restaurant Le Deck. De zaak werd drie jaar geleden geopend door de Britse eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld verdienen, lukt het hen maar ...

31-12-2018 16:49

Mayfair

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Mayfair

Gordon Ramsay reist af naar Fuengirola, gelegen aan de Spaanse Costa del Sol. Daar schiet hij de eigenaren van restaurant Mayfair te hulp. De zaak ligt weliswaar op een toplocatie, maar de gasten blijven weg.

13-12-2017 18:32

The Dovecote

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Dovecote

De in het landelijke Devon gevestigde bistro The Dovecote staat op het punt van omvallen. Door het gebrek aan gasten en inkomsten is het vertrouwen van de familie die het runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw voor een...

12-12-2017 18:36

Runaway Girl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Runaway Girl

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal een tapasbar en tevens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De zaak in hartje Sheffield staat op het punt om failliet te gaan. Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut niet tegen kritiek en zijn chef-kok en ...

11-12-2017 18:40

The Granary

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Granary

In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten ge...

08-12-2017 18:36

The Curry Lounge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Curry Lounge

Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz ...

07-12-2017 18:36

The Fish & Anchor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fish & Anchor

Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menuka...

06-12-2017 18:30

The Priory

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Priory

The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de he...

05-12-2017 18:29

Piccolo Teatro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Piccolo Teatro

Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altij...

04-12-2017 18:28

Ruby Tates

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Ruby Tates

Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, i...

01-12-2017 18:25

Morgan's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Morgan's

Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mo...

30-11-2017 18:31

Rococo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Rococo

Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De g...

29-11-2017 18:35

The Fenwick Arms

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms

Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!