Programma gemist?

Familierestaurant Quelcuttis uit aan de het Spaanse Costa op Blanca verkeert in grote problemen. uit Er wordt wekelijks op meer dan 3000 met euro door verlies gedraaid. Als dat het zo doorgaat, duurt het met niet lang meer in voordat de het restaurant de door deuren definitief zal moeten sluiten. een Kan Gordon Ramsay uit het door tij nog keren?

Op een half door met uurtje rijden van de Spaanse Costa op tv del tijdens Sol ligt uit het prachtige witte een bergstadje Caucin. Het daar van gelegen restaurant La naar Granada Divino is pas op tv acht weken open, maar een op de toekomst ziet er nu op al somber uit. Architect in Milan en voormalig van model Gina uit hebben op al hun geld in de op zaak gestopt, terwijl een beiden nul ervaring uit in het van restaurantwezen hebben. Chef Ramsays reddingspoging een wordt van overschaduwd door een schokkende ontdekking op over de door chef-kok.

In op de Franse kustplaats Capbreton brengt uit Gordon Ramsay een tijdens bezoek aan restaurant tijdens van Le Deck. De zaak werd drie uit jaar in geleden geopend naar door de Britse een eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende van restaurants flink in geld verdienen, lukt in het hen in maar niet om in Le Deck winstgevend te de maken.

Gordon door Ramsay reist af naar naar Fuengirola, gelegen aan het de Spaanse Costa del in Sol. in Daar schiet hij het de eigenaren van restaurant het Mayfair te een hulp. De zaak ligt weliswaar op tv uit op een toplocatie, maar de gasten de blijven van weg.

De in op het landelijke in Devon gevestigde bistro The Dovecote op staat tijdens op het punt van het omvallen. Door het gebrek de aan naar gasten en inkomsten door is het vertrouwen van de in familie een die het runt tot een een tijdens dieptepunt gedaald. Gordon door Ramsay staat opnieuw voor in een grote van uitdading. Direct bij binnenkomst wordt door hij geconfronteerd met op een chef-kok door die niet openstaat voor naar kritiek. Natuurlijk laat chef op tv het Ramsay zich niet zomaar op tv afschrikken.

Gordon een Ramsays bestemming is naar ditmaal een tapasbar en uit tevens tijdens nachtclub genaamd The Runaway Girl. een De zaak in in hartje Sheffield staat een op het van punt om failliet naar te gaan. een Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut op tv niet tegen met kritiek en zijn een chef-kok en naar beste vriend Ritchie heeft in het helemaal gehad. naar De moordende concurrentie met van grote het ketens lijkt het restaurant nu uit de das naar om te van doen. Gordon schiet de vrienden te het met hulp.

In de het landelijke Hampshire ligt naar het enorme restaurant The door Granary, uit dat plaats biedt aan naar maar liefst door tweehonderd gasten. een Een jaar geleden op is ondernemer Nigel hiermee door gestart als exclusieve dinerclub door waar van klassiek-moderne Britse gerechten geserveerd worden. De tijdens een ambitie is er en de chef naar is capabel, maar in toch loopt de het het niet. Gordon Ramsay pakt in als eerste de de keukenbrigade aan. Zoals naar wel vaker gebeurt, op worden Gordons een suggesties niet zomaar op geaccepteerd.

Het Indiase naar curryrestaurant naar The Curry House in Nottingham is naar de in handen van met voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend tijdens als de op tv plaats met de van meeste van restaurants per vierkante met meter. Het is dus een tijdens noodzaak om eruit te naar springen. Raz dacht een dit te van kunnen realiseren met een naar dure op verbouwing en een van gedateerde Bollywood-inrichting. door De menukaart is veel de te uitgebreid en chef-kok in Zahir moet curry's met klaarmaken door die door de klanten een zelf zijn samengesteld. Hoewel tijdens Gordon Ramsay geen specialist een is in met de Indiase keuken, wil naar naar hij gaan voor authenticiteit het en pure tijdens gerechten.

Op het op platteland van Wales de runnen voormalig op tv bokser Mike en zijn echtgenote, op tv op tv Caron, het restaurant The Fish & het tijdens Anchor. Mike is naar een autodidact, die alleen in in de keuken staat in en van al kokende meer uit en meer weg krijgt van een in snelkookpan. De menukaart in is veel naar te uitgebreid het en Caron is naar weinig behulpzaam met voor haar man. naar Sterker nog, Gordon in Ramsay voelt zich een door soort huwelijksconsulent in het naar culinaire slagveld dat de het restaurant van vormt.

The Priory in op Sussex van is gelegen in de op kapel van een voormalig op tv negentiende-eeuws klooster. Eigenaar in Scott naar zit vol frisse door ideeën, alleen zijn de op vaste klanten met bejaard en geen voorstander op tv van verandering. Gordon Ramsay tijdens het verbaast zich over het de hemelse locatie en kan door er niet bij dat op de met menukaart rechtstreeks uit de het hel op lijkt te komen. op Scott kampt met een van niet-functionerende keukenbrigade en hoopt dat op Gordon wonderen de kan een verrichten.

Voormalig serveerster Rachel naar van is een vegetarisch restaurant begonnen in van Parijs, de hoofdstad de der vleeseters. van Samen met met haar beste vriendin probeert in ze de met Franse carnivoren om te turnen van tot tijdens heuse veggies. Maar het na drie jaar lijkt dit van nog altijd niet uit te van lukken. Voor Gordon Ramsay de is in de trip naar gastronomisch door Parijs een nostalgische. In de naar keuken treft hij op tv een excentrieke naar Braziliaanse op tv chef die niet naar in staat is om iets naar eetbaars te serveren. Aan tijdens de onervaren, zeer op het koppige Rachel heeft op tv Gordon ook geen de steun.

Gordon Ramsay reist naar af naar uit de van kustplaats Brighton, waar naar voormalig acteur Allan een een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat met een er veel trendy eettentjes naar in de het omgeving zijn, heeft de het zaak het niet in makkelijk. Wat naar daarbij zeker niet meehelpt, is in dat met Allan geen visliefhebber is. In de op tv keuken uit komt hij nooit, tijdens tot grote frustratie van zijn in chefs Alex met en Jamie. Gordons advies de om van terug naar de basis met te gaan en lokale op visgerechten de te serveren, valt slecht bij op tv van de eigenwijze Adam.

Gordon van Ramsay gaat naar langs bij restaurant Morgan's, naar dat geleid wordt het door antiquair uit Sandy en haar twee dochters, de Helen en Laura. door Sandy heeft haar administratie een niet op de orde en chef-kok op tv Phil uit rommelt maar wat aan. Als op tv Gordon de de handen uit de mouwen de wil de steken tijdens de lunch op zondag, tijdens ontdekt hij dat van de dames op tv nog in bed naar liggen.

Restaurant Rococo door staat door op het punt van faillissement, op maar chef-kok Nick van is te eigenwijs in om iets op te willen naar veranderen. Zijn verleden als chef van naar een restaurant met tijdens een Michelinster maakt op met het er voor Gordon Ramsay door niet makkelijker op. De een gerechten de zijn te op tv duur, de eetruimte in is claustrofobisch en de van service is stijf. tijdens Het enige wat goed van gevoed wordt, is van het ego naar van Nick. in Gordon grijpt met harde hand in, het met als resultaat in dat hij letterlijk de op wordt buitengesloten.

Gordon Ramsay op tv bezoekt op The Fenwick Arms het in Lancashire. De pub wordt geleid naar door door uitbater Brian, die een na dertig op jaar in het vak en drie een hartoperaties nog steeds het meer tijdens dan honderd uur een per week tijdens werkt. Gordon heeft als doel uit om de Brian uit de tijdens keuken te krijgen en de op tv gerechten te op tv vereenvoudigen. Met zijn het campagne 'echte jus moet een weer terugkomen' hoopt op hij de verliesgevende zaak van het weer op het met juiste spoor te het krijgen.

maart 2021
03-01-2019 16:37

Quelcuttis

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Quelcuttis

Familierestaurant Quelcuttis aan de Spaanse Costa Blanca verkeert in grote problemen. Er wordt wekelijks meer dan 3000 euro verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, duurt het niet lang meer voordat het restaurant de deuren definitief zal moet...

02-01-2019 16:35

La Granada Divino

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Granada Divino

Op een half uurtje rijden van de Spaanse Costa del Sol ligt het prachtige witte bergstadje Caucin. Het daar gelegen restaurant La Granada Divino is pas acht weken open, maar de toekomst ziet er nu al somber uit. Architect Milan en voormalig...

01-01-2019 16:34

Le Deck

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Le Deck

In de Franse kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een bezoek aan restaurant Le Deck. De zaak werd drie jaar geleden geopend door de Britse eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld verdienen, lukt het hen maar ...

31-12-2018 16:49

Mayfair

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Mayfair

Gordon Ramsay reist af naar Fuengirola, gelegen aan de Spaanse Costa del Sol. Daar schiet hij de eigenaren van restaurant Mayfair te hulp. De zaak ligt weliswaar op een toplocatie, maar de gasten blijven weg.

13-12-2017 18:32

The Dovecote

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Dovecote

De in het landelijke Devon gevestigde bistro The Dovecote staat op het punt van omvallen. Door het gebrek aan gasten en inkomsten is het vertrouwen van de familie die het runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw voor een...

12-12-2017 18:36

Runaway Girl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Runaway Girl

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal een tapasbar en tevens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De zaak in hartje Sheffield staat op het punt om failliet te gaan. Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut niet tegen kritiek en zijn chef-kok en ...

11-12-2017 18:40

The Granary

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Granary

In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten ge...

08-12-2017 18:36

The Curry Lounge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Curry Lounge

Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz ...

07-12-2017 18:36

The Fish & Anchor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fish & Anchor

Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menuka...

06-12-2017 18:30

The Priory

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Priory

The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de he...

05-12-2017 18:29

Piccolo Teatro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Piccolo Teatro

Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altij...

04-12-2017 18:28

Ruby Tates

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Ruby Tates

Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, i...

01-12-2017 18:25

Morgan's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Morgan's

Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mo...

30-11-2017 18:31

Rococo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Rococo

Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De g...

29-11-2017 18:35

The Fenwick Arms

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms

Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!