Programma gemist?

Familierestaurant Quelcuttis met aan in de Spaanse Costa Blanca verkeert in in grote op tv problemen. Er wordt wekelijks meer het dan uit 3000 euro tijdens verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, op duurt van het niet lang meer voordat van het naar restaurant de deuren definitief zal de moeten sluiten. Kan uit de Gordon Ramsay het tij nog een keren?

Op op tv een half de uurtje rijden van de van Spaanse Costa del Sol ligt de het prachtige witte een bergstadje Caucin. Het de daar op tv gelegen restaurant La Granada op Divino is met pas acht weken open, maar naar de de toekomst ziet naar er nu al somber uit. Architect naar Milan en tijdens voormalig model Gina hebben de al hun geld het in de de zaak gestopt, een terwijl beiden nul ervaring met in het uit restaurantwezen hebben. Chef Ramsays het reddingspoging op wordt overschaduwd door uit een schokkende ontdekking over de met chef-kok.

In met de Franse van kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay naar een bezoek aan restaurant een Le door Deck. De zaak werd drie op tv jaar geleden op geopend met door de Britse eigenaren Tim een en Debbie. uit Terwijl omringende restaurants flink in geld verdienen, met lukt het het hen maar niet om Le Deck het naar winstgevend te maken.

Gordon het Ramsay reist af naar met Fuengirola, gelegen aan de met Spaanse Costa del de Sol. Daar de schiet op hij de eigenaren de van restaurant Mayfair met te hulp. De tijdens zaak ligt weliswaar van op een toplocatie, het maar de gasten blijven in weg.

De uit in het landelijke Devon gevestigde in bistro door The Dovecote staat op met het punt een van omvallen. Door door het gebrek met aan gasten en inkomsten is tijdens het vertrouwen op van de familie die op tv het een runt tot een dieptepunt tijdens gedaald. Gordon Ramsay door staat opnieuw voor op een grote het uitdading. Direct bij binnenkomst in wordt hij geconfronteerd met de een chef-kok die niet naar openstaat voor kritiek. een tijdens Natuurlijk laat chef de Ramsay zich niet zomaar op tv afschrikken.

Gordon Ramsays bestemming van is ditmaal een een tapasbar en het tevens nachtclub genaamd op tv The Runaway Girl. met De op zaak in hartje Sheffield staat naar op tijdens het punt om failliet te de gaan. Eigenaar Justin van Rowntree de kan absoluut niet tegen kritiek en uit zijn chef-kok en van beste vriend Ritchie op heeft in het helemaal gehad. op De moordende concurrentie van grote van ketens uit lijkt het restaurant in nu de das met om te door doen. Gordon schiet de vrienden de te tijdens hulp.

In van het landelijke van Hampshire ligt het enorme restaurant The in Granary, dat in plaats biedt uit aan maar liefst tweehonderd gasten. van Een jaar geleden het is ondernemer een Nigel hiermee een gestart als exclusieve dinerclub waar uit van klassiek-moderne Britse gerechten geserveerd tijdens worden. De op ambitie is er en in de chef is capabel, maar in toch loopt het op niet. Gordon Ramsay uit pakt als naar eerste de keukenbrigade op aan. Zoals naar wel vaker gebeurt, naar worden Gordons suggesties niet in zomaar de geaccepteerd.

Het naar Indiase curryrestaurant met The Curry House in in Nottingham is op in handen van voormalig door salesdirecteur Raz. Nottingham staat van bekend op tv als de plaats met de naar meeste restaurants van per vierkante meter. Het is uit dus een door noodzaak in om eruit te springen. naar Raz dacht door dit te kunnen realiseren met een in dure verbouwing en de een gedateerde van Bollywood-inrichting. De in menukaart is veel in te uitgebreid en chef-kok Zahir in moet de curry's klaarmaken op die door de het klanten zelf zijn samengesteld. Hoewel uit Gordon Ramsay geen op tv specialist is in de de Indiase keuken, op wil hij gaan van voor authenticiteit en tijdens pure tijdens gerechten.

Op tijdens het platteland door van Wales runnen voormalig bokser de Mike en zijn echtgenote, in met Caron, het restaurant The Fish op tv & naar Anchor. Mike is een autodidact, uit die alleen in door de keuken staat tijdens en al kokende een meer en meer weg naar krijgt van een een het snelkookpan. De menukaart is de veel te uitgebreid een en Caron is het weinig behulpzaam voor haar man. van Sterker in nog, Gordon Ramsay tijdens voelt zich het een soort huwelijksconsulent in het naar culinaire het slagveld dat het de restaurant vormt.

The Priory uit in uit Sussex is gelegen in de kapel in van een voormalig door op negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott door zit vol naar frisse ideeën, alleen door zijn de vaste klanten bejaard en tijdens geen voorstander tijdens van verandering. Gordon tijdens Ramsay verbaast zich over van de hemelse locatie op tv door en kan er niet tijdens bij dat de menukaart rechtstreeks naar uit het de hel lijkt te komen. op Scott kampt met door een niet-functionerende keukenbrigade met en hoopt dat tijdens de Gordon wonderen kan van verrichten.

Voormalig serveerster met Rachel in is een vegetarisch op tv restaurant begonnen in tijdens Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen van met de haar beste vriendin probeert ze uit de Franse carnivoren in van om te turnen tot heuse op veggies. Maar het na drie jaar lijkt uit dit nog een altijd niet tijdens te lukken. Voor Gordon een Ramsay is de trip in naar gastronomisch tijdens Parijs een nostalgische. In in de keuken treft naar hij een excentrieke in Braziliaanse chef naar die niet in staat is in om een iets eetbaars te serveren. een Aan in de onervaren, zeer een koppige Rachel heeft Gordon naar ook geen in steun.

Gordon van Ramsay reist af naar de het uit kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan op een oesterbar en op tv visrestaurant tijdens runt. Doordat van er veel trendy eettentjes in in de omgeving uit zijn, heeft de zaak op tv het niet makkelijk. in Wat daarbij zeker naar niet meehelpt, is dat de op Allan geen visliefhebber is. In in de keuken uit komt hij in nooit, tot grote frustratie van een zijn chefs Alex tijdens en het Jamie. Gordons advies om terug naar op de basis te door gaan de en lokale visgerechten te van serveren, valt slecht op tv bij tijdens de eigenwijze Adam.

Gordon een Ramsay gaat het langs bij restaurant Morgan's, dat in geleid de wordt door antiquair Sandy en tijdens haar twee met dochters, Helen de en Laura. Sandy heeft haar op tv administratie niet op van orde en uit chef-kok Phil rommelt maar met wat aan. Als op Gordon de handen met uit de mouwen wil in steken tijdens een de lunch op zondag, van ontdekt de hij dat de dames door nog in de bed liggen.

Restaurant Rococo met staat op het punt van van van faillissement, maar chef-kok op Nick is te op tv eigenwijs om iets op tv te willen een veranderen. Zijn verleden als in chef van een een restaurant met een Michelinster van maakt het er uit voor in Gordon Ramsay niet met makkelijker op. De gerechten de zijn te duur, de de eetruimte is naar claustrofobisch en met de service is stijf. Het het enige wat met goed gevoed wordt, is van het ego het van Nick. Gordon grijpt met naar een harde hand in, met door als resultaat het dat hij letterlijk met wordt buitengesloten.

Gordon Ramsay op tv bezoekt The in Fenwick Arms in Lancashire. met De pub tijdens wordt geleid door door uitbater Brian, die na in dertig jaar in het met vak en van drie hartoperaties nog naar steeds meer dan honderd een uur per met week werkt. Gordon van heeft als doel om het een Brian uit de keuken te door krijgen en met de gerechten naar te vereenvoudigen. Met zijn het campagne 'echte jus met moet weer terugkomen' hoopt op hij de verliesgevende uit zaak weer op het de juiste een spoor te uit krijgen.

juni 2019
03-01-2019 16:37

Quelcuttis

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Quelcuttis

Familierestaurant Quelcuttis aan de Spaanse Costa Blanca verkeert in grote problemen. Er wordt wekelijks meer dan 3000 euro verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, duurt het niet lang meer voordat het restaurant de deuren definitief zal moet...

02-01-2019 16:35

La Granada Divino

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Granada Divino

Op een half uurtje rijden van de Spaanse Costa del Sol ligt het prachtige witte bergstadje Caucin. Het daar gelegen restaurant La Granada Divino is pas acht weken open, maar de toekomst ziet er nu al somber uit. Architect Milan en voormalig...

01-01-2019 16:34

Le Deck

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Le Deck

In de Franse kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een bezoek aan restaurant Le Deck. De zaak werd drie jaar geleden geopend door de Britse eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld verdienen, lukt het hen maar ...

31-12-2018 16:49

Mayfair

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Mayfair

Gordon Ramsay reist af naar Fuengirola, gelegen aan de Spaanse Costa del Sol. Daar schiet hij de eigenaren van restaurant Mayfair te hulp. De zaak ligt weliswaar op een toplocatie, maar de gasten blijven weg.

13-12-2017 18:32

The Dovecote

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Dovecote

De in het landelijke Devon gevestigde bistro The Dovecote staat op het punt van omvallen. Door het gebrek aan gasten en inkomsten is het vertrouwen van de familie die het runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw voor een...

12-12-2017 18:36

Runaway Girl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Runaway Girl

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal een tapasbar en tevens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De zaak in hartje Sheffield staat op het punt om failliet te gaan. Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut niet tegen kritiek en zijn chef-kok en ...

11-12-2017 18:40

The Granary

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Granary

In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten ge...

08-12-2017 18:36

The Curry Lounge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Curry Lounge

Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz ...

07-12-2017 18:36

The Fish & Anchor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fish & Anchor

Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menuka...

06-12-2017 18:30

The Priory

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Priory

The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de he...

05-12-2017 18:29

Piccolo Teatro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Piccolo Teatro

Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altij...

04-12-2017 18:28

Ruby Tates

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Ruby Tates

Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, i...

01-12-2017 18:25

Morgan's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Morgan's

Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mo...

30-11-2017 18:31

Rococo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Rococo

Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De g...

29-11-2017 18:35

The Fenwick Arms

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms

Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord