Programma gemist?

Familierestaurant Quelcuttis aan van de Spaanse Costa het Blanca uit verkeert in met grote problemen. Er wordt wekelijks meer op tv dan 3000 uit euro verlies gedraaid. door Als dat zo doorgaat, met duurt de het niet lang meer voordat een het tijdens restaurant de deuren uit definitief zal uit moeten sluiten. Kan Gordon Ramsay door het met tij nog keren?

Op een half in uurtje op rijden van op tv de Spaanse Costa del Sol ligt op op tv het prachtige witte bergstadje Caucin. naar Het daar gelegen restaurant door La door Granada Divino is pas acht de weken de open, maar op de toekomst ziet een er nu al somber van uit. Architect Milan en voormalig het met model Gina hebben al hun geld door in de een zaak van gestopt, terwijl beiden nul ervaring met in het de restaurantwezen hebben. Chef door Ramsays reddingspoging wordt uit overschaduwd door een schokkende tijdens ontdekking over de een chef-kok.

In het de Franse kustplaats op Capbreton brengt Gordon Ramsay een een bezoek aan restaurant op Le een Deck. De zaak op werd drie jaar geleden geopend op een door de Britse met eigenaren Tim en Debbie. Terwijl naar omringende restaurants op tv flink geld verdienen, in lukt het het hen maar niet om Le door Deck winstgevend een te maken.

Gordon Ramsay reist het het af naar Fuengirola, tijdens gelegen aan de Spaanse Costa del van Sol. Daar schiet op hij de eigenaren een van restaurant de Mayfair te hulp. een De zaak door ligt weliswaar op tv op een toplocatie, maar de gasten in van blijven weg.

De in door het van landelijke Devon gevestigde bistro van The Dovecote staat op het een punt een van omvallen. Door het gebrek op tv met aan gasten en inkomsten op tv is het vertrouwen van de de familie in die het runt uit tot een dieptepunt gedaald. in Gordon Ramsay staat het opnieuw naar voor een grote uitdading. naar Direct bij binnenkomst wordt naar hij naar geconfronteerd met een chef-kok die uit niet van openstaat voor kritiek. Natuurlijk laat chef tijdens door Ramsay zich niet zomaar op tv afschrikken.

Gordon Ramsays bestemming tijdens is ditmaal een een het tapasbar en tevens met nachtclub genaamd The Runaway Girl. De met op zaak in hartje op tv Sheffield staat op het uit punt om failliet uit te gaan. Eigenaar Justin op Rowntree kan in absoluut niet het tegen kritiek en zijn chef-kok uit en een beste vriend Ritchie heeft een het helemaal uit gehad. De moordende tijdens concurrentie van grote ketens op tv lijkt het met restaurant nu de op das om te doen. een Gordon schiet op tv de vrienden te op hulp.

In het door landelijke Hampshire ligt het in enorme restaurant The door Granary, dat op plaats van biedt aan maar liefst tweehonderd van gasten. de Een jaar geleden is ondernemer uit Nigel hiermee op tv gestart als exclusieve dinerclub naar waar het klassiek-moderne Britse gerechten geserveerd worden. naar De in ambitie is er en de chef de is capabel, uit maar toch naar loopt het niet. van Gordon Ramsay tijdens pakt als eerste op tv de keukenbrigade aan. Zoals wel uit vaker gebeurt, met worden Gordons suggesties door niet zomaar uit geaccepteerd.

Het met Indiase curryrestaurant The Curry een House in Nottingham is uit de in handen van voormalig salesdirecteur een Raz. Nottingham staat bekend in als het de plaats een met de meeste het restaurants per vierkante door meter. Het is in dus een noodzaak om eruit te op springen. Raz de dacht op tv dit te kunnen realiseren met in een dure verbouwing de en op een gedateerde Bollywood-inrichting. De menukaart de is veel het te uitgebreid en chef-kok Zahir een moet het curry's klaarmaken die de door de klanten zelf zijn het samengesteld. Hoewel Gordon het Ramsay tijdens geen specialist is door in de Indiase keuken, wil op tv door hij gaan voor authenticiteit en het pure op gerechten.

Op het platteland uit van op Wales runnen voormalig van bokser Mike en op zijn echtgenote, Caron, het restaurant uit The Fish naar & Anchor. Mike is met een een autodidact, die alleen in op tv de de keuken staat en al kokende meer op en het meer weg krijgt van een op snelkookpan. De op tv menukaart is door veel te uitgebreid en naar Caron is weinig op tv behulpzaam voor haar man. op tv op Sterker nog, Gordon het Ramsay voelt zich een soort met huwelijksconsulent in het culinaire door slagveld uit dat het restaurant op tv vormt.

The de Priory in Sussex van is gelegen in de naar kapel van op een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar op tv uit Scott zit vol het frisse ideeën, alleen zijn de in vaste klanten bejaard en uit geen op tv voorstander van van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich met over de de hemelse locatie en kan er tijdens niet bij het dat de menukaart het rechtstreeks uit de van hel lijkt te het komen. Scott kampt naar met een niet-functionerende keukenbrigade een en de hoopt dat op tv Gordon wonderen kan tijdens verrichten.

Voormalig de serveerster Rachel is met een vegetarisch restaurant het begonnen in Parijs, uit de hoofdstad van der vleeseters. Samen met haar door beste van vriendin probeert ze de Franse uit carnivoren om de te turnen tot heuse met veggies. Maar na uit drie jaar lijkt dit naar nog altijd in niet te lukken. Voor door in Gordon Ramsay is de de trip naar gastronomisch Parijs een op tv nostalgische. In de de keuken uit treft hij de een excentrieke Braziliaanse chef die niet uit in een staat is om iets eetbaars op te door serveren. Aan het de onervaren, zeer op koppige Rachel heeft Gordon een ook geen uit steun.

Gordon een Ramsay reist op tv af naar de kustplaats Brighton, de waar voormalig acteur Allan tijdens uit een oesterbar en visrestaurant een runt. Doordat er van veel trendy in eettentjes in de naar omgeving zijn, heeft de zaak het het tijdens niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet uit meehelpt, op is dat Allan geen in visliefhebber is. het In de keuken komt op tv hij nooit, tot grote een frustratie van het zijn chefs Alex op tv en tijdens Jamie. Gordons advies om terug een naar de op tv basis te in gaan en lokale naar visgerechten te serveren, valt slecht de bij de de eigenwijze Adam.

Gordon op Ramsay gaat langs bij restaurant in op tv Morgan's, dat geleid wordt het door antiquair van Sandy en haar twee dochters, door Helen en Laura. door Sandy op tv heeft haar administratie niet op orde tijdens en uit chef-kok Phil rommelt maar wat een aan. de Als Gordon de handen uit de de mouwen op wil tijdens steken tijdens de lunch op uit zondag, ontdekt hij naar dat het de dames nog met in bed liggen.

Restaurant een Rococo staat op tv op het punt van faillissement, maar in chef-kok tijdens Nick is te eigenwijs met om van iets te willen veranderen. naar Zijn verleden als chef het van een in restaurant met een een Michelinster maakt op het er voor Gordon op tv Ramsay niet naar makkelijker op. De gerechten zijn naar te duur, de naar eetruimte is claustrofobisch van en de service is uit stijf. op tv Het enige tijdens wat goed gevoed wordt, is het uit ego van het Nick. Gordon grijpt door met harde hand naar in, met in als resultaat dat tijdens hij letterlijk naar wordt buitengesloten.

Gordon Ramsay de bezoekt The Fenwick Arms een in Lancashire. door De uit pub wordt geleid door uitbater Brian, op die na de dertig jaar in in het de vak en drie op tv hartoperaties nog steeds meer dan honderd met uur per week van tijdens werkt. Gordon heeft als doel om van Brian uit met de keuken te krijgen uit en tijdens de gerechten te vereenvoudigen. Met van zijn campagne 'echte op tv in jus moet weer terugkomen' hoopt hij in de verliesgevende zaak tijdens in weer op het juiste op tv spoor te naar krijgen.

februari 2020
03-01-2019 16:37

Quelcuttis

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Quelcuttis

Familierestaurant Quelcuttis aan de Spaanse Costa Blanca verkeert in grote problemen. Er wordt wekelijks meer dan 3000 euro verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, duurt het niet lang meer voordat het restaurant de deuren definitief zal moet...

02-01-2019 16:35

La Granada Divino

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Granada Divino

Op een half uurtje rijden van de Spaanse Costa del Sol ligt het prachtige witte bergstadje Caucin. Het daar gelegen restaurant La Granada Divino is pas acht weken open, maar de toekomst ziet er nu al somber uit. Architect Milan en voormalig...

01-01-2019 16:34

Le Deck

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Le Deck

In de Franse kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een bezoek aan restaurant Le Deck. De zaak werd drie jaar geleden geopend door de Britse eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld verdienen, lukt het hen maar ...

31-12-2018 16:49

Mayfair

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Mayfair

Gordon Ramsay reist af naar Fuengirola, gelegen aan de Spaanse Costa del Sol. Daar schiet hij de eigenaren van restaurant Mayfair te hulp. De zaak ligt weliswaar op een toplocatie, maar de gasten blijven weg.

13-12-2017 18:32

The Dovecote

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Dovecote

De in het landelijke Devon gevestigde bistro The Dovecote staat op het punt van omvallen. Door het gebrek aan gasten en inkomsten is het vertrouwen van de familie die het runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw voor een...

12-12-2017 18:36

Runaway Girl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Runaway Girl

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal een tapasbar en tevens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De zaak in hartje Sheffield staat op het punt om failliet te gaan. Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut niet tegen kritiek en zijn chef-kok en ...

11-12-2017 18:40

The Granary

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Granary

In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten ge...

08-12-2017 18:36

The Curry Lounge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Curry Lounge

Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz ...

07-12-2017 18:36

The Fish & Anchor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fish & Anchor

Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menuka...

06-12-2017 18:30

The Priory

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Priory

The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de he...

05-12-2017 18:29

Piccolo Teatro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Piccolo Teatro

Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altij...

04-12-2017 18:28

Ruby Tates

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Ruby Tates

Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, i...

01-12-2017 18:25

Morgan's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Morgan's

Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mo...

30-11-2017 18:31

Rococo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Rococo

Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De g...

29-11-2017 18:35

The Fenwick Arms

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms

Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!