Programma gemist?

Familierestaurant Quelcuttis aan de de Spaanse Costa op tv Blanca verkeert in tijdens grote problemen. Er van wordt wekelijks meer het dan naar 3000 euro verlies gedraaid. van Als dat van zo doorgaat, duurt het de niet lang meer op tv voordat het restaurant de in deuren definitief zal de het moeten sluiten. Kan Gordon Ramsay het op tv tij nog door keren?

Op een het half uurtje rijden van in uit de Spaanse Costa del Sol tijdens ligt het prachtige witte door bergstadje tijdens Caucin. Het daar gelegen een restaurant uit La Granada Divino is een pas acht weken door open, maar in de toekomst ziet met er nu al de somber uit. Architect Milan en voormalig van model Gina hebben op tv al hun op geld in de door zaak gestopt, terwijl beiden op nul ervaring in naar het restaurantwezen van hebben. Chef Ramsays met reddingspoging wordt overschaduwd door het een schokkende ontdekking door in over de chef-kok.

In van de Franse kustplaats uit Capbreton brengt Gordon Ramsay een uit bezoek aan restaurant van de Le Deck. De zaak het werd drie jaar door geleden geopend door de door Britse eigenaren het Tim en Debbie. in Terwijl omringende restaurants flink geld van verdienen, lukt op tv het hen naar maar niet om Le naar Deck winstgevend te de maken.

Gordon Ramsay met reist af naar Fuengirola, de gelegen in aan de Spaanse een Costa del met Sol. Daar schiet hij de van eigenaren van restaurant met Mayfair in te hulp. De zaak ligt weliswaar in de op een toplocatie, maar de in gasten de blijven weg.

De op in het landelijke Devon een gevestigde bistro The Dovecote een staat op de het punt van een omvallen. Door in het gebrek naar aan gasten en inkomsten is het door vertrouwen van op de familie met die het runt in tot een op tv dieptepunt gedaald. Gordon een Ramsay staat opnieuw voor een grote in uitdading. een Direct bij binnenkomst wordt door hij geconfronteerd uit met een chef-kok die naar niet openstaat voor naar kritiek. Natuurlijk laat uit chef door Ramsay zich niet zomaar uit afschrikken.

Gordon naar Ramsays bestemming is op tv ditmaal een tapasbar tijdens en tevens nachtclub van genaamd The Runaway Girl. in De zaak met in hartje Sheffield staat de op het punt de om failliet een te gaan. Eigenaar Justin Rowntree op tv kan absoluut naar niet tegen kritiek een en zijn op tv chef-kok en beste door vriend Ritchie met heeft het helemaal gehad. De moordende met concurrentie van het grote ketens in lijkt het uit restaurant nu de das op om te doen. de Gordon schiet de vrienden uit te van hulp.

In op tv het landelijke Hampshire ligt door het enorme de restaurant The Granary, de dat plaats door biedt aan maar in liefst tweehonderd gasten. van Een jaar geleden is ondernemer Nigel naar in hiermee gestart als uit exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse de gerechten het geserveerd worden. De ambitie is het er en tijdens de chef een is capabel, maar toch loopt naar het niet. Gordon het Ramsay tijdens pakt als eerste de keukenbrigade aan. naar van Zoals wel vaker van gebeurt, worden Gordons het suggesties niet zomaar het geaccepteerd.

Het de Indiase curryrestaurant de The Curry House een in Nottingham is in in handen van voormalig salesdirecteur in Raz. uit Nottingham staat bekend als de plaats naar met de meeste in restaurants per vierkante op meter. Het in is dus een noodzaak tijdens om eruit te op springen. op Raz dacht de dit te kunnen realiseren met een op dure een verbouwing en een gedateerde door Bollywood-inrichting. De met menukaart is veel te van uitgebreid uit en chef-kok Zahir moet in curry's klaarmaken tijdens die door de klanten zelf zijn uit samengesteld. Hoewel Gordon op tv Ramsay geen een specialist is naar in de door Indiase keuken, wil hij gaan voor tijdens authenticiteit het en pure in gerechten.

Op op tv het platteland de van Wales runnen een voormalig bokser Mike en zijn het echtgenote, naar Caron, het restaurant op The Fish & Anchor. uit Mike is een autodidact, van die alleen in op de keuken staat op en al een kokende meer en meer op tv weg krijgt van naar een snelkookpan. naar De menukaart is veel te tijdens op uitgebreid en Caron is weinig naar behulpzaam in voor haar man. Sterker op tv nog, Gordon Ramsay voelt zich met een met soort huwelijksconsulent een in het culinaire slagveld dat het in restaurant in vormt.

The een Priory in Sussex door is gelegen in de door kapel tijdens van een voormalig met negentiende-eeuws klooster. Eigenaar de Scott zit vol frisse een ideeën, alleen zijn de vaste in klanten bejaard en in op tv geen voorstander van naar verandering. Gordon Ramsay verbaast zich naar over de van hemelse locatie en kan er uit niet bij dat op tv de menukaart rechtstreeks naar uit naar de hel lijkt te komen. in Scott kampt de met naar een niet-functionerende keukenbrigade en hoopt dat uit Gordon met wonderen kan op verrichten.

Voormalig serveerster op Rachel de is een vegetarisch restaurant begonnen naar in van Parijs, de hoofdstad der vleeseters. op Samen met haar op tv beste door vriendin probeert ze een de Franse carnivoren om te turnen op tv van tot heuse veggies. naar Maar na drie van jaar lijkt dit nog altijd niet uit het te lukken. Voor Gordon in Ramsay is het de trip naar naar gastronomisch Parijs een nostalgische. door In de een keuken treft hij een tijdens excentrieke Braziliaanse chef die met niet met in staat is om iets op eetbaars een te serveren. Aan de de onervaren, zeer koppige Rachel heeft met Gordon door ook geen met steun.

Gordon Ramsay reist in af naar door de kustplaats Brighton, met waar voormalig in acteur Allan een oesterbar en de visrestaurant uit runt. Doordat er naar veel trendy eettentjes in van de omgeving zijn, in heeft de van zaak het niet op tv makkelijk. Wat daarbij het zeker niet meehelpt, is dat de van Allan geen visliefhebber is. in In de de keuken komt hij op nooit, tot grote frustratie van de zijn naar chefs Alex en Jamie. Gordons advies op om terug tijdens naar de basis van te gaan en naar lokale uit visgerechten te serveren, valt slecht in bij de eigenwijze naar Adam.

Gordon de Ramsay gaat langs de bij restaurant de Morgan's, dat geleid wordt door antiquair in het Sandy en haar twee een dochters, Helen en Laura. het Sandy heeft met haar administratie niet op orde de op tv en chef-kok Phil een rommelt maar wat aan. in Als Gordon een de handen uit de mouwen de wil naar steken tijdens de lunch op uit zondag, ontdekt door hij dat de dames het nog in naar bed liggen.

Restaurant Rococo op staat op op het punt van naar faillissement, maar chef-kok Nick is in te in eigenwijs om iets te willen in veranderen. uit Zijn verleden als op tv chef van een restaurant op met een het Michelinster maakt op tv het er voor Gordon Ramsay een niet makkelijker op. De tijdens gerechten zijn naar te door duur, de eetruimte is claustrofobisch met en de op tv service is stijf. met Het enige wat goed gevoed op wordt, de is het ego van Nick. van Gordon in grijpt met door harde hand in, met in als resultaat dat hij letterlijk naar wordt met buitengesloten.

Gordon naar Ramsay bezoekt The Fenwick het Arms in in Lancashire. De pub naar wordt geleid door uitbater Brian, het die door na dertig met jaar in het vak en van drie in hartoperaties nog steeds van meer dan honderd uur per op tv week werkt. Gordon heeft naar de als doel om Brian van uit de keuken te krijgen op het en de gerechten te vereenvoudigen. het Met op tv zijn campagne 'echte op jus moet weer terugkomen' het hoopt hij de verliesgevende zaak in weer in op het juiste spoor op te uit krijgen.

september 2019
03-01-2019 16:37

Quelcuttis

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Quelcuttis

Familierestaurant Quelcuttis aan de Spaanse Costa Blanca verkeert in grote problemen. Er wordt wekelijks meer dan 3000 euro verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, duurt het niet lang meer voordat het restaurant de deuren definitief zal moet...

02-01-2019 16:35

La Granada Divino

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Granada Divino

Op een half uurtje rijden van de Spaanse Costa del Sol ligt het prachtige witte bergstadje Caucin. Het daar gelegen restaurant La Granada Divino is pas acht weken open, maar de toekomst ziet er nu al somber uit. Architect Milan en voormalig...

01-01-2019 16:34

Le Deck

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Le Deck

In de Franse kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een bezoek aan restaurant Le Deck. De zaak werd drie jaar geleden geopend door de Britse eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld verdienen, lukt het hen maar ...

31-12-2018 16:49

Mayfair

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Mayfair

Gordon Ramsay reist af naar Fuengirola, gelegen aan de Spaanse Costa del Sol. Daar schiet hij de eigenaren van restaurant Mayfair te hulp. De zaak ligt weliswaar op een toplocatie, maar de gasten blijven weg.

13-12-2017 18:32

The Dovecote

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Dovecote

De in het landelijke Devon gevestigde bistro The Dovecote staat op het punt van omvallen. Door het gebrek aan gasten en inkomsten is het vertrouwen van de familie die het runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw voor een...

12-12-2017 18:36

Runaway Girl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Runaway Girl

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal een tapasbar en tevens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De zaak in hartje Sheffield staat op het punt om failliet te gaan. Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut niet tegen kritiek en zijn chef-kok en ...

11-12-2017 18:40

The Granary

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Granary

In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten ge...

08-12-2017 18:36

The Curry Lounge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Curry Lounge

Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz ...

07-12-2017 18:36

The Fish & Anchor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fish & Anchor

Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menuka...

06-12-2017 18:30

The Priory

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Priory

The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de he...

05-12-2017 18:29

Piccolo Teatro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Piccolo Teatro

Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altij...

04-12-2017 18:28

Ruby Tates

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Ruby Tates

Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, i...

01-12-2017 18:25

Morgan's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Morgan's

Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mo...

30-11-2017 18:31

Rococo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Rococo

Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De g...

29-11-2017 18:35

The Fenwick Arms

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms

Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord