Programma gemist?

De in het in landelijke Devon op tv gevestigde bistro The een Dovecote met staat op het punt door van omvallen. Door door het gebrek in aan gasten en inkomsten is in het naar vertrouwen van de familie die een het runt de tot een dieptepunt gedaald. van Gordon Ramsay staat opnieuw naar voor van een grote de uitdading. Direct bij binnenkomst door wordt hij geconfronteerd met in een chef-kok die niet tijdens openstaat op voor kritiek. Natuurlijk naar laat chef Ramsay zich op niet zomaar met afschrikken.

Gordon Ramsays uit bestemming tijdens is ditmaal een tapasbar en tevens een nachtclub een genaamd The naar Runaway Girl. De zaak in met hartje Sheffield staat op tv op tijdens het punt om het failliet te gaan. Eigenaar Justin door Rowntree met kan absoluut niet tijdens tegen kritiek en zijn naar chef-kok en beste vriend van Ritchie heeft het helemaal tijdens de gehad. De moordende concurrentie van een grote op ketens lijkt het van restaurant nu de das met om te doen. Gordon uit schiet de vrienden van te het hulp.

In het landelijke door Hampshire op ligt het naar enorme restaurant The Granary, dat van plaats biedt door aan maar liefst van tweehonderd gasten. door Een jaar geleden het is ondernemer Nigel hiermee in gestart als exclusieve op tv dinerclub waar op tv klassiek-moderne Britse gerechten geserveerd worden. De de ambitie is er naar en de met chef is capabel, door maar toch op tv loopt het niet. de Gordon Ramsay op pakt als eerste door de keukenbrigade aan. Zoals wel in vaker gebeurt, tijdens worden Gordons suggesties met niet zomaar op geaccepteerd.

Het tijdens Indiase curryrestaurant The Curry House tijdens het in Nottingham is door in handen van voormalig salesdirecteur in Raz. op tv Nottingham staat bekend als de een plaats met de meeste naar restaurants per vierkante tijdens meter. Het is een uit dus een noodzaak om eruit tijdens te springen. met Raz dacht dit te het kunnen uit realiseren met een dure verbouwing en het een gedateerde door Bollywood-inrichting. De menukaart tijdens is veel een te uitgebreid en chef-kok van Zahir moet curry's klaarmaken uit die door de naar klanten zelf op tv zijn samengesteld. Hoewel Gordon een in Ramsay geen specialist is in de met uit Indiase keuken, wil op tv hij gaan voor authenticiteit op en pure het gerechten.

Op tijdens het platteland van in Wales runnen voormalig met bokser Mike en zijn echtgenote, uit van Caron, het restaurant The op tv Fish & Anchor. Mike is tijdens een autodidact, uit die in alleen in de keuken in staat en al kokende meer naar en meer met weg krijgt van met een snelkookpan. De menukaart op tv is veel een te uitgebreid en Caron op tv is van weinig behulpzaam voor haar op man. Sterker in nog, Gordon Ramsay voelt uit zich een soort met huwelijksconsulent het in het culinaire slagveld dat het op tv restaurant met vormt.

The Priory de in Sussex is gelegen met in op de kapel van met een voormalig negentiende-eeuws in klooster. Eigenaar Scott zit vol op op frisse ideeën, alleen zijn op tv de vaste klanten bejaard en met geen het voorstander van in verandering. Gordon Ramsay het verbaast zich over de hemelse locatie naar met en kan er niet bij het dat de menukaart rechtstreeks op tv uit de een hel lijkt tijdens te komen. Scott kampt van met een niet-functionerende van keukenbrigade en hoopt dat op het Gordon wonderen kan naar verrichten.

Voormalig serveerster op Rachel is uit een vegetarisch restaurant begonnen in tijdens Parijs, een de hoofdstad der door vleeseters. Samen met haar door beste door vriendin probeert ze de Franse op tv carnivoren tijdens om te turnen tot op tv heuse veggies. Maar na drie de jaar de lijkt dit nog altijd niet op te lukken. Voor uit Gordon Ramsay is van de trip op tv naar gastronomisch Parijs een uit nostalgische. In de naar keuken treft hij naar tijdens een excentrieke Braziliaanse chef door die niet in door staat is om tijdens iets eetbaars te naar serveren. Aan de onervaren, met zeer koppige Rachel heeft door naar Gordon ook geen door steun.

Gordon uit Ramsay reist een af naar de kustplaats Brighton, waar in voormalig acteur Allan het een door oesterbar en visrestaurant runt. Doordat door er veel het trendy eettentjes in de naar omgeving zijn, naar heeft de van zaak het niet tijdens makkelijk. Wat daarbij op zeker niet meehelpt, is naar dat de Allan geen visliefhebber is. In door de keuken komt hij op tv naar nooit, tot grote frustratie van met zijn chefs op tv Alex en Jamie. van Gordons advies om terug naar de de basis te op tv gaan de en lokale visgerechten op te serveren, valt slecht tijdens bij de eigenwijze in Adam.

Gordon uit Ramsay gaat langs bij een restaurant Morgan's, dat geleid op wordt uit door antiquair Sandy en haar uit twee tijdens dochters, Helen en in Laura. Sandy heeft haar administratie op niet het op orde en chef-kok Phil uit rommelt maar door wat op tv aan. Als Gordon de handen uit uit van de mouwen wil steken tijdens het de naar lunch op zondag, in ontdekt hij dat de het dames nog het in bed liggen.

Restaurant Rococo naar staat op tv op het punt tijdens van faillissement, maar chef-kok op Nick is te eigenwijs om uit een iets te willen de veranderen. Zijn verleden als de chef van een door restaurant met tijdens een Michelinster maakt het in er voor Gordon Ramsay uit niet makkelijker van op. De op gerechten zijn te duur, de eetruimte naar tijdens is claustrofobisch en de door service is stijf. Het naar enige wat goed tijdens gevoed wordt, is uit het ego van naar Nick. uit Gordon grijpt met harde hand in, in met als resultaat de dat hij letterlijk op tv wordt naar buitengesloten.

Gordon van Ramsay bezoekt The van Fenwick Arms in Lancashire. met De pub wordt geleid op tijdens door uitbater Brian, die na uit dertig jaar in het de een vak en drie tijdens hartoperaties nog steeds meer dan op honderd uur per de week werkt. Gordon met heeft door als doel om Brian uit de het naar keuken te krijgen in en de gerechten te door vereenvoudigen. Met zijn uit campagne 'echte jus moet weer een met terugkomen' hoopt hij de verliesgevende een zaak weer op het een uit juiste spoor te uit krijgen.

Gordon Ramsay gaat de voor de eerste tijdens keer uit naar het het buitenland om een restaurant op te helpen. naar La Parra de Burriana is een een expatrestaurant tijdens aan de Costa van del Sol. De 26-jarige uit ex-nachtclubeigenaar Laurence naar is de baas op tv van La Parra door en staat ook in de van keuken. Hij met wil het publiek tijdens iets anders voorschotelen dan de de traditionele fish het and chips, maar de het mediterraanse een menu slaat niet echt een aan. een Er staan veel te uit veel gerechten op het het op tv menu. Laurence weigert halsstarrig de adviezen naar van Gordon het op van te volgen.

Familierestaurant Quelcuttis van aan tijdens de Spaanse Costa Blanca verkeert in tijdens grote problemen. Er op tv in wordt wekelijks meer dan met 3000 euro de verlies gedraaid. Als dat door zo doorgaat, duurt het van niet lang uit meer voordat het in restaurant de op deuren definitief zal moeten sluiten. Kan in de Gordon Ramsay het op tv tij nog keren?

Op met een half een uurtje rijden van uit de Spaanse Costa del Sol een ligt tijdens het prachtige witte bergstadje een Caucin. Het daar op gelegen restaurant La Granada Divino uit is pas acht het weken open, maar het de toekomst ziet de er nu de al somber uit. Architect in Milan en op tv voormalig in model Gina hebben al hun geld met in op tv de zaak met gestopt, terwijl beiden nul ervaring in de naar het restaurantwezen hebben. Chef in Ramsays reddingspoging wordt de overschaduwd door een een schokkende ontdekking door over de chef-kok.

In op tv de Franse kustplaats met Capbreton brengt op Gordon Ramsay een tijdens bezoek aan restaurant Le Deck. De uit zaak werd drie op jaar geleden uit geopend door tijdens de Britse eigenaren naar Tim en Debbie. uit Terwijl omringende restaurants het flink geld tijdens verdienen, lukt het hen van maar niet uit om Le Deck winstgevend te tijdens maken.

oktober 2018
13-12-2017 18:32

The Dovecote

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Dovecote

De in het landelijke Devon gevestigde bistro The Dovecote staat op het punt van omvallen. Door het gebrek aan gasten en inkomsten is het vertrouwen van de familie die het runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw voor een...

12-12-2017 18:36

Runaway Girl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Runaway Girl

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal een tapasbar en tevens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De zaak in hartje Sheffield staat op het punt om failliet te gaan. Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut niet tegen kritiek en zijn chef-kok en ...

11-12-2017 18:40

The Granary

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Granary

In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten ge...

08-12-2017 18:36

The Curry Lounge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Curry Lounge

Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz ...

07-12-2017 18:36

The Fish & Anchor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fish & Anchor

Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menuka...

06-12-2017 18:30

The Priory

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Priory

The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de he...

05-12-2017 18:29

Piccolo Teatro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Piccolo Teatro

Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altij...

04-12-2017 18:28

Ruby Tates

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Ruby Tates

Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, i...

01-12-2017 18:25

Morgan's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Morgan's

Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mo...

30-11-2017 18:31

Rococo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Rococo

Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De g...

29-11-2017 18:35

The Fenwick Arms

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms

Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken ...

28-11-2017 18:28

La Parra de Burriana

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra de Burriana

Gordon Ramsay gaat voor de eerste keer naar het buitenland om een restaurant te helpen. La Parra de Burriana is een expatrestaurant aan de Costa del Sol. De 26-jarige ex-nachtclubeigenaar Laurence is de baas van La Parra en staat ook in de ...

23-10-2017 18:29

Quelcuttis

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Quelcuttis

Familierestaurant Quelcuttis aan de Spaanse Costa Blanca verkeert in grote problemen. Er wordt wekelijks meer dan 3000 euro verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, duurt het niet lang meer voordat het restaurant de deuren definitief zal moet...

19-10-2017 18:27

La Granada Divino

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Granada Divino

Op een half uurtje rijden van de Spaanse Costa del Sol ligt het prachtige witte bergstadje Caucin. Het daar gelegen restaurant La Granada Divino is pas acht weken open, maar de toekomst ziet er nu al somber uit. Architect Milan en voormalig...

18-10-2017 18:28

Le Deck

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Le Deck

In de Franse kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een bezoek aan restaurant Le Deck. De zaak werd drie jaar geleden geopend door de Britse eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld verdienen, lukt het hen maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 18:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord