Programma gemist?

De in van het landelijke uit Devon gevestigde bistro The Dovecote in staat van op het punt op van omvallen. Door een het gebrek aan tijdens gasten en een inkomsten is het vertrouwen uit van de familie het die het runt tot met een tijdens dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay door staat opnieuw voor van een grote tijdens uitdading. Direct bij binnenkomst wordt op hij geconfronteerd met een het op tv chef-kok die niet openstaat voor door kritiek. Natuurlijk laat het chef Ramsay zich niet in op tv zomaar afschrikken.

Gordon Ramsays het bestemming is ditmaal een een tapasbar en tevens uit met nachtclub genaamd The uit Runaway Girl. De met zaak in hartje Sheffield staat op het het punt om uit tijdens failliet te gaan. op Eigenaar Justin Rowntree van kan absoluut niet tegen op kritiek en zijn het chef-kok en beste vriend Ritchie een heeft door het helemaal gehad. De moordende een het concurrentie van grote met ketens lijkt het uit restaurant nu de das om te van doen. Gordon schiet in de vrienden te tijdens in hulp.

In op tv het landelijke Hampshire ligt het op tv op enorme restaurant The Granary, dat op tv plaats biedt aan maar op tv de liefst tweehonderd gasten. Een jaar op geleden is van ondernemer Nigel het hiermee gestart als een exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne naar Britse gerechten geserveerd worden. in De ambitie op is er en de in chef is door capabel, maar toch loopt het de niet. Gordon Ramsay van pakt als naar eerste de van keukenbrigade aan. Zoals wel vaker door gebeurt, door worden Gordons een suggesties niet zomaar door geaccepteerd.

Het Indiase op curryrestaurant The Curry in House in Nottingham is tijdens naar in handen van voormalig de salesdirecteur Raz. Nottingham staat het bekend als op tv de plaats met uit de meeste restaurants door per vierkante een meter. Het is dus een de noodzaak om eruit door te springen. Raz dacht het dit op tv te kunnen een realiseren met een dure een verbouwing en een door gedateerde Bollywood-inrichting. De tijdens menukaart is naar veel te uitgebreid en uit chef-kok Zahir moet curry's klaarmaken tijdens door die door de uit klanten zelf zijn het samengesteld. Hoewel Gordon Ramsay op tv geen specialist is in de in Indiase keuken, door wil hij gaan uit voor authenticiteit en pure de op gerechten.

Op op het platteland van Wales runnen een voormalig bokser op tv Mike en van zijn echtgenote, Caron, het naar restaurant door The Fish & Anchor. Mike is op tv een autodidact, die op tv de alleen in de de keuken staat en al kokende meer tijdens en meer weg op op tv krijgt van een met snelkookpan. De menukaart is veel de te uitgebreid en Caron tijdens op tv is weinig behulpzaam een voor haar man. Sterker nog, Gordon de Ramsay voelt zich de een van soort huwelijksconsulent met in het culinaire slagveld dat op het restaurant op tv vormt.

The Priory een in Sussex een is gelegen in tijdens de kapel van een voormalig met negentiende-eeuws van klooster. Eigenaar tijdens Scott zit vol op frisse ideeën, alleen uit zijn de vaste klanten bejaard en tijdens geen voorstander van op tv verandering. Gordon Ramsay uit verbaast een zich over de hemelse locatie tijdens en kan er op tv niet door bij dat de menukaart rechtstreeks de uit de naar hel lijkt te komen. met Scott door kampt met naar een niet-functionerende keukenbrigade en hoopt uit dat Gordon door wonderen kan het verrichten.

Voormalig serveerster Rachel van is een vegetarisch met restaurant begonnen op tv in Parijs, een de hoofdstad der vleeseters. door Samen met haar beste tijdens vriendin probeert ze de de Franse carnivoren naar om door te turnen de tot heuse veggies. Maar na drie tijdens tijdens jaar lijkt dit nog altijd niet op tv te met lukken. Voor Gordon Ramsay is uit de trip naar de gastronomisch door Parijs een van nostalgische. In de keuken treft hij met een excentrieke Braziliaanse tijdens chef die niet het in staat naar is om iets eetbaars op tv van te serveren. Aan de in onervaren, zeer van koppige Rachel heeft Gordon de ook geen uit steun.

Gordon van Ramsay reist naar af naar de tijdens kustplaats Brighton, waar voormalig de acteur Allan een op tv oesterbar en visrestaurant runt. Doordat van met er veel trendy eettentjes in de van door omgeving zijn, heeft de zaak het de in niet makkelijk. Wat daarbij zeker op niet meehelpt, is van dat naar Allan geen visliefhebber door is. In de keuken komt de hij nooit, het tot grote frustratie van op tv zijn chefs op tv Alex en Jamie. Gordons advies op tv om terug naar op de van basis te met gaan en lokale visgerechten te serveren, door valt slecht bij door van de eigenwijze Adam.

Gordon Ramsay met gaat langs bij in restaurant Morgan's, het dat geleid wordt van door antiquair Sandy op en haar twee dochters, uit Helen in en Laura. Sandy door heeft haar administratie niet op de orde tijdens en chef-kok Phil rommelt maar wat uit aan. Als van Gordon de een handen uit uit de mouwen wil steken tijdens de de op lunch op zondag, ontdekt hij door dat de dames nog een in door bed liggen.

Restaurant het Rococo staat tijdens op het punt de van faillissement, maar chef-kok uit Nick is te op eigenwijs om op iets te willen naar veranderen. Zijn verleden door als chef van op een restaurant met een in Michelinster maakt het er naar voor Gordon Ramsay niet met makkelijker uit op. De gerechten zijn te op tv naar duur, de eetruimte is claustrofobisch en het de tijdens service is met stijf. Het enige wat naar goed gevoed wordt, met is het ego door van Nick. de Gordon grijpt met harde tijdens hand in, op tv met als resultaat dat hij letterlijk de wordt door buitengesloten.

Gordon Ramsay het bezoekt The Fenwick van Arms in in Lancashire. De pub naar wordt geleid door een uitbater Brian, die de na dertig jaar de in het op vak en drie hartoperaties uit nog steeds meer dan honderd de met uur per week werkt. tijdens Gordon heeft als door doel om Brian in uit de keuken te krijgen op tv een en de gerechten te vereenvoudigen. Met door zijn campagne van 'echte jus moet weer met terugkomen' hoopt in hij de verliesgevende zaak door weer op het in uit juiste spoor te tijdens krijgen.

Gordon op Ramsay gaat voor van de eerste keer op tv naar het buitenland om een het restaurant te helpen. in La Parra naar de Burriana is een van expatrestaurant aan de door Costa del Sol. met De 26-jarige ex-nachtclubeigenaar de Laurence is de van baas de van La de Parra en staat ook naar in de keuken. tijdens Hij wil naar het publiek iets anders voorschotelen dan een op tv de traditionele fish van and chips, maar het het mediterraanse menu slaat niet echt de in aan. Er staan met veel te veel gerechten op naar het menu. Laurence door weigert halsstarrig de adviezen de van tijdens Gordon op te op volgen.

Familierestaurant uit Quelcuttis aan het de Spaanse Costa Blanca verkeert naar in grote een problemen. Er wordt wekelijks meer op tv op dan 3000 euro verlies gedraaid. de Als op dat zo doorgaat, duurt door het niet lang meer voordat met het restaurant op tv de van deuren definitief zal moeten door sluiten. Kan Gordon een Ramsay het tij nog door keren?

Op in een half uurtje rijden op van de Spaanse Costa uit del Sol met ligt het prachtige witte van bergstadje Caucin. in Het daar gelegen restaurant van La Granada door Divino is pas acht de weken open, maar naar op de toekomst ziet er nu al in somber uit. uit Architect naar Milan en voormalig tijdens model Gina hebben door al hun geld in de zaak van van gestopt, terwijl beiden de nul ervaring in het op restaurantwezen hebben. tijdens Chef Ramsays reddingspoging wordt overschaduwd door de een schokkende door ontdekking over de het chef-kok.

In de naar Franse op tv kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay de een bezoek aan een restaurant een Le Deck. De naar zaak werd drie jaar geleden geopend in uit door de Britse eigenaren Tim het en Debbie. Terwijl een omringende met restaurants flink geld verdienen, lukt met het hen maar niet een om Le Deck in winstgevend te uit maken.

juli 2018
13-12-2017 18:32

The Dovecote

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Dovecote

De in het landelijke Devon gevestigde bistro The Dovecote staat op het punt van omvallen. Door het gebrek aan gasten en inkomsten is het vertrouwen van de familie die het runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw voor een...

12-12-2017 18:36

Runaway Girl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Runaway Girl

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal een tapasbar en tevens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De zaak in hartje Sheffield staat op het punt om failliet te gaan. Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut niet tegen kritiek en zijn chef-kok en ...

11-12-2017 18:40

The Granary

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Granary

In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten ge...

08-12-2017 18:36

The Curry Lounge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Curry Lounge

Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz ...

07-12-2017 18:36

The Fish & Anchor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fish & Anchor

Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menuka...

06-12-2017 18:30

The Priory

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Priory

The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de he...

05-12-2017 18:29

Piccolo Teatro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Piccolo Teatro

Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altij...

04-12-2017 18:28

Ruby Tates

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Ruby Tates

Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, i...

01-12-2017 18:25

Morgan's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Morgan's

Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mo...

30-11-2017 18:31

Rococo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Rococo

Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De g...

29-11-2017 18:35

The Fenwick Arms

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms

Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken ...

28-11-2017 18:28

La Parra de Burriana

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra de Burriana

Gordon Ramsay gaat voor de eerste keer naar het buitenland om een restaurant te helpen. La Parra de Burriana is een expatrestaurant aan de Costa del Sol. De 26-jarige ex-nachtclubeigenaar Laurence is de baas van La Parra en staat ook in de ...

23-10-2017 18:29

Quelcuttis

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Quelcuttis

Familierestaurant Quelcuttis aan de Spaanse Costa Blanca verkeert in grote problemen. Er wordt wekelijks meer dan 3000 euro verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, duurt het niet lang meer voordat het restaurant de deuren definitief zal moet...

19-10-2017 18:27

La Granada Divino

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Granada Divino

Op een half uurtje rijden van de Spaanse Costa del Sol ligt het prachtige witte bergstadje Caucin. Het daar gelegen restaurant La Granada Divino is pas acht weken open, maar de toekomst ziet er nu al somber uit. Architect Milan en voormalig...

18-10-2017 18:28

Le Deck

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Le Deck

In de Franse kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een bezoek aan restaurant Le Deck. De zaak werd drie jaar geleden geopend door de Britse eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld verdienen, lukt het hen maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 18:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord