Programma gemist?

Familierestaurant op tv Quelcuttis aan in de Spaanse Costa op tv Blanca verkeert in een grote problemen. Er wordt wekelijks meer het dan 3000 op tv euro verlies gedraaid. van Als dat zo in doorgaat, met duurt het niet lang een meer voordat tijdens het restaurant de deuren het definitief zal moeten sluiten. Kan de Gordon Ramsay het het tij nog uit keren?

Op met een half door uurtje rijden van uit de Spaanse Costa del Sol van ligt het prachtige naar witte bergstadje een Caucin. Het met daar gelegen restaurant La een Granada Divino is pas op acht weken open, het maar de uit toekomst ziet er met nu al somber uit. op tv Architect Milan en een voormalig model Gina hebben uit tijdens al hun geld in naar de zaak gestopt, terwijl door beiden nul ervaring in van het op restaurantwezen hebben. de Chef Ramsays reddingspoging wordt overschaduwd naar door een schokkende ontdekking tijdens over de door chef-kok.

In op de Franse kustplaats Capbreton brengt op Gordon Ramsay een een bezoek aan restaurant de van Le Deck. De tijdens zaak werd drie jaar geleden geopend uit door de Britse door eigenaren door Tim en Debbie. Terwijl omringende een restaurants de flink geld op tv verdienen, lukt het hen een maar niet om Le Deck het winstgevend te een maken.

Gordon de Ramsay reist af naar door Fuengirola, gelegen aan een de Spaanse Costa del het Sol. Daar schiet op in hij de eigenaren van restaurant Mayfair op de te hulp. De zaak uit ligt weliswaar naar op een toplocatie, maar de op gasten blijven uit weg.

De in in het de landelijke Devon gevestigde de bistro The Dovecote een staat op het punt op van omvallen. tijdens Door het gebrek aan tijdens gasten en in inkomsten is het vertrouwen de van de familie met die het runt tot een op dieptepunt gedaald. Gordon door Ramsay staat door opnieuw voor een een grote uitdading. Direct bij een binnenkomst met wordt hij geconfronteerd met een een chef-kok die naar niet openstaat voor kritiek. door uit Natuurlijk laat chef Ramsay een zich niet zomaar uit afschrikken.

Gordon op Ramsays bestemming de is ditmaal een tapasbar en tevens een nachtclub van genaamd The in Runaway Girl. De zaak een in hartje met Sheffield staat op het punt om tijdens failliet te in gaan. Eigenaar Justin uit Rowntree kan uit absoluut niet tegen kritiek uit en zijn chef-kok het en beste vriend de Ritchie heeft het de helemaal gehad. De met moordende concurrentie van de grote met ketens lijkt het restaurant in nu de das om te van doen. Gordon schiet een in de vrienden te tijdens hulp.

In het door landelijke uit Hampshire ligt het in enorme restaurant The Granary, dat plaats uit biedt aan in maar liefst met tweehonderd gasten. met Een jaar geleden is het ondernemer Nigel hiermee gestart een als exclusieve dinerclub waar naar klassiek-moderne op Britse gerechten geserveerd de worden. De ambitie is het er en de de chef in is capabel, maar toch loopt het met met niet. Gordon Ramsay de pakt als eerste de keukenbrigade aan. op tv Zoals wel vaker het gebeurt, uit worden Gordons suggesties niet zomaar uit met geaccepteerd.

Het Indiase curryrestaurant de een The Curry House in naar Nottingham is in handen van van voormalig salesdirecteur Raz. de Nottingham op tv staat bekend als de plaats de met met de meeste restaurants per van vierkante meter. Het is een het dus een noodzaak om naar eruit te springen. Raz dacht met dit te op tv kunnen realiseren met een tijdens uit dure verbouwing en een in gedateerde Bollywood-inrichting. in De menukaart is veel te met uitgebreid op en chef-kok Zahir moet curry's klaarmaken een die door de in uit klanten zelf zijn samengesteld. Hoewel Gordon naar Ramsay in geen specialist is in door de tijdens Indiase keuken, wil hij op gaan voor authenticiteit en pure naar in gerechten.

Op het de platteland van Wales het runnen voormalig bokser op Mike en een zijn echtgenote, Caron, op tv het restaurant The Fish het & in Anchor. Mike is een door autodidact, die alleen in in de naar keuken staat en met al kokende meer en in meer weg naar krijgt van een snelkookpan. het De menukaart is uit veel te uitgebreid en de Caron is weinig behulpzaam op tijdens voor haar man. Sterker nog, Gordon met Ramsay met voelt zich een soort een huwelijksconsulent in het culinaire naar slagveld dat uit het restaurant naar vormt.

The Priory in naar Sussex tijdens is gelegen een in de kapel van een het voormalig op tv negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol door van frisse ideeën, alleen op zijn de vaste klanten bejaard in en geen voorstander van naar verandering. Gordon Ramsay op verbaast zich uit over de uit hemelse locatie en kan er het niet naar bij dat op tv de menukaart rechtstreeks uit de tijdens hel op tv lijkt te komen. een Scott kampt met een tijdens niet-functionerende keukenbrigade en hoopt de dat Gordon wonderen op kan tijdens verrichten.

Voormalig serveerster op Rachel is een in vegetarisch restaurant begonnen in in Parijs, de hoofdstad de der vleeseters. Samen een met haar beste het vriendin probeert ze in de Franse naar carnivoren om op tv te turnen tot heuse veggies. uit Maar na op tv drie uit jaar lijkt dit nog altijd niet het te lukken. naar Voor Gordon door Ramsay is de trip met naar gastronomisch Parijs met een van nostalgische. In de met keuken treft hij een van excentrieke Braziliaanse chef die niet tijdens het in staat is van om iets eetbaars te serveren. tijdens Aan de onervaren, zeer op koppige Rachel heeft uit Gordon ook een geen naar steun.

Gordon tijdens Ramsay reist af door naar de op tv kustplaats Brighton, waar voormalig op acteur Allan tijdens een oesterbar en een visrestaurant runt. Doordat op tv er veel trendy op tv eettentjes in de omgeving zijn, heeft door op tv de zaak het niet naar makkelijk. Wat daarbij zeker met niet meehelpt, uit is dat Allan geen een visliefhebber is. In de met keuken naar komt hij nooit, door tot grote frustratie met van zijn chefs Alex en de Jamie. tijdens Gordons advies om terug op tv naar de op basis te gaan en in lokale visgerechten te van serveren, door valt slecht bij de eigenwijze op tv Adam.

Gordon door Ramsay gaat langs door bij restaurant Morgan's, dat geleid naar wordt door antiquair tijdens Sandy en haar van twee dochters, Helen met en Laura. Sandy tijdens naar heeft haar administratie niet naar op orde door en chef-kok Phil op rommelt maar wat aan. Als Gordon het de handen door uit de van mouwen wil op tv steken tijdens de lunch op uit zondag, ontdekt hij naar dat de dames tijdens nog in bed de liggen.

Restaurant met Rococo staat op het punt met van faillissement, maar met chef-kok de Nick is door te eigenwijs om met iets te willen veranderen. Zijn verleden naar tijdens als chef van een een restaurant met een met Michelinster maakt het er uit voor van Gordon Ramsay niet makkelijker op. in De gerechten op zijn te met duur, de eetruimte is claustrofobisch tijdens en de door service is stijf. uit Het enige op tv wat goed gevoed wordt, is het tijdens ego op van Nick. Gordon grijpt tijdens met harde hand tijdens in, met als in resultaat op tv dat hij letterlijk wordt op tv buitengesloten.

Gordon Ramsay bezoekt van The Fenwick op tv Arms in Lancashire. De met pub naar wordt geleid door uitbater de Brian, die na tijdens dertig jaar in de het op vak en drie hartoperaties nog van steeds meer tijdens dan honderd uur naar per week van werkt. Gordon heeft als doel het om Brian op tv uit de keuken met te krijgen het en de gerechten te vereenvoudigen. Met naar zijn campagne 'echte van jus moet het weer terugkomen' hoopt hij de een de verliesgevende zaak weer op tijdens het juiste met spoor te de krijgen.

april 2020
03-01-2019 16:37

Quelcuttis

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Quelcuttis

Familierestaurant Quelcuttis aan de Spaanse Costa Blanca verkeert in grote problemen. Er wordt wekelijks meer dan 3000 euro verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, duurt het niet lang meer voordat het restaurant de deuren definitief zal moet...

02-01-2019 16:35

La Granada Divino

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Granada Divino

Op een half uurtje rijden van de Spaanse Costa del Sol ligt het prachtige witte bergstadje Caucin. Het daar gelegen restaurant La Granada Divino is pas acht weken open, maar de toekomst ziet er nu al somber uit. Architect Milan en voormalig...

01-01-2019 16:34

Le Deck

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Le Deck

In de Franse kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een bezoek aan restaurant Le Deck. De zaak werd drie jaar geleden geopend door de Britse eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld verdienen, lukt het hen maar ...

31-12-2018 16:49

Mayfair

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Mayfair

Gordon Ramsay reist af naar Fuengirola, gelegen aan de Spaanse Costa del Sol. Daar schiet hij de eigenaren van restaurant Mayfair te hulp. De zaak ligt weliswaar op een toplocatie, maar de gasten blijven weg.

13-12-2017 18:32

The Dovecote

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Dovecote

De in het landelijke Devon gevestigde bistro The Dovecote staat op het punt van omvallen. Door het gebrek aan gasten en inkomsten is het vertrouwen van de familie die het runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw voor een...

12-12-2017 18:36

Runaway Girl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Runaway Girl

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal een tapasbar en tevens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De zaak in hartje Sheffield staat op het punt om failliet te gaan. Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut niet tegen kritiek en zijn chef-kok en ...

11-12-2017 18:40

The Granary

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Granary

In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten ge...

08-12-2017 18:36

The Curry Lounge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Curry Lounge

Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz ...

07-12-2017 18:36

The Fish & Anchor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fish & Anchor

Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menuka...

06-12-2017 18:30

The Priory

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Priory

The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de he...

05-12-2017 18:29

Piccolo Teatro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Piccolo Teatro

Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altij...

04-12-2017 18:28

Ruby Tates

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Ruby Tates

Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, i...

01-12-2017 18:25

Morgan's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Morgan's

Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mo...

30-11-2017 18:31

Rococo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Rococo

Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De g...

29-11-2017 18:35

The Fenwick Arms

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms

Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!