Programma gemist?

De op in het landelijke de Devon gevestigde bistro The Dovecote het staat op het op tv van punt van omvallen. Door het de gebrek aan gasten in en inkomsten een is het het vertrouwen van de op familie die het runt tot een naar dieptepunt op gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw uit voor een grote met uitdading. de Direct bij binnenkomst door wordt hij van geconfronteerd met een chef-kok die met niet openstaat tijdens voor kritiek. Natuurlijk de laat chef Ramsay door zich niet zomaar op tv afschrikken.

Gordon door Ramsays bestemming is van ditmaal een op tapasbar en tevens nachtclub genaamd door The Runaway Girl. De op zaak in hartje van Sheffield tijdens staat op het punt uit om failliet te van gaan. in Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut met niet tegen kritiek door en zijn chef-kok een en beste de vriend Ritchie heeft uit het helemaal door gehad. De moordende concurrentie van grote op ketens lijkt de het restaurant het nu de op tv das om te doen. Gordon schiet in de vrienden te een op tv hulp.

In tijdens het landelijke Hampshire ligt het met enorme op tv restaurant The Granary, dat plaats van biedt uit aan maar liefst op tv tweehonderd gasten. Een jaar geleden van is met ondernemer Nigel hiermee in gestart als exclusieve dinerclub waar op van klassiek-moderne Britse gerechten uit geserveerd worden. De ambitie is er door en de tijdens chef is capabel, met maar toch loopt door het niet. Gordon Ramsay uit pakt als eerste met de keukenbrigade door aan. Zoals een wel vaker gebeurt, naar worden Gordons van suggesties niet zomaar op geaccepteerd.

Het naar Indiase curryrestaurant The Curry met House de in Nottingham is in het handen van voormalig salesdirecteur Raz. van Nottingham staat door bekend als de plaats de op met de meeste restaurants naar per vierkante meter. een Het is dus op tv een noodzaak met om eruit te een springen. Raz dacht tijdens dit te kunnen realiseren met een het dure op tv verbouwing en een gedateerde Bollywood-inrichting. van De de menukaart is veel op te uitgebreid en naar chef-kok Zahir een moet curry's klaarmaken die op door de klanten uit zelf zijn samengesteld. Hoewel Gordon tijdens Ramsay geen een specialist is in de van Indiase keuken, op wil hij van gaan voor authenticiteit een en pure een gerechten.

Op het van platteland van Wales op runnen voormalig bokser Mike op en zijn door echtgenote, Caron, het restaurant met The tijdens Fish & Anchor. Mike is een een door autodidact, die alleen in van de van keuken staat en al kokende door meer en meer van weg krijgt uit van een snelkookpan. De menukaart op tv is veel in te naar uitgebreid en Caron door is weinig behulpzaam voor het haar man. naar Sterker nog, Gordon Ramsay voelt op zich naar een soort huwelijksconsulent in het culinaire in slagveld dat door het in restaurant vormt.

The in Priory in Sussex is een gelegen in de kapel op van tijdens een voormalig op tv negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit een vol frisse ideeën, op alleen op zijn de vaste klanten bejaard en uit door geen voorstander van verandering. de Gordon Ramsay verbaast zich over op de hemelse locatie tijdens door en kan er niet bij van dat de menukaart naar rechtstreeks uit in de hel lijkt te komen. de Scott kampt met uit op tv een niet-functionerende keukenbrigade van en hoopt dat Gordon wonderen van kan het verrichten.

Voormalig serveerster tijdens Rachel het is een vegetarisch restaurant begonnen in op tv Parijs, de hoofdstad in der op tv vleeseters. Samen uit met haar beste vriendin probeert van ze de Franse carnivoren een om op tv te turnen tot in heuse veggies. Maar na drie op jaar de lijkt dit nog altijd tijdens niet te lukken. op tv Voor Gordon Ramsay naar is de door trip naar gastronomisch de Parijs een nostalgische. In in de keuken treft het hij een excentrieke Braziliaanse uit chef die niet uit met in staat is om tijdens iets eetbaars van te serveren. Aan de op onervaren, zeer koppige uit Rachel heeft Gordon door ook geen de steun.

Gordon met Ramsay reist af naar uit de kustplaats Brighton, door waar de voormalig acteur Allan een oesterbar en met op tv visrestaurant runt. Doordat er veel trendy het eettentjes in de tijdens omgeving zijn, op tv heeft de zaak het uit op niet makkelijk. Wat tijdens daarbij zeker niet meehelpt, door is dat naar Allan geen visliefhebber is. met In de keuken komt het hij nooit, tot grote een frustratie door van zijn door chefs Alex en Jamie. Gordons op tv advies het om terug naar de basis op tv te gaan naar en lokale visgerechten te serveren, tijdens valt slecht met bij een de eigenwijze Adam.

Gordon Ramsay gaat met langs naar bij restaurant op tv Morgan's, dat geleid wordt door antiquair de Sandy en tijdens haar twee dochters, Helen van en Laura. de Sandy heeft haar administratie uit naar niet op orde uit en chef-kok Phil rommelt maar de wat op aan. Als Gordon de de handen uit de mouwen op tv wil steken op tijdens de door lunch op zondag, ontdekt hij op dat de dames nog met in bed het liggen.

Restaurant een Rococo staat op het punt met van faillissement, een maar naar chef-kok Nick is te met eigenwijs om iets met te willen veranderen. naar Zijn verleden als chef op van een restaurant in met met een Michelinster maakt het het er voor op Gordon Ramsay niet makkelijker op. een De gerechten op zijn te duur, door de eetruimte door is claustrofobisch en uit de service is stijf. Het de enige wat goed gevoed door wordt, is het met ego van Nick. de Gordon grijpt de met harde tijdens hand in, met als op resultaat op tv dat hij letterlijk wordt een buitengesloten.

Gordon de Ramsay bezoekt The Fenwick Arms uit in met Lancashire. De pub wordt geleid uit op tv door uitbater Brian, op tv die na dertig jaar in uit het vak en in drie hartoperaties nog door steeds meer een dan honderd uur in per week op tv werkt. Gordon heeft door als doel om de Brian uit de keuken te krijgen het en op tv de gerechten naar te vereenvoudigen. Met zijn in campagne 'echte jus moet weer uit terugkomen' het hoopt hij de verliesgevende zaak naar weer op het op met juiste spoor te naar krijgen.

Gordon in Ramsay gaat uit voor de eerste een keer naar het buitenland om een een restaurant te in helpen. La Parra tijdens de Burriana is een op uit expatrestaurant aan de Costa het del Sol. met De 26-jarige ex-nachtclubeigenaar Laurence is een de baas van La uit met Parra en staat door ook in de keuken. Hij uit wil het publiek op iets door anders voorschotelen dan de traditionele fish naar een and chips, maar het mediterraanse op menu slaat naar niet echt met aan. Er staan veel van te veel gerechten op het door menu. uit Laurence weigert op halsstarrig de adviezen van in Gordon op te op tv volgen.

Familierestaurant door Quelcuttis aan de in Spaanse Costa op Blanca verkeert in in grote problemen. Er wordt wekelijks meer op tv dan 3000 de euro verlies tijdens gedraaid. Als op dat zo doorgaat, duurt een het niet lang uit meer voordat het restaurant het de met deuren definitief zal moeten sluiten. uit Kan Gordon door Ramsay het tij nog in keren?

Op van een half uurtje de rijden van de Spaanse in Costa op del Sol ligt het tijdens prachtige witte uit bergstadje Caucin. Het daar met gelegen restaurant La het Granada Divino het is pas acht weken open, naar maar een de toekomst ziet er nu al een op tv somber uit. Architect Milan uit en voormalig model Gina met hebben al de hun geld uit in de zaak gestopt, met terwijl beiden nul ervaring met in het restaurantwezen door hebben. Chef Ramsays reddingspoging naar naar wordt overschaduwd door van een schokkende ontdekking over tijdens de chef-kok.

In de de Franse kustplaats tijdens Capbreton brengt Gordon het Ramsay een bezoek aan van restaurant uit Le Deck. De zaak op werd drie jaar geleden het geopend tijdens door de Britse door eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende tijdens restaurants flink geld de verdienen, lukt op het hen het maar niet op tv om Le Deck in winstgevend te maken.

december 2017
13-12-2017 18:32

The Dovecote

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Dovecote

De in het landelijke Devon gevestigde bistro The Dovecote staat op het punt van omvallen. Door het gebrek aan gasten en inkomsten is het vertrouwen van de familie die het runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw voor een...

12-12-2017 18:36

Runaway Girl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Runaway Girl

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal een tapasbar en tevens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De zaak in hartje Sheffield staat op het punt om failliet te gaan. Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut niet tegen kritiek en zijn chef-kok en ...

11-12-2017 18:40

The Granary

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Granary

In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten ge...

08-12-2017 18:36

The Curry Lounge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Curry Lounge

Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz ...

07-12-2017 18:36

The Fish & Anchor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fish & Anchor

Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menuka...

06-12-2017 18:30

The Priory

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Priory

The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de he...

05-12-2017 18:29

Piccolo Teatro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Piccolo Teatro

Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altij...

04-12-2017 18:28

Ruby Tates

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Ruby Tates

Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, i...

01-12-2017 18:25

Morgan's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Morgan's

Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mo...

30-11-2017 18:31

Rococo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Rococo

Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De g...

29-11-2017 18:35

The Fenwick Arms

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms

Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken ...

28-11-2017 18:28

La Parra de Burriana

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra de Burriana

Gordon Ramsay gaat voor de eerste keer naar het buitenland om een restaurant te helpen. La Parra de Burriana is een expatrestaurant aan de Costa del Sol. De 26-jarige ex-nachtclubeigenaar Laurence is de baas van La Parra en staat ook in de ...

23-10-2017 18:29

Quelcuttis

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Quelcuttis

Familierestaurant Quelcuttis aan de Spaanse Costa Blanca verkeert in grote problemen. Er wordt wekelijks meer dan 3000 euro verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, duurt het niet lang meer voordat het restaurant de deuren definitief zal moet...

19-10-2017 18:27

La Granada Divino

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Granada Divino

Op een half uurtje rijden van de Spaanse Costa del Sol ligt het prachtige witte bergstadje Caucin. Het daar gelegen restaurant La Granada Divino is pas acht weken open, maar de toekomst ziet er nu al somber uit. Architect Milan en voormalig...

18-10-2017 18:28

Le Deck

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Le Deck

In de Franse kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een bezoek aan restaurant Le Deck. De zaak werd drie jaar geleden geopend door de Britse eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld verdienen, lukt het hen maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 18:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord