Programma gemist?

Familierestaurant naar Quelcuttis aan de Spaanse Costa van Blanca in verkeert in grote problemen. op Er wordt wekelijks meer uit dan 3000 euro tijdens op verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, door duurt in het niet lang op tv meer voordat tijdens het restaurant de deuren definitief op tv zal moeten tijdens sluiten. Kan Gordon Ramsay het naar tij nog de keren?

Op een het half uurtje rijden van naar de Spaanse op tv Costa del Sol naar ligt het tijdens prachtige witte tijdens bergstadje Caucin. Het daar gelegen het restaurant La met Granada Divino is op pas acht naar weken open, maar op tv de toekomst ziet er nu naar al somber uit. een Architect door Milan en voormalig model Gina de hebben met al hun geld in de zaak van gestopt, terwijl beiden in nul in ervaring in het restaurantwezen de hebben. Chef van Ramsays reddingspoging een wordt overschaduwd door een schokkende ontdekking een over de een chef-kok.

In van de Franse kustplaats Capbreton van brengt Gordon Ramsay een tijdens bezoek aan restaurant tijdens Le Deck. De een zaak naar werd drie jaar een geleden geopend door de met Britse eigenaren de Tim en Debbie. een Terwijl omringende restaurants in flink geld verdienen, lukt een het in hen maar niet om Le een Deck winstgevend te in maken.

Gordon met Ramsay reist op af naar Fuengirola, gelegen aan uit de Spaanse in Costa del Sol. Daar schiet tijdens hij de de eigenaren van een restaurant Mayfair uit te hulp. De door zaak ligt weliswaar op een op toplocatie, op tv maar de gasten uit blijven weg.

De in op het landelijke Devon de gevestigde bistro de The Dovecote naar staat op het punt van met omvallen. een Door het gebrek aan gasten en in op inkomsten is het een vertrouwen van de familie het die het runt tot een het dieptepunt gedaald. Gordon tijdens Ramsay met staat opnieuw voor een naar grote uitdading. Direct in bij binnenkomst wordt tijdens hij geconfronteerd op met een van chef-kok die niet openstaat in voor kritiek. Natuurlijk naar laat chef Ramsay zich uit niet zomaar het afschrikken.

Gordon Ramsays uit bestemming tijdens is ditmaal een tapasbar en op tv tevens tijdens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De door zaak op in hartje naar Sheffield staat op het punt om op tv failliet van te gaan. Eigenaar uit Justin Rowntree kan met absoluut niet tegen tijdens kritiek en zijn chef-kok en door tijdens beste vriend Ritchie heeft het helemaal op tv gehad. op tv De moordende concurrentie op van grote ketens lijkt in het door restaurant nu de das om het te doen. Gordon schiet met met de vrienden te op tv hulp.

In het tijdens landelijke Hampshire ligt uit het enorme restaurant The op Granary, de dat plaats door biedt aan maar liefst door tweehonderd gasten. Een jaar van geleden de is ondernemer Nigel hiermee gestart de als exclusieve met dinerclub waar klassiek-moderne een Britse gerechten op geserveerd worden. De de ambitie is er en naar de chef is in capabel, maar toch loopt het naar niet. in Gordon Ramsay pakt als van eerste de keukenbrigade uit aan. uit Zoals wel vaker gebeurt, worden Gordons uit het suggesties niet zomaar tijdens geaccepteerd.

Het tijdens Indiase curryrestaurant The Curry House door met in Nottingham is in van handen van voormalig salesdirecteur Raz. op Nottingham staat in bekend als op tv de plaats met een de meeste restaurants per vierkante tijdens meter. een Het is dus uit een noodzaak om eruit tijdens te springen. Raz dacht in dit van te kunnen realiseren met op tv een dure door verbouwing en door een gedateerde Bollywood-inrichting. De menukaart is op veel van te uitgebreid en chef-kok tijdens Zahir moet curry's klaarmaken een die door de met klanten van zelf zijn samengesteld. van Hoewel Gordon Ramsay geen specialist op tv tijdens is in de Indiase keuken, wil naar hij de gaan voor authenticiteit en pure een op gerechten.

Op het platteland op van naar Wales runnen voormalig bokser Mike het en zijn van echtgenote, naar Caron, het restaurant The Fish uit & Anchor. Mike is de een autodidact, het die alleen op in de keuken op staat en al tijdens kokende meer naar en meer weg krijgt van het een naar snelkookpan. De menukaart is veel te van uitgebreid en Caron naar is op weinig behulpzaam tijdens voor haar man. van Sterker nog, Gordon naar Ramsay voelt zich een soort op tv huwelijksconsulent in het culinaire van slagveld op dat het restaurant naar vormt.

The van Priory in Sussex is op tv gelegen op in de kapel van een met voormalig in negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott naar zit vol frisse ideeën, door alleen zijn de vaste naar klanten bejaard de en geen voorstander van de verandering. tijdens Gordon Ramsay verbaast zich over uit de hemelse op locatie naar en kan er niet uit bij dat de menukaart rechtstreeks tijdens uit de op tv hel van lijkt te komen. Scott een kampt met een niet-functionerende met keukenbrigade en hoopt dat een Gordon naar wonderen kan met verrichten.

Voormalig het serveerster Rachel naar is een vegetarisch restaurant een begonnen in Parijs, de uit hoofdstad der door vleeseters. Samen naar met haar beste vriendin op probeert ze de de Franse carnivoren om te in turnen tot heuse veggies. de Maar na door drie op jaar lijkt dit nog altijd op tv niet te lukken. Voor naar Gordon Ramsay van is de trip naar uit een gastronomisch Parijs een nostalgische. In tijdens de keuken treft uit hij uit een excentrieke Braziliaanse chef die niet de de in staat is om iets eetbaars de tijdens te serveren. Aan de onervaren, met zeer koppige met Rachel heeft Gordon ook naar geen een steun.

Gordon naar Ramsay reist af naar een de kustplaats in Brighton, waar voormalig het acteur Allan door een oesterbar en visrestaurant runt. in Doordat er op veel trendy eettentjes in door de van omgeving zijn, heeft de met zaak het niet makkelijk. Wat op tv daarbij zeker de niet de meehelpt, is dat Allan op geen visliefhebber in is. In de van keuken komt hij nooit, de tot grote de frustratie van zijn chefs met Alex en Jamie. Gordons advies een om naar terug naar de basis uit te gaan uit en lokale visgerechten tijdens te serveren, valt uit slecht bij de eigenwijze met Adam.

Gordon Ramsay het gaat van langs bij restaurant door Morgan's, dat geleid wordt van door antiquair door Sandy en haar twee dochters, van Helen en Laura. Sandy naar op tv heeft haar administratie niet op de orde en chef-kok Phil de met rommelt maar wat aan. Als op Gordon naar de handen uit de in mouwen wil steken tijdens de tijdens lunch op zondag, uit ontdekt hij van dat de een dames nog in bed een liggen.

Restaurant Rococo staat uit op het punt een van faillissement, naar maar tijdens chef-kok Nick is te tijdens eigenwijs om iets te willen door veranderen. Zijn in verleden als chef van tijdens op tv een restaurant met een op Michelinster maakt het het er voor Gordon Ramsay niet van makkelijker op. het De gerechten zijn te de duur, het de eetruimte is claustrofobisch en een de service uit is stijf. Het enige tijdens wat goed op tv gevoed wordt, is het van ego van van Nick. van Gordon grijpt met harde hand een in, het met als resultaat dat hij letterlijk op een wordt buitengesloten.

Gordon Ramsay bezoekt het op The Fenwick Arms in Lancashire. De het pub wordt in geleid door de uitbater Brian, die na uit dertig jaar met in het vak een en drie hartoperaties nog door steeds meer van dan honderd uur per week de werkt. Gordon in heeft als doel van om Brian uit de van keuken te krijgen het en een de gerechten het te vereenvoudigen. Met zijn tijdens campagne 'echte jus moet door weer een terugkomen' hoopt hij met de verliesgevende zaak weer tijdens op het juiste een spoor te een krijgen.

oktober 2019
03-01-2019 16:37

Quelcuttis

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Quelcuttis

Familierestaurant Quelcuttis aan de Spaanse Costa Blanca verkeert in grote problemen. Er wordt wekelijks meer dan 3000 euro verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, duurt het niet lang meer voordat het restaurant de deuren definitief zal moet...

02-01-2019 16:35

La Granada Divino

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Granada Divino

Op een half uurtje rijden van de Spaanse Costa del Sol ligt het prachtige witte bergstadje Caucin. Het daar gelegen restaurant La Granada Divino is pas acht weken open, maar de toekomst ziet er nu al somber uit. Architect Milan en voormalig...

01-01-2019 16:34

Le Deck

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Le Deck

In de Franse kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een bezoek aan restaurant Le Deck. De zaak werd drie jaar geleden geopend door de Britse eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld verdienen, lukt het hen maar ...

31-12-2018 16:49

Mayfair

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Mayfair

Gordon Ramsay reist af naar Fuengirola, gelegen aan de Spaanse Costa del Sol. Daar schiet hij de eigenaren van restaurant Mayfair te hulp. De zaak ligt weliswaar op een toplocatie, maar de gasten blijven weg.

13-12-2017 18:32

The Dovecote

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Dovecote

De in het landelijke Devon gevestigde bistro The Dovecote staat op het punt van omvallen. Door het gebrek aan gasten en inkomsten is het vertrouwen van de familie die het runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw voor een...

12-12-2017 18:36

Runaway Girl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Runaway Girl

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal een tapasbar en tevens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De zaak in hartje Sheffield staat op het punt om failliet te gaan. Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut niet tegen kritiek en zijn chef-kok en ...

11-12-2017 18:40

The Granary

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Granary

In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten ge...

08-12-2017 18:36

The Curry Lounge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Curry Lounge

Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz ...

07-12-2017 18:36

The Fish & Anchor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fish & Anchor

Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menuka...

06-12-2017 18:30

The Priory

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Priory

The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de he...

05-12-2017 18:29

Piccolo Teatro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Piccolo Teatro

Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altij...

04-12-2017 18:28

Ruby Tates

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Ruby Tates

Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, i...

01-12-2017 18:25

Morgan's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Morgan's

Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mo...

30-11-2017 18:31

Rococo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Rococo

Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De g...

29-11-2017 18:35

The Fenwick Arms

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms

Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!