Programma gemist?

De in naar het landelijke uit Devon gevestigde bistro van The Dovecote staat op van het punt van omvallen. met de Door het gebrek aan tijdens gasten en inkomsten is een het vertrouwen van met de in familie die het runt tot op een de dieptepunt gedaald. Gordon uit Ramsay staat opnieuw voor een op grote uitdading. Direct tijdens bij op tv binnenkomst wordt hij geconfronteerd met een met chef-kok die de niet openstaat voor kritiek. de Natuurlijk de laat chef Ramsay naar zich niet zomaar van afschrikken.

Gordon Ramsays bestemming met is ditmaal een uit in tapasbar en tevens nachtclub genaamd The tijdens uit Runaway Girl. De zaak in tijdens hartje Sheffield staat tijdens op het in punt om failliet te gaan. op tv Eigenaar Justin met Rowntree kan absoluut een niet tegen kritiek de en naar zijn chef-kok en beste de vriend Ritchie heeft op tv het helemaal gehad. De van moordende concurrentie van in grote de ketens lijkt het in restaurant nu de das uit om te doen. Gordon tijdens schiet op de vrienden te tijdens hulp.

In de het landelijke Hampshire ligt het van enorme restaurant in The Granary, dat tijdens plaats biedt aan maar tijdens liefst uit tweehonderd gasten. Een jaar in geleden is ondernemer Nigel een in hiermee gestart als exclusieve van dinerclub waar door klassiek-moderne Britse gerechten tijdens geserveerd worden. De ambitie door is er en de chef naar het is capabel, maar toch loopt de het niet. Gordon het Ramsay pakt als eerste op de keukenbrigade uit aan. Zoals wel vaker de gebeurt, worden Gordons het uit suggesties niet zomaar uit geaccepteerd.

Het van Indiase curryrestaurant The de Curry House in Nottingham tijdens is op tv in handen van voormalig salesdirecteur Raz. met op Nottingham staat bekend als de een plaats tijdens met de meeste restaurants per door vierkante meter. Het is van op dus een noodzaak om met eruit te naar springen. Raz dacht dit te kunnen van realiseren op tv met een een dure verbouwing en een gedateerde de Bollywood-inrichting. De menukaart uit is veel op tv te uitgebreid en de chef-kok Zahir moet met curry's klaarmaken die door de van klanten zelf zijn een op tv samengesteld. Hoewel Gordon met Ramsay geen specialist is in de het in Indiase keuken, wil hij van gaan voor naar authenticiteit en pure de gerechten.

Op uit het platteland van Wales runnen van voormalig in bokser Mike door en zijn echtgenote, Caron, het op tv restaurant The Fish & naar Anchor. Mike is door een autodidact, op die alleen in de het door keuken staat en door al kokende meer en meer weg de met krijgt van een snelkookpan. het De menukaart door is veel te uitgebreid in en Caron is van weinig behulpzaam voor haar man. de Sterker door nog, Gordon Ramsay voelt zich in tijdens een soort huwelijksconsulent op tv in het culinaire naar slagveld dat het restaurant naar vormt.

The uit Priory in een Sussex is gelegen in de kapel het van een voormalig door negentiende-eeuws naar klooster. Eigenaar op Scott zit vol een frisse ideeën, alleen zijn de het vaste de klanten bejaard en geen in voorstander van verandering. Gordon naar Ramsay door verbaast zich over de hemelse van locatie en in kan er tijdens niet bij dat de het menukaart rechtstreeks het uit de hel naar lijkt te komen. Scott kampt op met een niet-functionerende de keukenbrigade en hoopt het dat Gordon wonderen tijdens kan door verrichten.

Voormalig op tv serveerster Rachel is uit een vegetarisch restaurant begonnen tijdens in Parijs, een de hoofdstad der naar vleeseters. Samen naar met haar beste vriendin tijdens probeert ze de in Franse carnivoren naar om te turnen tot in heuse veggies. Maar op tv na drie van jaar lijkt dit nog altijd niet op te door lukken. Voor Gordon Ramsay is van de trip naar van naar gastronomisch Parijs een nostalgische. In uit de een keuken treft hij een op tv excentrieke Braziliaanse chef die niet de in naar staat is om iets in eetbaars te serveren. Aan naar de onervaren, zeer tijdens van koppige Rachel heeft Gordon ook een geen uit steun.

Gordon Ramsay reist uit af naar de met kustplaats Brighton, een waar voormalig acteur een Allan een oesterbar het en visrestaurant runt. naar Doordat er uit veel trendy eettentjes in naar de naar omgeving zijn, heeft de naar zaak het op niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet op van meehelpt, is dat Allan geen de visliefhebber is. In de de keuken het komt hij nooit, tot met grote frustratie van zijn door chefs het Alex en Jamie. van Gordons advies om terug naar van de het basis te gaan en een lokale visgerechten te tijdens serveren, met valt slecht bij de eigenwijze het Adam.

Gordon Ramsay gaat het langs bij restaurant naar een Morgan's, dat geleid wordt door antiquair uit Sandy tijdens en haar twee dochters, Helen op en Laura. Sandy tijdens heeft haar tijdens administratie niet op op orde de en chef-kok Phil op tv rommelt maar wat het aan. Als Gordon de op handen uit de mouwen met wil steken tijdens de de de lunch op zondag, ontdekt op tv hij dat de naar dames nog in bed in liggen.

Restaurant Rococo op staat op door het punt van faillissement, maar het chef-kok op Nick is te eigenwijs om tijdens iets te willen door veranderen. Zijn verleden in van als chef van een restaurant op tv met een Michelinster maakt met op tv het er voor op tv Gordon Ramsay niet makkelijker op. De met uit gerechten zijn te duur, de uit eetruimte tijdens is claustrofobisch en de service is de in stijf. Het enige wat goed gevoed van wordt, op is het ego van Nick. uit Gordon grijpt tijdens met tijdens harde hand in, de met als resultaat dat hij tijdens letterlijk wordt op buitengesloten.

Gordon van Ramsay bezoekt The op Fenwick Arms in Lancashire. De een pub naar wordt geleid door van uitbater Brian, van die na dertig jaar in in het het vak en drie hartoperaties nog door steeds meer van dan honderd uur in per week het werkt. Gordon heeft als doel de om Brian uit in de keuken op te krijgen en de op gerechten te vereenvoudigen. Met op tv zijn campagne een 'echte jus op moet weer op tv terugkomen' hoopt hij de op verliesgevende zaak weer op op het juiste in spoor te van krijgen.

Gordon met Ramsay gaat voor de op tv eerste op tv keer naar het op tv buitenland om een restaurant het te helpen. La Parra de op tv de Burriana is een expatrestaurant op tv aan de Costa del op tv Sol. De 26-jarige ex-nachtclubeigenaar op tv de Laurence is de baas van La met Parra en de staat ook in de uit keuken. Hij wil van het publiek iets van anders voorschotelen tijdens dan de traditionele fish tijdens and chips, maar met naar het mediterraanse menu slaat niet echt met aan. Er staan van veel te in veel gerechten naar op het menu. Laurence weigert het uit halsstarrig de adviezen het van Gordon op in te volgen.

Familierestaurant op Quelcuttis aan een de Spaanse Costa een Blanca verkeert in de grote problemen. Er wordt het wekelijks meer dan 3000 tijdens euro verlies gedraaid. Als op in dat zo doorgaat, duurt het het niet lang uit meer voordat het met restaurant de deuren definitief tijdens zal moeten het sluiten. Kan met Gordon Ramsay het tij nog van keren?

Op het een half door uurtje rijden van de Spaanse naar Costa del Sol ligt in het tijdens prachtige witte bergstadje tijdens Caucin. Het daar gelegen de restaurant La Granada Divino door is uit pas acht weken open, maar een de toekomst ziet door tijdens er nu al somber uit. Architect met een Milan en voormalig model Gina naar hebben al naar hun geld in de zaak naar gestopt, terwijl op beiden nul ervaring een in het de restaurantwezen hebben. Chef Ramsays reddingspoging in wordt overschaduwd door het naar een schokkende ontdekking over de op tv chef-kok.

In tijdens de Franse kustplaats uit Capbreton brengt Gordon Ramsay een een bezoek op tv aan restaurant Le Deck. van De naar zaak werd drie in jaar geleden geopend door met de Britse door eigenaren Tim en Debbie. op tv Terwijl omringende restaurants flink op tv geld verdienen, de lukt het hen maar niet het om Le Deck in uit winstgevend te maken.

maart 2018
13-12-2017 18:32

The Dovecote

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Dovecote

De in het landelijke Devon gevestigde bistro The Dovecote staat op het punt van omvallen. Door het gebrek aan gasten en inkomsten is het vertrouwen van de familie die het runt tot een dieptepunt gedaald. Gordon Ramsay staat opnieuw voor een...

12-12-2017 18:36

Runaway Girl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Runaway Girl

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal een tapasbar en tevens nachtclub genaamd The Runaway Girl. De zaak in hartje Sheffield staat op het punt om failliet te gaan. Eigenaar Justin Rowntree kan absoluut niet tegen kritiek en zijn chef-kok en ...

11-12-2017 18:40

The Granary

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Granary

In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten ge...

08-12-2017 18:36

The Curry Lounge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Curry Lounge

Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz ...

07-12-2017 18:36

The Fish & Anchor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fish & Anchor

Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menuka...

06-12-2017 18:30

The Priory

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Priory

The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de he...

05-12-2017 18:29

Piccolo Teatro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Piccolo Teatro

Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altij...

04-12-2017 18:28

Ruby Tates

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Ruby Tates

Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, i...

01-12-2017 18:25

Morgan's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Morgan's

Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mo...

30-11-2017 18:31

Rococo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Rococo

Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De g...

29-11-2017 18:35

The Fenwick Arms

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms

Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken ...

28-11-2017 18:28

La Parra de Burriana

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra de Burriana

Gordon Ramsay gaat voor de eerste keer naar het buitenland om een restaurant te helpen. La Parra de Burriana is een expatrestaurant aan de Costa del Sol. De 26-jarige ex-nachtclubeigenaar Laurence is de baas van La Parra en staat ook in de ...

23-10-2017 18:29

Quelcuttis

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Quelcuttis

Familierestaurant Quelcuttis aan de Spaanse Costa Blanca verkeert in grote problemen. Er wordt wekelijks meer dan 3000 euro verlies gedraaid. Als dat zo doorgaat, duurt het niet lang meer voordat het restaurant de deuren definitief zal moet...

19-10-2017 18:27

La Granada Divino

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Granada Divino

Op een half uurtje rijden van de Spaanse Costa del Sol ligt het prachtige witte bergstadje Caucin. Het daar gelegen restaurant La Granada Divino is pas acht weken open, maar de toekomst ziet er nu al somber uit. Architect Milan en voormalig...

18-10-2017 18:28

Le Deck

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Le Deck

In de Franse kustplaats Capbreton brengt Gordon Ramsay een bezoek aan restaurant Le Deck. De zaak werd drie jaar geleden geopend door de Britse eigenaren Tim en Debbie. Terwijl omringende restaurants flink geld verdienen, lukt het hen maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 18:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord