Programma gemist?

Gordon gaat van terug naar Spanje om uit te met zien hoe met het Laurence vergaat met La Parra door de Burriana, in een van restaurant voor expats in met Nerja aan de een Costa del Sol. van Eigenaar Laurence had uit geen spat op tv restaurantervaring toen hij de zaak uit begon op met geleend geld van zijn de vader. Zijn streven was in om van de in Spanje woonachtige in Britten eens op iets anders de voor te zetten dan de door eeuwige op tv fish and chips. Het vernieuwde naar restaurant draait het nu een jaar en Gordon tijdens is reuze uit benieuwd van hoe het er nu voor van staat.

Gordon met keert terug naar op Brian en Elaine, de eigenaren van Fenwick met Arms in het landelijke naar Lancashire. door Toen hij er een jaar eerder een voor door het eerst met binnenstapte, trof hij de pubeigenaar Brian, die als in zeer ervaren horecaman de door keuken met harde hand door regeerde. De pub in zag op tv eruit alsof de koningin elk een moment kon door aanschuiven in aan de rijkelijk opgedekte tafels. tijdens Heeft Brian op zijn lesje geleerd en door maakt een Fenwick Arms inmiddels van winst?

Gordon de brengt opnieuw uit een bezoek aan Momma Cherri's, de dat op een steenworp tijdens afstand naar ligt van uit de zee in Brighton. Eigenaresse Charita door uit Jones produceerde een geweldig door menu met in klassiekers uit het zuiden van met de Verenigde Staten. Maar naar tegelijkertijd had ze naar een schuld van uit ruim een op tv ton. Is het in Charita gelukt om tijdens de boel op tijdens de de rit te houden?

Gordon de gaat terug tijdens naar La Riviera, de zaak in van multimiljonair Barry Larson. op tv De Franse chef-kok naar en van de hooggeschoolde keukenequipe hadden de maar één op tv ambitie: het verkrijgen van een op Michelinster. Gordon in adviseerde om meer tegemoet naar te komen aan een de het eetgewoonten van de in Schotten. De vraag naar is of dat uit is gelukt.

Gordon Ramsey op tv keert terug in op tv restaurant Bonaparte op waar de 21-jarige Tim de naar culinaire scepter door zwaait. Tijdens zijn eerste naar bezoek ging Gordon op van letterlijk over zijn nek van tijdens het gerecht dat Tim het hem voorschotelde. Toch met kreeg Gordon de op tv in boel binnen afzienbare door tijd op de rit. op Maar is dat nog steeds met het in geval?

Chef van Ramsay keert terug door naar Nick naar en Richard van met Moore Place. Heeft Gordons hulp tot naar op tv een succesvol restaurant een geleid en is tijdens het pand nog steeds weerzinwekkend paars de met gekleurd?

Restaurant The de Walnut Tree door verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek op in in grote problemen. Er van was geen met chef-kok, er kwamen steeds minder klanten met en de de eigenaar wilde uit zijn huis verkopen om de zijn op tv zaak te behouden. Gordon in zocht een chef-kok, zodat eigenaar tijdens Francesco meer rust het kreeg. Hebben van alle veranderingen van geholpen?

Gordon door keert terug met naar The Glass House, waar de het op zaterdagavonden de een door complete chaos was. Chef Ramsay de is uit benieuwd wie er nu in de van keuken staat op tv en of zijn op tv caesarsalade van nog altijd op het menu op tv staat.

Nick en de Richard komen beiden uit uit een door andere branche, maar waren op tv op van slag verliefd op van Moore Place in Esher. tijdens Ze kochten de tent en de met hoopten dat hun enthousiasme hen op tv een eind op weg naar zou van helpen. Gordon bekijkt uit wat er naar mis is en besluit uit dat het restaurant geen uitstraling een heeft. Nick en uit Richard hopen op tv ondertussen dat de van zaak vol door zit op met Moederdag.

Restaurant The Walnut op tv Tree verkeert in op grote op problemen. Het door heeft bijna veertig jaar landelijk op op de kaart op tv gestaan sinds de door eerste naar eigenaren er een goedlopend op tv Italiaans restaurant van maakten. op tv De nieuwe eigenaar Francesco op kocht de met tent drie jaar op tv geleden, ging rigoureus verbouwen uit van en had gehoopt op dat de klanten wel in zouden komen. Dat door was helaas op tv niet het geval. Gordon zoekt uit op tv van waar het aan een schort.

Iedere naar zaterdagavond loopt uit het in The Glass House tijdens in Ambleside naar volledig in het honderd. Gasten het die hadden met gehoopt een op een heerlijk diner, komen bedrogen op tv uit. op tv Zowel de keuken op tv als het bedienend personeel met maakt er de een rommeltje van van. Gordon rolt tijdens zijn mouwen op, want zonder op tv een goede bezetting met in de het negentig stoelen tellende restaurant tijdens kan naar de zaak wel in sluiten.

Gordon in wordt te hulp geroepen bij een met bistro Bonapartes in West Yorkshire. op tv Daar door staat de 21-jarige Tim van aan het hoofd van op tv de keukenbrigade. Hoewel een hij beweert de dat hij een met ware fijnproever is, blijkt het zijn cv van de geen naar kanten te kloppen. Tims voornaamste ambitie het het is het worden van een uit bekende uit tv-kok. Dat hij nauwelijks naar een ei kan in bakken, doet er niet uit toe. Gordon met prikt genadeloos door in hem heen op en doet wat hij kan naar om het het noodlijdende Bonapartes te redden van met Tim en in de tijdens ondergang.

Hotel-restaurant de La Gondola is in de naar stad tijdens Derby gesitueerd. Als Gordon een er binnenstapt, op voelt het alsof door hij een met paar decennia terug het in de tijd stapt. Alles door ademt de sfeer naar van de jaren zeventig. van Voor op Gordon ligt de op uitdaging in het motiveren op tv van de het personeel en het updaten op tv van naar de inrichting. Het is zijn uit doel om La in Gondola tijdens te prepareren voor de 21ste van eeuw.

Aan het de Britse op kust bij het in plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, een de het horecadroom van het gelukkig getrouwde stel in Lois in en Peter. Toch lukt tijdens het hen niet op tv om de het zaak rendabel te krijgen op tv en met staat hun chef-kok Stuart op door het punt van instorten. tijdens een Niet zo vreemd, in als blijkt dat hij op voor vier verschillende restaurants kookt. op naar Gordon ziet wel mogelijkheden om dit tijdens hedendaagse het Fawlty Towers van de uit ondergang te redden. door Dan moeten alle neuzen naar wel dezelfde de kant op op tv staan.

Gordon reist af in met naar Oscar's in Nantwich. Het lijkt van een idyllisch gelegen het Iers op familierestaurant, waar uit eigenaar Maura de scepter zwaait. van Zoon op tv Lenin is de chef-kok. De familiebanden op door zijn echter verre van warm een en op tv de zaak verliest een paar de duizend door euro per week. naar Maar deze problemen zijn nog de niets een vergeleken met het drankprobleem waarmee met Lenin kampt. Wanneer door hij tijdens zijn werk naar instort en van naar het ziekenhuis op moet, zet Gordon in alle zeilen in bij om Oscar's te op tv redden.

juni 2019
09-03-2016 18:01

La Parra revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra revisited

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld...

08-03-2016 18:03

The Fenwick Arms revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms revisited

Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Toen hij er een jaar eerder voor het eerst binnenstapte, trof hij pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand r...

07-03-2016 18:02

Momma Cherri's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Momma Cherri's (Revisit)

Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand ligt van de zee in Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkerti...

19-02-2016 19:32

La Rieviera (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Rieviera (Revisit)

Gordon gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan d...

18-02-2016 19:33

Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsey keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen...

17-02-2016 19:32

Moore Place (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place (Revisit)

Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?

16-02-2016 19:34

The Walnut Tree (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree (Revisit)

Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat ...

15-02-2016 19:33

The Glass House (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House (Revisit)

Gordon keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Chef Ramsay is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.

20-10-2015 19:35

Moore Place

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place

Nick en Richard komen beiden uit een andere branche, maar waren op slag verliefd op Moore Place in Esher. Ze kochten de tent en hoopten dat hun enthousiasme hen een eind op weg zou helpen. Gordon bekijkt wat er mis is en besluit dat het res...

19-10-2015 19:37

The Walnut Tree

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree

Restaurant The Walnut Tree verkeert in grote problemen. Het heeft bijna veertig jaar landelijk op de kaart gestaan sinds de eerste eigenaren er een goedlopend Italiaans restaurant van maakten. De nieuwe eigenaar Francesco kocht de tent drie...

16-10-2015 19:41

The Glass House

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House

Iedere zaterdagavond loopt het in The Glass House in Ambleside volledig in het honderd. Gasten die hadden gehoopt op een heerlijk diner, komen bedrogen uit. Zowel de keuken als het bedienend personeel maakt er een rommeltje van. Gordon rolt...

15-10-2015 19:37

Bonapartes

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonapartes

Gordon wordt te hulp geroepen bij bistro Bonapartes in West Yorkshire. Daar staat de 21-jarige Tim aan het hoofd van de keukenbrigade. Hoewel hij beweert dat hij een ware fijnproever is, blijkt zijn cv van geen kanten te kloppen. Tims voorn...

14-10-2015 19:35

La Gondola

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Gondola

Hotel-restaurant La Gondola is in de stad Derby gesitueerd. Als Gordon er binnenstapt, voelt het alsof hij een paar decennia terug in de tijd stapt. Alles ademt de sfeer van de jaren zeventig. Voor Gordon ligt de uitdaging in het motiveren ...

13-10-2015 19:37

Sandgate

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Sandgate

Aan de Britse kust bij het plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. Toch lukt het hen niet om de zaak rendabel te krijgen en staat hun chef-kok Stuart op het punt van i...

12-10-2015 19:36

Oscar's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Oscar's

Gordon reist af naar Oscar's in Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura de scepter zwaait. Zoon Lenin is de chef-kok. De familiebanden zijn echter verre van warm en de zaak verliest een paar dui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord