Programma gemist?

Gordon gaat terug tijdens naar Spanje met om te zien hoe uit het met Laurence vergaat met La een Parra de Burriana, op een restaurant voor expats de in Nerja aan tijdens de tijdens Costa del Sol. uit Eigenaar Laurence met had geen spat restaurantervaring toen tijdens hij de zaak begon de naar met geleend geld van zijn vader. naar tijdens Zijn streven was om met de in Spanje een woonachtige Britten eens op tv iets anders voor door te zetten dan de eeuwige in fish and uit chips. Het vernieuwde restaurant tijdens draait nu een de tijdens jaar en Gordon het is reuze benieuwd op hoe het er nu voor op tv staat.

Gordon keert naar terug naar Brian van en Elaine, eigenaren de van Fenwick Arms het in het landelijke Lancashire. tijdens op Toen hij er een jaar het eerder voor het in eerst binnenstapte, trof hij op tv pubeigenaar Brian, het die als zeer een ervaren horecaman de op keuken met tijdens harde hand regeerde. De pub door zag door eruit alsof de koningin elk uit moment het kon aanschuiven aan de het rijkelijk een opgedekte tafels. Heeft Brian de zijn lesje geleerd en maakt op Fenwick Arms een inmiddels in winst?

Gordon van brengt opnieuw een op tv bezoek aan Momma een Cherri's, dat op met een steenworp afstand ligt van op tv de de zee in Brighton. Eigenaresse Charita een Jones produceerde door een geweldig menu tijdens met naar klassiekers uit het zuiden het van de Verenigde Staten. het Maar de tegelijkertijd had ze een schuld van naar ruim een ton. uit door Is het Charita gelukt in om de op boel op de rit te het houden?

Gordon naar gaat terug naar La door Riviera, de door zaak van multimiljonair Barry Larson. met De Franse op chef-kok en de in hooggeschoolde door keukenequipe hadden maar één ambitie: door het op tv verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde op tv om in meer tegemoet te met komen aan de eetgewoonten op van de Schotten. in De vraag is naar of dat is naar gelukt.

Gordon Ramsey keert op terug van in restaurant tijdens Bonaparte waar de naar 21-jarige Tim de de culinaire scepter zwaait. een Tijdens zijn eerste bezoek ging de Gordon letterlijk over op tv zijn nek een van het gerecht tijdens dat Tim hem voorschotelde. in Toch kreeg naar Gordon de van boel binnen afzienbare tijd op een de rit. Maar uit is dat nog steeds uit het het geval?

Chef een Ramsay keert terug naar Nick uit en op tv Richard van Moore op Place. Heeft Gordons op hulp tot uit een succesvol restaurant geleid met en is uit het pand nog steeds weerzinwekkend paars het met gekleurd?

Restaurant The Walnut op Tree verkeerde op tv tijdens Gordons eerste van bezoek een in grote problemen. Er was van geen chef-kok, er op tv kwamen steeds de minder klanten en uit de eigenaar naar wilde zijn huis verkopen naar om zijn zaak te behouden. tijdens op Gordon zocht een de chef-kok, zodat eigenaar Francesco meer door rust op tv kreeg. Hebben alle veranderingen door geholpen?

Gordon keert terug met naar The Glass door House, waar van het op op tv zaterdagavonden een complete chaos op tv was. uit Chef Ramsay is benieuwd naar wie er nu de in de keuken staat op en of naar zijn caesarsalade nog altijd een op het menu op staat.

Nick in en Richard komen beiden uit een tijdens een andere branche, in maar waren op de slag verliefd op Moore Place in het op tv Esher. Ze kochten de tent de en hoopten dat hun naar enthousiasme in hen een het eind op weg zou op helpen. Gordon bekijkt wat de er mis uit is en besluit op dat het restaurant geen uitstraling de heeft. tijdens Nick en Richard hopen ondertussen de dat de uit zaak vol zit met op met Moederdag.

Restaurant The uit Walnut met Tree verkeert in in grote problemen. Het tijdens heeft bijna veertig jaar landelijk op op tv de van kaart gestaan sinds van de eerste eigenaren er uit een goedlopend op Italiaans restaurant van met maakten. De nieuwe het eigenaar Francesco kocht in de tent met drie jaar geleden, ging rigoureus verbouwen door en had door gehoopt dat de het klanten wel zouden van komen. Dat was helaas op door niet het geval. Gordon zoekt uit met waar het in aan de schort.

Iedere naar zaterdagavond loopt het in naar The Glass House in het Ambleside volledig in het het op tv honderd. Gasten die hadden met gehoopt op een heerlijk met diner, uit komen bedrogen uit. Zowel de op keuken als op tv het bedienend personeel in maakt er een de rommeltje van. Gordon van rolt een zijn mouwen op, naar want zonder een goede bezetting in van het in negentig stoelen tellende restaurant de kan op tv de zaak wel tijdens sluiten.

Gordon van wordt te een hulp geroepen bij bistro Bonapartes op tv in West Yorkshire. Daar het door staat de 21-jarige naar Tim aan het hoofd van naar de keukenbrigade. van Hoewel hij beweert dat het hij tijdens een ware fijnproever is, blijkt uit zijn cv van geen op tv kanten een te kloppen. Tims uit voornaamste ambitie van is het worden van een het bekende op tv tv-kok. Dat hij nauwelijks een door ei kan bakken, doet een er niet de toe. Gordon prikt genadeloos het door hem heen naar en doet van wat hij kan om een het uit noodlijdende Bonapartes van te redden van op Tim en de een ondergang.

Hotel-restaurant het La Gondola is met in de stad Derby gesitueerd. van Als Gordon uit er naar binnenstapt, voelt het alsof in hij een van paar decennia terug in de tijd een stapt. Alles ademt op in de sfeer van de jaren zeventig. naar Voor Gordon de ligt de uitdaging door in het uit motiveren van het personeel en een met het updaten van de inrichting. Het uit op is zijn doel om La van Gondola te van prepareren voor de 21ste uit eeuw.

Aan de Britse in kust op tv bij het plaatsje Folkstone uit ligt hotel-restaurant Sandgate, de op tv horecadroom van de het gelukkig getrouwde van stel Lois tijdens en Peter. uit Toch lukt het hen niet een om de de zaak rendabel te krijgen en door staat hun chef-kok op Stuart de op het naar punt van instorten. op tv Niet zo vreemd, als tijdens blijkt dat hij voor de vier verschillende op restaurants kookt. Gordon uit ziet wel een mogelijkheden om dit hedendaagse Fawlty tijdens Towers van de ondergang naar te een redden. Dan moeten alle neuzen een de wel dezelfde kant op op staan.

Gordon het reist af naar Oscar's in in op tv Nantwich. Het lijkt op een idyllisch gelegen het Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura op de door scepter zwaait. Zoon Lenin is op tv de chef-kok. De familiebanden op tv van zijn echter verre van tijdens warm en de zaak met verliest een paar duizend het de euro per week. tijdens Maar deze problemen in zijn nog niets vergeleken met het door drankprobleem waarmee op tv Lenin kampt. Wanneer op tv hij tijdens zijn in werk instort op tv en naar het ziekenhuis naar moet, zet Gordon alle uit zeilen een bij om tijdens Oscar's te redden.

juli 2020
09-03-2016 18:01

La Parra revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra revisited

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld...

08-03-2016 18:03

The Fenwick Arms revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms revisited

Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Toen hij er een jaar eerder voor het eerst binnenstapte, trof hij pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand r...

07-03-2016 18:02

Momma Cherri's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Momma Cherri's (Revisit)

Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand ligt van de zee in Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkerti...

19-02-2016 19:32

La Rieviera (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Rieviera (Revisit)

Gordon gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan d...

18-02-2016 19:33

Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsey keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen...

17-02-2016 19:32

Moore Place (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place (Revisit)

Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?

16-02-2016 19:34

The Walnut Tree (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree (Revisit)

Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat ...

15-02-2016 19:33

The Glass House (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House (Revisit)

Gordon keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Chef Ramsay is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.

20-10-2015 19:35

Moore Place

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place

Nick en Richard komen beiden uit een andere branche, maar waren op slag verliefd op Moore Place in Esher. Ze kochten de tent en hoopten dat hun enthousiasme hen een eind op weg zou helpen. Gordon bekijkt wat er mis is en besluit dat het res...

19-10-2015 19:37

The Walnut Tree

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree

Restaurant The Walnut Tree verkeert in grote problemen. Het heeft bijna veertig jaar landelijk op de kaart gestaan sinds de eerste eigenaren er een goedlopend Italiaans restaurant van maakten. De nieuwe eigenaar Francesco kocht de tent drie...

16-10-2015 19:41

The Glass House

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House

Iedere zaterdagavond loopt het in The Glass House in Ambleside volledig in het honderd. Gasten die hadden gehoopt op een heerlijk diner, komen bedrogen uit. Zowel de keuken als het bedienend personeel maakt er een rommeltje van. Gordon rolt...

15-10-2015 19:37

Bonapartes

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonapartes

Gordon wordt te hulp geroepen bij bistro Bonapartes in West Yorkshire. Daar staat de 21-jarige Tim aan het hoofd van de keukenbrigade. Hoewel hij beweert dat hij een ware fijnproever is, blijkt zijn cv van geen kanten te kloppen. Tims voorn...

14-10-2015 19:35

La Gondola

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Gondola

Hotel-restaurant La Gondola is in de stad Derby gesitueerd. Als Gordon er binnenstapt, voelt het alsof hij een paar decennia terug in de tijd stapt. Alles ademt de sfeer van de jaren zeventig. Voor Gordon ligt de uitdaging in het motiveren ...

13-10-2015 19:37

Sandgate

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Sandgate

Aan de Britse kust bij het plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. Toch lukt het hen niet om de zaak rendabel te krijgen en staat hun chef-kok Stuart op het punt van i...

12-10-2015 19:36

Oscar's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Oscar's

Gordon reist af naar Oscar's in Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura de scepter zwaait. Zoon Lenin is de chef-kok. De familiebanden zijn echter verre van warm en de zaak verliest een paar dui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!