Programma gemist?

Gordon gaat op terug de naar Spanje om te zien hoe tijdens met het Laurence vergaat met La Parra de de Burriana, een tijdens in restaurant voor expats in Nerja op tv aan de uit Costa del van Sol. Eigenaar Laurence had geen door spat restaurantervaring toen hij tijdens de de zaak begon met geleend door geld van zijn in vader. Zijn streven met was om de naar in Spanje woonachtige tijdens Britten op tv eens iets anders voor met te zetten dan de tijdens eeuwige op fish and chips. op tv Het vernieuwde restaurant draait nu uit een jaar een en Gordon is reuze door benieuwd hoe het er de nu op tv voor staat.

Gordon van keert terug naar Brian en van Elaine, eigenaren tijdens van Fenwick Arms in in het door landelijke Lancashire. naar Toen hij er een jaar naar eerder op tv voor het eerst binnenstapte, trof hij in pubeigenaar een Brian, die het als zeer ervaren horecaman in de keuken door met harde hand door regeerde. De pub zag eruit met alsof de met koningin elk moment met kon aanschuiven aan de op tv rijkelijk opgedekte tafels. op Heeft met Brian zijn lesje door geleerd en maakt een Fenwick Arms inmiddels de winst?

Gordon op brengt opnieuw een bezoek aan door Momma Cherri's, de dat op een steenworp uit afstand met ligt van de zee op in Brighton. Eigenaresse een Charita Jones produceerde een op geweldig tijdens menu met klassiekers tijdens uit het zuiden een van de op Verenigde Staten. Maar tegelijkertijd had ze de een schuld de van ruim tijdens een ton. een Is het Charita gelukt uit om de boel op de in rit te op tv houden?

Gordon het gaat terug van naar La Riviera, van de zaak van multimiljonair met Barry Larson. met De Franse chef-kok en de een hooggeschoolde keukenequipe hadden tijdens maar één ambitie: uit het verkrijgen van een een de Michelinster. Gordon adviseerde naar om meer tegemoet te komen met aan naar de eetgewoonten van de Schotten. een De vraag is of in dat is uit gelukt.

Gordon naar Ramsey keert terug op tv in restaurant Bonaparte waar de met 21-jarige op tv Tim de culinaire uit scepter zwaait. Tijdens zijn van eerste bezoek ging in Gordon letterlijk de over zijn nek met van het gerecht met dat Tim hem voorschotelde. Toch naar kreeg Gordon de een boel de binnen afzienbare tijd tijdens op de rit. op tv Maar is dat nog een steeds het de geval?

Chef Ramsay de keert tijdens terug naar Nick en met Richard van Moore uit Place. Heeft uit Gordons hulp tot een succesvol een restaurant geleid en is in het pand nog een steeds een weerzinwekkend paars op gekleurd?

Restaurant op The Walnut Tree verkeerde met tijdens Gordons eerste het bezoek van in grote problemen. op Er was geen chef-kok, in er kwamen tijdens steeds minder klanten en een de eigenaar wilde uit zijn huis verkopen een om zijn zaak te naar behouden. tijdens Gordon zocht een chef-kok, zodat eigenaar op tv in Francesco meer rust op kreeg. Hebben alle veranderingen op tv geholpen?

Gordon een keert terug naar The op tv Glass House, een waar het op zaterdagavonden een naar de complete chaos was. Chef Ramsay door is benieuwd wie met er nu in met de keuken staat tijdens en of zijn caesarsalade een nog altijd op de het menu door staat.

Nick van en Richard komen beiden op tv uit een op andere branche, naar maar waren op slag verliefd de op Moore Place in met Esher. van Ze kochten de tent en een hoopten de dat hun de enthousiasme hen een naar eind op weg naar zou helpen. Gordon bekijkt wat er met mis is de en de besluit dat het restaurant geen uitstraling tijdens uit heeft. Nick en Richard hopen ondertussen van in dat de zaak de vol zit op uit Moederdag.

Restaurant The op tv Walnut Tree verkeert in uit grote met problemen. Het heeft bijna veertig het jaar landelijk een op de kaart naar gestaan sinds de op tv eerste eigenaren op er een goedlopend Italiaans restaurant in van maakten. de De nieuwe eigenaar Francesco van kocht de tent van drie in jaar geleden, met ging rigoureus verbouwen en had gehoopt door dat de uit klanten wel zouden in komen. Dat het was helaas een niet het geval. Gordon een zoekt uit naar waar het aan met schort.

Iedere tijdens zaterdagavond loopt het door in The de Glass House in Ambleside naar volledig in het van honderd. Gasten die hadden gehoopt met op door een heerlijk de diner, komen bedrogen een uit. Zowel de keuken door als het bedienend personeel van maakt er een van rommeltje van. Gordon rolt op tv zijn naar mouwen op, naar want zonder een goede bezetting uit in het negentig op tv stoelen tellende in restaurant kan de zaak op wel op tv sluiten.

Gordon een wordt te uit hulp geroepen bij bistro Bonapartes in van West Yorkshire. Daar een de staat de 21-jarige naar Tim aan het hoofd op van de keukenbrigade. Hoewel hij in met beweert dat hij een ware op fijnproever is, blijkt door zijn cv van tijdens geen door kanten te kloppen. Tims voornaamste ambitie tijdens de is het worden door van een bekende met tv-kok. Dat hij nauwelijks in een ei een kan bakken, doet er niet toe. de Gordon tijdens prikt genadeloos door hem het heen en tijdens doet wat hij tijdens kan om het noodlijdende Bonapartes de met te redden van Tim en de het van ondergang.

Hotel-restaurant tijdens La Gondola is in in de stad Derby gesitueerd. in Als Gordon er de binnenstapt, van voelt het alsof van hij een paar decennia terug door in de van tijd de stapt. Alles ademt de in sfeer van in de jaren zeventig. Voor op tv Gordon ligt de uitdaging een in het motiveren van van de het personeel en het updaten van met de inrichting. in Het is zijn doel naar uit om La Gondola te prepareren tijdens voor met de 21ste eeuw.

Aan de Britse met kust bij door het plaatsje Folkstone op tv ligt hotel-restaurant op tv Sandgate, de horecadroom met van het gelukkig getrouwde een stel het Lois en Peter. Toch lukt de het hen niet tijdens om de van zaak rendabel te krijgen en door staat hun chef-kok uit Stuart op het het punt tijdens van instorten. Niet tijdens zo vreemd, als blijkt op tv dat een hij voor vier door verschillende restaurants kookt. Gordon ziet wel met mogelijkheden om met dit uit hedendaagse Fawlty Towers van de ondergang de te het redden. Dan moeten alle van neuzen door wel dezelfde kant op op staan.

Gordon in reist af naar Oscar's in op tv Nantwich. Het op lijkt een idyllisch op tv gelegen Iers familierestaurant, van waar een eigenaar Maura de scepter zwaait. tijdens Zoon Lenin is de de chef-kok. uit De familiebanden zijn echter verre tijdens van het warm en een de zaak verliest een paar duizend tijdens euro per week. door op Maar deze problemen zijn nog naar niets vergeleken met door het drankprobleem waarmee tijdens Lenin kampt. Wanneer een hij tijdens zijn met werk instort en naar het door het ziekenhuis moet, zet Gordon uit alle zeilen op bij om Oscar's te op redden.

oktober 2019
09-03-2016 18:01

La Parra revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra revisited

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld...

08-03-2016 18:03

The Fenwick Arms revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms revisited

Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Toen hij er een jaar eerder voor het eerst binnenstapte, trof hij pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand r...

07-03-2016 18:02

Momma Cherri's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Momma Cherri's (Revisit)

Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand ligt van de zee in Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkerti...

19-02-2016 19:32

La Rieviera (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Rieviera (Revisit)

Gordon gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan d...

18-02-2016 19:33

Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsey keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen...

17-02-2016 19:32

Moore Place (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place (Revisit)

Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?

16-02-2016 19:34

The Walnut Tree (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree (Revisit)

Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat ...

15-02-2016 19:33

The Glass House (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House (Revisit)

Gordon keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Chef Ramsay is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.

20-10-2015 19:35

Moore Place

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place

Nick en Richard komen beiden uit een andere branche, maar waren op slag verliefd op Moore Place in Esher. Ze kochten de tent en hoopten dat hun enthousiasme hen een eind op weg zou helpen. Gordon bekijkt wat er mis is en besluit dat het res...

19-10-2015 19:37

The Walnut Tree

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree

Restaurant The Walnut Tree verkeert in grote problemen. Het heeft bijna veertig jaar landelijk op de kaart gestaan sinds de eerste eigenaren er een goedlopend Italiaans restaurant van maakten. De nieuwe eigenaar Francesco kocht de tent drie...

16-10-2015 19:41

The Glass House

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House

Iedere zaterdagavond loopt het in The Glass House in Ambleside volledig in het honderd. Gasten die hadden gehoopt op een heerlijk diner, komen bedrogen uit. Zowel de keuken als het bedienend personeel maakt er een rommeltje van. Gordon rolt...

15-10-2015 19:37

Bonapartes

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonapartes

Gordon wordt te hulp geroepen bij bistro Bonapartes in West Yorkshire. Daar staat de 21-jarige Tim aan het hoofd van de keukenbrigade. Hoewel hij beweert dat hij een ware fijnproever is, blijkt zijn cv van geen kanten te kloppen. Tims voorn...

14-10-2015 19:35

La Gondola

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Gondola

Hotel-restaurant La Gondola is in de stad Derby gesitueerd. Als Gordon er binnenstapt, voelt het alsof hij een paar decennia terug in de tijd stapt. Alles ademt de sfeer van de jaren zeventig. Voor Gordon ligt de uitdaging in het motiveren ...

13-10-2015 19:37

Sandgate

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Sandgate

Aan de Britse kust bij het plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. Toch lukt het hen niet om de zaak rendabel te krijgen en staat hun chef-kok Stuart op het punt van i...

12-10-2015 19:36

Oscar's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Oscar's

Gordon reist af naar Oscar's in Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura de scepter zwaait. Zoon Lenin is de chef-kok. De familiebanden zijn echter verre van warm en de zaak verliest een paar dui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!