Programma gemist?

Gordon de gaat terug naar uit Spanje om te zien van hoe het Laurence uit vergaat met naar La Parra de Burriana, een van restaurant een voor expats een in Nerja aan de tijdens Costa del Sol. Eigenaar uit Laurence het had geen spat restaurantervaring toen door hij de zaak van begon met geleend op geld een van zijn vader. Zijn streven een was tijdens om de in Spanje woonachtige door Britten eens op tv iets anders voor te met zetten tijdens dan de eeuwige fish naar and chips. Het op tv vernieuwde restaurant draait nu op een jaar door en Gordon is reuze met benieuwd hoe het de er op tv nu voor staat.

Gordon naar keert terug een naar Brian en tijdens Elaine, eigenaren van Fenwick Arms op tv in het landelijke Lancashire. de op tv Toen hij er een jaar eerder van voor het met eerst binnenstapte, op tv trof hij pubeigenaar Brian, die tijdens als zeer ervaren de horecaman in de keuken met harde van hand regeerde. met De pub in zag eruit alsof de koningin elk met moment kon op tv aanschuiven tijdens aan de rijkelijk opgedekte tafels. Heeft de uit Brian zijn lesje geleerd het en maakt Fenwick door Arms inmiddels de winst?

Gordon naar brengt opnieuw een het bezoek aan Momma naar Cherri's, dat op een steenworp naar afstand ligt met van de door zee in Brighton. Eigenaresse het Charita Jones in produceerde een geweldig menu met tijdens klassiekers de uit het op zuiden van de een Verenigde Staten. Maar het tegelijkertijd had ze een schuld van naar ruim met een ton. Is het door Charita gelukt om de tijdens boel op op de rit het te houden?

Gordon gaat door terug naar La met Riviera, de zaak van in een multimiljonair Barry Larson. naar De Franse chef-kok door en de hooggeschoolde keukenequipe tijdens hadden maar één ambitie: het het verkrijgen van in een naar Michelinster. Gordon adviseerde om van meer tegemoet te komen aan op tv de in eetgewoonten van in de Schotten. De vraag is uit of dat is tijdens gelukt.

Gordon Ramsey een keert terug in op restaurant Bonaparte waar de naar 21-jarige Tim de van culinaire tijdens scepter zwaait. Tijdens zijn eerste de bezoek in ging Gordon letterlijk over zijn naar nek van het met tijdens gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch de met kreeg Gordon de boel binnen afzienbare naar op tijd op de rit. Maar is een dat nog op tv steeds het door geval?

Chef Ramsay van keert terug naar Nick met door en Richard van Moore uit Place. Heeft Gordons hulp tot de van een succesvol restaurant op tv geleid en is het pand nog met met steeds weerzinwekkend paars tijdens gekleurd?

Restaurant The Walnut tijdens door Tree verkeerde tijdens Gordons eerste op tv bezoek in grote problemen. tijdens Er uit was geen chef-kok, er kwamen het steeds minder het klanten en de in eigenaar wilde tijdens zijn huis verkopen om naar zijn zaak de te behouden. het Gordon zocht een chef-kok, zodat de eigenaar met Francesco meer rust kreeg. Hebben alle op tv in veranderingen geholpen?

Gordon met keert terug naar een The Glass House, waar op tv het het op zaterdagavonden een complete chaos met was. Chef op Ramsay is benieuwd wie er de nu in de op keuken staat en in in of zijn caesarsalade het nog altijd op door het menu staat.

Nick naar en Richard een komen beiden uit een andere branche, op tv de maar waren op slag verliefd op op tv Moore Place in met Esher. Ze de kochten de tent en met hoopten de dat hun enthousiasme hen op een naar eind op weg zou helpen. het Gordon de bekijkt wat er mis naar is en besluit dat een het restaurant geen een uitstraling heeft. Nick en van Richard hopen naar ondertussen dat naar de zaak vol zit tijdens op de Moederdag.

Restaurant met The Walnut Tree verkeert in met grote problemen. Het door met heeft bijna veertig jaar landelijk op naar de kaart gestaan op sinds de op eerste eigenaren een er een goedlopend Italiaans restaurant van van een maakten. De nieuwe op tv eigenaar Francesco kocht de tent naar drie jaar een geleden, ging rigoureus de verbouwen tijdens en had gehoopt de dat de klanten wel de zouden komen. door Dat was helaas niet het geval. een Gordon zoekt op uit waar het aan tijdens tijdens schort.

Iedere zaterdagavond loopt tijdens het in The op de Glass House in Ambleside de volledig in het honderd. Gasten uit die hadden op gehoopt op een heerlijk een de diner, komen bedrogen uit. Zowel op de keuken als het met het bedienend personeel maakt er een rommeltje uit naar van. Gordon rolt zijn naar mouwen op, uit want zonder een goede van bezetting in het negentig stoelen een tellende restaurant kan in de van zaak wel met sluiten.

Gordon wordt door te hulp geroepen de bij bistro Bonapartes in een West het Yorkshire. Daar door staat de 21-jarige op tv Tim aan het hoofd door van de tijdens keukenbrigade. Hoewel hij beweert dat op hij door een ware fijnproever is, van blijkt zijn cv tijdens van geen kanten op te kloppen. Tims de voornaamste ambitie het is het worden de van een bekende tv-kok. Dat van hij op nauwelijks een ei kan op tv bakken, doet er een niet toe. Gordon tijdens prikt genadeloos tijdens door hem heen en op tv doet wat hij kan om met het noodlijdende Bonapartes uit te de redden van Tim en een de in ondergang.

Hotel-restaurant La door Gondola is door in de in stad Derby gesitueerd. naar Als Gordon er binnenstapt, op tv voelt het uit alsof hij een paar door decennia terug in op de tijd stapt. naar Alles ademt in de sfeer van de jaren zeventig. een Voor Gordon uit ligt uit de uitdaging in het motiveren van naar het personeel en in het op updaten van de inrichting. uit Het de is zijn doel op om La Gondola te door prepareren voor de tijdens 21ste eeuw.

Aan de op Britse het kust bij het plaatsje Folkstone van ligt hotel-restaurant Sandgate, op tv de horecadroom door van het gelukkig getrouwde door stel Lois en Peter. naar Toch lukt het met hen niet van om de het zaak rendabel te krijgen met en naar staat hun chef-kok Stuart de op het punt van instorten. het Niet zo een vreemd, als blijkt dat de hij voor uit vier verschillende restaurants in kookt. Gordon in ziet wel mogelijkheden op om dit in hedendaagse Fawlty Towers op tv van de ondergang te redden. naar Dan moeten alle in neuzen wel dezelfde de kant op een staan.

Gordon reist naar af naar het Oscar's in met Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen een van Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura de uit scepter zwaait. door Zoon Lenin is de met chef-kok. De de familiebanden zijn uit echter verre van warm en tijdens de zaak verliest het een tijdens paar duizend euro per door week. Maar deze de problemen zijn nog naar niets de vergeleken met het drankprobleem van waarmee Lenin kampt. het Wanneer hij tijdens zijn de werk instort door en naar het ziekenhuis het moet, zet op Gordon alle zeilen bij om door door Oscar's te redden.

februari 2020
09-03-2016 18:01

La Parra revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra revisited

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld...

08-03-2016 18:03

The Fenwick Arms revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms revisited

Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Toen hij er een jaar eerder voor het eerst binnenstapte, trof hij pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand r...

07-03-2016 18:02

Momma Cherri's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Momma Cherri's (Revisit)

Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand ligt van de zee in Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkerti...

19-02-2016 19:32

La Rieviera (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Rieviera (Revisit)

Gordon gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan d...

18-02-2016 19:33

Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsey keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen...

17-02-2016 19:32

Moore Place (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place (Revisit)

Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?

16-02-2016 19:34

The Walnut Tree (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree (Revisit)

Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat ...

15-02-2016 19:33

The Glass House (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House (Revisit)

Gordon keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Chef Ramsay is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.

20-10-2015 19:35

Moore Place

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place

Nick en Richard komen beiden uit een andere branche, maar waren op slag verliefd op Moore Place in Esher. Ze kochten de tent en hoopten dat hun enthousiasme hen een eind op weg zou helpen. Gordon bekijkt wat er mis is en besluit dat het res...

19-10-2015 19:37

The Walnut Tree

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree

Restaurant The Walnut Tree verkeert in grote problemen. Het heeft bijna veertig jaar landelijk op de kaart gestaan sinds de eerste eigenaren er een goedlopend Italiaans restaurant van maakten. De nieuwe eigenaar Francesco kocht de tent drie...

16-10-2015 19:41

The Glass House

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House

Iedere zaterdagavond loopt het in The Glass House in Ambleside volledig in het honderd. Gasten die hadden gehoopt op een heerlijk diner, komen bedrogen uit. Zowel de keuken als het bedienend personeel maakt er een rommeltje van. Gordon rolt...

15-10-2015 19:37

Bonapartes

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonapartes

Gordon wordt te hulp geroepen bij bistro Bonapartes in West Yorkshire. Daar staat de 21-jarige Tim aan het hoofd van de keukenbrigade. Hoewel hij beweert dat hij een ware fijnproever is, blijkt zijn cv van geen kanten te kloppen. Tims voorn...

14-10-2015 19:35

La Gondola

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Gondola

Hotel-restaurant La Gondola is in de stad Derby gesitueerd. Als Gordon er binnenstapt, voelt het alsof hij een paar decennia terug in de tijd stapt. Alles ademt de sfeer van de jaren zeventig. Voor Gordon ligt de uitdaging in het motiveren ...

13-10-2015 19:37

Sandgate

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Sandgate

Aan de Britse kust bij het plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. Toch lukt het hen niet om de zaak rendabel te krijgen en staat hun chef-kok Stuart op het punt van i...

12-10-2015 19:36

Oscar's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Oscar's

Gordon reist af naar Oscar's in Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura de scepter zwaait. Zoon Lenin is de chef-kok. De familiebanden zijn echter verre van warm en de zaak verliest een paar dui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!