Programma gemist?

Gordon de gaat terug naar Spanje om door naar te zien hoe een het Laurence vergaat met La Parra uit de Burriana, een de restaurant voor expats een van in Nerja aan de Costa het del Sol. Eigenaar Laurence een van had geen spat restaurantervaring toen hij het op de zaak begon met op tv geleend geld een van zijn vader. op tv Zijn streven was om het de in het Spanje woonachtige Britten het eens iets anders het voor te zetten dan de tijdens eeuwige fish and op tv chips. op tv Het vernieuwde restaurant draait nu uit een in jaar en Gordon is reuze benieuwd uit hoe een het er nu voor van staat.

Gordon keert terug naar naar in Brian en uit Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in een het op landelijke Lancashire. Toen hij er de een jaar naar eerder met voor het eerst binnenstapte, trof hij in van pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren uit horecaman de de keuken met harde op tv hand regeerde. De het pub zag tijdens eruit alsof de van koningin elk moment kon aanschuiven op aan op de rijkelijk uit opgedekte tafels. Heeft Brian zijn lesje door geleerd en in maakt het Fenwick Arms inmiddels de winst?

Gordon brengt het opnieuw een bezoek aan in in Momma Cherri's, dat op een steenworp de afstand ligt uit van op tv de zee in Brighton. de Eigenaresse Charita Jones produceerde tijdens een op geweldig menu met het klassiekers uit het zuiden van de van Verenigde Staten. op Maar tegelijkertijd door had ze een schuld uit van ruim een door ton. Is een het Charita door gelukt om de boel op de een rit te op tv houden?

Gordon gaat een terug naar naar La Riviera, met de zaak van een multimiljonair Barry Larson. De Franse een chef-kok naar en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar naar op tv één ambitie: het verkrijgen van een op het Michelinster. Gordon adviseerde in om meer tegemoet te van komen aan de eetgewoonten van op de Schotten. De het vraag door is of dat door is gelukt.

Gordon een Ramsey keert terug op in restaurant Bonaparte waar het de 21-jarige Tim op tv de culinaire scepter een zwaait. Tijdens zijn eerste tijdens bezoek ging tijdens Gordon letterlijk over zijn de nek van het in gerecht dat in Tim hem met voorschotelde. Toch kreeg Gordon de uit boel binnen met afzienbare in tijd op de van rit. Maar is dat nog door steeds het van geval?

Chef met Ramsay keert een terug naar Nick en Richard een van Moore Place. met Heeft Gordons een hulp tot een succesvol in restaurant geleid op tv en is het pand de nog de steeds weerzinwekkend paars in gekleurd?

Restaurant The tijdens Walnut Tree verkeerde tijdens een Gordons eerste bezoek uit in een grote problemen. Er was geen in de chef-kok, er kwamen steeds minder tijdens klanten uit en de eigenaar wilde zijn huis van verkopen om zijn de de zaak te behouden. Gordon zocht een in chef-kok, zodat eigenaar van Francesco op tv meer rust kreeg. Hebben alle de veranderingen van geholpen?

Gordon keert terug uit naar naar The Glass House, waar op het op zaterdagavonden door een op complete chaos was. Chef Ramsay is op tv naar benieuwd wie er tijdens nu in de keuken een staat en door of zijn caesarsalade nog altijd op tv op het naar menu staat.

Nick door en Richard komen beiden uit door een andere branche, van maar waren met op slag de verliefd op Moore Place in uit uit Esher. Ze kochten van de tent en hoopten dat hun op enthousiasme op hen een eind op op tv weg zou helpen. Gordon door bekijkt wat een er mis is een en besluit dat de het restaurant van geen uitstraling heeft. de Nick en Richard met hopen ondertussen dat de zaak een tijdens vol zit op op Moederdag.

Restaurant The naar Walnut door Tree verkeert in grote problemen. Het op uit heeft bijna veertig jaar landelijk op het de kaart van gestaan op tv sinds de eerste eigenaren er met een goedlopend het Italiaans restaurant van in maakten. De nieuwe eigenaar een Francesco kocht de met tent drie jaar geleden, het uit ging rigoureus verbouwen en had met gehoopt dat de klanten uit wel met zouden komen. tijdens Dat was helaas niet door het geval. Gordon zoekt het uit waar op tv het aan de schort.

Iedere zaterdagavond op tv loopt het in het The Glass House tijdens in Ambleside volledig in van het honderd. de Gasten die hadden naar gehoopt op een de heerlijk op tv diner, komen bedrogen uit. Zowel de in op tv keuken als het met bedienend personeel maakt er naar een rommeltje van. Gordon door rolt zijn naar mouwen op, want uit zonder een goede bezetting in door het op tv negentig stoelen van tellende restaurant kan de zaak door wel de sluiten.

Gordon wordt te op tv hulp geroepen bij de een bistro Bonapartes in West naar Yorkshire. Daar staat de een 21-jarige een Tim aan het op hoofd van de keukenbrigade. Hoewel door hij beweert dat hij op tv een ware fijnproever door is, op blijkt zijn cv van geen op kanten naar te kloppen. Tims voornaamste ambitie een is het met worden naar van een bekende tv-kok. Dat hij door nauwelijks op een ei in kan bakken, doet er niet toe. de op tv Gordon prikt genadeloos door hem heen tijdens en doet naar wat uit hij kan om het noodlijdende Bonapartes in te redden het van Tim en de met op ondergang.

Hotel-restaurant La Gondola met de is in de stad Derby in gesitueerd. Als Gordon er het binnenstapt, voelt het uit alsof hij een in paar decennia een terug in in de tijd stapt. Alles ademt naar door de sfeer van de jaren van zeventig. Voor op tv Gordon ligt de uitdaging in in het motiveren het van op het personeel en het updaten van in de inrichting. door Het is zijn op tv doel om La Gondola tijdens uit te prepareren voor de 21ste van eeuw.

Aan de Britse een kust bij door het plaatsje Folkstone ligt naar hotel-restaurant het Sandgate, de horecadroom van met het door gelukkig getrouwde stel Lois op tv en Peter. Toch op tv lukt het hen niet om tijdens op de zaak rendabel te krijgen en in staat hun de chef-kok van Stuart op het van punt van instorten. uit Niet zo vreemd, als blijkt uit dat een hij voor vier verschillende op tv restaurants kookt. Gordon ziet wel naar mogelijkheden om dit in tijdens hedendaagse Fawlty Towers van de door ondergang het te redden. Dan moeten alle neuzen uit wel op dezelfde kant op door staan.

Gordon van reist af naar Oscar's uit in Nantwich. Het het lijkt een idyllisch van gelegen Iers familierestaurant, uit waar eigenaar Maura de in scepter zwaait. Zoon tijdens Lenin is in de chef-kok. op tv De familiebanden zijn op tv echter verre van warm en in de zaak verliest naar een paar duizend tijdens euro per week. door Maar deze problemen in zijn uit nog niets vergeleken met het de drankprobleem waarmee tijdens Lenin kampt. Wanneer met hij tijdens tijdens zijn werk instort en uit naar het ziekenhuis moet, van zet in Gordon alle zeilen bij de om Oscar's het te redden.

januari 2019
09-03-2016 18:01

La Parra revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra revisited

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld...

08-03-2016 18:03

The Fenwick Arms revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms revisited

Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Toen hij er een jaar eerder voor het eerst binnenstapte, trof hij pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand r...

07-03-2016 18:02

Momma Cherri's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Momma Cherri's (Revisit)

Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand ligt van de zee in Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkerti...

19-02-2016 19:32

La Rieviera (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Rieviera (Revisit)

Gordon gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan d...

18-02-2016 19:33

Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsey keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen...

17-02-2016 19:32

Moore Place (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place (Revisit)

Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?

16-02-2016 19:34

The Walnut Tree (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree (Revisit)

Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat ...

15-02-2016 19:33

The Glass House (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House (Revisit)

Gordon keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Chef Ramsay is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.

20-10-2015 19:35

Moore Place

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place

Nick en Richard komen beiden uit een andere branche, maar waren op slag verliefd op Moore Place in Esher. Ze kochten de tent en hoopten dat hun enthousiasme hen een eind op weg zou helpen. Gordon bekijkt wat er mis is en besluit dat het res...

19-10-2015 19:37

The Walnut Tree

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree

Restaurant The Walnut Tree verkeert in grote problemen. Het heeft bijna veertig jaar landelijk op de kaart gestaan sinds de eerste eigenaren er een goedlopend Italiaans restaurant van maakten. De nieuwe eigenaar Francesco kocht de tent drie...

16-10-2015 19:41

The Glass House

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House

Iedere zaterdagavond loopt het in The Glass House in Ambleside volledig in het honderd. Gasten die hadden gehoopt op een heerlijk diner, komen bedrogen uit. Zowel de keuken als het bedienend personeel maakt er een rommeltje van. Gordon rolt...

15-10-2015 19:37

Bonapartes

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonapartes

Gordon wordt te hulp geroepen bij bistro Bonapartes in West Yorkshire. Daar staat de 21-jarige Tim aan het hoofd van de keukenbrigade. Hoewel hij beweert dat hij een ware fijnproever is, blijkt zijn cv van geen kanten te kloppen. Tims voorn...

14-10-2015 19:35

La Gondola

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Gondola

Hotel-restaurant La Gondola is in de stad Derby gesitueerd. Als Gordon er binnenstapt, voelt het alsof hij een paar decennia terug in de tijd stapt. Alles ademt de sfeer van de jaren zeventig. Voor Gordon ligt de uitdaging in het motiveren ...

13-10-2015 19:37

Sandgate

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Sandgate

Aan de Britse kust bij het plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. Toch lukt het hen niet om de zaak rendabel te krijgen en staat hun chef-kok Stuart op het punt van i...

12-10-2015 19:36

Oscar's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Oscar's

Gordon reist af naar Oscar's in Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura de scepter zwaait. Zoon Lenin is de chef-kok. De familiebanden zijn echter verre van warm en de zaak verliest een paar dui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord