Programma gemist?

Gordon de gaat terug naar Spanje naar om te zien een hoe het Laurence vergaat van met La uit Parra de Burriana, een de restaurant voor expats door naar in Nerja aan de van Costa del uit Sol. Eigenaar Laurence had op tv geen spat restaurantervaring toen de hij de zaak begon tijdens uit met geleend geld van zijn vader. in Zijn streven was op tv om de in tijdens van Spanje woonachtige Britten het eens iets anders in voor te zetten dan door de eeuwige in fish and chips. op Het vernieuwde restaurant draait op tv nu een jaar en de Gordon is tijdens reuze benieuwd hoe in het er nu voor door staat.

Gordon het keert terug naar uit Brian en uit Elaine, eigenaren van Fenwick Arms uit in door het landelijke Lancashire. Toen het hij er met een jaar eerder met voor het eerst uit binnenstapte, trof hij pubeigenaar Brian, een die als zeer de ervaren horecaman het de keuken met harde met hand regeerde. op tv De pub zag eruit alsof met de koningin elk het moment kon aanschuiven naar aan het de rijkelijk opgedekte tafels. naar Heeft tijdens Brian zijn lesje geleerd en van maakt Fenwick Arms inmiddels op tv door winst?

Gordon door brengt opnieuw een bezoek aan op tv Momma Cherri's, dat de de op een steenworp afstand in ligt van in de zee in Brighton. Eigenaresse Charita een het Jones produceerde een geweldig menu door met door klassiekers uit het zuiden van de op een Verenigde Staten. Maar tegelijkertijd had uit ze een schuld de van ruim een ton. op tv Is het Charita door gelukt om de naar op boel op de rit naar te houden?

Gordon naar gaat terug naar La Riviera, op de zaak van naar in multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok met en de hooggeschoolde de uit keukenequipe hadden maar één in ambitie: het met verkrijgen van een van Michelinster. Gordon adviseerde om door meer tegemoet te komen aan in de eetgewoonten van met de Schotten. De met het vraag is of dat door is gelukt.

Gordon Ramsey een keert van terug in restaurant Bonaparte waar de door 21-jarige Tim de tijdens culinaire scepter zwaait. het Tijdens zijn eerste met bezoek in ging Gordon op tv letterlijk over zijn op nek van het gerecht dat Tim naar hem tijdens voorschotelde. Toch kreeg op tv Gordon de boel binnen afzienbare uit tijd op door de rit. Maar is het een dat nog steeds het tijdens geval?

Chef Ramsay keert door terug naar een Nick en Richard van op Moore Place. uit Heeft tijdens Gordons hulp tot naar een succesvol restaurant geleid het en is het pand nog naar steeds weerzinwekkend paars van de gekleurd?

Restaurant The Walnut het Tree verkeerde tijdens op tv uit Gordons eerste bezoek in grote met problemen. Er was in geen chef-kok, er door kwamen steeds van minder klanten het en de eigenaar het wilde zijn huis verkopen om tijdens zijn zaak te op tv behouden. Gordon zocht in een chef-kok, zodat naar eigenaar Francesco meer in rust op kreeg. Hebben alle veranderingen op geholpen?

Gordon met keert terug naar een The Glass House, waar het op tv door op zaterdagavonden een in complete chaos was. op Chef Ramsay is het benieuwd wie er het nu in de keuken de staat en een of zijn caesarsalade nog altijd op uit het menu op staat.

Nick en Richard een komen beiden uit naar een door andere branche, op tv maar waren op slag verliefd een op Moore Place in van Esher. van Ze kochten de de tent en hoopten dat hun van in enthousiasme hen een eind op op tv weg zou het helpen. Gordon bekijkt wat een er mis het is en besluit de dat het restaurant in geen uitstraling heeft. Nick de en Richard op hopen ondertussen naar dat de zaak vol de zit op in Moederdag.

Restaurant The Walnut met Tree verkeert de in grote uit problemen. Het heeft bijna veertig op jaar landelijk op uit de met kaart gestaan sinds de eerste de eigenaren er een het goedlopend Italiaans een restaurant van maakten. De met een nieuwe eigenaar Francesco kocht de tent met uit drie jaar geleden, ging door rigoureus verbouwen en had gehoopt door dat de klanten door wel zouden komen. tijdens Dat was door helaas naar niet het geval. Gordon zoekt op uit waar het aan het de schort.

Iedere naar zaterdagavond loopt het in in The tijdens Glass House in naar Ambleside volledig in het honderd. in Gasten van die hadden gehoopt op een heerlijk een uit diner, komen bedrogen uit. uit Zowel de keuken als naar het bedienend met personeel maakt er een rommeltje van van. met Gordon rolt zijn naar mouwen op, want zonder met een goede bezetting in in met het negentig stoelen tellende restaurant tijdens kan de zaak met wel naar sluiten.

Gordon wordt te naar op tv hulp geroepen bij bistro Bonapartes in de op West Yorkshire. Daar staat door de 21-jarige Tim een aan het hoofd door van de keukenbrigade. van Hoewel hij beweert op dat hij een ware het fijnproever is, blijkt op zijn cv van geen in door kanten te kloppen. uit Tims voornaamste ambitie is het in worden van een het bekende tv-kok. Dat uit hij een nauwelijks een ei het kan bakken, doet er niet toe. uit Gordon op prikt genadeloos door uit hem heen en doet wat een hij door kan om het noodlijdende tijdens Bonapartes te redden van uit Tim en de op tv uit ondergang.

Hotel-restaurant in La Gondola is in de in stad in Derby gesitueerd. Als van Gordon er binnenstapt, voelt het naar alsof met hij een paar met decennia terug de in de tijd stapt. Alles tijdens ademt de sfeer van naar de van jaren zeventig. een Voor Gordon ligt de op uitdaging in het motiveren van naar het personeel op tv en het van updaten van de inrichting. een Het is op tv zijn doel om de La Gondola te prepareren op tv voor de de 21ste eeuw.

Aan de de Britse uit kust bij het plaatsje Folkstone ligt een hotel-restaurant Sandgate, de uit horecadroom van het op tv gelukkig getrouwde op tv stel Lois tijdens en Peter. in Toch lukt het hen niet een om een de zaak rendabel te van krijgen en staat hun op chef-kok door Stuart op het punt het van instorten. Niet op tv zo vreemd, als een blijkt dat hij met voor vier het verschillende restaurants kookt. door Gordon ziet wel mogelijkheden in om dit hedendaagse Fawlty in Towers op tv van de ondergang het te redden. Dan met moeten alle neuzen wel dezelfde met kant tijdens op staan.

Gordon op reist af naar door Oscar's in Nantwich. de Het lijkt een door idyllisch gelegen Iers familierestaurant, door waar in eigenaar Maura de scepter zwaait. op tv Zoon Lenin is tijdens de chef-kok. De familiebanden in zijn echter verre door tijdens van warm en de tijdens zaak verliest een tijdens paar duizend euro per in week. tijdens Maar deze problemen zijn nog niets op tv vergeleken in met het op tv drankprobleem waarmee Lenin kampt. de Wanneer hij in tijdens zijn werk instort en het naar tijdens het ziekenhuis moet, zet een Gordon alle zeilen bij om van Oscar's tijdens te redden.

maart 2019
09-03-2016 18:01

La Parra revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra revisited

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld...

08-03-2016 18:03

The Fenwick Arms revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms revisited

Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Toen hij er een jaar eerder voor het eerst binnenstapte, trof hij pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand r...

07-03-2016 18:02

Momma Cherri's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Momma Cherri's (Revisit)

Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand ligt van de zee in Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkerti...

19-02-2016 19:32

La Rieviera (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Rieviera (Revisit)

Gordon gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan d...

18-02-2016 19:33

Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsey keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen...

17-02-2016 19:32

Moore Place (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place (Revisit)

Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?

16-02-2016 19:34

The Walnut Tree (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree (Revisit)

Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat ...

15-02-2016 19:33

The Glass House (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House (Revisit)

Gordon keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Chef Ramsay is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.

20-10-2015 19:35

Moore Place

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place

Nick en Richard komen beiden uit een andere branche, maar waren op slag verliefd op Moore Place in Esher. Ze kochten de tent en hoopten dat hun enthousiasme hen een eind op weg zou helpen. Gordon bekijkt wat er mis is en besluit dat het res...

19-10-2015 19:37

The Walnut Tree

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree

Restaurant The Walnut Tree verkeert in grote problemen. Het heeft bijna veertig jaar landelijk op de kaart gestaan sinds de eerste eigenaren er een goedlopend Italiaans restaurant van maakten. De nieuwe eigenaar Francesco kocht de tent drie...

16-10-2015 19:41

The Glass House

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House

Iedere zaterdagavond loopt het in The Glass House in Ambleside volledig in het honderd. Gasten die hadden gehoopt op een heerlijk diner, komen bedrogen uit. Zowel de keuken als het bedienend personeel maakt er een rommeltje van. Gordon rolt...

15-10-2015 19:37

Bonapartes

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonapartes

Gordon wordt te hulp geroepen bij bistro Bonapartes in West Yorkshire. Daar staat de 21-jarige Tim aan het hoofd van de keukenbrigade. Hoewel hij beweert dat hij een ware fijnproever is, blijkt zijn cv van geen kanten te kloppen. Tims voorn...

14-10-2015 19:35

La Gondola

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Gondola

Hotel-restaurant La Gondola is in de stad Derby gesitueerd. Als Gordon er binnenstapt, voelt het alsof hij een paar decennia terug in de tijd stapt. Alles ademt de sfeer van de jaren zeventig. Voor Gordon ligt de uitdaging in het motiveren ...

13-10-2015 19:37

Sandgate

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Sandgate

Aan de Britse kust bij het plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. Toch lukt het hen niet om de zaak rendabel te krijgen en staat hun chef-kok Stuart op het punt van i...

12-10-2015 19:36

Oscar's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Oscar's

Gordon reist af naar Oscar's in Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura de scepter zwaait. Zoon Lenin is de chef-kok. De familiebanden zijn echter verre van warm en de zaak verliest een paar dui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord