Programma gemist?

Gordon gaat terug met naar Spanje met om te door zien hoe het Laurence vergaat een door met La Parra de Burriana, het een restaurant voor expats de in op tv Nerja aan de Costa in del een Sol. Eigenaar Laurence had geen op spat restaurantervaring in toen hij de zaak uit begon met geleend geld op tv van op tv zijn vader. Zijn door streven was om de in in Spanje woonachtige Britten naar eens iets anders tijdens voor te de zetten dan van de eeuwige fish and van chips. Het vernieuwde restaurant een draait de nu een jaar en Gordon de de is reuze benieuwd tijdens hoe het er nu voor in staat.

Gordon keert het terug een naar Brian en Elaine, eigenaren het van Fenwick Arms met in naar het landelijke Lancashire. Toen met hij er een jaar eerder met op voor het eerst met binnenstapte, trof hij op tv pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren met horecaman de keuken de met harde door hand regeerde. De pub met met zag eruit alsof de koningin door elk moment kon aanschuiven op tv aan de rijkelijk op opgedekte tafels. Heeft met uit Brian zijn lesje op geleerd en maakt Fenwick Arms door inmiddels een winst?

Gordon brengt opnieuw tijdens een met bezoek aan een Momma Cherri's, dat op naar een steenworp door afstand ligt van de zee een in tijdens Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een in geweldig menu de met op tv klassiekers uit het zuiden van op de Verenigde Staten. van Maar naar tegelijkertijd had ze naar een schuld van ruim een ton. de Is uit het Charita een gelukt om de boel op de door een rit te houden?

Gordon gaat het terug op tv naar La Riviera, de zaak van de multimiljonair op Barry Larson. De Franse in chef-kok en de hooggeschoolde de keukenequipe de hadden maar één ambitie: naar het verkrijgen van op een Michelinster. Gordon uit adviseerde om meer door tegemoet te in komen aan de eetgewoonten naar van de Schotten. De tijdens vraag is de of dat is met gelukt.

Gordon op tv Ramsey keert terug in restaurant tijdens naar Bonaparte waar de 21-jarige Tim de tijdens in culinaire scepter zwaait. Tijdens op tv zijn eerste bezoek op tv ging Gordon letterlijk een over zijn nek van op het gerecht dat Tim met hem voorschotelde. tijdens Toch een kreeg Gordon de uit boel binnen afzienbare tijd op de naar rit. Maar is de van dat nog steeds het door geval?

Chef het Ramsay keert terug naar Nick naar en op Richard van Moore Place. Heeft op Gordons hulp tot in een succesvol restaurant de geleid uit en is het in pand nog steeds weerzinwekkend het paars met gekleurd?

Restaurant The door Walnut tijdens Tree verkeerde tijdens Gordons door eerste bezoek in grote naar problemen. Er was geen uit chef-kok, er op tv kwamen steeds minder klanten naar en de de eigenaar wilde zijn huis tijdens op tv verkopen om zijn van zaak te behouden. Gordon zocht een op tv chef-kok, zodat eigenaar een Francesco in meer rust kreeg. Hebben alle door veranderingen een geholpen?

Gordon in keert terug naar The met Glass House, waar van het het op zaterdagavonden een complete chaos in was. Chef Ramsay is op benieuwd naar wie er nu in een de keuken staat tijdens en of in zijn caesarsalade nog altijd op door het menu een staat.

Nick en Richard van met komen beiden uit een een andere branche, maar waren met op slag verliefd naar op Moore Place in met Esher. Ze op tv kochten de tent tijdens en hoopten dat de hun enthousiasme hen van een eind een op weg de zou helpen. Gordon door bekijkt wat er mis is op en besluit tijdens dat het restaurant op geen uitstraling heeft. naar Nick en Richard het hopen ondertussen dat in de zaak vol zit op tv op tijdens Moederdag.

Restaurant The naar Walnut Tree verkeert op in grote problemen. Het tijdens naar heeft bijna veertig jaar landelijk de op de kaart gestaan door sinds de tijdens eerste eigenaren er in een de goedlopend Italiaans restaurant van maakten. door De nieuwe eigenaar Francesco met kocht de van tent drie jaar geleden, van een ging rigoureus verbouwen en tijdens had gehoopt dat de de klanten wel zouden de komen. Dat was helaas een in niet het geval. Gordon tijdens zoekt uit waar het aan door met schort.

Iedere naar zaterdagavond loopt met het in The Glass House de in Ambleside volledig in een het honderd. Gasten op tv die hadden gehoopt met op tv op een heerlijk diner, komen bedrogen het naar uit. Zowel de van keuken als het uit bedienend personeel maakt uit er een rommeltje door van. Gordon rolt zijn mouwen een op, want de zonder een tijdens goede bezetting in het negentig met stoelen tellende restaurant kan een de op tv zaak wel op sluiten.

Gordon het wordt te hulp geroepen op tv bij bistro Bonapartes door in West Yorkshire. uit Daar uit staat de 21-jarige Tim aan uit het hoofd van de door keukenbrigade. door Hoewel hij beweert dat op hij op een ware fijnproever is, blijkt zijn van cv van tijdens geen kanten in te kloppen. Tims voornaamste ambitie uit is het in worden van een een bekende tv-kok. Dat hij op tv door nauwelijks een ei kan bakken, met doet er niet toe. in door Gordon prikt genadeloos tijdens door hem heen tijdens en doet wat uit hij kan om in het noodlijdende Bonapartes te redden van tijdens Tim de en de door ondergang.

Hotel-restaurant La Gondola in is in de de stad Derby gesitueerd. op tv Als Gordon in er tijdens binnenstapt, voelt het alsof hij uit een paar tijdens decennia terug op in de tijd stapt. Alles ademt tijdens de sfeer de van de het jaren zeventig. Voor Gordon tijdens ligt de uitdaging door in het motiveren van van het personeel de en het in updaten van de inrichting. Het van in is zijn doel om La Gondola met te prepareren voor een met de 21ste eeuw.

Aan de Britse uit kust bij het tijdens plaatsje Folkstone ligt uit het hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van van het gelukkig de getrouwde stel van Lois en Peter. de Toch lukt het hen niet een om de uit zaak rendabel te krijgen en uit staat hun chef-kok het de Stuart op het punt van instorten. een Niet zo uit vreemd, als blijkt een dat hij voor het vier van verschillende restaurants kookt. Gordon ziet wel van mogelijkheden om een dit hedendaagse Fawlty uit Towers van de ondergang van te met redden. Dan moeten met alle neuzen wel met dezelfde kant op in staan.

Gordon het reist af naar Oscar's in een Nantwich. op Het lijkt een idyllisch door gelegen het Iers familierestaurant, waar eigenaar de Maura de scepter zwaait. een Zoon Lenin is de het chef-kok. De door familiebanden zijn het echter verre van warm en naar de op zaak verliest een een paar duizend in euro per week. Maar op tv deze problemen zijn op nog niets vergeleken met met het drankprobleem het waarmee Lenin kampt. Wanneer hij van tijdens zijn uit werk met instort en naar het het ziekenhuis moet, zet Gordon alle het zeilen bij om door Oscar's te uit redden.

augustus 2017
09-03-2016 18:01

La Parra revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra revisited

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld...

08-03-2016 18:03

The Fenwick Arms revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms revisited

Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Toen hij er een jaar eerder voor het eerst binnenstapte, trof hij pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand r...

07-03-2016 18:02

Momma Cherri's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Momma Cherri's (Revisit)

Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand ligt van de zee in Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkerti...

19-02-2016 19:32

La Rieviera (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Rieviera (Revisit)

Gordon gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan d...

18-02-2016 19:33

Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsey keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen...

17-02-2016 19:32

Moore Place (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place (Revisit)

Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?

16-02-2016 19:34

The Walnut Tree (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree (Revisit)

Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat ...

15-02-2016 19:33

The Glass House (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House (Revisit)

Gordon keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Chef Ramsay is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.

20-10-2015 19:35

Moore Place

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place

Nick en Richard komen beiden uit een andere branche, maar waren op slag verliefd op Moore Place in Esher. Ze kochten de tent en hoopten dat hun enthousiasme hen een eind op weg zou helpen. Gordon bekijkt wat er mis is en besluit dat het res...

19-10-2015 19:37

The Walnut Tree

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree

Restaurant The Walnut Tree verkeert in grote problemen. Het heeft bijna veertig jaar landelijk op de kaart gestaan sinds de eerste eigenaren er een goedlopend Italiaans restaurant van maakten. De nieuwe eigenaar Francesco kocht de tent drie...

16-10-2015 19:41

The Glass House

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House

Iedere zaterdagavond loopt het in The Glass House in Ambleside volledig in het honderd. Gasten die hadden gehoopt op een heerlijk diner, komen bedrogen uit. Zowel de keuken als het bedienend personeel maakt er een rommeltje van. Gordon rolt...

15-10-2015 19:37

Bonapartes

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonapartes

Gordon wordt te hulp geroepen bij bistro Bonapartes in West Yorkshire. Daar staat de 21-jarige Tim aan het hoofd van de keukenbrigade. Hoewel hij beweert dat hij een ware fijnproever is, blijkt zijn cv van geen kanten te kloppen. Tims voorn...

14-10-2015 19:35

La Gondola

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Gondola

Hotel-restaurant La Gondola is in de stad Derby gesitueerd. Als Gordon er binnenstapt, voelt het alsof hij een paar decennia terug in de tijd stapt. Alles ademt de sfeer van de jaren zeventig. Voor Gordon ligt de uitdaging in het motiveren ...

13-10-2015 19:37

Sandgate

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Sandgate

Aan de Britse kust bij het plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. Toch lukt het hen niet om de zaak rendabel te krijgen en staat hun chef-kok Stuart op het punt van i...

12-10-2015 19:36

Oscar's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Oscar's

Gordon reist af naar Oscar's in Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura de scepter zwaait. Zoon Lenin is de chef-kok. De familiebanden zijn echter verre van warm en de zaak verliest een paar dui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 18:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord