Programma gemist?

Gordon op gaat terug naar Spanje om met op tv te zien hoe het in Laurence vergaat met La Parra door de Burriana, een op tv restaurant voor de expats in Nerja aan van de Costa del op Sol. Eigenaar de Laurence had de geen spat restaurantervaring toen tijdens hij de zaak door begon met geleend geld op van zijn vader. met Zijn op tv streven was om een de in van Spanje woonachtige Britten in eens iets anders voor te zetten een dan de uit eeuwige fish and in chips. Het op vernieuwde restaurant draait in nu een jaar met en Gordon is reuze naar benieuwd hoe het van er naar nu voor staat.

Gordon keert terug naar naar van Brian en Elaine, eigenaren van de Fenwick Arms in het een het landelijke Lancashire. uit Toen hij er een jaar een eerder voor het van eerst binnenstapte, de trof hij pubeigenaar van Brian, die als tijdens zeer ervaren horecaman op tv de keuken met met harde hand van regeerde. De pub zag eruit alsof met de door koningin elk moment kon door aanschuiven aan naar de rijkelijk de opgedekte tafels. Heeft Brian zijn lesje door geleerd in en maakt Fenwick Arms op tv inmiddels met winst?

Gordon brengt opnieuw op een tijdens bezoek aan Momma Cherri's, op tv dat op een met steenworp afstand ligt met van de zee in het een Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een tijdens op tv geweldig menu met klassiekers de uit het zuiden van de op Verenigde van Staten. Maar tegelijkertijd van had ze een op schuld van ruim een in ton. Is het door Charita naar gelukt om de boel met op de rit te een houden?

Gordon gaat terug door op naar La Riviera, met de zaak van multimiljonair de Barry Larson. De Franse de chef-kok en de op tv hooggeschoolde de keukenequipe hadden maar uit één ambitie: het verkrijgen het van een Michelinster. Gordon op tv adviseerde om meer het tegemoet op te komen aan de eetgewoonten van op tv een de Schotten. De in vraag is of de dat is gelukt.

Gordon op tv Ramsey keert terug in restaurant op het Bonaparte waar de 21-jarige Tim in de culinaire op tv scepter zwaait. Tijdens zijn eerste van de bezoek ging Gordon letterlijk over met zijn met nek van het gerecht dat Tim uit hem het voorschotelde. Toch naar kreeg Gordon de boel van binnen afzienbare tijd op uit de rit. Maar op tv is dat in nog steeds het in geval?

Chef Ramsay uit keert terug naar Nick in en op Richard van Moore Place. Heeft met Gordons hulp met tot een succesvol restaurant van de geleid en is het pand het nog steeds weerzinwekkend van paars op tv gekleurd?

Restaurant The een Walnut naar Tree verkeerde tijdens Gordons eerste van bezoek in grote problemen. het Er was geen het chef-kok, er kwamen van steeds minder door klanten en de op tv eigenaar wilde zijn huis uit verkopen om zijn van zaak te behouden. de naar Gordon zocht een chef-kok, op zodat eigenaar Francesco meer het rust kreeg. Hebben alle het veranderingen de geholpen?

Gordon uit keert terug naar The tijdens Glass een House, waar het op zaterdagavonden een een complete chaos was. een Chef van Ramsay is benieuwd wie het er een nu in de keuken staat de en of zijn op caesarsalade nog altijd naar op in het menu staat.

Nick en in Richard komen beiden uit naar een andere op tv branche, de maar waren op slag verliefd uit op Moore naar Place in op tv Esher. Ze kochten de uit tent en hoopten dat een hun enthousiasme hen een door eind op de weg uit zou helpen. Gordon met bekijkt wat er mis op is en naar besluit dat het restaurant op tv geen uitstraling heeft. de Nick en naar Richard hopen ondertussen dat de uit zaak vol door zit op van Moederdag.

Restaurant uit The Walnut Tree verkeert naar in op tv grote problemen. Het heeft bijna een veertig op tv jaar landelijk op tijdens de kaart gestaan sinds de uit eerste op tv eigenaren er een door goedlopend Italiaans restaurant van uit maakten. De nieuwe eigenaar Francesco naar kocht naar de tent drie jaar op geleden, ging rigoureus tijdens verbouwen en had met gehoopt dat tijdens de klanten wel zouden het komen. met Dat was helaas niet het met geval. Gordon zoekt een uit waar een het aan op tv schort.

Iedere door zaterdagavond loopt het door in The Glass House op in Ambleside de volledig in het op tv honderd. Gasten die het hadden gehoopt op een heerlijk van de diner, komen bedrogen uit. Zowel de een keuken op tv als het bedienend personeel de maakt er een het rommeltje van. op Gordon rolt in zijn mouwen op, de want zonder een goede door bezetting in het door negentig stoelen tellende restaurant de kan uit de zaak wel door sluiten.

Gordon met wordt te hulp geroepen uit bij bistro Bonapartes naar in West Yorkshire. Daar van staat de 21-jarige op Tim met aan het het hoofd van de het keukenbrigade. Hoewel hij beweert op tv dat hij een ware door fijnproever is, blijkt zijn van cv van het geen kanten te de kloppen. Tims voornaamste ambitie tijdens is in het worden van een van bekende tv-kok. Dat hij op nauwelijks een ei een kan bakken, op tv doet er in niet toe. Gordon op prikt genadeloos door hem van heen en doet wat van hij uit kan om het noodlijdende in Bonapartes tijdens te redden van Tim en de met uit ondergang.

Hotel-restaurant La Gondola tijdens is op in de stad op Derby gesitueerd. Als Gordon een er binnenstapt, voelt het met alsof hij in een paar decennia terug op in de de tijd stapt. Alles ademt de de sfeer in van de de jaren zeventig. Voor Gordon ligt met door de uitdaging in een het motiveren van het personeel en de het updaten op van de inrichting. met Het is zijn doel op tv om La van Gondola te prepareren de voor de 21ste naar eeuw.

Aan de in Britse kust bij het naar plaatsje Folkstone naar ligt hotel-restaurant uit Sandgate, de horecadroom van het naar tijdens gelukkig getrouwde stel Lois naar en Peter. Toch lukt op het hen niet om met de zaak rendabel door te krijgen een en een staat hun chef-kok Stuart op het het punt van instorten. een Niet naar zo vreemd, als de blijkt dat hij voor vier op tv verschillende op tv restaurants kookt. Gordon ziet de wel mogelijkheden om de dit hedendaagse tijdens Fawlty Towers door van de ondergang op te redden. Dan de moeten alle neuzen wel dezelfde kant het tijdens op staan.

Gordon reist met af naar Oscar's het in Nantwich. Het op tv lijkt een de idyllisch gelegen Iers familierestaurant, uit waar een eigenaar Maura de scepter zwaait. Zoon door Lenin is de op in chef-kok. De familiebanden op tv zijn echter verre op van warm en de zaak verliest in een paar duizend uit euro per tijdens week. Maar een deze problemen op zijn nog niets vergeleken een met het drankprobleem in waarmee Lenin naar kampt. Wanneer hij tijdens de zijn werk tijdens instort en naar het tijdens ziekenhuis moet, zet op tv Gordon alle in zeilen bij om Oscar's te van redden.

juni 2021
09-03-2016 18:01

La Parra revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra revisited

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld...

08-03-2016 18:03

The Fenwick Arms revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms revisited

Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Toen hij er een jaar eerder voor het eerst binnenstapte, trof hij pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand r...

07-03-2016 18:02

Momma Cherri's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Momma Cherri's (Revisit)

Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand ligt van de zee in Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkerti...

19-02-2016 19:32

La Rieviera (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Rieviera (Revisit)

Gordon gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan d...

18-02-2016 19:33

Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsey keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen...

17-02-2016 19:32

Moore Place (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place (Revisit)

Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?

16-02-2016 19:34

The Walnut Tree (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree (Revisit)

Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat ...

15-02-2016 19:33

The Glass House (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House (Revisit)

Gordon keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Chef Ramsay is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.

20-10-2015 19:35

Moore Place

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place

Nick en Richard komen beiden uit een andere branche, maar waren op slag verliefd op Moore Place in Esher. Ze kochten de tent en hoopten dat hun enthousiasme hen een eind op weg zou helpen. Gordon bekijkt wat er mis is en besluit dat het res...

19-10-2015 19:37

The Walnut Tree

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree

Restaurant The Walnut Tree verkeert in grote problemen. Het heeft bijna veertig jaar landelijk op de kaart gestaan sinds de eerste eigenaren er een goedlopend Italiaans restaurant van maakten. De nieuwe eigenaar Francesco kocht de tent drie...

16-10-2015 19:41

The Glass House

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House

Iedere zaterdagavond loopt het in The Glass House in Ambleside volledig in het honderd. Gasten die hadden gehoopt op een heerlijk diner, komen bedrogen uit. Zowel de keuken als het bedienend personeel maakt er een rommeltje van. Gordon rolt...

15-10-2015 19:37

Bonapartes

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonapartes

Gordon wordt te hulp geroepen bij bistro Bonapartes in West Yorkshire. Daar staat de 21-jarige Tim aan het hoofd van de keukenbrigade. Hoewel hij beweert dat hij een ware fijnproever is, blijkt zijn cv van geen kanten te kloppen. Tims voorn...

14-10-2015 19:35

La Gondola

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Gondola

Hotel-restaurant La Gondola is in de stad Derby gesitueerd. Als Gordon er binnenstapt, voelt het alsof hij een paar decennia terug in de tijd stapt. Alles ademt de sfeer van de jaren zeventig. Voor Gordon ligt de uitdaging in het motiveren ...

13-10-2015 19:37

Sandgate

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Sandgate

Aan de Britse kust bij het plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. Toch lukt het hen niet om de zaak rendabel te krijgen en staat hun chef-kok Stuart op het punt van i...

12-10-2015 19:36

Oscar's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Oscar's

Gordon reist af naar Oscar's in Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura de scepter zwaait. Zoon Lenin is de chef-kok. De familiebanden zijn echter verre van warm en de zaak verliest een paar dui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!