Programma gemist?

Gordon van gaat terug naar het Spanje om te zien hoe naar het Laurence vergaat op tv met La Parra het de tijdens Burriana, een restaurant voor expats van in Nerja op tv aan de Costa met del Sol. Eigenaar Laurence in had geen spat de restaurantervaring de toen hij de zaak begon door uit met geleend geld van zijn vader. uit Zijn een streven was om de het in met Spanje woonachtige Britten eens iets anders naar in voor te zetten dan de de eeuwige fish and chips. uit tijdens Het vernieuwde restaurant tijdens draait nu een jaar en uit Gordon is reuze benieuwd met hoe het een er nu voor tijdens staat.

Gordon keert een terug naar uit Brian en Elaine, van eigenaren van Fenwick Arms naar in het op tv landelijke Lancashire. Toen hij het er een naar jaar eerder voor het door eerst binnenstapte, trof hij tijdens in pubeigenaar Brian, die als op zeer ervaren horecaman de keuken door met harde hand uit uit regeerde. De pub zag eruit alsof op tv de koningin van elk moment tijdens kon aanschuiven aan de rijkelijk een opgedekte op tafels. Heeft Brian zijn op lesje tijdens geleerd en maakt Fenwick Arms de inmiddels van winst?

Gordon van brengt opnieuw een de bezoek aan Momma Cherri's, op tv dat op tijdens een steenworp afstand ligt met van de op zee in Brighton. de Eigenaresse Charita Jones produceerde een uit geweldig menu met op tv klassiekers uit het op zuiden de van de Verenigde Staten. Maar door tijdens tegelijkertijd had ze tijdens een schuld van ruim door een ton. Is van het Charita uit gelukt om de op tv boel op de rit te op tv houden?

Gordon gaat terug op tv met naar La Riviera, de zaak met van multimiljonair Barry Larson. op tv De Franse op chef-kok naar en de hooggeschoolde op keukenequipe hadden maar op tv één ambitie: het verkrijgen van op een de Michelinster. Gordon adviseerde om meer het tegemoet te komen het aan de eetgewoonten van van de in Schotten. De vraag naar is of dat is op gelukt.

Gordon op tv Ramsey keert terug naar in restaurant Bonaparte waar de een 21-jarige Tim op de culinaire uit scepter zwaait. Tijdens zijn naar eerste bezoek in ging Gordon naar letterlijk over zijn nek van van het door gerecht dat Tim hem voorschotelde. in Toch van kreeg Gordon de boel binnen tijdens afzienbare tijd uit op de rit. de Maar is dat op tv nog steeds het een geval?

Chef een Ramsay keert terug naar Nick met van en Richard van Moore Place. de Heeft Gordons hulp tot op tv een succesvol restaurant de van geleid en is op tv het pand nog steeds weerzinwekkend een paars de gekleurd?

Restaurant The het Walnut Tree verkeerde in tijdens Gordons eerste bezoek de in een grote problemen. in Er was geen op chef-kok, er kwamen steeds minder klanten van en de van eigenaar wilde met zijn huis tijdens verkopen om zijn zaak te uit behouden. Gordon zocht een het chef-kok, de zodat eigenaar op tv Francesco meer rust tijdens kreeg. Hebben alle veranderingen tijdens geholpen?

Gordon keert terug naar naar tijdens The Glass House, waar het op tv op het zaterdagavonden een complete chaos was. naar Chef Ramsay een is benieuwd wie tijdens er nu met in de door keuken staat en of zijn van caesarsalade met nog altijd op het menu in staat.

Nick op tv en Richard komen een beiden uit een andere het branche, maar in waren op slag het verliefd op Moore Place van in Esher. Ze kochten met de tent en een hoopten dat in hun enthousiasme van hen een eind op van weg zou helpen. uit Gordon bekijkt wat er de mis is en een besluit dat het uit restaurant op geen uitstraling van heeft. Nick en Richard in hopen ondertussen dat de zaak met vol zit op de door Moederdag.

Restaurant door The Walnut Tree verkeert in het grote problemen. de Het heeft bijna het veertig jaar landelijk op op de een kaart gestaan sinds de de eerste uit eigenaren er een goedlopend Italiaans van restaurant van maakten. uit De tijdens nieuwe eigenaar Francesco kocht naar de tent drie jaar geleden, van ging rigoureus op tv verbouwen en had gehoopt het dat op tv de klanten uit wel zouden komen. Dat was op helaas met niet het geval. Gordon op zoekt uit waar het aan de een schort.

Iedere zaterdagavond uit loopt het in van The Glass het House in Ambleside volledig met in het honderd. Gasten de die hadden een gehoopt op tijdens een heerlijk diner, de komen bedrogen uit. Zowel de op het keuken als het bedienend personeel maakt een er een uit rommeltje het van. Gordon rolt zijn de mouwen op, want zonder een met goede bezetting door in het een negentig stoelen tellende restaurant door kan van de zaak wel van sluiten.

Gordon uit wordt te op hulp geroepen bij de bistro Bonapartes in West Yorkshire. tijdens Daar staat de 21-jarige met Tim aan het van hoofd van door de keukenbrigade. uit Hoewel hij in beweert dat hij een de ware fijnproever is, blijkt zijn in een cv van geen van kanten te kloppen. het Tims voornaamste ambitie is het de worden met van een bekende tv-kok. Dat hij uit nauwelijks een op tv ei kan bakken, doet van er niet toe. het Gordon uit prikt genadeloos door hem heen tijdens en doet wat in hij kan om op tv het noodlijdende Bonapartes door te redden op van Tim en de de het ondergang.

Hotel-restaurant de La Gondola een is in de stad Derby gesitueerd. van Als Gordon van er binnenstapt, voelt van het alsof van hij een paar decennia uit terug in de tijd door stapt. een Alles ademt de naar sfeer van de jaren zeventig. in Voor Gordon ligt tijdens de op uitdaging in het motiveren uit van het met personeel en het het updaten van met de inrichting. Het is tijdens zijn doel het om La Gondola te prepareren op voor de 21ste het eeuw.

Aan in de Britse kust bij het op tv plaatsje Folkstone de ligt hotel-restaurant Sandgate, op tv de horecadroom van het in gelukkig van getrouwde stel Lois en het Peter. Toch lukt tijdens het hen niet op tv om in de zaak rendabel te het krijgen en staat hun chef-kok uit door Stuart op het punt van instorten. het Niet door zo vreemd, als blijkt dat het van hij voor vier verschillende restaurants kookt. in door Gordon ziet wel mogelijkheden om dit op door hedendaagse Fawlty Towers op van de ondergang te redden. Dan door moeten alle met neuzen op tv wel dezelfde kant met op staan.

Gordon uit reist af naar Oscar's in met op Nantwich. Het lijkt een uit idyllisch gelegen van Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura uit de het scepter zwaait. Zoon naar Lenin is de chef-kok. De familiebanden de een zijn echter verre van warm en het de zaak verliest naar een de paar duizend tijdens euro per week. van Maar deze problemen op zijn nog niets van vergeleken met het drankprobleem waarmee van Lenin door kampt. Wanneer hij tijdens zijn werk op het instort en naar het uit ziekenhuis moet, zet Gordon alle naar zeilen bij om tijdens Oscar's te op redden.

oktober 2021
09-03-2016 18:01

La Parra revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra revisited

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld...

08-03-2016 18:03

The Fenwick Arms revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms revisited

Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Toen hij er een jaar eerder voor het eerst binnenstapte, trof hij pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand r...

07-03-2016 18:02

Momma Cherri's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Momma Cherri's (Revisit)

Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand ligt van de zee in Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkerti...

19-02-2016 19:32

La Rieviera (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Rieviera (Revisit)

Gordon gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan d...

18-02-2016 19:33

Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsey keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen...

17-02-2016 19:32

Moore Place (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place (Revisit)

Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?

16-02-2016 19:34

The Walnut Tree (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree (Revisit)

Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat ...

15-02-2016 19:33

The Glass House (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House (Revisit)

Gordon keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Chef Ramsay is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.

20-10-2015 19:35

Moore Place

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place

Nick en Richard komen beiden uit een andere branche, maar waren op slag verliefd op Moore Place in Esher. Ze kochten de tent en hoopten dat hun enthousiasme hen een eind op weg zou helpen. Gordon bekijkt wat er mis is en besluit dat het res...

19-10-2015 19:37

The Walnut Tree

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree

Restaurant The Walnut Tree verkeert in grote problemen. Het heeft bijna veertig jaar landelijk op de kaart gestaan sinds de eerste eigenaren er een goedlopend Italiaans restaurant van maakten. De nieuwe eigenaar Francesco kocht de tent drie...

16-10-2015 19:41

The Glass House

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House

Iedere zaterdagavond loopt het in The Glass House in Ambleside volledig in het honderd. Gasten die hadden gehoopt op een heerlijk diner, komen bedrogen uit. Zowel de keuken als het bedienend personeel maakt er een rommeltje van. Gordon rolt...

15-10-2015 19:37

Bonapartes

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonapartes

Gordon wordt te hulp geroepen bij bistro Bonapartes in West Yorkshire. Daar staat de 21-jarige Tim aan het hoofd van de keukenbrigade. Hoewel hij beweert dat hij een ware fijnproever is, blijkt zijn cv van geen kanten te kloppen. Tims voorn...

14-10-2015 19:35

La Gondola

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Gondola

Hotel-restaurant La Gondola is in de stad Derby gesitueerd. Als Gordon er binnenstapt, voelt het alsof hij een paar decennia terug in de tijd stapt. Alles ademt de sfeer van de jaren zeventig. Voor Gordon ligt de uitdaging in het motiveren ...

13-10-2015 19:37

Sandgate

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Sandgate

Aan de Britse kust bij het plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. Toch lukt het hen niet om de zaak rendabel te krijgen en staat hun chef-kok Stuart op het punt van i...

12-10-2015 19:36

Oscar's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Oscar's

Gordon reist af naar Oscar's in Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura de scepter zwaait. Zoon Lenin is de chef-kok. De familiebanden zijn echter verre van warm en de zaak verliest een paar dui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!