Programma gemist?

Gordon door gaat terug naar naar Spanje om naar te zien hoe het Laurence van vergaat uit met La Parra de Burriana, een in restaurant met voor expats in Nerja door aan de Costa del uit Sol. op tv Eigenaar Laurence had geen spat een restaurantervaring de toen hij op tv de zaak begon tijdens met geleend geld door van zijn vader. in Zijn streven was om de in op Spanje woonachtige van Britten eens iets anders in voor op te zetten dan de eeuwige op tv fish door and chips. Het op vernieuwde restaurant door draait nu een jaar en Gordon de is reuze tijdens benieuwd hoe de het er nu voor de staat.

Gordon keert in terug naar met Brian en Elaine, eigenaren van uit Fenwick tijdens Arms in het naar landelijke Lancashire. Toen hij er de een op jaar eerder voor het eerst naar op binnenstapte, trof hij in pubeigenaar Brian, die als naar zeer ervaren horecaman de tijdens keuken met harde hand uit de regeerde. De pub tijdens zag eruit alsof de koningin het elk moment kon tijdens aanschuiven aan de de rijkelijk in opgedekte tafels. Heeft naar Brian zijn lesje geleerd en maakt van uit Fenwick Arms inmiddels met winst?

Gordon van brengt opnieuw een een bezoek aan Momma Cherri's, op tv dat op een het steenworp afstand ligt op tv van uit de zee in naar Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde met een geweldig menu met door klassiekers uit het in zuiden van de met Verenigde Staten. Maar tijdens tegelijkertijd het had ze uit een schuld van ruim een een ton. Is tijdens het Charita gelukt met om de boel op naar de op rit te houden?

Gordon op tv gaat terug naar La op Riviera, de zaak van op multimiljonair Barry met Larson. De in Franse chef-kok op tv en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar het één ambitie: het met verkrijgen door van een Michelinster. Gordon adviseerde het om meer een tegemoet te komen van aan de met eetgewoonten van uit de Schotten. De vraag is in of van dat is gelukt.

Gordon het Ramsey keert terug in de restaurant Bonaparte op waar de van 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. met Tijdens zijn eerste uit bezoek ging Gordon van letterlijk over zijn op nek van het door naar gerecht dat Tim hem naar voorschotelde. Toch kreeg Gordon de naar in boel binnen afzienbare tijd op naar de rit. Maar is naar uit dat nog steeds van het geval?

Chef een Ramsay keert in terug naar Nick en tijdens Richard van Moore Place. Heeft een naar Gordons hulp tot een uit succesvol restaurant op tv geleid en is het pand nog naar steeds een weerzinwekkend paars een gekleurd?

Restaurant een The Walnut Tree verkeerde een tijdens Gordons eerste bezoek door in met grote problemen. Er was geen van tijdens chef-kok, er kwamen steeds de minder klanten tijdens en de eigenaar door wilde zijn huis verkopen om de zijn op tv zaak te behouden. Gordon zocht een een chef-kok, zodat eigenaar een Francesco meer een rust kreeg. Hebben alle een veranderingen een geholpen?

Gordon uit keert terug naar The Glass van House, waar het het op zaterdagavonden een naar complete chaos was. tijdens tijdens Chef Ramsay is benieuwd wie er van uit nu in de keuken op tv staat en of door zijn caesarsalade nog altijd op de het menu het staat.

Nick en uit Richard komen beiden uit in een andere branche, naar maar waren naar op slag door verliefd op uit Moore Place in Esher. uit Ze kochten tijdens de tent en hoopten tijdens dat hun enthousiasme hen een naar eind op van weg van zou helpen. Gordon bekijkt wat van er mis is en een besluit dat het met restaurant in geen uitstraling de heeft. Nick en Richard hopen het ondertussen tijdens dat de zaak vol zit op op van Moederdag.

Restaurant The door Walnut Tree in verkeert in grote problemen. een Het op tv heeft bijna veertig jaar landelijk op een op tv de kaart gestaan sinds het de eerste eigenaren er met een goedlopend Italiaans van restaurant van door maakten. De nieuwe eigenaar naar Francesco naar kocht de tent drie een jaar geleden, een ging rigoureus verbouwen en een had gehoopt dat de naar klanten tijdens wel zouden komen. Dat op tv was helaas niet het de geval. tijdens Gordon zoekt uit waar in het aan de schort.

Iedere naar zaterdagavond loopt het door in The Glass House in tijdens Ambleside volledig in door het honderd. Gasten op tv die de hadden gehoopt op op tv een heerlijk diner, komen een bedrogen uit. uit Zowel de uit keuken als het bedienend personeel maakt met er een door rommeltje van. Gordon rolt van de zijn mouwen op, uit want zonder een de goede bezetting in het de negentig stoelen op tv tellende restaurant kan de zaak wel tijdens het sluiten.

Gordon wordt te door hulp tijdens geroepen bij bistro Bonapartes in in West op tv Yorkshire. Daar staat de een 21-jarige Tim het aan het door hoofd van de keukenbrigade. van Hoewel hij beweert de dat hij een ware uit fijnproever in is, blijkt zijn cv van in geen kanten te kloppen. van Tims voornaamste een ambitie is het het worden van een bekende met in tv-kok. Dat hij nauwelijks een ei op tv kan bakken, doet naar er naar niet toe. Gordon naar prikt genadeloos door hem van heen en van doet wat hij met kan om het noodlijdende Bonapartes uit te redden van het Tim en de naar van ondergang.

Hotel-restaurant La Gondola van is tijdens in de het stad Derby gesitueerd. Als Gordon in er in binnenstapt, voelt het alsof op hij een door paar decennia terug in de tijd op tv stapt. Alles ademt op de sfeer van van naar de jaren zeventig. Voor Gordon tijdens ligt de uitdaging in een in het motiveren van het in personeel en het in updaten van de inrichting. met Het is zijn doel op tv om La Gondola op tv te prepareren voor in de 21ste een eeuw.

Aan de de Britse kust bij van het naar plaatsje Folkstone ligt door hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom een van het gelukkig getrouwde van stel Lois en met Peter. met Toch lukt het hen niet om op tv de zaak rendabel naar te een krijgen en staat hun chef-kok op Stuart het op het een punt van instorten. Niet uit zo vreemd, als blijkt dat de hij voor op vier verschillende restaurants door kookt. een Gordon ziet wel mogelijkheden op tv om dit uit hedendaagse Fawlty Towers van de tijdens ondergang te redden. Dan naar moeten op tv alle neuzen door wel dezelfde kant uit op staan.

Gordon reist op tv af door naar Oscar's in naar Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen op tv Iers familierestaurant, waar naar eigenaar Maura de op tv scepter zwaait. met Zoon Lenin is de het chef-kok. De op familiebanden naar zijn echter verre in van warm en de in zaak verliest een paar een duizend euro per op tv week. Maar door deze problemen het zijn nog niets vergeleken met het het drankprobleem met waarmee Lenin kampt. van Wanneer hij op tijdens zijn werk instort en met naar op tv het ziekenhuis moet, zet Gordon alle op tv zeilen bij in om Oscar's te naar redden.

oktober 2020
09-03-2016 18:01

La Parra revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra revisited

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld...

08-03-2016 18:03

The Fenwick Arms revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms revisited

Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Toen hij er een jaar eerder voor het eerst binnenstapte, trof hij pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand r...

07-03-2016 18:02

Momma Cherri's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Momma Cherri's (Revisit)

Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand ligt van de zee in Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkerti...

19-02-2016 19:32

La Rieviera (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Rieviera (Revisit)

Gordon gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan d...

18-02-2016 19:33

Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsey keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen...

17-02-2016 19:32

Moore Place (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place (Revisit)

Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?

16-02-2016 19:34

The Walnut Tree (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree (Revisit)

Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat ...

15-02-2016 19:33

The Glass House (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House (Revisit)

Gordon keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Chef Ramsay is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.

20-10-2015 19:35

Moore Place

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place

Nick en Richard komen beiden uit een andere branche, maar waren op slag verliefd op Moore Place in Esher. Ze kochten de tent en hoopten dat hun enthousiasme hen een eind op weg zou helpen. Gordon bekijkt wat er mis is en besluit dat het res...

19-10-2015 19:37

The Walnut Tree

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree

Restaurant The Walnut Tree verkeert in grote problemen. Het heeft bijna veertig jaar landelijk op de kaart gestaan sinds de eerste eigenaren er een goedlopend Italiaans restaurant van maakten. De nieuwe eigenaar Francesco kocht de tent drie...

16-10-2015 19:41

The Glass House

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House

Iedere zaterdagavond loopt het in The Glass House in Ambleside volledig in het honderd. Gasten die hadden gehoopt op een heerlijk diner, komen bedrogen uit. Zowel de keuken als het bedienend personeel maakt er een rommeltje van. Gordon rolt...

15-10-2015 19:37

Bonapartes

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonapartes

Gordon wordt te hulp geroepen bij bistro Bonapartes in West Yorkshire. Daar staat de 21-jarige Tim aan het hoofd van de keukenbrigade. Hoewel hij beweert dat hij een ware fijnproever is, blijkt zijn cv van geen kanten te kloppen. Tims voorn...

14-10-2015 19:35

La Gondola

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Gondola

Hotel-restaurant La Gondola is in de stad Derby gesitueerd. Als Gordon er binnenstapt, voelt het alsof hij een paar decennia terug in de tijd stapt. Alles ademt de sfeer van de jaren zeventig. Voor Gordon ligt de uitdaging in het motiveren ...

13-10-2015 19:37

Sandgate

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Sandgate

Aan de Britse kust bij het plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. Toch lukt het hen niet om de zaak rendabel te krijgen en staat hun chef-kok Stuart op het punt van i...

12-10-2015 19:36

Oscar's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Oscar's

Gordon reist af naar Oscar's in Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura de scepter zwaait. Zoon Lenin is de chef-kok. De familiebanden zijn echter verre van warm en de zaak verliest een paar dui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!