Programma gemist?

Gordon gaat het terug de naar Spanje om te zien op hoe het van Laurence vergaat met met La Parra de met Burriana, een restaurant voor expats het in Nerja uit aan de de Costa del Sol. Eigenaar het Laurence had geen met spat door restaurantervaring toen hij de van zaak begon met geleend een geld van zijn vader. met uit Zijn streven was naar om de in Spanje een woonachtige Britten eens iets anders uit voor te de zetten dan de op eeuwige fish de and chips. Het vernieuwde een restaurant draait nu van een jaar naar en Gordon is met reuze benieuwd hoe het er naar op tv nu voor staat.

Gordon keert terug uit naar Brian en een naar Elaine, eigenaren van Fenwick Arms de in het landelijke Lancashire. de Toen op tv hij er een met jaar eerder een voor het eerst binnenstapte, trof hij op tv pubeigenaar Brian, tijdens die naar als zeer ervaren horecaman door de keuken met harde in hand regeerde. De door pub in zag eruit alsof de uit koningin elk moment kon de aanschuiven het aan de rijkelijk opgedekte naar tafels. Heeft Brian uit zijn lesje geleerd en tijdens maakt van Fenwick Arms inmiddels de winst?

Gordon brengt opnieuw naar een bezoek aan tijdens uit Momma Cherri's, dat op tv op een steenworp de afstand ligt van in de zee in Brighton. tijdens Eigenaresse Charita de Jones produceerde een op tv geweldig menu met met klassiekers uit het zuiden van de tijdens Verenigde Staten. naar Maar tegelijkertijd had met ze een schuld de van in ruim een ton. Is het Charita op in gelukt om de boel op de een het rit te houden?

Gordon een gaat terug een naar La Riviera, de zaak naar van multimiljonair Barry door Larson. De Franse chef-kok de en de naar hooggeschoolde keukenequipe hadden uit maar met één ambitie: het op verkrijgen van een Michelinster. tijdens Gordon adviseerde om meer tegemoet tijdens te de komen aan op tv de eetgewoonten van de Schotten. De de vraag is een of dat is uit gelukt.

Gordon op Ramsey keert terug in uit restaurant Bonaparte waar naar de 21-jarige Tim naar de culinaire scepter zwaait. tijdens Tijdens zijn uit eerste bezoek een ging Gordon een letterlijk over zijn nek van een het gerecht dat Tim op tv hem voorschotelde. Toch de kreeg Gordon naar de boel de binnen afzienbare tijd op van de met rit. Maar is dat nog steeds van van het geval?

Chef Ramsay keert het terug naar de Nick een en Richard van het Moore Place. Heeft Gordons hulp tot naar een succesvol tijdens restaurant geleid naar en is het pand op nog steeds weerzinwekkend paars uit uit gekleurd?

Restaurant op The Walnut Tree van verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek in een in grote problemen. Er het was geen chef-kok, er kwamen naar steeds een minder klanten en de het eigenaar wilde zijn in huis verkopen in om zijn zaak te behouden. met Gordon zocht de een chef-kok, zodat met eigenaar Francesco meer door rust een kreeg. Hebben alle veranderingen het geholpen?

Gordon het keert terug de naar The Glass House, door waar het op zaterdagavonden door een complete naar chaos was. Chef van Ramsay is benieuwd wie er met van nu in de keuken de staat en of zijn caesarsalade met uit nog altijd op het menu tijdens staat.

Nick en Richard het komen in beiden uit met een andere branche, maar waren naar op in slag verliefd op op Moore Place in Esher. op Ze kochten de tent en op tv hoopten dat hun op enthousiasme hen de een op tv eind op weg zou helpen. Gordon naar van bekijkt wat er mis is op tv en besluit uit dat het restaurant van geen uitstraling heeft. Nick van en Richard uit hopen ondertussen dat de met zaak met vol zit op een Moederdag.

Restaurant uit The Walnut Tree verkeert in een grote problemen. de Het heeft bijna in veertig jaar landelijk op op met de kaart gestaan sinds de een eerste eigenaren van er een goedlopend Italiaans restaurant van van maakten. van De nieuwe eigenaar een Francesco op kocht de tent drie jaar geleden, door ging rigoureus verbouwen door en naar had gehoopt dat de klanten uit wel zouden op komen. Dat op tv was helaas van niet het geval. Gordon tijdens zoekt uit waar het naar aan in schort.

Iedere naar zaterdagavond loopt het in The op tv Glass House van in van Ambleside volledig in in het honderd. Gasten die hadden met gehoopt op met een heerlijk diner, in komen bedrogen uit. Zowel de een keuken als het tijdens bedienend uit personeel maakt er in een rommeltje van. Gordon rolt met zijn mouwen op, door want zonder een uit goede in bezetting in het negentig naar stoelen tellende restaurant het kan de zaak de wel naar sluiten.

Gordon op tv wordt te hulp geroepen bij met bistro Bonapartes in tijdens door West Yorkshire. Daar staat de van 21-jarige Tim aan het met hoofd van in de keukenbrigade. naar Hoewel hij beweert dat een hij in een ware fijnproever is, blijkt zijn een naar cv van geen kanten te van kloppen. Tims voornaamste het ambitie is het de worden van een op tv bekende tv-kok. Dat door hij op nauwelijks een ei kan bakken, uit doet er een niet toe. Gordon prikt tijdens genadeloos door hem op tv heen en doet uit wat hij kan uit om het met noodlijdende Bonapartes de te redden van door Tim en de uit ondergang.

Hotel-restaurant La Gondola in is in de uit stad Derby gesitueerd. met Als Gordon er uit binnenstapt, voelt het de op alsof hij een paar het decennia terug in tijdens de tijd stapt. Alles van ademt de met sfeer van de jaren zeventig. het op Voor Gordon ligt de uitdaging in op tv op het motiveren van het personeel en met het updaten uit van de inrichting. de Het is zijn doel op naar om La Gondola naar te prepareren voor in de 21ste eeuw.

Aan de Britse de kust bij uit het plaatsje Folkstone op ligt een hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van op het door gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. in Toch naar lukt het hen de niet om de tijdens zaak rendabel te krijgen door en staat hun chef-kok op op Stuart op het punt van instorten. het Niet tijdens zo vreemd, als blijkt dat het met hij voor vier tijdens verschillende restaurants kookt. door Gordon ziet wel mogelijkheden om dit op tv hedendaagse Fawlty Towers van de van de ondergang te redden. in Dan moeten met alle neuzen wel dezelfde uit kant op op staan.

Gordon reist op af naar door Oscar's in een Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen in Iers familierestaurant, waar door het eigenaar Maura de scepter zwaait. van Zoon op tv Lenin is de tijdens chef-kok. De familiebanden zijn van echter verre van warm het en de zaak op tv verliest een paar duizend een op euro per week. Maar deze problemen een zijn nog niets in vergeleken een met het drankprobleem waarmee Lenin uit kampt. uit Wanneer hij uit tijdens zijn werk instort in en naar het ziekenhuis moet, op tv zet Gordon van alle zeilen op bij om op Oscar's te redden.

maart 2021
09-03-2016 18:01

La Parra revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra revisited

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld...

08-03-2016 18:03

The Fenwick Arms revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms revisited

Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Toen hij er een jaar eerder voor het eerst binnenstapte, trof hij pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand r...

07-03-2016 18:02

Momma Cherri's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Momma Cherri's (Revisit)

Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand ligt van de zee in Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkerti...

19-02-2016 19:32

La Rieviera (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Rieviera (Revisit)

Gordon gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan d...

18-02-2016 19:33

Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsey keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen...

17-02-2016 19:32

Moore Place (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place (Revisit)

Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?

16-02-2016 19:34

The Walnut Tree (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree (Revisit)

Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat ...

15-02-2016 19:33

The Glass House (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House (Revisit)

Gordon keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Chef Ramsay is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.

20-10-2015 19:35

Moore Place

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place

Nick en Richard komen beiden uit een andere branche, maar waren op slag verliefd op Moore Place in Esher. Ze kochten de tent en hoopten dat hun enthousiasme hen een eind op weg zou helpen. Gordon bekijkt wat er mis is en besluit dat het res...

19-10-2015 19:37

The Walnut Tree

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree

Restaurant The Walnut Tree verkeert in grote problemen. Het heeft bijna veertig jaar landelijk op de kaart gestaan sinds de eerste eigenaren er een goedlopend Italiaans restaurant van maakten. De nieuwe eigenaar Francesco kocht de tent drie...

16-10-2015 19:41

The Glass House

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House

Iedere zaterdagavond loopt het in The Glass House in Ambleside volledig in het honderd. Gasten die hadden gehoopt op een heerlijk diner, komen bedrogen uit. Zowel de keuken als het bedienend personeel maakt er een rommeltje van. Gordon rolt...

15-10-2015 19:37

Bonapartes

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonapartes

Gordon wordt te hulp geroepen bij bistro Bonapartes in West Yorkshire. Daar staat de 21-jarige Tim aan het hoofd van de keukenbrigade. Hoewel hij beweert dat hij een ware fijnproever is, blijkt zijn cv van geen kanten te kloppen. Tims voorn...

14-10-2015 19:35

La Gondola

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Gondola

Hotel-restaurant La Gondola is in de stad Derby gesitueerd. Als Gordon er binnenstapt, voelt het alsof hij een paar decennia terug in de tijd stapt. Alles ademt de sfeer van de jaren zeventig. Voor Gordon ligt de uitdaging in het motiveren ...

13-10-2015 19:37

Sandgate

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Sandgate

Aan de Britse kust bij het plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. Toch lukt het hen niet om de zaak rendabel te krijgen en staat hun chef-kok Stuart op het punt van i...

12-10-2015 19:36

Oscar's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Oscar's

Gordon reist af naar Oscar's in Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura de scepter zwaait. Zoon Lenin is de chef-kok. De familiebanden zijn echter verre van warm en de zaak verliest een paar dui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!