Programma gemist?

Gordon naar gaat terug naar Spanje door om te zien hoe op tv een het Laurence vergaat het met La Parra naar de Burriana, een op tv restaurant voor expats in Nerja met aan de Costa op tv del een Sol. Eigenaar Laurence op had geen spat naar restaurantervaring toen hij de zaak tijdens begon tijdens met geleend geld van zijn vader. in in Zijn streven was om op de in Spanje woonachtige tijdens Britten eens naar iets anders voor te een zetten dan de eeuwige een fish met and chips. Het een vernieuwde restaurant draait nu op tv een jaar en van Gordon is reuze benieuwd naar hoe het er de nu het voor staat.

Gordon uit keert terug van naar Brian en Elaine, door eigenaren van Fenwick Arms door in het landelijke Lancashire. het Toen hij de er een jaar eerder een tijdens voor het eerst binnenstapte, trof hij op in pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren tijdens horecaman de keuken uit met harde hand door regeerde. De naar pub zag eruit alsof uit op tv de koningin elk moment kon aanschuiven met aan de tijdens rijkelijk naar opgedekte tafels. Heeft Brian zijn lesje door geleerd en op tv maakt Fenwick met Arms inmiddels door winst?

Gordon brengt opnieuw de een bezoek aan uit Momma Cherri's, op dat op met een steenworp afstand ligt van een uit de zee in Brighton. Eigenaresse met Charita Jones van produceerde een geweldig menu met op tv klassiekers naar uit het op zuiden van de Verenigde Staten. door Maar tegelijkertijd had op tv ze een schuld uit van ruim een door ton. Is de het Charita gelukt op tv om de door boel op de rit te een houden?

Gordon gaat terug op tv naar La met Riviera, de zaak met van multimiljonair uit Barry Larson. De naar Franse chef-kok in en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar op tv één uit ambitie: het het verkrijgen van een het Michelinster. Gordon adviseerde uit om meer tegemoet te komen op tv aan de het eetgewoonten van de de Schotten. De vraag uit is of dat is tijdens gelukt.

Gordon op tv Ramsey keert de terug in restaurant Bonaparte waar naar de in 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. een de Tijdens zijn eerste van bezoek ging Gordon letterlijk over op tv zijn nek van het op gerecht dat Tim tijdens hem voorschotelde. Toch tijdens kreeg op Gordon de met boel binnen afzienbare een tijd op de rit. op Maar is naar dat nog steeds het in geval?

Chef op Ramsay keert van terug naar Nick en Richard van in Moore het Place. Heeft Gordons hulp tot uit een succesvol restaurant naar het geleid en is naar het pand nog op tv steeds weerzinwekkend paars het gekleurd?

Restaurant de The Walnut Tree tijdens verkeerde tijdens Gordons de eerste bezoek van in grote problemen. Er was geen de in chef-kok, er kwamen steeds minder op tv klanten en de eigenaar uit van wilde zijn huis verkopen een om zijn zaak te tijdens behouden. Gordon uit zocht een het chef-kok, zodat eigenaar Francesco in meer rust kreeg. tijdens Hebben alle veranderingen de geholpen?

Gordon keert op terug naar The een Glass House, waar het op op uit zaterdagavonden een in complete chaos was. Chef Ramsay met is op tv benieuwd wie er nu in naar de het keuken staat en of zijn door caesarsalade nog altijd door op een het menu staat.

Nick door en Richard komen de beiden uit een een andere branche, door maar waren op slag op tv verliefd op Moore Place in met Esher. naar Ze kochten de tent en door hoopten de dat hun met enthousiasme hen een eind op weg een zou helpen. Gordon in bekijkt wat in er mis het is en besluit dat op het een restaurant geen uitstraling op tv heeft. Nick en tijdens Richard hopen ondertussen op dat de zaak vol op tv zit op door Moederdag.

Restaurant The Walnut door door Tree verkeert in grote naar problemen. Het heeft door bijna veertig jaar naar landelijk op de kaart met gestaan sinds de eerste uit eigenaren de er een een goedlopend Italiaans restaurant van maakten. de De een nieuwe eigenaar Francesco kocht in de tent door drie jaar geleden, ging rigoureus verbouwen van door en had gehoopt dat op tv de klanten wel zouden door komen. Dat tijdens was helaas niet het geval. naar Gordon uit zoekt uit waar op tv het aan tijdens schort.

Iedere van zaterdagavond loopt het op in The Glass House op in Ambleside naar volledig in op het honderd. Gasten die hadden gehoopt het op het een heerlijk diner, komen de bedrogen uit. Zowel door de keuken als van het bedienend het personeel maakt er een het rommeltje van. Gordon door rolt zijn mouwen met op, want zonder door een goede bezetting in uit het negentig op tv stoelen tellende restaurant op kan de van zaak wel tijdens sluiten.

Gordon het wordt te hulp geroepen bij tijdens bistro Bonapartes de in West in Yorkshire. Daar staat de 21-jarige het Tim aan het in hoofd uit van de keukenbrigade. een Hoewel hij beweert het dat hij een het ware fijnproever tijdens is, blijkt zijn in cv van geen kanten te door kloppen. Tims voornaamste de ambitie is het worden op tv van een op tv bekende tv-kok. Dat op tv hij nauwelijks een van ei kan op tv bakken, doet door er niet toe. Gordon door prikt genadeloos op tv door hem heen en doet wat met hij het kan om het noodlijdende de Bonapartes te redden van op tv Tim en uit de van ondergang.

Hotel-restaurant tijdens La Gondola is in de uit het stad Derby gesitueerd. Als Gordon er van binnenstapt, voelt het op naar alsof hij een paar tijdens decennia terug in de tijd van stapt. Alles ademt met de sfeer het van de jaren de zeventig. Voor Gordon ligt tijdens de uitdaging van in tijdens het motiveren van het met personeel en het in updaten van de de inrichting. Het is zijn doel het op tv om La Gondola naar te prepareren voor de 21ste van eeuw.

Aan de een Britse kust bij op tv het naar plaatsje Folkstone ligt op hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het in gelukkig getrouwde stel uit Lois van en Peter. Toch lukt het in hen niet om met de tijdens zaak rendabel te krijgen op tv en staat naar hun chef-kok op tv Stuart op het punt van op instorten. op Niet zo vreemd, als blijkt dat op hij met voor vier verschillende restaurants kookt. in Gordon naar ziet wel mogelijkheden tijdens om dit hedendaagse op Fawlty Towers het van de ondergang te redden. Dan het met moeten alle neuzen naar wel dezelfde kant op op staan.

Gordon het reist af de naar Oscar's in naar Nantwich. Het lijkt tijdens een idyllisch gelegen Iers familierestaurant, een waar eigenaar Maura de op tv scepter van zwaait. Zoon Lenin is met de chef-kok. De familiebanden uit zijn uit echter verre van warm en het de zaak verliest een uit een paar duizend euro het per week. op Maar deze problemen zijn een nog niets vergeleken op tv met het drankprobleem de waarmee Lenin tijdens kampt. Wanneer hij tijdens de zijn werk een instort en naar in het ziekenhuis moet, uit zet Gordon alle zeilen bij door om Oscar's te door redden.

december 2019
09-03-2016 18:01

La Parra revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra revisited

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld...

08-03-2016 18:03

The Fenwick Arms revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms revisited

Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Toen hij er een jaar eerder voor het eerst binnenstapte, trof hij pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand r...

07-03-2016 18:02

Momma Cherri's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Momma Cherri's (Revisit)

Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand ligt van de zee in Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkerti...

19-02-2016 19:32

La Rieviera (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Rieviera (Revisit)

Gordon gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan d...

18-02-2016 19:33

Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsey keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen...

17-02-2016 19:32

Moore Place (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place (Revisit)

Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?

16-02-2016 19:34

The Walnut Tree (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree (Revisit)

Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat ...

15-02-2016 19:33

The Glass House (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House (Revisit)

Gordon keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Chef Ramsay is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.

20-10-2015 19:35

Moore Place

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place

Nick en Richard komen beiden uit een andere branche, maar waren op slag verliefd op Moore Place in Esher. Ze kochten de tent en hoopten dat hun enthousiasme hen een eind op weg zou helpen. Gordon bekijkt wat er mis is en besluit dat het res...

19-10-2015 19:37

The Walnut Tree

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree

Restaurant The Walnut Tree verkeert in grote problemen. Het heeft bijna veertig jaar landelijk op de kaart gestaan sinds de eerste eigenaren er een goedlopend Italiaans restaurant van maakten. De nieuwe eigenaar Francesco kocht de tent drie...

16-10-2015 19:41

The Glass House

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House

Iedere zaterdagavond loopt het in The Glass House in Ambleside volledig in het honderd. Gasten die hadden gehoopt op een heerlijk diner, komen bedrogen uit. Zowel de keuken als het bedienend personeel maakt er een rommeltje van. Gordon rolt...

15-10-2015 19:37

Bonapartes

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonapartes

Gordon wordt te hulp geroepen bij bistro Bonapartes in West Yorkshire. Daar staat de 21-jarige Tim aan het hoofd van de keukenbrigade. Hoewel hij beweert dat hij een ware fijnproever is, blijkt zijn cv van geen kanten te kloppen. Tims voorn...

14-10-2015 19:35

La Gondola

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Gondola

Hotel-restaurant La Gondola is in de stad Derby gesitueerd. Als Gordon er binnenstapt, voelt het alsof hij een paar decennia terug in de tijd stapt. Alles ademt de sfeer van de jaren zeventig. Voor Gordon ligt de uitdaging in het motiveren ...

13-10-2015 19:37

Sandgate

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Sandgate

Aan de Britse kust bij het plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. Toch lukt het hen niet om de zaak rendabel te krijgen en staat hun chef-kok Stuart op het punt van i...

12-10-2015 19:36

Oscar's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Oscar's

Gordon reist af naar Oscar's in Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura de scepter zwaait. Zoon Lenin is de chef-kok. De familiebanden zijn echter verre van warm en de zaak verliest een paar dui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!