Programma gemist?

Gordon gaat op tv terug naar Spanje om uit te zien uit hoe het Laurence vergaat op met La uit Parra de Burriana, met een restaurant voor expats in met in Nerja aan de Costa del uit Sol. Eigenaar Laurence de had uit geen spat door restaurantervaring toen hij de zaak begon de met een geleend geld van zijn de vader. Zijn streven in was om de de in tijdens Spanje woonachtige Britten eens iets naar anders voor te in zetten dan de op eeuwige door fish and chips. Het vernieuwde uit restaurant draait op tv nu een van jaar en Gordon is reuze benieuwd de door hoe het er nu voor de staat.

Gordon het keert terug naar Brian en de Elaine, op tv eigenaren van Fenwick Arms het in het landelijke Lancashire. tijdens Toen uit hij er een jaar met eerder voor het door eerst het binnenstapte, trof hij pubeigenaar naar Brian, die als zeer ervaren in horecaman de een keuken met harde hand met regeerde. het De pub zag met eruit alsof de koningin op elk moment kon een aanschuiven aan de de rijkelijk opgedekte tafels. uit Heeft Brian zijn lesje op tv geleerd en de maakt Fenwick het Arms inmiddels in winst?

Gordon een brengt opnieuw met een bezoek aan Momma Cherri's, uit dat op van een steenworp afstand ligt van in de zee door in Brighton. een Eigenaresse Charita Jones produceerde een de geweldig menu uit met op tv klassiekers uit het zuiden van in de Verenigde Staten. het Maar tegelijkertijd had een ze een schuld van in door ruim een ton. Is het Charita uit gelukt om de door boel op het de rit te door houden?

Gordon gaat terug met naar La Riviera, op door de zaak van multimiljonair tijdens Barry Larson. uit De Franse chef-kok en de van hooggeschoolde keukenequipe hadden de maar één ambitie: het een verkrijgen van een in door Michelinster. Gordon adviseerde van om meer tegemoet te komen een aan de eetgewoonten van door de Schotten. in De vraag op tv is of de dat is gelukt.

Gordon Ramsey uit keert terug met in restaurant Bonaparte waar het de 21-jarige de Tim de culinaire scepter van zwaait. Tijdens het zijn eerste naar bezoek ging Gordon uit letterlijk over zijn nek van het naar gerecht uit dat Tim hem het voorschotelde. Toch kreeg Gordon de naar boel binnen naar afzienbare tijd uit op de rit. tijdens Maar is dat nog tijdens steeds het tijdens geval?

Chef uit Ramsay keert terug naar Nick in en Richard van in Moore Place. het Heeft Gordons hulp in tot een succesvol het restaurant naar geleid en is het door pand nog steeds weerzinwekkend het paars op tv gekleurd?

Restaurant de The Walnut met Tree verkeerde tijdens uit Gordons eerste bezoek in het grote problemen. Er was geen een chef-kok, door er kwamen steeds minder door klanten en tijdens de eigenaar wilde zijn een huis verkopen om op zijn een zaak te behouden. Gordon zocht uit een een chef-kok, zodat eigenaar Francesco op tv meer rust in kreeg. Hebben alle veranderingen met geholpen?

Gordon keert terug van naar The de Glass House, waar het het op zaterdagavonden een het tijdens complete chaos was. Chef Ramsay op tv is door benieuwd wie er door nu in de keuken staat en tijdens door of zijn caesarsalade nog altijd op in het op tv menu staat.

Nick en Richard de komen in beiden uit op een andere branche, maar een waren op slag verliefd op naar Moore met Place in van Esher. Ze kochten de tent en een tijdens hoopten dat hun door enthousiasme hen een eind de op weg zou in helpen. Gordon bekijkt wat het er mis is de en besluit dat het van restaurant geen door uitstraling heeft. de Nick en het Richard hopen ondertussen dat de het zaak vol op zit op van Moederdag.

Restaurant The van Walnut op tv Tree verkeert in grote in problemen. Het heeft bijna op tv veertig jaar landelijk op naar de kaart gestaan de sinds het de eerste eigenaren er een uit goedlopend Italiaans restaurant uit op tv van maakten. De nieuwe eigenaar met Francesco kocht op de tent drie jaar geleden, van ging rigoureus verbouwen in en had het gehoopt dat de klanten de met wel zouden komen. Dat met was helaas niet het geval. uit Gordon zoekt van uit tijdens waar het aan in schort.

Iedere in zaterdagavond loopt het in in The tijdens Glass House in Ambleside volledig in naar het met honderd. Gasten die het hadden gehoopt op het een heerlijk diner, de komen bedrogen uit. tijdens Zowel de naar keuken als het het bedienend personeel maakt door er een rommeltje van. Gordon in rolt zijn mouwen op tv op, naar want zonder een uit goede bezetting in het negentig stoelen in tellende restaurant kan op de zaak wel op door sluiten.

Gordon wordt te naar hulp geroepen bij naar naar bistro Bonapartes in West Yorkshire. met Daar staat door de 21-jarige Tim aan de het hoofd op tv van de keukenbrigade. Hoewel hij op uit beweert dat hij een ware met fijnproever door is, blijkt zijn cv door van geen kanten te kloppen. op Tims tijdens voornaamste ambitie door is het worden van door een bekende op tv tv-kok. Dat hij nauwelijks een tijdens ei kan bakken, van doet er niet met toe. van Gordon prikt genadeloos door uit hem heen en het doet wat hij kan om tijdens het door noodlijdende Bonapartes te van redden van Tim een en de door ondergang.

Hotel-restaurant La met Gondola tijdens is in de stad op Derby gesitueerd. de Als Gordon er binnenstapt, voelt een het alsof hij een een paar het decennia terug in de tijd naar stapt. Alles ademt naar de sfeer met van de jaren uit zeventig. Voor van Gordon ligt de uitdaging de in het motiveren tijdens van het personeel het en op tv het updaten van de inrichting. de Het is een zijn doel om La Gondola de te uit prepareren voor de uit 21ste eeuw.

Aan de Britse uit uit kust bij het van plaatsje Folkstone ligt met hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom door van het van gelukkig getrouwde stel tijdens Lois en Peter. Toch lukt op tv het hen niet een om de met zaak rendabel naar te krijgen en staat hun chef-kok naar Stuart op het op punt van instorten. naar Niet zo vreemd, naar tijdens als blijkt dat hij voor vier op van verschillende restaurants kookt. Gordon ziet in wel mogelijkheden op om dit tijdens hedendaagse Fawlty Towers van de een ondergang te redden. uit Dan moeten op tv alle neuzen wel dezelfde een kant op in staan.

Gordon reist in af naar Oscar's in een het Nantwich. Het lijkt het een idyllisch gelegen tijdens Iers familierestaurant, waar eigenaar op tv Maura de scepter het zwaait. Zoon met Lenin is de op tv chef-kok. De familiebanden zijn echter verre de van warm in en de zaak verliest de een paar een duizend tijdens euro per week. een Maar deze problemen zijn nog niets de de vergeleken met het drankprobleem waarmee het Lenin tijdens kampt. Wanneer hij tijdens zijn werk in instort in en naar het ziekenhuis tijdens moet, zet op tv Gordon alle op tv zeilen bij om Oscar's uit te redden.

oktober 2021
09-03-2016 18:01

La Parra revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra revisited

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld...

08-03-2016 18:03

The Fenwick Arms revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms revisited

Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Toen hij er een jaar eerder voor het eerst binnenstapte, trof hij pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand r...

07-03-2016 18:02

Momma Cherri's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Momma Cherri's (Revisit)

Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand ligt van de zee in Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkerti...

19-02-2016 19:32

La Rieviera (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Rieviera (Revisit)

Gordon gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan d...

18-02-2016 19:33

Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsey keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen...

17-02-2016 19:32

Moore Place (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place (Revisit)

Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?

16-02-2016 19:34

The Walnut Tree (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree (Revisit)

Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat ...

15-02-2016 19:33

The Glass House (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House (Revisit)

Gordon keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Chef Ramsay is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.

20-10-2015 19:35

Moore Place

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place

Nick en Richard komen beiden uit een andere branche, maar waren op slag verliefd op Moore Place in Esher. Ze kochten de tent en hoopten dat hun enthousiasme hen een eind op weg zou helpen. Gordon bekijkt wat er mis is en besluit dat het res...

19-10-2015 19:37

The Walnut Tree

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree

Restaurant The Walnut Tree verkeert in grote problemen. Het heeft bijna veertig jaar landelijk op de kaart gestaan sinds de eerste eigenaren er een goedlopend Italiaans restaurant van maakten. De nieuwe eigenaar Francesco kocht de tent drie...

16-10-2015 19:41

The Glass House

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House

Iedere zaterdagavond loopt het in The Glass House in Ambleside volledig in het honderd. Gasten die hadden gehoopt op een heerlijk diner, komen bedrogen uit. Zowel de keuken als het bedienend personeel maakt er een rommeltje van. Gordon rolt...

15-10-2015 19:37

Bonapartes

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonapartes

Gordon wordt te hulp geroepen bij bistro Bonapartes in West Yorkshire. Daar staat de 21-jarige Tim aan het hoofd van de keukenbrigade. Hoewel hij beweert dat hij een ware fijnproever is, blijkt zijn cv van geen kanten te kloppen. Tims voorn...

14-10-2015 19:35

La Gondola

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Gondola

Hotel-restaurant La Gondola is in de stad Derby gesitueerd. Als Gordon er binnenstapt, voelt het alsof hij een paar decennia terug in de tijd stapt. Alles ademt de sfeer van de jaren zeventig. Voor Gordon ligt de uitdaging in het motiveren ...

13-10-2015 19:37

Sandgate

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Sandgate

Aan de Britse kust bij het plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. Toch lukt het hen niet om de zaak rendabel te krijgen en staat hun chef-kok Stuart op het punt van i...

12-10-2015 19:36

Oscar's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Oscar's

Gordon reist af naar Oscar's in Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura de scepter zwaait. Zoon Lenin is de chef-kok. De familiebanden zijn echter verre van warm en de zaak verliest een paar dui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!