Programma gemist?

Gordon gaat terug op tv naar Spanje om met te zien tijdens hoe het Laurence vergaat met met van La Parra uit de Burriana, een restaurant voor uit expats op in Nerja aan de Costa de del Sol. van Eigenaar Laurence had uit geen spat in restaurantervaring toen hij de op zaak begon met geleend uit geld van zijn vader. met Zijn streven op tv was om de in uit in Spanje woonachtige Britten met eens iets anders voor door te zetten dan op de eeuwige fish and chips. tijdens Het vernieuwde door restaurant draait nu op een door jaar en Gordon is op reuze benieuwd hoe op tv het er nu van voor staat.

Gordon in keert terug naar Brian naar en Elaine, eigenaren op van Fenwick een Arms in het landelijke Lancashire. tijdens het Toen hij er een jaar eerder tijdens voor het eerst uit binnenstapte, trof hij op tv pubeigenaar door Brian, die als uit zeer ervaren horecaman de keuken met met harde hand het met regeerde. De pub uit zag eruit alsof de koningin elk uit moment op tv kon aanschuiven aan de rijkelijk op opgedekte tafels. tijdens Heeft op Brian zijn lesje geleerd met en maakt Fenwick Arms inmiddels door tijdens winst?

Gordon brengt opnieuw uit een bezoek het aan Momma Cherri's, dat op tv op het een steenworp afstand de ligt van de op zee in Brighton. het Eigenaresse Charita Jones produceerde een naar geweldig het menu met klassiekers met uit het in zuiden van de Verenigde op Staten. Maar door tegelijkertijd had ze de een schuld van ruim een ton. tijdens Is het het Charita gelukt een om de boel op op de rit te uit houden?

Gordon gaat het terug naar La Riviera, tijdens uit de zaak van multimiljonair Barry Larson. uit De het Franse chef-kok in en de hooggeschoolde keukenequipe met hadden maar van één ambitie: het van verkrijgen van een Michelinster. Gordon door adviseerde om meer een tegemoet te komen van aan de het eetgewoonten van de een Schotten. De vraag is of tijdens dat is op gelukt.

Gordon de Ramsey keert terug in in restaurant Bonaparte waar een de 21-jarige Tim de de culinaire scepter zwaait. door Tijdens de zijn eerste bezoek ging door Gordon letterlijk over het zijn nek uit van het gerecht dat met Tim hem voorschotelde. uit Toch kreeg met Gordon de boel uit binnen afzienbare tijd op de door rit. op tv Maar is dat nog met steeds het de geval?

Chef Ramsay tijdens keert terug naar door Nick met en Richard van Moore Place. Heeft een een Gordons hulp tot een succesvol naar restaurant geleid en tijdens is op tv het pand nog steeds weerzinwekkend paars tijdens een gekleurd?

Restaurant The Walnut uit op tv Tree verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek van in tijdens grote problemen. Er met was geen tijdens chef-kok, er kwamen op tv steeds minder klanten de en de eigenaar wilde naar zijn huis verkopen om zijn het op zaak te behouden. Gordon zocht tijdens een van chef-kok, zodat eigenaar Francesco op meer rust kreeg. Hebben alle tijdens veranderingen het geholpen?

Gordon tijdens keert terug naar de The Glass House, op waar het op zaterdagavonden een een complete een chaos was. Chef met Ramsay is benieuwd een wie er nu in van de van keuken staat en de of zijn caesarsalade nog altijd op van het menu naar staat.

Nick en een Richard komen door beiden uit naar een andere branche, maar waren een op slag verliefd naar op in Moore Place in Esher. Ze naar kochten de tent en het hoopten dat de hun van enthousiasme hen een eind op met weg op tv zou helpen. Gordon bekijkt wat de er mis met is en besluit dat het op tv restaurant geen op tv uitstraling heeft. uit Nick en het Richard hopen ondertussen dat de de zaak door vol zit op het Moederdag.

Restaurant The Walnut op Tree verkeert door in grote problemen. tijdens Het in heeft bijna veertig jaar door landelijk op de kaart de gestaan sinds de eerste uit eigenaren er een naar goedlopend Italiaans het restaurant van maakten. door De nieuwe eigenaar uit Francesco kocht de tent tijdens drie jaar geleden, uit ging een rigoureus verbouwen en op tv had gehoopt dat de klanten op het wel zouden komen. Dat was helaas op tv door niet het geval. Gordon zoekt een uit waar het aan in door schort.

Iedere tijdens zaterdagavond loopt het met in The Glass de House in Ambleside volledig in door het honderd. Gasten op die hadden gehoopt het uit op een heerlijk diner, van komen bedrogen uit. Zowel naar de keuken als de het van bedienend personeel maakt er tijdens een rommeltje van. Gordon tijdens rolt zijn naar mouwen op, want naar zonder een goede bezetting tijdens in in het negentig stoelen tellende restaurant tijdens kan tijdens de zaak wel een sluiten.

Gordon wordt van te hulp een geroepen bij bistro een Bonapartes in West Yorkshire. Daar op tv staat de 21-jarige door Tim naar aan het hoofd met van de keukenbrigade. tijdens Hoewel hij tijdens beweert dat hij een ware fijnproever tijdens is, blijkt zijn met cv van naar geen kanten te kloppen. in Tims voornaamste naar ambitie is het worden het in van een bekende tijdens tv-kok. Dat hij op tv nauwelijks een ei kan bakken, door doet er op tv niet toe. Gordon prikt genadeloos uit door hem uit heen en doet naar wat hij kan de om het noodlijdende Bonapartes door op te redden van in Tim en de door ondergang.

Hotel-restaurant een La Gondola met is in de stad Derby gesitueerd. in Als Gordon er op tv binnenstapt, voelt het een alsof een hij een het paar decennia terug in de tijd op tv stapt. Alles tijdens ademt de sfeer de van de jaren zeventig. tijdens Voor in Gordon ligt de uitdaging in de op het motiveren van de het personeel en de het updaten van met de inrichting. Het is uit zijn doel om La de Gondola te prepareren voor op de 21ste van eeuw.

Aan de Britse op kust bij het op plaatsje uit Folkstone ligt een hotel-restaurant Sandgate, de naar horecadroom van het gelukkig getrouwde stel de Lois en Peter. door Toch lukt op het hen niet met om de zaak rendabel op te krijgen en in op tv staat hun chef-kok Stuart op het het punt van instorten. door Niet zo vreemd, van als op tv blijkt dat hij voor een vier uit verschillende restaurants kookt. Gordon ziet wel op tv mogelijkheden in om dit hedendaagse Fawlty uit Towers van van de ondergang door te redden. Dan moeten de alle neuzen wel dezelfde tijdens kant van op staan.

Gordon reist af naar op tv naar Oscar's in Nantwich. Het met lijkt door een idyllisch gelegen Iers in familierestaurant, waar een eigenaar Maura de scepter zwaait. een Zoon Lenin naar is de chef-kok. De familiebanden uit uit zijn echter verre van warm op en de op zaak verliest een paar het duizend tijdens euro per week. naar Maar deze problemen zijn nog niets naar vergeleken naar met het op drankprobleem waarmee Lenin kampt. Wanneer door hij tijdens naar zijn werk instort met en naar het ziekenhuis moet, door door zet Gordon alle zeilen op bij om Oscar's te tijdens redden.

mei 2019
09-03-2016 18:01

La Parra revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Parra revisited

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld...

08-03-2016 18:03

The Fenwick Arms revisited

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Fenwick Arms revisited

Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Toen hij er een jaar eerder voor het eerst binnenstapte, trof hij pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand r...

07-03-2016 18:02

Momma Cherri's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Momma Cherri's (Revisit)

Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand ligt van de zee in Brighton. Eigenaresse Charita Jones produceerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkerti...

19-02-2016 19:32

La Rieviera (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Rieviera (Revisit)

Gordon gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan d...

18-02-2016 19:33

Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonaparte's (Revisit)

Gordon Ramsey keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen...

17-02-2016 19:32

Moore Place (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place (Revisit)

Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?

16-02-2016 19:34

The Walnut Tree (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree (Revisit)

Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordons eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat ...

15-02-2016 19:33

The Glass House (Revisit)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House (Revisit)

Gordon keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Chef Ramsay is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.

20-10-2015 19:35

Moore Place

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Moore Place

Nick en Richard komen beiden uit een andere branche, maar waren op slag verliefd op Moore Place in Esher. Ze kochten de tent en hoopten dat hun enthousiasme hen een eind op weg zou helpen. Gordon bekijkt wat er mis is en besluit dat het res...

19-10-2015 19:37

The Walnut Tree

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Walnut Tree

Restaurant The Walnut Tree verkeert in grote problemen. Het heeft bijna veertig jaar landelijk op de kaart gestaan sinds de eerste eigenaren er een goedlopend Italiaans restaurant van maakten. De nieuwe eigenaar Francesco kocht de tent drie...

16-10-2015 19:41

The Glass House

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - The Glass House

Iedere zaterdagavond loopt het in The Glass House in Ambleside volledig in het honderd. Gasten die hadden gehoopt op een heerlijk diner, komen bedrogen uit. Zowel de keuken als het bedienend personeel maakt er een rommeltje van. Gordon rolt...

15-10-2015 19:37

Bonapartes

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Bonapartes

Gordon wordt te hulp geroepen bij bistro Bonapartes in West Yorkshire. Daar staat de 21-jarige Tim aan het hoofd van de keukenbrigade. Hoewel hij beweert dat hij een ware fijnproever is, blijkt zijn cv van geen kanten te kloppen. Tims voorn...

14-10-2015 19:35

La Gondola

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - La Gondola

Hotel-restaurant La Gondola is in de stad Derby gesitueerd. Als Gordon er binnenstapt, voelt het alsof hij een paar decennia terug in de tijd stapt. Alles ademt de sfeer van de jaren zeventig. Voor Gordon ligt de uitdaging in het motiveren ...

13-10-2015 19:37

Sandgate

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Sandgate

Aan de Britse kust bij het plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. Toch lukt het hen niet om de zaak rendabel te krijgen en staat hun chef-kok Stuart op het punt van i...

12-10-2015 19:36

Oscar's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) - Oscar's

Gordon reist af naar Oscar's in Nantwich. Het lijkt een idyllisch gelegen Iers familierestaurant, waar eigenaar Maura de scepter zwaait. Zoon Lenin is de chef-kok. De familiebanden zijn echter verre van warm en de zaak verliest een paar dui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist

Britse serie waarin Gordon Ramsay zijn best doet om orde op zaken te stellen in keukens van restaurants waar het flink mis is. Hij doet dit op zijn geheel eigen manier: arrogant, bikkelhard en effectief.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord