Programma gemist?

Penny op tv maakt met Norman, uit Mandy, Sarah en James met een een tocht door de mijnen. Charlie van en kustwachter Ben op zien dat er een met orkaan uit recht op Piekepolder afkomt. Ze door een waarschuwen brandweerman Sam meteen op en hij rukt uit uit om Penny en de naar kinderen uit de op oude mijnen uit te redden. Tot in overmaat van ramp breekt uit er brand de uit in het nieuwe de brandweerstation. van Sam moet racen met om zijn team te in helpen.

Penny uit maakt met Norman, een Mandy, Sarah en van James een tijdens tocht door de mijnen. Charlie en naar kustwachter uit Ben zien dat er het een orkaan recht op van van Piekepolder afkomt. Ze door waarschuwen brandweerman Sam meteen en hij op tv rukt uit uit om Penny en de de kinderen tijdens uit de oude naar mijnen te redden. Tot in overmaat van ramp breekt een het er brand uit in het nieuwe van naar brandweerstation. Sam moet racen om zijn het een team te helpen.

Penny door maakt met Norman, Mandy, Sarah in en James een door uit tocht door de mijnen. Charlie en met kustwachter Ben een zien dat er door een een orkaan recht op Piekepolder afkomt. op tv Brandweerman Sam wordt uit meteen gewaarschuwd en op hij rukt in uit om Penny en de in kinderen van uit de oude mijnen op te tijdens redden. Tot overmaat van ramp breekt van naar er brand uit in het naar nieuwe de brandweerstation. Sam moet racen om zijn van team te op helpen.

Penny maakt met uit tijdens Norman, Mandy Sarah en James de een in tocht door de mijnen. Charlie en naar kustwachter Ben op zien door dat er een uit orkaan recht op Piekepolder afkomt. Brandweerman het Sam de wordt meteen gewaarschuwd naar en hij rukt uit met om Penny en de de in kinderen uit de oude uit mijnen te redden. Tot uit overmaat van ramp van breekt er brand in uit in het op nieuwe de brandweerstation. Sam moet racen uit om zijn uit team te helpen.

oktober 2019
01-01-2019 08:09

Afl. 1

Brandweerman Sam: Helden Van De Storm - Afl. 1

Penny maakt met Norman, Mandy, Sarah en James een tocht door de mijnen. Charlie en kustwachter Ben zien dat er een orkaan recht op Piekepolder afkomt. Ze waarschuwen brandweerman Sam meteen en hij rukt uit om Penny en de kinderen uit de oud...

30-09-2018 10:31

Afl. 1

Brandweerman Sam: Helden Van De Storm - Afl. 1

Penny maakt met Norman, Mandy, Sarah en James een tocht door de mijnen. Charlie en kustwachter Ben zien dat er een orkaan recht op Piekepolder afkomt. Ze waarschuwen brandweerman Sam meteen en hij rukt uit om Penny en de kinderen uit de oud...

01-01-2018 07:59

Afl. 1

Brandweerman Sam: Helden Van De Storm - Afl. 1

Penny maakt met Norman, Mandy, Sarah en James een tocht door de mijnen. Charlie en kustwachter Ben zien dat er een orkaan recht op Piekepolder afkomt. Brandweerman Sam wordt meteen gewaarschuwd en hij rukt uit om Penny en de kinderen uit de...

24-09-2017 10:00

Afl. 1

Brandweerman Sam: Helden Van De Storm - Afl. 1

Penny maakt met Norman, Mandy Sarah en James een tocht door de mijnen. Charlie en kustwachter Ben zien dat er een orkaan recht op Piekepolder afkomt. Brandweerman Sam wordt meteen gewaarschuwd en hij rukt uit om Penny en de kinderen uit de ...

Brandweerman Sam: Helden Van De Storm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandweerman Sam: Helden Van De Storm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandweerman Sam: Helden Van De Storm bij Brandweerman Sam: Helden Van De Storm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandweerman Sam: Helden Van De Storm. Heb je een uitzending van Brandweerman Sam: Helden Van De Storm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brandweerman Sam: Helden Van De Storm gemist

Officier Boyce kondigt aan dat het oude brandweerstation gesloten wordt en er een nieuw, modern brandweerstation wordt gebouwd. Penny gaat met Norman, Mandy Sarah en James een zoektocht door de mijnen maken. Charlie en kustwachter Ben zien dat er een orkaan recht op Piekepolder afkomt. Brandweerman Sam wordt meteen gewaarschuwd en hij rukt uit om Penny en de kinderen uit de oude mijnen te redden. Tot overmaat van ramp breekt er brand uit in het nieuwe brandweerstation en Sam moet racen om zijn team te helpen.

Uitzending gemist van Brandweerman Sam: Helden Van De Storm? Hier kun je alle uitzendingen van Brandweerman Sam: Helden Van De Storm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 08:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!