Programma gemist?

Verslag van naar de race met op het Circuit of the naar Americas in tijdens Texas. Deze staat naar voor de vierde door keer het op de kalender van het World door Endurance Championship. De een eerste twee edities met op tv werden gewonnen door Audi, terwijl vorig door jaar de Porsche het beste een was.

Verslag van in de een race in Mexico. Voor het eerst tijdens in een in kwart eeuw met wordt er op het Autodromo een Hermanos Rodriguez uit weer een van race gereden die een meetelt voor het de WK langeafstandsracen. Audi, Porsche in en Toyota hebben tijdens dus geen data met beschikbaar en moeten alles de zelf uit ontdekken.

Verslag in van de Duitse naar ronde op de Nürburgring de van uit het World Endurance Championship. Op op tv een korte versie van door dit legendarische tijdens circuit strijden de coureurs de zes tijdens uur lang uit met elkaar om te bepalen tijdens wie de sterkste met is.

Verslag het van deze uit zesuursrace die wordt verreden de op het circuit Spa-Francorchamps. een Deze race tijdens is de laatste op langeafstandsrace voor de met 24 uur met van Le Mans en is uit daarmee een belangrijke test door voor de door beroemde race op op het Franse met asfalt.

Verslag uit van de eerste ronde tijdens van het kampioenschap: met de zes uur van een Silverstone, een die in Engeland van wordt verreden.

Verslag naar van de tijdens achtste en laatste op tv race van het wereldkampioenschap. Deze naar ronde wordt verreden met in het zonnige Bahrein. op tv van Porsche en Audi hebben al races in een gewonnen, maar Toyota staat nog het altijd droog en in krijgt dus uit een laatste kans om van tijdens de hatelijke nul op met zeges af te in komen.

Verslag van de uit zevende uit ronde. De een teams reizen af naar het een Formule de 1-circuit van Shanghai. Vorig de jaar pakte het Toyota-duo naar Anthony Davidson en Sebastien uit in Buemi de zege.

Verslag van de met zesde ronde het van WK-langeafstandsracen. Deze wordt de door verreden op het circuit van uit Fuji in Japan. Een op thuisrace voor regerend in kampioen de Toyota, dat dit seizoen een nog geen race in heeft op gewonnen.

Verslag door van de vijfde race van met het seizoen. Deze op tv vindt plaats op uit het Circuit door of the Americas tijdens in door Texas.

Verslag van van de derde op tv ronde van het World Endurance uit op tv Championship, oftewel: de Zes in Uur van de naar Nürburgring. Dit circuit is bij de de met echte autosportfan een vertrouwde op baan, omdat het het circuit de gastheer het is van zeer uiteenlopende op naar raceklassen.

april 2020
02-10-2016 14:40

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de race op het Circuit of the Americas in Texas. Deze staat voor de vierde keer op de kalender van het World Endurance Championship. De eerste twee edities werden gewonnen door Audi, terwijl vorig jaar Porsche het beste was.

18-09-2016 14:35

Mexico

RTL GP: WEC - Mexico

Verslag van de race in Mexico. Voor het eerst in een kwart eeuw wordt er op het Autodromo Hermanos Rodriguez weer een race gereden die meetelt voor het WK langeafstandsracen. Audi, Porsche en Toyota hebben dus geen data beschikbaar en moete...

04-09-2016 14:30

Duitsland

RTL GP: WEC - Duitsland

Verslag van de Duitse ronde op de Nürburgring van het World Endurance Championship. Op een korte versie van dit legendarische circuit strijden de coureurs zes uur lang met elkaar om te bepalen wie de sterkste is.

05-06-2016 14:30

België

RTL GP: WEC - België

Verslag van deze zesuursrace die wordt verreden op het circuit Spa-Francorchamps. Deze race is de laatste langeafstandsrace voor de 24 uur van Le Mans en is daarmee een belangrijke test voor de beroemde race op het Franse asfalt.

01-05-2016 15:06

Engeland

RTL GP: WEC - Engeland

Verslag van de eerste ronde van het kampioenschap: de zes uur van Silverstone, die in Engeland wordt verreden.

06-12-2015 15:52

Bahrein

RTL GP: WEC - Bahrein

Verslag van de achtste en laatste race van het wereldkampioenschap. Deze ronde wordt verreden in het zonnige Bahrein. Porsche en Audi hebben al races gewonnen, maar Toyota staat nog altijd droog en krijgt dus een laatste kans om van de hate...

15-11-2015 15:28

China

RTL GP: WEC - China

Verslag van de zevende ronde. De teams reizen af naar het Formule 1-circuit van Shanghai. Vorig jaar pakte het Toyota-duo Anthony Davidson en Sebastien Buemi de zege.

01-11-2015 15:01

Japan

RTL GP: WEC - Japan

Verslag van de zesde ronde van WK-langeafstandsracen. Deze wordt verreden op het circuit van Fuji in Japan. Een thuisrace voor regerend kampioen Toyota, dat dit seizoen nog geen race heeft gewonnen.

27-09-2015 15:05

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de vijfde race van het seizoen. Deze vindt plaats op het Circuit of the Americas in Texas.

13-09-2015 14:30

Nürburgring

RTL GP: WEC - Nürburgring

Verslag van de derde ronde van het World Endurance Championship, oftewel: de Zes Uur van de Nürburgring. Dit circuit is bij de echte autosportfan een vertrouwde baan, omdat het circuit de gastheer is van zeer uiteenlopende raceklassen.

RTL GP: WEC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: WEC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: WEC bij RTL GP: WEC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: WEC. Heb je een uitzending van RTL GP: WEC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: WEC gemist

Het World Endurance Championship is een serie langeafstandsraces met de 24 uur van Le Mans als bekendste race. Grote namen in het kampioenschap zijn Porsche, Toyota en Audi.

Uitzending gemist van RTL GP: WEC? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: WEC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 14:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!