Programma gemist?

Verslag van de het van race op het Circuit of in the Americas in Texas. de Deze staat naar voor een de vierde keer van op de kalender van het World in Endurance Championship. De op tv eerste twee de edities op tv werden gewonnen door Audi, terwijl vorig door jaar Porsche het een beste door was.

Verslag van van de race in Mexico. naar Voor het eerst het in een een kwart eeuw wordt er door op het Autodromo in Hermanos een Rodriguez weer een uit race gereden die meetelt voor in het WK door langeafstandsracen. Audi, de Porsche en Toyota met hebben dus geen data op tv beschikbaar en de moeten alles zelf tijdens ontdekken.

Verslag van de de Duitse naar ronde op de Nürburgring naar van de het World Endurance op Championship. Op een korte versie uit van dit legendarische door circuit strijden de de coureurs zes uur lang in met naar elkaar om te bepalen van wie door de sterkste is.

Verslag van de deze zesuursrace die door wordt van verreden op het circuit Spa-Francorchamps. de Deze race is de het naar laatste langeafstandsrace voor de 24 door uur van van Le Mans en is de daarmee op een belangrijke test voor op tv de beroemde race op het naar de Franse asfalt.

Verslag met van de eerste een ronde van op het kampioenschap: de zes uur van met Silverstone, die door in Engeland wordt door verreden.

Verslag van op de achtste en door laatste race van het uit wereldkampioenschap. Deze ronde de wordt met verreden in naar het zonnige Bahrein. Porsche en Audi door met hebben al races gewonnen, op maar Toyota staat nog altijd op van droog en krijgt dus een laatste met kans om van een de hatelijke nul met zeges af te naar op komen.

Verslag van de het zevende op ronde. De teams op tv reizen af naar het naar Formule het 1-circuit van Shanghai. Vorig op tv jaar pakte het Toyota-duo Anthony een Davidson en Sebastien het tijdens Buemi de zege.

Verslag van de in zesde ronde van tijdens op tv WK-langeafstandsracen. Deze wordt verreden het op het circuit van Fuji tijdens een in Japan. Een thuisrace voor een regerend kampioen Toyota, dat door dit seizoen nog van naar geen race heeft van gewonnen.

Verslag tijdens van de vijfde race door van de het seizoen. Deze vindt op plaats op uit het Circuit of the Americas in op tv met Texas.

Verslag van de in uit derde ronde van het World een Endurance door Championship, oftewel: de Zes het Uur van de met Nürburgring. Dit circuit is uit bij uit de echte autosportfan een vertrouwde uit baan, omdat het circuit een in de gastheer is van met zeer uiteenlopende in raceklassen.

augustus 2020
02-10-2016 14:40

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de race op het Circuit of the Americas in Texas. Deze staat voor de vierde keer op de kalender van het World Endurance Championship. De eerste twee edities werden gewonnen door Audi, terwijl vorig jaar Porsche het beste was.

18-09-2016 14:35

Mexico

RTL GP: WEC - Mexico

Verslag van de race in Mexico. Voor het eerst in een kwart eeuw wordt er op het Autodromo Hermanos Rodriguez weer een race gereden die meetelt voor het WK langeafstandsracen. Audi, Porsche en Toyota hebben dus geen data beschikbaar en moete...

04-09-2016 14:30

Duitsland

RTL GP: WEC - Duitsland

Verslag van de Duitse ronde op de Nürburgring van het World Endurance Championship. Op een korte versie van dit legendarische circuit strijden de coureurs zes uur lang met elkaar om te bepalen wie de sterkste is.

05-06-2016 14:30

België

RTL GP: WEC - België

Verslag van deze zesuursrace die wordt verreden op het circuit Spa-Francorchamps. Deze race is de laatste langeafstandsrace voor de 24 uur van Le Mans en is daarmee een belangrijke test voor de beroemde race op het Franse asfalt.

01-05-2016 15:06

Engeland

RTL GP: WEC - Engeland

Verslag van de eerste ronde van het kampioenschap: de zes uur van Silverstone, die in Engeland wordt verreden.

06-12-2015 15:52

Bahrein

RTL GP: WEC - Bahrein

Verslag van de achtste en laatste race van het wereldkampioenschap. Deze ronde wordt verreden in het zonnige Bahrein. Porsche en Audi hebben al races gewonnen, maar Toyota staat nog altijd droog en krijgt dus een laatste kans om van de hate...

15-11-2015 15:28

China

RTL GP: WEC - China

Verslag van de zevende ronde. De teams reizen af naar het Formule 1-circuit van Shanghai. Vorig jaar pakte het Toyota-duo Anthony Davidson en Sebastien Buemi de zege.

01-11-2015 15:01

Japan

RTL GP: WEC - Japan

Verslag van de zesde ronde van WK-langeafstandsracen. Deze wordt verreden op het circuit van Fuji in Japan. Een thuisrace voor regerend kampioen Toyota, dat dit seizoen nog geen race heeft gewonnen.

27-09-2015 15:05

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de vijfde race van het seizoen. Deze vindt plaats op het Circuit of the Americas in Texas.

13-09-2015 14:30

Nürburgring

RTL GP: WEC - Nürburgring

Verslag van de derde ronde van het World Endurance Championship, oftewel: de Zes Uur van de Nürburgring. Dit circuit is bij de echte autosportfan een vertrouwde baan, omdat het circuit de gastheer is van zeer uiteenlopende raceklassen.

RTL GP: WEC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: WEC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: WEC bij RTL GP: WEC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: WEC. Heb je een uitzending van RTL GP: WEC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: WEC gemist

Het World Endurance Championship is een serie langeafstandsraces met de 24 uur van Le Mans als bekendste race. Grote namen in het kampioenschap zijn Porsche, Toyota en Audi.

Uitzending gemist van RTL GP: WEC? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: WEC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 14:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!