Programma gemist?

Verslag op van de race op op het met Circuit of the de Americas in Texas. Deze staat voor naar de vierde door keer door op de kalender het van het World op tv Endurance Championship. De een eerste twee edities een werden gewonnen door een Audi, terwijl vorig jaar Porsche op tv het beste van was.

Verslag op tv van de race in Mexico. de Voor met het eerst in een kwart in eeuw wordt er de op het met Autodromo Hermanos op tv Rodriguez weer een race gereden in die meetelt voor de op tv het WK langeafstandsracen. door Audi, Porsche en de Toyota hebben dus geen met data beschikbaar en moeten alles op tv zelf in ontdekken.

Verslag naar van de Duitse in ronde op naar de Nürburgring van de het World Endurance door Championship. Op een korte uit versie van een dit legendarische circuit op tv strijden de coureurs zes uur op tv lang met elkaar om een te bepalen op tv wie de tijdens sterkste is.

Verslag een van deze zesuursrace die met wordt verreden op het het uit circuit Spa-Francorchamps. Deze race is de op tv op tv laatste langeafstandsrace voor de 24 uur op van de Le Mans en is daarmee het een belangrijke het test door voor de beroemde tijdens race op het Franse met asfalt.

Verslag van de in eerste ronde van in het kampioenschap: door de zes uur van met Silverstone, die op tv in Engeland wordt een verreden.

Verslag van de een achtste en laatste uit de race van het uit wereldkampioenschap. Deze ronde wordt verreden in op tv het zonnige van Bahrein. Porsche en Audi op hebben al races naar gewonnen, maar Toyota van staat nog altijd de tijdens droog en krijgt door dus een laatste kans om het van de op hatelijke nul zeges af te van in komen.

Verslag in van de zevende met ronde. De teams reizen op af op naar het Formule met 1-circuit van Shanghai. Vorig jaar naar pakte uit het Toyota-duo Anthony Davidson uit en Sebastien een Buemi de zege.

Verslag van in de zesde ronde van de WK-langeafstandsracen. Deze wordt de verreden op het met circuit van het Fuji in Japan. een Een thuisrace voor regerend op tv kampioen naar Toyota, dat dit seizoen nog door op geen race heeft naar gewonnen.

Verslag van de het vijfde tijdens race van in het seizoen. Deze de vindt plaats op het Circuit of tijdens the door Americas in van Texas.

Verslag uit van de derde ronde door van het World Endurance in Championship, oftewel: op tv de met Zes Uur van de Nürburgring. door Dit circuit is naar bij de de echte autosportfan een de vertrouwde baan, tijdens omdat het circuit de gastheer is tijdens van zeer van uiteenlopende met raceklassen.

april 2021
02-10-2016 14:40

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de race op het Circuit of the Americas in Texas. Deze staat voor de vierde keer op de kalender van het World Endurance Championship. De eerste twee edities werden gewonnen door Audi, terwijl vorig jaar Porsche het beste was.

18-09-2016 14:35

Mexico

RTL GP: WEC - Mexico

Verslag van de race in Mexico. Voor het eerst in een kwart eeuw wordt er op het Autodromo Hermanos Rodriguez weer een race gereden die meetelt voor het WK langeafstandsracen. Audi, Porsche en Toyota hebben dus geen data beschikbaar en moete...

04-09-2016 14:30

Duitsland

RTL GP: WEC - Duitsland

Verslag van de Duitse ronde op de Nürburgring van het World Endurance Championship. Op een korte versie van dit legendarische circuit strijden de coureurs zes uur lang met elkaar om te bepalen wie de sterkste is.

05-06-2016 14:30

België

RTL GP: WEC - België

Verslag van deze zesuursrace die wordt verreden op het circuit Spa-Francorchamps. Deze race is de laatste langeafstandsrace voor de 24 uur van Le Mans en is daarmee een belangrijke test voor de beroemde race op het Franse asfalt.

01-05-2016 15:06

Engeland

RTL GP: WEC - Engeland

Verslag van de eerste ronde van het kampioenschap: de zes uur van Silverstone, die in Engeland wordt verreden.

06-12-2015 15:52

Bahrein

RTL GP: WEC - Bahrein

Verslag van de achtste en laatste race van het wereldkampioenschap. Deze ronde wordt verreden in het zonnige Bahrein. Porsche en Audi hebben al races gewonnen, maar Toyota staat nog altijd droog en krijgt dus een laatste kans om van de hate...

15-11-2015 15:28

China

RTL GP: WEC - China

Verslag van de zevende ronde. De teams reizen af naar het Formule 1-circuit van Shanghai. Vorig jaar pakte het Toyota-duo Anthony Davidson en Sebastien Buemi de zege.

01-11-2015 15:01

Japan

RTL GP: WEC - Japan

Verslag van de zesde ronde van WK-langeafstandsracen. Deze wordt verreden op het circuit van Fuji in Japan. Een thuisrace voor regerend kampioen Toyota, dat dit seizoen nog geen race heeft gewonnen.

27-09-2015 15:05

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de vijfde race van het seizoen. Deze vindt plaats op het Circuit of the Americas in Texas.

13-09-2015 14:30

Nürburgring

RTL GP: WEC - Nürburgring

Verslag van de derde ronde van het World Endurance Championship, oftewel: de Zes Uur van de Nürburgring. Dit circuit is bij de echte autosportfan een vertrouwde baan, omdat het circuit de gastheer is van zeer uiteenlopende raceklassen.

RTL GP: WEC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: WEC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: WEC bij RTL GP: WEC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: WEC. Heb je een uitzending van RTL GP: WEC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: WEC gemist

Het World Endurance Championship is een serie langeafstandsraces met de 24 uur van Le Mans als bekendste race. Grote namen in het kampioenschap zijn Porsche, Toyota en Audi.

Uitzending gemist van RTL GP: WEC? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: WEC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 14:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!