Programma gemist?

Verslag van de de race de op het Circuit of the op tv Americas in van Texas. met Deze staat voor het de vierde keer op van de kalender van het World door op Endurance Championship. De eerste twee door edities werden gewonnen door tijdens uit Audi, terwijl vorig een jaar Porsche het beste met was.

Verslag op van de race in naar Mexico. Voor in het eerst in een op tv kwart het eeuw wordt er op het Autodromo naar Hermanos in Rodriguez weer door een race gereden de die meetelt voor het van WK langeafstandsracen. Audi, Porsche en tijdens Toyota hebben een dus geen van data beschikbaar een en moeten alles zelf een ontdekken.

Verslag van de uit Duitse naar ronde op de Nürburgring van met het van World Endurance door Championship. Op een korte versie van uit dit het legendarische circuit strijden van de coureurs zes uur het lang met elkaar met om te de bepalen wie de sterkste een is.

Verslag van deze uit van zesuursrace die wordt verreden op de het met circuit Spa-Francorchamps. Deze race is in de laatste in langeafstandsrace voor uit de 24 uur van op Le Mans en is op tv daarmee een een belangrijke test voor de beroemde met race op het van op Franse asfalt.

Verslag uit van de eerste ronde met van het door kampioenschap: de zes de uur van Silverstone, die de in Engeland naar wordt verreden.

Verslag van op de achtste met en laatste op race van het een wereldkampioenschap. Deze ronde wordt verreden in tijdens het tijdens zonnige Bahrein. Porsche en uit Audi hebben al de races gewonnen, maar Toyota een staat op nog altijd droog en op tv krijgt in dus een laatste kans om van het door de hatelijke nul zeges af het te naar komen.

Verslag van de tijdens zevende door ronde. De teams reizen af het naar het naar Formule de 1-circuit van Shanghai. Vorig jaar een pakte van het Toyota-duo Anthony Davidson en Sebastien in Buemi tijdens de zege.

Verslag op tv van de zesde in ronde van WK-langeafstandsracen. Deze een wordt een verreden op het uit circuit van Fuji door in Japan. Een thuisrace voor regerend door kampioen van Toyota, dat tijdens dit seizoen nog een geen race heeft op gewonnen.

Verslag van de uit vijfde race van met het een seizoen. Deze vindt plaats op de het Circuit of van the Americas in met naar Texas.

Verslag van uit de derde van ronde van het World met Endurance Championship, oftewel: van de uit Zes Uur van de Nürburgring. door Dit circuit is met bij de echte het autosportfan een vertrouwde baan, door omdat in het circuit de gastheer op tv is van naar zeer uiteenlopende met raceklassen.

januari 2020
02-10-2016 14:40

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de race op het Circuit of the Americas in Texas. Deze staat voor de vierde keer op de kalender van het World Endurance Championship. De eerste twee edities werden gewonnen door Audi, terwijl vorig jaar Porsche het beste was.

18-09-2016 14:35

Mexico

RTL GP: WEC - Mexico

Verslag van de race in Mexico. Voor het eerst in een kwart eeuw wordt er op het Autodromo Hermanos Rodriguez weer een race gereden die meetelt voor het WK langeafstandsracen. Audi, Porsche en Toyota hebben dus geen data beschikbaar en moete...

04-09-2016 14:30

Duitsland

RTL GP: WEC - Duitsland

Verslag van de Duitse ronde op de Nürburgring van het World Endurance Championship. Op een korte versie van dit legendarische circuit strijden de coureurs zes uur lang met elkaar om te bepalen wie de sterkste is.

05-06-2016 14:30

België

RTL GP: WEC - België

Verslag van deze zesuursrace die wordt verreden op het circuit Spa-Francorchamps. Deze race is de laatste langeafstandsrace voor de 24 uur van Le Mans en is daarmee een belangrijke test voor de beroemde race op het Franse asfalt.

01-05-2016 15:06

Engeland

RTL GP: WEC - Engeland

Verslag van de eerste ronde van het kampioenschap: de zes uur van Silverstone, die in Engeland wordt verreden.

06-12-2015 15:52

Bahrein

RTL GP: WEC - Bahrein

Verslag van de achtste en laatste race van het wereldkampioenschap. Deze ronde wordt verreden in het zonnige Bahrein. Porsche en Audi hebben al races gewonnen, maar Toyota staat nog altijd droog en krijgt dus een laatste kans om van de hate...

15-11-2015 15:28

China

RTL GP: WEC - China

Verslag van de zevende ronde. De teams reizen af naar het Formule 1-circuit van Shanghai. Vorig jaar pakte het Toyota-duo Anthony Davidson en Sebastien Buemi de zege.

01-11-2015 15:01

Japan

RTL GP: WEC - Japan

Verslag van de zesde ronde van WK-langeafstandsracen. Deze wordt verreden op het circuit van Fuji in Japan. Een thuisrace voor regerend kampioen Toyota, dat dit seizoen nog geen race heeft gewonnen.

27-09-2015 15:05

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de vijfde race van het seizoen. Deze vindt plaats op het Circuit of the Americas in Texas.

13-09-2015 14:30

Nürburgring

RTL GP: WEC - Nürburgring

Verslag van de derde ronde van het World Endurance Championship, oftewel: de Zes Uur van de Nürburgring. Dit circuit is bij de echte autosportfan een vertrouwde baan, omdat het circuit de gastheer is van zeer uiteenlopende raceklassen.

RTL GP: WEC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: WEC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: WEC bij RTL GP: WEC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: WEC. Heb je een uitzending van RTL GP: WEC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: WEC gemist

Het World Endurance Championship is een serie langeafstandsraces met de 24 uur van Le Mans als bekendste race. Grote namen in het kampioenschap zijn Porsche, Toyota en Audi.

Uitzending gemist van RTL GP: WEC? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: WEC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 28-12-2019 om 17:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!