Programma gemist?

Verslag in van de race op het op tv naar Circuit of the Americas in een Texas. Deze staat voor uit de vierde keer met op tijdens de kalender van het World een Endurance Championship. op tv De eerste twee naar edities werden gewonnen door op tv Audi, terwijl vorig de jaar op Porsche het beste tijdens was.

Verslag van uit de race in Mexico. door Voor het een eerst in een door kwart op eeuw wordt er op het Autodromo tijdens Hermanos Rodriguez van weer een een race gereden die meetelt van voor het uit WK langeafstandsracen. Audi, uit Porsche en Toyota hebben door dus geen data beschikbaar van in en moeten alles tijdens zelf ontdekken.

Verslag tijdens van de Duitse het ronde op de op Nürburgring van het World de Endurance Championship. Op door een korte versie van door tijdens dit legendarische circuit strijden tijdens de coureurs met zes uur lang met van elkaar om te bepalen wie een de de sterkste is.

Verslag van deze in zesuursrace die naar wordt verreden op naar het circuit Spa-Francorchamps. tijdens Deze race is in de laatste langeafstandsrace de voor de 24 uur uit van Le Mans een en is daarmee naar een op belangrijke test op voor de beroemde race op het van Franse met asfalt.

Verslag met van de eerste uit ronde van het kampioenschap: tijdens de zes uur in van Silverstone, die van in Engeland uit wordt verreden.

Verslag van de tijdens achtste en laatste van naar race van het wereldkampioenschap. Deze ronde van wordt verreden op in het zonnige Bahrein. uit Porsche het en Audi hebben al races op tv gewonnen, in maar Toyota staat het nog altijd droog en krijgt het dus een door laatste kans om naar van de hatelijke naar nul zeges door af te op tv komen.

Verslag het van de zevende het ronde. De een teams reizen af naar het Formule een 1-circuit met van Shanghai. Vorig jaar pakte de de het Toyota-duo Anthony Davidson van en Sebastien Buemi de een zege.

Verslag van de van zesde ronde van de met WK-langeafstandsracen. Deze wordt verreden tijdens op het circuit de van Fuji in Japan. Een van thuisrace voor regerend van kampioen Toyota, dat het dit seizoen nog een geen de race heeft van gewonnen.

Verslag een van de vijfde race van een het op tv seizoen. Deze vindt plaats de op het van Circuit of the Americas in naar uit Texas.

Verslag tijdens van de naar derde ronde van op tv het World Endurance Championship, oftewel: met de Zes in Uur van naar de Nürburgring. Dit door circuit is bij de tijdens echte autosportfan een vertrouwde de baan, omdat het circuit het met de gastheer is van zeer uiteenlopende met uit raceklassen.

augustus 2021
02-10-2016 14:40

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de race op het Circuit of the Americas in Texas. Deze staat voor de vierde keer op de kalender van het World Endurance Championship. De eerste twee edities werden gewonnen door Audi, terwijl vorig jaar Porsche het beste was.

18-09-2016 14:35

Mexico

RTL GP: WEC - Mexico

Verslag van de race in Mexico. Voor het eerst in een kwart eeuw wordt er op het Autodromo Hermanos Rodriguez weer een race gereden die meetelt voor het WK langeafstandsracen. Audi, Porsche en Toyota hebben dus geen data beschikbaar en moete...

04-09-2016 14:30

Duitsland

RTL GP: WEC - Duitsland

Verslag van de Duitse ronde op de Nürburgring van het World Endurance Championship. Op een korte versie van dit legendarische circuit strijden de coureurs zes uur lang met elkaar om te bepalen wie de sterkste is.

05-06-2016 14:30

België

RTL GP: WEC - België

Verslag van deze zesuursrace die wordt verreden op het circuit Spa-Francorchamps. Deze race is de laatste langeafstandsrace voor de 24 uur van Le Mans en is daarmee een belangrijke test voor de beroemde race op het Franse asfalt.

01-05-2016 15:06

Engeland

RTL GP: WEC - Engeland

Verslag van de eerste ronde van het kampioenschap: de zes uur van Silverstone, die in Engeland wordt verreden.

06-12-2015 15:52

Bahrein

RTL GP: WEC - Bahrein

Verslag van de achtste en laatste race van het wereldkampioenschap. Deze ronde wordt verreden in het zonnige Bahrein. Porsche en Audi hebben al races gewonnen, maar Toyota staat nog altijd droog en krijgt dus een laatste kans om van de hate...

15-11-2015 15:28

China

RTL GP: WEC - China

Verslag van de zevende ronde. De teams reizen af naar het Formule 1-circuit van Shanghai. Vorig jaar pakte het Toyota-duo Anthony Davidson en Sebastien Buemi de zege.

01-11-2015 15:01

Japan

RTL GP: WEC - Japan

Verslag van de zesde ronde van WK-langeafstandsracen. Deze wordt verreden op het circuit van Fuji in Japan. Een thuisrace voor regerend kampioen Toyota, dat dit seizoen nog geen race heeft gewonnen.

27-09-2015 15:05

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de vijfde race van het seizoen. Deze vindt plaats op het Circuit of the Americas in Texas.

13-09-2015 14:30

Nürburgring

RTL GP: WEC - Nürburgring

Verslag van de derde ronde van het World Endurance Championship, oftewel: de Zes Uur van de Nürburgring. Dit circuit is bij de echte autosportfan een vertrouwde baan, omdat het circuit de gastheer is van zeer uiteenlopende raceklassen.

RTL GP: WEC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: WEC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: WEC bij RTL GP: WEC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: WEC. Heb je een uitzending van RTL GP: WEC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: WEC gemist

Het World Endurance Championship is een serie langeafstandsraces met de 24 uur van Le Mans als bekendste race. Grote namen in het kampioenschap zijn Porsche, Toyota en Audi.

Uitzending gemist van RTL GP: WEC? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: WEC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 14:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!