Programma gemist?

Verslag van de een op tv race op het Circuit of the van Americas door in Texas. Deze staat het voor de vierde keer het op tv op de kalender van het in World Endurance Championship. een De eerste met twee edities werden gewonnen door door Audi, terwijl door vorig jaar Porsche het in met beste was.

Verslag naar van de race in Mexico. op Voor het uit eerst in een een kwart eeuw wordt er op tv op het uit Autodromo Hermanos met Rodriguez weer een race gereden met die meetelt naar voor tijdens het WK langeafstandsracen. Audi, op Porsche en Toyota uit hebben dus geen van data beschikbaar en van moeten alles zelf uit ontdekken.

Verslag het van de Duitse ronde op in de Nürburgring van op een het World Endurance Championship. Op met een uit korte versie van dit door legendarische circuit strijden door de coureurs zes uur door lang met elkaar op tv om te bepalen wie de de sterkste uit is.

Verslag met van deze uit zesuursrace die wordt verreden van op het circuit Spa-Francorchamps. Deze een een race is de laatste op langeafstandsrace voor de 24 uur van van het Le Mans en is een daarmee een het belangrijke test voor de van beroemde race op het in Franse uit asfalt.

Verslag van de de eerste op ronde van het in kampioenschap: de zes met uur van Silverstone, die op tv in Engeland met wordt verreden.

Verslag de van de achtste door en laatste op tv race van het wereldkampioenschap. Deze op tv ronde tijdens wordt verreden in op tv het zonnige Bahrein. Porsche door en Audi hebben al races in op gewonnen, maar Toyota de staat nog altijd droog en krijgt door op tv dus een laatste kans om van het de hatelijke nul tijdens zeges met af te met komen.

Verslag van door de een zevende ronde. De op tv teams reizen af naar van het Formule 1-circuit van Shanghai. naar Vorig jaar pakte de het Toyota-duo Anthony op Davidson van en Sebastien Buemi de van zege.

Verslag tijdens van de zesde met ronde van WK-langeafstandsracen. Deze wordt op verreden op naar het circuit van op tv Fuji het in Japan. Een door thuisrace voor regerend kampioen een Toyota, dat dit het seizoen nog het geen race heeft tijdens gewonnen.

Verslag naar van de vijfde race van naar het seizoen. Deze in vindt op plaats op het Circuit met of de the Americas in tijdens Texas.

Verslag naar van de derde ronde van de het het World Endurance een Championship, oftewel: de Zes op Uur van de Nürburgring. Dit van circuit is bij naar de door echte autosportfan een vertrouwde baan, naar naar omdat het circuit de gastheer is op tv met van zeer uiteenlopende de raceklassen.

november 2020
02-10-2016 14:40

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de race op het Circuit of the Americas in Texas. Deze staat voor de vierde keer op de kalender van het World Endurance Championship. De eerste twee edities werden gewonnen door Audi, terwijl vorig jaar Porsche het beste was.

18-09-2016 14:35

Mexico

RTL GP: WEC - Mexico

Verslag van de race in Mexico. Voor het eerst in een kwart eeuw wordt er op het Autodromo Hermanos Rodriguez weer een race gereden die meetelt voor het WK langeafstandsracen. Audi, Porsche en Toyota hebben dus geen data beschikbaar en moete...

04-09-2016 14:30

Duitsland

RTL GP: WEC - Duitsland

Verslag van de Duitse ronde op de Nürburgring van het World Endurance Championship. Op een korte versie van dit legendarische circuit strijden de coureurs zes uur lang met elkaar om te bepalen wie de sterkste is.

05-06-2016 14:30

België

RTL GP: WEC - België

Verslag van deze zesuursrace die wordt verreden op het circuit Spa-Francorchamps. Deze race is de laatste langeafstandsrace voor de 24 uur van Le Mans en is daarmee een belangrijke test voor de beroemde race op het Franse asfalt.

01-05-2016 15:06

Engeland

RTL GP: WEC - Engeland

Verslag van de eerste ronde van het kampioenschap: de zes uur van Silverstone, die in Engeland wordt verreden.

06-12-2015 15:52

Bahrein

RTL GP: WEC - Bahrein

Verslag van de achtste en laatste race van het wereldkampioenschap. Deze ronde wordt verreden in het zonnige Bahrein. Porsche en Audi hebben al races gewonnen, maar Toyota staat nog altijd droog en krijgt dus een laatste kans om van de hate...

15-11-2015 15:28

China

RTL GP: WEC - China

Verslag van de zevende ronde. De teams reizen af naar het Formule 1-circuit van Shanghai. Vorig jaar pakte het Toyota-duo Anthony Davidson en Sebastien Buemi de zege.

01-11-2015 15:01

Japan

RTL GP: WEC - Japan

Verslag van de zesde ronde van WK-langeafstandsracen. Deze wordt verreden op het circuit van Fuji in Japan. Een thuisrace voor regerend kampioen Toyota, dat dit seizoen nog geen race heeft gewonnen.

27-09-2015 15:05

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de vijfde race van het seizoen. Deze vindt plaats op het Circuit of the Americas in Texas.

13-09-2015 14:30

Nürburgring

RTL GP: WEC - Nürburgring

Verslag van de derde ronde van het World Endurance Championship, oftewel: de Zes Uur van de Nürburgring. Dit circuit is bij de echte autosportfan een vertrouwde baan, omdat het circuit de gastheer is van zeer uiteenlopende raceklassen.

RTL GP: WEC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: WEC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: WEC bij RTL GP: WEC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: WEC. Heb je een uitzending van RTL GP: WEC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: WEC gemist

Het World Endurance Championship is een serie langeafstandsraces met de 24 uur van Le Mans als bekendste race. Grote namen in het kampioenschap zijn Porsche, Toyota en Audi.

Uitzending gemist van RTL GP: WEC? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: WEC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 14:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!