Programma gemist?

Verslag van de uit race de op het Circuit of the door Americas in met Texas. Deze uit staat voor de uit vierde keer op de de kalender van het World een Endurance van Championship. De eerste twee het edities werden uit gewonnen door Audi, terwijl vorig op tv jaar Porsche het met beste op was.

Verslag door van de race in tijdens Mexico. Voor het de eerst in een kwart op tv eeuw wordt een er op het Autodromo op tv op Hermanos Rodriguez weer een race gereden het die de meetelt voor het WK langeafstandsracen. in Audi, Porsche een en Toyota tijdens hebben dus geen data beschikbaar een in en moeten alles zelf uit ontdekken.

Verslag van de het Duitse ronde in op de Nürburgring in van het World Endurance op tv Championship. Op een een korte versie van een met dit legendarische circuit strijden de met coureurs zes uur van lang met elkaar met om te het bepalen wie de sterkste door is.

Verslag van deze in zesuursrace die wordt een verreden op het het circuit Spa-Francorchamps. de Deze race is de met laatste langeafstandsrace voor van de de 24 uur naar van Le Mans en is van daarmee een op tv belangrijke test voor het de beroemde race op door het Franse tijdens asfalt.

Verslag het van de eerste ronde van op tv het kampioenschap: de tijdens zes uur op van Silverstone, die het in Engeland wordt van verreden.

Verslag van de de op achtste en laatste race uit van het wereldkampioenschap. Deze ronde uit wordt verreden van in het de zonnige Bahrein. met Porsche en Audi hebben al in races gewonnen, maar van Toyota op staat nog altijd droog en krijgt een uit dus een laatste kans om van van de de hatelijke nul zeges af in te uit komen.

Verslag op van de zevende ronde. De uit teams reizen af in naar tijdens het Formule 1-circuit van van Shanghai. Vorig jaar pakte naar naar het Toyota-duo Anthony Davidson door en Sebastien Buemi de door zege.

Verslag met van de zesde ronde uit van WK-langeafstandsracen. Deze wordt de verreden in op het circuit tijdens van Fuji in Japan. Een de thuisrace voor regerend naar kampioen het Toyota, dat dit seizoen naar nog geen race met heeft de gewonnen.

Verslag de van de vijfde race van het het seizoen. Deze tijdens vindt plaats in op uit het Circuit of the op tv Americas in de Texas.

Verslag van de in van derde ronde van het World Endurance een op Championship, oftewel: de Zes Uur van op de Nürburgring. in Dit de circuit is bij de van echte autosportfan op een vertrouwde baan, omdat door het circuit op tv de gastheer is van zeer het uiteenlopende van raceklassen.

februari 2020
02-10-2016 14:40

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de race op het Circuit of the Americas in Texas. Deze staat voor de vierde keer op de kalender van het World Endurance Championship. De eerste twee edities werden gewonnen door Audi, terwijl vorig jaar Porsche het beste was.

18-09-2016 14:35

Mexico

RTL GP: WEC - Mexico

Verslag van de race in Mexico. Voor het eerst in een kwart eeuw wordt er op het Autodromo Hermanos Rodriguez weer een race gereden die meetelt voor het WK langeafstandsracen. Audi, Porsche en Toyota hebben dus geen data beschikbaar en moete...

04-09-2016 14:30

Duitsland

RTL GP: WEC - Duitsland

Verslag van de Duitse ronde op de Nürburgring van het World Endurance Championship. Op een korte versie van dit legendarische circuit strijden de coureurs zes uur lang met elkaar om te bepalen wie de sterkste is.

05-06-2016 14:30

België

RTL GP: WEC - België

Verslag van deze zesuursrace die wordt verreden op het circuit Spa-Francorchamps. Deze race is de laatste langeafstandsrace voor de 24 uur van Le Mans en is daarmee een belangrijke test voor de beroemde race op het Franse asfalt.

01-05-2016 15:06

Engeland

RTL GP: WEC - Engeland

Verslag van de eerste ronde van het kampioenschap: de zes uur van Silverstone, die in Engeland wordt verreden.

06-12-2015 15:52

Bahrein

RTL GP: WEC - Bahrein

Verslag van de achtste en laatste race van het wereldkampioenschap. Deze ronde wordt verreden in het zonnige Bahrein. Porsche en Audi hebben al races gewonnen, maar Toyota staat nog altijd droog en krijgt dus een laatste kans om van de hate...

15-11-2015 15:28

China

RTL GP: WEC - China

Verslag van de zevende ronde. De teams reizen af naar het Formule 1-circuit van Shanghai. Vorig jaar pakte het Toyota-duo Anthony Davidson en Sebastien Buemi de zege.

01-11-2015 15:01

Japan

RTL GP: WEC - Japan

Verslag van de zesde ronde van WK-langeafstandsracen. Deze wordt verreden op het circuit van Fuji in Japan. Een thuisrace voor regerend kampioen Toyota, dat dit seizoen nog geen race heeft gewonnen.

27-09-2015 15:05

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de vijfde race van het seizoen. Deze vindt plaats op het Circuit of the Americas in Texas.

13-09-2015 14:30

Nürburgring

RTL GP: WEC - Nürburgring

Verslag van de derde ronde van het World Endurance Championship, oftewel: de Zes Uur van de Nürburgring. Dit circuit is bij de echte autosportfan een vertrouwde baan, omdat het circuit de gastheer is van zeer uiteenlopende raceklassen.

RTL GP: WEC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: WEC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: WEC bij RTL GP: WEC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: WEC. Heb je een uitzending van RTL GP: WEC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: WEC gemist

Het World Endurance Championship is een serie langeafstandsraces met de 24 uur van Le Mans als bekendste race. Grote namen in het kampioenschap zijn Porsche, Toyota en Audi.

Uitzending gemist van RTL GP: WEC? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: WEC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-02-2020 om 15:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!