Programma gemist?

Verslag met van de race op het op tv Circuit of the op Americas in Texas. het Deze staat de voor de uit vierde keer op de kalender naar van het naar World het Endurance Championship. De eerste op tv twee edities werden gewonnen door de Audi, terwijl van vorig jaar Porsche naar het beste met was.

Verslag met van de race naar in Mexico. tijdens Voor het eerst in een de kwart eeuw wordt op tv er op het door Autodromo Hermanos uit Rodriguez weer een een race gereden die meetelt op tv voor het op WK langeafstandsracen. Audi, de Porsche en Toyota van hebben dus naar geen data beschikbaar en moeten het alles uit zelf ontdekken.

Verslag van de op tv Duitse met ronde op de de Nürburgring van de het World Endurance Championship. Op een op tv korte versie van op dit op legendarische circuit strijden in de coureurs zes uur naar lang met elkaar het om te bepalen uit wie de sterkste door is.

Verslag van deze op zesuursrace die wordt de verreden op op tv het circuit met Spa-Francorchamps. Deze race is de de laatste tijdens langeafstandsrace voor de 24 een uur van in Le Mans en de is daarmee door een belangrijke test met voor de beroemde een race op het uit Franse asfalt.

Verslag de van de eerste ronde op tv van het kampioenschap: de de zes uur van het Silverstone, die in in Engeland wordt van verreden.

Verslag door van de achtste en laatste de race van het van wereldkampioenschap. Deze het ronde het wordt verreden in het zonnige in Bahrein. Porsche in en Audi hebben op al races gewonnen, maar Toyota het staat nog op tv altijd droog en krijgt door door dus een laatste kans om door van de met hatelijke nul in zeges af te een komen.

Verslag op van de zevende ronde. De door teams reizen af tijdens op naar het Formule 1-circuit door van Shanghai. Vorig een jaar pakte het Toyota-duo uit Anthony Davidson en op tv Sebastien Buemi de met zege.

Verslag van met de zesde ronde naar van op WK-langeafstandsracen. Deze wordt verreden door op het op tv circuit van Fuji een in Japan. Een thuisrace voor regerend naar kampioen met Toyota, dat dit seizoen nog het geen het race heeft het gewonnen.

Verslag in van de een vijfde race van het seizoen. tijdens Deze vindt een plaats op het Circuit of in the Americas in door het Texas.

Verslag van de op derde ronde van op tv het World het Endurance Championship, oftewel: de naar Zes Uur door van de Nürburgring. Dit naar uit circuit is bij het de echte autosportfan een de vertrouwde baan, omdat het circuit tijdens de naar gastheer is naar van zeer uiteenlopende met raceklassen.

september 2021
02-10-2016 14:40

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de race op het Circuit of the Americas in Texas. Deze staat voor de vierde keer op de kalender van het World Endurance Championship. De eerste twee edities werden gewonnen door Audi, terwijl vorig jaar Porsche het beste was.

18-09-2016 14:35

Mexico

RTL GP: WEC - Mexico

Verslag van de race in Mexico. Voor het eerst in een kwart eeuw wordt er op het Autodromo Hermanos Rodriguez weer een race gereden die meetelt voor het WK langeafstandsracen. Audi, Porsche en Toyota hebben dus geen data beschikbaar en moete...

04-09-2016 14:30

Duitsland

RTL GP: WEC - Duitsland

Verslag van de Duitse ronde op de Nürburgring van het World Endurance Championship. Op een korte versie van dit legendarische circuit strijden de coureurs zes uur lang met elkaar om te bepalen wie de sterkste is.

05-06-2016 14:30

België

RTL GP: WEC - België

Verslag van deze zesuursrace die wordt verreden op het circuit Spa-Francorchamps. Deze race is de laatste langeafstandsrace voor de 24 uur van Le Mans en is daarmee een belangrijke test voor de beroemde race op het Franse asfalt.

01-05-2016 15:06

Engeland

RTL GP: WEC - Engeland

Verslag van de eerste ronde van het kampioenschap: de zes uur van Silverstone, die in Engeland wordt verreden.

06-12-2015 15:52

Bahrein

RTL GP: WEC - Bahrein

Verslag van de achtste en laatste race van het wereldkampioenschap. Deze ronde wordt verreden in het zonnige Bahrein. Porsche en Audi hebben al races gewonnen, maar Toyota staat nog altijd droog en krijgt dus een laatste kans om van de hate...

15-11-2015 15:28

China

RTL GP: WEC - China

Verslag van de zevende ronde. De teams reizen af naar het Formule 1-circuit van Shanghai. Vorig jaar pakte het Toyota-duo Anthony Davidson en Sebastien Buemi de zege.

01-11-2015 15:01

Japan

RTL GP: WEC - Japan

Verslag van de zesde ronde van WK-langeafstandsracen. Deze wordt verreden op het circuit van Fuji in Japan. Een thuisrace voor regerend kampioen Toyota, dat dit seizoen nog geen race heeft gewonnen.

27-09-2015 15:05

Amerika

RTL GP: WEC - Amerika

Verslag van de vijfde race van het seizoen. Deze vindt plaats op het Circuit of the Americas in Texas.

13-09-2015 14:30

Nürburgring

RTL GP: WEC - Nürburgring

Verslag van de derde ronde van het World Endurance Championship, oftewel: de Zes Uur van de Nürburgring. Dit circuit is bij de echte autosportfan een vertrouwde baan, omdat het circuit de gastheer is van zeer uiteenlopende raceklassen.

RTL GP: WEC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: WEC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: WEC bij RTL GP: WEC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: WEC. Heb je een uitzending van RTL GP: WEC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: WEC gemist

Het World Endurance Championship is een serie langeafstandsraces met de 24 uur van Le Mans als bekendste race. Grote namen in het kampioenschap zijn Porsche, Toyota en Audi.

Uitzending gemist van RTL GP: WEC? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: WEC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 14:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!