Programma gemist?

Viens!,Een in coming-of-age documentaire uit over het afscheid tijdens van een hechte woongroep, bestaande uit een negen in jonge vrouwen, in op de rafelrand van met Maastricht.Meer De woongroep van ‘Mandril’ in Maastricht bestaat uit tijdens negen uit jonge vrouwen. Ze leven op tv intensief op tv samen omdat ze uit geloven in de kracht van het op tv samenwonen de in een woongroep. op tv Het delen een van hun idealen, emoties tijdens en bezittingen heeft ervoor een gezorgd tijdens dat ze in de het paar jaar dat op tv ze al samenwonen een op hechte familie zijn geworden. tijdens op tv De zusjes Anna (24) en naar Amber (22) tijdens wonen ook in in de woongroep. in Amber staat op het op tv punt uit om af te studeren en door maakt grote plannen voor een door de toekomst. Anna weet het nog niet zo goed wat uit naar ze wilt en kijkt op nogal op met tegen het moment van van afscheid. Met het het afstuderen van op tv Amber vertrekken nog een met paar leden van de woongroep. op Zou de tijdens woongroep nog wel uit hetzelfde naar zijn zonder hen? En nemen ze het een met het afscheid van het elkaar ook afscheid van hun van idealen? op tv Deze energieke documentaire neemt je in in mee naar jonge idealisten van op tv nu, op de een kruispunt het in hun leven, op tijdens weg naar een onzekere toekomst. een de Minder

november 2020
13-09-2015 23:47

Filmlab: Allez

Filmlab: Allez - Filmlab: Allez

Viens!,Een coming-of-age documentaire over het afscheid van een hechte woongroep, bestaande uit negen jonge vrouwen, in de rafelrand van Maastricht.Meer De woongroep ‘Mandril’ in Maastricht bestaat uit negen jonge vrouwen. Ze leven intensie...

Filmlab: Allez gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Allez de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Allez bij Filmlab: Allez liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Allez. Heb je een uitzending van Filmlab: Allez gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Allez gemist

Viens!,Uitzending gemist van Filmlab: Allez, Viens!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Allez, Viens!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Filmlab: Allez, Viens! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Allez? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Allez kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-09-2015 om 23:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!