Programma gemist?

Viens!,Een door coming-of-age documentaire met over het afscheid uit van een hechte woongroep, bestaande in uit negen op tv jonge vrouwen, in door de rafelrand van Maastricht.Meer met De met woongroep ‘Mandril’ in Maastricht bestaat in uit negen met jonge vrouwen. Ze leven intensief een in samen omdat ze geloven een in de kracht een van het samenwonen in een de woongroep. Het delen op tv van hun van idealen, de emoties en bezittingen heeft met ervoor gezorgd dat ze in naar de paar jaar op tv dat ze van al samenwonen een van hechte familie met zijn geworden. door De zusjes Anna (24) en naar Amber op (22) wonen tijdens ook in de van woongroep. Amber staat op tv op het punt van om af te op studeren en maakt grote plannen met voor de toekomst. het Anna weet een nog niet door zo goed wat door ze wilt en kijkt nogal op van tegen het moment naar van van afscheid. Met het afstuderen van op Amber vertrekken nog op tv een paar leden tijdens van uit de woongroep. Zou de het woongroep nog wel hetzelfde een zijn zonder op tv hen? En nemen naar ze met het een afscheid van elkaar op ook afscheid van hun uit idealen? Deze energieke naar documentaire het neemt je mee door naar jonge idealisten van nu, naar op een de kruispunt in een hun leven, op de weg naar een de onzekere toekomst. naar Minder

april 2020
13-09-2015 23:47

Filmlab: Allez

Filmlab: Allez - Filmlab: Allez

Viens!,Een coming-of-age documentaire over het afscheid van een hechte woongroep, bestaande uit negen jonge vrouwen, in de rafelrand van Maastricht.Meer De woongroep ‘Mandril’ in Maastricht bestaat uit negen jonge vrouwen. Ze leven intensie...

Filmlab: Allez gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Allez de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Allez bij Filmlab: Allez liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Allez. Heb je een uitzending van Filmlab: Allez gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Allez gemist

Viens!,Uitzending gemist van Filmlab: Allez, Viens!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Allez, Viens!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Filmlab: Allez, Viens! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Allez? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Allez kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-09-2015 om 23:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!