Programma gemist?

Viens!,Een coming-of-age met documentaire over het door afscheid het van een hechte op woongroep, bestaande uit negen jonge tijdens vrouwen, een in de rafelrand van van Maastricht.Meer De woongroep met ‘Mandril’ in Maastricht een bestaat uit negen jonge vrouwen. op tv Ze de leven intensief de samen omdat ze geloven in de de kracht van tijdens het samenwonen in een tijdens woongroep. een Het delen van hun uit idealen, emoties en bezittingen tijdens heeft ervoor door gezorgd tijdens dat ze in de paar van jaar op tv dat ze al samenwonen een het hechte familie zijn naar geworden. in De zusjes Anna (24) en in Amber op (22) wonen uit ook in de woongroep. Amber staat het op door het punt om af op tv te studeren en door maakt grote plannen op voor de uit toekomst. Anna weet nog door niet zo goed wat een ze wilt en uit kijkt nogal op met tegen door het moment met van afscheid. Met op tv het afstuderen van Amber van vertrekken nog tijdens een paar leden van de door woongroep. Zou de woongroep met nog wel de hetzelfde zijn naar zonder hen? En nemen ze op met het afscheid de van elkaar ook van afscheid met van hun idealen? Deze met energieke documentaire neemt het je mee van naar jonge van idealisten van nu, op een kruispunt naar in hun tijdens leven, op weg op naar een onzekere het toekomst. met Minder

juli 2021
13-09-2015 23:47

Filmlab: Allez

Filmlab: Allez - Filmlab: Allez

Viens!,Een coming-of-age documentaire over het afscheid van een hechte woongroep, bestaande uit negen jonge vrouwen, in de rafelrand van Maastricht.Meer De woongroep ‘Mandril’ in Maastricht bestaat uit negen jonge vrouwen. Ze leven intensie...

Filmlab: Allez gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Allez de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Allez bij Filmlab: Allez liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Allez. Heb je een uitzending van Filmlab: Allez gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Allez gemist

Viens!,Uitzending gemist van Filmlab: Allez, Viens!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Allez, Viens!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Filmlab: Allez, Viens! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Allez? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Allez kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-09-2015 om 23:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!