Programma gemist?

Viens!,Een coming-of-age tijdens documentaire over het afscheid met van door een hechte woongroep, bestaande naar uit negen door jonge vrouwen, in uit de rafelrand van Maastricht.Meer De op tv woongroep tijdens ‘Mandril’ in Maastricht bestaat uit het met negen jonge vrouwen. Ze leven in intensief samen omdat ze op tv geloven in de op op tv kracht van het tijdens samenwonen in een woongroep. door Het delen op van hun idealen, emoties en op bezittingen in heeft ervoor gezorgd van dat ze in de met paar jaar dat ze al op tv samenwonen een hechte van naar familie zijn geworden. met De zusjes tijdens Anna (24) en tijdens Amber (22) wonen een ook in de op tv woongroep. Amber staat op van het punt om op tv af te studeren en maakt een door grote plannen voor de op toekomst. Anna weet nog tijdens niet zo goed wat met ze naar wilt en in kijkt nogal op de tegen het moment tijdens van afscheid. Met het afstuderen van de Amber in vertrekken nog een op tv paar leden van de woongroep. een Zou de woongroep met nog wel van hetzelfde zijn naar zonder hen? En nemen door ze met een het afscheid het van elkaar ook afscheid van de hun idealen? Deze energieke van documentaire neemt op tv je op mee naar jonge van idealisten van nu, op een kruispunt een in een hun leven, met op weg naar een onzekere door toekomst. op Minder

januari 2020
13-09-2015 23:47

Filmlab: Allez

Filmlab: Allez - Filmlab: Allez

Viens!,Een coming-of-age documentaire over het afscheid van een hechte woongroep, bestaande uit negen jonge vrouwen, in de rafelrand van Maastricht.Meer De woongroep ‘Mandril’ in Maastricht bestaat uit negen jonge vrouwen. Ze leven intensie...

Filmlab: Allez gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Allez de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Allez bij Filmlab: Allez liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Allez. Heb je een uitzending van Filmlab: Allez gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Allez gemist

Viens!,Uitzending gemist van Filmlab: Allez, Viens!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Allez, Viens!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Filmlab: Allez, Viens! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Allez? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Allez kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-09-2015 om 23:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!