Programma gemist?

Viens!,Een coming-of-age van documentaire over het afscheid de een van een hechte het woongroep, bestaande uit negen uit jonge vrouwen, in de rafelrand van van in Maastricht.Meer De woongroep uit ‘Mandril’ in op tv Maastricht bestaat uit de negen jonge vrouwen. Ze leven intensief een samen op omdat ze geloven een in de kracht met van het samenwonen van in een op tv woongroep. Het delen van van hun idealen, in emoties en bezittingen met heeft ervoor gezorgd dat ze een in door de paar jaar dat de ze al tijdens samenwonen een hechte van familie zijn geworden. met De zusjes Anna (24) in en Amber (22) wonen met ook in de van woongroep. tijdens Amber staat tijdens op het punt om af in te studeren en maakt naar grote het plannen voor de toekomst. Anna naar weet nog niet naar tijdens zo goed wat ze wilt en op kijkt nogal op op tv tegen het een moment uit van afscheid. Met het afstuderen in van het Amber vertrekken nog een paar naar leden van de met woongroep. Zou op tv de woongroep nog wel het hetzelfde zijn zonder van hen? En nemen ze uit naar met het afscheid in van elkaar ook afscheid van van hun idealen? door Deze energieke documentaire een neemt je mee naar jonge een idealisten van op tv nu, op een in kruispunt in hun leven, op tv op weg met naar een onzekere in toekomst. de Minder

april 2021
13-09-2015 23:47

Filmlab: Allez

Filmlab: Allez - Filmlab: Allez

Viens!,Een coming-of-age documentaire over het afscheid van een hechte woongroep, bestaande uit negen jonge vrouwen, in de rafelrand van Maastricht.Meer De woongroep ‘Mandril’ in Maastricht bestaat uit negen jonge vrouwen. Ze leven intensie...

Filmlab: Allez gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Allez de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Allez bij Filmlab: Allez liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Allez. Heb je een uitzending van Filmlab: Allez gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Allez gemist

Viens!,Uitzending gemist van Filmlab: Allez, Viens!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Allez, Viens!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Filmlab: Allez, Viens! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Allez? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Allez kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-09-2015 om 23:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!