Programma gemist?

Viens!,Een coming-of-age documentaire met over het afscheid een van in een hechte woongroep, door bestaande uit negen jonge vrouwen, in van in de rafelrand een van Maastricht.Meer De woongroep ‘Mandril’ op tv in Maastricht bestaat uit de negen jonge van vrouwen. Ze tijdens leven intensief samen omdat van ze naar geloven in de kracht van het in samenwonen in door een woongroep. op Het delen met van hun idealen, emoties en bezittingen met heeft ervoor met gezorgd dat ze in op tv de paar op jaar dat ze al op in samenwonen een hechte familie zijn naar geworden. De een zusjes Anna (24) uit en de Amber (22) wonen ook tijdens in de een woongroep. Amber staat op op het punt om af naar te studeren op tv en maakt grote plannen voor in de toekomst. het Anna weet nog niet de zo goed tijdens wat ze wilt op en een kijkt nogal op tegen de het moment tijdens van afscheid. Met het afstuderen van op tv Amber vertrekken nog in een paar leden op tv de van de woongroep. Zou de woongroep het uit nog wel hetzelfde zijn zonder hen? op op tv En nemen ze met het naar afscheid van elkaar ook op tv afscheid van hun op van idealen? Deze energieke documentaire neemt op tv je mee naar naar jonge idealisten van nu, naar op een door kruispunt in het hun leven, uit op weg naar op tv een onzekere toekomst. in Minder

augustus 2020
13-09-2015 23:47

Filmlab: Allez

Filmlab: Allez - Filmlab: Allez

Viens!,Een coming-of-age documentaire over het afscheid van een hechte woongroep, bestaande uit negen jonge vrouwen, in de rafelrand van Maastricht.Meer De woongroep ‘Mandril’ in Maastricht bestaat uit negen jonge vrouwen. Ze leven intensie...

Filmlab: Allez gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Allez de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Allez bij Filmlab: Allez liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Allez. Heb je een uitzending van Filmlab: Allez gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Allez gemist

Viens!,Uitzending gemist van Filmlab: Allez, Viens!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Allez, Viens!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Filmlab: Allez, Viens! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Allez? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Allez kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-09-2015 om 23:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!