Programma gemist?

Viens!,Een coming-of-age naar documentaire op over het afscheid van de een hechte naar woongroep, bestaande uit negen jonge op vrouwen, in de met rafelrand van Maastricht.Meer naar De woongroep met ‘Mandril’ in Maastricht bestaat uit een negen jonge vrouwen. uit uit Ze leven intensief samen omdat ze uit geloven tijdens in de kracht van het van samenwonen in een de woongroep. Het delen op tv van naar hun idealen, van emoties en bezittingen heeft ervoor uit gezorgd dat ze de in de paar het jaar dat ze al het naar samenwonen een hechte familie zijn van geworden. De met zusjes Anna (24) en van Amber (22) wonen door ook in de de woongroep. Amber het staat op het punt naar om af te het studeren naar en maakt grote op tv plannen voor de toekomst. in Anna weet nog van niet met zo goed wat ze tijdens wilt en kijkt de nogal op tijdens tegen het moment van afscheid. Met op tv het afstuderen van van Amber vertrekken op tv nog een paar in leden een van de woongroep. Zou het de woongroep nog wel het hetzelfde zijn zonder hen? uit En nemen ze in met het afscheid in van elkaar ook met afscheid van de hun idealen? Deze energieke naar in documentaire neemt je op tv mee naar jonge idealisten van tijdens nu, door op een kruispunt in hun op tv leven, op weg naar de het een onzekere toekomst. uit Minder

mei 2021
13-09-2015 23:47

Filmlab: Allez

Filmlab: Allez - Filmlab: Allez

Viens!,Een coming-of-age documentaire over het afscheid van een hechte woongroep, bestaande uit negen jonge vrouwen, in de rafelrand van Maastricht.Meer De woongroep ‘Mandril’ in Maastricht bestaat uit negen jonge vrouwen. Ze leven intensie...

Filmlab: Allez gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Allez de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Allez bij Filmlab: Allez liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Allez. Heb je een uitzending van Filmlab: Allez gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Allez gemist

Viens!,Uitzending gemist van Filmlab: Allez, Viens!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Allez, Viens!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Filmlab: Allez, Viens! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Allez? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Allez kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-09-2015 om 23:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!