Programma gemist?

In drie van specials wordt met aandacht besteed aan de naar vluchtelingenproblematiek in Europa.Meer op In drie uit specials besteedt men naar aandacht aan de uit vluchtelingenproblematiek in Europa. van Presentatoren Sander de Kramer en op tv Joris Linssen met hebben de in Griekenland, Hongarije op en Duitsland gesprekken met vluchtelingen met over de tocht die door de ze hebben ondernomen en het wat ze drijft op om huis door en haard achter zich van te laten. Daarnaast vertellen een hulpverleners waarom ze zich een tijdens geroepen voelen te handelen en het wat ze een kunnen doen.Minder

In door drie specials uit wordt aandacht besteed aan de vluchtelingenproblematiek op in Europa.Meer In op drie naar specials besteedt een men aandacht aan de met vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren Sander de de Kramer en door van Joris Linssen hebben door in Griekenland, Hongarije en Duitsland gesprekken op door met vluchtelingen over de tocht een die ze hebben uit ondernomen en wat in ze tijdens drijft om huis en in haard achter zich te laten. op tv Daarnaast het vertellen hulpverleners waarom ze zich uit geroepen voelen te tijdens naar handelen en wat ze kunnen het doen.Minder

mei 2020
28-09-2015 19:21

De wandeling - Op de vlucht

De wandeling - Op de vlucht - De wandeling - Op de vlucht

In drie specials wordt aandacht besteed aan de vluchtelingenproblematiek in Europa.Meer In drie specials besteedt men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren Sander de Kramer en Joris Linssen hebben in Griekenland...

21-09-2015 19:20

De wandeling - Op de vlucht

De wandeling - Op de vlucht - De wandeling - Op de vlucht

In drie specials wordt aandacht besteed aan de vluchtelingenproblematiek in Europa.Meer In drie specials besteedt men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren Sander de Kramer en Joris Linssen hebben in Griekenland...

De wandeling - Op de vlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wandeling - Op de vlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wandeling - Op de vlucht bij De wandeling - Op de vlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wandeling - Op de vlucht. Heb je een uitzending van De wandeling - Op de vlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wandeling - Op de vlucht gemist

Uitzending gemist van De wandeling - Op de vlucht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De wandeling - Op de vlucht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De wandeling - Op de vlucht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De wandeling - Op de vlucht? Hier kun je alle uitzendingen van De wandeling - Op de vlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-09-2015 om 19:21 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!