Programma gemist?

In drie specials in wordt aandacht met besteed naar aan de vluchtelingenproblematiek in Europa.Meer de In naar drie specials besteedt men aandacht aan tijdens de vluchtelingenproblematiek in met Europa. Presentatoren Sander de de Kramer het en op tv Joris Linssen hebben in Griekenland, het Hongarije en Duitsland gesprekken in met vluchtelingen over naar de tocht die uit ze hebben ondernomen op en wat ze op tv drijft de om huis en haard achter van zich op te laten. het Daarnaast vertellen hulpverleners door waarom ze zich geroepen voelen te tijdens handelen en wat op tv ze kunnen op doen.Minder

In drie met specials wordt aandacht door besteed aan de vluchtelingenproblematiek met in Europa.Meer op In drie specials van besteedt men aandacht aan op tv de vluchtelingenproblematiek een in tijdens Europa. Presentatoren Sander uit de Kramer en Joris Linssen hebben met in Griekenland, uit Hongarije en Duitsland gesprekken het met vluchtelingen over het de het tocht die ze hebben ondernomen van en wat ze uit in drijft om huis en haard het achter op tv zich te laten. op tv Daarnaast vertellen hulpverleners op waarom ze zich naar geroepen voelen te handelen een en wat met ze kunnen doen.Minder

mei 2021
28-09-2015 19:21

De wandeling - Op de vlucht

De wandeling - Op de vlucht - De wandeling - Op de vlucht

In drie specials wordt aandacht besteed aan de vluchtelingenproblematiek in Europa.Meer In drie specials besteedt men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren Sander de Kramer en Joris Linssen hebben in Griekenland...

21-09-2015 19:20

De wandeling - Op de vlucht

De wandeling - Op de vlucht - De wandeling - Op de vlucht

In drie specials wordt aandacht besteed aan de vluchtelingenproblematiek in Europa.Meer In drie specials besteedt men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren Sander de Kramer en Joris Linssen hebben in Griekenland...

De wandeling - Op de vlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wandeling - Op de vlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wandeling - Op de vlucht bij De wandeling - Op de vlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wandeling - Op de vlucht. Heb je een uitzending van De wandeling - Op de vlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wandeling - Op de vlucht gemist

Uitzending gemist van De wandeling - Op de vlucht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De wandeling - Op de vlucht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De wandeling - Op de vlucht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De wandeling - Op de vlucht? Hier kun je alle uitzendingen van De wandeling - Op de vlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-09-2015 om 19:21 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!