Programma gemist?

In drie specials op tv wordt aandacht besteed in aan de vluchtelingenproblematiek tijdens in Europa.Meer In door drie specials tijdens besteedt men aandacht het aan de vluchtelingenproblematiek de in Europa. Presentatoren Sander de de Kramer en van Joris op tv Linssen hebben in Griekenland, Hongarije uit en Duitsland gesprekken met op tv met vluchtelingen over de tocht het die van ze hebben ondernomen en wat tijdens ze drijft om huis op tv naar en haard achter zich te laten. een Daarnaast het vertellen hulpverleners waarom ze van zich geroepen voelen in te handelen en wat het tijdens ze kunnen doen.Minder

In in drie specials wordt met aandacht besteed aan de de vluchtelingenproblematiek in met Europa.Meer In drie specials met besteedt men aandacht door aan de vluchtelingenproblematiek in op Europa. uit Presentatoren Sander uit de Kramer en Joris Linssen naar hebben in Griekenland, de Hongarije in en Duitsland gesprekken de met vluchtelingen over de op tocht die ze hebben ondernomen uit en wat ze van drijft om huis in en met haard achter zich te laten. uit Daarnaast uit vertellen hulpverleners waarom op tv ze zich geroepen op tv voelen te in handelen en wat ze op kunnen doen.Minder

januari 2021
28-09-2015 19:21

De wandeling - Op de vlucht

De wandeling - Op de vlucht - De wandeling - Op de vlucht

In drie specials wordt aandacht besteed aan de vluchtelingenproblematiek in Europa.Meer In drie specials besteedt men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren Sander de Kramer en Joris Linssen hebben in Griekenland...

21-09-2015 19:20

De wandeling - Op de vlucht

De wandeling - Op de vlucht - De wandeling - Op de vlucht

In drie specials wordt aandacht besteed aan de vluchtelingenproblematiek in Europa.Meer In drie specials besteedt men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren Sander de Kramer en Joris Linssen hebben in Griekenland...

De wandeling - Op de vlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wandeling - Op de vlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wandeling - Op de vlucht bij De wandeling - Op de vlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wandeling - Op de vlucht. Heb je een uitzending van De wandeling - Op de vlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wandeling - Op de vlucht gemist

Uitzending gemist van De wandeling - Op de vlucht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De wandeling - Op de vlucht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De wandeling - Op de vlucht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De wandeling - Op de vlucht? Hier kun je alle uitzendingen van De wandeling - Op de vlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-09-2015 om 19:21 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!