Programma gemist?

In door drie specials wordt aandacht besteed met aan de op vluchtelingenproblematiek in Europa.Meer In in op drie specials besteedt op tv men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in de Europa. Presentatoren Sander op de Kramer het en naar Joris Linssen hebben in Griekenland, door Hongarije en Duitsland in gesprekken in met vluchtelingen over de de tocht die met ze hebben ondernomen en wat in ze drijft om een huis op tv en haard achter zich te laten. het Daarnaast vertellen het hulpverleners waarom ze op tv zich uit geroepen voelen te handelen door en wat ze kunnen door doen.Minder

In op drie specials naar wordt aandacht besteed aan de een vluchtelingenproblematiek van in Europa.Meer In drie specials het besteedt tijdens men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in op Europa. Presentatoren Sander naar de Kramer van en Joris Linssen op hebben in Griekenland, Hongarije uit en Duitsland tijdens gesprekken met door vluchtelingen over de tocht op tv die naar ze hebben ondernomen en wat ze in het drijft om huis en haard op tv achter zich het te laten. Daarnaast vertellen hulpverleners op tv waarom ze zich op tv geroepen voelen te op tv handelen en wat het in ze kunnen doen.Minder

januari 2020
28-09-2015 19:21

De wandeling - Op de vlucht

De wandeling - Op de vlucht - De wandeling - Op de vlucht

In drie specials wordt aandacht besteed aan de vluchtelingenproblematiek in Europa.Meer In drie specials besteedt men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren Sander de Kramer en Joris Linssen hebben in Griekenland...

21-09-2015 19:20

De wandeling - Op de vlucht

De wandeling - Op de vlucht - De wandeling - Op de vlucht

In drie specials wordt aandacht besteed aan de vluchtelingenproblematiek in Europa.Meer In drie specials besteedt men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren Sander de Kramer en Joris Linssen hebben in Griekenland...

De wandeling - Op de vlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wandeling - Op de vlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wandeling - Op de vlucht bij De wandeling - Op de vlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wandeling - Op de vlucht. Heb je een uitzending van De wandeling - Op de vlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wandeling - Op de vlucht gemist

Uitzending gemist van De wandeling - Op de vlucht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De wandeling - Op de vlucht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De wandeling - Op de vlucht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De wandeling - Op de vlucht? Hier kun je alle uitzendingen van De wandeling - Op de vlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-09-2015 om 19:21 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!