Programma gemist?

In drie een specials wordt aandacht in besteed door aan de vluchtelingenproblematiek in naar Europa.Meer In op tv drie specials besteedt tijdens men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek uit in uit Europa. Presentatoren Sander de Kramer een en Joris Linssen hebben een in Griekenland, naar Hongarije en op Duitsland gesprekken met op vluchtelingen over de tocht een die op tv ze hebben ondernomen en op wat ze drijft om huis van en haard achter het zich uit te laten. Daarnaast vertellen op tv hulpverleners waarom ze naar zich geroepen voelen te op tv in handelen en wat ze tijdens kunnen doen.Minder

In drie op specials het wordt aandacht besteed aan de vluchtelingenproblematiek in in het Europa.Meer In drie specials het besteedt men aandacht op tv aan de vluchtelingenproblematiek in van Europa. Presentatoren Sander tijdens de Kramer en het Joris Linssen hebben het in Griekenland, Hongarije door op en Duitsland gesprekken met in vluchtelingen over de tocht tijdens die ze hebben naar ondernomen en wat in ze drijft om huis op tv door en haard achter op tv zich te laten. Daarnaast in vertellen hulpverleners uit waarom ze zich geroepen voelen te een het handelen en wat ze de kunnen doen.Minder

oktober 2021
28-09-2015 19:21

De wandeling - Op de vlucht

De wandeling - Op de vlucht - De wandeling - Op de vlucht

In drie specials wordt aandacht besteed aan de vluchtelingenproblematiek in Europa.Meer In drie specials besteedt men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren Sander de Kramer en Joris Linssen hebben in Griekenland...

21-09-2015 19:20

De wandeling - Op de vlucht

De wandeling - Op de vlucht - De wandeling - Op de vlucht

In drie specials wordt aandacht besteed aan de vluchtelingenproblematiek in Europa.Meer In drie specials besteedt men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren Sander de Kramer en Joris Linssen hebben in Griekenland...

De wandeling - Op de vlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wandeling - Op de vlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wandeling - Op de vlucht bij De wandeling - Op de vlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wandeling - Op de vlucht. Heb je een uitzending van De wandeling - Op de vlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wandeling - Op de vlucht gemist

Uitzending gemist van De wandeling - Op de vlucht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De wandeling - Op de vlucht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De wandeling - Op de vlucht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De wandeling - Op de vlucht? Hier kun je alle uitzendingen van De wandeling - Op de vlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-09-2015 om 19:21 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!