Programma gemist?

In drie met specials naar wordt aandacht besteed aan de vluchtelingenproblematiek door in het Europa.Meer In drie specials naar besteedt men aandacht aan van door de vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren de Sander de Kramer op tv en Joris Linssen op hebben in Griekenland, Hongarije uit de en Duitsland gesprekken met op vluchtelingen over uit de tocht die op ze hebben ondernomen en van wat ze uit drijft om huis en haard achter door zich de te laten. Daarnaast op vertellen hulpverleners waarom ze van zich geroepen voelen op te handelen en met wat van ze kunnen doen.Minder

In drie specials van wordt aandacht besteed een aan het de vluchtelingenproblematiek in een Europa.Meer In drie specials besteedt het op tv men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek naar in Europa. op tv Presentatoren Sander de naar Kramer en Joris Linssen hebben in in Griekenland, Hongarije de een en Duitsland gesprekken een met vluchtelingen over de tocht naar die ze hebben de ondernomen en wat een ze op tv drijft om huis en uit haard achter zich te tijdens laten. op Daarnaast vertellen hulpverleners waarom de ze zich geroepen voelen het te handelen en wat door ze kunnen uit doen.Minder

september 2020
28-09-2015 19:21

De wandeling - Op de vlucht

De wandeling - Op de vlucht - De wandeling - Op de vlucht

In drie specials wordt aandacht besteed aan de vluchtelingenproblematiek in Europa.Meer In drie specials besteedt men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren Sander de Kramer en Joris Linssen hebben in Griekenland...

21-09-2015 19:20

De wandeling - Op de vlucht

De wandeling - Op de vlucht - De wandeling - Op de vlucht

In drie specials wordt aandacht besteed aan de vluchtelingenproblematiek in Europa.Meer In drie specials besteedt men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren Sander de Kramer en Joris Linssen hebben in Griekenland...

De wandeling - Op de vlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wandeling - Op de vlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wandeling - Op de vlucht bij De wandeling - Op de vlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wandeling - Op de vlucht. Heb je een uitzending van De wandeling - Op de vlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wandeling - Op de vlucht gemist

Uitzending gemist van De wandeling - Op de vlucht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De wandeling - Op de vlucht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De wandeling - Op de vlucht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De wandeling - Op de vlucht? Hier kun je alle uitzendingen van De wandeling - Op de vlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-09-2015 om 19:21 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!