Programma gemist?

Anne-Mar de blikt terug op vijf jaar de Anti Pest Club. door Dit in doet ze in samen met bekende YouTuber Gewoon Thomas. het En naar in het publiek uit zitten wat oude met bekenden.

Als van de juf een met vraag stelt een aan groep 7 op van een basisschool een in Rosmalen steekt bijna niemand een zijn vinger op, bang een om op te het naar vallen en uitgelachen te worden door tijdens de klas. tijdens Voor elkaar een opkomen durven de kinderen niet van zo goed, want naar dan naar word je zelf ook de gepest. tijdens Zal het de klas tijdens lukken om dit samen een met van presentatrice Anne-Mar te doorbreken? En uit een gezellige uit groep te tijdens worden waar iedereen door zichzelf kan zijn?

In groep uit 7 van een een basisschool in Dordrecht van gaat het de al jaren mis. Er wordt tijdens het veel gepest en naar geroddeld. En bijna de hele klas een doet eraan tijdens mee. Nadine, tijdens Ryan en Femke willen op dat dit stopt. De op tv op school heeft al door veel geprobeerd om de sfeer de te van verbeteren, maar het lukt de uit klas niet om hun naar gedrag te veranderen. tijdens met Zal Anne-Mar tot door ze door kunnen dringen? een En zal met het ze lukken een om wat beter naar op tv hun eigen gedrag te een kijken?

In Apeldoorn hebben naar Floortje, tijdens Emma en het Joris uit groep uit 6 de hulp van Anne-Mar op ingeschakeld. naar De sfeer in de klas de is namelijk allesbehalve de fijn. het In hun groep in worden dagelijks kinderen naar buitengesloten en uitgescholden. een Sommige kinderen mogen niet het meedoen met voetballen de en worden daar met erg verdrietig van. tijdens Anderen gaan niet met plezier uit naar school. een De klas een vindt het op moeilijk om als één groep samen op tv te werken en uit buiten te spelen. een Lukt het Anne-Mar op tv om daar op tv verandering een in te brengen?

In groep van 6/7 naar van een basisschool in met Schiedam wordt naar veel fysiek geweld op gebruikt. De kinderen moeten elke op tv dag op het hun hoede zijn. Er zijn in regelmatig vechtpartijen en van als op tv je niet uitkijkt, word je een geprikt met in een een geslepen potlood. Kinderen durven niet door voor hun klasgenoten op door te komen, tijdens omdat ze bang in zijn zelf gepest te van worden. naar De hele door klas is de dupe van door deze nare tijdens sfeer en ze komen amper in aan hun uit schoolwerk toe. de Dat er iets op moet veranderen op tv is duidelijk. Hoogste tijd dat de Anne-Mar in op tv actie komt!

In de combigroep op op 7/8 in Harderwijk zit een door aantal de kinderen dat regelmatig gepest wordt vanwege van hun uiterlijk. het Flaporen, een bijzondere naar neus of het een wat steviger lichaam naar zijn door allemaal redenen waarom kinderen elkaar op tv uitschelden. Er wordt zelfs naar gepest, omdat met iemand uit Syrië komt. door met Deze klas vindt het moeilijk naar om complimenten aan tijdens elkaar te geven. een Tijd naar om daar verandering op in te brengen van en Anne-Mar heeft op tv daar wel een van oplossing voor.

In groep 6/7 een van een het basisschool in Oosterwolde naar wordt vooral veel in fysiek geweld gebruikt. uit Tackelen, schoppen, op tv elke dag is uit er wel iemand de klos. het Ook wordt tijdens er gescholden en bedenken het van ze vervelende bijnamen voor elkaar. De met hele groep een heeft er last van, een maar toch in is er niemand die van er wat met aan doet. Jasmijn en door van Sabina willen dat uit het stopt. Lukt tijdens het Anne-Mar om door naar te dringen uit tot de klas en kan naar ze ervoor naar zorgen dat iedereen op uit één lijn komt en de het pesten door stopt?

In Waalwijk met hebben Dennis en in Faye met de hulp van de Anti Pest in Club ingeroepen. De naar een sfeer in hun tijdens klas is namelijk uit verre van goed; door er wordt constant gescholden op met elkaar en kinderen worden een zelfs bedreigd of met naar in de wc opgesloten. in En helaas stopt op het niet op de school; zo door is het huis van Luuk na de naar schooltijd al eens bekogeld met eieren. op En niet met alleen het de kinderen, maar ook de juf in moet op het vaak ontgelden. Er naar moet iets veranderen van en daarom komt naar Anne-Mar langs om te door kijken of op ze een einde kan het maken aan op tv het een pestgedrag.

In groep 8 de door van een basisschool in Nijkerk het maken door de kinderen elkaar het door leven zuur. Het tijdens speelt al op jaren en sommige kinderen kunnen de dan ook niet op tv wachten om naar de de van middelbare school te gaan. Patrick en tijdens op Arian zijn twee met jongens die veel last het hebben van het nare in gedrag een van anderen. Het is uit zelfs zo erg dat Patrick met lichamelijke klachten kreeg tijdens van met de stress die hij met krijgt door uit het pesten. Hoog tijd een voor Anne-Mar in om in actie te op tv komen en een hartig tijdens woordje met naar deze klas te naar spreken.

In tijdens groep 6 naar van de Anne Frankschool de en Den Haag naar zitten maar veertien op kinderen. Een van klein klasje, maar wel in eentje waar de leraren het hun handen met vol aan hebben, want de een sfeer in deze op tv klas is op alles behalve gezellig. Er het wordt de gescholden en geschopt en in veel kinderen worden gepest met met hun naar achtergrond. Hiba en van Youssra zijn hier helemaal uit klaar mee en op hebben uit daarom de hulp door ingeroepen van Anne-Mar. een Maar lukt het haar op tv om door de klas ervan door te overtuigen dat pesten op over iemands afkomst op echt niet grappig op tv is?

In groep 6/7 naar van een basisschool met in Oosterwolde wordt het vooral veel de fysiek geweld gebruikt. naar Tackelen, schoppen, elke van dag is er op tv wel iemand de klos. tijdens Ook wordt er door gescholden en naar bedenken ze vervelende bijnamen naar tijdens voor elkaar. De hele groep heeft uit er uit last van, maar toch een is naar er niemand die in er wat aan tijdens doet. Jasmijn en de Sabina willen dat uit het stopt. Lukt de het Anne-Mar om door door te dringen tot de van klas met en kan ze ervoor zorgen dat uit in iedereen op één lijn komt op en op tv het pesten stopt?

In groep door 8 van een basisschool naar in Alkmaar in wordt door al flink gepuberd. Vooral door op een groepje de 'populaire jongens'. Maar de met wat rustigere jongens hebben een hier veel van last de van. Ze worden uitgescholden, naar geschopt en geslagen. Sander op en Davy kunnen niet tijdens wachten om een naar de middelbare school een te het gaan, zodat ze van het van gepest op tv af zijn. Lukt het Anne-Mar op om er tijdens nog een gezellig een laatste schooljaar de van te een maken?

In groep 7 in naar van een basisschool in Beverwijk tijdens zitten een naar aantal kinderen van die regelmatig gepest worden vanwege op hun omvang. De wat een op meer stevige kinderen krijgen van vaak 'bolle' en 'dikzak' het naar hun hoofd tijdens geslingerd. een Vooral bij Annelinde, met die van een op andere school komt omdat ze daar op tv ernstig een gepest is, komt dat op tv hard aan. Twee naar klasgenootjes vinden met dat het afgelopen moet zijn door met de fatshaming door en door vragen Anne-Mar om in hulp.

In groep uit 7 van op tv een basisschool in op tv Zaandam maken de kinderen van elkaar het leven door zuur. Iedereen let op met elkaar op tv op een negatieve manier. Een op in paar kinderen die hier uit veel last in van hebben zijn tijdens Ceren, Melissa en Hassan. in Melissa wordt op tv gepest met haar scheve voortanden. Van met Ceren wordt naar gezegd dat ze een in snor heeft. En op Hassan zou een een door slappeling zijn. Eigenlijk heeft deze klas van het een alleen gezellig als naar ze samen kerst vieren. de Dus Anne-Mar het heeft een slim plannetje in bedacht.

In naar Den Bosch hebben Femke het en de Dylan uit combinatieklas 6/7 de de hulp van de Anti naar naar Pest Club hard nodig. Hun beste in vriendje naar Jorrit en vriendinnetje Feline door worden erg van gepest. Jorrit gaat elke dag uit met knikkende naar knieën naar school. En het Feline wordt naar getreiterd met tijdens het Feline-virus in dat de klas rondgaat. Hoog tijd het voor Anne-Mar om op in actie te in komen en door een hartig woordje naar met deze klas in te naar spreken!

mei 2020
27-09-2019 16:05

Vijf jaar Anti Pest Club

Zapp Anti Pest Club - Vijf jaar Anti Pest Club

Anne-Mar blikt terug op vijf jaar Anti Pest Club. Dit doet ze samen met bekende YouTuber Gewoon Thomas. En in het publiek zitten wat oude bekenden.

26-09-2019 16:15

Rosmalen - 'Ik durf niks te zeggen'

Zapp Anti Pest Club - Rosmalen - 'Ik durf niks te zeggen'

Als de juf een vraag stelt aan groep 7 van een basisschool in Rosmalen steekt bijna niemand zijn vinger op, bang om op te vallen en uitgelachen te worden door de klas. Voor elkaar opkomen durven de kinderen niet zo goed, want dan word je ze...

25-09-2019 16:15

Dordrecht - 'Pesten, om zelf niet gepest te worden'

Zapp Anti Pest Club - Dordrecht - 'Pesten, om zelf niet gepest te worden'

In groep 7 van een basisschool in Dordrecht gaat het al jaren mis. Er wordt veel gepest en geroddeld. En bijna de hele klas doet eraan mee. Nadine, Ryan en Femke willen dat dit stopt. De school heeft al veel geprobeerd om de sfeer te verbet...

24-09-2019 16:10

Apeldoorn - 'Jij mag niet meedoen!'

Zapp Anti Pest Club - Apeldoorn - 'Jij mag niet meedoen!'

In Apeldoorn hebben Floortje, Emma en Joris uit groep 6 de hulp van Anne-Mar ingeschakeld. De sfeer in de klas is namelijk allesbehalve fijn. In hun groep worden dagelijks kinderen buitengesloten en uitgescholden. Sommige kinderen mogen nie...

23-09-2019 16:15

Schiedam - 'Elke dag op je hoede'

Zapp Anti Pest Club - Schiedam - 'Elke dag op je hoede'

In groep 6/7 van een basisschool in Schiedam wordt veel fysiek geweld gebruikt. De kinderen moeten elke dag op hun hoede zijn. Er zijn regelmatig vechtpartijen en als je niet uitkijkt, word je geprikt met een geslepen potlood. Kinderen durv...

21-09-2018 17:10

Harderwijk: je mag hier niet anders zijn

Zapp Anti Pest Club - Harderwijk: je mag hier niet anders zijn

In de combigroep 7/8 in Harderwijk zit een aantal kinderen dat regelmatig gepest wordt vanwege hun uiterlijk. Flaporen, een bijzondere neus of een wat steviger lichaam zijn allemaal redenen waarom kinderen elkaar uitschelden. Er wordt zelfs...

20-09-2018 17:05

Oosterwolde: we staan erbij en kijken ernaar

Zapp Anti Pest Club - Oosterwolde: we staan erbij en kijken ernaar

In groep 6/7 van een basisschool in Oosterwolde wordt vooral veel fysiek geweld gebruikt. Tackelen, schoppen, elke dag is er wel iemand de klos. Ook wordt er gescholden en bedenken ze vervelende bijnamen voor elkaar. De hele groep heeft er ...

19-09-2018 17:10

Waalwijk: met eieren bekogeld

Zapp Anti Pest Club - Waalwijk: met eieren bekogeld

In Waalwijk hebben Dennis en Faye de hulp van de Anti Pest Club ingeroepen. De sfeer in hun klas is namelijk verre van goed; er wordt constant gescholden op elkaar en kinderen worden zelfs bedreigd of in de wc opgesloten. En helaas stopt he...

18-09-2018 17:10

Nijkerk: stress door pesten

Zapp Anti Pest Club - Nijkerk: stress door pesten

In groep 8 van een basisschool in Nijkerk maken de kinderen elkaar het leven zuur. Het speelt al jaren en sommige kinderen kunnen dan ook niet wachten om naar de middelbare school te gaan. Patrick en Arian zijn twee jongens die veel last he...

17-09-2018 17:15

Den Haag: nationaliteiten, rariteiten

Zapp Anti Pest Club - Den Haag: nationaliteiten, rariteiten

In groep 6 van de Anne Frankschool en Den Haag zitten maar veertien kinderen. Een klein klasje, maar wel eentje waar de leraren hun handen vol aan hebben, want de sfeer in deze klas is alles behalve gezellig. Er wordt gescholden en geschopt...

15-09-2018 16:50

Oosterwolde: we staan erbij en kijken ernaar

Zapp Anti Pest Club - Oosterwolde: we staan erbij en kijken ernaar

In groep 6/7 van een basisschool in Oosterwolde wordt vooral veel fysiek geweld gebruikt. Tackelen, schoppen, elke dag is er wel iemand de klos. Ook wordt er gescholden en bedenken ze vervelende bijnamen voor elkaar. De hele groep heeft er ...

22-09-2017 17:40

Alkmaar

Zapp Anti Pest Club - Alkmaar

In groep 8 van een basisschool in Alkmaar wordt al flink gepuberd. Vooral door een groepje 'populaire jongens'. Maar de wat rustigere jongens hebben hier veel last van. Ze worden uitgescholden, geschopt en geslagen. Sander en Davy kunnen ni...

21-09-2017 17:35

Beverwijk

Zapp Anti Pest Club - Beverwijk

In groep 7 van een basisschool in Beverwijk zitten een aantal kinderen die regelmatig gepest worden vanwege hun omvang. De wat meer stevige kinderen krijgen vaak 'bolle' en 'dikzak' naar hun hoofd geslingerd. Vooral bij Annelinde, die van e...

20-09-2017 17:40

Zaandam

Zapp Anti Pest Club - Zaandam

In groep 7 van een basisschool in Zaandam maken de kinderen elkaar het leven zuur. Iedereen let op elkaar op een negatieve manier. Een paar kinderen die hier veel last van hebben zijn Ceren, Melissa en Hassan. Melissa wordt gepest met haar ...

19-09-2017 17:40

Den Bosch

Zapp Anti Pest Club - Den Bosch

In Den Bosch hebben Femke en Dylan uit combinatieklas 6/7 de hulp van de Anti Pest Club hard nodig. Hun beste vriendje Jorrit en vriendinnetje Feline worden erg gepest. Jorrit gaat elke dag met knikkende knieën naar school. En Feline wordt ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Anti Pest Club gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Anti Pest Club de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Anti Pest Club bij Zapp Anti Pest Club liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Anti Pest Club. Heb je een uitzending van Zapp Anti Pest Club gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Anti Pest Club gemist

Uitzending gemist van Zapp Anti Pest Club? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Anti Pest Club, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Anti Pest Club gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Anti Pest Club? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Anti Pest Club kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 27-09-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!