Programma gemist?

blue de eyes,Een bodycam van een tijdens agent een wordt gehackt en de beelden worden naar online gezet. Het in op tv heeft er alle schijn van van dat op tv de blanke agent met een ongewapende zwarte man heeft door doodgeschoten. Al in snel breken er op gewelddadige protesten uit. van Het team probeert uit op tv te vinden door wie de beelden naar online heeft gezet door en wat zijn motieven uit zijn.

Tracey, de een vriendin van Ramirez, belandt een in uit een nachtmerrie nadat ze wordt met gehackt naar door een man die ze op tv leerde naar kennen via een dating-app. Ze op tv wordt op tv ontslagen en haar bankrekening wordt tijdens de geplunderd. Het lukt een Ramirez te achterhalen wie hij is, door maar dan wordt uit de hacker vermoord door en lijkt Tracey een de dader te een op zijn.

Na op tv het vertrek van Simon het Sifter met maakt het team kennis met van de uit nieuwe directeur, D.B. Russell uit Las van Vegas. Ondertussen een houdt het team naar zich bezig met een uit inbraak in waarbij iemand werd met vermoord. Het beveiligingssysteem op tv van het huis op tv was op afstand het gehackt. Krumitz moet de getuigen in de de rechtszaak tegen zijn op tv zus.

Een op tv hacker verspreidt informatie op het in internet over Avery's van op tv patiënten uit de periode door dat ze het als psycholoog werkzaam de was. Avery gaat op zoek naar naar de dader. de Krumitz komt oog door in oog te op tv staan met met de moordenaar van zijn op tv ouders.

Na de dood van van met een tiener door is het cyberteam op zoek de naar een moordenaar op tv die in populaire onlinegamessites hackt. Hij blijkt op via de in sites kwetsbare tieners over te uit halen door om illegale wapens van af te door leveren.

Een van man overlijdt na het innemen van van op tv medicijnen die hij via de een advertentie in op een van medische website had besteld. uit Die advertentie blijkt uit te zijn het gehackt. Het cyberteam start een uit onderzoek om naar de daders te een achterhalen.

Het uit cyberteam stort zich op een een van zaak waarbij negen vliegtuigen tijdens hun naar vlucht door te maken kregen met op een gecoördineerde wifi-aanval. door Alle toestellen in vertrokken van dezelfde luchthaven. Het naar team in zet alles naar op alles om de hacker op van te sporen door voordat door er slachtoffers vallen.

Het cyberteam doet uit onderzoek de naar de ontvoering met van een het aantal jonge vrouwen. De vrouwen zijn met verdwenen, maar hun door socialmedia-accounts blijven op tv up-to-date. uit Ryan helpt Trish in McCarthy bij het verwerken het van het overlijden de van haar door zusje, een vroegere patiënte van door hem.

interrupted,Een uit middelbare scholiere uit is slachtoffer van heftige op tv internetpesterijen. Ze het zweert wraak te door nemen op de daders. naar Voor het cyberteam door is dat reden om de naar zaak serieus tijdens te nemen en naar te met onderzoeken.

Avery en uit haar cyberteam doen onderzoek op door naar de dood van naar een vrouw. tijdens Haar elektronische apparaten wijzen uit dat uit ze nog drie de dagen in tijdens leven was na in het officiële tijdstip van op op overlijden.

Het tijdens cyberteam moet een door bommenlegger opsporen naar die de waarheid in aan het licht wil uit brengen over met de afhankelijkheid van technologie binnen de het samenleving. Avery uit ontdekt in deze van zaak een op tv link met uit hacker Tobin, die haar in het met verleden heeft op tv misleid.

Avery de en haar team doen van onderzoek naar een een nieuwe cyberdreiging. uit Door een fout met in printers de is het mogelijk om op afstand tijdens moeilijk tijdens te traceren huisbranden te stichten. de De ex-vrouw van tijdens Elijah van vertelt dat met ze een nieuwe baan heeft en tijdens door daarvoor moet verhuizen. Ze wil een hun dochter naar meenemen.

De database van naar een de vervoersbedrijf is gehackt uit en een seriemoordenaar kiest naar zijn slachtoffers uit de het klantenbestand door van dat bedrijf. Het cyberteam op van doet er alles uit aan om de dader een zo snel mogelijk op van te sporen. Daniel op en tijdens zijn zus moeten onder het ogen zien uit dat de moordenaar in van hun ouders mogelijk op het vrije voeten door komt.

FBI-agent in Avery Ryan en haar van cyberteam doen onderzoek naar naar een achtbaancrash. op tv Het ongeluk is veroorzaakt door door iemand met die het in interne computersysteem van de in attractie heeft gehackt en met uit de beveiliging heeft de uitgeschakeld.

FBI-agent Avery Ryan in met en haar team van cyberexperts in onderzoeken een reeks van op ontvoeringen naar van zuigelingen. Ze op stuiten op een verborgen door site zijn de waarop baby's een worden geveild. Hieruit blijkt dat babymonitoren het worden de gehackt.

april 2020
19-09-2016 20:33

Brown eyes

CSI: Cyber - Brown eyes

blue eyes,Een bodycam van een agent wordt gehackt en de beelden worden online gezet. Het heeft er alle schijn van dat de blanke agent een ongewapende zwarte man heeft doodgeschoten. Al snel breken er gewelddadige protesten uit. Het team pro...

12-09-2016 20:33

Heart me

CSI: Cyber - Heart me

Tracey, een vriendin van Ramirez, belandt in een nachtmerrie nadat ze wordt gehackt door een man die ze leerde kennen via een dating-app. Ze wordt ontslagen en haar bankrekening wordt geplunderd. Het lukt Ramirez te achterhalen wie hij is, ...

05-09-2016 20:33

Why-fi

CSI: Cyber - Why-fi

Na het vertrek van Simon Sifter maakt het team kennis met de nieuwe directeur, D.B. Russell uit Las Vegas. Ondertussen houdt het team zich bezig met een inbraak waarbij iemand werd vermoord. Het beveiligingssysteem van het huis was op afsta...

14-12-2015 21:28

Family secrets

CSI: Cyber - Family secrets

Een hacker verspreidt informatie op het internet over Avery's patiënten uit de periode dat ze als psycholoog werkzaam was. Avery gaat op zoek naar de dader. Krumitz komt oog in oog te staan met de moordenaar van zijn ouders.

30-11-2015 21:26

Ghost in the machine

CSI: Cyber - Ghost in the machine

Na de dood van een tiener is het cyberteam op zoek naar een moordenaar die populaire onlinegamessites hackt. Hij blijkt via de sites kwetsbare tieners over te halen om illegale wapens af te leveren.

23-11-2015 21:28

Click your poison

CSI: Cyber - Click your poison

Een man overlijdt na het innemen van medicijnen die hij via een advertentie op een medische website had besteld. Die advertentie blijkt te zijn gehackt. Het cyberteam start een onderzoek om de daders te achterhalen.

16-11-2015 21:28

L0m1s

CSI: Cyber - L0m1s

Het cyberteam stort zich op een zaak waarbij negen vliegtuigen tijdens hun vlucht te maken kregen met een gecoördineerde wifi-aanval. Alle toestellen vertrokken van dezelfde luchthaven. Het team zet alles op alles om de hacker op te sporen ...

09-11-2015 21:30

Selfie 2.0

CSI: Cyber - Selfie 2.0

Het cyberteam doet onderzoek naar de ontvoering van een aantal jonge vrouwen. De vrouwen zijn verdwenen, maar hun socialmedia-accounts blijven up-to-date. Ryan helpt Trish McCarthy bij het verwerken van het overlijden van haar zusje, een vr...

02-11-2015 21:30

URL

CSI: Cyber - URL

interrupted,Een middelbare scholiere is slachtoffer van heftige internetpesterijen. Ze zweert wraak te nemen op de daders. Voor het cyberteam is dat reden om de zaak serieus te nemen en te onderzoeken.

26-10-2015 21:30

The evil twin

CSI: Cyber - The evil twin

Avery en haar cyberteam doen onderzoek naar de dood van een vrouw. Haar elektronische apparaten wijzen uit dat ze nog drie dagen in leven was na het officiële tijdstip van overlijden.

19-10-2015 21:28

Crowd sourced

CSI: Cyber - Crowd sourced

Het cyberteam moet een bommenlegger opsporen die de waarheid aan het licht wil brengen over de afhankelijkheid van technologie binnen de samenleving. Avery ontdekt in deze zaak een link met hacker Tobin, die haar in het verleden heeft misle...

12-10-2015 21:29

Fire code

CSI: Cyber - Fire code

Avery en haar team doen onderzoek naar een nieuwe cyberdreiging. Door een fout in printers is het mogelijk om op afstand moeilijk te traceren huisbranden te stichten. De ex-vrouw van Elijah vertelt dat ze een nieuwe baan heeft en daarvoor m...

05-10-2015 21:28

Killer en route

CSI: Cyber - Killer en route

De database van een vervoersbedrijf is gehackt en een seriemoordenaar kiest zijn slachtoffers uit het klantenbestand van dat bedrijf. Het cyberteam doet er alles aan om de dader zo snel mogelijk op te sporen. Daniel en zijn zus moeten onder...

28-09-2015 21:29

CMND:Crash

CSI: Cyber - CMND:Crash

FBI-agent Avery Ryan en haar cyberteam doen onderzoek naar een achtbaancrash. Het ongeluk is veroorzaakt door iemand die het interne computersysteem van de attractie heeft gehackt en de beveiliging heeft uitgeschakeld.

21-09-2015 21:28

Kidnapping 2.0

CSI: Cyber - Kidnapping 2.0

FBI-agent Avery Ryan en haar team van cyberexperts onderzoeken een reeks van ontvoeringen van zuigelingen. Ze stuiten op een verborgen site zijn waarop baby's worden geveild. Hieruit blijkt dat babymonitoren worden gehackt.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Cyber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Cyber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Cyber bij CSI: Cyber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Cyber. Heb je een uitzending van CSI: Cyber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Cyber gemist

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van cyberexperts onder leiding van FBI-agent Avery Ryan op onderzoek uitgaat in de krochten van het internet en ervoor zorgt dat geen misdaad onopgelost blijft.

Uitzending gemist van CSI: Cyber? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Cyber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 23:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!