Programma gemist?

blue eyes,Een bodycam in van het een agent tijdens wordt gehackt en de naar beelden worden online gezet. Het op heeft door er alle schijn van met dat de blanke uit agent een ongewapende in zwarte man heeft doodgeschoten. in Al snel het breken met er gewelddadige protesten uit. met Het team probeert uit te naar vinden wie de de beelden een online heeft gezet op en wat zijn motieven door zijn.

Tracey, met een vriendin de van Ramirez, belandt in een op tv nachtmerrie nadat op tv ze wordt gehackt door op een het man die ze leerde kennen via de een dating-app. Ze in wordt ontslagen het en haar bankrekening tijdens wordt geplunderd. naar Het lukt Ramirez te achterhalen van wie hij op tv is, van maar dan wordt de de hacker vermoord en lijkt Tracey tijdens de een dader te in zijn.

Na het vertrek op tv van Simon Sifter van maakt het team naar van kennis met de nieuwe door directeur, D.B. Russell uit Las uit Vegas. Ondertussen op tv houdt het met team zich bezig door met een inbraak waarbij iemand op tv werd naar vermoord. Het uit beveiligingssysteem van het huis was op van afstand van gehackt. Krumitz moet getuigen het in de rechtszaak tegen een zijn in zus.

Een hacker verspreidt op informatie op op tv het internet over Avery's met patiënten uit op de periode met dat ze als tijdens psycholoog werkzaam was. Avery met gaat op zoek het naar de de dader. Krumitz komt oog in met oog de te staan met de in moordenaar van naar zijn ouders.

Na de op tv dood van een tiener op is een het cyberteam op zoek op naar een van moordenaar die populaire onlinegamessites hackt. met Hij de blijkt via de sites het kwetsbare tieners over door te halen om de illegale wapens af te in tijdens leveren.

Een van man overlijdt na van het innemen van medicijnen die van hij de via een advertentie met op een door medische website had besteld. van Die advertentie blijkt uit te zijn de gehackt. Het cyberteam start een onderzoek naar met om de daders een te achterhalen.

Het de cyberteam stort zich in op een uit zaak waarbij negen met vliegtuigen tijdens hun van vlucht te maken kregen de met een gecoördineerde wifi-aanval. de Alle toestellen in vertrokken van dezelfde luchthaven. tijdens Het team door zet alles op in alles om de door hacker op te sporen voordat in er op tv slachtoffers vallen.

Het cyberteam doet door door onderzoek naar de de ontvoering van een aantal door jonge vrouwen. De op tv vrouwen zijn verdwenen, tijdens maar hun socialmedia-accounts blijven up-to-date. op tv Ryan helpt Trish naar McCarthy bij op tv het verwerken van het van het overlijden van haar zusje, een op vroegere patiënte van uit hem.

interrupted,Een middelbare in scholiere is tijdens slachtoffer van naar heftige internetpesterijen. Ze zweert wraak te het een nemen op de daders. uit Voor het cyberteam is dat in reden van om de zaak met serieus te nemen en met te een onderzoeken.

Avery met en haar cyberteam doen onderzoek het naar de dood het van het een vrouw. Haar elektronische apparaten tijdens wijzen uit tijdens dat ze nog met drie dagen met in leven was in na het van officiële tijdstip van de overlijden.

Het cyberteam op tv moet een bommenlegger naar opsporen die de op tv waarheid aan het licht op wil brengen over met de naar afhankelijkheid van technologie binnen uit de samenleving. op Avery ontdekt in deze zaak door met een link met hacker met Tobin, die haar in de het verleden heeft van misleid.

Avery een en haar team doen onderzoek de naar een nieuwe door van cyberdreiging. Door een fout in printers op tv is naar het mogelijk om op afstand uit moeilijk te traceren in huisbranden een te stichten. De in ex-vrouw van Elijah vertelt een dat naar ze een nieuwe baan heeft door en op daarvoor moet verhuizen. Ze naar wil hun dochter tijdens meenemen.

De door database van naar een vervoersbedrijf is gehackt met en een seriemoordenaar het kiest zijn slachtoffers uit het op tv klantenbestand op van dat in bedrijf. Het cyberteam doet er alles van in aan om de dader zo snel tijdens mogelijk uit op te de sporen. Daniel en in zijn zus moeten op onder ogen zien dat de door moordenaar van hun uit ouders mogelijk op in vrije voeten een komt.

FBI-agent met Avery Ryan op tv en haar cyberteam doen onderzoek tijdens naar een met achtbaancrash. Het door ongeluk is veroorzaakt door iemand die de uit het interne computersysteem met van de attractie heeft gehackt en met de beveiliging de heeft het uitgeschakeld.

FBI-agent Avery Ryan in en uit haar team van cyberexperts van onderzoeken een reeks van door een ontvoeringen van zuigelingen. Ze stuiten op op een verborgen site het zijn waarop door baby's op tv worden geveild. Hieruit blijkt dat in babymonitoren worden uit gehackt.

februari 2019
19-09-2016 20:33

Brown eyes

CSI: Cyber - Brown eyes

blue eyes,Een bodycam van een agent wordt gehackt en de beelden worden online gezet. Het heeft er alle schijn van dat de blanke agent een ongewapende zwarte man heeft doodgeschoten. Al snel breken er gewelddadige protesten uit. Het team pro...

12-09-2016 20:33

Heart me

CSI: Cyber - Heart me

Tracey, een vriendin van Ramirez, belandt in een nachtmerrie nadat ze wordt gehackt door een man die ze leerde kennen via een dating-app. Ze wordt ontslagen en haar bankrekening wordt geplunderd. Het lukt Ramirez te achterhalen wie hij is, ...

05-09-2016 20:33

Why-fi

CSI: Cyber - Why-fi

Na het vertrek van Simon Sifter maakt het team kennis met de nieuwe directeur, D.B. Russell uit Las Vegas. Ondertussen houdt het team zich bezig met een inbraak waarbij iemand werd vermoord. Het beveiligingssysteem van het huis was op afsta...

14-12-2015 21:28

Family secrets

CSI: Cyber - Family secrets

Een hacker verspreidt informatie op het internet over Avery's patiënten uit de periode dat ze als psycholoog werkzaam was. Avery gaat op zoek naar de dader. Krumitz komt oog in oog te staan met de moordenaar van zijn ouders.

30-11-2015 21:26

Ghost in the machine

CSI: Cyber - Ghost in the machine

Na de dood van een tiener is het cyberteam op zoek naar een moordenaar die populaire onlinegamessites hackt. Hij blijkt via de sites kwetsbare tieners over te halen om illegale wapens af te leveren.

23-11-2015 21:28

Click your poison

CSI: Cyber - Click your poison

Een man overlijdt na het innemen van medicijnen die hij via een advertentie op een medische website had besteld. Die advertentie blijkt te zijn gehackt. Het cyberteam start een onderzoek om de daders te achterhalen.

16-11-2015 21:28

L0m1s

CSI: Cyber - L0m1s

Het cyberteam stort zich op een zaak waarbij negen vliegtuigen tijdens hun vlucht te maken kregen met een gecoördineerde wifi-aanval. Alle toestellen vertrokken van dezelfde luchthaven. Het team zet alles op alles om de hacker op te sporen ...

09-11-2015 21:30

Selfie 2.0

CSI: Cyber - Selfie 2.0

Het cyberteam doet onderzoek naar de ontvoering van een aantal jonge vrouwen. De vrouwen zijn verdwenen, maar hun socialmedia-accounts blijven up-to-date. Ryan helpt Trish McCarthy bij het verwerken van het overlijden van haar zusje, een vr...

02-11-2015 21:30

URL

CSI: Cyber - URL

interrupted,Een middelbare scholiere is slachtoffer van heftige internetpesterijen. Ze zweert wraak te nemen op de daders. Voor het cyberteam is dat reden om de zaak serieus te nemen en te onderzoeken.

26-10-2015 21:30

The evil twin

CSI: Cyber - The evil twin

Avery en haar cyberteam doen onderzoek naar de dood van een vrouw. Haar elektronische apparaten wijzen uit dat ze nog drie dagen in leven was na het officiële tijdstip van overlijden.

19-10-2015 21:28

Crowd sourced

CSI: Cyber - Crowd sourced

Het cyberteam moet een bommenlegger opsporen die de waarheid aan het licht wil brengen over de afhankelijkheid van technologie binnen de samenleving. Avery ontdekt in deze zaak een link met hacker Tobin, die haar in het verleden heeft misle...

12-10-2015 21:29

Fire code

CSI: Cyber - Fire code

Avery en haar team doen onderzoek naar een nieuwe cyberdreiging. Door een fout in printers is het mogelijk om op afstand moeilijk te traceren huisbranden te stichten. De ex-vrouw van Elijah vertelt dat ze een nieuwe baan heeft en daarvoor m...

05-10-2015 21:28

Killer en route

CSI: Cyber - Killer en route

De database van een vervoersbedrijf is gehackt en een seriemoordenaar kiest zijn slachtoffers uit het klantenbestand van dat bedrijf. Het cyberteam doet er alles aan om de dader zo snel mogelijk op te sporen. Daniel en zijn zus moeten onder...

28-09-2015 21:29

CMND:Crash

CSI: Cyber - CMND:Crash

FBI-agent Avery Ryan en haar cyberteam doen onderzoek naar een achtbaancrash. Het ongeluk is veroorzaakt door iemand die het interne computersysteem van de attractie heeft gehackt en de beveiliging heeft uitgeschakeld.

21-09-2015 21:28

Kidnapping 2.0

CSI: Cyber - Kidnapping 2.0

FBI-agent Avery Ryan en haar team van cyberexperts onderzoeken een reeks van ontvoeringen van zuigelingen. Ze stuiten op een verborgen site zijn waarop baby's worden geveild. Hieruit blijkt dat babymonitoren worden gehackt.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Cyber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Cyber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Cyber bij CSI: Cyber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Cyber. Heb je een uitzending van CSI: Cyber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Cyber gemist

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van cyberexperts onder leiding van FBI-agent Avery Ryan op onderzoek uitgaat in de krochten van het internet en ervoor zorgt dat geen misdaad onopgelost blijft.

Uitzending gemist van CSI: Cyber? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Cyber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 23:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord