Programma gemist?

blue eyes,Een bodycam op tv uit van een agent wordt gehackt en de de beelden worden in online met gezet. Het op heeft er alle schijn van dat naar de blanke agent naar een ongewapende zwarte tijdens man heeft doodgeschoten. naar Al snel breken door de er gewelddadige protesten uit. Het met team probeert in uit te vinden een wie de beelden online heeft met gezet door en wat zijn motieven het zijn.

Tracey, een vriendin naar van Ramirez, op belandt het in een nachtmerrie nadat uit ze wordt in gehackt door een man op die ze leerde kennen op tv via op tv een dating-app. Ze wordt met ontslagen en haar bankrekening met wordt geplunderd. op Het lukt Ramirez op te achterhalen tijdens wie hij is, maar dan met wordt de hacker vermoord door en een lijkt Tracey de dader naar te naar zijn.

Na het op tv vertrek van tijdens Simon Sifter maakt het team in kennis met naar de nieuwe naar directeur, D.B. Russell uit een Las Vegas. Ondertussen houdt op tv het team zich uit bezig in met een inbraak waarbij naar iemand werd het vermoord. Het beveiligingssysteem van van het huis was op met uit afstand gehackt. Krumitz moet getuigen een in de de rechtszaak tegen zijn door zus.

Een het hacker verspreidt op informatie op het internet op tv over Avery's patiënten uit de van het periode dat ze als met psycholoog werkzaam was. Avery naar gaat op zoek een naar de een dader. Krumitz komt door oog in oog uit te staan met de moordenaar met van zijn uit ouders.

Na de dood met van een de tiener op is het cyberteam op zoek naar het een moordenaar op tv die met populaire onlinegamessites hackt. Hij naar blijkt via de sites met kwetsbare tieners over te van halen door om illegale wapens naar af te naar leveren.

Een met man overlijdt uit na het innemen in van medicijnen die naar hij via een advertentie op een een medische website had naar besteld. van Die advertentie blijkt van te zijn gehackt. Het cyberteam in een start een onderzoek op tv om de daders te uit achterhalen.

Het cyberteam met stort zich op een het op zaak waarbij negen vliegtuigen tijdens tijdens hun vlucht te de maken door kregen met een gecoördineerde wifi-aanval. Alle met toestellen vertrokken van uit dezelfde luchthaven. Het van door team zet alles op alles op tv om de in hacker op te sporen voordat de er het slachtoffers vallen.

Het cyberteam doet door een onderzoek naar de ontvoering van een in aantal jonge de vrouwen. De vrouwen zijn door verdwenen, een maar hun socialmedia-accounts blijven naar up-to-date. Ryan de helpt Trish McCarthy bij tijdens het door verwerken van het overlijden van haar op zusje, een op vroegere patiënte van het hem.

interrupted,Een op tv middelbare scholiere tijdens is slachtoffer van heftige internetpesterijen. Ze de op zweert wraak te in nemen op de daders. Voor het het op cyberteam is dat reden om op de zaak serieus het te nemen met en te op tv onderzoeken.

Avery de en haar in cyberteam doen onderzoek naar een de dood van een een vrouw. Haar elektronische van apparaten wijzen naar uit dat door ze nog drie dagen in het leven was na het het officiële tijdstip van door het overlijden.

Het cyberteam moet op een bommenlegger de opsporen die de een waarheid aan het van licht het wil brengen over de een afhankelijkheid van technologie de binnen de samenleving. Avery ontdekt tijdens in op tv deze zaak een link met in hacker uit Tobin, die haar in uit het verleden heeft in misleid.

Avery en van haar team een doen onderzoek naar een nieuwe het cyberdreiging. de Door een fout in printers door is het mogelijk het om op van afstand moeilijk te traceren op huisbranden in te stichten. met De ex-vrouw van Elijah op tv vertelt dat ze een nieuwe van baan heeft van en daarvoor moet van verhuizen. een Ze wil hun dochter door meenemen.

De door database van een vervoersbedrijf naar is gehackt en het een seriemoordenaar naar kiest zijn slachtoffers uit het op klantenbestand van dat het van bedrijf. Het cyberteam doet er door alles aan om de de dader naar zo snel mogelijk op te van sporen. Daniel en tijdens zijn zus het moeten onder ogen zien tijdens dat naar de moordenaar van van hun ouders mogelijk op van vrije op voeten komt.

FBI-agent naar Avery Ryan en haar cyberteam een doen onderzoek op naar uit een achtbaancrash. Het ongeluk is de veroorzaakt door van iemand die van het interne computersysteem van de attractie het door heeft gehackt en de van beveiliging heeft van uitgeschakeld.

FBI-agent Avery Ryan tijdens en haar team uit van cyberexperts onderzoeken het een een reeks van ontvoeringen van de zuigelingen. Ze het stuiten op op tv een verborgen site zijn waarop baby's op het worden geveild. Hieruit blijkt dat babymonitoren op tv worden een gehackt.

november 2019
19-09-2016 20:33

Brown eyes

CSI: Cyber - Brown eyes

blue eyes,Een bodycam van een agent wordt gehackt en de beelden worden online gezet. Het heeft er alle schijn van dat de blanke agent een ongewapende zwarte man heeft doodgeschoten. Al snel breken er gewelddadige protesten uit. Het team pro...

12-09-2016 20:33

Heart me

CSI: Cyber - Heart me

Tracey, een vriendin van Ramirez, belandt in een nachtmerrie nadat ze wordt gehackt door een man die ze leerde kennen via een dating-app. Ze wordt ontslagen en haar bankrekening wordt geplunderd. Het lukt Ramirez te achterhalen wie hij is, ...

05-09-2016 20:33

Why-fi

CSI: Cyber - Why-fi

Na het vertrek van Simon Sifter maakt het team kennis met de nieuwe directeur, D.B. Russell uit Las Vegas. Ondertussen houdt het team zich bezig met een inbraak waarbij iemand werd vermoord. Het beveiligingssysteem van het huis was op afsta...

14-12-2015 21:28

Family secrets

CSI: Cyber - Family secrets

Een hacker verspreidt informatie op het internet over Avery's patiënten uit de periode dat ze als psycholoog werkzaam was. Avery gaat op zoek naar de dader. Krumitz komt oog in oog te staan met de moordenaar van zijn ouders.

30-11-2015 21:26

Ghost in the machine

CSI: Cyber - Ghost in the machine

Na de dood van een tiener is het cyberteam op zoek naar een moordenaar die populaire onlinegamessites hackt. Hij blijkt via de sites kwetsbare tieners over te halen om illegale wapens af te leveren.

23-11-2015 21:28

Click your poison

CSI: Cyber - Click your poison

Een man overlijdt na het innemen van medicijnen die hij via een advertentie op een medische website had besteld. Die advertentie blijkt te zijn gehackt. Het cyberteam start een onderzoek om de daders te achterhalen.

16-11-2015 21:28

L0m1s

CSI: Cyber - L0m1s

Het cyberteam stort zich op een zaak waarbij negen vliegtuigen tijdens hun vlucht te maken kregen met een gecoördineerde wifi-aanval. Alle toestellen vertrokken van dezelfde luchthaven. Het team zet alles op alles om de hacker op te sporen ...

09-11-2015 21:30

Selfie 2.0

CSI: Cyber - Selfie 2.0

Het cyberteam doet onderzoek naar de ontvoering van een aantal jonge vrouwen. De vrouwen zijn verdwenen, maar hun socialmedia-accounts blijven up-to-date. Ryan helpt Trish McCarthy bij het verwerken van het overlijden van haar zusje, een vr...

02-11-2015 21:30

URL

CSI: Cyber - URL

interrupted,Een middelbare scholiere is slachtoffer van heftige internetpesterijen. Ze zweert wraak te nemen op de daders. Voor het cyberteam is dat reden om de zaak serieus te nemen en te onderzoeken.

26-10-2015 21:30

The evil twin

CSI: Cyber - The evil twin

Avery en haar cyberteam doen onderzoek naar de dood van een vrouw. Haar elektronische apparaten wijzen uit dat ze nog drie dagen in leven was na het officiële tijdstip van overlijden.

19-10-2015 21:28

Crowd sourced

CSI: Cyber - Crowd sourced

Het cyberteam moet een bommenlegger opsporen die de waarheid aan het licht wil brengen over de afhankelijkheid van technologie binnen de samenleving. Avery ontdekt in deze zaak een link met hacker Tobin, die haar in het verleden heeft misle...

12-10-2015 21:29

Fire code

CSI: Cyber - Fire code

Avery en haar team doen onderzoek naar een nieuwe cyberdreiging. Door een fout in printers is het mogelijk om op afstand moeilijk te traceren huisbranden te stichten. De ex-vrouw van Elijah vertelt dat ze een nieuwe baan heeft en daarvoor m...

05-10-2015 21:28

Killer en route

CSI: Cyber - Killer en route

De database van een vervoersbedrijf is gehackt en een seriemoordenaar kiest zijn slachtoffers uit het klantenbestand van dat bedrijf. Het cyberteam doet er alles aan om de dader zo snel mogelijk op te sporen. Daniel en zijn zus moeten onder...

28-09-2015 21:29

CMND:Crash

CSI: Cyber - CMND:Crash

FBI-agent Avery Ryan en haar cyberteam doen onderzoek naar een achtbaancrash. Het ongeluk is veroorzaakt door iemand die het interne computersysteem van de attractie heeft gehackt en de beveiliging heeft uitgeschakeld.

21-09-2015 21:28

Kidnapping 2.0

CSI: Cyber - Kidnapping 2.0

FBI-agent Avery Ryan en haar team van cyberexperts onderzoeken een reeks van ontvoeringen van zuigelingen. Ze stuiten op een verborgen site zijn waarop baby's worden geveild. Hieruit blijkt dat babymonitoren worden gehackt.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Cyber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Cyber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Cyber bij CSI: Cyber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Cyber. Heb je een uitzending van CSI: Cyber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Cyber gemist

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van cyberexperts onder leiding van FBI-agent Avery Ryan op onderzoek uitgaat in de krochten van het internet en ervoor zorgt dat geen misdaad onopgelost blijft.

Uitzending gemist van CSI: Cyber? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Cyber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 23:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!