Programma gemist?

blue op eyes,Een bodycam in van een agent wordt gehackt en naar de beelden worden met online van gezet. Het heeft er met alle uit schijn van dat de blanke agent het een door ongewapende zwarte tijdens man heeft doodgeschoten. Al in snel breken naar er gewelddadige protesten uit. Het team naar probeert naar uit te vinden wie op de door beelden online heeft gezet en tijdens wat zijn motieven uit zijn.

Tracey, een met vriendin van naar Ramirez, belandt in het een nachtmerrie nadat ze in wordt in gehackt door een man die de ze leerde kennen in via een dating-app. uit Ze tijdens wordt ontslagen en haar bankrekening wordt op uit geplunderd. Het lukt het Ramirez te achterhalen wie hij is, uit maar naar dan wordt de hacker vermoord naar en lijkt Tracey naar op de dader te op tv zijn.

Na het van vertrek van de Simon Sifter maakt de het team kennis van met de van nieuwe directeur, D.B. Russell uit door Las Vegas. Ondertussen houdt een het de team zich met bezig met een inbraak waarbij het iemand werd vermoord. Het door beveiligingssysteem van met het huis was op naar afstand gehackt. tijdens Krumitz met moet getuigen in de rechtszaak tegen van zijn het zus.

Een door hacker verspreidt informatie op het in internet door over Avery's patiënten uit een de periode dat ze door met als psycholoog werkzaam een was. Avery gaat naar op zoek naar door de dader. Krumitz tijdens komt oog in oog te tijdens staan met de van moordenaar van naar zijn ouders.

Na met de dood van een tiener het is door het cyberteam op zoek uit naar naar een moordenaar die populaire de onlinegamessites hackt. Hij blijkt via naar een de sites kwetsbare tieners het over te met halen om illegale wapens af te uit door leveren.

Een het man overlijdt na het innemen op tv in van medicijnen die door hij via een in advertentie op een medische website in had besteld. op tv Die advertentie blijkt te zijn de gehackt. naar Het cyberteam start op een onderzoek om op tv de daders te door achterhalen.

Het het cyberteam stort zich met op een zaak uit waarbij negen vliegtuigen op tijdens hun van vlucht te maken kregen met een op tv gecoördineerde op tv wifi-aanval. Alle toestellen met vertrokken van dezelfde luchthaven. Het de team zet een alles op met alles om de hacker op uit een te sporen voordat er naar slachtoffers vallen.

Het cyberteam in doet met onderzoek naar de ontvoering van een op aantal jonge in vrouwen. een De vrouwen zijn verdwenen, de maar hun socialmedia-accounts het blijven up-to-date. Ryan helpt Trish op McCarthy bij de het verwerken van door het overlijden van op haar zusje, een vroegere met patiënte van uit hem.

interrupted,Een in middelbare scholiere is slachtoffer van het heftige het internetpesterijen. Ze zweert wraak te met nemen op op de daders. Voor het van cyberteam is op tv dat reden om met de door zaak serieus te nemen in en te met onderzoeken.

Avery uit en haar door cyberteam doen onderzoek een naar de dood van uit een vrouw. Haar elektronische in apparaten wijzen uit dat in in ze nog drie dagen het in leven was uit na het officiële tijdens tijdstip van op overlijden.

Het cyberteam het moet een bommenlegger opsporen uit het die de waarheid door aan het licht op tv wil brengen over de afhankelijkheid van van technologie binnen in de samenleving. Avery ontdekt in het in deze zaak uit een link met hacker Tobin, het die haar in het tijdens verleden heeft door misleid.

Avery met en haar team doen het onderzoek naar een door nieuwe cyberdreiging. in Door een fout in naar printers tijdens is het mogelijk om op afstand naar tijdens moeilijk te traceren huisbranden te met stichten. De met ex-vrouw van Elijah met vertelt dat ze een een nieuwe op baan heeft en daarvoor moet van verhuizen. het Ze wil hun dochter uit meenemen.

De database van de een vervoersbedrijf is met gehackt en een uit seriemoordenaar het kiest zijn slachtoffers uit een het klantenbestand van dat van bedrijf. met Het cyberteam doet een er alles aan om de op tv dader zo snel naar tijdens mogelijk op te sporen. Daniel en met zijn het zus moeten door onder ogen zien de dat de moordenaar van hun tijdens ouders mogelijk op naar vrije uit voeten komt.

FBI-agent Avery Ryan op en haar cyberteam in doen onderzoek naar met een achtbaancrash. op tv Het ongeluk is uit veroorzaakt door iemand op tv die met het interne computersysteem van uit de attractie de heeft gehackt en het de beveiliging heeft naar uitgeschakeld.

FBI-agent Avery Ryan van en haar tijdens team van in cyberexperts onderzoeken een reeks het van ontvoeringen van zuigelingen. op tv in Ze stuiten op een verborgen het site zijn waarop van baby's worden geveild. Hieruit uit blijkt dat babymonitoren met worden uit gehackt.

juni 2019
19-09-2016 20:33

Brown eyes

CSI: Cyber - Brown eyes

blue eyes,Een bodycam van een agent wordt gehackt en de beelden worden online gezet. Het heeft er alle schijn van dat de blanke agent een ongewapende zwarte man heeft doodgeschoten. Al snel breken er gewelddadige protesten uit. Het team pro...

12-09-2016 20:33

Heart me

CSI: Cyber - Heart me

Tracey, een vriendin van Ramirez, belandt in een nachtmerrie nadat ze wordt gehackt door een man die ze leerde kennen via een dating-app. Ze wordt ontslagen en haar bankrekening wordt geplunderd. Het lukt Ramirez te achterhalen wie hij is, ...

05-09-2016 20:33

Why-fi

CSI: Cyber - Why-fi

Na het vertrek van Simon Sifter maakt het team kennis met de nieuwe directeur, D.B. Russell uit Las Vegas. Ondertussen houdt het team zich bezig met een inbraak waarbij iemand werd vermoord. Het beveiligingssysteem van het huis was op afsta...

14-12-2015 21:28

Family secrets

CSI: Cyber - Family secrets

Een hacker verspreidt informatie op het internet over Avery's patiënten uit de periode dat ze als psycholoog werkzaam was. Avery gaat op zoek naar de dader. Krumitz komt oog in oog te staan met de moordenaar van zijn ouders.

30-11-2015 21:26

Ghost in the machine

CSI: Cyber - Ghost in the machine

Na de dood van een tiener is het cyberteam op zoek naar een moordenaar die populaire onlinegamessites hackt. Hij blijkt via de sites kwetsbare tieners over te halen om illegale wapens af te leveren.

23-11-2015 21:28

Click your poison

CSI: Cyber - Click your poison

Een man overlijdt na het innemen van medicijnen die hij via een advertentie op een medische website had besteld. Die advertentie blijkt te zijn gehackt. Het cyberteam start een onderzoek om de daders te achterhalen.

16-11-2015 21:28

L0m1s

CSI: Cyber - L0m1s

Het cyberteam stort zich op een zaak waarbij negen vliegtuigen tijdens hun vlucht te maken kregen met een gecoördineerde wifi-aanval. Alle toestellen vertrokken van dezelfde luchthaven. Het team zet alles op alles om de hacker op te sporen ...

09-11-2015 21:30

Selfie 2.0

CSI: Cyber - Selfie 2.0

Het cyberteam doet onderzoek naar de ontvoering van een aantal jonge vrouwen. De vrouwen zijn verdwenen, maar hun socialmedia-accounts blijven up-to-date. Ryan helpt Trish McCarthy bij het verwerken van het overlijden van haar zusje, een vr...

02-11-2015 21:30

URL

CSI: Cyber - URL

interrupted,Een middelbare scholiere is slachtoffer van heftige internetpesterijen. Ze zweert wraak te nemen op de daders. Voor het cyberteam is dat reden om de zaak serieus te nemen en te onderzoeken.

26-10-2015 21:30

The evil twin

CSI: Cyber - The evil twin

Avery en haar cyberteam doen onderzoek naar de dood van een vrouw. Haar elektronische apparaten wijzen uit dat ze nog drie dagen in leven was na het officiële tijdstip van overlijden.

19-10-2015 21:28

Crowd sourced

CSI: Cyber - Crowd sourced

Het cyberteam moet een bommenlegger opsporen die de waarheid aan het licht wil brengen over de afhankelijkheid van technologie binnen de samenleving. Avery ontdekt in deze zaak een link met hacker Tobin, die haar in het verleden heeft misle...

12-10-2015 21:29

Fire code

CSI: Cyber - Fire code

Avery en haar team doen onderzoek naar een nieuwe cyberdreiging. Door een fout in printers is het mogelijk om op afstand moeilijk te traceren huisbranden te stichten. De ex-vrouw van Elijah vertelt dat ze een nieuwe baan heeft en daarvoor m...

05-10-2015 21:28

Killer en route

CSI: Cyber - Killer en route

De database van een vervoersbedrijf is gehackt en een seriemoordenaar kiest zijn slachtoffers uit het klantenbestand van dat bedrijf. Het cyberteam doet er alles aan om de dader zo snel mogelijk op te sporen. Daniel en zijn zus moeten onder...

28-09-2015 21:29

CMND:Crash

CSI: Cyber - CMND:Crash

FBI-agent Avery Ryan en haar cyberteam doen onderzoek naar een achtbaancrash. Het ongeluk is veroorzaakt door iemand die het interne computersysteem van de attractie heeft gehackt en de beveiliging heeft uitgeschakeld.

21-09-2015 21:28

Kidnapping 2.0

CSI: Cyber - Kidnapping 2.0

FBI-agent Avery Ryan en haar team van cyberexperts onderzoeken een reeks van ontvoeringen van zuigelingen. Ze stuiten op een verborgen site zijn waarop baby's worden geveild. Hieruit blijkt dat babymonitoren worden gehackt.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Cyber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Cyber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Cyber bij CSI: Cyber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Cyber. Heb je een uitzending van CSI: Cyber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Cyber gemist

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van cyberexperts onder leiding van FBI-agent Avery Ryan op onderzoek uitgaat in de krochten van het internet en ervoor zorgt dat geen misdaad onopgelost blijft.

Uitzending gemist van CSI: Cyber? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Cyber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord