Programma gemist?

Het door team onderzoekt de dood van op tv een hardloopster. Daarvoor van gebruiken op de rechercheurs de smartwatch die op tv zij het droeg tijdens het fatale de trainingsrondje. Ze stuiten tijdens uiteindelijk uit op een illegale handel in organen. de Dr. het Ryan haalt een grap uit op tv naar met Russell.

Het team uit probeert samen tijdens te werken met hacker naar Stella Kaine tijdens om een het andere hacker te vinden. Die houdt met zich bezig door met identiteitsfraude uit en plaatst overlijdensaktes de op internet het van mensen die de nog leven. Ryans ex-man met is een van zijn slachtoffers. naar Krumitz komt de oog in oog te het een staan met een oude van vijand.

Het lukt inwoners de op van New York tijdens niet om met mobiele telefoons op het alarmnummer te van bereiken. Het van CSI-team ontdekt dat er uit sprake is de van een het virus. Russell ontmoet een vrouw op naar aanleiding van een in naar sms die zij per een ongeluk naar door hem verstuurde.

Nadat door het computersysteem van de in luchtverkeersleiding uit is gehackt, verdwijnt een tijdens vliegtuig spoorloos het van de radar. Het met CSI-team probeert door het contact met het toestel te de in herstellen om de inzittenden van weer veilig aan de grond van te op tv krijgen.

Als naar tientallen geldautomaten spontaan met geld uitspugen op straat, het komt een onschuldige voorbijganger tijdens om het leven. op tv uit Het team moet zien uit naar te vinden in wie de hacker het is die de banken besteelt op en naar voor Robin Hood van speelt.

Terwijl Russel in naar Las Vegas is naar een voor een getuigenis, onderzoekt de het team de door moord op op tv een hacker. Hij was ingehuurd om op tv een persoonlijk het verhaal te wissen van in een website het waarop mensen hun geheimen van met opbiechten. De moord blijkt verband in te houden met uit een verkrachtingszaak op met een prestigieuze de universiteit.

Een bevriende met Interpol-agent wordt vermoord met door Python, de naar nummer 1 op op de lijst op van meestgezochte cybercriminelen. van Het lukt dr. Ryan een en tijdens haar team om zijn identiteit op tv te van achterhalen, maar op dat moment heeft met Python al in ingebroken in op het computersysteem van het het CTOC en brengt hij met met hun veiligheid in van gevaar.

Een een vrouw wordt een vermoord terwijl ze met van haar ouders een aan het skypen tijdens is. Dr. Ryan met ondervraagt de buurman, de de enige andere getuige. Hij van heeft de pleinvrees en kampt uit sinds de moord met van een posttraumatische in stressstoornis. De rest van het met team krijgt te maken uit met met seksspeeltjes die op tv zijn geïnfecteerd met naar malware.

Na een op dodelijk van ongeluk met een door zelfrijdende auto gaat het team op een zoek uit naar de hacker die de deze wagens naar saboteert. Ze reizen hiervoor naar af naar Los Angeles. door Dr. het Ryan krijgt promotie. Russell vraagt de in zich af waar van de veertjes van zijn balpennen op zijn gebleven. Hij vindt van de oplossing bij tijdens naar Krumitz.

Het naar team onderzoekt met de verdwijning van naar twee broertjes. De met mogelijke ontvoering lijkt met gebaseerd op de 'Red Crone'-internetmythe, van waarin kinderen op tv worden gelokt met een een speciale app met op hun telefoon. de Mundo's agressieve uit gedrag zorgt ervoor dat op tv dr. Ryan hem beperkingen op tv oplegt.

Een de bodycam van een van agent wordt gehackt en met de beelden worden online met van gezet. Het heeft er naar alle schijn van naar dat de blanke agent in een ongewapende zwarte man naar heeft op doodgeschoten. Al snel met breken er de gewelddadige protesten uit. Het team probeert de op uit te vinden een wie de beelden online heeft gezet naar en wat op zijn motieven met zijn.

Tracey, een het vriendin van Ramirez, belandt op tv in een door nachtmerrie, nadat naar ze wordt gehackt door door een man die het ze leerde tijdens kennen via een dating-app. op tv Ze de wordt ontslagen en haar door bankrekening wordt geplunderd. Het lukt een Ramirez de te achterhalen op wie hij is, maar dan het wordt uit de hacker vermoord van en lijkt Tracey de door dader te in zijn.

Na het vertrek op van van Simon Sifter maakt met het team tijdens kennis met de een nieuwe directeur, D.B. Russell, tijdens uit Las Vegas. Ondertussen door houdt naar het team zich bezig met een in het inbraak waarbij iemand werd naar vermoord. Het beveiligingssysteem van het naar huis het was op afstand gehackt. Krumitz op tv moet getuigen naar in de rechtszaak tegen tijdens op zijn zus.

Een hacker verspreidt het informatie op van het internet over Avery's door patiënten van uit de periode dat ze het als een psycholoog werkzaam was. Avery gaat een met op zoek naar de dader. op tv Krumitz komt oog met in oog een te staan in met de moordenaar van zijn door ouders.

Een hacker op veroorzaakt tijdens een stroomstoring om zijn inbraak het en moord op uit een juwelier te maskeren. in Het cyberteam uit gaat op van zoek naar een de dader en op tv constateert al snel dat naar de juwelen niet het doelwit de op waren.

juli 2019
14-07-2019 23:49

Fit-and-run

CSI: Cyber - Fit-and-run

Het team onderzoekt de dood van een hardloopster. Daarvoor gebruiken de rechercheurs de smartwatch die zij droeg tijdens het fatale trainingsrondje. Ze stuiten uiteindelijk op een illegale handel in organen. Dr. Ryan haalt een grap uit met ...

07-07-2019 23:54

The walking dead

CSI: Cyber - The walking dead

Het team probeert samen te werken met hacker Stella Kaine om een andere hacker te vinden. Die houdt zich bezig met identiteitsfraude en plaatst overlijdensaktes op internet van mensen die nog leven. Ryans ex-man is een van zijn slachtoffers...

30-06-2019 23:45

Going viral

CSI: Cyber - Going viral

Het lukt inwoners van New York niet om met mobiele telefoons het alarmnummer te bereiken. Het CSI-team ontdekt dat er sprake is van een virus. Russell ontmoet een vrouw naar aanleiding van een sms die zij per ongeluk naar hem verstuurde.

23-06-2019 23:48

404: flight not found

CSI: Cyber - 404: flight not found

Nadat het computersysteem van de luchtverkeersleiding is gehackt, verdwijnt een vliegtuig spoorloos van de radar. Het CSI-team probeert het contact met het toestel te herstellen om de inzittenden weer veilig aan de grond te krijgen.

16-06-2019 23:49

Shades of grey

CSI: Cyber - Shades of grey

Als tientallen geldautomaten spontaan geld uitspugen op straat, komt een onschuldige voorbijganger om het leven. Het team moet zien uit te vinden wie de hacker is die de banken besteelt en voor Robin Hood speelt.

09-06-2019 23:53

iWitness

CSI: Cyber - iWitness

Terwijl Russel in Las Vegas is voor een getuigenis, onderzoekt het team de moord op een hacker. Hij was ingehuurd om een persoonlijk verhaal te wissen van een website waarop mensen hun geheimen opbiechten. De moord blijkt verband te houden ...

02-06-2019 23:48

Python

CSI: Cyber - Python

Een bevriende Interpol-agent wordt vermoord door Python, de nummer 1 op de lijst van meestgezochte cybercriminelen. Het lukt dr. Ryan en haar team om zijn identiteit te achterhalen, maar op dat moment heeft Python al ingebroken in het compu...

26-05-2019 23:48

Corrupted memory

CSI: Cyber - Corrupted memory

Een vrouw wordt vermoord terwijl ze met haar ouders aan het skypen is. Dr. Ryan ondervraagt de buurman, de enige andere getuige. Hij heeft pleinvrees en kampt sinds de moord met een posttraumatische stressstoornis. De rest van het team krij...

19-05-2019 23:44

Gone in 6 seconds

CSI: Cyber - Gone in 6 seconds

Na een dodelijk ongeluk met een zelfrijdende auto gaat het team op zoek naar de hacker die deze wagens saboteert. Ze reizen hiervoor af naar Los Angeles. Dr. Ryan krijgt promotie. Russell vraagt zich af waar de veertjes van zijn balpennen z...

28-04-2019 23:49

Red Crone

CSI: Cyber - Red Crone

Het team onderzoekt de verdwijning van twee broertjes. De mogelijke ontvoering lijkt gebaseerd op de 'Red Crone'-internetmythe, waarin kinderen worden gelokt met een speciale app op hun telefoon. Mundo's agressieve gedrag zorgt ervoor dat d...

21-04-2019 23:50

Brown eyes, blue eyes

CSI: Cyber - Brown eyes, blue eyes

Een bodycam van een agent wordt gehackt en de beelden worden online gezet. Het heeft er alle schijn van dat de blanke agent een ongewapende zwarte man heeft doodgeschoten. Al snel breken er gewelddadige protesten uit. Het team probeert uit ...

14-04-2019 23:42

Heart me

CSI: Cyber - Heart me

Tracey, een vriendin van Ramirez, belandt in een nachtmerrie, nadat ze wordt gehackt door een man die ze leerde kennen via een dating-app. Ze wordt ontslagen en haar bankrekening wordt geplunderd. Het lukt Ramirez te achterhalen wie hij is,...

07-04-2019 23:36

Why-fi

CSI: Cyber - Why-fi

Na het vertrek van Simon Sifter maakt het team kennis met de nieuwe directeur, D.B. Russell, uit Las Vegas. Ondertussen houdt het team zich bezig met een inbraak waarbij iemand werd vermoord. Het beveiligingssysteem van het huis was op afst...

31-03-2019 23:35

Family secrets

CSI: Cyber - Family secrets

Een hacker verspreidt informatie op het internet over Avery's patiënten uit de periode dat ze als psycholoog werkzaam was. Avery gaat op zoek naar de dader. Krumitz komt oog in oog te staan met de moordenaar van zijn ouders.

24-03-2019 23:37

Bit by bit

CSI: Cyber - Bit by bit

Een hacker veroorzaakt een stroomstoring om zijn inbraak en moord op een juwelier te maskeren. Het cyberteam gaat op zoek naar de dader en constateert al snel dat de juwelen niet het doelwit waren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Cyber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Cyber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Cyber bij CSI: Cyber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Cyber. Heb je een uitzending van CSI: Cyber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Cyber gemist

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van cyberexperts onder leiding van FBI-agent Avery Ryan op onderzoek uitgaat in de krochten van het internet en ervoor zorgt dat geen misdaad onopgelost blijft.

Uitzending gemist van CSI: Cyber? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Cyber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 14-07-2019 om 23:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord