Programma gemist?

Seizoen 2 - naar Aflevering het 6 - een Amerikaanse misdaadserie. Gone in 6 seconds. Na tijdens een een dodelijk ongeluk met een zelfrijdende naar auto de gaat het team op zoek op tv naar de hacker op die deze wagens het saboteert. uit Ze reizen hiervoor af naar een Los Angeles. Dr. Ryan het een krijgt promotie. Russell vraagt van zich af waar de veertjes met van op tv zijn balpennen zijn in gebleven. Hij op tv vindt de oplossing bij van Krumitz.

Het op team onderzoekt de met verdwijning van twee broertjes. een De mogelijke tijdens ontvoering lijkt gebaseerd op op tv de 'Red een Crone'-internetmythe, waarin kinderen op worden gelokt met op een speciale door app op hun telefoon. Mundo's naar agressieve gedrag zorgt ervoor in dat van dr. Ryan hem beperkingen van oplegt.

Een naar bodycam van de een agent wordt gehackt en op tv de beelden worden online de gezet. met Het heeft op er alle schijn van dat de de blanke agent een op tv op ongewapende zwarte man heeft op tv doodgeschoten. Al snel breken uit er uit gewelddadige protesten uit. Het team op tv probeert uit te met vinden door wie de beelden online het heeft gezet en op wat zijn motieven een zijn.

Tracey, een een vriendin van Ramirez, belandt het in een nachtmerrie, op tv nadat ze tijdens wordt gehackt van door een man een die ze leerde kennen naar via een van dating-app. Ze wordt ontslagen in en haar bankrekening een wordt door geplunderd. Het lukt Ramirez door te achterhalen door wie hij is, maar uit dan wordt de in hacker vermoord tijdens en lijkt Tracey de dader van te het zijn.

Na op tv het vertrek van in Simon Sifter maakt het op team kennis met naar de nieuwe directeur, in D.B. Russell, op tv uit Las Vegas. van Ondertussen houdt het team zich op tv bezig met door een inbraak waarbij iemand de een werd vermoord. Het beveiligingssysteem op tv van het huis was het op afstand met gehackt. Krumitz in moet getuigen in met de rechtszaak tegen zijn uit zus.

Een op hacker verspreidt informatie naar op het internet uit over Avery's patiënten uit van de periode dat ze een als de psycholoog werkzaam was. op tv Avery gaat op op zoek naar de een dader. Krumitz komt oog in op van oog te staan met de moordenaar van van zijn naar ouders.

Een tijdens hacker veroorzaakt op tv een stroomstoring om zijn inbraak de en moord op een in juwelier te de maskeren. de Het cyberteam gaat op uit zoek naar de dader op tv en de constateert al snel dat de juwelen de niet met het doelwit naar waren.

Na de dood het van een de tiener is het cyberteam de op zoek het naar uit een moordenaar die populaire onlinegamessites hackt. op Hij blijkt via naar door de sites kwetsbare tieners over tijdens te halen de om illegale met wapens af te op leveren.

Een op tv man overlijdt na tijdens het innemen van van medicijnen die hij via een een het medische website had besteld. De site met bleek te naar zijn gehackt. met Het cyberteam in start een onderzoek om de daders het te naar achterhalen.

Het cyberteam stort een zich van op een zaak waarbij negen van vliegtuigen tijdens hun de vlucht te maken een door kregen met een gecoördineerde wifi-aanval. met Alle toestellen vertrokken met van een dezelfde luchthaven. Het in team zet alles op alles om op tv de door hacker op te sporen voordat tijdens door er slachtoffers vallen.

Het een cyberteam doet onderzoek naar in de ontvoering van van een naar aantal jonge vrouwen. tijdens De vrouwen zijn verdwenen, naar maar hun socialmedia-accounts blijven naar up-to-date. op tv Ryan helpt Trish McCarthy bij van het verwerken van op het overlijden van met haar zusje, een vroegere van patiënte van het hem.

Een scholiere op tv is met slachtoffer van heftige de internetpesterijen. Ze zweert op wraak te nemen op de op tv daders. Voor met het cyberteam is naar dat reden de om de zaak op serieus te nemen en een te onderzoeken.

Avery door en haar cyberteam uit doen onderzoek naar tijdens de dood in van een vrouw. van Haar elektronische apparaten wijzen uit uit dat ze nog drie in het dagen in leven was na het van officiële tijdstip van op tv de overlijden.

Het met cyberteam moet door een bommenlegger opsporen die door de waarheid aan het het licht wil het brengen over de afhankelijkheid van in technologie op binnen de van samenleving. Avery ontdekt in op deze zaak een link van met hacker Tobin, die op haar in tijdens het verleden de heeft misleid.

Avery en het haar team tijdens doen onderzoek naar een nieuwe een cyberdreiging. van Door een ontwerpfout in printers in is het mogelijk met om op afstand de brand te uit stichten. de De ex-vrouw van op Elijah vertelt dat ze door een nieuwe baan de heeft en daarvoor moet van verhuizen. Ze wil de hun door dochter meenemen.

mei 2019
19-05-2019 23:44

CSI: Cyber

CSI: Cyber - CSI: Cyber

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Gone in 6 seconds. Na een dodelijk ongeluk met een zelfrijdende auto gaat het team op zoek naar de hacker die deze wagens saboteert. Ze reizen hiervoor af naar Los Angeles. Dr. Ryan kri...

28-04-2019 23:49

Red Crone

CSI: Cyber - Red Crone

Het team onderzoekt de verdwijning van twee broertjes. De mogelijke ontvoering lijkt gebaseerd op de 'Red Crone'-internetmythe, waarin kinderen worden gelokt met een speciale app op hun telefoon. Mundo's agressieve gedrag zorgt ervoor dat d...

21-04-2019 23:50

Brown eyes, blue eyes

CSI: Cyber - Brown eyes, blue eyes

Een bodycam van een agent wordt gehackt en de beelden worden online gezet. Het heeft er alle schijn van dat de blanke agent een ongewapende zwarte man heeft doodgeschoten. Al snel breken er gewelddadige protesten uit. Het team probeert uit ...

14-04-2019 23:42

Heart me

CSI: Cyber - Heart me

Tracey, een vriendin van Ramirez, belandt in een nachtmerrie, nadat ze wordt gehackt door een man die ze leerde kennen via een dating-app. Ze wordt ontslagen en haar bankrekening wordt geplunderd. Het lukt Ramirez te achterhalen wie hij is,...

07-04-2019 23:36

Why-fi

CSI: Cyber - Why-fi

Na het vertrek van Simon Sifter maakt het team kennis met de nieuwe directeur, D.B. Russell, uit Las Vegas. Ondertussen houdt het team zich bezig met een inbraak waarbij iemand werd vermoord. Het beveiligingssysteem van het huis was op afst...

31-03-2019 23:35

Family secrets

CSI: Cyber - Family secrets

Een hacker verspreidt informatie op het internet over Avery's patiënten uit de periode dat ze als psycholoog werkzaam was. Avery gaat op zoek naar de dader. Krumitz komt oog in oog te staan met de moordenaar van zijn ouders.

24-03-2019 23:37

Bit by bit

CSI: Cyber - Bit by bit

Een hacker veroorzaakt een stroomstoring om zijn inbraak en moord op een juwelier te maskeren. Het cyberteam gaat op zoek naar de dader en constateert al snel dat de juwelen niet het doelwit waren.

17-03-2019 23:28

Ghost in the machine

CSI: Cyber - Ghost in the machine

Na de dood van een tiener is het cyberteam op zoek naar een moordenaar die populaire onlinegamessites hackt. Hij blijkt via de sites kwetsbare tieners over te halen om illegale wapens af te leveren.

10-03-2019 23:31

Click your poison

CSI: Cyber - Click your poison

Een man overlijdt na het innemen van medicijnen die hij via een medische website had besteld. De site bleek te zijn gehackt. Het cyberteam start een onderzoek om de daders te achterhalen.

03-03-2019 23:35

L0m1s

CSI: Cyber - L0m1s

Het cyberteam stort zich op een zaak waarbij negen vliegtuigen tijdens hun vlucht te maken kregen met een gecoördineerde wifi-aanval. Alle toestellen vertrokken van dezelfde luchthaven. Het team zet alles op alles om de hacker op te sporen ...

24-02-2019 23:41

Selfie 2.0

CSI: Cyber - Selfie 2.0

Het cyberteam doet onderzoek naar de ontvoering van een aantal jonge vrouwen. De vrouwen zijn verdwenen, maar hun socialmedia-accounts blijven up-to-date. Ryan helpt Trish McCarthy bij het verwerken van het overlijden van haar zusje, een vr...

17-02-2019 23:18

URL, interrupted

CSI: Cyber - URL, interrupted

Een scholiere is slachtoffer van heftige internetpesterijen. Ze zweert wraak te nemen op de daders. Voor het cyberteam is dat reden om de zaak serieus te nemen en te onderzoeken.

10-02-2019 23:03

The evil twin

CSI: Cyber - The evil twin

Avery en haar cyberteam doen onderzoek naar de dood van een vrouw. Haar elektronische apparaten wijzen uit dat ze nog drie dagen in leven was na het officiële tijdstip van overlijden.

03-02-2019 23:09

Crowd sourced

CSI: Cyber - Crowd sourced

Het cyberteam moet een bommenlegger opsporen die de waarheid aan het licht wil brengen over de afhankelijkheid van technologie binnen de samenleving. Avery ontdekt in deze zaak een link met hacker Tobin, die haar in het verleden heeft misle...

27-01-2019 23:30

Fire code

CSI: Cyber - Fire code

Avery en haar team doen onderzoek naar een nieuwe cyberdreiging. Door een ontwerpfout in printers is het mogelijk om op afstand brand te stichten. De ex-vrouw van Elijah vertelt dat ze een nieuwe baan heeft en daarvoor moet verhuizen. Ze wi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Cyber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Cyber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Cyber bij CSI: Cyber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Cyber. Heb je een uitzending van CSI: Cyber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Cyber gemist

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van cyberexperts onder leiding van FBI-agent Avery Ryan op onderzoek uitgaat in de krochten van het internet en ervoor zorgt dat geen misdaad onopgelost blijft.

Uitzending gemist van CSI: Cyber? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Cyber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 23:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord