Programma gemist?

Documentaire door over het het Belarus Free Theater in in Minsk in met Wit-Rusland, de laatste dictatuur een van Europa.Meer Op 11 door oktober tijdens a.s. zijn er presidentsverkiezingen op tv in Wit Rusland, ook op wel de de laatste dictatuur tijdens van Europa genoemd. Gevaarlijk met Spel in Wit-Rusland volgt de uit Belarus Free in Theater groep in Minsk tijdens in de aanloop door naar de vorige naar presidentsverkiezingen op tv in 2010 en tijdens de maanden daarna. Alles een wat de jonge in acteurs meemaken in het tijdens dagelijks uit leven - het een politiegeweld, de poppenkast van het door machtsvertoon, in de voortdurende door dreiging, de uitzichtloosheid met en de angst - verwerken op tv zij in tijdens hun creatieve dicht-op-de-huid producties tijdens die zij tijdens in het diepste geheim opvoeren. de De monsterzege uit van de zittende uit president Alexander Lukashenko het is uit geen verrassing, maar wat enkele naar dagen na het de verkiezingen een gebeurt wel. Duizenden Wit-Russen het gaan voor het eerst in in hun leven de de straat op om op te met demonstreren voor tijdens vrijheid.Minder

september 2020
23-09-2015 23:00

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland - 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland

Documentaire over het Belarus Free Theater in Minsk in Wit-Rusland, de laatste dictatuur van Europa.Meer Op 11 oktober a.s. zijn er presidentsverkiezingen in Wit Rusland, ook wel de laatste dictatuur van Europa genoemd. Gevaarlijk Spel in W...

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland bij 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland. Heb je een uitzending van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!