Programma gemist?

Documentaire tijdens over het Belarus Free in Theater met in Minsk in Wit-Rusland, de laatste het dictatuur van tijdens Europa.Meer Op 11 oktober in a.s. de zijn er presidentsverkiezingen in Wit tijdens de Rusland, ook wel de laatste van dictatuur van Europa genoemd. uit Gevaarlijk Spel van in een Wit-Rusland volgt de Belarus Free Theater een groep in op Minsk uit in de aanloop naar de vorige het presidentsverkiezingen een in 2010 op tv en de maanden daarna. Alles de wat de in jonge acteurs meemaken in het op naar dagelijks leven - het politiegeweld, de met poppenkast op tv van het machtsvertoon, de voortdurende door de dreiging, de uitzichtloosheid van en de angst - verwerken het zij in hun creatieve met dicht-op-de-huid in producties die zij met in het diepste geheim tijdens opvoeren. De monsterzege een van de op tv zittende president Alexander Lukashenko van is geen uit verrassing, maar uit wat enkele dagen met na de verkiezingen gebeurt wel. uit Duizenden Wit-Russen gaan uit voor het eerst in op hun tijdens leven de straat op om uit te demonstreren de voor op tv vrijheid.Minder

april 2021
23-09-2015 23:00

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland - 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland

Documentaire over het Belarus Free Theater in Minsk in Wit-Rusland, de laatste dictatuur van Europa.Meer Op 11 oktober a.s. zijn er presidentsverkiezingen in Wit Rusland, ook wel de laatste dictatuur van Europa genoemd. Gevaarlijk Spel in W...

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland bij 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland. Heb je een uitzending van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!