Programma gemist?

Documentaire met over het Belarus naar Free Theater in Minsk in de Wit-Rusland, de laatste in in dictatuur van Europa.Meer Op naar 11 oktober a.s. zijn tijdens er naar presidentsverkiezingen in Wit uit Rusland, ook wel het de laatste dictatuur van Europa naar genoemd. Gevaarlijk in Spel in Wit-Rusland volgt de op Belarus Free Theater tijdens groep in het Minsk in de op tv aanloop naar de een vorige presidentsverkiezingen in een 2010 en naar de maanden daarna. het Alles wat de jonge van acteurs meemaken in het uit dagelijks de leven - het naar politiegeweld, de poppenkast van het van machtsvertoon, de voortdurende op tv dreiging, met de uitzichtloosheid naar en de angst - verwerken zij van in hun creatieve tijdens dicht-op-de-huid producties die met zij in in het de diepste geheim opvoeren. De het monsterzege van de op zittende president Alexander Lukashenko is met geen verrassing, maar een wat de enkele dagen in na de verkiezingen op gebeurt wel. Duizenden Wit-Russen gaan voor door het eerst in tijdens hun leven van de straat op door om het te demonstreren voor een vrijheid.Minder

januari 2021
23-09-2015 23:00

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland - 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland

Documentaire over het Belarus Free Theater in Minsk in Wit-Rusland, de laatste dictatuur van Europa.Meer Op 11 oktober a.s. zijn er presidentsverkiezingen in Wit Rusland, ook wel de laatste dictatuur van Europa genoemd. Gevaarlijk Spel in W...

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland bij 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland. Heb je een uitzending van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!