Programma gemist?

Documentaire op over het Belarus Free Theater naar de in Minsk in Wit-Rusland, de laatste uit dictatuur van Europa.Meer uit Op 11 oktober door a.s. zijn met er presidentsverkiezingen in Wit naar Rusland, ook op wel de een laatste dictatuur van Europa genoemd. op Gevaarlijk op tv Spel in Wit-Rusland volgt naar de met Belarus Free Theater uit groep in Minsk in de aanloop de het naar de vorige tijdens presidentsverkiezingen in 2010 en de de maanden uit daarna. Alles wat van de jonge acteurs meemaken in naar het dagelijks leven de - het tijdens politiegeweld, de poppenkast het van het machtsvertoon, de het voortdurende dreiging, de van uitzichtloosheid en de angst in - op verwerken zij met in hun creatieve dicht-op-de-huid producties die met tijdens zij in het diepste geheim het opvoeren. in De monsterzege van de zittende op president Alexander Lukashenko op is geen verrassing, door maar in wat enkele dagen na een de verkiezingen het gebeurt wel. Duizenden Wit-Russen gaan voor tijdens het eerst een in hun leven van de straat op op om te demonstreren met voor met vrijheid.Minder

mei 2020
23-09-2015 23:00

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland - 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland

Documentaire over het Belarus Free Theater in Minsk in Wit-Rusland, de laatste dictatuur van Europa.Meer Op 11 oktober a.s. zijn er presidentsverkiezingen in Wit Rusland, ook wel de laatste dictatuur van Europa genoemd. Gevaarlijk Spel in W...

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland bij 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland. Heb je een uitzending van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!