Programma gemist?

Documentaire over in het Belarus Free met Theater met in Minsk in Wit-Rusland, de op tv laatste dictatuur een van Europa.Meer de Op 11 oktober a.s. in zijn er presidentsverkiezingen in de Wit Rusland, ook wel met de laatste van dictatuur de van Europa genoemd. een Gevaarlijk Spel in Wit-Rusland volgt naar de Belarus Free Theater naar door groep in Minsk in op de aanloop naar naar de vorige presidentsverkiezingen op in 2010 door en de maanden in daarna. Alles wat de tijdens jonge acteurs door meemaken in het dagelijks leven naar - het politiegeweld, van de poppenkast van het de machtsvertoon, het de voortdurende naar dreiging, de uitzichtloosheid het en de angst - verwerken zij van een in hun creatieve dicht-op-de-huid producties de die op tv zij in het diepste tijdens geheim opvoeren. met De monsterzege van de de zittende president door Alexander Lukashenko is geen verrassing, naar maar in wat enkele dagen na de het verkiezingen uit gebeurt wel. Duizenden op Wit-Russen gaan voor het eerst naar in hun leven de door met straat op om te demonstreren tijdens voor met vrijheid.Minder

augustus 2021
23-09-2015 23:00

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland - 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland

Documentaire over het Belarus Free Theater in Minsk in Wit-Rusland, de laatste dictatuur van Europa.Meer Op 11 oktober a.s. zijn er presidentsverkiezingen in Wit Rusland, ook wel de laatste dictatuur van Europa genoemd. Gevaarlijk Spel in W...

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland bij 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland. Heb je een uitzending van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Gevaarlijk spel in Wit-Rusland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!