Programma gemist?

Wim een Brands doet verslag van de op tv Nacht van de uit uit Poëzie vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. op Brands praat met deelnemende in dichters als Jules een Deelder, Hester Knibbe, met K. Schippers van en Pieter door Boskma.Meer Wim Brands uit doet verslag van de de Nacht van de Poëzie uit de vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. Een een festival met dat vorig jaar ongelooflijk succesvol opnieuw in het van start ging. Wim tijdens Brands praat met deelnemende dichters een als Jules Deelder, naar Hester het Knibbe, K. Schippers en met Pieter de Boskma. Dichter Ellen Deckwitz zal haar naar opwachting met maken en de onder meer uitleggen de hoe je volgens haar het een bijzondere dichter wordt naar van aanleiding uit van de in reeks artikelen die ze schreef op voor NRC door Next. En bezoekers naar van het door festival zullen hun door favoriete gedicht voordragen: kortom poëzie een uit de een kast.Minder

mei 2020
24-09-2015 23:00

Brands met poëzie

Brands met poëzie - Brands met poëzie

Wim Brands doet verslag van de Nacht van de Poëzie vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. Brands praat met deelnemende dichters als Jules Deelder, Hester Knibbe, K. Schippers en Pieter Boskma.Meer Wim Brands doet verslag van de Nacht van de P...

Brands met poëzie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brands met poëzie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brands met poëzie bij Brands met poëzie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brands met poëzie. Heb je een uitzending van Brands met poëzie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brands met poëzie gemist

Uitzending gemist van Brands met poëzie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brands met poëzie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brands met poëzie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brands met poëzie? Hier kun je alle uitzendingen van Brands met poëzie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!