Programma gemist?

Wim in Brands doet verslag van van de Nacht van van de Poëzie vanuit op Tivoli/Vredenburg in een Utrecht. Brands praat met deelnemende op door dichters als Jules Deelder, uit Hester Knibbe, K. Schippers en op tv Pieter naar Boskma.Meer Wim een Brands doet verslag van het de Nacht van een de Poëzie vanuit naar Tivoli/Vredenburg in Utrecht. de Een festival dat vorig jaar uit op tv ongelooflijk succesvol opnieuw uit van start ging. Wim Brands praat op tv met deelnemende dichters naar als door Jules Deelder, Hester van Knibbe, K. Schippers op tv en Pieter Boskma. Dichter de Ellen Deckwitz met zal haar opwachting tijdens maken en onder meer tijdens uitleggen uit hoe je volgens haar een bijzondere de dichter door wordt naar aanleiding van de van reeks artikelen die van uit ze schreef voor NRC Next. En op bezoekers van het uit festival tijdens zullen hun favoriete naar gedicht voordragen: kortom poëzie uit van de op kast.Minder

januari 2021
24-09-2015 23:00

Brands met poëzie

Brands met poëzie - Brands met poëzie

Wim Brands doet verslag van de Nacht van de Poëzie vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. Brands praat met deelnemende dichters als Jules Deelder, Hester Knibbe, K. Schippers en Pieter Boskma.Meer Wim Brands doet verslag van de Nacht van de P...

Brands met poëzie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brands met poëzie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brands met poëzie bij Brands met poëzie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brands met poëzie. Heb je een uitzending van Brands met poëzie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brands met poëzie gemist

Uitzending gemist van Brands met poëzie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brands met poëzie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brands met poëzie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brands met poëzie? Hier kun je alle uitzendingen van Brands met poëzie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!