Programma gemist?

Wim van Brands doet op verslag van de Nacht van de op tv Poëzie een vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. Brands uit tijdens praat met deelnemende uit dichters als Jules Deelder, Hester tijdens Knibbe, door K. Schippers en Pieter Boskma.Meer Wim de de Brands doet verslag naar van de Nacht van de een Poëzie vanuit Tivoli/Vredenburg van in Utrecht. Een festival in uit dat vorig jaar ongelooflijk succesvol opnieuw de van van start ging. Wim Brands het praat met deelnemende met dichters als een Jules Deelder, Hester Knibbe, van K. Schippers de en Pieter Boskma. Dichter Ellen het Deckwitz zal haar in opwachting maken en in naar onder meer uitleggen in hoe je volgens door haar een bijzondere dichter wordt naar naar aanleiding van de op met reeks artikelen die ze schreef voor op tv NRC Next. het En op tv bezoekers van het festival met zullen hun favoriete gedicht op tv voordragen: kortom tijdens poëzie uit de van kast.Minder

januari 2020
24-09-2015 23:00

Brands met poëzie

Brands met poëzie - Brands met poëzie

Wim Brands doet verslag van de Nacht van de Poëzie vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. Brands praat met deelnemende dichters als Jules Deelder, Hester Knibbe, K. Schippers en Pieter Boskma.Meer Wim Brands doet verslag van de Nacht van de P...

Brands met poëzie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brands met poëzie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brands met poëzie bij Brands met poëzie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brands met poëzie. Heb je een uitzending van Brands met poëzie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brands met poëzie gemist

Uitzending gemist van Brands met poëzie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brands met poëzie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brands met poëzie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brands met poëzie? Hier kun je alle uitzendingen van Brands met poëzie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!