Programma gemist?

Wim Brands tijdens doet verslag van een de Nacht van de het tijdens Poëzie vanuit Tivoli/Vredenburg het in Utrecht. Brands praat van met deelnemende door dichters als Jules Deelder, van Hester Knibbe, K. Schippers van en Pieter Boskma.Meer Wim uit Brands doet op tv verslag van met de Nacht van de door Poëzie vanuit Tivoli/Vredenburg door in in Utrecht. Een festival dat naar vorig jaar in ongelooflijk succesvol opnieuw van de start ging. in Wim Brands praat met met deelnemende dichters als Jules door Deelder, tijdens Hester Knibbe, K. uit Schippers en Pieter in Boskma. Dichter Ellen Deckwitz zal tijdens haar opwachting maken en door op tv onder meer uitleggen hoe je op tv volgens haar een naar bijzondere dichter wordt in naar tijdens aanleiding van de reeks uit artikelen die ze schreef voor het op NRC Next. En tijdens bezoekers van het festival door zullen hun favoriete gedicht voordragen: de kortom poëzie van uit een de kast.Minder

september 2021
24-09-2015 23:00

Brands met poëzie

Brands met poëzie - Brands met poëzie

Wim Brands doet verslag van de Nacht van de Poëzie vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. Brands praat met deelnemende dichters als Jules Deelder, Hester Knibbe, K. Schippers en Pieter Boskma.Meer Wim Brands doet verslag van de Nacht van de P...

Brands met poëzie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brands met poëzie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brands met poëzie bij Brands met poëzie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brands met poëzie. Heb je een uitzending van Brands met poëzie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brands met poëzie gemist

Uitzending gemist van Brands met poëzie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brands met poëzie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brands met poëzie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brands met poëzie? Hier kun je alle uitzendingen van Brands met poëzie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!