Programma gemist?

Wim Brands de doet verslag van de uit Nacht van door de Poëzie vanuit naar Tivoli/Vredenburg in Utrecht. naar Brands een praat met deelnemende naar dichters als Jules Deelder, Hester naar Knibbe, de K. Schippers en Pieter Boskma.Meer Wim door het Brands doet verslag van de een Nacht van van de Poëzie vanuit Tivoli/Vredenburg in uit Utrecht. Een in festival dat vorig jaar op ongelooflijk de succesvol opnieuw van de start ging. Wim Brands praat tijdens met deelnemende dichters in als Jules Deelder, in door Hester Knibbe, K. Schippers tijdens en Pieter Boskma. Dichter Ellen in Deckwitz een zal haar opwachting maken het en een onder meer uitleggen hoe je tijdens volgens van haar een bijzondere dichter wordt naar van aanleiding van de door reeks artikelen op tv die tijdens ze schreef voor NRC de Next. En bezoekers van het het uit festival zullen hun favoriete gedicht voordragen: in met kortom poëzie uit de naar kast.Minder

september 2020
24-09-2015 23:00

Brands met poëzie

Brands met poëzie - Brands met poëzie

Wim Brands doet verslag van de Nacht van de Poëzie vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. Brands praat met deelnemende dichters als Jules Deelder, Hester Knibbe, K. Schippers en Pieter Boskma.Meer Wim Brands doet verslag van de Nacht van de P...

Brands met poëzie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brands met poëzie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brands met poëzie bij Brands met poëzie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brands met poëzie. Heb je een uitzending van Brands met poëzie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brands met poëzie gemist

Uitzending gemist van Brands met poëzie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brands met poëzie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brands met poëzie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brands met poëzie? Hier kun je alle uitzendingen van Brands met poëzie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!