Programma gemist?

Wim Brands doet in verslag van een de Nacht van de het Poëzie vanuit Tivoli/Vredenburg naar in Utrecht. Brands het praat met deelnemende met dichters als op Jules Deelder, Hester op Knibbe, K. Schippers en op tv Pieter Boskma.Meer een Wim in Brands doet verslag op tv van de Nacht naar van de Poëzie vanuit de Tivoli/Vredenburg in Utrecht. van Een festival dat vorig jaar met ongelooflijk naar succesvol opnieuw van start ging. de Wim Brands praat op het met deelnemende dichters als Jules in Deelder, Hester Knibbe, K. op tv Schippers en op Pieter Boskma. Dichter Ellen van Deckwitz door zal haar opwachting maken en een onder meer uitleggen van hoe je een volgens haar een in bijzondere dichter wordt naar naar aanleiding het van de reeks tijdens artikelen die ze door schreef voor NRC op tv Next. En bezoekers van het tijdens van festival zullen hun met favoriete gedicht voordragen: kortom poëzie tijdens uit de op kast.Minder

mei 2021
24-09-2015 23:00

Brands met poëzie

Brands met poëzie - Brands met poëzie

Wim Brands doet verslag van de Nacht van de Poëzie vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. Brands praat met deelnemende dichters als Jules Deelder, Hester Knibbe, K. Schippers en Pieter Boskma.Meer Wim Brands doet verslag van de Nacht van de P...

Brands met poëzie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brands met poëzie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brands met poëzie bij Brands met poëzie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brands met poëzie. Heb je een uitzending van Brands met poëzie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brands met poëzie gemist

Uitzending gemist van Brands met poëzie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brands met poëzie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brands met poëzie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brands met poëzie? Hier kun je alle uitzendingen van Brands met poëzie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!