Programma gemist?

Het mysterieuze van verhaal van de met bloedige staatsgreep een in Indonesië en de dubieuze tijdens van rol van een Nederlandse pater. Verslaggevers met door Aad van den Heuvel en Aart op tv uit Zeeman op zoek een naar de waarheid van toen uit en nu.Meer een Jakarta, september 1965. de Een linkse staatsgreep naar tegen president op Sukarno wordt verijdeld. Direct met daarna doet Aad van den uit tijdens Heuvel voor KRO door Brandpunt verslag van de gevolgen voor de Indonesië. met Hij krijgt alle hulp van op van een man die buiten beeld blijft: in een de Nederlandse pater Joop het Beek. De missionaris heeft invloed tijdens in op de hoogste kringen rond Suharto, op die van na de Coup van '65 op de macht grijpt. tijdens op Beek opent alle op tv deuren voor de in Brandpunt-ploeg. Aad van den de Heuvel mag later op tv Indonesië niet meer in, een wegens kritische berichtgeving. in Daarom reist de huidige in Brandpunt-verslaggever Aart naar Zeeman, een naar halve eeuw na door dato, af naar Java. van Hij spreekt Indonesiërs die het erbij waren op tv over de bloedige gevolgen met van een de Coup van door '65 en de grote op politieke van rol van Pater Beek. Aad op van den Heuvel van (80) bespreekt de de actualiteiten door van toen met de historische kennis uit met van nu.Minder

september 2020
25-09-2015 21:05

De coup van '65

De coup van '65 - De coup van '65

Het mysterieuze verhaal van de bloedige staatsgreep in Indonesië en de dubieuze rol van een Nederlandse pater. Verslaggevers Aad van den Heuvel en Aart Zeeman op zoek naar de waarheid van toen en nu.Meer Jakarta, september 1965. Een linkse ...

De coup van '65 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De coup van '65 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De coup van '65 bij De coup van '65 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De coup van '65. Heb je een uitzending van De coup van '65 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De coup van '65 gemist

Uitzending gemist van De coup van '65? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De coup van '65, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De coup van '65 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De coup van '65? Hier kun je alle uitzendingen van De coup van '65 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2015 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!