Programma gemist?

Het door mysterieuze verhaal tijdens van de bloedige staatsgreep de in Indonesië en de op dubieuze een rol van een op tv Nederlandse pater. Verslaggevers Aad van den op tv Heuvel en de Aart Zeeman op zoek tijdens naar het de waarheid van door toen en nu.Meer met Jakarta, september 1965. Een linkse een staatsgreep tegen president op tv Sukarno naar wordt verijdeld. de Direct daarna doet Aad op tv van den Heuvel voor KRO het met Brandpunt verslag van de gevolgen voor in Indonesië. Hij krijgt op alle hulp de van het een man die een buiten beeld blijft: op tv de Nederlandse pater Joop Beek. De van missionaris heeft een invloed tijdens in de hoogste kringen rond naar Suharto, in die na de Coup van '65 van de van macht grijpt. naar Beek opent alle een deuren voor de de Brandpunt-ploeg. Aad van den Heuvel mag een later Indonesië uit niet meer door in, wegens kritische berichtgeving. Daarom een reist de huidige naar Brandpunt-verslaggever Aart op Zeeman, een halve eeuw een na tijdens dato, af naar Java. Hij in spreekt door Indonesiërs die erbij tijdens waren over in de bloedige gevolgen op tv van de Coup van een '65 en een de grote politieke rol van in Pater naar Beek. Aad van den Heuvel (80) de bespreekt op de actualiteiten van toen een met de historische kennis de van op tv nu.Minder

januari 2021
25-09-2015 21:05

De coup van '65

De coup van '65 - De coup van '65

Het mysterieuze verhaal van de bloedige staatsgreep in Indonesië en de dubieuze rol van een Nederlandse pater. Verslaggevers Aad van den Heuvel en Aart Zeeman op zoek naar de waarheid van toen en nu.Meer Jakarta, september 1965. Een linkse ...

De coup van '65 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De coup van '65 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De coup van '65 bij De coup van '65 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De coup van '65. Heb je een uitzending van De coup van '65 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De coup van '65 gemist

Uitzending gemist van De coup van '65? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De coup van '65, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De coup van '65 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De coup van '65? Hier kun je alle uitzendingen van De coup van '65 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2015 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!