Programma gemist?

Het mysterieuze verhaal de van op de bloedige staatsgreep in de Indonesië en het de dubieuze op tv rol van een Nederlandse pater. Verslaggevers het Aad van uit den Heuvel tijdens en Aart Zeeman op zoek een naar naar de waarheid van met toen en door nu.Meer Jakarta, september tijdens 1965. Een linkse staatsgreep tegen van president Sukarno wordt verijdeld. het Direct daarna doet naar Aad het van den Heuvel voor tijdens KRO Brandpunt verslag van uit op tv de gevolgen voor Indonesië. Hij van krijgt met alle hulp van een in man die buiten beeld met blijft: de Nederlandse het pater Joop de Beek. De missionaris heeft invloed door met in de hoogste kringen rond door Suharto, die na de een Coup van '65 op naar de macht grijpt. Beek opent alle de deuren tijdens voor de Brandpunt-ploeg. Aad tijdens van den Heuvel mag op tv later Indonesië niet in meer uit in, wegens uit kritische berichtgeving. Daarom reist de met huidige Brandpunt-verslaggever Aart op tv Zeeman, een halve in eeuw na dato, tijdens af naar van Java. Hij spreekt Indonesiërs de die met erbij waren over de op bloedige gevolgen van de Coup een van '65 in en de in grote politieke rol van Pater van Beek. Aad van van tijdens den Heuvel (80) bespreekt van de actualiteiten van toen het met de historische kennis de een van nu.Minder

mei 2021
25-09-2015 21:05

De coup van '65

De coup van '65 - De coup van '65

Het mysterieuze verhaal van de bloedige staatsgreep in Indonesië en de dubieuze rol van een Nederlandse pater. Verslaggevers Aad van den Heuvel en Aart Zeeman op zoek naar de waarheid van toen en nu.Meer Jakarta, september 1965. Een linkse ...

De coup van '65 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De coup van '65 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De coup van '65 bij De coup van '65 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De coup van '65. Heb je een uitzending van De coup van '65 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De coup van '65 gemist

Uitzending gemist van De coup van '65? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De coup van '65, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De coup van '65 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De coup van '65? Hier kun je alle uitzendingen van De coup van '65 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2015 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!