Programma gemist?

Het tijdens mysterieuze verhaal van de op bloedige staatsgreep in een Indonesië en de dubieuze uit rol van een een in Nederlandse pater. Verslaggevers Aad van den in van Heuvel en Aart door Zeeman op zoek naar op de waarheid in van toen en nu.Meer Jakarta, op tv september 1965. Een linkse de staatsgreep tegen president in uit Sukarno wordt verijdeld. met Direct daarna doet Aad van den uit door Heuvel voor KRO op Brandpunt verslag van de gevolgen uit voor Indonesië. Hij van krijgt alle hulp van in een man op die buiten naar beeld blijft: met de Nederlandse pater Joop Beek. naar De missionaris heeft van invloed van in de hoogste kringen rond Suharto, door die na de de Coup in van '65 de op macht grijpt. Beek opent alle naar een deuren voor de Brandpunt-ploeg. naar Aad van den Heuvel mag met later Indonesië uit niet meer op tv in, wegens kritische berichtgeving. Daarom de reist de op huidige op Brandpunt-verslaggever Aart Zeeman, door een halve eeuw na op dato, af naar naar Java. Hij naar spreekt Indonesiërs die op erbij waren over de bloedige gevolgen op tv van de in Coup van met '65 en de grote door politieke rol van van Pater Beek. uit Aad van den uit Heuvel (80) bespreekt de van actualiteiten van toen met naar de de historische kennis van op nu.Minder

januari 2020
25-09-2015 21:05

De coup van '65

De coup van '65 - De coup van '65

Het mysterieuze verhaal van de bloedige staatsgreep in Indonesië en de dubieuze rol van een Nederlandse pater. Verslaggevers Aad van den Heuvel en Aart Zeeman op zoek naar de waarheid van toen en nu.Meer Jakarta, september 1965. Een linkse ...

De coup van '65 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De coup van '65 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De coup van '65 bij De coup van '65 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De coup van '65. Heb je een uitzending van De coup van '65 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De coup van '65 gemist

Uitzending gemist van De coup van '65? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De coup van '65, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De coup van '65 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De coup van '65? Hier kun je alle uitzendingen van De coup van '65 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2015 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!