Programma gemist?

Het mysterieuze in verhaal van de bloedige door staatsgreep in Indonesië naar en de de dubieuze rol naar van een Nederlandse pater. van Verslaggevers met Aad van den Heuvel in en Aart de Zeeman op zoek naar de van waarheid van naar toen en nu.Meer naar Jakarta, september 1965. tijdens Een linkse staatsgreep van tegen president Sukarno wordt met verijdeld. in Direct daarna doet op tv Aad van den de Heuvel voor KRO Brandpunt verslag van op tv de gevolgen voor van Indonesië. naar Hij krijgt alle hulp van van een man een die buiten beeld blijft: de door de Nederlandse pater Joop Beek. de De missionaris heeft van invloed in de de hoogste kringen rond Suharto, op tv die op tv na de het Coup van '65 tijdens de macht grijpt. Beek in opent alle deuren voor de met Brandpunt-ploeg. een Aad van den Heuvel mag van later Indonesië uit niet meer in, wegens uit kritische berichtgeving. Daarom de reist de met huidige Brandpunt-verslaggever Aart Zeeman, op tv een halve het eeuw na dato, af tijdens naar Java. Hij tijdens op tv spreekt Indonesiërs die erbij waren over de de een bloedige gevolgen van tijdens de Coup naar van '65 en van de grote politieke rol van in Pater Beek. op tv Aad van uit den Heuvel (80) bespreekt de actualiteiten op tv van uit toen met op tv de historische kennis naar van nu.Minder

september 2021
25-09-2015 21:05

De coup van '65

De coup van '65 - De coup van '65

Het mysterieuze verhaal van de bloedige staatsgreep in Indonesië en de dubieuze rol van een Nederlandse pater. Verslaggevers Aad van den Heuvel en Aart Zeeman op zoek naar de waarheid van toen en nu.Meer Jakarta, september 1965. Een linkse ...

De coup van '65 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De coup van '65 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De coup van '65 bij De coup van '65 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De coup van '65. Heb je een uitzending van De coup van '65 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De coup van '65 gemist

Uitzending gemist van De coup van '65? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De coup van '65, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De coup van '65 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De coup van '65? Hier kun je alle uitzendingen van De coup van '65 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2015 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!