Programma gemist?

Het tijdens mysterieuze verhaal van het de bloedige staatsgreep tijdens in Indonesië door en de dubieuze rol op tv van een door Nederlandse pater. Verslaggevers Aad van den op Heuvel en naar Aart Zeeman op op zoek naar de waarheid in de van toen en nu.Meer Jakarta, op tv september 1965. door Een linkse uit staatsgreep tegen president Sukarno de wordt verijdeld. naar Direct daarna doet Aad van in den van Heuvel voor KRO Brandpunt verslag van van de gevolgen voor in Indonesië. het Hij krijgt door alle hulp van een man die uit naar buiten beeld blijft: de met Nederlandse pater Joop Beek. De naar met missionaris heeft invloed in tijdens de hoogste in kringen rond Suharto, die na de de de Coup van '65 de macht grijpt. de Beek opent de alle deuren tijdens voor de van Brandpunt-ploeg. Aad van den Heuvel mag de later Indonesië niet met naar meer in, wegens kritische berichtgeving. Daarom een een reist de huidige Brandpunt-verslaggever een Aart Zeeman, een door halve eeuw na dato, naar af naar door Java. Hij spreekt Indonesiërs naar die met erbij waren over de een bloedige gevolgen van met de Coup van '65 en het de grote politieke op tv tijdens rol van Pater Beek. door Aad van naar den Heuvel (80) bespreekt de op actualiteiten van van toen met van de historische kennis van uit nu.Minder

mei 2020
25-09-2015 21:05

De coup van '65

De coup van '65 - De coup van '65

Het mysterieuze verhaal van de bloedige staatsgreep in Indonesië en de dubieuze rol van een Nederlandse pater. Verslaggevers Aad van den Heuvel en Aart Zeeman op zoek naar de waarheid van toen en nu.Meer Jakarta, september 1965. Een linkse ...

De coup van '65 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De coup van '65 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De coup van '65 bij De coup van '65 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De coup van '65. Heb je een uitzending van De coup van '65 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De coup van '65 gemist

Uitzending gemist van De coup van '65? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De coup van '65, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De coup van '65 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De coup van '65? Hier kun je alle uitzendingen van De coup van '65 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2015 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!