Programma gemist?

Het mysterieuze verhaal uit van de bloedige tijdens tijdens staatsgreep in Indonesië en de dubieuze op rol van door een Nederlandse van pater. Verslaggevers in Aad van den Heuvel naar en Aart Zeeman op zoek op tv naar op tv de waarheid van toen het en nu.Meer op tv Jakarta, september de 1965. Een linkse staatsgreep tegen president de Sukarno in wordt verijdeld. tijdens Direct daarna doet een Aad van den tijdens Heuvel voor KRO Brandpunt verslag van het het de gevolgen voor Indonesië. Hij krijgt een alle hulp van uit een man op die buiten beeld blijft: van de Nederlandse pater naar Joop het Beek. De missionaris heeft invloed uit in de hoogste van kringen rond uit Suharto, die een na de Coup met van '65 de macht met grijpt. het Beek opent alle deuren voor de op tv Brandpunt-ploeg. Aad naar van den Heuvel een mag later Indonesië niet tijdens meer in, de wegens kritische uit berichtgeving. Daarom reist op tv de huidige Brandpunt-verslaggever Aart door Zeeman, de een halve eeuw na dato, af op tv naar op Java. Hij spreekt een Indonesiërs die erbij de waren over de bloedige een gevolgen in van de Coup van met '65 en de door grote politieke rol van Pater het Beek. Aad in van den Heuvel (80) naar in bespreekt de actualiteiten van toen met op tv de naar historische kennis van in nu.Minder

februari 2020
25-09-2015 21:05

De coup van '65

De coup van '65 - De coup van '65

Het mysterieuze verhaal van de bloedige staatsgreep in Indonesië en de dubieuze rol van een Nederlandse pater. Verslaggevers Aad van den Heuvel en Aart Zeeman op zoek naar de waarheid van toen en nu.Meer Jakarta, september 1965. Een linkse ...

De coup van '65 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De coup van '65 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De coup van '65 bij De coup van '65 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De coup van '65. Heb je een uitzending van De coup van '65 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De coup van '65 gemist

Uitzending gemist van De coup van '65? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De coup van '65, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De coup van '65 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De coup van '65? Hier kun je alle uitzendingen van De coup van '65 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2015 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!