Programma gemist?

Majid het is een kickbokser uit een door het grauwe buitenwijk. Zijn door vechtersmentaliteit brengt hem echter zowel op binnen als buiten in de ring met steeds verder in de de problemen.Meer Misdaaddrama. De naar jonge, veelbelovende kickbokser Majid van door werd geboren en uit getogen in een troosteloze de achterstandswijk. Na het door maken van allerlei verkeerde keuzes op tv staat de jonge in Marokkaan nu op tijdens een kruising in in tijdens zijn leven. Met met zijn talent in de op ring kan hij van het ver gaan schoppen, maar door op ondertussen lonkt ook de criminele weg van naar snel uit en uit makkelijk geld. Verstoten door zijn het familie de en zonder opleiding is de Majid aangewezen op zijn uit grootste talent: zijn op vechtersinstinct.Minder

november 2020
25-09-2015 22:00

Wolf

Wolf - Wolf

Majid is een kickbokser uit een grauwe buitenwijk. Zijn vechtersmentaliteit brengt hem echter zowel binnen als buiten de ring steeds verder in de problemen.Meer Misdaaddrama. De jonge, veelbelovende kickbokser Majid werd geboren en getogen ...

Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wolf bij Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wolf. Heb je een uitzending van Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wolf gemist

Uitzending gemist van Wolf? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wolf, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Wolf gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2015 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!