Programma gemist?

Majid is uit een kickbokser uit een van grauwe door buitenwijk. Zijn vechtersmentaliteit van brengt hem echter uit zowel binnen als buiten de van ring uit steeds verder in op tv de problemen.Meer Misdaaddrama. De op tv jonge, veelbelovende door kickbokser Majid werd tijdens geboren en getogen in een van met troosteloze achterstandswijk. Na het maken van door allerlei verkeerde van keuzes staat naar de jonge Marokkaan door nu op op tv een kruising in zijn leven. Met door naar zijn talent in op de ring kan hij het tijdens ver gaan uit schoppen, maar ondertussen lonkt ook door in de criminele weg naar naar snel en makkelijk een geld. Verstoten tijdens door zijn familie en zonder tijdens opleiding is Majid met aangewezen met op zijn grootste talent: zijn door vechtersinstinct.Minder

augustus 2020
25-09-2015 22:00

Wolf

Wolf - Wolf

Majid is een kickbokser uit een grauwe buitenwijk. Zijn vechtersmentaliteit brengt hem echter zowel binnen als buiten de ring steeds verder in de problemen.Meer Misdaaddrama. De jonge, veelbelovende kickbokser Majid werd geboren en getogen ...

Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wolf bij Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wolf. Heb je een uitzending van Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wolf gemist

Uitzending gemist van Wolf? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wolf, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Wolf gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2015 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!