Programma gemist?

Majid door is een kickbokser uit de een door grauwe buitenwijk. Zijn vechtersmentaliteit brengt het hem echter met zowel binnen als buiten de van ring steeds een verder het in de problemen.Meer Misdaaddrama. naar De jonge, het veelbelovende kickbokser Majid werd uit geboren en getogen in tijdens een troosteloze achterstandswijk. Na op het maken op tv van allerlei tijdens verkeerde keuzes staat door de jonge in Marokkaan nu op een kruising door in zijn leven. Met in zijn talent in naar de ring met kan hij het het ver gaan op tv schoppen, maar ondertussen een lonkt ook de criminele weg op tv naar snel en in makkelijk geld. door Verstoten tijdens door zijn familie en zonder het opleiding is Majid aangewezen op tijdens op zijn grootste talent: zijn van vechtersinstinct.Minder

april 2021
25-09-2015 22:00

Wolf

Wolf - Wolf

Majid is een kickbokser uit een grauwe buitenwijk. Zijn vechtersmentaliteit brengt hem echter zowel binnen als buiten de ring steeds verder in de problemen.Meer Misdaaddrama. De jonge, veelbelovende kickbokser Majid werd geboren en getogen ...

Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wolf bij Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wolf. Heb je een uitzending van Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wolf gemist

Uitzending gemist van Wolf? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wolf, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Wolf gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2015 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!