Programma gemist?

Majid door is een kickbokser uit een de grauwe met buitenwijk. Zijn het vechtersmentaliteit brengt hem echter zowel binnen van als buiten de door ring steeds verder naar in de in problemen.Meer Misdaaddrama. De door jonge, veelbelovende kickbokser tijdens Majid werd door geboren en getogen een in een troosteloze achterstandswijk. Na het het maken de van allerlei verkeerde keuzes uit tijdens staat de jonge Marokkaan op tv nu op een kruising van in zijn leven. het Met zijn naar talent in de ring van kan hij het naar ver het gaan schoppen, maar ondertussen lonkt een ook de criminele weg uit naar snel en de makkelijk geld. Verstoten op door zijn op familie en zonder met opleiding door is Majid aangewezen op het zijn grootste talent: zijn naar vechtersinstinct.Minder

juli 2021
25-09-2015 22:00

Wolf

Wolf - Wolf

Majid is een kickbokser uit een grauwe buitenwijk. Zijn vechtersmentaliteit brengt hem echter zowel binnen als buiten de ring steeds verder in de problemen.Meer Misdaaddrama. De jonge, veelbelovende kickbokser Majid werd geboren en getogen ...

Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wolf bij Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wolf. Heb je een uitzending van Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wolf gemist

Uitzending gemist van Wolf? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wolf, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Wolf gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2015 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!