Programma gemist?

Majid op is een kickbokser uit de een het grauwe buitenwijk. Zijn de vechtersmentaliteit brengt hem echter zowel binnen tijdens op als buiten de uit ring steeds verder in de problemen.Meer een Misdaaddrama. De jonge, naar veelbelovende kickbokser Majid op werd geboren en op tv getogen door in een troosteloze achterstandswijk. met Na het maken van naar allerlei verkeerde op keuzes staat het de jonge Marokkaan door nu op een op kruising in zijn op leven. Met op tv zijn talent in op de ring kan hij het in ver gaan schoppen, maar in de ondertussen lonkt ook op de criminele weg naar de snel en naar makkelijk geld. Verstoten door zijn het familie en van zonder opleiding is Majid op tv aangewezen op tv op zijn grootste talent: een zijn vechtersinstinct.Minder

januari 2020
25-09-2015 22:00

Wolf

Wolf - Wolf

Majid is een kickbokser uit een grauwe buitenwijk. Zijn vechtersmentaliteit brengt hem echter zowel binnen als buiten de ring steeds verder in de problemen.Meer Misdaaddrama. De jonge, veelbelovende kickbokser Majid werd geboren en getogen ...

Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wolf bij Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wolf. Heb je een uitzending van Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wolf gemist

Uitzending gemist van Wolf? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wolf, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Wolf gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2015 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!