Programma gemist?

Majid is een het op kickbokser uit een grauwe in buitenwijk. Zijn vechtersmentaliteit brengt op hem tijdens echter zowel binnen van als buiten de ring steeds uit verder in tijdens de problemen.Meer Misdaaddrama. De jonge, op veelbelovende in kickbokser Majid werd geboren en de door getogen in een troosteloze op tv achterstandswijk. Na het maken in van allerlei het verkeerde keuzes een staat de jonge Marokkaan op nu op een op tv kruising in zijn leven. Met op zijn op tv talent in de de ring kan hij het het ver gaan in schoppen, maar ondertussen lonkt de ook naar de criminele weg door naar snel en makkelijk geld. op Verstoten door zijn familie op tv en uit zonder opleiding is Majid uit aangewezen op zijn grootste een talent: naar zijn vechtersinstinct.Minder

april 2020
25-09-2015 22:00

Wolf

Wolf - Wolf

Majid is een kickbokser uit een grauwe buitenwijk. Zijn vechtersmentaliteit brengt hem echter zowel binnen als buiten de ring steeds verder in de problemen.Meer Misdaaddrama. De jonge, veelbelovende kickbokser Majid werd geboren en getogen ...

Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wolf bij Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wolf. Heb je een uitzending van Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wolf gemist

Uitzending gemist van Wolf? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wolf, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Wolf gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2015 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!