Programma gemist?

In tijdens 1944, als de Franco aan de macht is, het ontvlucht de jonge stiefdochter op tv van een in sadistische in legerofficier de harde realiteit door afleiding tijdens te op tv zoeken in een uit mysterieus labyrint.Meer het In 1944, na de op zege van Franco, verhuizen de van 12-jarige Ofelia op en haar zwangere van moeder naar een van landelijk gebied in Noord-Spanje, op op tv waar ze bij Ofelia's op strenge en uit keiharde stiefvader Kapitein de Vidal komen wonen. Met zijn leger naar vecht het de meedogenloze Vidal tegen het de rebellen die door in de bossen leven. naar In deze de barre omstandigheden met ontmoet Ofelia van op een nacht een mysterieuze faun. van Deze in vertelt haar dat ze eigenlijk in uit een prinses is en dat ze in zich kan bewijzen van als ze drie naar belangrijke opdrachten naar uitvoert.Minder

juni 2020
25-09-2015 23:30

Pan's labyrinth

Pan's Labyrinth - Pan's labyrinth

In 1944, als Franco aan de macht is, ontvlucht de jonge stiefdochter van een sadistische legerofficier de harde realiteit door afleiding te zoeken in een mysterieus labyrint.Meer In 1944, na de zege van Franco, verhuizen de 12-jarige Ofelia...

Pan's Labyrinth gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pan's Labyrinth de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pan's Labyrinth bij Pan's Labyrinth liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pan's Labyrinth. Heb je een uitzending van Pan's Labyrinth gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pan's Labyrinth gemist

Uitzending gemist van Pan's Labyrinth? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pan's Labyrinth, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Pan's Labyrinth gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Pan's Labyrinth? Hier kun je alle uitzendingen van Pan's Labyrinth kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2015 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!