Programma gemist?

De twaalfjarige Bart door wordt door tot over door zijn oren verliefd op tv op de oudere, stadse uit en uiterst verleidelijke uit Moniek die net bij het hem op in het dorp is komen wonen. uit op tv Als blijkt dat ze ziek is, van besluit hij haar het door te gaan redden.

december 2021
25-05-2019 21:30

Hemel op aarde

Hemel op aarde - Hemel op aarde

De twaalfjarige Bart wordt tot over zijn oren verliefd op de oudere, stadse en uiterst verleidelijke Moniek die net bij hem in het dorp is komen wonen. Als blijkt dat ze ziek is, besluit hij haar te gaan redden.

Hemel op aarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hemel op aarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hemel op aarde bij Hemel op aarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hemel op aarde. Heb je een uitzending van Hemel op aarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hemel op aarde gemist

Uitzending gemist van Hemel op aarde? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hemel op aarde, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hemel op aarde gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hemel op aarde? Hier kun je alle uitzendingen van Hemel op aarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!