Programma gemist?

Documentaire op van David de Jongh het over zijn vader, een fotograaf in Eddy de Jongh in (1920-2002), overlevende van uit de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor de tijdens Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy de Jongh, op beroemd om zijn op 'koppen' in een Vrij uit Nederland, leidde een turbulent leven. Hij het in ontkwam op het in nippertje aan de jodenvervolging, zijn een ouders en de naar rest van zijn in familie werden in de op tv naar oorlog vermoord. Na de naar bevrijding volgde een avontuurlijk van leven met vijf met huwelijken een en veel drank. Maar Eddy de met Jongh was vooral de op tv een veelzijdig en succesvol fotograaf die op een indrukwekkend oeuvre op tv heeft achtergelaten. Via tijdens zijn foto's kijkt van zijn van zoon David het naar zijn complexe vader en naar de het tijdsbeeld dat tijdens hij schetste het van uit een veranderend Nederland tussen de met jaren vijftig en tachtig: in op een wereld vol humor, vertedering en tijdens tijdens schoonheid.Minder

Documentaire van David de de Jongh door over zijn vader, fotograaf door Eddy de een Jongh (1920-2002), op overlevende van de Tweede Wereldoorlog van en uit fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf tijdens met Eddy de Jongh, in beroemd om zijn 'koppen' het in Vrij een Nederland, leidde een turbulent leven. op tv Hij ontkwam op het op tv nippertje naar aan de jodenvervolging, zijn op tv ouders en de op tv rest van zijn een familie werden tijdens in de van oorlog vermoord. Na de naar bevrijding volgde een avontuurlijk leven in met op vijf huwelijken en veel door drank. Maar met Eddy de Jongh was de vooral een veelzijdig en het succesvol fotograaf tijdens die een indrukwekkend oeuvre tijdens heeft tijdens nagelaten. Via de zijn foto's kijkt door zijn zoon David naar op tv zijn complexe vader en naar naar het het tijdsbeeld dat hij schetste op van een veranderend Nederland uit de tussen de jaren door vijftig en tachtig: een wereld vol naar humor, vertedering in en het schoonheid.Minder

mei 2020
13-03-2016 14:55

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader - Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Documentaire van David de Jongh over zijn vader, fotograaf Eddy de Jongh (1920-2002), overlevende van de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy de Jongh, beroemd om zijn 'koppen' in Vrij Nederland, leidde e...

27-09-2015 04:45

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader - Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Documentaire van David de Jongh over zijn vader, fotograaf Eddy de Jongh (1920-2002), overlevende van de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy de Jongh, beroemd om zijn 'koppen' in Vrij Nederland, leidde e...

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader bij Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-03-2016 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!