Programma gemist?

Documentaire van tijdens David de tijdens Jongh over zijn met vader, fotograaf Eddy de tijdens Jongh (1920-2002), op tv overlevende van tijdens de Tweede Wereldoorlog en fotograaf naar voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf naar de Eddy de Jongh, op tv beroemd om zijn 'koppen' in in Vrij Nederland, door leidde een de turbulent leven. Hij ontkwam op het uit tijdens nippertje aan de jodenvervolging, tijdens zijn ouders en de rest een door van zijn familie werden van in de op tv oorlog vermoord. Na de een bevrijding volgde een op avontuurlijk leven met vijf huwelijken in en veel drank. met Maar in Eddy de Jongh was in vooral een veelzijdig en een succesvol het fotograaf die een in indrukwekkend oeuvre heeft achtergelaten. Via een zijn foto's kijkt het op zijn zoon David uit naar zijn complexe vader naar en naar het uit tijdsbeeld dat een hij schetste van een veranderend naar Nederland tussen op de jaren door vijftig en tachtig: een wereld in vol naar humor, vertedering en de schoonheid.Minder

Documentaire het van David door de Jongh over zijn het vader, fotograaf Eddy de met Jongh (1920-2002), overlevende van op tv de Tweede op Wereldoorlog en fotograaf een voor Vrij naar Nederland.Meer Fotograaf naar Eddy de Jongh, beroemd naar om zijn tijdens 'koppen' in Vrij Nederland, een leidde een turbulent met leven. Hij ontkwam op het naar nippertje aan een de naar jodenvervolging, zijn ouders door en de rest van zijn familie met op werden in de oorlog vermoord. op tv Na uit de bevrijding volgde met een avontuurlijk leven in met vijf huwelijken tijdens en veel drank. Maar Eddy de een Jongh was vooral de een het veelzijdig en succesvol fotograaf die naar een indrukwekkend oeuvre naar heeft nagelaten. Via uit zijn in foto's kijkt zijn zoon op David naar op tv zijn complexe vader op tv en naar de het tijdsbeeld dat een hij schetste van een veranderend tijdens Nederland uit tussen de jaren vijftig tijdens en tachtig: tijdens een wereld vol humor, op tv vertedering en een schoonheid.Minder

september 2020
13-03-2016 14:55

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader - Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Documentaire van David de Jongh over zijn vader, fotograaf Eddy de Jongh (1920-2002), overlevende van de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy de Jongh, beroemd om zijn 'koppen' in Vrij Nederland, leidde e...

27-09-2015 04:45

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader - Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Documentaire van David de Jongh over zijn vader, fotograaf Eddy de Jongh (1920-2002), overlevende van de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy de Jongh, beroemd om zijn 'koppen' in Vrij Nederland, leidde e...

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader bij Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-03-2016 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!