Programma gemist?

Documentaire naar van David de uit Jongh over zijn vader, fotograaf een Eddy door de Jongh van (1920-2002), overlevende van de het Tweede Wereldoorlog en fotograaf op voor Vrij Nederland.Meer door Fotograaf de Eddy de Jongh, beroemd om de zijn 'koppen' een in Vrij Nederland, leidde een met turbulent op tv leven. Hij ontkwam de op het een nippertje aan de van jodenvervolging, zijn ouders en tijdens de rest van zijn familie op naar werden in de oorlog vermoord. Na tijdens op tv de bevrijding volgde een avontuurlijk leven met tijdens met vijf huwelijken en op tv veel drank. Maar Eddy de door Jongh van was vooral een veelzijdig en door succesvol fotograaf die het een op tv indrukwekkend oeuvre tijdens heeft achtergelaten. Via een zijn foto's kijkt zijn zoon het David naar naar zijn complexe vader en in naar het tijdsbeeld dat door uit hij schetste van een veranderend door Nederland tussen de het jaren naar vijftig en tachtig: een uit wereld vol in humor, vertedering en de schoonheid.Minder

Documentaire van tijdens David de uit Jongh over een zijn vader, fotograaf in Eddy de Jongh door (1920-2002), overlevende van de Tweede Wereldoorlog naar tijdens en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf in in Eddy de Jongh, van beroemd om zijn 'koppen' op tv in Vrij Nederland, de leidde een turbulent leven. een Hij ontkwam op op het nippertje aan op tv de jodenvervolging, op tv zijn ouders en de uit rest van zijn familie met op tv werden in de van oorlog vermoord. Na de op bevrijding volgde een avontuurlijk leven op tv een met vijf huwelijken naar en veel drank. Maar van Eddy de Jongh in was vooral met een veelzijdig en succesvol tijdens fotograaf die een indrukwekkend oeuvre tijdens heeft in nagelaten. Via zijn foto's kijkt een zijn van zoon David naar zijn complexe van door vader en naar het met tijdsbeeld dat hij schetste door van het een veranderend Nederland op tussen de jaren vijftig en tachtig: door een wereld naar vol humor, op tv vertedering en op tv schoonheid.Minder

januari 2021
13-03-2016 14:55

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader - Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Documentaire van David de Jongh over zijn vader, fotograaf Eddy de Jongh (1920-2002), overlevende van de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy de Jongh, beroemd om zijn 'koppen' in Vrij Nederland, leidde e...

27-09-2015 04:45

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader - Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Documentaire van David de Jongh over zijn vader, fotograaf Eddy de Jongh (1920-2002), overlevende van de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy de Jongh, beroemd om zijn 'koppen' in Vrij Nederland, leidde e...

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader bij Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-03-2016 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!