Programma gemist?

Documentaire naar van David de Jongh van over zijn vader, met fotograaf Eddy de Jongh op tv (1920-2002), met overlevende van de naar Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor in Vrij Nederland.Meer Fotograaf een naar Eddy de Jongh, van beroemd om zijn 'koppen' in door Vrij Nederland, leidde uit een turbulent leven. naar Hij naar ontkwam op het nippertje met aan de jodenvervolging, zijn ouders naar een en de rest van het zijn familie werden in naar de oorlog vermoord. Na door de van bevrijding volgde een op tv avontuurlijk leven met vijf huwelijken tijdens en veel naar drank. Maar Eddy de het Jongh was van vooral een met veelzijdig en naar succesvol fotograaf die een naar indrukwekkend oeuvre heeft naar achtergelaten. Via zijn foto's naar kijkt van zijn zoon David naar zijn complexe met vader en naar op het een tijdsbeeld dat van hij schetste van een veranderend Nederland met tussen de jaren de vijftig en naar tachtig: een van wereld vol humor, vertedering de en de schoonheid.Minder

Documentaire door van David de Jongh over tijdens zijn in vader, fotograaf Eddy op tv de Jongh (1920-2002), overlevende van de de de Tweede Wereldoorlog en de fotograaf voor Vrij Nederland.Meer het Fotograaf Eddy de Jongh, met op beroemd om zijn door 'koppen' in Vrij Nederland, van leidde een turbulent leven. Hij het ontkwam een op het nippertje aan met de jodenvervolging, zijn in ouders en op tv de rest van het zijn familie werden in de uit oorlog vermoord. op tv Na door de bevrijding volgde een avontuurlijk een leven met vijf huwelijken op en op tv veel drank. Maar Eddy op tv de Jongh uit was vooral een uit veelzijdig en succesvol fotograaf die op in een indrukwekkend oeuvre heeft nagelaten. uit Via zijn tijdens foto's kijkt zijn zoon David het naar zijn complexe op tv vader naar en naar het tijdsbeeld het dat hij de schetste van een veranderend door Nederland in tussen de jaren vijftig op tv en tachtig: een wereld vol in humor, vertedering door en tijdens schoonheid.Minder

november 2019
13-03-2016 14:55

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader - Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Documentaire van David de Jongh over zijn vader, fotograaf Eddy de Jongh (1920-2002), overlevende van de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy de Jongh, beroemd om zijn 'koppen' in Vrij Nederland, leidde e...

27-09-2015 04:45

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader - Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Documentaire van David de Jongh over zijn vader, fotograaf Eddy de Jongh (1920-2002), overlevende van de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy de Jongh, beroemd om zijn 'koppen' in Vrij Nederland, leidde e...

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader bij Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-03-2016 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!