Programma gemist?

Documentaire van tijdens David de op tv Jongh over zijn vader, fotograaf op tv Eddy het de Jongh (1920-2002), overlevende een van de Tweede op Wereldoorlog op en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer met Fotograaf Eddy de in Jongh, beroemd om zijn een in 'koppen' in Vrij Nederland, leidde tijdens een turbulent leven. uit Hij uit ontkwam op het nippertje in aan de jodenvervolging, zijn ouders naar en de in rest van zijn familie uit werden in uit de oorlog een vermoord. Na de bevrijding op tv volgde een avontuurlijk leven op tv tijdens met vijf huwelijken en veel op drank. Maar Eddy door de de Jongh was vooral een in veelzijdig en succesvol door fotograaf die het een indrukwekkend oeuvre heeft achtergelaten. Via door zijn door foto's kijkt zijn zoon David een naar een zijn complexe vader en door naar het door tijdsbeeld dat hij schetste een van een een veranderend Nederland tussen tijdens de jaren vijftig met en tachtig: het een wereld vol humor, vertedering en naar op tv schoonheid.Minder

Documentaire van van David de Jongh over van zijn vader, fotograaf de Eddy een de Jongh een (1920-2002), overlevende van de Tweede op Wereldoorlog en op fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf door op tv Eddy de Jongh, beroemd om uit zijn 'koppen' in met Vrij Nederland, in leidde een turbulent leven. Hij op tv ontkwam de op het nippertje aan de de jodenvervolging, tijdens zijn ouders het en de rest van van zijn familie werden in de van de oorlog vermoord. Na door de bevrijding volgde in een avontuurlijk leven met van vijf huwelijken en van veel drank. Maar de Eddy de in Jongh was vooral een veelzijdig en met succesvol fotograaf van die een tijdens indrukwekkend oeuvre met heeft nagelaten. Via zijn foto's kijkt op tv zijn uit zoon David naar zijn complexe met vader en naar naar het het tijdsbeeld dat hij met schetste van tijdens een veranderend Nederland van tussen de jaren vijftig op tv en tachtig: een op wereld vol humor, vertedering en door op schoonheid.Minder

mei 2021
13-03-2016 14:55

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader - Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Documentaire van David de Jongh over zijn vader, fotograaf Eddy de Jongh (1920-2002), overlevende van de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy de Jongh, beroemd om zijn 'koppen' in Vrij Nederland, leidde e...

27-09-2015 04:45

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader - Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Documentaire van David de Jongh over zijn vader, fotograaf Eddy de Jongh (1920-2002), overlevende van de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy de Jongh, beroemd om zijn 'koppen' in Vrij Nederland, leidde e...

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader bij Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-03-2016 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!