Programma gemist?

Documentaire van David op de Jongh op over zijn op tv vader, fotograaf Eddy de Jongh het (1920-2002), overlevende van de het de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor op Vrij Nederland.Meer Fotograaf tijdens Eddy de Jongh, de beroemd om uit zijn 'koppen' op in Vrij een Nederland, leidde een van turbulent leven. Hij ontkwam in op het nippertje een aan de naar jodenvervolging, zijn ouders op en de rest van een zijn familie werden het in de oorlog vermoord. de Na de bevrijding uit volgde een avontuurlijk in leven de met vijf huwelijken en veel drank. de Maar Eddy de van Jongh was op tv vooral een veelzijdig met en succesvol fotograaf van die een op tv indrukwekkend oeuvre heeft achtergelaten. Via uit zijn foto's kijkt op zijn zoon David naar naar zijn complexe met vader en uit naar het tijdsbeeld in dat hij schetste van op tv een veranderend door Nederland tussen de naar jaren vijftig de en tachtig: een uit wereld vol in humor, vertedering en door schoonheid.Minder

Documentaire uit van David in de Jongh over zijn vader, fotograaf tijdens Eddy de Jongh tijdens (1920-2002), overlevende van in naar de Tweede Wereldoorlog en een fotograaf voor Vrij Nederland.Meer tijdens Fotograaf Eddy een de Jongh, de beroemd om zijn 'koppen' het in Vrij Nederland, leidde op een het turbulent leven. Hij ontkwam op het met nippertje van aan de van jodenvervolging, zijn ouders op tv en de rest van zijn familie uit van werden in de oorlog vermoord. het Na de bevrijding de volgde naar een avontuurlijk leven met vijf het huwelijken naar en veel drank. Maar op tv Eddy de door Jongh was vooral een veelzijdig het en succesvol fotograaf uit die een op indrukwekkend oeuvre heeft nagelaten. naar Via de zijn foto's kijkt zijn op tv zoon David uit naar zijn complexe vader en van naar het de tijdsbeeld dat hij schetste naar van een op tv veranderend Nederland een tussen de jaren een vijftig en tachtig: van een wereld vol humor, vertedering een en het schoonheid.Minder

september 2021
13-03-2016 14:55

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader - Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Documentaire van David de Jongh over zijn vader, fotograaf Eddy de Jongh (1920-2002), overlevende van de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy de Jongh, beroemd om zijn 'koppen' in Vrij Nederland, leidde e...

27-09-2015 04:45

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader - Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Documentaire van David de Jongh over zijn vader, fotograaf Eddy de Jongh (1920-2002), overlevende van de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy de Jongh, beroemd om zijn 'koppen' in Vrij Nederland, leidde e...

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader bij Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-03-2016 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!