Programma gemist?

Documentaire van David van de uit Jongh over zijn het vader, fotograaf tijdens Eddy de Jongh (1920-2002), het overlevende van de Tweede Wereldoorlog op tv in en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer een Fotograaf door Eddy de Jongh, beroemd op tv om zijn 'koppen' in Vrij tijdens Nederland, leidde een uit naar turbulent leven. Hij ontkwam op het in nippertje aan naar de jodenvervolging, zijn ouders op uit en de rest op van zijn familie werden in de naar oorlog vermoord. Na uit de bevrijding volgde uit een avontuurlijk leven op met naar vijf huwelijken de en veel drank. Maar met Eddy de Jongh het was vooral een met veelzijdig en succesvol fotograaf op die een met indrukwekkend oeuvre heeft achtergelaten. Via naar de zijn foto's kijkt zijn zoon David tijdens naar tijdens zijn complexe door vader en naar het tijdsbeeld dat een hij door schetste van een van veranderend Nederland met tussen de jaren vijftig en tachtig: met een wereld een vol het humor, vertedering en tijdens schoonheid.Minder

Documentaire van David op tv de Jongh over de zijn door vader, fotograaf Eddy naar de Jongh (1920-2002), door overlevende van de de Tweede Wereldoorlog op tv en fotograaf voor tijdens Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy op tv de Jongh, beroemd om zijn naar 'koppen' in naar Vrij Nederland, met leidde een turbulent uit leven. Hij de ontkwam op het nippertje aan in de jodenvervolging, zijn in ouders op tv en de rest van de zijn familie werden in de op tv oorlog uit vermoord. Na de bevrijding volgde op op een avontuurlijk leven met vijf huwelijken een in en veel drank. Maar van Eddy de Jongh uit was vooral naar een veelzijdig en succesvol fotograaf die tijdens een een indrukwekkend oeuvre door heeft nagelaten. Via zijn door foto's kijkt zijn uit zoon David naar zijn door complexe vader en naar op een het tijdsbeeld dat tijdens hij schetste van naar een veranderend Nederland in tussen de jaren vijftig naar en tachtig: een wereld met vol een humor, vertedering en naar schoonheid.Minder

oktober 2021
13-03-2016 14:55

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader - Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Documentaire van David de Jongh over zijn vader, fotograaf Eddy de Jongh (1920-2002), overlevende van de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy de Jongh, beroemd om zijn 'koppen' in Vrij Nederland, leidde e...

27-09-2015 04:45

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader - Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader

Documentaire van David de Jongh over zijn vader, fotograaf Eddy de Jongh (1920-2002), overlevende van de Tweede Wereldoorlog en fotograaf voor Vrij Nederland.Meer Fotograaf Eddy de Jongh, beroemd om zijn 'koppen' in Vrij Nederland, leidde e...

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader bij Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Foto Eddy - negatieven van mijn vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-03-2016 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!