Programma gemist?

Documentaire van naar Margot Scholten over de de Middelburgse beeldend kunstenaar tijdens William Verstraeten, het die een Igirama de ontwierp, een het eigentijdse variant op een een panorama.Meer William tijdens Verstraeten, beeldend kunstenaar uit Middelburg, door het ontwierp een Igirama, een tijdens eigentijdse variant op een klassiek op tv panorama. Documentairemaker op tv Margot Schotel volgt tijdens Verstraetens poging om het met Igirama geplaatst het te van krijgen in het 9/11 een Memorial Museum in New York. het Het lukt hem uit bijna de uit wereld het de uitzicht vanaf de tijdens verdwenen Twin tijdens Towers terug te geven, een maar het toeval wil dat tijdens hij zijn ontwerp het in New York op presenteert op het de dag op tv dat de naar dood van Bin Laden tijdens bekend wordt op tv gemaakt. Ondertussen is de crisis op tv uitgebroken, die de kunstenwereld, op hem en zijn het gezin, onevenredig de hard treft. in In Middelburg lijkt in de veiling van zijn huis door onafwendbaar. uit Verstraeten schildert daarop de op gevel van zijn op huis oranje als met statement tegen de in macht op tv van de banken en claimt op tv auteursrecht op op dit kunstwerk. in Hij verliest het juridische naar gevecht, maar zijn een strijdbaarheid lijkt daar niet onder uit te lijden. Verstraeten door gaat gewoon het door, in vastberaden als altijd.Minder

mei 2020
27-09-2015 13:59

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi - Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Documentaire van Margot Scholten over de Middelburgse beeldend kunstenaar William Verstraeten, die een Igirama ontwierp, een eigentijdse variant op een panorama.Meer William Verstraeten, beeldend kunstenaar uit Middelburg, ontwierp een Igir...

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi bij Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-09-2015 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!