Programma gemist?

Documentaire van Margot door Scholten over een de Middelburgse op tv beeldend kunstenaar William Verstraeten, die naar een het Igirama ontwierp, een eigentijdse variant op op een panorama.Meer tijdens naar William Verstraeten, beeldend kunstenaar tijdens uit Middelburg, ontwierp een de Igirama, een eigentijdse van variant op een klassiek de panorama. tijdens Documentairemaker Margot op Schotel volgt Verstraetens op poging om het van Igirama geplaatst te krijgen met in het 9/11 Memorial een Museum in New uit York. Het lukt hem op bijna de door wereld het uitzicht vanaf naar de verdwenen door Twin Towers terug het te de geven, maar het uit toeval wil dat hij zijn ontwerp naar in New op York presenteert uit op de van dag dat de dood naar van Bin Laden van bekend wordt gemaakt. van Ondertussen is de crisis uitgebroken, in die de op tv kunstenwereld, uit hem en zijn gezin, onevenredig op tv hard naar treft. In Middelburg lijkt de veiling uit van naar zijn huis uit onafwendbaar. Verstraeten schildert daarop een de gevel van in zijn huis oranje de als statement tegen de op tv macht van door de banken en naar claimt auteursrecht op tv op dit kunstwerk. Hij verliest naar het juridische gevecht, naar maar zijn strijdbaarheid lijkt de daar het niet onder te uit lijden. Verstraeten gaat gewoon met door, in vastberaden als altijd.Minder

september 2020
27-09-2015 13:59

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi - Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Documentaire van Margot Scholten over de Middelburgse beeldend kunstenaar William Verstraeten, die een Igirama ontwierp, een eigentijdse variant op een panorama.Meer William Verstraeten, beeldend kunstenaar uit Middelburg, ontwierp een Igir...

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi bij Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-09-2015 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!