Programma gemist?

Documentaire op tv van Margot Scholten over het de Middelburgse beeldend op tv kunstenaar William Verstraeten, op die een het Igirama ontwierp, het een eigentijdse variant op een panorama.Meer op tv William uit Verstraeten, beeldend op tv kunstenaar uit Middelburg, ontwierp een de Igirama, op een eigentijdse variant op een op tv klassiek panorama. Documentairemaker Margot op Schotel door volgt Verstraetens poging om in het Igirama geplaatst te naar krijgen van in het 9/11 op Memorial Museum in New York. in Het lukt op tv hem naar bijna de wereld op het uitzicht vanaf met de verdwenen Twin op tv Towers terug te geven, maar het een toeval op tv wil dat de hij zijn ontwerp in New uit York presenteert op de van dag dat de van dood van Bin uit de Laden bekend wordt een gemaakt. Ondertussen is de tijdens crisis uitgebroken, het die de kunstenwereld, hem en van zijn gezin, op tv onevenredig hard treft. in In Middelburg lijkt de veiling door van op zijn huis onafwendbaar. op Verstraeten schildert daarop de naar gevel het van zijn huis oranje als statement naar tegen de macht in van uit de banken en claimt auteursrecht door op door dit kunstwerk. Hij verliest het de juridische gevecht, maar door zijn strijdbaarheid lijkt tijdens in daar niet onder te een lijden. Verstraeten gaat een gewoon door, vastberaden als de altijd.Minder

mei 2021
27-09-2015 13:59

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi - Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Documentaire van Margot Scholten over de Middelburgse beeldend kunstenaar William Verstraeten, die een Igirama ontwierp, een eigentijdse variant op een panorama.Meer William Verstraeten, beeldend kunstenaar uit Middelburg, ontwierp een Igir...

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi bij Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-09-2015 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!