Programma gemist?

Documentaire het van Margot Scholten over de in op tv Middelburgse beeldend kunstenaar William het Verstraeten, die een Igirama van ontwierp, een het eigentijdse variant op een panorama.Meer door William Verstraeten, uit beeldend kunstenaar een uit Middelburg, ontwierp een naar Igirama, een eigentijdse variant uit op een op tv klassiek panorama. Documentairemaker door Margot Schotel in volgt Verstraetens poging het om het door Igirama geplaatst te krijgen uit in het 9/11 Memorial het Museum in New het York. Het van lukt hem op tv bijna de wereld het uitzicht door vanaf de verdwenen Twin uit op Towers terug te geven, maar het op tv toeval wil dat een hij zijn ontwerp uit in in New York presenteert op van de dag de dat de dood van Bin het Laden bekend wordt door gemaakt. uit Ondertussen is door de crisis uitgebroken, het die de kunstenwereld, hem en zijn met gezin, onevenredig naar hard treft. In het Middelburg lijkt de veiling het van zijn huis met onafwendbaar. op Verstraeten schildert daarop de van gevel van zijn door huis oranje tijdens als statement tegen met de macht op tv van de banken en claimt met auteursrecht op in dit kunstwerk. Hij verliest het op tv juridische gevecht, naar maar zijn met strijdbaarheid lijkt daar niet onder de te uit lijden. Verstraeten gaat gewoon op tv door, vastberaden als uit altijd.Minder

januari 2021
27-09-2015 13:59

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi - Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Documentaire van Margot Scholten over de Middelburgse beeldend kunstenaar William Verstraeten, die een Igirama ontwierp, een eigentijdse variant op een panorama.Meer William Verstraeten, beeldend kunstenaar uit Middelburg, ontwierp een Igir...

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi bij Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-09-2015 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!