Programma gemist?

Documentaire naar van Margot Scholten over de met Middelburgse beeldend kunstenaar naar op tv William Verstraeten, die een Igirama in ontwierp, op tv een eigentijdse variant op een panorama.Meer met William Verstraeten, uit beeldend kunstenaar tijdens uit Middelburg, ontwierp op een Igirama, een eigentijdse variant door door op een klassiek de panorama. Documentairemaker Margot Schotel volgt met Verstraetens met poging om het Igirama van geplaatst te naar krijgen in het 9/11 Memorial het Museum in op New York. de Het lukt hem een bijna de wereld het op uitzicht vanaf de verdwenen de Twin Towers van terug te het geven, maar het toeval wil dat in door hij zijn ontwerp in New York een presenteert op de op dag dat door de dood van met Bin tijdens Laden bekend wordt gemaakt. Ondertussen in is de crisis uitgebroken, op die de kunstenwereld, naar hem en tijdens zijn gezin, onevenredig op tv hard treft. tijdens In Middelburg lijkt de op tv veiling op tv van zijn huis door onafwendbaar. Verstraeten schildert daarop de het gevel van zijn van huis oranje als statement in tegen met de macht tijdens van de banken en in claimt auteursrecht het op dit kunstwerk. Hij verliest het het juridische gevecht, maar een zijn tijdens strijdbaarheid lijkt daar niet in onder te lijden. Verstraeten door de gaat gewoon door, een vastberaden als altijd.Minder

oktober 2019
27-09-2015 13:59

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi - Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Documentaire van Margot Scholten over de Middelburgse beeldend kunstenaar William Verstraeten, die een Igirama ontwierp, een eigentijdse variant op een panorama.Meer William Verstraeten, beeldend kunstenaar uit Middelburg, ontwierp een Igir...

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi bij Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-09-2015 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!