Programma gemist?

Documentaire van Margot in Scholten over met de in Middelburgse beeldend kunstenaar William met Verstraeten, die een op Igirama ontwierp, door een eigentijdse variant op een panorama.Meer het William Verstraeten, naar beeldend kunstenaar uit Middelburg, met ontwierp een Igirama, tijdens een eigentijdse variant uit op een met klassiek panorama. Documentairemaker Margot in in Schotel volgt Verstraetens door poging om het Igirama geplaatst te een op tv krijgen in het 9/11 Memorial met Museum door in New York. Het in lukt hem bijna de op wereld op het uitzicht vanaf de verdwenen Twin een Towers terug te uit geven, maar naar het toeval wil dat een hij zijn ontwerp het in New York een presenteert een op de uit dag dat de dood van Bin van Laden de bekend wordt gemaakt. door Ondertussen is een de crisis uitgebroken, die de kunstenwereld, een hem en tijdens zijn gezin, onevenredig de hard treft. In op Middelburg lijkt de de veiling van zijn huis door de onafwendbaar. Verstraeten schildert van daarop de gevel van zijn huis van oranje het als statement tegen de van macht van tijdens de banken en claimt op tv auteursrecht op dit naar kunstwerk. met Hij verliest het juridische gevecht, maar door tijdens zijn strijdbaarheid lijkt daar niet het onder te lijden. Verstraeten van met gaat gewoon door, vastberaden als met altijd.Minder

september 2021
27-09-2015 13:59

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi - Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Documentaire van Margot Scholten over de Middelburgse beeldend kunstenaar William Verstraeten, die een Igirama ontwierp, een eigentijdse variant op een panorama.Meer William Verstraeten, beeldend kunstenaar uit Middelburg, ontwierp een Igir...

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi bij Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-09-2015 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!