Programma gemist?

Documentaire met van Margot door Scholten over de Middelburgse beeldend tijdens kunstenaar William Verstraeten, die tijdens op een Igirama ontwierp, een eigentijdse van variant op een op tv panorama.Meer William Verstraeten, beeldend door kunstenaar uit door Middelburg, ontwierp naar een Igirama, een eigentijdse variant de op een het klassiek panorama. Documentairemaker een Margot Schotel volgt met Verstraetens poging tijdens om het Igirama geplaatst te op krijgen in het op 9/11 op tv Memorial Museum naar in New York. Het lukt op hem bijna door de wereld het uitzicht vanaf uit op tv de verdwenen Twin Towers terug te door geven, maar het naar toeval wil dat naar hij de zijn ontwerp in New York van presenteert op de naar een dag dat de dood van Bin tijdens uit Laden bekend wordt een gemaakt. Ondertussen is de crisis van uitgebroken, naar die de kunstenwereld, hem en zijn naar gezin, in onevenredig hard treft. In Middelburg van lijkt het de veiling van zijn huis in het onafwendbaar. Verstraeten schildert op tv daarop de gevel van zijn huis met oranje als met statement naar tegen de macht van de de banken en claimt auteursrecht tijdens op dit kunstwerk. een Hij verliest de het juridische op gevecht, maar zijn het strijdbaarheid lijkt daar niet onder van te lijden. Verstraeten op tv gaat gewoon in door, vastberaden als tijdens altijd.Minder

oktober 2021
27-09-2015 13:59

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi - Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Documentaire van Margot Scholten over de Middelburgse beeldend kunstenaar William Verstraeten, die een Igirama ontwierp, een eigentijdse variant op een panorama.Meer William Verstraeten, beeldend kunstenaar uit Middelburg, ontwierp een Igir...

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi bij Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-09-2015 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!