Programma gemist?

Documentaire van Margot een op tv Scholten over de Middelburgse beeldend het kunstenaar William Verstraeten, die uit een Igirama ontwierp, in een eigentijdse variant op op een panorama.Meer in William Verstraeten, beeldend een kunstenaar uit uit Middelburg, tijdens ontwierp een Igirama, een uit eigentijdse variant op een klassiek van uit panorama. Documentairemaker Margot Schotel volgt Verstraetens door poging uit om het uit Igirama geplaatst te krijgen in het tijdens 9/11 Memorial Museum in in in New York. Het met lukt hem bijna de in wereld het het uitzicht vanaf de op verdwenen Twin tijdens Towers terug te met geven, maar het toeval wil de dat hij tijdens zijn ontwerp in New tijdens York presenteert op een de dag dat de uit dood van Bin het Laden bekend de wordt de gemaakt. Ondertussen is de crisis op tv uitgebroken, die van de kunstenwereld, hem en door zijn gezin, onevenredig de hard van treft. In Middelburg lijkt een de veiling van zijn huis met onafwendbaar. Verstraeten schildert de daarop uit de gevel van een zijn huis oranje als door statement tegen de op macht van van de banken en claimt door auteursrecht op dit kunstwerk. een Hij door verliest het juridische de gevecht, maar op zijn strijdbaarheid lijkt daar niet door onder te lijden. in Verstraeten gaat gewoon door, naar vastberaden als een altijd.Minder

februari 2020
27-09-2015 13:59

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi - Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi

Documentaire van Margot Scholten over de Middelburgse beeldend kunstenaar William Verstraeten, die een Igirama ontwierp, een eigentijdse variant op een panorama.Meer William Verstraeten, beeldend kunstenaar uit Middelburg, ontwierp een Igir...

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi bij Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: William's Igiramarigi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-09-2015 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!