Programma gemist?

Angela een Groothuizen en Beau met van Erven van Dorens presenteren live vanuit van de natuur de nationale tv-actie uit 'Open het Bos'. de op Samen met bekende artiesten zetten zij in zich tijdens in om een zo groot van mogelijk nieuw het bos te het planten.

april 2020
30-09-2015 13:30

Afl. 2

Open Het Bos - Afl. 2

Angela Groothuizen en Beau van Erven Dorens presenteren live vanuit de natuur de nationale tv-actie 'Open het Bos'. Samen met artiesten als Nick & Simon, Trijntje Oosterhuis en Racoon zetten zij zich in om een zo groot mogelijk nieuw bos te...

27-09-2015 16:57

Afl. 1

Open Het Bos - Afl. 1

Angela Groothuizen en Beau van Erven Dorens presenteren live vanuit de natuur de nationale tv-actie 'Open het Bos'. Samen met bekende artiesten zetten zij zich in om een zo groot mogelijk nieuw bos te planten.

Open Het Bos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Open Het Bos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Open Het Bos bij Open Het Bos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Open Het Bos. Heb je een uitzending van Open Het Bos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Open Het Bos gemist

Angela Groothuizen en Beau van Erven Dorens presenteren live vanuit de natuur de nationale tv-actie 'Open het Bos'. Samen met artiesten als Nick & Simon, Trijntje Oosterhuis en Racoon zetten zij zich in om een zo groot mogelijk nieuw bos te planten. Tineke Schouten, Ruud Feltkamp en Nicolette Kluijver trekken de natuur in om mooie verhalen te vertellen, wilde dieren te spotten en op avontuur te gaan met de boswachter. Arjan Postma maakt een top vijf van favoriete bomen.

Uitzending gemist van Open Het Bos? Hier kun je alle uitzendingen van Open Het Bos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-09-2015 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!