Programma gemist?

Over een kleine met maand de begint het EK Vrouwenvoetbal. Voor de het het eerst wordt van dat in Nederland met gehouden. We kijken met vooruit naar dit grote sportevenement op en Sari van Veenendaal op komt in uit de studio bij van Laura aan tafel. door Ho... Over met een kleine maand op begint het EK Vrouwenvoetbal. Voor door het eerst uit wordt dat in door Nederland gehouden. We de kijken vooruit naar dit het op grote sportevenement en Sari van Veenendaal uit komt naar in de studio door bij Laura aan tijdens tafel. Hoe veilig op of onveilig zijn tijdens kermisattracties? Hoe het zit het met die regels in en van hoe kan het naar dat er af en in toe toch een ongeluk gebeurt? op Een T. in Rex met veren. Wetenschappers met ontdekken steeds meer van een over dinosaurussen die in de in prehistorie de over de wereld liepen. op Wat weten van we allemaal zeker, en wat tijdens is nog onduidelijk tijdens over de dieren uit uit die op tijd?

Hoe de kunnen de lessen op school naar van interessanter en leuker worden? Nou, op bijvoorbeeld met augmented reality. tijdens Je kent het door tijdens wel van bijvoorbeeld door de actie van Albert Heijn in met de verzamelplaatjes. Houd het je de telefoon of tabl... Hoe tijdens kunnen van de lessen op school interessanter tijdens en leuker een worden? Nou, bijvoorbeeld met augmented een reality. van Je kent het wel van de bijvoorbeeld de uit actie van Albert in Heijn met de naar verzamelplaatjes. op Houd je telefoon of tablet voor op tv zo’n naar plaatje en er verschijnen met in eens driedimensionale afbeelding van tijdens op het scherm. het Ook bedrijven die schoolboeken maken zijn tijdens volop aan het de experimenteren een met deze de techniek. Hoe ver zijn ze al een en met wanneer kun met je augmented reality in de op tv klas door verwachten? Deze week was de vermissing en de de de vondst van twee meisjes op volop in het een nieuws. Wat doet de op tv het politie allemaal om met zo’n zaak op te lossen? Gast: tijdens Annegien Schilling het vertelt over haar op tv 850.000 tijdens volgers op Instagram die door ze wekelijks verrast met een de meest van bijzondere foto’s.

Fidget naar Spinne: ze van zijn nog steeds razend populair. het Tijd om het eens uit te met zoeken hoe die rage nou het is van ontstaan. Hoe kan in zo’n simpel dingetje nou zo’n het gewild speeltje worden? het Mensen die over de de veiligheid op tv bij het spo... een Fidget Spinne: ze zijn de met nog steeds razend populair. Tijd op tv om eens door uit te zoeken het hoe die door rage nou is ontstaan. in Hoe kan door zo’n simpel dingetje nou zo’n gewild op speeltje worden? Mensen van die de over de veiligheid op tv bij het spoor gaan maken door op zich geregeld zorgen over het kinderen die in de buurt op van op tv de rails gaan spelen. in Milou wilde wel uit eens weten waarom dat een nou zo’n probleem in tijdens is. Een dikke twee een maanden na de op verkiezingen zijn uit politici nog steeds aan het praten van over samenwerking in naar een uit nieuwe regering. naar We hebben verslaggever Albert Bos het gevraagd om eens te met met komen uitleggen wat er aan in de hand het is.

Gamen het op een de mobieltje is sinds kort naar populairder dan gamen een op een het spelcomputer. Spelontwikkelaars zijn voortdurend van bezig om nieuwe games met voor je de mobieltje te op tv bedenken. Waar letten ze dan op de en hoe wordt het met zo’n game... Gamen met op een mobieltje tijdens is sinds kort populairder van dan gamen op een op spelcomputer. Spelontwikkelaars zijn voortdurend naar bezig om een nieuwe in games voor je tijdens mobieltje te bedenken. Waar op tv letten ze dan in op en hoe wordt zo’n door game een door grote hit? met Verder aandacht voor de het aanslag in Manchester bij de het concert in van Ariana van Grande. Hoe kijken kinderen tijdens in die stad terug naar op wat er op tv gebeurd is? een Suse van door Kleef was de hele week uit in tijdens Manchester en maakt op tv er een reportage over. tijdens Studiogast: Britt uit Scholte praat de over haar presentatie- in en acteerwerk en ook over in panda’s! De tijdens twee Chinese op panda’s in Nederland de mogen volgende week door naar buiten en bekeken worden door met op tv publiek.

Romen met woont op een op tv woonwagenkamp. Zijn huis staat in dus naar op wielen! Hoe is het om tijdens op zo'n tijdens kamp de te wonen? En van wat is nou door precies die woonwagencultuur? Verder op is het voetbalseizoen voor de de eredivisie het afgelopen. Iedere ... Romen woont op op een de woonwagenkamp. Zijn op huis staat dus op wielen! in Hoe een is het om op van zo'n de kamp te wonen? in En wat is nou precies die een woonwagencultuur? Verder van is het voetbalseizoen van voor de eredivisie op afgelopen. uit Iedere week trokken een tienduizenden supporters naar voetbalstadions op om hun club op tv aan te moedigen. op Onder hen ook de veel kinderen. Leena, Owen, naar Sven en Bor zijn naar ook een enorme voetbalfans. Hoe tijdens hebben zij van het afgelopen voetbalseizoen van ADO door Den Haag, FC naar Twente, FC Groningen en het Ajax ervaren? naar Te gast in naar de studio is van de succesvolle schrijfster op Tosca van Menten. Ze is met maar liefst uit twee boeken genomineerd op tv voor de Prijs naar van de Nederlandse op tv Kinderjury. Vorig op jaar won met ze hem. een We praten over prijzen winnen, over het het succes van de het 'Dummie de Mummie' en over op tv grappen een maken.

Veel door aandacht voor de laatste in speeldag van van de eredivisie. Wie wordt een kampioen: Feyenoord, dat al uit het hele seizoen op bovenaan het staat, of toch Ajax? Een tijdens reportage tijdens uit China over de een handel in in ivoor. In dat het land houden ... Veel aandacht door voor de laatste op tv een speeldag van de eredivisie. Wie door wordt kampioen: Feyenoord, een dat de al het hele seizoen bovenaan naar staat, of tijdens toch Ajax? Een reportage een uit China over op tv de handel het in ivoor. op In dat land tijdens houden ze heel een erg van kunstwerken die gemaakt op zijn van op tv ivoor. Veel ivoor komt het van stropers die olifanten door in afschieten en de slagtanden verhandelen. Daarom een een heeft China besloten om het verkopen het van ivoorkunstwerken te naar van verbieden. Onze gast de is Bernice Noteboom. in Kortgeleden trok ze op met ski’s over de Noordpool. Ze op een zet zich heel door erg in om de een opwarming van een de aarde tegen te tijdens gaan.

Voetbalclub op Feyenoord kan dit tijdens weekend na 18 met jaar weer kampioen van Nederland van worden. De club op heeft in fans over de de hele wereld, zoals op tv de 13-jarige Oliver door die in de Australië woont. Hij reist op tv dit weekend speciaal van voor h... Voetbalclub uit Feyenoord kan dit weekend na de 18 jaar weer het kampioen het van Nederland naar worden. De club heeft fans uit over de hele van wereld, zoals de 13-jarige op Oliver naar die in naar Australië woont. Hij reist tijdens dit weekend speciaal op voor het kampioenschap naar Nederland! van En verder naar nieuws uit over de ruimte. Nederlandse uit ruimte-experts zijn druk bezig de een apparaat te maken in dat met afgedankte satellieten en rotzooi met dat in op tv een baan om de op aarde tijdens zweeft kan weghalen. Te gast in door in de studio zijn de naar broers Lucas en Arthur van Jussen. Deze grote pianisten op tv laten van zien hoe je uit makkelijk populaire liedjes op een de piano kunt een spelen.

Met rond 18.45 het uur de NOS Jeugdjournaal. Het naar belangrijkste nieuws van van de afgelopen week door én een vooruitblik op de op tv agenda van door de komende de week, speciaal voor de met jonge het kijker.

De wereldberoemde zanger van Ed het Sheeran was deze week op in een Nederland. Hij gaf twee concerten op in in de Ziggo Dome een waar zijn fans compleet uit van hun op tv dak gingen. Vlak voor het optreden naar mocht Milou hem op interviewen. De panda’s uit W... De de wereldberoemde zanger Ed Sheeran in was door deze week in in Nederland. Hij een gaf twee concerten op tv in de Ziggo Dome waar zijn met fans compleet naar uit van hun dak gingen. Vlak voor van het optreden mocht een Milou hem interviewen. De de panda’s Wu met Wen en Xing Ya een op landen komende woensdag de op Schiphol. Ze zijn een van ‘cadeau’ van de een Chinese regering. De de komende 15 op tv jaar mogen het we ze lenen en zijn ze naar te door zien in Ouwehands Dierenpark. de Gast: Elly de lust vertelt over haar naar werk tijdens bij de een politie.

De van kans dat jij een juf tijdens hebt, is een tijdens stuk naar groter dan de de kans dat het jij een meester hebt. tijdens Al jaren de wordt geprobeerd meer meesters voor met de klas te krijgen.Maar, op wat maakt het naar naar uit? Een vloedgolf op tv maakte zes jaar geled... De uit kans dat het jij een op juf hebt, is een stuk groter van dan door de kans dat jij de een meester het hebt. Al tijdens jaren wordt geprobeerd in meer meesters voor de klas te een krijgen.Maar, wat maakt met van het uit? Een vloedgolf maakte zes het jaar een geleden een kerncentrale in de van met Japanse stad Fukushima met kapot. Pas nu, een jaren later, is het gebied op tv weer veilig. Hoe door gaat het een met de kinderen bij Fukushima? Onze de gast een is Marco Borsato. met Hij behoort een tot de beste van zangers van Nederland. Daarnaast met is ie een populaire een coach het bij The Voice een en hij zet zich al het jaren in voor de naar organisatie met Warchild.

Deze week was de het er veel te doen over van een kunstroof in van bijna van 15 jaar geleden.Hoe makkelijk is het het om het in een museum peperdure van kunst te stelen? Een tijdens dierentuin in in Tjechië zaagt de horens tijdens met van 21 neushoorns af. Dat op tv doen... Deze week was het er van veel te doen door over een de kunstroof van bijna 15 jaar geleden.Hoe met makkelijk is met het om in naar een museum uit peperdure kunst een te stelen? Een dierentuin met in Tjechië zaagt de horens een van met 21 neushoorns af. Dat een doen ze op tv om de dieren tijdens te beschermen tegen stropers. Gast: van op tv Plein Bierboom. Haar in leven is enorm veranderd van nadat ze een het paar weken geleden The Voice op tv naar had gewonnen. Hoe het nu met uit tijdens haar?

Deze de uitzending staat in van het teken van met de Tweede Kamerverkiezingen. door Een uitgebreide terugblik met op het Jeugdjournaal-debat van de de avond ervoor. tijdens Met Haagse verslaggever Albert met Bos in de op tv studio. Pechtold (D66), tijdens Wilde... Deze het uitzending staat in het van een teken van de op Tweede Kamerverkiezingen. Een uitgebreide door terugblik op door het Jeugdjournaal-debat van de avond op tv ervoor. Met Haagse met verslaggever Albert Bos een in de studio. Pechtold van (D66), het Wilders (PVV), Roemer door (SP), Rutte (VVD), Buma op tv (CDA) en met Asscher (PvdA) deden mee tijdens aan het debat. Verslaggever in Lucas nam een uit kijkje achter de tijdens in schermen. Verder: waar moeten die uit politieke leiders eigenlijk een over beslissen? Hoe het staat van Nederland ervoor? Met feitjes en cijfers door over op tv ons land ontdekken we door dat van de nieuwe regering op met heel veel verschillende met mensen rekening moet door houden. En tijdens kunnen kinderen de tijdens keuze van hun vader of moeder op de beïnvloeden?

Je zou het op in bijna vergeten maar er wordt nog uit steeds op tv flink gevochten tegen IS. tijdens De terroristen op hebben in Syrië en tijdens Irak nog op steeds de van macht in een aantal van gebieden en steden. Maar die door met macht brokkelt flink af. Bijvoorb... Je het zou het op tv bijna vergeten een maar er wordt het nog steeds flink gevochten door tegen door IS. De terroristen hebben in Syrië op tv en naar Irak nog steeds de met macht in een aantal op door gebieden en steden. Maar die door macht brokkelt flink af. een Bijvoorbeeld naar in Mosul. Hoe is tijdens het met de op tv kinderen in op tv die stad, met na al het oorlogsgeweld en nadat tijdens ze naar daar ruim twee jaar door naar IS op overheerst werden? Wat mag je wel, van en wat mag op tv je niet een op naar YouTube posten? Milou gaat op zoek door het naar de regels. Onze gast is de Germaine de Randami, naar kersvers Wereldkampioen MMA! uit Als eerste Nederlandse vrouw van lukte het haar tijdens uit de titel te pakken. Een gesprek tijdens over de van vechtsport, over van zelfbeheersing en de respect, en over een haar werk als... het politieagent!

Hacken is uit de laatste tijd in flink tijdens in het nieuws. Geheimzinnige clubs met die proberen de in te in breken in computers tijdens van gewone mensen maar op tv ook van grote bedrijven de of ministeries. Waarom gebeurt uit dat de en hoe beveiligt bijvoor... Hacken een is de van laatste tijd op flink in op het nieuws. Geheimzinnige clubs die proberen de in te met breken in op tv computers van door gewone mensen maar ook in van grote bedrijven of ministeries. naar Waarom gebeurt in dat en hoe van beveiligt bijvoorbeeld het de Nederlandse regering zich? Nou het tijdens bijvoorbeeld door heel jonge computerwizzkids op tv uit te nodigen uit om later voor de de met regering te komen uit werken. De 13-jarige Sem laat uit zijn ‘hack-kunsten’ zien. Deze met week begon een de e-divisie, een uit eredivisie met Fifa17 competitie. Iedere profclub uit uit de eredivisie heeft een de uit gamer en ze hopen natuurlijk niet uit alleen op op het veld, maar tijdens ook in de game-competitie tijdens zo hoog mogelijk de te eindigen. We de kijken in mee achter de het schermen.

Met rond in 18.45 uur NOS de Jeugdjournaal. Het belangrijkste op tv nieuws van de tijdens afgelopen het week én een vooruitblik op de een agenda van de in komende week, speciaal uit voor de van jonge naar kijker.

juni 2017
18-06-2017 18:30

18 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 18 juni 2017

Over een kleine maand begint het EK Vrouwenvoetbal. Voor het eerst wordt dat in Nederland gehouden. We kijken vooruit naar dit grote sportevenement en Sari van Veenendaal komt in de studio bij Laura aan tafel. Ho... Over een kleine maand be...

11-06-2017 18:30

11 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 11 juni 2017

Hoe kunnen de lessen op school interessanter en leuker worden? Nou, bijvoorbeeld met augmented reality. Je kent het wel van bijvoorbeeld de actie van Albert Heijn met de verzamelplaatjes. Houd je telefoon of tabl... Hoe kunnen de lessen op ...

04-06-2017 18:30

4 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 4 juni 2017

Fidget Spinne: ze zijn nog steeds razend populair. Tijd om eens uit te zoeken hoe die rage nou is ontstaan. Hoe kan zo’n simpel dingetje nou zo’n gewild speeltje worden? Mensen die over de veiligheid bij het spo... Fidget Spinne: ze zijn n...

28-05-2017 18:30

28 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 28 mei 2017

Gamen op een mobieltje is sinds kort populairder dan gamen op een spelcomputer. Spelontwikkelaars zijn voortdurend bezig om nieuwe games voor je mobieltje te bedenken. Waar letten ze dan op en hoe wordt zo’n game... Gamen op een mobieltje i...

21-05-2017 18:30

21 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 21 mei 2017

Romen woont op een woonwagenkamp. Zijn huis staat dus op wielen! Hoe is het om op zo'n kamp te wonen? En wat is nou precies die woonwagencultuur? Verder is het voetbalseizoen voor de eredivisie afgelopen. Iedere ... Romen woont op een woonw...

14-05-2017 18:30

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Veel aandacht voor de laatste speeldag van de eredivisie. Wie wordt kampioen: Feyenoord, dat al het hele seizoen bovenaan staat, of toch Ajax? Een reportage uit China over de handel in ivoor. In dat land houden ... Veel aandacht voor de la...

07-05-2017 18:30

7 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 7 mei 2017

Voetbalclub Feyenoord kan dit weekend na 18 jaar weer kampioen van Nederland worden. De club heeft fans over de hele wereld, zoals de 13-jarige Oliver die in Australië woont. Hij reist dit weekend speciaal voor h... Voetbalclub Feyenoord ka...

16-04-2017 18:30

16 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 16 april 2017

Met rond 18.45 uur NOS Jeugdjournaal. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker.

09-04-2017 18:30

9 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 9 april 2017

De wereldberoemde zanger Ed Sheeran was deze week in Nederland. Hij gaf twee concerten in de Ziggo Dome waar zijn fans compleet uit hun dak gingen. Vlak voor het optreden mocht Milou hem interviewen. De panda’s W... De wereldberoemde zanger...

02-04-2017 18:30

2 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 2 april 2017

De kans dat jij een juf hebt, is een stuk groter dan de kans dat jij een meester hebt. Al jaren wordt geprobeerd meer meesters voor de klas te krijgen.Maar, wat maakt het uit? Een vloedgolf maakte zes jaar geled... De kans dat jij een juf ...

26-03-2017 18:30

26 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 26 maart 2017

Deze week was er veel te doen over een kunstroof van bijna 15 jaar geleden.Hoe makkelijk is het om in een museum peperdure kunst te stelen? Een dierentuin in Tjechië zaagt de horens van 21 neushoorns af. Dat doen... Deze week was er veel te...

12-03-2017 18:30

12 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 12 maart 2017

Deze uitzending staat in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen. Een uitgebreide terugblik op het Jeugdjournaal-debat van de avond ervoor. Met Haagse verslaggever Albert Bos in de studio. Pechtold (D66), Wilde... Deze uitzending staat in...

19-02-2017 18:30

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Je zou het bijna vergeten maar er wordt nog steeds flink gevochten tegen IS. De terroristen hebben in Syrië en Irak nog steeds de macht in een aantal gebieden en steden. Maar die macht brokkelt flink af. Bijvoorb... Je zou het bijna vergete...

12-02-2017 18:30

12 februari 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 12 februari 2017

Hacken is de laatste tijd flink in het nieuws. Geheimzinnige clubs die proberen in te breken in computers van gewone mensen maar ook van grote bedrijven of ministeries. Waarom gebeurt dat en hoe beveiligt bijvoor... Hacken is de laatste tij...

05-02-2017 18:30

5 februari 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 5 februari 2017

Met rond 18.45 uur NOS Jeugdjournaal. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal bij Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 18-06-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord