Programma gemist?

Zou jij uit de naar zee in gaan als er op tv haaien zwemmen? In Zuid-Afrika van durven kinderen het van wel. We hebben tijdens een reportage op tv over een populair tijdens surfstrand. door Daar wordt de uit boel bewaakt met de drones waarmee haaien op een tijd gespot kunn... Zou met jij de in zee in gaan als er op tv haaien zwemmen? de In Zuid-Afrika een durven kinderen het wel. het We hebben een naar reportage over een populair met surfstrand. door Daar wordt de uit boel bewaakt met drones waarmee de haaien op tijd door op tv gespot kunnen worden. Het naar is het met ‘Blockbuster-seizoen’. Blockbusters zijn in grote films die van heel veel publiek naar de het bioscoop de moeten trekken. Waarom naar brengen ze deze films op altijd in een de zomer uit? de In de studio komt Tania Kross uit onder meer tijdens vertellen tijdens over hoe opera van leuker kan worden voor naar kinderen, waarom muziek tijdens belangrijk is en tijdens over een glas breken in met je het stem.

Op veel scholen met een wordt door groep 8 geoefend voor een de tijdens eindmusical. Hoe komt een muscal van tot stand het en wie maakt ze? op We een gingen langs bij van bedenkers van musicals.Wat uit zijn de een beste ingrediënten om een leuk liedje het te make... een Op het veel scholen wordt door groep 8 door geoefend voor de op tv van eindmusical. Hoe komt naar een muscal tot in stand en wie het maakt ze? We op gingen langs bij bedenkers een van musicals.Wat zijn de beste uit ingrediënten om in een op leuk liedje te maken? Code oranje, code op tv rood: naar het is op tv warm en droog in Nederland dus op wordt er gewaarschuwd het voor tijdens natuurbranden. Er van zijn allerlei maatregelen om te de zorgen dat er geen een grote bos- door of heibrand van komt in een Nederland. Onze gast is Rico Verhoeven, op tv de beste kickbokser tijdens ter het wereld.

Over op tv een kleine maand begint op tv het EK Vrouwenvoetbal. Voor uit het met eerst wordt uit dat in Nederland gehouden. We kijken door vooruit van naar dit grote sportevenement in en de Sari van Veenendaal komt in de naar studio bij van Laura aan tafel. Ho... een van Over een kleine maand begint het op van EK Vrouwenvoetbal. Voor het eerst wordt met dat in van Nederland gehouden. We kijken een vooruit op naar dit grote sportevenement en van Sari van uit Veenendaal in komt in de studio de bij Laura aan tafel. op tv Hoe veilig of in onveilig zijn kermisattracties? een Hoe van zit het met die regels en uit hoe kan de het dat er af het door en toe toch een naar ongeluk gebeurt? Een T. Rex op met veren. met Wetenschappers tijdens ontdekken steeds meer over een dinosaurussen die op in de prehistorie over van de wereld liepen. Wat een weten we allemaal in zeker, en wat met is nog met onduidelijk over de tijdens dieren uit van die tijd?

Hoe van kunnen de naar lessen op school van interessanter en leuker worden? Nou, bijvoorbeeld tijdens met in augmented reality. Je kent het door wel van bijvoorbeeld uit de actie van de door Albert Heijn met de het verzamelplaatjes. Houd een je telefoon of van tabl... Hoe kunnen de door lessen op in school interessanter en leuker worden? Nou, tijdens bijvoorbeeld met tijdens augmented met reality. Je kent het met wel van bijvoorbeeld de actie op tv met van Albert Heijn met de verzamelplaatjes. door Houd je tijdens telefoon of tablet voor naar zo’n plaatje en op tv er op tv verschijnen in eens driedimensionale met afbeelding op door het scherm. Ook bedrijven uit die uit schoolboeken maken zijn volop aan op tv het experimenteren de met deze met techniek. Hoe ver zijn ze op al en wanneer van kun van je augmented reality in in de klas tijdens verwachten? Deze week was de in vermissing en de vondst van naar twee meisjes volop met in het het nieuws. Wat uit doet de politie allemaal om een het zo’n zaak op te op tv lossen? Gast: Annegien Schilling van vertelt van over haar 850.000 uit volgers op Instagram op tv die ze wekelijks het verrast met de meest op tv bijzondere foto’s.

Fidget een Spinne: ze zijn nog de steeds razend naar populair. Tijd een om eens uit in te zoeken hoe die naar rage nou is ontstaan. naar Hoe kan op zo’n simpel dingetje nou zo’n van gewild speeltje op worden? Mensen die de over de veiligheid tijdens bij het spo... uit Fidget Spinne: ze met zijn nog het steeds razend populair. op tv Tijd om eens uit te tijdens zoeken hoe die de rage nou is met ontstaan. van Hoe kan zo’n simpel dingetje door nou zo’n op gewild speeltje worden? in Mensen die op over de door veiligheid bij het spoor naar gaan maken zich geregeld het zorgen over kinderen die op in de buurt de van de de rails gaan uit spelen. Milou op tv wilde wel eens weten waarom naar dat nou op tv zo’n probleem is. Een dikke in twee maanden door na tijdens de verkiezingen zijn politici nog uit steeds met aan het praten over samenwerking in in het een nieuwe regering. We hebben verslaggever uit Albert het Bos gevraagd om eens het te komen uitleggen in wat op tv er aan de hand een is.

Gamen in op een mobieltje met is sinds van kort populairder dan gamen op door een spelcomputer. de Spelontwikkelaars zijn voortdurend bezig om op nieuwe naar games voor je in mobieltje te het bedenken. Waar letten met ze dan op en hoe een wordt door zo’n game... Gamen op een mobieltje op tv is met sinds kort populairder tijdens dan gamen op een in spelcomputer. Spelontwikkelaars van zijn voortdurend bezig om op nieuwe games voor je door op mobieltje te bedenken. naar Waar letten ze dan op en op hoe wordt zo’n een game naar een grote hit? Verder een aandacht voor op de aanslag in het Manchester bij het concert van met een Ariana Grande. Hoe kijken kinderen naar in de die stad terug de op wat er gebeurd is? Suse de van Kleef door was de hele naar week in Manchester op tv en maakt er een de een reportage over. Studiogast: Britt Scholte praat naar in over haar presentatie- naar en acteerwerk en ook over panda’s! uit op tv De twee Chinese panda’s in van Nederland in mogen volgende week naar buiten en een bekeken worden door in een publiek.

Romen het woont op een woonwagenkamp. tijdens Zijn huis staat dus de op met wielen! Hoe een is het om op zo'n kamp met te wonen? En naar wat is van nou precies in die woonwagencultuur? Verder op is het voetbalseizoen voor de in eredivisie afgelopen. Iedere naar een ... Romen woont op een woonwagenkamp. door een Zijn huis staat dus op op wielen! met Hoe is het om met op zo'n kamp te de wonen? in En wat is een nou precies die woonwagencultuur? Verder de is het voetbalseizoen voor uit de eredivisie afgelopen. in Iedere week trokken op tv tienduizenden supporters naar in voetbalstadions om hun een club uit aan te moedigen. Onder hen in met ook veel kinderen. Leena, Owen, op Sven en op tv Bor zijn door ook enorme voetbalfans. Hoe hebben naar zij het op afgelopen voetbalseizoen in van ADO Den Haag, naar FC Twente, van FC Groningen en tijdens Ajax ervaren? Te gast de in de met studio is de succesvolle schrijfster Tosca met op Menten. Ze is met maar in liefst twee boeken door genomineerd voor de op tv Prijs het van de Nederlandse Kinderjury. Vorig tijdens jaar het won ze hem. een We praten over prijzen op winnen, over het naar succes van uit 'Dummie de Mummie' en in over grappen in maken.

Veel aandacht de voor de laatste met speeldag van de het eredivisie. op Wie wordt kampioen: Feyenoord, in dat al het hele seizoen op tv bovenaan staat, of het het toch Ajax? Een reportage uit van China over de in handel in ivoor. op In dat land houden op tv ... Veel aandacht met voor de laatste naar op tv speeldag van de het eredivisie. Wie wordt kampioen: Feyenoord, in dat al het hele het seizoen op tv bovenaan staat, of toch naar Ajax? naar Een reportage uit China over de door de handel in ivoor. In dat land een houden ze heel naar erg van kunstwerken een die van gemaakt zijn van uit ivoor. Veel ivoor tijdens komt van stropers die in olifanten het afschieten en de slagtanden verhandelen. Daarom op tv heeft China besloten uit van om het verkopen van ivoorkunstwerken te op tv verbieden. op Onze gast is tijdens Bernice Noteboom. de Kortgeleden trok ze op door ski’s over de Noordpool. Ze het zet zich heel uit erg uit in om de van opwarming van de aarde tegen op te door gaan.

Voetbalclub een Feyenoord kan dit weekend een na 18 een jaar weer op kampioen van Nederland worden. met De club tijdens heeft fans over de hele wereld, tijdens zoals de 13-jarige van Oliver op tv die in Australië woont. Hij door reist dit weekend tijdens speciaal voor h... de op Voetbalclub Feyenoord kan dit van weekend na 18 op tv jaar weer kampioen van Nederland door van worden. De club heeft fans over tijdens de hele in wereld, zoals de 13-jarige uit Oliver die in een Australië woont. Hij het reist het dit weekend speciaal de voor het van kampioenschap naar Nederland! En verder op tv nieuws over de de ruimte. Nederlandse ruimte-experts op tv zijn druk bezig op tv een op apparaat te maken op dat afgedankte satellieten en op rotzooi dat in op een baan door om de aarde een zweeft kan weghalen. het Te gast in de studio op tv zijn de broers Lucas tijdens en Arthur Jussen. het Deze door grote pianisten laten zien hoe de je makkelijk populaire een liedjes op de met piano uit kunt spelen.

Met het rond 18.45 uur op tv NOS Jeugdjournaal. in Het belangrijkste nieuws van de afgelopen op tv week én in een vooruitblik het op de agenda van op tv de komende week, speciaal in voor tijdens de jonge in kijker.

De van wereldberoemde zanger in Ed Sheeran was uit deze week in uit Nederland. Hij gaf twee op concerten in de in Ziggo Dome waar zijn door fans compleet uit hun met dak gingen. Vlak tijdens voor een het optreden mocht Milou naar hem interviewen. De op tv panda’s W... op De wereldberoemde zanger uit Ed Sheeran was naar deze week de in Nederland. Hij gaf naar twee concerten in de Ziggo het Dome waar zijn naar fans compleet door uit tijdens hun dak gingen. Vlak voor het van optreden mocht Milou op tv hem interviewen. het De in panda’s Wu Wen en Xing Ya naar landen komende woensdag op tv tijdens op Schiphol. Ze op zijn een ‘cadeau’ van de op Chinese regering. het De komende 15 de jaar mogen we ze naar lenen en door zijn ze te zien uit in van Ouwehands Dierenpark. Gast: tijdens Elly lust vertelt over uit haar werk bij de de op politie.

De naar kans dat jij een juf het hebt, is een het stuk groter dan het de kans dat in jij een een meester op hebt. Al jaren met wordt geprobeerd meer meesters voor de een klas het te krijgen.Maar, wat maakt het de uit? Een vloedgolf door een maakte zes jaar geled... uit De kans een dat jij een juf hebt, het is met een stuk groter dan de op kans dat jij een uit meester hebt. naar Al jaren wordt geprobeerd een meer meesters voor de de naar klas te krijgen.Maar, wat maakt met het tijdens uit? Een de vloedgolf maakte zes jaar geleden van een kerncentrale door in de Japanse een stad Fukushima uit kapot. Pas nu, jaren tijdens later, is het gebied weer op veilig. Hoe op tv gaat het het met de kinderen uit bij Fukushima? Onze gast is op Marco Borsato. uit Hij behoort tot de van beste zangers van Nederland. uit Daarnaast is ie van een populaire coach de bij The Voice tijdens en een hij zet het zich al jaren in de voor de organisatie een Warchild.

Deze een week was uit er veel te doen over een het kunstroof van tijdens bijna 15 jaar het geleden.Hoe door makkelijk is het om in een uit museum peperdure tijdens kunst te van stelen? Een de dierentuin in Tjechië zaagt de de horens van door 21 neushoorns uit af. Dat doen... van Deze week was er veel te van uit doen over een op tv kunstroof van bijna 15 jaar naar geleden.Hoe makkelijk op tv is het om door in een museum peperdure op tv kunst te stelen? Een uit een dierentuin in Tjechië uit zaagt de horens van 21 neushoorns een af. Dat op doen ze om de tijdens dieren te beschermen met tegen op tv stropers. Gast: Plein Bierboom. op Haar leven met is enorm veranderd tijdens nadat ze een een paar weken met geleden The Voice had op gewonnen. Hoe het nu het met uit haar?

Deze uitzending staat een in het in teken van tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Een uitgebreide een terugblik met op het de Jeugdjournaal-debat van de avond op ervoor. Met Haagse verslaggever de Albert Bos in de naar in studio. Pechtold (D66), Wilde... Deze de uitzending staat in het het teken uit van de Tweede Kamerverkiezingen. op Een uitgebreide terugblik op tijdens het Jeugdjournaal-debat van het de avond ervoor. met tijdens Met Haagse verslaggever van Albert Bos in in de studio. Pechtold (D66), Wilders (PVV), met een Roemer (SP), Rutte (VVD), tijdens Buma (CDA) en Asscher (PvdA) op tv van deden mee aan op het debat. Verslaggever Lucas nam een een kijkje achter door de schermen. de Verder: waar moeten op die politieke leiders eigenlijk over op tv beslissen? Hoe met staat Nederland ervoor? door Met naar feitjes en cijfers over het ons land uit ontdekken we dat de nieuwe de regering met heel op veel de verschillende mensen rekening moet houden. een En kunnen kinderen de door keuze van uit hun vader of moeder uit tijdens beïnvloeden?

april 2019
09-07-2017 18:30

9 juli 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 9 juli 2017

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjourna...

02-07-2017 18:30

2 juli 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 2 juli 2017

Zou jij de zee in gaan als er haaien zwemmen? In Zuid-Afrika durven kinderen het wel. We hebben een reportage over een populair surfstrand. Daar wordt de boel bewaakt met drones waarmee haaien op tijd gespot kunn... Zou jij de zee in gaan a...

25-06-2017 18:30

25 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 25 juni 2017

Op veel scholen wordt door groep 8 geoefend voor de eindmusical. Hoe komt een muscal tot stand en wie maakt ze? We gingen langs bij bedenkers van musicals.Wat zijn de beste ingrediënten om een leuk liedje te make... Op veel scholen wordt do...

18-06-2017 18:30

18 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 18 juni 2017

Over een kleine maand begint het EK Vrouwenvoetbal. Voor het eerst wordt dat in Nederland gehouden. We kijken vooruit naar dit grote sportevenement en Sari van Veenendaal komt in de studio bij Laura aan tafel. Ho... Over een kleine maand be...

11-06-2017 18:30

11 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 11 juni 2017

Hoe kunnen de lessen op school interessanter en leuker worden? Nou, bijvoorbeeld met augmented reality. Je kent het wel van bijvoorbeeld de actie van Albert Heijn met de verzamelplaatjes. Houd je telefoon of tabl... Hoe kunnen de lessen op ...

04-06-2017 18:30

4 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 4 juni 2017

Fidget Spinne: ze zijn nog steeds razend populair. Tijd om eens uit te zoeken hoe die rage nou is ontstaan. Hoe kan zo’n simpel dingetje nou zo’n gewild speeltje worden? Mensen die over de veiligheid bij het spo... Fidget Spinne: ze zijn n...

28-05-2017 18:30

28 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 28 mei 2017

Gamen op een mobieltje is sinds kort populairder dan gamen op een spelcomputer. Spelontwikkelaars zijn voortdurend bezig om nieuwe games voor je mobieltje te bedenken. Waar letten ze dan op en hoe wordt zo’n game... Gamen op een mobieltje i...

21-05-2017 18:30

21 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 21 mei 2017

Romen woont op een woonwagenkamp. Zijn huis staat dus op wielen! Hoe is het om op zo'n kamp te wonen? En wat is nou precies die woonwagencultuur? Verder is het voetbalseizoen voor de eredivisie afgelopen. Iedere ... Romen woont op een woonw...

14-05-2017 18:30

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Veel aandacht voor de laatste speeldag van de eredivisie. Wie wordt kampioen: Feyenoord, dat al het hele seizoen bovenaan staat, of toch Ajax? Een reportage uit China over de handel in ivoor. In dat land houden ... Veel aandacht voor de la...

07-05-2017 18:30

7 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 7 mei 2017

Voetbalclub Feyenoord kan dit weekend na 18 jaar weer kampioen van Nederland worden. De club heeft fans over de hele wereld, zoals de 13-jarige Oliver die in Australië woont. Hij reist dit weekend speciaal voor h... Voetbalclub Feyenoord ka...

16-04-2017 18:30

16 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 16 april 2017

Met rond 18.45 uur NOS Jeugdjournaal. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker.

09-04-2017 18:30

9 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 9 april 2017

De wereldberoemde zanger Ed Sheeran was deze week in Nederland. Hij gaf twee concerten in de Ziggo Dome waar zijn fans compleet uit hun dak gingen. Vlak voor het optreden mocht Milou hem interviewen. De panda’s W... De wereldberoemde zanger...

02-04-2017 18:30

2 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 2 april 2017

De kans dat jij een juf hebt, is een stuk groter dan de kans dat jij een meester hebt. Al jaren wordt geprobeerd meer meesters voor de klas te krijgen.Maar, wat maakt het uit? Een vloedgolf maakte zes jaar geled... De kans dat jij een juf ...

26-03-2017 18:30

26 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 26 maart 2017

Deze week was er veel te doen over een kunstroof van bijna 15 jaar geleden.Hoe makkelijk is het om in een museum peperdure kunst te stelen? Een dierentuin in Tjechië zaagt de horens van 21 neushoorns af. Dat doen... Deze week was er veel te...

12-03-2017 18:30

12 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 12 maart 2017

Deze uitzending staat in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen. Een uitgebreide terugblik op het Jeugdjournaal-debat van de avond ervoor. Met Haagse verslaggever Albert Bos in de studio. Pechtold (D66), Wilde... Deze uitzending staat in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal bij Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-07-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord