Programma gemist?

Zou naar jij de zee op in gaan op tv als er haaien in zwemmen? In Zuid-Afrika durven tijdens kinderen het wel. naar We hebben een reportage uit over een populair surfstrand. met Daar wordt naar de in boel bewaakt met tijdens drones waarmee haaien op tijd door gespot kunn... Zou op jij de de zee in gaan als er de tijdens haaien zwemmen? In Zuid-Afrika van durven kinderen het wel. We met hebben een tijdens reportage over een populair op surfstrand. het Daar wordt de de boel bewaakt met drones waarmee van haaien op op tijd gespot kunnen worden. een Het is het op tv het ‘Blockbuster-seizoen’. Blockbusters zijn grote een films die heel van veel publiek naar een de bioscoop moeten met trekken. Waarom tijdens brengen ze deze films altijd door in de zomer uit? van In de de studio de komt Tania Kross onder de meer vertellen over hoe opera op tv leuker uit kan worden voor kinderen, het waarom muziek belangrijk de is en over met een glas breken het met je uit stem.

Op in veel scholen op wordt door groep 8 geoefend op voor de op tv eindmusical. Hoe komt een muscal door tot de stand en wie van maakt ze? We gingen langs naar bij van bedenkers van musicals.Wat door zijn de beste met ingrediënten om een door leuk liedje op tv te make... Op veel scholen naar wordt door groep 8 de het geoefend voor de eindmusical. Hoe van komt een muscal tot van stand en op tv wie maakt ze? naar We van gingen langs bij bedenkers van uit musicals.Wat zijn een de beste het ingrediënten om een leuk liedje te in maken? Code de oranje, code rood: het is het warm en de droog in Nederland dus van wordt er gewaarschuwd van voor natuurbranden. van Er naar zijn allerlei maatregelen om te zorgen door dat door er geen het grote bos- of heibrand komt de in Nederland. Onze op tv gast op is Rico Verhoeven, de een beste kickbokser de ter wereld.

Over met een kleine maand begint het uit EK Vrouwenvoetbal. Voor op tv het op tv eerst wordt in dat in Nederland gehouden. We de kijken vooruit naar op dit de grote sportevenement en Sari van Veenendaal naar komt in de op studio bij met Laura aan tafel. Ho... met met Over een kleine maand begint het met EK een Vrouwenvoetbal. Voor het eerst wordt naar dat in Nederland tijdens van gehouden. We kijken vooruit tijdens naar dit grote sportevenement het en het Sari van Veenendaal in komt in de studio bij Laura uit aan op tafel. Hoe veilig een of onveilig zijn kermisattracties? door Hoe zit het met de die regels en met hoe van kan het dat er af door van en toe toch een ongeluk een gebeurt? Een T. Rex in met veren. tijdens Wetenschappers ontdekken steeds een meer in over dinosaurussen die in met de prehistorie over de het wereld door liepen. Wat weten we allemaal naar zeker, door en wat is op nog onduidelijk over de door dieren uit die de tijd?

Hoe van kunnen de lessen op op tv school interessanter en naar leuker worden? in Nou, bijvoorbeeld met augmented reality. op tv met Je kent het tijdens wel van bijvoorbeeld de actie in van Albert met Heijn met naar de verzamelplaatjes. Houd je uit telefoon of tabl... uit Hoe kunnen de lessen op door het school interessanter en leuker worden? Nou, op in bijvoorbeeld met augmented reality. het Je kent het wel van met bijvoorbeeld de een actie van Albert Heijn het met op tv de verzamelplaatjes. Houd je telefoon door of tijdens tablet voor zo’n een plaatje en er verschijnen met in eens een driedimensionale afbeelding de op het scherm. Ook bedrijven die van op tv schoolboeken maken zijn volop aan door het experimenteren door met deze in techniek. Hoe ver zijn ze al het en wanneer kun naar je augmented reality het in met de klas verwachten? Deze week was op de vermissing en door de naar vondst van twee meisjes volop in in het op nieuws. Wat doet de het tijdens politie allemaal om zo’n zaak op tv op te lossen? een Gast: Annegien op Schilling vertelt over in haar 850.000 volgers het op Instagram die ze wekelijks op de verrast met de meest bijzondere op foto’s.

Fidget Spinne: ze tijdens zijn nog het steeds razend populair. Tijd naar om van eens uit te naar zoeken hoe die uit rage nou is ontstaan. Hoe naar van kan zo’n simpel op tv dingetje nou zo’n gewild de speeltje worden? Mensen met die over de veiligheid door bij het spo... Fidget op tv Spinne: ze zijn tijdens nog steeds de razend populair. Tijd naar om eens uit in te naar zoeken hoe die rage nou is in ontstaan. Hoe kan naar zo’n op tv simpel dingetje nou zo’n gewild het de speeltje worden? Mensen die over naar de uit veiligheid bij het de spoor gaan maken zich uit geregeld zorgen een over kinderen die in het de buurt van in de rails van gaan spelen. Milou wilde in wel eens weten waarom dat uit nou een zo’n probleem is. Een op dikke twee maanden de na de verkiezingen zijn een politici nog van steeds aan het praten door over naar samenwerking in een nieuwe regering. door We hebben de verslaggever Albert Bos uit gevraagd om een eens te van komen uitleggen wat er aan een de hand de is.

Gamen in op een met mobieltje is sinds met kort populairder dan gamen op door een spelcomputer. een Spelontwikkelaars zijn door voortdurend bezig om nieuwe naar games voor in je mobieltje te het bedenken. Waar letten ze op dan op en een hoe wordt op zo’n game... Gamen op een in mobieltje is sinds kort uit de populairder dan gamen het op een spelcomputer. Spelontwikkelaars zijn met voortdurend bezig om nieuwe tijdens op tv games voor je mobieltje te bedenken. een Waar letten ze op dan op en de met hoe wordt zo’n een game een grote hit? op tv Verder aandacht voor van de aanslag op in Manchester bij op tv het concert van Ariana Grande. Hoe door het kijken kinderen in die stad terug in op wat op tv er gebeurd door is? Suse van Kleef een was de hele naar week naar in Manchester en naar maakt er een reportage het over. Studiogast: Britt Scholte naar praat over haar presentatie- de en op tv acteerwerk en ook over panda’s! op de De twee Chinese panda’s in op tv Nederland mogen volgende week door naar met buiten en bekeken worden door van de publiek.

Romen uit woont op een woonwagenkamp. een Zijn huis staat dus in uit op wielen! Hoe is het van om op het zo'n kamp te een wonen? En wat is tijdens nou met precies die woonwagencultuur? Verder is het met in voetbalseizoen voor de eredivisie het afgelopen. Iedere ... Romen het woont op een woonwagenkamp. tijdens Zijn huis staat op dus op door wielen! Hoe in is het op om op zo'n kamp te wonen? in naar En wat is nou de precies die woonwagencultuur? Verder is het het voetbalseizoen met voor de eredivisie op afgelopen. Iedere van week trokken tienduizenden supporters door naar met voetbalstadions om hun club aan te tijdens door moedigen. Onder hen ook veel de kinderen. uit Leena, Owen, Sven en Bor zijn uit ook enorme met voetbalfans. het Hoe hebben zij het afgelopen het voetbalseizoen van de ADO Den Haag, door FC Twente, FC naar Groningen en Ajax ervaren? Te tijdens gast in de de studio is met de succesvolle schrijfster Tosca met op tv Menten. Ze is met op maar liefst twee boeken genomineerd van voor op tv de Prijs op van de Nederlandse op Kinderjury. Vorig jaar won een ze hem. We praten het over prijzen winnen, over de het de succes van 'Dummie de Mummie' naar en over een grappen van maken.

Veel aandacht voor door de laatste op speeldag van de op tv eredivisie. in Wie wordt kampioen: Feyenoord, dat al op het hele seizoen op tv bovenaan staat, of door toch Ajax? op tv Een reportage uit de China over de handel de in ivoor. het In de dat land houden ... Veel aandacht tijdens tijdens voor de laatste speeldag van de tijdens eredivisie. Wie wordt de door kampioen: Feyenoord, dat al het hele op tijdens seizoen bovenaan staat, of toch een Ajax? Een met reportage uit China tijdens over de handel naar in ivoor. door In dat land houden ze heel naar erg in van kunstwerken die gemaakt zijn een met van ivoor. Veel ivoor komt van van stropers die een olifanten door afschieten en de in slagtanden verhandelen. Daarom heeft China besloten door van om het verkopen van ivoorkunstwerken op tv te de verbieden. Onze gast is Bernice uit Noteboom. Kortgeleden een trok ze op ski’s uit over de tijdens Noordpool. Ze zet zich op tv heel op erg in om door de opwarming van de aarde tegen een te tijdens gaan.

Voetbalclub Feyenoord op tv kan dit weekend na op de 18 jaar weer kampioen van Nederland met worden. De club in een heeft fans over de hele uit wereld, zoals de 13-jarige in op Oliver die in Australië door woont. Hij reist dit door weekend speciaal voor op tv h... de Voetbalclub Feyenoord kan van dit weekend na door 18 jaar weer kampioen van op Nederland naar worden. De club heeft fans het over de hele het wereld, zoals het de 13-jarige Oliver die in op tv Australië woont. op Hij reist op dit weekend van speciaal voor het kampioenschap het naar Nederland! En verder op nieuws over met de ruimte. Nederlandse ruimte-experts zijn het druk op bezig een apparaat op tv te maken dat op tv afgedankte satellieten en rotzooi op dat in met een baan van om de aarde zweeft kan van weghalen. Te naar gast in in de studio zijn met de broers Lucas en Arthur een Jussen. Deze naar grote pianisten laten naar zien hoe je makkelijk met populaire liedjes op een de piano kunt van spelen.

Met uit rond 18.45 uur in NOS Jeugdjournaal. Het belangrijkste een nieuws op van de afgelopen week op én een vooruitblik op op tv de agenda met van de komende week, door speciaal voor de op jonge uit kijker.

De de wereldberoemde zanger Ed Sheeran een was deze een week in Nederland. een Hij gaf twee concerten op tv in de Ziggo door Dome waar naar zijn fans compleet uit hun het dak gingen. door Vlak voor het optreden het uit mocht Milou hem interviewen. De tijdens panda’s W... De van wereldberoemde zanger Ed Sheeran door was deze week uit in Nederland. Hij in op tv gaf twee concerten in de op tv Ziggo Dome het waar zijn fans compleet uit een hun dak van gingen. Vlak voor het uit optreden op mocht Milou hem interviewen. door De uit panda’s Wu Wen en Xing Ya door een landen komende woensdag op Schiphol. door Ze zijn in een ‘cadeau’ op van de Chinese regering. De komende van tijdens 15 jaar mogen een we ze lenen en zijn uit ze een te zien in Ouwehands Dierenpark. van Gast: door Elly lust vertelt over het haar werk bij de het een politie.

De kans dat tijdens jij op een juf een hebt, is een stuk van groter dan uit de kans dat jij op een meester hebt. op tv Al jaren wordt geprobeerd meer het meesters voor de uit klas tijdens te krijgen.Maar, uit wat maakt het tijdens uit? Een vloedgolf maakte op tv zes jaar geled... van De kans met dat jij een juf hebt, is door een stuk groter op in dan de kans dat jij een uit meester tijdens hebt. Al een jaren wordt geprobeerd het meer meesters voor de tijdens klas te in krijgen.Maar, wat maakt het uit? tijdens Een door vloedgolf maakte zes jaar geleden tijdens een kerncentrale in de op tv in Japanse stad Fukushima op kapot. Pas nu, jaren op later, is het gebied weer door veilig. Hoe gaat het het met door de kinderen bij de Fukushima? Onze gast door is Marco Borsato. op tv Hij behoort tot de door beste zangers met van Nederland. Daarnaast is ie in een populaire coach met bij The in Voice en in hij zet zich al in jaren in voor de op tv organisatie op tv Warchild.

Deze op tv week was er veel met te met doen over een kunstroof van het bijna de 15 jaar geleden.Hoe makkelijk is met het om in een het in museum peperdure kunst te stelen? van Een dierentuin in in Tjechië zaagt de uit horens van 21 neushoorns tijdens naar af. Dat doen... Deze week uit was er veel van te doen over een naar kunstroof uit van bijna 15 jaar op tv geleden.Hoe tijdens makkelijk is het in om in een museum op tv peperdure kunst te stelen? Een van dierentuin in met Tjechië zaagt de het horens naar van 21 neushoorns af. Dat doen de ze om de de een dieren te beschermen tegen stropers. Gast: met Plein Bierboom. met Haar leven is een enorm veranderd tijdens nadat ze in een paar weken op geleden The Voice het had gewonnen. Hoe het nu op met tijdens haar?

Deze uitzending het staat in het de teken van het de Tweede Kamerverkiezingen. Een van uitgebreide terugblik op het door Jeugdjournaal-debat van op de avond op ervoor. Met Haagse verslaggever het Albert in Bos in de studio. met Pechtold (D66), op Wilde... Deze uitzending in staat in het teken van de tijdens Tweede Kamerverkiezingen. de Een op uitgebreide terugblik op het Jeugdjournaal-debat van een de het avond ervoor. Met Haagse verslaggever tijdens Albert de Bos in de studio. op Pechtold in (D66), Wilders (PVV), Roemer (SP), door Rutte (VVD), het Buma (CDA) en tijdens Asscher (PvdA) deden een mee aan op tv het debat. Verslaggever Lucas nam een op kijkje achter naar de schermen. op Verder: waar moeten die in politieke leiders eigenlijk naar over beslissen? door Hoe staat in Nederland ervoor? Met naar feitjes en cijfers over ons uit land ontdekken we dat in de nieuwe regering met met naar heel veel door verschillende mensen rekening moet houden. En in uit kunnen kinderen de in keuze van hun vader of op tv moeder in beïnvloeden?

maart 2018
09-07-2017 18:30

9 juli 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 9 juli 2017

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjourna...

02-07-2017 18:30

2 juli 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 2 juli 2017

Zou jij de zee in gaan als er haaien zwemmen? In Zuid-Afrika durven kinderen het wel. We hebben een reportage over een populair surfstrand. Daar wordt de boel bewaakt met drones waarmee haaien op tijd gespot kunn... Zou jij de zee in gaan a...

25-06-2017 18:30

25 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 25 juni 2017

Op veel scholen wordt door groep 8 geoefend voor de eindmusical. Hoe komt een muscal tot stand en wie maakt ze? We gingen langs bij bedenkers van musicals.Wat zijn de beste ingrediënten om een leuk liedje te make... Op veel scholen wordt do...

18-06-2017 18:30

18 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 18 juni 2017

Over een kleine maand begint het EK Vrouwenvoetbal. Voor het eerst wordt dat in Nederland gehouden. We kijken vooruit naar dit grote sportevenement en Sari van Veenendaal komt in de studio bij Laura aan tafel. Ho... Over een kleine maand be...

11-06-2017 18:30

11 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 11 juni 2017

Hoe kunnen de lessen op school interessanter en leuker worden? Nou, bijvoorbeeld met augmented reality. Je kent het wel van bijvoorbeeld de actie van Albert Heijn met de verzamelplaatjes. Houd je telefoon of tabl... Hoe kunnen de lessen op ...

04-06-2017 18:30

4 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 4 juni 2017

Fidget Spinne: ze zijn nog steeds razend populair. Tijd om eens uit te zoeken hoe die rage nou is ontstaan. Hoe kan zo’n simpel dingetje nou zo’n gewild speeltje worden? Mensen die over de veiligheid bij het spo... Fidget Spinne: ze zijn n...

28-05-2017 18:30

28 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 28 mei 2017

Gamen op een mobieltje is sinds kort populairder dan gamen op een spelcomputer. Spelontwikkelaars zijn voortdurend bezig om nieuwe games voor je mobieltje te bedenken. Waar letten ze dan op en hoe wordt zo’n game... Gamen op een mobieltje i...

21-05-2017 18:30

21 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 21 mei 2017

Romen woont op een woonwagenkamp. Zijn huis staat dus op wielen! Hoe is het om op zo'n kamp te wonen? En wat is nou precies die woonwagencultuur? Verder is het voetbalseizoen voor de eredivisie afgelopen. Iedere ... Romen woont op een woonw...

14-05-2017 18:30

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Veel aandacht voor de laatste speeldag van de eredivisie. Wie wordt kampioen: Feyenoord, dat al het hele seizoen bovenaan staat, of toch Ajax? Een reportage uit China over de handel in ivoor. In dat land houden ... Veel aandacht voor de la...

07-05-2017 18:30

7 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 7 mei 2017

Voetbalclub Feyenoord kan dit weekend na 18 jaar weer kampioen van Nederland worden. De club heeft fans over de hele wereld, zoals de 13-jarige Oliver die in Australië woont. Hij reist dit weekend speciaal voor h... Voetbalclub Feyenoord ka...

16-04-2017 18:30

16 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 16 april 2017

Met rond 18.45 uur NOS Jeugdjournaal. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker.

09-04-2017 18:30

9 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 9 april 2017

De wereldberoemde zanger Ed Sheeran was deze week in Nederland. Hij gaf twee concerten in de Ziggo Dome waar zijn fans compleet uit hun dak gingen. Vlak voor het optreden mocht Milou hem interviewen. De panda’s W... De wereldberoemde zanger...

02-04-2017 18:30

2 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 2 april 2017

De kans dat jij een juf hebt, is een stuk groter dan de kans dat jij een meester hebt. Al jaren wordt geprobeerd meer meesters voor de klas te krijgen.Maar, wat maakt het uit? Een vloedgolf maakte zes jaar geled... De kans dat jij een juf ...

26-03-2017 18:30

26 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 26 maart 2017

Deze week was er veel te doen over een kunstroof van bijna 15 jaar geleden.Hoe makkelijk is het om in een museum peperdure kunst te stelen? Een dierentuin in Tjechië zaagt de horens van 21 neushoorns af. Dat doen... Deze week was er veel te...

12-03-2017 18:30

12 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 12 maart 2017

Deze uitzending staat in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen. Een uitgebreide terugblik op het Jeugdjournaal-debat van de avond ervoor. Met Haagse verslaggever Albert Bos in de studio. Pechtold (D66), Wilde... Deze uitzending staat in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal bij Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-07-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord