Programma gemist?

Zou van jij de zee de in gaan als er haaien op zwemmen? In van Zuid-Afrika durven kinderen van het in wel. We hebben een reportage over op door een populair surfstrand. tijdens Daar wordt de boel bewaakt met op tv op tv drones waarmee haaien op tijd het gespot tijdens kunn... Zou jij de zee in met gaan als uit er haaien zwemmen? het In Zuid-Afrika durven het kinderen het wel. het We door hebben een reportage over tijdens een populair surfstrand. Daar in wordt de met boel bewaakt met drones waarmee op tv het haaien op tijd gespot kunnen naar worden. Het is in het door ‘Blockbuster-seizoen’. Blockbusters zijn met grote films die heel veel naar publiek naar de naar bioscoop het moeten trekken. Waarom brengen ze deze op tv films op altijd in de zomer uit? door In met de studio op komt Tania Kross onder meer tijdens vertellen over het hoe opera leuker kan op worden voor kinderen, waarom op muziek belangrijk is het en over een het uit glas breken met het je stem.

Op veel scholen de wordt door met groep 8 geoefend voor naar tijdens de eindmusical. Hoe komt een muscal naar tot stand en tijdens wie van maakt ze? We gingen langs naar bij bedenkers van een musicals.Wat zijn de het het beste ingrediënten om een leuk liedje uit te make... Op uit veel scholen wordt uit door de groep 8 geoefend met voor de uit eindmusical. Hoe komt een de muscal tot stand door en wie de maakt ze? We in gingen langs bij bedenkers van op musicals.Wat zijn de door beste van ingrediënten om een leuk liedje te tijdens maken? Code een oranje, code de rood: het is warm en droog de in door Nederland dus van wordt er gewaarschuwd in voor natuurbranden. Er zijn allerlei maatregelen op uit om te zorgen met dat er geen grote door bos- of heibrand komt naar in Nederland. Onze gast tijdens een is Rico Verhoeven, in de beste kickbokser ter tijdens wereld.

Over een de kleine maand begint op tv het EK Vrouwenvoetbal. Voor een in het eerst wordt dat in Nederland door gehouden. op We kijken vooruit naar dit tijdens grote sportevenement op tv en met Sari van Veenendaal komt de in de studio de bij Laura aan tafel. Ho... de Over tijdens een kleine maand door begint het met EK Vrouwenvoetbal. Voor tijdens het eerst wordt dat in Nederland tijdens gehouden. We het kijken in vooruit naar dit met grote sportevenement en Sari op tv van Veenendaal komt in tijdens de op tv studio bij Laura aan tafel. tijdens Hoe veilig of van onveilig zijn kermisattracties? Hoe het zit het het met die regels en naar met hoe kan het het dat er af en door toe toch een in ongeluk gebeurt? Een de T. Rex in met veren. Wetenschappers ontdekken op steeds meer over dinosaurussen het die in de een prehistorie over op de wereld liepen. Wat weten in we allemaal zeker, uit en wat is naar nog onduidelijk op tv over met de dieren uit door die tijd?

Hoe kunnen de van lessen op school uit interessanter en leuker op tv worden? Nou, tijdens bijvoorbeeld met met augmented reality. Je kent het op wel van de bijvoorbeeld de actie met van op Albert Heijn met de met verzamelplaatjes. Houd je telefoon het of tabl... Hoe naar kunnen uit de lessen op school door interessanter en met leuker worden? Nou, bijvoorbeeld het met augmented reality. Je kent op het wel op van bijvoorbeeld uit de actie met van Albert Heijn met de verzamelplaatjes. door Houd je telefoon de of tablet voor tijdens van zo’n plaatje en een er verschijnen in eens driedimensionale naar afbeelding van op het scherm. Ook bedrijven die het schoolboeken het maken zijn volop aan het het experimenteren tijdens met deze techniek. Hoe ver op tv zijn tijdens ze al en naar wanneer kun je augmented reality uit op tv in de klas verwachten? Deze week was de door de vermissing en de vondst op tv van twee meisjes volop in in het met nieuws. op Wat doet de politie uit allemaal om op tv zo’n zaak op te lossen? tijdens Gast: Annegien Schilling met vertelt uit over haar 850.000 volgers naar op Instagram de die ze wekelijks het verrast met de meest uit bijzondere foto’s.

Fidget op Spinne: ze zijn nog steeds de razend populair. Tijd naar om eens uit een te uit zoeken hoe die rage nou tijdens is ontstaan. Hoe op tv kan van zo’n simpel dingetje nou zo’n van gewild het speeltje worden? van Mensen die over het de veiligheid bij met het spo... Fidget Spinne: ze tijdens zijn nog steeds razend de populair. Tijd het om eens uit op tv te het zoeken hoe die rage nou is een ontstaan. Hoe een kan zo’n simpel dingetje van de nou zo’n gewild speeltje worden? Mensen een die over de naar veiligheid bij het door met spoor gaan maken zich tijdens geregeld zorgen over kinderen die het naar in de buurt op van de rails gaan spelen. Milou in wilde in wel eens weten waarom dat van nou zo’n probleem tijdens op tv is. Een dikke twee maanden naar na de verkiezingen zijn uit naar politici nog steeds de aan het praten over samenwerking in uit het een nieuwe regering. het We hebben verslaggever Albert Bos gevraagd op het om eens te komen op tv uitleggen wat er aan de de hand de is.

Gamen op door een met mobieltje is sinds kort op populairder dan gamen van op een met spelcomputer. Spelontwikkelaars zijn voortdurend bezig om tijdens nieuwe een games voor je in mobieltje te bedenken. de Waar letten ze dan van op op en hoe wordt zo’n game... Gamen een het op een mobieltje is sinds naar kort populairder dan gamen op op met een spelcomputer. Spelontwikkelaars zijn de voortdurend bezig om nieuwe het games voor naar je mobieltje te een bedenken. een Waar letten ze het dan op en hoe wordt zo’n naar game een op grote hit? een Verder aandacht voor de aanslag uit in Manchester een bij het de concert van met Ariana Grande. Hoe kijken kinderen tijdens in die stad terug op tv op tv op wat er het gebeurd is? Suse de van Kleef was de hele in week in Manchester uit en maakt er door een reportage over. tijdens Studiogast: Britt Scholte praat tijdens over haar presentatie- met en acteerwerk en in ook over door panda’s! De twee Chinese het panda’s in Nederland tijdens mogen volgende week op naar een buiten en bekeken worden door in met publiek.

Romen woont op naar een van woonwagenkamp. Zijn huis staat dus op tv op tijdens wielen! Hoe de is het om op in zo'n kamp te wonen? een En wat is in nou precies die woonwagencultuur? door door Verder is het voetbalseizoen voor door de door eredivisie afgelopen. Iedere ... Romen woont de op op tv een woonwagenkamp. Zijn huis tijdens staat dus de op wielen! Hoe is het met om op tijdens zo'n kamp te tijdens wonen? En wat uit is nou precies die in woonwagencultuur? Verder in is het voetbalseizoen voor met de in eredivisie afgelopen. in Iedere week trokken met tienduizenden supporters naar voetbalstadions om het hun club met aan te met moedigen. Onder hen uit ook veel kinderen. Leena, Owen, Sven naar de en Bor zijn ook enorme op tv voetbalfans. Hoe hebben van zij het afgelopen tijdens voetbalseizoen van ADO op Den Haag, FC door Twente, FC Groningen en naar Ajax ervaren? door Te gast in tijdens de naar studio is de succesvolle met schrijfster Tosca Menten. Ze is in met maar van liefst twee boeken uit genomineerd op voor de Prijs uit van de Nederlandse Kinderjury. door Vorig jaar van won ze hem. We in praten over prijzen winnen, op over het uit succes van 'Dummie door de Mummie' en over in grappen door maken.

Veel aandacht een voor van de laatste speeldag van de van eredivisie. Wie wordt kampioen: uit Feyenoord, dat op tv al het tijdens hele seizoen bovenaan staat, of in toch Ajax? met Een reportage uit China naar op over de handel in tijdens ivoor. In dat land op tv houden ... Veel aandacht uit voor de de laatste speeldag van de de tijdens eredivisie. Wie wordt kampioen: op tv Feyenoord, dat al het hele op seizoen bovenaan staat, in of door toch Ajax? Een reportage in uit China over de een handel uit in ivoor. In de dat land houden in ze heel erg met van kunstwerken die gemaakt zijn in van ivoor. naar Veel ivoor komt tijdens van stropers de die olifanten afschieten en de op tv slagtanden de verhandelen. Daarom tijdens heeft China besloten om het het verkopen van de ivoorkunstwerken te verbieden. Onze met gast is Bernice Noteboom. op tv in Kortgeleden trok ze op in ski’s over de naar Noordpool. Ze zet zich heel van erg in in om de opwarming tijdens van de aarde tegen met met te gaan.

Voetbalclub naar Feyenoord kan dit weekend de na de 18 jaar weer kampioen van Nederland naar worden. het De club in heeft fans over naar de hele wereld, zoals de op tv 13-jarige Oliver die in met op Australië woont. Hij reist dit de weekend van speciaal voor h... in Voetbalclub Feyenoord kan dit weekend op tv na 18 jaar weer met kampioen van door Nederland worden. De club in heeft fans over het de tijdens hele wereld, zoals de van 13-jarige de Oliver die in de Australië woont. Hij door reist dit weekend speciaal voor de het door kampioenschap naar Nederland! uit En verder nieuws over de ruimte. uit Nederlandse ruimte-experts zijn de druk bezig het een apparaat te maken met dat afgedankte met satellieten en op tv rotzooi dat de in een baan om de in aarde van zweeft kan weghalen. Te gast in in de studio zijn het van de broers Lucas en in Arthur Jussen. Deze grote pianisten op laten zien door hoe op je makkelijk populaire liedjes het op de piano kunt uit spelen.

Met rond 18.45 het een uur NOS Jeugdjournaal. Het belangrijkste nieuws het van van de afgelopen week én een de vooruitblik op het de agenda van de de komende week, speciaal met op tv voor de jonge op tv kijker.

De wereldberoemde zanger van Ed Sheeran uit was deze week tijdens in naar Nederland. Hij gaf twee concerten de in de Ziggo Dome naar waar met zijn fans compleet uit met hun dak op gingen. Vlak voor het optreden een naar mocht Milou hem interviewen. De panda’s naar door W... De wereldberoemde zanger de Ed Sheeran was deze week het in Nederland. Hij naar gaf twee op tv concerten de in de Ziggo Dome waar zijn een fans op tv compleet uit hun naar dak gingen. uit Vlak voor het het optreden mocht Milou hem interviewen. op tv De panda’s Wu Wen op tv en Xing Ya de landen komende met woensdag op met Schiphol. Ze zijn een ‘cadeau’ met van de in Chinese regering. De de komende 15 jaar tijdens mogen met we ze lenen en zijn de ze te het zien in Ouwehands Dierenpark. een de Gast: Elly lust vertelt naar over haar door werk bij de naar politie.

De de kans dat jij een een juf hebt, op is een stuk groter dan een de kans dat uit jij een op meester hebt. door Al jaren op tv wordt geprobeerd meer in meesters voor de tijdens klas te krijgen.Maar, wat het maakt het uit? Een vloedgolf naar maakte zes op tv jaar geled... De kans op dat jij een op juf hebt, is in een stuk groter tijdens een dan de kans dat tijdens jij een meester hebt. Al van met jaren wordt geprobeerd meer in meesters voor de klas in te krijgen.Maar, wat maakt tijdens naar het uit? Een vloedgolf maakte op zes jaar met geleden een kerncentrale in naar de Japanse stad Fukushima in kapot. Pas door nu, jaren later, het is het gebied weer het veilig. Hoe gaat met het in met de kinderen de bij Fukushima? Onze gast is uit Marco naar Borsato. Hij behoort tot door de beste zangers van Nederland. op tv Daarnaast op is ie door een populaire coach bij met The Voice en hij door zet naar zich al jaren in voor met de het organisatie Warchild.

Deze week was tijdens er veel uit te van doen over een kunstroof van tijdens bijna 15 jaar geleden.Hoe het op tv makkelijk is het om in op een museum peperdure kunst op tv te stelen? Een door dierentuin in door Tjechië zaagt de horens door van van 21 neushoorns af. van Dat doen... Deze week uit was er veel te op doen van over een kunstroof door van bijna 15 een jaar geleden.Hoe van makkelijk is het om in een door naar museum peperdure kunst te een stelen? Een dierentuin door in Tjechië zaagt uit de horens van 21 neushoorns op af. het Dat doen ze om de op tv dieren te op beschermen tegen de stropers. Gast: met Plein Bierboom. Haar een leven is enorm veranderd nadat ze op van een paar weken geleden The op tv Voice had gewonnen. Hoe door het uit nu met een haar?

Deze naar uitzending staat de in het teken van de Tweede van Kamerverkiezingen. Een op uitgebreide terugblik uit op het Jeugdjournaal-debat van een de avond ervoor. Met een Haagse verslaggever op tv Albert tijdens Bos in de studio. een Pechtold (D66), Wilde... op tv Deze uitzending staat in het met met teken van de Tweede Kamerverkiezingen. Een met uitgebreide terugblik in op het Jeugdjournaal-debat van tijdens de avond ervoor. tijdens Met uit Haagse verslaggever Albert Bos door in de studio. een Pechtold (D66), Wilders (PVV), naar Roemer (SP), Rutte naar (VVD), Buma op (CDA) en Asscher uit (PvdA) deden mee op aan het debat. op tv Verslaggever Lucas nam een uit kijkje op tv achter de het schermen. Verder: waar moeten die op politieke door leiders eigenlijk over beslissen? Hoe met staat Nederland ervoor? Met in feitjes en cijfers een door over ons land ontdekken we een dat de nieuwe regering van met met heel veel verschillende in mensen rekening moet houden. een En kunnen kinderen uit de keuze van hun naar vader door of moeder het beïnvloeden?

december 2017
09-07-2017 18:30

9 juli 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 9 juli 2017

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjourna...

02-07-2017 18:30

2 juli 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 2 juli 2017

Zou jij de zee in gaan als er haaien zwemmen? In Zuid-Afrika durven kinderen het wel. We hebben een reportage over een populair surfstrand. Daar wordt de boel bewaakt met drones waarmee haaien op tijd gespot kunn... Zou jij de zee in gaan a...

25-06-2017 18:30

25 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 25 juni 2017

Op veel scholen wordt door groep 8 geoefend voor de eindmusical. Hoe komt een muscal tot stand en wie maakt ze? We gingen langs bij bedenkers van musicals.Wat zijn de beste ingrediënten om een leuk liedje te make... Op veel scholen wordt do...

18-06-2017 18:30

18 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 18 juni 2017

Over een kleine maand begint het EK Vrouwenvoetbal. Voor het eerst wordt dat in Nederland gehouden. We kijken vooruit naar dit grote sportevenement en Sari van Veenendaal komt in de studio bij Laura aan tafel. Ho... Over een kleine maand be...

11-06-2017 18:30

11 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 11 juni 2017

Hoe kunnen de lessen op school interessanter en leuker worden? Nou, bijvoorbeeld met augmented reality. Je kent het wel van bijvoorbeeld de actie van Albert Heijn met de verzamelplaatjes. Houd je telefoon of tabl... Hoe kunnen de lessen op ...

04-06-2017 18:30

4 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 4 juni 2017

Fidget Spinne: ze zijn nog steeds razend populair. Tijd om eens uit te zoeken hoe die rage nou is ontstaan. Hoe kan zo’n simpel dingetje nou zo’n gewild speeltje worden? Mensen die over de veiligheid bij het spo... Fidget Spinne: ze zijn n...

28-05-2017 18:30

28 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 28 mei 2017

Gamen op een mobieltje is sinds kort populairder dan gamen op een spelcomputer. Spelontwikkelaars zijn voortdurend bezig om nieuwe games voor je mobieltje te bedenken. Waar letten ze dan op en hoe wordt zo’n game... Gamen op een mobieltje i...

21-05-2017 18:30

21 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 21 mei 2017

Romen woont op een woonwagenkamp. Zijn huis staat dus op wielen! Hoe is het om op zo'n kamp te wonen? En wat is nou precies die woonwagencultuur? Verder is het voetbalseizoen voor de eredivisie afgelopen. Iedere ... Romen woont op een woonw...

14-05-2017 18:30

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Veel aandacht voor de laatste speeldag van de eredivisie. Wie wordt kampioen: Feyenoord, dat al het hele seizoen bovenaan staat, of toch Ajax? Een reportage uit China over de handel in ivoor. In dat land houden ... Veel aandacht voor de la...

07-05-2017 18:30

7 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 7 mei 2017

Voetbalclub Feyenoord kan dit weekend na 18 jaar weer kampioen van Nederland worden. De club heeft fans over de hele wereld, zoals de 13-jarige Oliver die in Australië woont. Hij reist dit weekend speciaal voor h... Voetbalclub Feyenoord ka...

16-04-2017 18:30

16 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 16 april 2017

Met rond 18.45 uur NOS Jeugdjournaal. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker.

09-04-2017 18:30

9 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 9 april 2017

De wereldberoemde zanger Ed Sheeran was deze week in Nederland. Hij gaf twee concerten in de Ziggo Dome waar zijn fans compleet uit hun dak gingen. Vlak voor het optreden mocht Milou hem interviewen. De panda’s W... De wereldberoemde zanger...

02-04-2017 18:30

2 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 2 april 2017

De kans dat jij een juf hebt, is een stuk groter dan de kans dat jij een meester hebt. Al jaren wordt geprobeerd meer meesters voor de klas te krijgen.Maar, wat maakt het uit? Een vloedgolf maakte zes jaar geled... De kans dat jij een juf ...

26-03-2017 18:30

26 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 26 maart 2017

Deze week was er veel te doen over een kunstroof van bijna 15 jaar geleden.Hoe makkelijk is het om in een museum peperdure kunst te stelen? Een dierentuin in Tjechië zaagt de horens van 21 neushoorns af. Dat doen... Deze week was er veel te...

12-03-2017 18:30

12 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 12 maart 2017

Deze uitzending staat in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen. Een uitgebreide terugblik op het Jeugdjournaal-debat van de avond ervoor. Met Haagse verslaggever Albert Bos in de studio. Pechtold (D66), Wilde... Deze uitzending staat in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal bij Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-07-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord