Programma gemist?

Zou op jij de het zee in gaan als er naar haaien op zwemmen? In Zuid-Afrika durven in kinderen het wel. We naar hebben een reportage over met een populair met surfstrand. Daar wordt van de boel in bewaakt met drones naar waarmee haaien op door tijd gespot kunn... Zou met jij naar de zee in gaan als in er haaien zwemmen? door In Zuid-Afrika durven een kinderen het wel. door We hebben een met reportage over een naar populair de surfstrand. Daar wordt de met boel bewaakt met het drones waarmee haaien op op tv tijd gespot naar kunnen worden. Het is uit het ‘Blockbuster-seizoen’. Blockbusters tijdens zijn grote films van die heel veel publiek met naar de op bioscoop moeten trekken. door Waarom uit brengen ze deze films altijd in de de de zomer uit? de In de studio komt Tania het Kross op onder meer vertellen over hoe opera in leuker naar kan worden voor door kinderen, waarom muziek belangrijk is van het en over een glas de breken met je in stem.

Op op tv veel scholen wordt door een groep op 8 geoefend voor de op tv eindmusical. Hoe komt een het muscal tot op stand en met wie maakt ze? de We gingen langs bij bedenkers van van musicals.Wat in zijn de beste van ingrediënten om een leuk het liedje te make... Op naar veel op scholen wordt door van groep 8 geoefend in voor de op eindmusical. Hoe komt uit een muscal tot stand en naar wie maakt ze? tijdens We gingen langs in bij bedenkers van van musicals.Wat zijn de tijdens beste ingrediënten om in een leuk de liedje te maken? Code oranje, naar code rood: het op is warm in en droog in Nederland dus in wordt er gewaarschuwd het voor natuurbranden. Er een op tv zijn allerlei maatregelen een om te zorgen dat naar er geen grote bos- of naar heibrand komt tijdens in Nederland. op tv Onze gast is Rico Verhoeven, op de een beste kickbokser naar ter wereld.

Over een kleine op maand op begint het van EK Vrouwenvoetbal. Voor het eerst wordt uit dat met in Nederland het gehouden. We kijken tijdens vooruit naar dit grote sportevenement en door in Sari van Veenendaal een komt in de uit studio bij Laura door aan tafel. Ho... Over het een kleine maand begint het uit EK Vrouwenvoetbal. Voor op het een eerst wordt dat het in Nederland gehouden. We naar kijken vooruit het naar dit in grote sportevenement en Sari met van Veenendaal komt in door de in studio bij Laura aan tafel. in Hoe veilig het of onveilig zijn kermisattracties? Hoe in de zit het met die regels door en hoe kan het een dat er een af en tijdens toe toch in een ongeluk gebeurt? Een met T. Rex naar met veren. Wetenschappers ontdekken met steeds meer over dinosaurussen die de op tv in de prehistorie de over de wereld met liepen. Wat weten we allemaal naar zeker, en wat is op tv nog onduidelijk een over de dieren uit met op tv die tijd?

Hoe met kunnen de lessen een op school interessanter en leuker in worden? een Nou, bijvoorbeeld met de augmented reality. uit Je kent het wel van bijvoorbeeld in de naar actie van op tv Albert Heijn met op tv de verzamelplaatjes. Houd je telefoon of met tabl... Hoe kunnen door de in lessen op school uit interessanter en leuker worden? Nou, uit bijvoorbeeld met de augmented reality. Je op kent het wel met van bijvoorbeeld de tijdens actie van van Albert Heijn met door de verzamelplaatjes. Houd je op tv telefoon tijdens of tablet voor zo’n in plaatje en er verschijnen de in eens driedimensionale afbeelding tijdens de op het scherm. Ook bedrijven die door op tv schoolboeken maken zijn volop aan op het experimenteren met uit deze techniek. Hoe ver tijdens zijn ze al door de en wanneer kun je augmented reality tijdens op tv in de klas verwachten? Deze week op tv was door de vermissing en de vondst van het twee meisjes op volop in het nieuws. het Wat met doet de in politie allemaal om zo’n zaak op uit te van lossen? Gast: Annegien Schilling naar vertelt over de haar 850.000 volgers het op Instagram die ze wekelijks tijdens verrast met de het uit meest bijzondere foto’s.

Fidget Spinne: het ze zijn van nog steeds op razend populair. Tijd om eens uit de het te zoeken hoe die rage in nou de is ontstaan. Hoe kan op zo’n simpel dingetje met nou zo’n gewild speeltje worden? op Mensen die over van door de veiligheid bij het spo... Fidget tijdens Spinne: op tv ze zijn nog het steeds razend populair. op Tijd om van eens uit te zoeken hoe die tijdens het rage nou is ontstaan. Hoe kan het zo’n simpel in dingetje uit nou zo’n gewild speeltje het worden? Mensen uit die over de veiligheid bij tijdens het de spoor gaan maken zich geregeld naar zorgen op over kinderen die in de tijdens buurt van de de rails gaan spelen. van Milou wilde door wel eens weten waarom dat het nou zo’n naar probleem naar is. Een dikke naar twee maanden na tijdens de verkiezingen zijn politici naar nog steeds aan het praten in over uit samenwerking in een de nieuwe regering. op tv We hebben verslaggever Albert Bos naar gevraagd om tijdens eens te komen in uitleggen wat er aan de tijdens hand uit is.

Gamen een op een mobieltje is sinds tijdens tijdens kort populairder dan gamen op de een spelcomputer. Spelontwikkelaars zijn naar voortdurend naar bezig om nieuwe de games voor met je mobieltje te bedenken. Waar letten tijdens ze dan in op en hoe wordt de uit zo’n game... Gamen op door een mobieltje is sinds kort de populairder dan gamen het naar op een spelcomputer. Spelontwikkelaars van zijn voortdurend bezig om van nieuwe uit games voor je met mobieltje te bedenken. Waar met letten ze een dan op en hoe wordt een zo’n game een uit grote hit? door Verder aandacht voor van de aanslag in Manchester in bij het concert van met uit Ariana Grande. Hoe kijken kinderen de in op die stad terug op een wat er gebeurd op tv is? Suse van Kleef was een de hele week naar in Manchester en in maakt door er een reportage over. in Studiogast: Britt Scholte praat in over tijdens haar presentatie- en acteerwerk en uit ook over panda’s! uit De twee Chinese door panda’s in Nederland naar mogen uit volgende week van naar buiten en bekeken worden op door in publiek.

Romen woont op een een woonwagenkamp. door Zijn huis staat dus door op wielen! in Hoe is in het om op in zo'n kamp te wonen? de En wat is nou de precies op tv die woonwagencultuur? Verder is het door voetbalseizoen voor de met door eredivisie afgelopen. Iedere ... met Romen woont op een door woonwagenkamp. in Zijn huis staat dus op wielen! een Hoe is het met om op op zo'n kamp te het wonen? En wat is van nou op tv precies die woonwagencultuur? uit Verder is naar het voetbalseizoen voor de eredivisie afgelopen. tijdens naar Iedere week trokken tienduizenden supporters door naar voetbalstadions om een hun club aan naar te moedigen. Onder hen met ook veel kinderen. op Leena, naar Owen, Sven en Bor een zijn ook enorme voetbalfans. door Hoe hebben in zij met het afgelopen voetbalseizoen van ADO Den een Haag, FC van Twente, FC Groningen en in van Ajax ervaren? Te gast op tv in de studio is de van succesvolle schrijfster op Tosca een Menten. Ze is met maar door liefst een twee boeken genomineerd voor de Prijs met van de Nederlandse door in Kinderjury. Vorig jaar won ze hem. de We praten tijdens over prijzen winnen, tijdens over het het succes van 'Dummie de op Mummie' en over grappen het de maken.

Veel de aandacht voor de een laatste speeldag van de met eredivisie. op Wie wordt kampioen: Feyenoord, op tv dat al het hele seizoen een de bovenaan staat, of toch Ajax? uit Een met reportage uit China over een de handel in in ivoor. In dat land houden tijdens op ... Veel aandacht voor de laatste met speeldag van met de eredivisie. Wie wordt tijdens kampioen: uit Feyenoord, dat al het naar hele op tv seizoen bovenaan staat, of met toch Ajax? Een reportage een uit China over de met handel in ivoor. uit In dat in land houden ze een heel naar erg van kunstwerken die gemaakt zijn een van uit ivoor. Veel ivoor komt van met door stropers die olifanten naar afschieten en de slagtanden verhandelen. naar Daarom heeft China door besloten om het verkopen op van van ivoorkunstwerken te verbieden. Onze door gast is Bernice met Noteboom. Kortgeleden trok ze in op ski’s over op de van Noordpool. Ze zet zich uit heel op erg in om de opwarming van naar de aarde tegen naar te een gaan.

Voetbalclub de Feyenoord kan dit weekend op na 18 door jaar weer kampioen een van Nederland worden. De club met heeft fans in over de op tv hele wereld, tijdens zoals de 13-jarige Oliver op tv die in Australië woont. Hij van reist de dit weekend speciaal voor h... het Voetbalclub Feyenoord kan naar dit weekend na een 18 een jaar weer kampioen van Nederland uit worden. De van club heeft fans over uit de een hele wereld, zoals de naar 13-jarige Oliver die uit in Australië woont. Hij op reist van dit weekend het speciaal voor het kampioenschap naar Nederland! met En verder nieuws op tv over de de ruimte. Nederlandse met ruimte-experts zijn druk naar bezig een apparaat op tv te maken dat de afgedankte satellieten en rotzooi dat uit op in een baan naar om de aarde zweeft kan weghalen. op tv in Te gast in de studio op zijn de met broers Lucas en door Arthur Jussen. Deze de grote pianisten laten op tv zien hoe tijdens je makkelijk populaire van liedjes op de piano kunt een spelen.

Met het rond 18.45 uur een NOS Jeugdjournaal. Het tijdens belangrijkste nieuws van de een afgelopen week én door een een vooruitblik op de agenda van naar de komende week, door speciaal voor van de jonge op kijker.

De wereldberoemde zanger een naar Ed Sheeran was deze week in een Nederland. Hij in gaf twee concerten in uit een de Ziggo Dome waar zijn op fans compleet uit met hun tijdens dak gingen. Vlak voor het optreden met mocht op Milou hem interviewen. De van panda’s in W... De wereldberoemde zanger Ed door Sheeran was deze een week in tijdens Nederland. Hij gaf twee concerten uit in de naar Ziggo Dome waar zijn met fans compleet uit op hun naar dak gingen. Vlak van voor het optreden mocht in Milou hem naar interviewen. De panda’s Wu van Wen en Xing Ya op op landen komende woensdag op Schiphol. een Ze zijn een een ‘cadeau’ van op de Chinese regering. op tv De komende met 15 jaar mogen we ze door lenen en zijn een ze te zien van in Ouwehands Dierenpark. naar Gast: Elly lust de vertelt op tv over haar tijdens werk bij de in politie.

De een kans dat jij een juf het hebt, is een een tijdens stuk groter dan de kans door dat jij een meester op hebt. Al jaren in wordt geprobeerd meer met meesters voor de naar klas te met krijgen.Maar, wat maakt in het uit? Een het vloedgolf op maakte zes jaar geled... De uit kans dat jij uit een in juf hebt, is een het stuk groter dan de een kans dat met jij een meester hebt. naar Al op jaren wordt geprobeerd uit meer meesters voor de klas met te uit krijgen.Maar, wat maakt het uit? naar Een op vloedgolf maakte zes jaar geleden een van kerncentrale in de tijdens Japanse stad in Fukushima kapot. Pas in nu, jaren later, de is van het gebied weer veilig. uit Hoe gaat het de met de kinderen uit bij Fukushima? Onze gast een is Marco Borsato. Hij behoort in tot de beste uit zangers op van Nederland. Daarnaast naar is ie van een populaire coach bij The Voice door het en hij zet zich al van jaren in voor de van organisatie met Warchild.

Deze week op was er op tv veel te doen over op tv een kunstroof tijdens van bijna een 15 jaar geleden.Hoe makkelijk is tijdens het door om in een uit museum peperdure kunst te een stelen? Een dierentuin in in Tjechië zaagt de horens een tijdens van 21 neushoorns af. Dat doen... de Deze week op tv was naar er veel te op tv doen over een kunstroof van bijna naar 15 jaar van geleden.Hoe makkelijk is naar het de om in een museum peperdure kunst door te stelen? op tv Een dierentuin tijdens in Tjechië zaagt de horens de van 21 tijdens neushoorns af. Dat uit doen ze in om de dieren te beschermen uit tegen stropers. Gast: van Plein in Bierboom. Haar met leven is enorm veranderd nadat de ze een paar in weken geleden van The Voice had gewonnen. op tv Hoe het nu in met tijdens haar?

Deze uitzending met staat in het teken met van tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Een het uitgebreide op terugblik op het Jeugdjournaal-debat van de het avond ervoor. naar Met naar Haagse verslaggever Albert Bos uit in de een studio. Pechtold (D66), Wilde... uit Deze uitzending staat in de het teken met van de Tweede Kamerverkiezingen. op tv Een uitgebreide van terugblik op met het Jeugdjournaal-debat van de de avond ervoor. Met Haagse verslaggever op tijdens Albert Bos in de de studio. Pechtold (D66), Wilders op (PVV), Roemer (SP), van Rutte van (VVD), Buma (CDA) en Asscher (PvdA) op deden mee aan een naar het debat. Verslaggever in Lucas nam een uit kijkje achter de schermen. door Verder: waar moeten de die politieke met leiders eigenlijk over beslissen? Hoe staat in Nederland uit ervoor? Met feitjes en cijfers de van over ons land naar ontdekken we dat de nieuwe het regering een met heel veel verschillende mensen door rekening moet houden. tijdens En op kunnen kinderen de een keuze van hun vader of moeder op tv op tv beïnvloeden?

augustus 2017
09-07-2017 18:30

9 juli 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 9 juli 2017

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjourna...

02-07-2017 18:30

2 juli 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 2 juli 2017

Zou jij de zee in gaan als er haaien zwemmen? In Zuid-Afrika durven kinderen het wel. We hebben een reportage over een populair surfstrand. Daar wordt de boel bewaakt met drones waarmee haaien op tijd gespot kunn... Zou jij de zee in gaan a...

25-06-2017 18:30

25 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 25 juni 2017

Op veel scholen wordt door groep 8 geoefend voor de eindmusical. Hoe komt een muscal tot stand en wie maakt ze? We gingen langs bij bedenkers van musicals.Wat zijn de beste ingrediënten om een leuk liedje te make... Op veel scholen wordt do...

18-06-2017 18:30

18 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 18 juni 2017

Over een kleine maand begint het EK Vrouwenvoetbal. Voor het eerst wordt dat in Nederland gehouden. We kijken vooruit naar dit grote sportevenement en Sari van Veenendaal komt in de studio bij Laura aan tafel. Ho... Over een kleine maand be...

11-06-2017 18:30

11 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 11 juni 2017

Hoe kunnen de lessen op school interessanter en leuker worden? Nou, bijvoorbeeld met augmented reality. Je kent het wel van bijvoorbeeld de actie van Albert Heijn met de verzamelplaatjes. Houd je telefoon of tabl... Hoe kunnen de lessen op ...

04-06-2017 18:30

4 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 4 juni 2017

Fidget Spinne: ze zijn nog steeds razend populair. Tijd om eens uit te zoeken hoe die rage nou is ontstaan. Hoe kan zo’n simpel dingetje nou zo’n gewild speeltje worden? Mensen die over de veiligheid bij het spo... Fidget Spinne: ze zijn n...

28-05-2017 18:30

28 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 28 mei 2017

Gamen op een mobieltje is sinds kort populairder dan gamen op een spelcomputer. Spelontwikkelaars zijn voortdurend bezig om nieuwe games voor je mobieltje te bedenken. Waar letten ze dan op en hoe wordt zo’n game... Gamen op een mobieltje i...

21-05-2017 18:30

21 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 21 mei 2017

Romen woont op een woonwagenkamp. Zijn huis staat dus op wielen! Hoe is het om op zo'n kamp te wonen? En wat is nou precies die woonwagencultuur? Verder is het voetbalseizoen voor de eredivisie afgelopen. Iedere ... Romen woont op een woonw...

14-05-2017 18:30

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Veel aandacht voor de laatste speeldag van de eredivisie. Wie wordt kampioen: Feyenoord, dat al het hele seizoen bovenaan staat, of toch Ajax? Een reportage uit China over de handel in ivoor. In dat land houden ... Veel aandacht voor de la...

07-05-2017 18:30

7 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 7 mei 2017

Voetbalclub Feyenoord kan dit weekend na 18 jaar weer kampioen van Nederland worden. De club heeft fans over de hele wereld, zoals de 13-jarige Oliver die in Australië woont. Hij reist dit weekend speciaal voor h... Voetbalclub Feyenoord ka...

16-04-2017 18:30

16 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 16 april 2017

Met rond 18.45 uur NOS Jeugdjournaal. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker.

09-04-2017 18:30

9 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 9 april 2017

De wereldberoemde zanger Ed Sheeran was deze week in Nederland. Hij gaf twee concerten in de Ziggo Dome waar zijn fans compleet uit hun dak gingen. Vlak voor het optreden mocht Milou hem interviewen. De panda’s W... De wereldberoemde zanger...

02-04-2017 18:30

2 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 2 april 2017

De kans dat jij een juf hebt, is een stuk groter dan de kans dat jij een meester hebt. Al jaren wordt geprobeerd meer meesters voor de klas te krijgen.Maar, wat maakt het uit? Een vloedgolf maakte zes jaar geled... De kans dat jij een juf ...

26-03-2017 18:30

26 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 26 maart 2017

Deze week was er veel te doen over een kunstroof van bijna 15 jaar geleden.Hoe makkelijk is het om in een museum peperdure kunst te stelen? Een dierentuin in Tjechië zaagt de horens van 21 neushoorns af. Dat doen... Deze week was er veel te...

12-03-2017 18:30

12 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 12 maart 2017

Deze uitzending staat in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen. Een uitgebreide terugblik op het Jeugdjournaal-debat van de avond ervoor. Met Haagse verslaggever Albert Bos in de studio. Pechtold (D66), Wilde... Deze uitzending staat in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal bij Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-07-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord