Programma gemist?

Zou de jij de zee in met gaan de als er haaien zwemmen? In Zuid-Afrika door durven kinderen het tijdens wel. We hebben op een reportage door over een op tv populair surfstrand. Daar wordt de van boel bewaakt een met drones waarmee op haaien op van tijd gespot kunn... Zou op jij de zee in door gaan van als er haaien uit zwemmen? In de Zuid-Afrika durven kinderen het wel. op tv We hebben een uit reportage op tv over een populair door surfstrand. Daar wordt de in boel bewaakt met drones waarmee tijdens haaien op tijd naar tijdens gespot kunnen worden. Het is met het uit ‘Blockbuster-seizoen’. Blockbusters zijn grote films die het heel veel het publiek naar de met bioscoop moeten trekken. op Waarom brengen ze de deze films altijd in tijdens naar de zomer uit? In de studio een komt met Tania Kross onder door meer vertellen over op hoe opera leuker tijdens kan worden op voor kinderen, waarom muziek belangrijk is op tv en over van een glas door breken met je in stem.

Op een veel scholen uit wordt door groep 8 geoefend met voor met de eindmusical. Hoe naar komt een muscal tot met stand en het wie maakt ze? We gingen door langs bij bedenkers het van musicals.Wat van zijn de beste ingrediënten om in een leuk liedje in te op tv make... Op veel uit scholen wordt naar door groep 8 op tv geoefend voor de met eindmusical. Hoe komt de een muscal tot de stand en wie door maakt ze? We gingen met langs bij naar bedenkers van musicals.Wat zijn de beste het ingrediënten om op tv een leuk liedje te de maken? Code oranje, met code rood: het is een warm en droog uit uit in Nederland dus wordt er door gewaarschuwd voor natuurbranden. Er tijdens zijn allerlei uit maatregelen om tijdens te zorgen dat er de geen grote op bos- of heibrand komt in tijdens Nederland. op tv Onze gast op is Rico Verhoeven, de beste kickbokser naar ter door wereld.

Over op tv een kleine maand begint naar het EK Vrouwenvoetbal. met Voor het eerst van wordt dat op in Nederland gehouden. We kijken tijdens vooruit naar dit van grote sportevenement op tv en Sari van Veenendaal van komt naar in de studio bij van Laura aan tafel. tijdens Ho... Over een tijdens kleine maand begint het tijdens met EK Vrouwenvoetbal. Voor het eerst het wordt dat in in Nederland gehouden. een We kijken vooruit naar dit de op tv grote sportevenement en Sari van Veenendaal tijdens het komt in de een studio bij Laura aan tafel. Hoe met veilig de of onveilig zijn kermisattracties? Hoe uit zit het in met die het regels en hoe kan met het dat het er af het en toe toch een ongeluk gebeurt? op Een T. Rex op tv met veren. Wetenschappers een ontdekken steeds op meer over uit dinosaurussen die in tijdens de prehistorie het over de wereld van liepen. Wat weten we allemaal zeker, in en op wat is nog onduidelijk door over de dieren uit in die door tijd?

Hoe uit kunnen de uit lessen op school interessanter de en leuker worden? een Nou, bijvoorbeeld met augmented reality. het Je kent op tv het wel op tv van bijvoorbeeld de actie van uit door Albert Heijn met de tijdens verzamelplaatjes. Houd naar je telefoon of tabl... Hoe kunnen een het de lessen op school interessanter tijdens en door leuker worden? Nou, bijvoorbeeld met uit augmented reality. Je kent het het wel van een bijvoorbeeld in de actie van op Albert Heijn met de op verzamelplaatjes. Houd je van telefoon of tablet door voor zo’n plaatje en naar er verschijnen het in naar eens driedimensionale afbeelding een op het scherm. Ook bedrijven die naar schoolboeken maken op zijn volop aan het op tv experimenteren met deze met techniek. Hoe ver in zijn ze al op tv en op tv wanneer kun van je augmented reality in de op tv klas verwachten? Deze week naar was de vermissing en een de vondst de van twee meisjes volop op tv tijdens in het nieuws. Wat doet door de politie allemaal om in zo’n uit zaak op te lossen? het Gast: Annegien Schilling in vertelt over haar naar 850.000 volgers op een Instagram die ze in wekelijks door verrast met de meest bijzondere op tv foto’s.

Fidget op Spinne: ze zijn nog steeds op razend populair. uit Tijd een om eens uit tijdens te zoeken hoe die rage nou van is ontstaan. Hoe het kan zo’n simpel een dingetje nou naar zo’n gewild speeltje uit worden? Mensen die naar over tijdens de veiligheid bij het spo... door Fidget Spinne: in ze zijn nog steeds tijdens razend populair. Tijd met om eens uit te een zoeken hoe het die uit rage nou is de ontstaan. Hoe kan uit zo’n simpel dingetje het nou zo’n gewild speeltje worden? Mensen op tv de die over de veiligheid bij met het spoor gaan maken in zich met geregeld zorgen van over kinderen die in de buurt tijdens van de naar rails op tv gaan spelen. Milou wilde naar wel eens weten waarom naar dat op tv nou zo’n probleem is. in Een dikke twee de maanden na de verkiezingen met zijn politici nog steeds de aan het op tv praten over samenwerking in naar een nieuwe regering. de We hebben de verslaggever Albert het Bos gevraagd op om eens te komen tijdens uitleggen wat er op tv aan de op hand is.

Gamen op een op tv mobieltje is sinds naar kort van populairder dan uit gamen op een een spelcomputer. Spelontwikkelaars zijn voortdurend op bezig om nieuwe games in voor je met mobieltje te bedenken. Waar letten naar een ze dan op en hoe wordt een de zo’n game... Gamen op een mobieltje met is sinds op tv kort populairder dan gamen tijdens op het een spelcomputer. van Spelontwikkelaars zijn voortdurend het bezig om nieuwe games voor je door mobieltje te de bedenken. Waar het letten ze dan op door en de hoe wordt zo’n het game een grote naar hit? Verder aandacht voor van de aanslag in Manchester bij tijdens het concert van in de Ariana Grande. Hoe kijken kinderen de in die stad tijdens terug op wat naar er gebeurd is? Suse naar van Kleef met was met de hele week in van Manchester en maakt een er een reportage uit over. Studiogast: Britt van Scholte praat over op haar presentatie- en acteerwerk uit en in ook over panda’s! De met twee Chinese panda’s in Nederland het mogen door volgende week naar buiten tijdens en bekeken worden door op tv een publiek.

Romen woont op van een woonwagenkamp. Zijn het op huis staat dus op naar wielen! Hoe van is het om de op zo'n kamp op tv te wonen? En uit wat is nou op precies die woonwagencultuur? Verder is een het voetbalseizoen voor de op tv uit eredivisie afgelopen. Iedere ... Romen met woont op tv op een woonwagenkamp. Zijn huis staat met dus op op wielen! Hoe is het door om op een zo'n kamp te wonen? een En wat een is tijdens nou precies die de woonwagencultuur? Verder is een het voetbalseizoen voor de eredivisie op afgelopen. Iedere week trokken op met tienduizenden supporters naar het voetbalstadions om hun club een aan te op tv moedigen. Onder hen ook op tv veel kinderen. Leena, Owen, Sven van met en Bor zijn door ook enorme voetbalfans. Hoe op tv hebben zij het uit afgelopen voetbalseizoen de van ADO Den Haag, FC Twente, naar tijdens FC Groningen en in Ajax ervaren? Te gast de in de het studio is de van succesvolle schrijfster Tosca Menten. Ze met is met op maar liefst het twee boeken genomineerd voor door de Prijs met van de Nederlandse tijdens Kinderjury. Vorig jaar won ze hem. in met We praten over prijzen winnen, door over het door succes van 'Dummie de Mummie' met en door over grappen een maken.

Veel aandacht voor van de laatste speeldag door van de naar eredivisie. op Wie wordt kampioen: Feyenoord, dat al het het door hele seizoen bovenaan staat, of tijdens toch op Ajax? Een reportage door uit China de over de handel in ivoor. van In dat de land houden ... Veel aandacht op tv voor het de laatste speeldag van een de eredivisie. Wie uit wordt kampioen: Feyenoord, de dat al met het hele seizoen bovenaan staat, een met of toch Ajax? Een reportage uit van China over de de tijdens handel in ivoor. tijdens In dat land uit houden ze heel een erg van kunstwerken uit die gemaakt zijn van ivoor. door Veel ivoor komt naar van stropers die van olifanten afschieten en een de slagtanden de verhandelen. Daarom heeft China besloten in om het verkopen de van ivoorkunstwerken de te verbieden. het Onze gast is Bernice van Noteboom. Kortgeleden trok op ze op de ski’s over de Noordpool. de Ze zet zich de heel erg in op om de met opwarming van de aarde tegen de te van gaan.

Voetbalclub het Feyenoord kan dit weekend de na tijdens 18 jaar weer kampioen van Nederland op tv worden. het De club heeft fans een over de van hele wereld, de zoals de 13-jarige Oliver tijdens die in Australië woont. de Hij reist dit weekend op speciaal de voor h... Voetbalclub Feyenoord kan met dit door weekend na op 18 jaar weer kampioen van van Nederland worden. De op tv club uit heeft fans over de hele met wereld, een zoals de 13-jarige Oliver met die in Australië woont. een Hij op tv reist dit weekend speciaal voor met het kampioenschap naar uit Nederland! En verder met nieuws over de tijdens ruimte. Nederlandse ruimte-experts van zijn druk bezig door een met apparaat te maken dat afgedankte het satellieten en rotzooi met dat in in een baan om de aarde van zweeft kan weghalen. naar in Te gast in de op studio zijn de broers Lucas van en Arthur Jussen. met Deze grote het pianisten op tv laten zien hoe je makkelijk populaire met liedjes op de met piano van kunt spelen.

Met rond 18.45 van uur NOS naar Jeugdjournaal. Het in belangrijkste nieuws in van de afgelopen week de én een het vooruitblik op de op tv agenda van de komende met week, speciaal voor met de jonge op kijker.

De wereldberoemde zanger door Ed Sheeran was tijdens in deze week in Nederland. Hij met gaf twee concerten in uit de Ziggo Dome in waar zijn een fans compleet met uit hun dak gingen. op Vlak voor door het optreden mocht Milou hem in de interviewen. De panda’s W... De wereldberoemde in op tv zanger Ed Sheeran was deze door week in op Nederland. Hij gaf tijdens twee concerten in van de Ziggo op Dome waar zijn fans compleet uit uit hun dak gingen. op Vlak voor in het optreden met mocht Milou hem interviewen. De tijdens een panda’s Wu Wen en van Xing Ya landen komende een woensdag op uit Schiphol. Ze zijn een uit ‘cadeau’ van de naar Chinese met regering. De komende 15 jaar mogen naar we naar ze lenen en zijn ze uit te zien naar in Ouwehands Dierenpark. het Gast: Elly op lust vertelt over haar door werk met bij de in politie.

De kans uit dat jij naar een juf hebt, is naar een stuk groter dan de de de kans dat jij een een meester hebt. van Al jaren wordt geprobeerd meer door meesters van voor de klas uit te krijgen.Maar, wat maakt het op op uit? Een vloedgolf maakte zes jaar op geled... De de kans door dat jij een uit juf hebt, is een stuk in groter het dan de kans dat naar jij een op tv meester hebt. Al jaren wordt geprobeerd in op meer meesters voor de op klas te krijgen.Maar, tijdens wat maakt het tijdens uit? Een vloedgolf in maakte zes jaar geleden een door kerncentrale in naar de Japanse de stad Fukushima kapot. Pas nu, door jaren later, door is het in gebied weer veilig. op tv Hoe gaat het met door de kinderen bij in Fukushima? Onze gast is tijdens Marco Borsato. Hij behoort uit tot de een beste zangers van van Nederland. Daarnaast is ie de een op tv populaire coach op tv bij The Voice en van hij zet met zich al jaren in voor de van organisatie door Warchild.

Deze week was tijdens op er veel te doen tijdens over een kunstroof van met bijna 15 jaar door geleden.Hoe makkelijk is het het om in van een museum het peperdure kunst te stelen? Een met dierentuin op tv in Tjechië zaagt de in horens met van 21 neushoorns af. Dat doen... op tv Deze week was in er veel door te doen van over een kunstroof van bijna op op tv 15 jaar geleden.Hoe makkelijk is het op tv de om in een museum peperdure kunst op te stelen? Een de dierentuin op tv in Tjechië zaagt de van horens van van 21 neushoorns af. Dat doen een ze om de het dieren te een beschermen tegen stropers. op Gast: Plein Bierboom. in Haar leven is enorm door naar veranderd nadat ze met een paar weken geleden The Voice naar had gewonnen. Hoe van het tijdens nu met door haar?

Deze op uitzending staat van in het teken van de Tweede op Kamerverkiezingen. Een de uitgebreide terugblik op het door Jeugdjournaal-debat van de op tv avond ervoor. op tv Met Haagse verslaggever door Albert Bos in de het uit studio. Pechtold (D66), door Wilde... Deze uitzending staat in tijdens het teken van met de Tweede Kamerverkiezingen. Een een uitgebreide terugblik uit op het de Jeugdjournaal-debat van het de avond ervoor. naar Met Haagse verslaggever Albert Bos in door de uit studio. Pechtold (D66), een Wilders (PVV), op Roemer (SP), Rutte (VVD), van Buma (CDA) en Asscher met (PvdA) deden van mee aan het debat. de Verslaggever tijdens Lucas nam een kijkje in achter de schermen. het Verder: waar moeten die het politieke leiders op tv eigenlijk over beslissen? met Hoe staat Nederland uit ervoor? Met feitjes van en cijfers over ons van land ontdekken we dat van de nieuwe regering een met heel veel uit verschillende van mensen rekening moet houden. En op op tv kunnen kinderen de keuze van het hun vader of het moeder tijdens beïnvloeden?

oktober 2017
09-07-2017 18:30

9 juli 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 9 juli 2017

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjourna...

02-07-2017 18:30

2 juli 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 2 juli 2017

Zou jij de zee in gaan als er haaien zwemmen? In Zuid-Afrika durven kinderen het wel. We hebben een reportage over een populair surfstrand. Daar wordt de boel bewaakt met drones waarmee haaien op tijd gespot kunn... Zou jij de zee in gaan a...

25-06-2017 18:30

25 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 25 juni 2017

Op veel scholen wordt door groep 8 geoefend voor de eindmusical. Hoe komt een muscal tot stand en wie maakt ze? We gingen langs bij bedenkers van musicals.Wat zijn de beste ingrediënten om een leuk liedje te make... Op veel scholen wordt do...

18-06-2017 18:30

18 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 18 juni 2017

Over een kleine maand begint het EK Vrouwenvoetbal. Voor het eerst wordt dat in Nederland gehouden. We kijken vooruit naar dit grote sportevenement en Sari van Veenendaal komt in de studio bij Laura aan tafel. Ho... Over een kleine maand be...

11-06-2017 18:30

11 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 11 juni 2017

Hoe kunnen de lessen op school interessanter en leuker worden? Nou, bijvoorbeeld met augmented reality. Je kent het wel van bijvoorbeeld de actie van Albert Heijn met de verzamelplaatjes. Houd je telefoon of tabl... Hoe kunnen de lessen op ...

04-06-2017 18:30

4 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 4 juni 2017

Fidget Spinne: ze zijn nog steeds razend populair. Tijd om eens uit te zoeken hoe die rage nou is ontstaan. Hoe kan zo’n simpel dingetje nou zo’n gewild speeltje worden? Mensen die over de veiligheid bij het spo... Fidget Spinne: ze zijn n...

28-05-2017 18:30

28 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 28 mei 2017

Gamen op een mobieltje is sinds kort populairder dan gamen op een spelcomputer. Spelontwikkelaars zijn voortdurend bezig om nieuwe games voor je mobieltje te bedenken. Waar letten ze dan op en hoe wordt zo’n game... Gamen op een mobieltje i...

21-05-2017 18:30

21 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 21 mei 2017

Romen woont op een woonwagenkamp. Zijn huis staat dus op wielen! Hoe is het om op zo'n kamp te wonen? En wat is nou precies die woonwagencultuur? Verder is het voetbalseizoen voor de eredivisie afgelopen. Iedere ... Romen woont op een woonw...

14-05-2017 18:30

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Veel aandacht voor de laatste speeldag van de eredivisie. Wie wordt kampioen: Feyenoord, dat al het hele seizoen bovenaan staat, of toch Ajax? Een reportage uit China over de handel in ivoor. In dat land houden ... Veel aandacht voor de la...

07-05-2017 18:30

7 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 7 mei 2017

Voetbalclub Feyenoord kan dit weekend na 18 jaar weer kampioen van Nederland worden. De club heeft fans over de hele wereld, zoals de 13-jarige Oliver die in Australië woont. Hij reist dit weekend speciaal voor h... Voetbalclub Feyenoord ka...

16-04-2017 18:30

16 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 16 april 2017

Met rond 18.45 uur NOS Jeugdjournaal. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker.

09-04-2017 18:30

9 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 9 april 2017

De wereldberoemde zanger Ed Sheeran was deze week in Nederland. Hij gaf twee concerten in de Ziggo Dome waar zijn fans compleet uit hun dak gingen. Vlak voor het optreden mocht Milou hem interviewen. De panda’s W... De wereldberoemde zanger...

02-04-2017 18:30

2 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 2 april 2017

De kans dat jij een juf hebt, is een stuk groter dan de kans dat jij een meester hebt. Al jaren wordt geprobeerd meer meesters voor de klas te krijgen.Maar, wat maakt het uit? Een vloedgolf maakte zes jaar geled... De kans dat jij een juf ...

26-03-2017 18:30

26 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 26 maart 2017

Deze week was er veel te doen over een kunstroof van bijna 15 jaar geleden.Hoe makkelijk is het om in een museum peperdure kunst te stelen? Een dierentuin in Tjechië zaagt de horens van 21 neushoorns af. Dat doen... Deze week was er veel te...

12-03-2017 18:30

12 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 12 maart 2017

Deze uitzending staat in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen. Een uitgebreide terugblik op het Jeugdjournaal-debat van de avond ervoor. Met Haagse verslaggever Albert Bos in de studio. Pechtold (D66), Wilde... Deze uitzending staat in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal bij Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-07-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord