Programma gemist?

Zou in jij de zee in gaan de als er het haaien tijdens zwemmen? In Zuid-Afrika durven door kinderen het de wel. We hebben een reportage over het een populair surfstrand. het Daar wordt de op boel bewaakt naar met door drones waarmee haaien op naar tijd gespot door kunn... Zou jij de zee in op op gaan als er haaien zwemmen? In van Zuid-Afrika durven kinderen met op tv het wel. We tijdens hebben een reportage over op een populair surfstrand. Daar wordt het naar de boel bewaakt met met drones waarmee haaien op naar tijd gespot kunnen worden. in Het is het uit ‘Blockbuster-seizoen’. met Blockbusters zijn grote films die van naar heel veel publiek naar op de bioscoop moeten trekken. Waarom tijdens tijdens brengen ze deze films altijd op tv in de naar zomer uit? met In de studio komt tijdens Tania Kross in onder meer vertellen over hoe opera in leuker kan de worden voor tijdens kinderen, waarom muziek belangrijk is tijdens en over naar een glas breken met met je uit stem.

Op in veel scholen wordt door van groep het 8 geoefend voor de van eindmusical. Hoe komt een door muscal met tot stand en wie met maakt ze? We uit gingen langs een bij bedenkers van musicals.Wat de zijn de op beste ingrediënten om een leuk van liedje te make... Op van veel een scholen wordt door groep uit 8 geoefend voor door de eindmusical. in Hoe komt een muscal tot een stand en wie naar maakt ze? We op gingen langs op bij bedenkers van van musicals.Wat zijn uit de beste ingrediënten in om een op leuk liedje te maken? Code in oranje, code rood: het is op warm en tijdens droog in met Nederland dus het wordt er gewaarschuwd voor natuurbranden. Er een zijn allerlei maatregelen in om te zorgen op tv dat er het geen grote tijdens bos- of in heibrand komt in Nederland. met Onze gast is Rico Verhoeven, de met de beste kickbokser ter op tv wereld.

Over op een kleine maand begint op tv het EK op Vrouwenvoetbal. Voor het eerst met wordt dat tijdens in Nederland gehouden. We kijken in vooruit naar dit van grote sportevenement en de Sari van Veenendaal in komt naar in de het studio bij Laura aan tafel. de Ho... Over een kleine door maand begint op het een EK Vrouwenvoetbal. Voor een het eerst wordt dat in naar Nederland gehouden. tijdens We kijken op tv vooruit naar dit op grote sportevenement en Sari op tv van Veenendaal komt in in de studio de bij Laura aan in tafel. Hoe veilig of onveilig de zijn kermisattracties? uit Hoe zit het de met het die regels en hoe uit kan het met dat er af naar en toe toch in een ongeluk gebeurt? Een T. tijdens Rex met veren. met Wetenschappers ontdekken steeds op tv meer in over dinosaurussen die in naar de prehistorie over de wereld uit liepen. Wat op weten we allemaal zeker, op tv en met wat is in nog onduidelijk over de dieren uit door die op tv tijd?

Hoe kunnen met de lessen op school met een interessanter en leuker worden? Nou, op bijvoorbeeld met augmented het reality. Je in kent het de wel van bijvoorbeeld de uit actie van met Albert Heijn met de verzamelplaatjes. op Houd je op tv telefoon of het tabl... Hoe kunnen de lessen op op tv school interessanter en het leuker worden? Nou, op op tv bijvoorbeeld met augmented uit reality. Je kent het van wel van bijvoorbeeld de actie uit van op tv Albert Heijn met de met verzamelplaatjes. de Houd je telefoon of in tablet voor zo’n plaatje en het er verschijnen in door eens tijdens driedimensionale afbeelding op het op tv scherm. Ook bedrijven het die schoolboeken maken van zijn volop aan het met experimenteren met deze tijdens techniek. Hoe een ver zijn ze al van en wanneer door kun je augmented door reality door in de klas verwachten? Deze week op was de vermissing door en de vondst van tijdens twee meisjes een volop in het op nieuws. Wat tijdens doet de politie het allemaal om zo’n zaak op op tv te de lossen? Gast: Annegien de Schilling vertelt over haar van 850.000 in volgers op Instagram naar die ze wekelijks verrast met met de meest bijzondere op foto’s.

Fidget Spinne: naar ze het zijn nog steeds razend op populair. Tijd om naar eens uit te zoeken in hoe die rage in nou de is ontstaan. Hoe kan door zo’n simpel dingetje uit nou zo’n gewild speeltje worden? tijdens Mensen op tv die over de veiligheid op tv bij het spo... Fidget op Spinne: ze op tv zijn nog steeds razend een populair. Tijd om met eens tijdens uit te zoeken hoe die het rage het nou is ontstaan. Hoe kan het zo’n simpel dingetje het nou uit zo’n gewild speeltje worden? Mensen tijdens die uit over de van veiligheid bij het spoor gaan maken door zich geregeld een zorgen in over kinderen die in de buurt met van de rails in de gaan spelen. Milou van wilde wel eens weten waarom door dat nou zo’n in probleem is. Een tijdens dikke een twee maanden na met de verkiezingen zijn politici nog steeds tijdens aan op tv het praten over in samenwerking in een met nieuwe regering. We door hebben verslaggever Albert Bos op gevraagd om eens te op komen uitleggen wat op tv er aan in de hand naar is.

Gamen op in een van mobieltje is sinds kort populairder dan op tv gamen de op een spelcomputer. Spelontwikkelaars naar zijn voortdurend bezig door om nieuwe games voor uit het je mobieltje te in bedenken. Waar letten uit ze dan op en de hoe wordt zo’n met game... Gamen op tijdens een mobieltje is sinds kort een populairder naar dan gamen op een tijdens spelcomputer. met Spelontwikkelaars zijn voortdurend bezig naar om nieuwe games voor je tijdens mobieltje te bedenken. naar Waar door letten ze de dan op en naar hoe wordt zo’n game een grote het hit? Verder aandacht de voor de aanslag met op in Manchester bij uit het concert van Ariana de Grande. Hoe kijken het kinderen in die stad terug in op wat een er gebeurd is? Suse op tv de van Kleef was naar de hele week in Manchester naar en maakt er een uit reportage over. Studiogast: met Britt uit Scholte praat tijdens over haar presentatie- naar en acteerwerk en ook over op tv panda’s! op tv De twee Chinese tijdens panda’s in Nederland mogen volgende door week naar buiten tijdens en een bekeken worden door met publiek.

Romen een woont op een woonwagenkamp. uit Zijn huis staat het dus een op wielen! Hoe is in het om op zo'n kamp uit te wonen? het En wat met is nou precies naar die woonwagencultuur? Verder is het de voetbalseizoen voor op de eredivisie uit afgelopen. Iedere ... Romen een woont op een woonwagenkamp. de Zijn huis uit staat dus op wielen! met Hoe op tv is het om op zo'n een kamp te uit wonen? En wat is op het nou precies die op woonwagencultuur? Verder is het voetbalseizoen voor van de eredivisie afgelopen. door Iedere uit week trokken tienduizenden supporters tijdens naar op voetbalstadions om hun club naar aan te van moedigen. Onder hen ook veel het kinderen. Leena, Owen, de Sven en Bor uit zijn ook naar enorme voetbalfans. naar Hoe hebben zij in het afgelopen voetbalseizoen van ADO Den op Haag, op FC Twente, FC Groningen en door Ajax ervaren? Te het gast het in de op studio is de in succesvolle schrijfster Tosca Menten. Ze is op met een maar liefst twee door boeken genomineerd uit voor de Prijs van de Nederlandse in Kinderjury. tijdens Vorig jaar won door ze hem. We met praten over prijzen tijdens winnen, over het succes van van 'Dummie de Mummie' op en over grappen uit de maken.

Veel op tv aandacht voor van de laatste speeldag met van de eredivisie. Wie uit wordt kampioen: Feyenoord, dat al de het het hele seizoen bovenaan staat, het of toch Ajax? Een met reportage door uit China over de op tv handel van in ivoor. In dat land houden met ... Veel aandacht door uit voor de laatste uit speeldag van de eredivisie. Wie wordt een op tv kampioen: Feyenoord, dat al het hele een seizoen bovenaan staat, op tv tijdens of toch Ajax? Een reportage uit naar China over de met handel in het ivoor. In van dat land houden ze heel naar erg van van kunstwerken het die gemaakt zijn een van ivoor. Veel ivoor komt van op tv stropers in die olifanten afschieten en op de op slagtanden verhandelen. Daarom heeft China besloten in om het verkopen in van tijdens ivoorkunstwerken te verbieden. Onze gast met is naar Bernice Noteboom. Kortgeleden op trok ze op ski’s met over de Noordpool. tijdens Ze zet zich het heel erg in in om tijdens de opwarming van de een aarde tegen te de gaan.

Voetbalclub tijdens Feyenoord kan dit weekend na door 18 jaar weer op op tv kampioen van Nederland worden. naar De club heeft in fans over de de hele wereld, op zoals de 13-jarige Oliver die op tv in Australië naar woont. Hij reist de dit weekend speciaal tijdens voor h... Voetbalclub tijdens Feyenoord kan dit weekend na naar de 18 jaar weer kampioen op van Nederland in worden. De club heeft fans over op de hele wereld, de zoals de 13-jarige van Oliver die met in Australië woont. Hij het reist dit weekend van speciaal voor uit het kampioenschap naar in Nederland! En verder een nieuws over het de ruimte. Nederlandse ruimte-experts van zijn uit druk bezig een apparaat te het maken dat afgedankte satellieten de op tv en rotzooi dat in een baan in om de op aarde zweeft kan de weghalen. de Te gast in de door studio zijn de broers in Lucas de en Arthur Jussen. Deze grote het pianisten laten zien hoe op tv je makkelijk populaire van liedjes op de van piano kunt de spelen.

Met met rond 18.45 uur NOS in Jeugdjournaal. Het belangrijkste uit nieuws van tijdens de afgelopen week én een op vooruitblik op met de agenda van uit de komende week, speciaal van voor de jonge van van kijker.

De naar wereldberoemde zanger Ed naar Sheeran was deze week in van door Nederland. Hij gaf twee concerten in naar op tv de Ziggo Dome waar tijdens zijn fans tijdens compleet uit hun uit dak gingen. Vlak een voor het optreden mocht tijdens Milou hem tijdens interviewen. De panda’s W... De tijdens wereldberoemde de zanger Ed Sheeran was met deze week in met Nederland. Hij gaf twee in concerten in naar de Ziggo Dome waar met zijn fans compleet in uit hun dak uit gingen. Vlak uit voor het door optreden mocht Milou hem interviewen. De in panda’s naar Wu Wen en Xing Ya van landen door komende woensdag op Schiphol. de Ze zijn uit een ‘cadeau’ van naar de Chinese tijdens regering. De komende 15 jaar op mogen de we ze lenen en zijn op tv ze naar te zien in Ouwehands Dierenpark. in Gast: Elly lust uit vertelt op tv over haar werk bij de met uit politie.

De door kans dat tijdens jij een juf hebt, is een een stuk door groter dan een de kans dat jij een meester op tv in hebt. Al jaren het wordt geprobeerd meer meesters voor de in klas te de krijgen.Maar, wat een maakt het de uit? Een vloedgolf maakte zes naar jaar geled... van De kans dat in jij een juf hebt, is door een stuk groter op dan door de kans dat jij op tv een meester hebt. Al een jaren van wordt geprobeerd meer op tv meesters voor de naar klas te krijgen.Maar, met wat maakt het uit? door Een vloedgolf maakte in zes jaar een geleden een kerncentrale in de het Japanse stad uit Fukushima van kapot. Pas nu, jaren later, is door het het gebied weer veilig. Hoe gaat een het met op de het kinderen bij Fukushima? Onze gast is Marco met Borsato. door Hij behoort de tot de beste op tv zangers van Nederland. Daarnaast is door ie in een populaire coach bij The Voice het van en hij zet uit zich al jaren in voor de van organisatie met Warchild.

Deze week was tijdens er veel te uit doen over een op tv een kunstroof van bijna 15 uit jaar geleden.Hoe een makkelijk is het door om in een op tv museum peperdure kunst te stelen? tijdens Een dierentuin de in Tjechië zaagt een de horens van 21 van neushoorns af. Dat doen... uit van Deze week was er door veel te doen door over een kunstroof op van bijna 15 jaar tijdens geleden.Hoe makkelijk tijdens is het om in een de museum peperdure tijdens kunst te door stelen? Een in dierentuin in Tjechië zaagt de horens de van 21 neushoorns uit af. van Dat doen ze om met de dieren tijdens te beschermen tegen stropers. op tv Gast: Plein Bierboom. Haar op leven is enorm het op veranderd nadat ze een het paar weken geleden in The Voice in had gewonnen. Hoe het uit nu met naar haar?

Deze door uitzending staat met in het teken van de tijdens Tweede Kamerverkiezingen. het Een uitgebreide terugblik op het naar in Jeugdjournaal-debat van de avond ervoor. het Met Haagse verslaggever Albert op op Bos in de van studio. Pechtold (D66), naar Wilde... Deze uitzending van staat in het teken van de door Tweede Kamerverkiezingen. met Een uitgebreide terugblik op een het door Jeugdjournaal-debat van tijdens de avond ervoor. Met Haagse verslaggever de Albert Bos in door de de studio. Pechtold het (D66), Wilders (PVV), Roemer op tv (SP), Rutte op tv (VVD), Buma (CDA) en Asscher uit (PvdA) deden mee aan op tv het uit debat. Verslaggever Lucas nam een uit kijkje achter in de schermen. door Verder: waar moeten tijdens die politieke leiders eigenlijk op tv over beslissen? Hoe staat tijdens Nederland de ervoor? Met feitjes naar en cijfers over ons in land door ontdekken we dat de nieuwe naar regering met heel van veel verschillende mensen rekening met van moet houden. En kunnen kinderen de op keuze van hun tijdens vader of een moeder op beïnvloeden?

mei 2018
09-07-2017 18:30

9 juli 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 9 juli 2017

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjourna...

02-07-2017 18:30

2 juli 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 2 juli 2017

Zou jij de zee in gaan als er haaien zwemmen? In Zuid-Afrika durven kinderen het wel. We hebben een reportage over een populair surfstrand. Daar wordt de boel bewaakt met drones waarmee haaien op tijd gespot kunn... Zou jij de zee in gaan a...

25-06-2017 18:30

25 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 25 juni 2017

Op veel scholen wordt door groep 8 geoefend voor de eindmusical. Hoe komt een muscal tot stand en wie maakt ze? We gingen langs bij bedenkers van musicals.Wat zijn de beste ingrediënten om een leuk liedje te make... Op veel scholen wordt do...

18-06-2017 18:30

18 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 18 juni 2017

Over een kleine maand begint het EK Vrouwenvoetbal. Voor het eerst wordt dat in Nederland gehouden. We kijken vooruit naar dit grote sportevenement en Sari van Veenendaal komt in de studio bij Laura aan tafel. Ho... Over een kleine maand be...

11-06-2017 18:30

11 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 11 juni 2017

Hoe kunnen de lessen op school interessanter en leuker worden? Nou, bijvoorbeeld met augmented reality. Je kent het wel van bijvoorbeeld de actie van Albert Heijn met de verzamelplaatjes. Houd je telefoon of tabl... Hoe kunnen de lessen op ...

04-06-2017 18:30

4 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 4 juni 2017

Fidget Spinne: ze zijn nog steeds razend populair. Tijd om eens uit te zoeken hoe die rage nou is ontstaan. Hoe kan zo’n simpel dingetje nou zo’n gewild speeltje worden? Mensen die over de veiligheid bij het spo... Fidget Spinne: ze zijn n...

28-05-2017 18:30

28 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 28 mei 2017

Gamen op een mobieltje is sinds kort populairder dan gamen op een spelcomputer. Spelontwikkelaars zijn voortdurend bezig om nieuwe games voor je mobieltje te bedenken. Waar letten ze dan op en hoe wordt zo’n game... Gamen op een mobieltje i...

21-05-2017 18:30

21 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 21 mei 2017

Romen woont op een woonwagenkamp. Zijn huis staat dus op wielen! Hoe is het om op zo'n kamp te wonen? En wat is nou precies die woonwagencultuur? Verder is het voetbalseizoen voor de eredivisie afgelopen. Iedere ... Romen woont op een woonw...

14-05-2017 18:30

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Veel aandacht voor de laatste speeldag van de eredivisie. Wie wordt kampioen: Feyenoord, dat al het hele seizoen bovenaan staat, of toch Ajax? Een reportage uit China over de handel in ivoor. In dat land houden ... Veel aandacht voor de la...

07-05-2017 18:30

7 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 7 mei 2017

Voetbalclub Feyenoord kan dit weekend na 18 jaar weer kampioen van Nederland worden. De club heeft fans over de hele wereld, zoals de 13-jarige Oliver die in Australië woont. Hij reist dit weekend speciaal voor h... Voetbalclub Feyenoord ka...

16-04-2017 18:30

16 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 16 april 2017

Met rond 18.45 uur NOS Jeugdjournaal. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker.

09-04-2017 18:30

9 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 9 april 2017

De wereldberoemde zanger Ed Sheeran was deze week in Nederland. Hij gaf twee concerten in de Ziggo Dome waar zijn fans compleet uit hun dak gingen. Vlak voor het optreden mocht Milou hem interviewen. De panda’s W... De wereldberoemde zanger...

02-04-2017 18:30

2 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 2 april 2017

De kans dat jij een juf hebt, is een stuk groter dan de kans dat jij een meester hebt. Al jaren wordt geprobeerd meer meesters voor de klas te krijgen.Maar, wat maakt het uit? Een vloedgolf maakte zes jaar geled... De kans dat jij een juf ...

26-03-2017 18:30

26 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 26 maart 2017

Deze week was er veel te doen over een kunstroof van bijna 15 jaar geleden.Hoe makkelijk is het om in een museum peperdure kunst te stelen? Een dierentuin in Tjechië zaagt de horens van 21 neushoorns af. Dat doen... Deze week was er veel te...

12-03-2017 18:30

12 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 12 maart 2017

Deze uitzending staat in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen. Een uitgebreide terugblik op het Jeugdjournaal-debat van de avond ervoor. Met Haagse verslaggever Albert Bos in de studio. Pechtold (D66), Wilde... Deze uitzending staat in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal bij Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-07-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord