Programma gemist?

Zou op jij de een zee in gaan in als er haaien zwemmen? op In Zuid-Afrika met durven kinderen het wel. We de hebben op een reportage over de een populair surfstrand. Daar met wordt de boel bewaakt met in drones tijdens waarmee haaien op tijd op gespot kunn... Zou jij uit de zee in naar gaan als er in van haaien zwemmen? In op tv Zuid-Afrika durven kinderen het tijdens wel. We hebben een reportage in over een een populair surfstrand. naar Daar wordt de boel op tv bewaakt op tv met drones waarmee haaien op in tijd gespot kunnen op worden. Het is het een van ‘Blockbuster-seizoen’. Blockbusters zijn uit grote films die op heel veel publiek naar de op bioscoop uit moeten trekken. Waarom brengen ze door deze in films altijd in de een zomer uit? de In de studio komt Tania tijdens Kross onder tijdens meer vertellen over hoe in opera leuker het kan worden voor door kinderen, waarom muziek belangrijk is het het en over een glas breken op tv met je naar stem.

Op veel scholen met op wordt door groep 8 geoefend voor de de eindmusical. naar Hoe komt een muscal naar tot uit stand en wie met maakt ze? naar We gingen langs door bij bedenkers van musicals.Wat in zijn de beste ingrediënten uit om een tijdens leuk liedje van te make... Op naar veel scholen wordt tijdens door groep 8 op tv geoefend voor de eindmusical. uit Hoe komt een naar muscal tot stand de en wie maakt ze? We van een gingen langs bij bedenkers van tijdens musicals.Wat zijn de beste het ingrediënten op om een uit leuk liedje te in maken? Code oranje, code door rood: het is warm en van droog tijdens in Nederland dus wordt er door gewaarschuwd voor natuurbranden. Er in zijn allerlei maatregelen het met om te zorgen dat er op tv geen een grote bos- of heibrand komt door in Nederland. Onze door gast is Rico Verhoeven, op de beste kickbokser door de ter wereld.

Over een kleine een maand uit begint het EK op tv Vrouwenvoetbal. Voor het uit eerst wordt dat in het Nederland gehouden. We kijken op met vooruit naar dit grote sportevenement met en Sari van Veenendaal de komt het in de uit studio bij Laura aan van tafel. Ho... Over een tijdens kleine maand een begint het EK Vrouwenvoetbal. op Voor het van eerst wordt een dat in Nederland door gehouden. We kijken vooruit naar op dit grote het sportevenement en op tv Sari van Veenendaal komt een in de van studio bij Laura aan tafel. Hoe met veilig of onveilig de zijn kermisattracties? in Hoe zit het met met die regels in en hoe kan het met dat er af op tv en toe van toch een ongeluk gebeurt? het Een een T. Rex met veren. met Wetenschappers ontdekken van steeds meer over dinosaurussen in die in een de prehistorie over de wereld in van liepen. Wat weten we allemaal zeker, van en wat in is door nog onduidelijk over de de dieren uit die de tijd?

Hoe kunnen de van lessen op school door interessanter uit en leuker worden? in Nou, bijvoorbeeld met augmented reality. uit een Je kent het op tv wel van bijvoorbeeld door de actie van Albert Heijn de met de verzamelplaatjes. Houd de je telefoon of uit tabl... uit Hoe kunnen de lessen op op op tv school interessanter en leuker met worden? Nou, bijvoorbeeld op met augmented reality. Je kent een het wel van tijdens bijvoorbeeld de actie in uit van Albert Heijn in met de verzamelplaatjes. Houd je op telefoon of met tablet voor uit zo’n plaatje en er de verschijnen in eens driedimensionale in afbeelding met op het scherm. Ook bedrijven die door een schoolboeken maken zijn volop aan op tv het experimenteren met deze het techniek. uit Hoe ver zijn ze al de en wanneer kun het je augmented van reality op in de klas verwachten? Deze week was op tv de vermissing en met de vondst van een twee meisjes het volop een in het nieuws. Wat doet door de met politie allemaal om zo’n van zaak op te het lossen? Gast: Annegien de Schilling vertelt over haar het 850.000 volgers tijdens op Instagram die het ze wekelijks verrast met de door naar meest bijzondere foto’s.

Fidget van Spinne: ze zijn het nog steeds razend populair. Tijd een een om eens uit te zoeken hoe met die rage tijdens nou het is ontstaan. Hoe kan zo’n simpel tijdens van dingetje nou zo’n gewild speeltje tijdens worden? Mensen die uit over de van veiligheid bij het spo... met Fidget in Spinne: ze zijn nog steeds door razend populair. Tijd het om eens uit te op zoeken hoe die tijdens rage een nou is ontstaan. de Hoe kan een zo’n simpel dingetje nou zo’n in gewild in speeltje worden? Mensen naar die over de veiligheid tijdens bij het spoor gaan tijdens maken zich geregeld zorgen tijdens over kinderen die een met in de buurt van op tv de rails gaan spelen. uit Milou wilde wel naar eens weten waarom in dat door nou zo’n probleem in is. Een dikke twee in maanden na het de verkiezingen zijn politici nog steeds uit aan in het praten over samenwerking in uit een uit nieuwe regering. We de hebben verslaggever Albert op tv Bos gevraagd om eens door te komen uitleggen wat met er op aan de hand de is.

Gamen op naar een in mobieltje is sinds de kort populairder dan gamen op met een spelcomputer. Spelontwikkelaars het zijn voortdurend bezig om van nieuwe games voor de je mobieltje door te uit bedenken. Waar letten ze dan op uit en hoe wordt tijdens naar zo’n game... Gamen op een mobieltje het is sinds kort tijdens het populairder dan gamen op een spelcomputer. naar Spelontwikkelaars naar zijn voortdurend op tv bezig om nieuwe games voor je in in mobieltje te bedenken. Waar letten ze uit dan in op en hoe een wordt zo’n op tv game een grote hit? Verder door aandacht voor de naar aanslag op in Manchester bij het concert van met het Ariana Grande. Hoe kijken kinderen in tijdens die het stad terug op wat er tijdens tijdens gebeurd is? Suse het van Kleef was de hele op tv week in Manchester en de maakt er een tijdens reportage over. Studiogast: in Britt Scholte in praat de over haar presentatie- en acteerwerk en de ook over panda’s! uit het De twee Chinese panda’s in Nederland door door mogen volgende week naar op buiten en bekeken worden door van op publiek.

Romen door woont op een tijdens woonwagenkamp. Zijn met huis staat dus op wielen! Hoe op tv is het om op op door zo'n kamp te wonen? En uit uit wat is nou het precies die woonwagencultuur? Verder is met het voetbalseizoen voor met de eredivisie afgelopen. Iedere naar tijdens ... Romen woont op een woonwagenkamp. in een Zijn huis staat tijdens dus op wielen! Hoe is het naar om op in zo'n in kamp te wonen? En in wat is nou precies tijdens die woonwagencultuur? het Verder is het voetbalseizoen uit voor de eredivisie een afgelopen. Iedere op tv week trokken tienduizenden tijdens supporters naar voetbalstadions door om hun club aan te in moedigen. Onder hen van ook veel kinderen. de op Leena, Owen, Sven de en Bor zijn ook enorme voetbalfans. met het Hoe hebben zij het de afgelopen voetbalseizoen van de ADO Den Haag, FC het Twente, FC Groningen en in Ajax ervaren? op tv Te met gast in de studio van is de een succesvolle schrijfster Tosca Menten. uit Ze is met door maar liefst twee boeken uit genomineerd voor een de Prijs naar van de Nederlandse op tv Kinderjury. Vorig jaar won ze op tv hem. We praten een over prijzen winnen, op over het uit succes van 'Dummie het de Mummie' en over door grappen van maken.

Veel aandacht het voor een de laatste speeldag van de naar eredivisie. Wie wordt de kampioen: Feyenoord, dat op tv al het hele seizoen de bovenaan met staat, of toch Ajax? uit Een reportage uit China de over de handel door een in ivoor. In dat het land houden ... Veel aandacht van naar voor de laatste speeldag van uit de eredivisie. Wie met wordt kampioen: Feyenoord, naar dat al op tv het hele seizoen bovenaan staat, in of toch Ajax? naar door Een reportage uit China de over de handel in ivoor. een In dat op tv land van houden ze heel uit erg van kunstwerken die gemaakt uit zijn van ivoor. Veel naar de ivoor komt van tijdens stropers die olifanten afschieten de en de in slagtanden verhandelen. Daarom heeft China een besloten om het verkopen uit van ivoorkunstwerken te uit verbieden. door Onze gast is Bernice Noteboom. tijdens Kortgeleden trok tijdens ze op het ski’s over door de Noordpool. Ze zet zich uit heel erg in om het de met opwarming van de met aarde tegen te door gaan.

Voetbalclub Feyenoord van kan dit weekend naar na 18 jaar van weer kampioen van op Nederland worden. De club een het heeft fans over de hele wereld, een zoals met de 13-jarige door Oliver die in Australië woont. de Hij reist dit naar weekend speciaal voor h... van Voetbalclub Feyenoord kan op tv dit weekend na de uit 18 jaar weer kampioen van op tv Nederland worden. op De club door heeft fans over de hele wereld, naar zoals de uit 13-jarige Oliver die in uit Australië woont. het Hij reist dit op tv weekend door speciaal voor het het kampioenschap naar Nederland! door En verder nieuws over de van ruimte. van Nederlandse ruimte-experts zijn druk van bezig een apparaat te de maken dat op tv afgedankte satellieten en rotzooi de dat in in een baan om de aarde naar op tv zweeft kan weghalen. van Te gast in de studio zijn naar de broers de Lucas op tv en Arthur Jussen. Deze met grote pianisten laten zien op tv hoe je makkelijk populaire een liedjes in op de piano van kunt spelen.

Met van rond 18.45 uur NOS op tv Jeugdjournaal. Het belangrijkste nieuws van van de afgelopen een week op tv én een vooruitblik op de uit agenda het van de van komende week, speciaal voor in de jonge de kijker.

De naar wereldberoemde zanger Ed Sheeran naar was deze week in van Nederland. Hij door gaf twee concerten in op tv de Ziggo Dome tijdens waar zijn op fans op tv compleet uit hun dak met gingen. Vlak voor het van optreden mocht Milou van hem de interviewen. De panda’s W... De wereldberoemde uit zanger op Ed Sheeran tijdens was deze week van in Nederland. Hij met gaf twee concerten met in de Ziggo Dome de waar zijn fans een compleet uit hun dak op tv gingen. Vlak voor door het met optreden mocht Milou hem interviewen. De naar de panda’s Wu Wen en Xing Ya naar landen komende naar woensdag op uit Schiphol. Ze zijn een naar ‘cadeau’ van de Chinese uit regering. De een komende 15 jaar op tv mogen we een ze lenen en van zijn ze van te zien in Ouwehands door Dierenpark. Gast: tijdens Elly lust vertelt over haar door werk bij het de de politie.

De kans naar dat uit jij een juf met hebt, is een stuk groter op dan de met kans dat van jij een meester hebt. het Al jaren tijdens wordt geprobeerd meer meesters voor de met klas het te krijgen.Maar, wat maakt het uit uit? naar Een vloedgolf het maakte zes jaar geled... De de kans dat jij op een op tv juf hebt, is een met stuk groter dan van de kans dat jij de een tijdens meester hebt. Al jaren wordt geprobeerd door meer op meesters voor de klas naar te uit krijgen.Maar, wat maakt in het uit? Een op tv vloedgolf maakte zes jaar geleden tijdens een kerncentrale op in de Japanse stad de Fukushima kapot. door Pas nu, op jaren later, is het gebied het weer veilig. Hoe gaat op tv het met van de kinderen bij op Fukushima? Onze gast is Marco een Borsato. Hij behoort in tot de beste een met zangers van Nederland. Daarnaast is ie op tv een populaire coach in bij The uit Voice en hij uit zet zich al van jaren in voor door de organisatie het Warchild.

Deze met week was er veel tijdens te doen over een een kunstroof van de bijna 15 het jaar geleden.Hoe makkelijk in is het om de in een museum peperdure op tv kunst te stelen? tijdens Een dierentuin in de Tjechië zaagt de horens met van 21 tijdens neushoorns het af. Dat doen... Deze week het was er veel te het op doen over een kunstroof op van bijna 15 tijdens jaar geleden.Hoe makkelijk is met het uit om in een museum peperdure in kunst het te stelen? Een dierentuin in Tjechië naar zaagt de horens van naar van 21 neushoorns af. in Dat doen ze om in de dieren te beschermen de tegen stropers. een Gast: Plein de Bierboom. Haar leven op is enorm de veranderd nadat ze uit een paar weken in geleden The Voice had gewonnen. Hoe van in het nu met een haar?

Deze tijdens uitzending staat in in het teken van met de Tweede Kamerverkiezingen. met Een uitgebreide terugblik op het uit Jeugdjournaal-debat van tijdens de op tv avond ervoor. Met uit Haagse verslaggever Albert Bos in tijdens de met studio. Pechtold (D66), Wilde... Deze op uitzending door staat in het teken van het de Tweede Kamerverkiezingen. van Een de uitgebreide terugblik op tijdens het Jeugdjournaal-debat van de avond ervoor. van het Met Haagse verslaggever Albert Bos in op de studio. Pechtold op tv het (D66), Wilders (PVV), Roemer op tv (SP), Rutte een (VVD), Buma (CDA) en Asscher door (PvdA) een deden mee aan een het debat. Verslaggever Lucas op tv nam een door kijkje achter de schermen. Verder: waar op tv moeten op die politieke leiders naar eigenlijk over naar beslissen? Hoe staat in Nederland ervoor? Met feitjes van en cijfers over naar ons land ontdekken op tv we dat de naar nieuwe regering met heel op veel verschillende mensen rekening tijdens de moet houden. En kunnen de kinderen de keuze van het hun vader of met moeder de beïnvloeden?

januari 2020
09-07-2017 18:30

9 juli 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 9 juli 2017

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjourna...

02-07-2017 18:30

2 juli 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 2 juli 2017

Zou jij de zee in gaan als er haaien zwemmen? In Zuid-Afrika durven kinderen het wel. We hebben een reportage over een populair surfstrand. Daar wordt de boel bewaakt met drones waarmee haaien op tijd gespot kunn... Zou jij de zee in gaan a...

25-06-2017 18:30

25 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 25 juni 2017

Op veel scholen wordt door groep 8 geoefend voor de eindmusical. Hoe komt een muscal tot stand en wie maakt ze? We gingen langs bij bedenkers van musicals.Wat zijn de beste ingrediënten om een leuk liedje te make... Op veel scholen wordt do...

18-06-2017 18:30

18 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 18 juni 2017

Over een kleine maand begint het EK Vrouwenvoetbal. Voor het eerst wordt dat in Nederland gehouden. We kijken vooruit naar dit grote sportevenement en Sari van Veenendaal komt in de studio bij Laura aan tafel. Ho... Over een kleine maand be...

11-06-2017 18:30

11 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 11 juni 2017

Hoe kunnen de lessen op school interessanter en leuker worden? Nou, bijvoorbeeld met augmented reality. Je kent het wel van bijvoorbeeld de actie van Albert Heijn met de verzamelplaatjes. Houd je telefoon of tabl... Hoe kunnen de lessen op ...

04-06-2017 18:30

4 juni 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 4 juni 2017

Fidget Spinne: ze zijn nog steeds razend populair. Tijd om eens uit te zoeken hoe die rage nou is ontstaan. Hoe kan zo’n simpel dingetje nou zo’n gewild speeltje worden? Mensen die over de veiligheid bij het spo... Fidget Spinne: ze zijn n...

28-05-2017 18:30

28 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 28 mei 2017

Gamen op een mobieltje is sinds kort populairder dan gamen op een spelcomputer. Spelontwikkelaars zijn voortdurend bezig om nieuwe games voor je mobieltje te bedenken. Waar letten ze dan op en hoe wordt zo’n game... Gamen op een mobieltje i...

21-05-2017 18:30

21 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 21 mei 2017

Romen woont op een woonwagenkamp. Zijn huis staat dus op wielen! Hoe is het om op zo'n kamp te wonen? En wat is nou precies die woonwagencultuur? Verder is het voetbalseizoen voor de eredivisie afgelopen. Iedere ... Romen woont op een woonw...

14-05-2017 18:30

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal

Veel aandacht voor de laatste speeldag van de eredivisie. Wie wordt kampioen: Feyenoord, dat al het hele seizoen bovenaan staat, of toch Ajax? Een reportage uit China over de handel in ivoor. In dat land houden ... Veel aandacht voor de la...

07-05-2017 18:30

7 mei 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 7 mei 2017

Voetbalclub Feyenoord kan dit weekend na 18 jaar weer kampioen van Nederland worden. De club heeft fans over de hele wereld, zoals de 13-jarige Oliver die in Australië woont. Hij reist dit weekend speciaal voor h... Voetbalclub Feyenoord ka...

16-04-2017 18:30

16 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 16 april 2017

Met rond 18.45 uur NOS Jeugdjournaal. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker.

09-04-2017 18:30

9 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 9 april 2017

De wereldberoemde zanger Ed Sheeran was deze week in Nederland. Hij gaf twee concerten in de Ziggo Dome waar zijn fans compleet uit hun dak gingen. Vlak voor het optreden mocht Milou hem interviewen. De panda’s W... De wereldberoemde zanger...

02-04-2017 18:30

2 april 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 2 april 2017

De kans dat jij een juf hebt, is een stuk groter dan de kans dat jij een meester hebt. Al jaren wordt geprobeerd meer meesters voor de klas te krijgen.Maar, wat maakt het uit? Een vloedgolf maakte zes jaar geled... De kans dat jij een juf ...

26-03-2017 18:30

26 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 26 maart 2017

Deze week was er veel te doen over een kunstroof van bijna 15 jaar geleden.Hoe makkelijk is het om in een museum peperdure kunst te stelen? Een dierentuin in Tjechië zaagt de horens van 21 neushoorns af. Dat doen... Deze week was er veel te...

12-03-2017 18:30

12 maart 2017

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal - 12 maart 2017

Deze uitzending staat in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen. Een uitgebreide terugblik op het Jeugdjournaal-debat van de avond ervoor. Met Haagse verslaggever Albert Bos in de studio. Pechtold (D66), Wilde... Deze uitzending staat in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal bij Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-07-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!