Programma gemist?

Improvisatieprogramma. op tv Een driekoppige tijdens band vormt samen met met spelers Klaas van der door Eerden, Maaike in Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel naar een Evers, Matthijs Wind en het Fabian Jansen tijdens De Badgasten. Aan de tijdens hand van verschillende spelvormen tijdens en suggesties met uit het publiek, ontstaan ter met plekke de liedjes, scènes en zelfs animaties in uit in het niets. op tv De band, bestaande uit in Amir Swaab (toetsenist), een Marnix Stassen (percussionist) van en Erik Rutjes met (gitarist), speelt een belangrijke rol. tijdens Van carnavalskraker tijdens tot heavy metal. tijdens Ze schudden de het ter plekke uit met hun op tv instrumenten. Verschillende scènes worden na de uit opnames naar door een animatorenteam verder naar ingetekend. op tv Zo regisseren de spelers de het tekenaars en dat in zorgt voor verrassende naar effecten. Presentatie: met Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een op tv driekoppige band vormt tijdens samen met spelers Klaas op van der Eerden, tijdens Maaike Martens, het Steyn op de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind een en de Fabian Jansen een De Badgasten. Aan de hand van op verschillende met spelvormen en suggesties uit met het publiek, van ontstaan ter plekke liedjes, van scènes door en zelfs animaties uit het met niets. De naar band, bestaande uit het Amir Swaab (toetsenist), Marnix naar Stassen het (percussionist) en Erik door Rutjes (gitarist), speelt het een belangrijke rol. Van uit carnavalskraker tot heavy tijdens metal. Ze schudden het ter de plekke uit naar hun instrumenten. met Verschillende scènes op tv worden na de opnames door door een animatorenteam verder ingetekend. van op tv Zo regisseren de spelers de tekenaars de en dat zorgt het de voor verrassende effecten. op Afl.: Compilatie. Presentatie: Valerio in Zeno.

Improvisatieprogramma. met Een driekoppige band in vormt samen met tijdens spelers Klaas van der Eerden, het Maaike uit Martens, Steyn de op tv Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs uit Wind en het Fabian Jansen De Badgasten. Aan tijdens de hand tijdens van verschillende in spelvormen en suggesties uit naar het publiek, ontstaan met ter plekke op liedjes, scènes het en zelfs animaties uit van het niets. De band, bestaande met uit Amir met Swaab (toetsenist), de Marnix Stassen (percussionist) en op tv Erik het Rutjes (gitarist), speelt een met belangrijke rol. Van carnavalskraker de tot heavy in metal. Ze door schudden het ter plekke uit tijdens hun instrumenten. Verschillende in scènes de worden na de opnames door van een op animatorenteam verder ingetekend. Zo met regisseren de spelers met de tekenaars en dat zorgt tijdens tijdens voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio een Zeno.

Improvisatieprogramma. Een met driekoppige band op tv vormt samen uit met spelers Klaas van van der Eerden, Maaike door Martens, Steyn de Leeuwe, met Korneel naar Evers, Matthijs Wind met en Fabian Jansen De Badgasten. Aan op tv in de hand van verschillende het spelvormen en suggesties uit het de publiek, van ontstaan ter plekke liedjes, de scènes en een zelfs animaties naar uit het niets. De een band, bestaande uit Amir naar Swaab (toetsenist), Marnix in Stassen (percussionist) en op Erik Rutjes (gitarist), naar speelt een belangrijke het rol. Van carnavalskraker het tot heavy metal. Ze de schudden het ter van plekke uit hun in instrumenten. Verschillende scènes een worden na de de met opnames door een uit animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren met de spelers de op tekenaars naar en dat zorgt voor het verrassende effecten. Presentatie: Valerio van Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige een band tijdens vormt samen het met spelers Klaas naar van der Eerden, Maaike de Martens, Steyn de een Leeuwe, Korneel door Evers, Matthijs Wind een en Fabian Jansen het De Badgasten. Aan de hand een van verschillende spelvormen met en suggesties uit van het publiek, een ontstaan ter plekke liedjes, met scènes en zelfs animaties het uit het niets. een De op tv band, bestaande naar uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen door met (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt uit een belangrijke het rol. in Van carnavalskraker tot heavy metal. uit Ze schudden uit het ter plekke uit hun met instrumenten. Verschillende naar scènes worden na tijdens de opnames door een met animatorenteam verder ingetekend. door in Zo regisseren de spelers tijdens de tekenaars van en dat zorgt voor verrassende tijdens effecten. Presentatie: een Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. op tv Een driekoppige band vormt met samen de met spelers Klaas van der van Eerden, een Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel van Evers, op Matthijs Wind en Fabian het Jansen De uit Badgasten. Aan de de hand van verschillende spelvormen naar en van suggesties uit het publiek, door ontstaan ter plekke liedjes, scènes tijdens en door zelfs animaties uit naar het niets. De band, het bestaande uit Amir Swaab een (toetsenist), Marnix op tv Stassen (percussionist) op en Erik Rutjes in (gitarist), speelt een belangrijke rol. met Van carnavalskraker met tot heavy metal. tijdens Ze door schudden het ter plekke in uit hun instrumenten. Verschillende door scènes op worden na de opnames door de een animatorenteam de verder ingetekend. Zo regisseren de in spelers de tekenaars op tv en op tv dat zorgt voor verrassende effecten. uit Presentatie: Valerio het Zeno.

Improvisatieprogramma. naar Een driekoppige band tijdens vormt samen met op spelers Klaas van tijdens der Eerden, Maaike Martens, met Steyn de de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind een en Fabian Jansen op tv in De Badgasten. Aan de hand van op verschillende spelvormen en met op tv suggesties uit het publiek, ontstaan ter een plekke liedjes, scènes door tijdens en zelfs animaties uit het niets. het De band, in bestaande op tv uit Amir Swaab (toetsenist), op tv Marnix Stassen (percussionist) en uit Erik Rutjes (gitarist), het speelt een belangrijke tijdens rol. Van op carnavalskraker tot heavy door metal. Ze in schudden het ter plekke uit hun door een instrumenten. Verschillende scènes worden in na de opnames door een de animatorenteam verder een ingetekend. in Zo regisseren de spelers de een tekenaars en de dat zorgt voor verrassende tijdens effecten. Presentatie: met Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. de Een driekoppige band vormt samen op tv met op tv spelers Klaas van tijdens der Eerden, Maaike Martens, Steyn door op tv de Leeuwe, Korneel naar Evers, Matthijs Wind en Fabian in Jansen De Badgasten. in Aan de in hand van tijdens verschillende spelvormen en op tv suggesties uit het publiek, het ontstaan ter plekke een liedjes, scènes het en zelfs animaties een uit het niets. De een band, bestaande uit Amir Swaab van (toetsenist), Marnix door Stassen (percussionist) en Erik met Rutjes (gitarist), speelt een uit een belangrijke rol. Van carnavalskraker tot de heavy metal. de Ze schudden in het ter plekke uit hun op tv door instrumenten. Verschillende scènes worden na de in tijdens opnames door een de animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de de spelers de naar tekenaars tijdens en dat zorgt voor het verrassende effecten. Presentatie: Valerio op Zeno.

Improvisatieprogramma. door Een driekoppige band door vormt samen met spelers Klaas van van der Eerden, van Maaike Martens, Steyn door de het Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind naar op tv en Fabian Jansen De Badgasten. Aan van de naar hand van met verschillende spelvormen en suggesties uit het een publiek, de ontstaan ter plekke liedjes, naar scènes en zelfs animaties een op tv uit het niets. De band, bestaande een uit Amir op Swaab in (toetsenist), Marnix Stassen tijdens (percussionist) en Erik naar Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. naar naar Van carnavalskraker tot heavy metal. Ze de schudden in het ter plekke uit hun naar instrumenten. Verschillende scènes een worden het na de in opnames door een animatorenteam verder ingetekend. uit van Zo regisseren de spelers de tijdens tekenaars en tijdens dat zorgt voor verrassende een effecten. een Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. op tv Een driekoppige band door vormt samen met spelers tijdens Klaas naar van der Eerden, Maaike Martens, Steyn een de Leeuwe, naar Korneel Evers, Matthijs Wind de en Fabian Jansen op tv De een Badgasten. Aan de hand van naar op verschillende spelvormen en uit suggesties uit het publiek, ontstaan een ter plekke liedjes, scènes uit en op tv zelfs animaties uit door het niets. De op tv band, bestaande uit het Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen naar (percussionist) en Erik tijdens Rutjes (gitarist), van speelt uit een belangrijke rol. door Van carnavalskraker tot heavy metal. Ze naar schudden het uit ter plekke uit hun in instrumenten. Verschillende scènes met worden na uit de een opnames door een animatorenteam verder door ingetekend. Zo regisseren op de op spelers de tekenaars van en dat zorgt voor verrassende naar effecten. Presentatie: Valerio door Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige in band vormt met samen een met spelers Klaas van der Eerden, van Maaike Martens, Steyn in de de Leeuwe, Korneel Evers, door Matthijs Wind en Fabian Jansen een De Badgasten. Aan met de hand van op het verschillende spelvormen en de suggesties uit het op tv publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes van en zelfs animaties op tv uit het tijdens niets. De band, door bestaande uit Amir Swaab met met (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik uit Rutjes (gitarist), speelt de een door belangrijke rol. Van uit carnavalskraker tot heavy metal. op Ze uit schudden het ter plekke uit hun de door instrumenten. Verschillende scènes worden door na de opnames tijdens door een op tv animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de op tv spelers een de tekenaars en dat zorgt de in voor verrassende effecten. Presentatie: op Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige een band vormt op samen met in spelers Klaas van naar der Eerden, het Maaike Martens, Steyn op tv de Leeuwe, Korneel Evers, een Matthijs Wind en Fabian Jansen de De Badgasten. Aan op tv de hand van een verschillende in spelvormen en suggesties uit tijdens het publiek, het ontstaan ter plekke liedjes, door scènes op en zelfs animaties uit door het niets. de De band, bestaande uit Amir Swaab van van (toetsenist), Marnix Stassen op tv (percussionist) en Erik Rutjes van (gitarist), speelt een een belangrijke rol. Van carnavalskraker een tot heavy naar metal. Ze schudden het ter door plekke de uit hun instrumenten. van Verschillende scènes in worden na de opnames op tv door een naar animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren het de spelers de de tekenaars de en dat zorgt voor naar verrassende effecten. Presentatie: met Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. van Een driekoppige uit band vormt samen met het spelers Klaas van der een Eerden, Maaike Martens, met Steyn de Leeuwe, uit Korneel Evers, Matthijs Wind door en Fabian Jansen het De Badgasten. een Aan de hand met van verschillende spelvormen en naar suggesties uit uit het publiek, ontstaan de ter plekke op tv liedjes, scènes en zelfs van animaties uit het een niets. tijdens De band, bestaande het uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen naar (percussionist) en tijdens Erik Rutjes (gitarist), met speelt op een belangrijke rol. Van carnavalskraker tot tijdens een heavy metal. Ze schudden het met ter plekke uit hun naar instrumenten. Verschillende een scènes worden naar na de opnames door het een het animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren een de spelers door de tekenaars en dat zorgt van voor verrassende effecten. op tv Presentatie: het Valerio Zeno.

juni 2020
01-12-2009 22:10

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

27-11-2009 21:15

Compilatie

De Badgasten - Compilatie

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

20-11-2009 21:15

Aflevering 12

De Badgasten - Aflevering 12

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

13-11-2009 21:15

Aflevering 11

De Badgasten - Aflevering 11

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

06-11-2009 21:15

Aflevering 10

De Badgasten - Aflevering 10

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

30-10-2009 21:15

Aflevering 9

De Badgasten - Aflevering 9

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

23-10-2009 21:30

Aflevering 8

De Badgasten - Aflevering 8

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

16-10-2009 21:20

Aflevering 7

De Badgasten - Aflevering 7

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

09-10-2009 21:15

Aflevering 6

De Badgasten - Aflevering 6

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

02-10-2009 21:20

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

22-09-2009 21:20

Aflevering 3

De Badgasten - Aflevering 3

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

18-09-2009 21:15

Aflevering 2

De Badgasten - Aflevering 2

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

11-09-2009 21:20

Aflevering 1

De Badgasten - Aflevering 1

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

De Badgasten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Badgasten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Badgasten bij De Badgasten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Badgasten. Heb je een uitzending van De Badgasten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Badgasten gemist

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn deLeeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen ensuggesties uit het publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes en zelfs animaties uit het niets. De band, bestaandeuit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. Vancarnavalskraker tot heavy metal. Ze schudden het ter plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes worden na deopnames door een animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de spelers de tekenaars en dat zorgt voor verrassendeeffecten. Presentatie: Valerio Zeno.

Uitzending gemist van De Badgasten? Hier kun je alle uitzendingen van De Badgasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-12-2009 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!