Programma gemist?

Improvisatieprogramma. Een uit driekoppige band vormt van samen met met spelers Klaas van der naar Eerden, Maaike Martens, Steyn naar de Leeuwe, Korneel uit Evers, Matthijs van Wind op tv en Fabian Jansen De Badgasten. Aan een de hand van op tv verschillende spelvormen door en suggesties uit uit het publiek, ontstaan ter van met plekke liedjes, scènes een en zelfs animaties in uit het niets. De band, bestaande door in uit Amir Swaab (toetsenist), met Marnix Stassen (percussionist) en Erik op tv naar Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. op tv Van met carnavalskraker tot heavy door metal. Ze op tv schudden het ter plekke een uit hun instrumenten. in Verschillende scènes worden op na de door opnames door een animatorenteam de verder ingetekend. Zo regisseren de in de spelers de tekenaars uit en dat zorgt voor verrassende op tv effecten. Presentatie: Valerio op Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige op band naar vormt samen met spelers uit Klaas van der Eerden, op Maaike de Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel tijdens de Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen het De Badgasten. Aan de de hand tijdens van verschillende spelvormen tijdens en suggesties uit de het publiek, ontstaan tijdens ter plekke de liedjes, scènes en zelfs uit animaties uit in het niets. De band, bestaande uit uit Amir Swaab tijdens van (toetsenist), Marnix Stassen op (percussionist) en Erik Rutjes naar (gitarist), speelt de een belangrijke rol. Van carnavalskraker de tot heavy op tv metal. Ze schudden het ter het een plekke uit hun instrumenten. Verschillende met scènes worden na de een in opnames door een animatorenteam verder ingetekend. het Zo regisseren de van het spelers de tekenaars de en dat zorgt voor verrassende met effecten. Afl.: Compilatie. Presentatie: het Valerio tijdens Zeno.

Improvisatieprogramma. op Een driekoppige band vormt samen naar het met spelers Klaas van der tijdens Eerden, Maaike de Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel met Evers, Matthijs Wind tijdens en met Fabian Jansen met De Badgasten. Aan de op hand van verschillende in spelvormen en in suggesties uit het publiek, ontstaan tijdens ter uit plekke liedjes, scènes en zelfs de animaties uit het uit niets. De uit band, bestaande uit Amir een Swaab van (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en het Erik Rutjes op tv (gitarist), speelt een belangrijke tijdens rol. door Van carnavalskraker tot heavy de metal. Ze schudden het door ter plekke uit van hun instrumenten. naar Verschillende scènes van worden na de opnames door een het animatorenteam verder naar ingetekend. het Zo regisseren de in spelers de tekenaars en dat zorgt met voor uit verrassende effecten. in Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. de Een driekoppige het band vormt samen met op spelers Klaas het van der Eerden, Maaike Martens, in Steyn de de Leeuwe, Korneel door Evers, Matthijs Wind en in Fabian Jansen De op Badgasten. Aan de hand van door verschillende met spelvormen en van suggesties uit het met publiek, ontstaan ter op tv plekke liedjes, scènes en zelfs animaties van uit het niets. door De band, een bestaande met uit Amir Swaab (toetsenist), tijdens Marnix Stassen (percussionist) en door Erik Rutjes met (gitarist), speelt het een belangrijke rol. op Van carnavalskraker tot heavy van metal. Ze schudden op het ter plekke naar uit hun tijdens instrumenten. Verschillende scènes worden na het de opnames door een uit animatorenteam verder ingetekend. uit van Zo regisseren de spelers de tekenaars van door en dat zorgt voor verrassende de effecten. door Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. naar Een driekoppige band vormt in samen met spelers van Klaas uit van der Eerden, Maaike het Martens, Steyn naar de Leeuwe, Korneel van Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen van De Badgasten. Aan van in de hand van verschillende spelvormen in en suggesties op tv uit het publiek, ontstaan ter in plekke liedjes, door scènes en de zelfs animaties uit het niets. op De band, bestaande de uit Amir Swaab in (toetsenist), van Marnix Stassen (percussionist) door en Erik een Rutjes (gitarist), speelt een door belangrijke rol. Van uit carnavalskraker tot heavy de metal. Ze schudden door het ter plekke uit op hun de instrumenten. Verschillende scènes uit worden na de opnames door het een animatorenteam tijdens verder ingetekend. Zo met regisseren de spelers de tekenaars de en dat naar zorgt voor op tv verrassende effecten. Presentatie: Valerio uit Zeno.

Improvisatieprogramma. tijdens Een driekoppige band vormt samen op met in spelers Klaas van der het Eerden, Maaike in Martens, Steyn met de Leeuwe, Korneel Evers, op tv Matthijs Wind en Fabian Jansen uit het De Badgasten. Aan de hand van uit verschillende spelvormen een en suggesties op uit het publiek, ontstaan met ter tijdens plekke liedjes, scènes en zelfs animaties de uit het het niets. het De band, bestaande uit Amir het Swaab (toetsenist), Marnix Stassen uit (percussionist) en Erik het het Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. naar Van van carnavalskraker tot heavy metal. Ze de uit schudden het ter plekke uit het hun instrumenten. met Verschillende scènes worden een na de opnames door een een animatorenteam verder ingetekend. door Zo regisseren uit de spelers op tv de tekenaars en dat op zorgt met voor verrassende effecten. een Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een met driekoppige band door vormt samen met met spelers Klaas op van der Eerden, Maaike Martens, Steyn op tv de Leeuwe, uit Korneel Evers, Matthijs Wind op en door Fabian Jansen De op tv Badgasten. Aan de hand van van verschillende spelvormen door en van suggesties uit het op publiek, ontstaan ter naar plekke liedjes, scènes en naar zelfs animaties uit het een niets. De band, het bestaande uit uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix de Stassen (percussionist) en uit Erik Rutjes (gitarist), speelt op tv een belangrijke rol. op tv Van met carnavalskraker tot heavy in metal. Ze schudden het het ter plekke uit van hun instrumenten. Verschillende naar scènes van worden na de opnames door de een animatorenteam verder ingetekend. in een Zo regisseren de spelers de door tekenaars en dat op tv zorgt naar voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio een Zeno.

Improvisatieprogramma. Een in driekoppige band vormt met samen met spelers tijdens Klaas de van der Eerden, tijdens Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel met Evers, Matthijs Wind de een en Fabian Jansen op De Badgasten. Aan de hand tijdens van verschillende tijdens spelvormen en suggesties uit op het publiek, ontstaan ter het plekke liedjes, scènes tijdens van en zelfs animaties uit met het niets. De in band, bestaande uit Amir Swaab in (toetsenist), Marnix Stassen op (percussionist) en Erik tijdens Rutjes (gitarist), speelt op tv een het belangrijke rol. uit Van carnavalskraker tot heavy door metal. Ze de schudden het ter uit plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes tijdens worden na op de naar opnames door een animatorenteam verder het ingetekend. Zo regisseren naar de spelers de tekenaars het en dat zorgt een voor verrassende een effecten. Presentatie: Valerio een Zeno.

Improvisatieprogramma. naar Een driekoppige band vormt het samen in met spelers Klaas van der de Eerden, Maaike Martens, Steyn op een de Leeuwe, Korneel uit Evers, Matthijs Wind de en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de de hand van van verschillende spelvormen en de door suggesties uit het publiek, een ontstaan ter op tv plekke liedjes, scènes en zelfs van animaties uit het niets. een een De band, bestaande tijdens uit Amir Swaab (toetsenist), in Marnix Stassen (percussionist) de en Erik Rutjes in (gitarist), speelt een belangrijke de rol. Van uit carnavalskraker tot heavy metal. op Ze schudden het naar ter door plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes het op worden na de op tv opnames door een animatorenteam verder ingetekend. het uit Zo regisseren de spelers de tekenaars op tv in en dat zorgt voor verrassende effecten. een Presentatie: Valerio in Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige op band tijdens vormt samen op tv met spelers Klaas van uit der Eerden, in Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel uit Evers, Matthijs in Wind en op tv Fabian Jansen De Badgasten. in Aan de tijdens hand van verschillende een spelvormen en uit suggesties uit het naar publiek, ontstaan ter plekke liedjes, op tv scènes en zelfs in animaties tijdens uit het niets. De band, uit bestaande uit naar Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen de (percussionist) en Erik tijdens Rutjes een (gitarist), speelt een belangrijke tijdens rol. Van in carnavalskraker tot heavy metal. Ze naar schudden het ter op tv naar plekke uit hun instrumenten. Verschillende de scènes een worden na de opnames door op tv een animatorenteam verder naar ingetekend. Zo regisseren de van spelers het de tekenaars tijdens en dat zorgt voor verrassende effecten. uit Presentatie: Valerio op Zeno.

Improvisatieprogramma. op Een driekoppige de band vormt samen met een spelers Klaas tijdens van der Eerden, Maaike in Martens, Steyn de uit Leeuwe, Korneel van Evers, Matthijs Wind en in Fabian Jansen door De Badgasten. Aan de hand de van verschillende spelvormen tijdens en suggesties uit van het door publiek, ontstaan ter plekke uit liedjes, scènes en zelfs de animaties uit het op niets. De de band, bestaande de uit Amir Swaab (toetsenist), van Marnix Stassen (percussionist) een en Erik Rutjes (gitarist), speelt de een uit belangrijke rol. Van carnavalskraker tot uit heavy metal. tijdens Ze schudden het naar ter plekke uit hun de instrumenten. Verschillende scènes uit worden na de van tijdens opnames door een animatorenteam verder ingetekend. een Zo regisseren uit de spelers tijdens de tekenaars en dat van zorgt voor verrassende een effecten. Presentatie: Valerio naar Zeno.

Improvisatieprogramma. uit Een driekoppige band vormt van samen met spelers met Klaas van der Eerden, op tv met Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel van met Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen naar De uit Badgasten. Aan de hand van uit verschillende een spelvormen en suggesties tijdens uit het naar publiek, ontstaan ter plekke in liedjes, scènes en in zelfs animaties uit het door niets. De band, op tv bestaande uit Amir naar Swaab (toetsenist), Marnix door Stassen (percussionist) en Erik het Rutjes (gitarist), speelt van een belangrijke in rol. Van carnavalskraker van tot heavy in metal. Ze schudden het het ter in plekke uit hun van instrumenten. Verschillende scènes worden de na de uit opnames door een animatorenteam verder uit ingetekend. van Zo regisseren de spelers de tekenaars een door en dat zorgt voor verrassende effecten. de op tv Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. op Een driekoppige tijdens band vormt samen met spelers Klaas in het van der Eerden, Maaike Martens, Steyn uit de Leeuwe, Korneel de Evers, Matthijs naar Wind en Fabian Jansen uit De op tv Badgasten. Aan de hand van van in verschillende spelvormen en suggesties uit uit het de publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes in van en zelfs animaties uit het niets. van De het band, bestaande uit op tv Amir Swaab (toetsenist), Marnix in Stassen (percussionist) en uit Erik tijdens Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. op tv Van carnavalskraker tot de in heavy metal. Ze schudden het het ter plekke uit op hun instrumenten. uit Verschillende scènes naar worden na de opnames op door een in animatorenteam verder ingetekend. naar Zo regisseren de spelers de uit tekenaars door en dat zorgt uit voor verrassende effecten. met Presentatie: Valerio Zeno.

augustus 2019
01-12-2009 22:10

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

27-11-2009 21:15

Compilatie

De Badgasten - Compilatie

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

20-11-2009 21:15

Aflevering 12

De Badgasten - Aflevering 12

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

13-11-2009 21:15

Aflevering 11

De Badgasten - Aflevering 11

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

06-11-2009 21:15

Aflevering 10

De Badgasten - Aflevering 10

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

30-10-2009 21:15

Aflevering 9

De Badgasten - Aflevering 9

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

23-10-2009 21:30

Aflevering 8

De Badgasten - Aflevering 8

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

16-10-2009 21:20

Aflevering 7

De Badgasten - Aflevering 7

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

09-10-2009 21:15

Aflevering 6

De Badgasten - Aflevering 6

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

02-10-2009 21:20

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

22-09-2009 21:20

Aflevering 3

De Badgasten - Aflevering 3

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

18-09-2009 21:15

Aflevering 2

De Badgasten - Aflevering 2

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

11-09-2009 21:20

Aflevering 1

De Badgasten - Aflevering 1

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

De Badgasten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Badgasten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Badgasten bij De Badgasten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Badgasten. Heb je een uitzending van De Badgasten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Badgasten gemist

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn deLeeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen ensuggesties uit het publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes en zelfs animaties uit het niets. De band, bestaandeuit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. Vancarnavalskraker tot heavy metal. Ze schudden het ter plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes worden na deopnames door een animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de spelers de tekenaars en dat zorgt voor verrassendeeffecten. Presentatie: Valerio Zeno.

Uitzending gemist van De Badgasten? Hier kun je alle uitzendingen van De Badgasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-12-2009 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord