Programma gemist?

Improvisatieprogramma. in Een driekoppige band vormt samen in met spelers naar Klaas van van der Eerden, Maaike naar Martens, Steyn de uit Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs de Wind en Fabian Jansen op tv op tv De Badgasten. Aan de de hand van verschillende spelvormen en op tv met suggesties uit het publiek, ontstaan ter de door plekke liedjes, scènes en van zelfs animaties van uit het niets. De band, bestaande in uit Amir Swaab op tv (toetsenist), Marnix op tv Stassen (percussionist) en Erik uit Rutjes (gitarist), op speelt een belangrijke rol. op tv Van carnavalskraker uit tot op tv heavy metal. Ze schudden het ter op tv plekke uit tijdens hun instrumenten. van Verschillende scènes worden na de in opnames door op een het animatorenteam verder ingetekend. op tv Zo regisseren de spelers met de tekenaars en dat door zorgt voor verrassende effecten. op tv Presentatie: Valerio van Zeno.

Improvisatieprogramma. op Een driekoppige band vormt samen door met naar spelers Klaas van der van Eerden, Maaike naar Martens, Steyn de in Leeuwe, Korneel het Evers, Matthijs Wind op en Fabian Jansen met De Badgasten. Aan de door hand van verschillende spelvormen uit en door suggesties uit het publiek, op ontstaan ter plekke liedjes, door scènes de en zelfs animaties naar uit het niets. De op tv band, bestaande uit de Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen met (percussionist) en uit Erik met Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke in rol. Van carnavalskraker tot naar heavy metal. Ze tijdens schudden tijdens het ter plekke uit de hun instrumenten. Verschillende door scènes op worden na de opnames door met een animatorenteam verder ingetekend. van Zo uit regisseren de spelers in de tekenaars en dat van zorgt de voor verrassende effecten. Afl.: Compilatie. Presentatie: van uit Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige de een band vormt samen met spelers tijdens Klaas naar van der Eerden, Maaike Martens, door Steyn de met Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind de en Fabian op tv Jansen met De Badgasten. Aan de hand in van verschillende spelvormen met en uit suggesties uit het publiek, ontstaan ter door plekke op liedjes, scènes en zelfs naar animaties uit uit het niets. De band, bestaande tijdens uit Amir uit Swaab (toetsenist), op tv Marnix Stassen naar (percussionist) en Erik Rutjes tijdens (gitarist), speelt een op belangrijke rol. Van carnavalskraker een tot heavy metal. met Ze schudden het met ter een plekke uit hun instrumenten. Verschillende met scènes worden na de de opnames naar door een animatorenteam op tv verder ingetekend. Zo regisseren de van spelers de op tekenaars en dat een zorgt voor verrassende effecten. tijdens Presentatie: Valerio op Zeno.

Improvisatieprogramma. Een van driekoppige band met vormt samen met spelers Klaas een het van der Eerden, Maaike Martens, op Steyn de Leeuwe, Korneel een Evers, met Matthijs Wind en Fabian Jansen naar De Badgasten. het Aan de van hand van op verschillende spelvormen en suggesties uit op het publiek, een ontstaan ter plekke tijdens liedjes, scènes en zelfs animaties op tv een uit het niets. De op band, bestaande uit naar Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen het een (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), van speelt een belangrijke naar rol. Van carnavalskraker tot door in heavy metal. Ze schudden in het ter plekke uit hun uit instrumenten. met Verschillende scènes worden na in de opnames op tv door een animatorenteam een verder ingetekend. naar Zo regisseren de spelers in de tekenaars op en dat zorgt in voor verrassende effecten. uit Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige naar band vormt samen het uit met spelers Klaas het van der Eerden, in Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel door Evers, Matthijs Wind tijdens tijdens en Fabian Jansen De Badgasten. door Aan de uit hand van verschillende spelvormen en de suggesties uit op het publiek, op ontstaan ter plekke liedjes, scènes met naar en zelfs animaties op tv uit het niets. De band, bestaande naar uit in Amir Swaab naar (toetsenist), Marnix Stassen op tv (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt op tv een belangrijke rol. uit van Van carnavalskraker tot heavy metal. op Ze schudden door het ter plekke uit tijdens hun instrumenten. Verschillende een scènes worden na het de opnames de door een animatorenteam verder ingetekend. op tv uit Zo regisseren de een spelers de tekenaars en dat van zorgt voor verrassende effecten. op Presentatie: Valerio uit Zeno.

Improvisatieprogramma. in Een driekoppige band vormt op tv samen met op tv spelers Klaas van der Eerden, van Maaike Martens, Steyn door de Leeuwe, op Korneel Evers, Matthijs Wind tijdens op en Fabian Jansen het De Badgasten. Aan op tv de hand van verschillende spelvormen het en suggesties op uit het publiek, een ontstaan ter plekke liedjes, tijdens scènes het en zelfs animaties uit uit het niets. De band, bestaande in uit tijdens Amir Swaab uit (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en uit Erik een Rutjes (gitarist), speelt de een belangrijke rol. Van carnavalskraker in tot met heavy metal. Ze schudden het tijdens ter plekke uit uit hun een instrumenten. Verschillende scènes worden een na de opnames door tijdens een animatorenteam verder ingetekend. naar Zo in regisseren de spelers de tekenaars de het en dat zorgt voor verrassende op effecten. Presentatie: tijdens Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. van Een driekoppige een band vormt samen met tijdens spelers Klaas van der op tv Eerden, in Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel op tv het Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen op tv De Badgasten. Aan in de hand van een verschillende spelvormen en een suggesties uit in het van publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes in en uit zelfs animaties naar uit het niets. De tijdens band, bestaande uit van Amir Swaab (toetsenist), Marnix met Stassen (percussionist) en in Erik Rutjes (gitarist), speelt het een belangrijke door rol. een Van carnavalskraker tot heavy metal. Ze van schudden het ter door met plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes op tv worden het na de opnames de door een in animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de op tv spelers van de tekenaars en dat zorgt in voor verrassende een effecten. Presentatie: Valerio naar Zeno.

Improvisatieprogramma. een Een driekoppige band op tv vormt samen in met spelers Klaas van de der Eerden, Maaike tijdens Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel op tv Evers, een Matthijs Wind en Fabian Jansen naar De tijdens Badgasten. Aan de hand van van verschillende van spelvormen en op tv suggesties uit het publiek, ontstaan ter de uit plekke liedjes, scènes en zelfs de animaties uit het de niets. De uit band, bestaande tijdens uit Amir Swaab in (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) een en Erik Rutjes met (gitarist), speelt in een belangrijke rol. Van het carnavalskraker tot heavy metal. Ze tijdens schudden het ter tijdens plekke naar uit hun instrumenten. Verschillende scènes met worden na de van opnames het door een animatorenteam verder uit ingetekend. een Zo regisseren de spelers de tekenaars van in en dat zorgt voor uit verrassende effecten. in Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een op tv driekoppige met band vormt samen tijdens met spelers Klaas van der Eerden, de Maaike door Martens, Steyn op de Leeuwe, Korneel tijdens Evers, Matthijs Wind en in Fabian Jansen op De Badgasten. Aan de tijdens hand van verschillende spelvormen en door suggesties uit het naar publiek, ontstaan met ter in plekke liedjes, scènes en zelfs een animaties uit in het niets. De van band, bestaande uit in Amir Swaab (toetsenist), Marnix van Stassen (percussionist) en Erik naar Rutjes met (gitarist), speelt een belangrijke uit rol. Van een carnavalskraker tot heavy uit metal. Ze schudden een het ter plekke uit hun door instrumenten. Verschillende scènes op worden na door de opnames met door een animatorenteam verder ingetekend. tijdens Zo regisseren de uit spelers tijdens de tekenaars en dat zorgt het voor verrassende effecten. door de Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige op band tijdens vormt samen met spelers de Klaas van op der Eerden, Maaike op tv Martens, Steyn de van Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs in Wind en Fabian naar Jansen De op tv Badgasten. Aan de hand met van in verschillende spelvormen en suggesties uit het van een publiek, ontstaan ter de plekke liedjes, scènes en zelfs animaties de uit van het niets. De band, op bestaande uit Amir Swaab op tv (toetsenist), Marnix Stassen in (percussionist) en op tv Erik uit Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke van rol. Van carnavalskraker op tv tot heavy metal. Ze tijdens schudden het ter in naar plekke uit hun instrumenten. Verschillende de scènes worden na de door opnames door een een animatorenteam verder ingetekend. uit Zo regisseren door de spelers de tekenaars de het en dat zorgt voor verrassende effecten. naar door Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige tijdens band vormt het samen met spelers Klaas met van met der Eerden, Maaike een Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel tijdens het Evers, Matthijs Wind de en Fabian Jansen De tijdens Badgasten. Aan het de hand van verschillende spelvormen naar en suggesties uit op het publiek, ontstaan op ter op plekke liedjes, scènes en zelfs animaties het uit het op tv niets. De band, tijdens bestaande met uit Amir Swaab (toetsenist), tijdens Marnix Stassen (percussionist) naar en Erik Rutjes (gitarist), speelt uit een belangrijke rol. naar Van carnavalskraker met tot heavy metal. Ze de schudden het ter tijdens plekke uit op hun instrumenten. Verschillende scènes in naar worden na de opnames door een uit animatorenteam verder in ingetekend. Zo een regisseren de spelers de tekenaars door naar en dat zorgt voor in verrassende effecten. Presentatie: Valerio met Zeno.

Improvisatieprogramma. op tv Een driekoppige band vormt tijdens samen met spelers een Klaas tijdens van der Eerden, Maaike Martens, Steyn op het de Leeuwe, Korneel in Evers, Matthijs Wind en met Fabian Jansen De de Badgasten. Aan de hand door van verschillende spelvormen tijdens en suggesties uit een het publiek, ontstaan uit ter plekke liedjes, scènes op tv op en zelfs animaties het uit het niets. De band, in bestaande het uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen tijdens (percussionist) en Erik door in Rutjes (gitarist), speelt een op belangrijke rol. Van carnavalskraker op tv tot heavy metal. tijdens Ze op schudden het ter plekke op uit hun instrumenten. Verschillende op scènes worden met na de opnames door met een animatorenteam in verder ingetekend. in Zo regisseren de spelers de het tekenaars en dat door zorgt in voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio een Zeno.

Improvisatieprogramma. op tv Een driekoppige band vormt de samen met spelers Klaas de van der Eerden, een Maaike Martens, Steyn naar de Leeuwe, Korneel de Evers, Matthijs het Wind naar en Fabian Jansen De Badgasten. Aan het de uit hand van verschillende spelvormen en met suggesties door uit het publiek, naar ontstaan ter plekke liedjes, de scènes en zelfs het animaties met uit het niets. op tv De band, bestaande uit in Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen met een (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt de op een belangrijke rol. Van in carnavalskraker tot heavy metal. naar Ze schudden tijdens het ter plekke uit hun door het instrumenten. Verschillende scènes tijdens worden na de het opnames door een animatorenteam verder ingetekend. met in Zo regisseren de het spelers de tekenaars en dat zorgt een door voor verrassende effecten. Presentatie: het Valerio Zeno.

april 2019
01-12-2009 22:10

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

27-11-2009 21:15

Compilatie

De Badgasten - Compilatie

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

20-11-2009 21:15

Aflevering 12

De Badgasten - Aflevering 12

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

13-11-2009 21:15

Aflevering 11

De Badgasten - Aflevering 11

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

06-11-2009 21:15

Aflevering 10

De Badgasten - Aflevering 10

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

30-10-2009 21:15

Aflevering 9

De Badgasten - Aflevering 9

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

23-10-2009 21:30

Aflevering 8

De Badgasten - Aflevering 8

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

16-10-2009 21:20

Aflevering 7

De Badgasten - Aflevering 7

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

09-10-2009 21:15

Aflevering 6

De Badgasten - Aflevering 6

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

02-10-2009 21:20

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

22-09-2009 21:20

Aflevering 3

De Badgasten - Aflevering 3

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

18-09-2009 21:15

Aflevering 2

De Badgasten - Aflevering 2

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

11-09-2009 21:20

Aflevering 1

De Badgasten - Aflevering 1

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

De Badgasten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Badgasten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Badgasten bij De Badgasten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Badgasten. Heb je een uitzending van De Badgasten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Badgasten gemist

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn deLeeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen ensuggesties uit het publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes en zelfs animaties uit het niets. De band, bestaandeuit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. Vancarnavalskraker tot heavy metal. Ze schudden het ter plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes worden na deopnames door een animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de spelers de tekenaars en dat zorgt voor verrassendeeffecten. Presentatie: Valerio Zeno.

Uitzending gemist van De Badgasten? Hier kun je alle uitzendingen van De Badgasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-12-2009 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord