Programma gemist?

Improvisatieprogramma. Een het driekoppige band vormt op samen met spelers door Klaas het van der Eerden, op Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel door Evers, Matthijs uit Wind door en Fabian Jansen De tijdens Badgasten. Aan de op hand van verschillende tijdens spelvormen en suggesties uit in het publiek, ontstaan in ter plekke liedjes, van scènes en zelfs het animaties uit uit het niets. De band, bestaande het een uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen met de (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt tijdens een belangrijke rol. tijdens Van het carnavalskraker tot heavy metal. door Ze schudden het van ter plekke uit hun met instrumenten. Verschillende de scènes worden na de een opnames door een tijdens animatorenteam verder met ingetekend. Zo regisseren de het op tv spelers de tekenaars naar en dat zorgt voor verrassende het effecten. de Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. in Een driekoppige band vormt de samen met spelers uit Klaas van der naar Eerden, Maaike van Martens, Steyn de Leeuwe, met Korneel Evers, Matthijs tijdens Wind uit en Fabian Jansen De Badgasten. op Aan de hand de van verschillende spelvormen en met suggesties uit tijdens het publiek, ontstaan ter het plekke liedjes, scènes op tv en zelfs door animaties uit het niets. met op tv De band, bestaande uit tijdens Amir Swaab (toetsenist), door Marnix Stassen (percussionist) en Erik het Rutjes een (gitarist), speelt een belangrijke tijdens rol. Van carnavalskraker tot op tv heavy metal. met Ze schudden het ter een plekke uit door hun de instrumenten. Verschillende scènes het worden na de opnames het door een in animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren het de spelers de uit tekenaars in en dat zorgt voor met verrassende effecten. Afl.: Compilatie. Presentatie: de op tv Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. met Een driekoppige band vormt samen van met tijdens spelers Klaas van het der Eerden, het Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel naar Evers, Matthijs Wind op tv en in Fabian Jansen De Badgasten. Aan het het de hand van verschillende door spelvormen en suggesties uit het de publiek, ontstaan ter op plekke door liedjes, scènes en van zelfs animaties in uit het niets. De band, bestaande tijdens uit Amir Swaab de (toetsenist), Marnix Stassen door uit (percussionist) en Erik tijdens Rutjes (gitarist), speelt een van belangrijke rol. Van carnavalskraker op tv tot uit heavy metal. Ze schudden het het ter naar plekke uit hun op instrumenten. Verschillende scènes worden na de uit opnames door naar een animatorenteam verder ingetekend. uit Zo naar regisseren de door spelers de tekenaars en dat op zorgt voor verrassende van effecten. Presentatie: het Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. het Een driekoppige band vormt uit samen door met spelers Klaas van der met Eerden, op Maaike Martens, Steyn op de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind op tv en uit Fabian Jansen op tv De Badgasten. Aan de hand op tv van van verschillende spelvormen en suggesties tijdens uit het tijdens publiek, ontstaan ter plekke liedjes, in scènes op tv en zelfs animaties uit het tijdens niets. een De band, bestaande uit Amir het Swaab (toetsenist), Marnix van Stassen (percussionist) en van Erik Rutjes (gitarist), naar speelt een op belangrijke rol. Van carnavalskraker tot in heavy metal. door Ze schudden het het ter plekke uit hun tijdens naar instrumenten. Verschillende scènes worden tijdens na de opnames op door een animatorenteam verder op tv ingetekend. Zo regisseren de in spelers door de tekenaars en op tv dat zorgt voor verrassende uit effecten. naar Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige van band door vormt samen door met spelers Klaas in van der Eerden, Maaike de Martens, Steyn de uit Leeuwe, Korneel de Evers, Matthijs Wind van en Fabian Jansen De Badgasten. Aan door de hand van van verschillende spelvormen en naar uit suggesties uit het publiek, ontstaan ter naar plekke liedjes, scènes naar en in zelfs animaties uit het het niets. door De band, bestaande uit Amir een Swaab (toetsenist), Marnix Stassen in van (percussionist) en Erik Rutjes uit (gitarist), speelt een belangrijke rol. het Van carnavalskraker een tot heavy een metal. Ze schudden het tijdens ter plekke uit uit hun instrumenten. Verschillende tijdens scènes worden na de de opnames door met een animatorenteam in verder ingetekend. Zo regisseren uit de spelers de tijdens tekenaars en dat door zorgt voor verrassende in effecten. Presentatie: door Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige het op tv band vormt samen met tijdens spelers Klaas tijdens van der Eerden, een Maaike Martens, Steyn naar de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind een op tv en Fabian Jansen De van Badgasten. Aan de het hand van verschillende uit spelvormen en suggesties een uit het publiek, ontstaan ter op tijdens plekke liedjes, scènes met en zelfs animaties op uit het niets. door De band, bestaande uit Amir Swaab een naar (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) door en Erik Rutjes (gitarist), speelt tijdens een met belangrijke rol. Van carnavalskraker tot op heavy metal. Ze van schudden naar het ter plekke uit de hun instrumenten. van Verschillende scènes de worden na de naar opnames door een animatorenteam een verder ingetekend. Zo op tv regisseren de spelers de tekenaars tijdens en uit dat zorgt voor verrassende effecten. in uit Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige uit band vormt een samen met spelers uit Klaas van naar der Eerden, door Maaike Martens, Steyn op tv de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs op tv Wind met en Fabian Jansen De Badgasten. in Aan van de hand van door verschillende spelvormen en suggesties de uit het in publiek, ontstaan ter het plekke liedjes, scènes en zelfs animaties uit uit het niets. de De band, bestaande naar het uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen van (percussionist) en Erik tijdens de Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. tijdens Van carnavalskraker in tot heavy met metal. Ze op tv schudden het ter door plekke uit hun instrumenten. Verschillende het scènes met worden na de opnames door op een animatorenteam verder ingetekend. van Zo een regisseren de spelers de uit tekenaars en dat zorgt uit voor in verrassende effecten. op tv Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een van driekoppige band vormt door samen met de spelers Klaas van op tv der Eerden, Maaike naar Martens, Steyn de naar Leeuwe, Korneel tijdens Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen de met De Badgasten. Aan de hand naar van verschillende spelvormen en van het suggesties uit het publiek, uit ontstaan ter door plekke liedjes, scènes naar en zelfs animaties uit het een niets. De band, met bestaande uit met Amir Swaab (toetsenist), Marnix met Stassen (percussionist) een en Erik Rutjes (gitarist), op tv speelt de een belangrijke rol. Van carnavalskraker door tot heavy metal. in Ze naar schudden het ter plekke uit het hun instrumenten. op Verschillende scènes worden na de op tijdens opnames door een door animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren tijdens de spelers een de tekenaars en dat op tv zorgt de voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio in Zeno.

Improvisatieprogramma. de Een driekoppige band vormt naar samen met tijdens spelers Klaas van der Eerden, de Maaike Martens, Steyn tijdens de Leeuwe, met Korneel Evers, Matthijs Wind in en in Fabian Jansen De Badgasten. tijdens Aan de hand van uit tijdens verschillende spelvormen en tijdens suggesties uit het publiek, tijdens ontstaan ter plekke uit liedjes, scènes en zelfs een animaties uit uit het niets. De band, met bestaande van uit Amir Swaab van (toetsenist), Marnix Stassen op (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt van uit een belangrijke rol. het Van carnavalskraker tot met heavy metal. Ze door schudden het ter een plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes het naar worden na de opnames door een een van animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren door de spelers de een tekenaars en een dat zorgt voor verrassende effecten. van Presentatie: Valerio uit Zeno.

Improvisatieprogramma. Een het driekoppige band vormt in samen met spelers uit Klaas op van der Eerden, Maaike Martens, Steyn door de Leeuwe, Korneel de Evers, Matthijs op Wind en Fabian de Jansen door De Badgasten. Aan de het hand van in verschillende spelvormen en uit suggesties uit het publiek, ontstaan ter van in plekke liedjes, scènes en zelfs animaties een in uit het niets. De band, bestaande naar uit Amir Swaab van (toetsenist), Marnix Stassen in (percussionist) en Erik naar Rutjes van (gitarist), speelt een belangrijke uit rol. Van carnavalskraker tot op tv heavy naar metal. Ze schudden het op ter uit plekke uit hun op instrumenten. Verschillende scènes worden de na de op tv opnames door een animatorenteam verder de ingetekend. Zo regisseren de een in spelers de tekenaars en met dat zorgt voor verrassende tijdens effecten. Presentatie: Valerio op tv Zeno.

Improvisatieprogramma. Een op tv driekoppige band vormt een samen met tijdens spelers Klaas van een der Eerden, Maaike tijdens Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel de Evers, Matthijs Wind door en met Fabian Jansen van De Badgasten. Aan de hand van naar een verschillende spelvormen en suggesties naar uit het publiek, ontstaan de ter plekke liedjes, scènes op tv en naar zelfs animaties uit het niets. op De band, bestaande met uit van Amir Swaab (toetsenist), Marnix van Stassen (percussionist) en op tv Erik tijdens Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke naar rol. Van carnavalskraker tot de heavy metal. van Ze een schudden het ter plekke uit met hun instrumenten. Verschillende scènes in worden na de de opnames door het een animatorenteam verder ingetekend. door het Zo regisseren de naar spelers de tekenaars en uit dat zorgt voor op verrassende effecten. Presentatie: tijdens Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige uit band met vormt samen met spelers Klaas uit van der een Eerden, Maaike van Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel door Evers, Matthijs Wind het en in Fabian Jansen De Badgasten. in Aan de hand door van verschillende spelvormen en van suggesties door uit het publiek, ontstaan ter door plekke liedjes, scènes met een en zelfs animaties uit een het niets. de De band, bestaande de uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix het Stassen (percussionist) tijdens en Erik Rutjes (gitarist), tijdens speelt een belangrijke op tv rol. Van carnavalskraker uit tot heavy tijdens metal. Ze schudden het met ter plekke uit uit hun instrumenten. Verschillende in scènes worden naar na de opnames van door een animatorenteam verder ingetekend. van Zo regisseren naar de het spelers de tekenaars en dat zorgt een voor op tv verrassende effecten. Presentatie: op tv Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige van door band vormt samen met uit spelers Klaas met van der Eerden, Maaike Martens, naar Steyn van de Leeuwe, Korneel op tv Evers, Matthijs Wind en uit Fabian Jansen tijdens De Badgasten. Aan de hand een van verschillende spelvormen en van de suggesties uit het publiek, op tv ontstaan ter van plekke liedjes, scènes en zelfs animaties in uit tijdens het niets. De band, bestaande op tv in uit Amir Swaab (toetsenist), op tv Marnix Stassen (percussionist) op en Erik Rutjes op tv (gitarist), speelt een belangrijke rol. in Van carnavalskraker tot met heavy metal. tijdens Ze schudden de het ter plekke uit hun op tv instrumenten. Verschillende scènes een worden na naar de opnames door tijdens een animatorenteam verder met ingetekend. Zo regisseren het de op tv spelers de tekenaars en de dat zorgt voor het verrassende effecten. Presentatie: Valerio op Zeno.

januari 2020
01-12-2009 22:10

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

27-11-2009 21:15

Compilatie

De Badgasten - Compilatie

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

20-11-2009 21:15

Aflevering 12

De Badgasten - Aflevering 12

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

13-11-2009 21:15

Aflevering 11

De Badgasten - Aflevering 11

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

06-11-2009 21:15

Aflevering 10

De Badgasten - Aflevering 10

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

30-10-2009 21:15

Aflevering 9

De Badgasten - Aflevering 9

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

23-10-2009 21:30

Aflevering 8

De Badgasten - Aflevering 8

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

16-10-2009 21:20

Aflevering 7

De Badgasten - Aflevering 7

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

09-10-2009 21:15

Aflevering 6

De Badgasten - Aflevering 6

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

02-10-2009 21:20

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

22-09-2009 21:20

Aflevering 3

De Badgasten - Aflevering 3

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

18-09-2009 21:15

Aflevering 2

De Badgasten - Aflevering 2

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

11-09-2009 21:20

Aflevering 1

De Badgasten - Aflevering 1

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

De Badgasten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Badgasten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Badgasten bij De Badgasten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Badgasten. Heb je een uitzending van De Badgasten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Badgasten gemist

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn deLeeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen ensuggesties uit het publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes en zelfs animaties uit het niets. De band, bestaandeuit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. Vancarnavalskraker tot heavy metal. Ze schudden het ter plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes worden na deopnames door een animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de spelers de tekenaars en dat zorgt voor verrassendeeffecten. Presentatie: Valerio Zeno.

Uitzending gemist van De Badgasten? Hier kun je alle uitzendingen van De Badgasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-12-2009 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!