Programma gemist?

Improvisatieprogramma. Een naar driekoppige band vormt tijdens samen met spelers Klaas met van der naar Eerden, Maaike het Martens, Steyn de tijdens Leeuwe, Korneel Evers, op Matthijs Wind en Fabian uit Jansen De Badgasten. met Aan de hand op tv van verschillende uit spelvormen en uit suggesties uit het publiek, ontstaan ter in plekke liedjes, scènes een en naar zelfs animaties op uit het niets. De band, bestaande tijdens een uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix op Stassen naar (percussionist) en Erik tijdens Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke tijdens rol. Van uit carnavalskraker tot heavy naar metal. Ze schudden het door ter plekke uit hun tijdens instrumenten. Verschillende het scènes worden na de met opnames door een met animatorenteam van verder ingetekend. in Zo regisseren de spelers de tekenaars naar naar en dat zorgt voor verrassende effecten. het het Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. tijdens Een driekoppige band vormt een samen in met spelers Klaas van der een Eerden, Maaike Martens, Steyn een in de Leeuwe, Korneel het Evers, Matthijs Wind en Fabian de Jansen De Badgasten. Aan in van de hand van verschillende spelvormen uit en suggesties uit een het publiek, naar ontstaan ter plekke liedjes, door scènes en zelfs animaties op tv uit uit het niets. De band, bestaande de uit met Amir Swaab (toetsenist), Marnix het Stassen (percussionist) naar en Erik met Rutjes (gitarist), speelt op tv een belangrijke rol. Van carnavalskraker met tot heavy op metal. Ze schudden het ter op op tv plekke uit hun met instrumenten. Verschillende scènes door worden na de opnames door een door door animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren door de spelers het de tekenaars door en dat zorgt een voor verrassende effecten. Afl.: uit Compilatie. Presentatie: Valerio de Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige naar band vormt met samen met spelers op tv Klaas van der een Eerden, Maaike Martens, Steyn de het de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs in Wind en Fabian Jansen de van De Badgasten. Aan de het hand van uit verschillende spelvormen en op suggesties uit het door publiek, ontstaan ter plekke liedjes, naar scènes en uit zelfs animaties uit het een niets. het De band, bestaande uit Amir Swaab op tv (toetsenist), Marnix Stassen op naar (percussionist) en Erik de Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. het op tv Van carnavalskraker tot heavy metal. Ze met schudden het op ter plekke met uit hun instrumenten. tijdens Verschillende scènes worden na het de met opnames door een het animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de de spelers de tekenaars in en in dat zorgt voor verrassende door effecten. Presentatie: Valerio op Zeno.

Improvisatieprogramma. van Een driekoppige band vormt samen de met spelers Klaas het van der het Eerden, Maaike Martens, Steyn in door de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind naar en Fabian uit Jansen De door Badgasten. Aan de hand van op tv verschillende spelvormen in en suggesties in uit het publiek, ontstaan op ter plekke liedjes, naar scènes en zelfs animaties op tv uit tijdens het niets. De band, het bestaande de uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix in Stassen (percussionist) en uit Erik Rutjes van (gitarist), speelt een belangrijke rol. op Van in carnavalskraker tot heavy metal. Ze op van schudden het ter een plekke uit hun instrumenten. op tv Verschillende scènes de worden na de opnames door door een animatorenteam verder ingetekend. naar de Zo regisseren de naar spelers de tekenaars en dat met zorgt op voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio tijdens Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige tijdens op band vormt samen met spelers de Klaas van der door Eerden, Maaike Martens, op Steyn de Leeuwe, Korneel het Evers, Matthijs Wind met en Fabian Jansen op in De Badgasten. Aan de hand op tv van verschillende het spelvormen en een suggesties uit het door publiek, ontstaan ter van plekke liedjes, scènes en zelfs naar animaties het uit het niets. een De band, bestaande in uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix naar Stassen met (percussionist) en Erik de Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. uit met Van carnavalskraker tot heavy met metal. Ze schudden het ter met plekke uit uit hun instrumenten. Verschillende naar scènes worden uit na de de opnames door een met animatorenteam verder ingetekend. de Zo regisseren de op spelers de tekenaars een en dat zorgt voor verrassende tijdens effecten. Presentatie: met Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige de band vormt van samen met spelers uit Klaas van der op tv Eerden, Maaike met Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel met Evers, Matthijs in Wind op en Fabian Jansen van De Badgasten. Aan de het hand van verschillende spelvormen en met suggesties van uit het een publiek, ontstaan ter plekke de liedjes, scènes en zelfs het animaties uit het niets. met De band, bestaande op op uit Amir Swaab (toetsenist), een Marnix Stassen (percussionist) van en Erik Rutjes (gitarist), de speelt een belangrijke rol. van Van op tv carnavalskraker tot tijdens heavy metal. Ze schudden het ter op een plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes op tv op tv worden na de opnames door naar een op animatorenteam verder ingetekend. Zo op regisseren de spelers op tv de tekenaars en dat zorgt van de voor verrassende effecten. Presentatie: met Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. op tv Een driekoppige band vormt samen op tv tijdens met spelers Klaas van der Eerden, het Maaike Martens, Steyn uit de Leeuwe, van Korneel Evers, Matthijs Wind uit tijdens en Fabian Jansen De Badgasten. Aan door in de hand van verschillende de spelvormen en suggesties uit van het publiek, ontstaan ter met plekke liedjes, naar scènes naar en zelfs animaties het uit het niets. De band, bestaande de uit Amir van Swaab (toetsenist), Marnix Stassen het (percussionist) en Erik het Rutjes (gitarist), van speelt een belangrijke rol. tijdens Van carnavalskraker naar tot heavy metal. Ze de schudden op tv het ter plekke het uit hun instrumenten. Verschillende scènes de de worden na de opnames op door een animatorenteam verder ingetekend. op Zo regisseren uit de naar spelers de tekenaars door en dat zorgt voor verrassende naar effecten. Presentatie: Valerio tijdens Zeno.

Improvisatieprogramma. Een met driekoppige band vormt uit samen met van spelers Klaas van der Eerden, op tv Maaike Martens, een Steyn de in Leeuwe, Korneel tijdens Evers, Matthijs Wind door en Fabian Jansen uit De Badgasten. Aan de door hand van verschillende spelvormen op en suggesties uit het op tv publiek, van ontstaan ter plekke van liedjes, scènes en zelfs op animaties uit uit het niets. De de band, bestaande uit Amir uit Swaab (toetsenist), van Marnix Stassen de (percussionist) en Erik van Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke door rol. Van carnavalskraker een tot heavy metal. Ze op schudden op het ter plekke uit op tv hun met instrumenten. Verschillende scènes worden na uit de een opnames door een het animatorenteam verder ingetekend. Zo van regisseren de spelers de in tekenaars en de dat zorgt voor verrassende de effecten. Presentatie: van Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. op Een driekoppige band vormt samen op met spelers Klaas een van der naar Eerden, Maaike Martens, Steyn de de Leeuwe, Korneel op Evers, Matthijs Wind tijdens en door Fabian Jansen De met Badgasten. Aan van de hand van verschillende spelvormen en op suggesties uit met het publiek, een ontstaan ter plekke door liedjes, scènes tijdens en zelfs animaties uit op het niets. De band, uit bestaande uit Amir Swaab op (toetsenist), Marnix Stassen op tv (percussionist) en Erik tijdens Rutjes (gitarist), speelt een een belangrijke rol. naar Van carnavalskraker tot op tv in heavy metal. Ze schudden de het ter door plekke uit hun instrumenten. Verschillende tijdens scènes uit worden na de met opnames door een met animatorenteam verder ingetekend. Zo op tv regisseren de op tv spelers de tekenaars en dat door zorgt voor naar verrassende effecten. Presentatie: Valerio de Zeno.

Improvisatieprogramma. tijdens Een driekoppige band vormt tijdens samen het met spelers Klaas tijdens van der Eerden, Maaike de Martens, Steyn de Leeuwe, door Korneel Evers, de Matthijs Wind en de Fabian Jansen De Badgasten. Aan het de hand van tijdens verschillende spelvormen een en suggesties uit het naar publiek, ontstaan ter met op plekke liedjes, scènes van en zelfs animaties uit het een niets. het De band, bestaande uit Amir van Swaab (toetsenist), Marnix op Stassen (percussionist) met en Erik Rutjes de (gitarist), speelt een belangrijke rol. naar Van carnavalskraker naar tot heavy metal. het Ze schudden het het ter plekke uit hun tijdens naar instrumenten. Verschillende scènes worden na op de door opnames door een van animatorenteam verder ingetekend. Zo tijdens regisseren de met spelers de tekenaars en dat zorgt naar voor van verrassende effecten. Presentatie: Valerio van Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige van band vormt tijdens samen met tijdens spelers Klaas van met der Eerden, Maaike Martens, uit Steyn de Leeuwe, Korneel tijdens Evers, door Matthijs Wind en naar Fabian Jansen De van Badgasten. Aan de naar hand van met verschillende spelvormen en suggesties uit het tijdens publiek, ontstaan ter naar een plekke liedjes, scènes en op zelfs animaties uit het niets. uit De band, van bestaande het uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix naar Stassen (percussionist) in en Erik Rutjes (gitarist), tijdens speelt een op belangrijke rol. Van carnavalskraker tot het heavy metal. op Ze schudden het ter het op tv plekke uit hun in instrumenten. Verschillende scènes worden een na de opnames door een door animatorenteam op tv verder ingetekend. Zo naar regisseren de met spelers de tekenaars en dat door zorgt voor verrassende effecten. door Presentatie: tijdens Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een op driekoppige band vormt samen tijdens met spelers van Klaas van het der Eerden, Maaike Martens, Steyn naar de tijdens Leeuwe, Korneel tijdens Evers, Matthijs Wind en van Fabian Jansen De Badgasten. Aan door de in hand van verschillende spelvormen en in een suggesties uit het publiek, ontstaan een ter op plekke liedjes, scènes en zelfs animaties op tv uit tijdens het niets. De de band, bestaande uit Amir uit Swaab door (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en uit Erik Rutjes (gitarist), speelt op tv naar een belangrijke rol. op Van carnavalskraker tot heavy metal. Ze de schudden het het ter een plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes op tv worden na uit de opnames door op een tijdens animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren het de spelers de naar tekenaars en op dat zorgt voor tijdens verrassende effecten. Presentatie: in Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige in band de vormt samen met spelers Klaas met van der een Eerden, Maaike Martens, op tv Steyn de Leeuwe, op Korneel Evers, Matthijs een Wind op tv en Fabian Jansen De Badgasten. Aan van de hand tijdens van verschillende spelvormen en het tijdens suggesties uit het publiek, ontstaan ter het plekke liedjes, van scènes en zelfs door animaties uit naar het niets. De band, bestaande op uit door Amir Swaab (toetsenist), in Marnix Stassen (percussionist) en Erik op in Rutjes (gitarist), speelt uit een belangrijke rol. Van op carnavalskraker tot met heavy metal. Ze schudden het op tv ter plekke uit hun op instrumenten. Verschillende scènes de worden na het de opnames door een het animatorenteam door verder ingetekend. Zo een regisseren de spelers de op tekenaars uit en dat zorgt voor met verrassende effecten. Presentatie: met Valerio Zeno.

januari 2021
01-12-2009 22:10

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

27-11-2009 21:15

Compilatie

De Badgasten - Compilatie

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

20-11-2009 21:15

Aflevering 12

De Badgasten - Aflevering 12

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

13-11-2009 21:15

Aflevering 11

De Badgasten - Aflevering 11

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

06-11-2009 21:15

Aflevering 10

De Badgasten - Aflevering 10

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

30-10-2009 21:15

Aflevering 9

De Badgasten - Aflevering 9

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

23-10-2009 21:30

Aflevering 8

De Badgasten - Aflevering 8

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

16-10-2009 21:20

Aflevering 7

De Badgasten - Aflevering 7

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

09-10-2009 21:15

Aflevering 6

De Badgasten - Aflevering 6

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

02-10-2009 21:20

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

22-09-2009 21:20

Aflevering 3

De Badgasten - Aflevering 3

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

18-09-2009 21:15

Aflevering 2

De Badgasten - Aflevering 2

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

11-09-2009 21:20

Aflevering 1

De Badgasten - Aflevering 1

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

De Badgasten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Badgasten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Badgasten bij De Badgasten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Badgasten. Heb je een uitzending van De Badgasten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Badgasten gemist

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn deLeeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen ensuggesties uit het publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes en zelfs animaties uit het niets. De band, bestaandeuit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. Vancarnavalskraker tot heavy metal. Ze schudden het ter plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes worden na deopnames door een animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de spelers de tekenaars en dat zorgt voor verrassendeeffecten. Presentatie: Valerio Zeno.

Uitzending gemist van De Badgasten? Hier kun je alle uitzendingen van De Badgasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-12-2009 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!