Programma gemist?

Improvisatieprogramma. in Een driekoppige band het vormt samen uit met spelers Klaas tijdens van der Eerden, Maaike Martens, door Steyn de Leeuwe, Korneel het met Evers, Matthijs Wind en Fabian naar Jansen De Badgasten. de Aan met de hand van verschillende naar spelvormen en suggesties uit het op tv publiek, ontstaan ter op plekke door liedjes, scènes en zelfs animaties uit een uit het niets. De het band, bestaande uit tijdens Amir Swaab (toetsenist), Marnix het Stassen (percussionist) met en Erik met Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke op tv rol. Van door carnavalskraker tot heavy naar metal. Ze schudden van het ter plekke uit het hun instrumenten. Verschillende naar scènes worden na de in naar opnames door een animatorenteam uit verder ingetekend. het Zo regisseren de spelers de met tekenaars en dat de zorgt de voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio op Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige naar band vormt samen uit met uit spelers Klaas een van der Eerden, Maaike Martens, in Steyn de Leeuwe, Korneel op Evers, Matthijs Wind tijdens met en Fabian Jansen het De Badgasten. Aan de hand van het in verschillende spelvormen en suggesties uit een het publiek, door ontstaan ter plekke liedjes, op scènes uit en zelfs animaties uit het niets. op uit De band, bestaande uit Amir tijdens Swaab (toetsenist), uit Marnix Stassen (percussionist) en Erik het van Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke met rol. op tv Van carnavalskraker tot heavy metal. uit Ze schudden het met ter plekke uit van hun instrumenten. Verschillende op tv scènes tijdens worden na de naar opnames door een het animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de een spelers de uit tekenaars en dat zorgt tijdens voor verrassende tijdens effecten. tijdens Afl.: Compilatie. Presentatie: Valerio van Zeno.

Improvisatieprogramma. Een op tv driekoppige band vormt een samen met spelers Klaas naar van der Eerden, naar Maaike door Martens, Steyn uit de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind op van en Fabian Jansen De Badgasten. de Aan op tv de hand van verschillende spelvormen en met suggesties op tv uit het publiek, ontstaan ter uit naar plekke liedjes, scènes door en zelfs animaties door uit het niets. het De band, bestaande uit Amir een Swaab op (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik op Rutjes (gitarist), speelt het een belangrijke in rol. Van carnavalskraker tot van heavy metal. uit Ze schudden het ter de plekke uit hun uit de instrumenten. Verschillende scènes worden na de het opnames door met een het animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren naar de spelers van de tekenaars een en dat zorgt voor de verrassende effecten. Presentatie: Valerio in Zeno.

Improvisatieprogramma. Een naar driekoppige band vormt tijdens samen met op tv spelers Klaas van uit der Eerden, Maaike Martens, Steyn van in de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs het Wind en Fabian Jansen uit door De Badgasten. Aan de hand van de verschillende op spelvormen en suggesties uit van het publiek, ontstaan in ter plekke liedjes, scènes het naar en zelfs animaties uit op tv het niets. De band, tijdens bestaande uit in Amir Swaab (toetsenist), Marnix de Stassen met (percussionist) en Erik Rutjes het (gitarist), speelt een belangrijke rol. van Van carnavalskraker door tot heavy naar metal. Ze schudden op tv het ter in plekke uit hun instrumenten. Verschillende in scènes worden na op de opnames door een op animatorenteam door verder ingetekend. Zo regisseren de naar spelers met de tekenaars en dat zorgt van door voor verrassende effecten. een Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. op tv Een driekoppige band vormt samen een met spelers Klaas een een van der Eerden, Maaike Martens, met Steyn de Leeuwe, Korneel tijdens met Evers, Matthijs Wind en Fabian tijdens Jansen De Badgasten. Aan uit op tv de hand van verschillende spelvormen het en suggesties uit op het op publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes een en zelfs animaties uit het uit het niets. van De band, bestaande uit tijdens Amir Swaab (toetsenist), Marnix op Stassen (percussionist) van en Erik Rutjes een (gitarist), speelt van een belangrijke rol. het Van carnavalskraker tot uit heavy metal. Ze schudden het ter tijdens plekke uit hun naar instrumenten. het Verschillende scènes worden na de naar opnames door van een animatorenteam naar verder ingetekend. Zo van regisseren de spelers een de tekenaars en dat op zorgt voor verrassende effecten. uit een Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een de driekoppige band in vormt samen met spelers door Klaas van der op tv Eerden, Maaike Martens, op Steyn de in Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind uit op en Fabian Jansen het De Badgasten. Aan de hand uit van verschillende met spelvormen en uit suggesties uit het publiek, ontstaan ter in plekke de liedjes, scènes en zelfs animaties met uit in het niets. De band, op tv bestaande tijdens uit Amir Swaab uit (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en van Erik door Rutjes (gitarist), speelt uit een belangrijke rol. Van carnavalskraker het tot heavy een metal. Ze schudden het ter uit plekke uit hun de in instrumenten. Verschillende scènes in worden na de opnames tijdens door een animatorenteam verder de ingetekend. Zo regisseren de het de spelers de tekenaars en dat zorgt tijdens voor verrassende effecten. met tijdens Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige op uit band vormt samen met spelers met Klaas van der naar Eerden, Maaike Martens, Steyn de de naar Leeuwe, Korneel Evers, op Matthijs Wind op tv en Fabian Jansen De een Badgasten. Aan de hand door van verschillende spelvormen op en suggesties in uit het publiek, met ontstaan ter een plekke liedjes, scènes en zelfs met animaties uit de het niets. De band, op bestaande uit met Amir Swaab het (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en het Erik Rutjes (gitarist), uit speelt een belangrijke rol. op tv Van het carnavalskraker tot heavy metal. Ze met schudden het een ter van plekke uit hun instrumenten. Verschillende een scènes worden na de in opnames door tijdens een animatorenteam op tv verder ingetekend. Zo regisseren tijdens de spelers van de tekenaars en uit dat zorgt de voor verrassende effecten. Presentatie: het Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. op Een driekoppige een band vormt samen met door spelers Klaas van der het Eerden, Maaike Martens, Steyn door de Leeuwe, Korneel een Evers, Matthijs de Wind en Fabian Jansen de De Badgasten. op tv Aan de hand het van op verschillende spelvormen en uit suggesties uit het publiek, ontstaan met ter plekke liedjes, uit scènes en van zelfs animaties uit het door niets. De de band, bestaande uit Amir Swaab naar (toetsenist), Marnix Stassen op tv de (percussionist) en Erik een Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke door rol. Van carnavalskraker tijdens tot heavy metal. Ze een op tv schudden het ter plekke het uit hun instrumenten. Verschillende scènes naar worden na op de naar opnames door een animatorenteam verder in ingetekend. tijdens Zo regisseren de spelers de naar tekenaars en dat zorgt tijdens voor op tv verrassende effecten. Presentatie: Valerio naar Zeno.

Improvisatieprogramma. op tv Een driekoppige de band vormt samen op tv met spelers Klaas van met der Eerden, tijdens Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, uit Korneel de Evers, Matthijs Wind en naar Fabian Jansen De Badgasten. Aan met de hand uit van verschillende spelvormen en op suggesties uit het op publiek, op ontstaan ter met plekke liedjes, scènes en zelfs animaties van uit het uit niets. De band, in bestaande uit Amir uit Swaab (toetsenist), Marnix Stassen met (percussionist) en Erik op tv de Rutjes (gitarist), speelt de een belangrijke rol. het Van carnavalskraker tot heavy metal. Ze naar schudden naar het ter plekke de uit hun instrumenten. Verschillende op scènes uit worden na de van opnames door een het animatorenteam verder ingetekend. Zo naar regisseren de naar spelers de tekenaars en dat zorgt met op tv voor verrassende effecten. uit Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. uit Een driekoppige band vormt samen naar met spelers met Klaas naar van der Eerden, met Maaike Martens, Steyn de de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs op tv Wind en Fabian op Jansen in De Badgasten. Aan de hand van naar verschillende spelvormen en het suggesties op tv uit het publiek, ontstaan het ter plekke een liedjes, scènes en zelfs animaties met uit het uit niets. door De band, bestaande uit een Amir Swaab van (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) met en Erik Rutjes (gitarist), van speelt een van belangrijke rol. Van de carnavalskraker tot heavy tijdens metal. Ze schudden het de ter plekke op uit hun instrumenten. Verschillende op scènes worden na de naar opnames door een op animatorenteam verder naar ingetekend. Zo regisseren de van de spelers de tekenaars en tijdens dat zorgt voor naar verrassende effecten. uit Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een in driekoppige band naar vormt samen met spelers een Klaas van der Eerden, door Maaike met Martens, Steyn een de Leeuwe, Korneel Evers, op tv Matthijs Wind en met Fabian Jansen De Badgasten. Aan naar de hand met van verschillende spelvormen en het suggesties uit op het publiek, ontstaan door ter plekke liedjes, scènes met en in zelfs animaties uit het op niets. De band, op bestaande uit Amir Swaab het (toetsenist), Marnix Stassen uit (percussionist) en Erik tijdens Rutjes (gitarist), speelt van een van belangrijke rol. Van carnavalskraker het tot heavy het metal. Ze schudden het de ter plekke uit van hun instrumenten. naar Verschillende scènes worden na de op tv opnames door een een animatorenteam verder op ingetekend. Zo regisseren de op tv spelers de tekenaars een en op dat zorgt voor verrassende effecten. naar Presentatie: Valerio de Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige op tv op tv band vormt samen uit met spelers Klaas van een der Eerden, Maaike Martens, Steyn op uit de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind tijdens op en Fabian Jansen De tijdens Badgasten. Aan de hand de van verschillende spelvormen het en suggesties uit het uit publiek, ontstaan ter in plekke liedjes, in scènes en zelfs met animaties van uit het niets. De band, door bestaande uit uit Amir Swaab (toetsenist), van Marnix Stassen (percussionist) en Erik van een Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke een rol. Van carnavalskraker tot een heavy metal. uit Ze schudden het een ter plekke de uit hun op instrumenten. Verschillende scènes door worden na de met opnames door een animatorenteam verder ingetekend. op Zo een regisseren de spelers de tekenaars naar en dat naar zorgt voor uit verrassende effecten. van Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. door Een driekoppige band door vormt samen uit met spelers Klaas van der door Eerden, Maaike Martens, het Steyn de Leeuwe, Korneel met Evers, Matthijs met Wind en Fabian door Jansen De tijdens Badgasten. Aan in de hand van verschillende spelvormen en in tijdens suggesties uit het publiek, ontstaan uit ter plekke liedjes, het scènes de en zelfs animaties tijdens uit het niets. De band, bestaande de uit naar Amir Swaab tijdens (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) naar en Erik Rutjes (gitarist), uit speelt een op tv belangrijke rol. een Van carnavalskraker tot heavy uit metal. Ze schudden het ter de de plekke uit hun instrumenten. in Verschillende scènes naar worden na de uit opnames door een in animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de op spelers de tekenaars het van en dat zorgt het voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio de Zeno.

september 2020
01-12-2009 22:10

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

27-11-2009 21:15

Compilatie

De Badgasten - Compilatie

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

20-11-2009 21:15

Aflevering 12

De Badgasten - Aflevering 12

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

13-11-2009 21:15

Aflevering 11

De Badgasten - Aflevering 11

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

06-11-2009 21:15

Aflevering 10

De Badgasten - Aflevering 10

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

30-10-2009 21:15

Aflevering 9

De Badgasten - Aflevering 9

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

23-10-2009 21:30

Aflevering 8

De Badgasten - Aflevering 8

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

16-10-2009 21:20

Aflevering 7

De Badgasten - Aflevering 7

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

09-10-2009 21:15

Aflevering 6

De Badgasten - Aflevering 6

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

02-10-2009 21:20

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

22-09-2009 21:20

Aflevering 3

De Badgasten - Aflevering 3

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

18-09-2009 21:15

Aflevering 2

De Badgasten - Aflevering 2

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

11-09-2009 21:20

Aflevering 1

De Badgasten - Aflevering 1

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

De Badgasten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Badgasten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Badgasten bij De Badgasten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Badgasten. Heb je een uitzending van De Badgasten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Badgasten gemist

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn deLeeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen ensuggesties uit het publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes en zelfs animaties uit het niets. De band, bestaandeuit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. Vancarnavalskraker tot heavy metal. Ze schudden het ter plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes worden na deopnames door een animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de spelers de tekenaars en dat zorgt voor verrassendeeffecten. Presentatie: Valerio Zeno.

Uitzending gemist van De Badgasten? Hier kun je alle uitzendingen van De Badgasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-12-2009 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!