Programma gemist?

Improvisatieprogramma. Een op driekoppige band vormt samen de met spelers door Klaas van der met Eerden, Maaike de Martens, Steyn de op Leeuwe, Korneel Evers, uit Matthijs Wind een en Fabian Jansen De op tv Badgasten. Aan de in hand van verschillende spelvormen in en door suggesties uit het publiek, ontstaan op ter het plekke liedjes, scènes en zelfs het animaties uit het uit niets. De band, bestaande in uit Amir door Swaab (toetsenist), Marnix op Stassen naar (percussionist) en Erik uit Rutjes (gitarist), speelt door een belangrijke rol. van Van carnavalskraker tot tijdens heavy metal. Ze een schudden het ter plekke op tv uit hun instrumenten. Verschillende uit scènes worden na de het opnames door door een animatorenteam verder ingetekend. de Zo regisseren de de spelers de tekenaars in en dat op tv zorgt voor verrassende effecten. uit Presentatie: Valerio op tv Zeno.

Improvisatieprogramma. Een een driekoppige op band vormt samen met spelers Klaas uit van der Eerden, op door Maaike Martens, Steyn de van Leeuwe, Korneel Evers, op tv Matthijs Wind en Fabian Jansen tijdens De Badgasten. op tv Aan de hand van uit naar verschillende spelvormen en suggesties uit het met in publiek, ontstaan ter plekke op liedjes, scènes en zelfs op animaties uit het op niets. De op tv band, bestaande uit Amir Swaab van door (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) naar en Erik uit Rutjes (gitarist), speelt een een belangrijke rol. op Van carnavalskraker tot heavy metal. Ze in schudden het ter de plekke uit een hun instrumenten. in Verschillende scènes worden na van de het opnames door een animatorenteam verder ingetekend. tijdens Zo uit regisseren de spelers de naar tekenaars en een dat zorgt voor verrassende uit effecten. op tv Afl.: Compilatie. Presentatie: Valerio door Zeno.

Improvisatieprogramma. op tv Een driekoppige band vormt het samen met door spelers Klaas van der Eerden, op Maaike Martens, een Steyn de met Leeuwe, Korneel in Evers, Matthijs Wind en Fabian naar Jansen De Badgasten. Aan het de met hand van verschillende spelvormen en tijdens suggesties uit door het publiek, met ontstaan ter plekke tijdens liedjes, scènes uit en zelfs animaties uit het een niets. De de band, bestaande uit Amir de Swaab (toetsenist), Marnix Stassen de (percussionist) en Erik met Rutjes (gitarist), tijdens speelt op tv een belangrijke rol. Van carnavalskraker uit tot heavy metal. Ze het schudden tijdens het ter de plekke uit hun instrumenten. door Verschillende scènes worden na de tijdens opnames door een van op tv animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren uit de spelers de de tekenaars en van dat zorgt voor de verrassende effecten. met Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een op tv driekoppige door band vormt samen met in spelers Klaas van der een Eerden, Maaike Martens, door Steyn de de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind met en Fabian het Jansen De Badgasten. tijdens Aan de hand naar van op tv verschillende spelvormen en suggesties een uit het publiek, ontstaan ter in plekke liedjes, het scènes en op tv zelfs animaties uit het met niets. De een band, bestaande uit Amir op tv Swaab (toetsenist), op Marnix Stassen (percussionist) en Erik tijdens op tv Rutjes (gitarist), speelt een een belangrijke rol. van Van carnavalskraker tot uit heavy metal. Ze schudden het tijdens ter de plekke uit hun instrumenten. in Verschillende scènes op tv worden na de opnames naar door een animatorenteam naar verder ingetekend. Zo regisseren de naar spelers naar de tekenaars en dat naar zorgt voor verrassende effecten. tijdens Presentatie: Valerio van Zeno.

Improvisatieprogramma. uit Een driekoppige band tijdens vormt samen met spelers door Klaas van der Eerden, tijdens op tv Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel door Evers, naar Matthijs Wind en in Fabian Jansen De de Badgasten. Aan de hand van met verschillende door spelvormen en suggesties uit op het op publiek, ontstaan ter plekke liedjes, naar scènes en de zelfs animaties naar uit het niets. De band, bestaande een uit Amir Swaab met (toetsenist), Marnix het Stassen (percussionist) en de Erik Rutjes (gitarist), speelt met een belangrijke rol. in door Van carnavalskraker tot heavy uit metal. Ze schudden het ter de plekke op tv uit hun instrumenten. in Verschillende scènes worden het na de opnames door een het animatorenteam verder ingetekend. tijdens Zo naar regisseren de een spelers de tekenaars en dat zorgt een voor verrassende effecten. op Presentatie: Valerio naar Zeno.

Improvisatieprogramma. Een het driekoppige band naar vormt samen met spelers Klaas de van de der Eerden, Maaike Martens, Steyn met de van Leeuwe, Korneel Evers, de Matthijs Wind en Fabian Jansen de naar De Badgasten. Aan door de hand van verschillende spelvormen en tijdens suggesties in uit het publiek, ontstaan ter de plekke liedjes, het scènes en zelfs op animaties door uit het niets. De band, bestaande door uit Amir Swaab naar (toetsenist), Marnix Stassen op (percussionist) en met Erik een Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke op tv rol. Van carnavalskraker tot naar heavy metal. Ze op schudden het de ter plekke uit hun het instrumenten. Verschillende scènes uit met worden na de op tv opnames door een animatorenteam verder op tv ingetekend. Zo regisseren de door spelers van de tekenaars uit en dat zorgt voor verrassende het effecten. Presentatie: Valerio van Zeno.

Improvisatieprogramma. Een de driekoppige band vormt samen tijdens in met spelers Klaas van der van Eerden, naar Maaike Martens, Steyn een de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs uit Wind en in Fabian Jansen De op tv Badgasten. Aan de hand op van verschillende spelvormen en naar suggesties uit op het publiek, ontstaan ter op op tv plekke liedjes, scènes op tv en zelfs animaties in uit het niets. tijdens De band, bestaande uit Amir Swaab op (toetsenist), het Marnix Stassen in (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt uit een naar belangrijke rol. Van het carnavalskraker tot op heavy metal. Ze schudden het met ter plekke uit op tv hun instrumenten. Verschillende scènes door worden na door de naar opnames door een animatorenteam verder met ingetekend. Zo regisseren op tv de spelers de de tekenaars en van dat zorgt voor op tv verrassende effecten. uit Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een van driekoppige band in vormt samen met spelers met Klaas van der Eerden, naar Maaike door Martens, Steyn de naar Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs tijdens Wind en Fabian Jansen van De Badgasten. Aan tijdens op tv de hand van verschillende naar spelvormen en suggesties uit uit het publiek, ontstaan ter in naar plekke liedjes, scènes en zelfs animaties tijdens met uit het niets. De in band, bestaande naar uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix uit Stassen (percussionist) tijdens en Erik Rutjes (gitarist), speelt het een door belangrijke rol. op Van carnavalskraker tot heavy metal. het Ze schudden tijdens het ter plekke uit naar hun uit instrumenten. Verschillende scènes tijdens worden na de van opnames door een animatorenteam verder naar ingetekend. Zo regisseren uit de spelers van de tekenaars en de dat zorgt tijdens voor verrassende effecten. op Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een van driekoppige band vormt met samen met spelers met Klaas van der Eerden, tijdens Maaike Martens, Steyn het de Leeuwe, in Korneel Evers, op tv Matthijs Wind en Fabian Jansen met door De Badgasten. Aan de van hand van tijdens verschillende spelvormen en suggesties uit uit het publiek, ontstaan ter van tijdens plekke liedjes, scènes en zelfs animaties een het uit het niets. De band, op tv bestaande uit Amir tijdens Swaab (toetsenist), Marnix Stassen door (percussionist) en Erik op een Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. met uit Van carnavalskraker tot heavy metal. Ze uit schudden in het ter plekke uit het hun tijdens instrumenten. Verschillende scènes het worden na de opnames door een in het animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de tijdens spelers de tekenaars in op en dat zorgt op tv voor verrassende effecten. op Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een op driekoppige band vormt samen uit met spelers van Klaas een van der Eerden, Maaike in Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel met Evers, Matthijs Wind tijdens en Fabian van Jansen De Badgasten. naar Aan een de hand van verschillende op spelvormen en suggesties uit het door publiek, ontstaan in ter naar plekke liedjes, scènes en zelfs door animaties uit het op tv niets. De op band, bestaande uit Amir van Swaab met (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik uit op Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. op Van op carnavalskraker tot heavy metal. Ze in naar schudden het ter plekke uit hun naar instrumenten. Verschillende scènes uit worden uit na de op tv opnames door een animatorenteam verder ingetekend. van Zo van regisseren de spelers in de tekenaars van en dat zorgt voor verrassende op tv effecten. van Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige door band vormt van samen in met spelers Klaas van der het Eerden, Maaike Martens, uit Steyn de Leeuwe, Korneel tijdens Evers, op tv Matthijs Wind en Fabian tijdens Jansen De op tv Badgasten. Aan de hand uit van verschillende spelvormen en uit suggesties uit het op publiek, ontstaan met ter plekke liedjes, scènes op en zelfs animaties uit tijdens uit het niets. De band, bestaande op tv uit Amir Swaab een (toetsenist), Marnix Stassen het uit (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), in speelt een in belangrijke rol. een Van carnavalskraker tot heavy metal. naar Ze schudden het ter op plekke in uit hun instrumenten. in Verschillende scènes worden na het de opnames door tijdens een animatorenteam van verder ingetekend. door Zo regisseren de spelers de tijdens tekenaars door en dat zorgt voor verrassende effecten. in Presentatie: Valerio door Zeno.

Improvisatieprogramma. Een van driekoppige een band vormt samen met spelers Klaas het van der Eerden, met Maaike uit Martens, Steyn de van Leeuwe, Korneel Evers, de Matthijs Wind en Fabian naar Jansen De Badgasten. uit Aan de hand van op tv verschillende spelvormen en van een suggesties uit het publiek, het ontstaan ter plekke op tv liedjes, scènes en zelfs animaties tijdens uit het naar niets. met De band, bestaande op tv uit Amir Swaab (toetsenist), tijdens Marnix Stassen (percussionist) en Erik de Rutjes (gitarist), speelt uit een met belangrijke rol. in Van carnavalskraker tot in heavy metal. Ze schudden het ter het plekke uit hun in instrumenten. Verschillende scènes op tv worden na de op tv opnames door van een animatorenteam verder uit ingetekend. Zo regisseren door de spelers de tekenaars de en dat zorgt naar voor verrassende effecten. de Presentatie: Valerio tijdens Zeno.

Improvisatieprogramma. Een met driekoppige uit band vormt samen met spelers Klaas op tv van der tijdens Eerden, door Maaike Martens, Steyn de naar Leeuwe, Korneel van Evers, Matthijs Wind een en Fabian Jansen De Badgasten. Aan tijdens de de hand van het verschillende spelvormen en suggesties tijdens uit het publiek, ontstaan door ter plekke liedjes, naar scènes op en zelfs animaties op uit het niets. de De band, bestaande uit uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen met (percussionist) naar en Erik Rutjes (gitarist), speelt naar een de belangrijke rol. door Van carnavalskraker tot met heavy metal. Ze schudden het op tv ter plekke uit hun het instrumenten. naar Verschillende scènes worden na op tv de opnames door met een animatorenteam verder tijdens ingetekend. Zo regisseren de met spelers de tekenaars op tv en dat tijdens zorgt de voor verrassende effecten. naar Presentatie: Valerio Zeno.

januari 2019
01-12-2009 22:10

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

27-11-2009 21:15

Compilatie

De Badgasten - Compilatie

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

20-11-2009 21:15

Aflevering 12

De Badgasten - Aflevering 12

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

13-11-2009 21:15

Aflevering 11

De Badgasten - Aflevering 11

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

06-11-2009 21:15

Aflevering 10

De Badgasten - Aflevering 10

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

30-10-2009 21:15

Aflevering 9

De Badgasten - Aflevering 9

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

23-10-2009 21:30

Aflevering 8

De Badgasten - Aflevering 8

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

16-10-2009 21:20

Aflevering 7

De Badgasten - Aflevering 7

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

09-10-2009 21:15

Aflevering 6

De Badgasten - Aflevering 6

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

02-10-2009 21:20

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

22-09-2009 21:20

Aflevering 3

De Badgasten - Aflevering 3

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

18-09-2009 21:15

Aflevering 2

De Badgasten - Aflevering 2

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

11-09-2009 21:20

Aflevering 1

De Badgasten - Aflevering 1

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

De Badgasten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Badgasten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Badgasten bij De Badgasten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Badgasten. Heb je een uitzending van De Badgasten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Badgasten gemist

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn deLeeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen ensuggesties uit het publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes en zelfs animaties uit het niets. De band, bestaandeuit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. Vancarnavalskraker tot heavy metal. Ze schudden het ter plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes worden na deopnames door een animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de spelers de tekenaars en dat zorgt voor verrassendeeffecten. Presentatie: Valerio Zeno.

Uitzending gemist van De Badgasten? Hier kun je alle uitzendingen van De Badgasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-12-2009 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord