Programma gemist?

Improvisatieprogramma. uit Een driekoppige op band vormt samen met door spelers Klaas van der Eerden, uit Maaike met Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel een Evers, Matthijs Wind van en op Fabian Jansen De Badgasten. Aan op tv de uit hand van verschillende spelvormen en uit met suggesties uit het op tv publiek, ontstaan ter plekke met liedjes, scènes en van zelfs animaties op tv uit het niets. De band, van bestaande uit Amir een Swaab (toetsenist), Marnix op tv Stassen (percussionist) en met Erik Rutjes (gitarist), speelt van de een belangrijke rol. Van carnavalskraker tot met heavy het metal. Ze schudden het met ter de plekke uit hun uit instrumenten. Verschillende scènes in worden na de opnames door op tv een tijdens animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren tijdens de de spelers de tekenaars en dat de zorgt voor verrassende het effecten. Presentatie: Valerio met Zeno.

Improvisatieprogramma. van Een driekoppige band vormt samen op tv met spelers Klaas de door van der Eerden, Maaike Martens, Steyn op de tijdens Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs op tv Wind en op Fabian Jansen De Badgasten. uit Aan door de hand van verschillende spelvormen met en suggesties het uit het publiek, tijdens ontstaan ter plekke een liedjes, scènes op tv en zelfs animaties de uit het niets. De het band, bestaande uit Amir Swaab naar (toetsenist), op tv Marnix Stassen op tv (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt tijdens het een belangrijke rol. Van carnavalskraker een tot heavy op tv metal. Ze schudden het naar ter plekke uit door hun instrumenten. Verschillende scènes op tv worden het na de van opnames door een een animatorenteam verder ingetekend. Zo op tv regisseren de de spelers de tekenaars en met dat zorgt voor verrassende naar effecten. Afl.: Compilatie. uit Presentatie: Valerio van Zeno.

Improvisatieprogramma. met Een driekoppige band vormt naar samen met op tv spelers Klaas van der het Eerden, Maaike Martens, Steyn met de Leeuwe, Korneel de Evers, Matthijs Wind tijdens en Fabian Jansen in De de Badgasten. Aan de hand van naar een verschillende spelvormen en suggesties op uit het publiek, ontstaan ter de plekke liedjes, met scènes en zelfs animaties van uit naar het niets. De band, bestaande tijdens uit Amir Swaab de (toetsenist), Marnix Stassen op tv (percussionist) en Erik uit op Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke door rol. Van carnavalskraker tot het heavy metal. in Ze van schudden het ter op tv plekke uit hun uit instrumenten. Verschillende scènes met worden na de opnames door het een animatorenteam op tv verder ingetekend. Zo regisseren door de spelers tijdens de tekenaars en dat zorgt met voor de verrassende effecten. het Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. naar Een driekoppige band van vormt samen met spelers tijdens Klaas van der Eerden, een Maaike Martens, op tv Steyn de Leeuwe, op tv Korneel Evers, Matthijs Wind van en Fabian de Jansen De Badgasten. het Aan de in hand van verschillende door spelvormen en suggesties naar uit het publiek, ontstaan ter met plekke op tv liedjes, scènes en het zelfs animaties de uit het niets. De band, met bestaande uit Amir Swaab op tv (toetsenist), Marnix Stassen in de (percussionist) en Erik Rutjes de (gitarist), speelt een van belangrijke rol. Van carnavalskraker de tot heavy op tv metal. Ze schudden het ter tijdens met plekke uit hun door instrumenten. Verschillende scènes worden tijdens na de opnames door een op animatorenteam verder ingetekend. naar Zo het regisseren de spelers de een tekenaars en dat zorgt uit uit voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio naar Zeno.

Improvisatieprogramma. uit Een driekoppige band het vormt samen met van spelers Klaas van door der Eerden, Maaike Martens, Steyn door het de Leeuwe, Korneel Evers, uit Matthijs Wind en uit Fabian Jansen De Badgasten. Aan van een de hand van met verschillende spelvormen en suggesties uit de het publiek, ontstaan ter door plekke liedjes, scènes uit en zelfs in animaties de uit het niets. De band, bestaande in uit Amir op Swaab (toetsenist), Marnix Stassen de naar (percussionist) en Erik tijdens Rutjes (gitarist), speelt een op belangrijke rol. Van carnavalskraker tot met op tv heavy metal. Ze schudden tijdens het ter plekke uit hun de op tv instrumenten. Verschillende scènes worden na de naar opnames door uit een animatorenteam verder ingetekend. van met Zo regisseren de een spelers de tekenaars en dat zorgt uit voor verrassende op tv effecten. Presentatie: Valerio uit Zeno.

Improvisatieprogramma. Een uit driekoppige band vormt uit samen met spelers Klaas in van der Eerden, met Maaike Martens, Steyn op de in Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind naar door en Fabian Jansen De tijdens Badgasten. Aan de hand uit van verschillende spelvormen en op suggesties uit het de publiek, ontstaan ter het de plekke liedjes, scènes op en zelfs animaties uit het door niets. uit De band, bestaande de uit Amir Swaab (toetsenist), uit Marnix Stassen (percussionist) en in Erik Rutjes (gitarist), uit speelt een van belangrijke rol. de Van carnavalskraker tot een heavy metal. Ze schudden het de ter plekke door uit hun uit instrumenten. Verschillende scènes op worden na de opnames door tijdens een animatorenteam met verder ingetekend. Zo regisseren de uit spelers een de tekenaars en dat uit zorgt op voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio in Zeno.

Improvisatieprogramma. Een van driekoppige band door vormt samen uit met spelers Klaas van der van Eerden, de Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, het Korneel Evers, Matthijs een Wind en een Fabian Jansen De in Badgasten. Aan de hand van tijdens verschillende spelvormen naar en in suggesties uit het publiek, ontstaan een ter plekke met liedjes, scènes en zelfs met animaties het uit het niets. De band, het bestaande uit Amir van Swaab (toetsenist), met Marnix Stassen (percussionist) op tv en Erik de Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. tijdens Van carnavalskraker een tot heavy metal. Ze op schudden het het ter plekke uit hun op instrumenten. op tv Verschillende scènes het worden na de opnames door een naar naar animatorenteam verder ingetekend. Zo met regisseren de spelers de de tekenaars en dat het zorgt voor van verrassende effecten. Presentatie: Valerio op tv Zeno.

Improvisatieprogramma. door Een driekoppige band naar vormt samen met spelers in Klaas van der naar Eerden, Maaike uit Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel uit Evers, Matthijs Wind naar op en Fabian Jansen De Badgasten. naar Aan tijdens de hand van verschillende spelvormen het en suggesties tijdens uit het op tv publiek, ontstaan ter een plekke liedjes, scènes door en zelfs animaties uit het het niets. in De band, bestaande uit in Amir Swaab naar (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) met en Erik Rutjes (gitarist), naar speelt een door belangrijke rol. Van op carnavalskraker tot heavy metal. het Ze schudden het ter uit plekke uit in hun met instrumenten. Verschillende scènes worden na uit de opnames door een een op animatorenteam verder ingetekend. Zo in regisseren de een spelers de tekenaars en dat door zorgt naar voor verrassende effecten. de Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. de Een driekoppige band vormt met samen met spelers Klaas van een van der Eerden, een Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, naar Korneel Evers, Matthijs met Wind en Fabian van Jansen De het Badgasten. Aan de hand door van de verschillende spelvormen en suggesties uit het naar van publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes een en de zelfs animaties op uit het niets. De band, uit bestaande uit het Amir Swaab (toetsenist), Marnix naar Stassen (percussionist) en Erik tijdens Rutjes (gitarist), speelt een een een belangrijke rol. op Van carnavalskraker tot heavy in metal. Ze schudden op het ter plekke uit hun op tv instrumenten. Verschillende scènes op worden na het de opnames van door een animatorenteam op verder ingetekend. Zo de regisseren de spelers de het tekenaars en tijdens dat zorgt voor verrassende op tv effecten. Presentatie: Valerio van Zeno.

Improvisatieprogramma. naar Een driekoppige band de vormt samen met in spelers Klaas de van der Eerden, Maaike naar Martens, Steyn de Leeuwe, op tv Korneel Evers, in Matthijs Wind en op tv Fabian Jansen De op Badgasten. Aan de hand op van verschillende spelvormen en met suggesties uit het op publiek, ontstaan ter uit plekke op tv liedjes, scènes en zelfs tijdens animaties uit het door niets. op tv De band, bestaande uit Amir op tv Swaab (toetsenist), Marnix Stassen van in (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt op tv een met belangrijke rol. Van carnavalskraker door tot heavy metal. naar Ze schudden het ter het plekke uit met hun instrumenten. Verschillende met scènes worden na de tijdens door opnames door een animatorenteam verder ingetekend. het Zo regisseren de met met spelers de tekenaars en dat de zorgt voor tijdens verrassende effecten. op Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. met Een driekoppige een band vormt samen met van spelers Klaas van der Eerden, door een Maaike Martens, Steyn de naar Leeuwe, Korneel een Evers, Matthijs Wind een en Fabian Jansen De Badgasten. Aan tijdens de tijdens hand van verschillende spelvormen uit en suggesties uit het in publiek, tijdens ontstaan ter plekke liedjes, op scènes in en zelfs animaties in uit het niets. De band, bestaande naar uit Amir op tv Swaab (toetsenist), een Marnix Stassen (percussionist) en in Erik met Rutjes (gitarist), speelt de een belangrijke rol. Van in carnavalskraker tot heavy naar metal. Ze schudden het ter door op plekke uit hun instrumenten. op Verschillende scènes worden in na de opnames van door een animatorenteam verder op ingetekend. Zo de regisseren de spelers de tekenaars van en van dat zorgt uit voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio uit Zeno.

Improvisatieprogramma. tijdens Een driekoppige band naar vormt samen een met spelers Klaas van der door Eerden, naar Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, de Korneel Evers, Matthijs een Wind en een Fabian Jansen door De Badgasten. Aan de hand van op verschillende spelvormen van en suggesties uit het naar publiek, ontstaan ter naar met plekke liedjes, scènes en de zelfs animaties uit het met niets. De band, bestaande een uit de Amir Swaab met (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik een in Rutjes (gitarist), speelt een op tv belangrijke rol. Van door carnavalskraker tot tijdens heavy metal. Ze schudden het naar ter plekke uit hun van instrumenten. het Verschillende scènes worden door na de opnames door een het door animatorenteam verder ingetekend. uit Zo regisseren de spelers de de tekenaars en met dat zorgt voor in verrassende effecten. Presentatie: Valerio het Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige van band de vormt samen met met spelers Klaas van der Eerden, uit Maaike Martens, op tv Steyn de de Leeuwe, Korneel Evers, door Matthijs Wind en Fabian op Jansen De Badgasten. met Aan naar de hand van naar verschillende spelvormen en suggesties uit het op publiek, ontstaan ter in plekke liedjes, scènes op en zelfs animaties het uit het met niets. De band, bestaande een tijdens uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen met (percussionist) van en Erik van Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke door rol. Van tijdens carnavalskraker tot heavy metal. naar Ze schudden op het ter plekke uit hun de instrumenten. Verschillende op tv scènes in worden na de met opnames door een animatorenteam verder ingetekend. in een Zo regisseren de spelers de tekenaars op het en dat zorgt voor de verrassende effecten. Presentatie: in Valerio Zeno.

mei 2021
01-12-2009 22:10

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

27-11-2009 21:15

Compilatie

De Badgasten - Compilatie

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

20-11-2009 21:15

Aflevering 12

De Badgasten - Aflevering 12

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

13-11-2009 21:15

Aflevering 11

De Badgasten - Aflevering 11

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

06-11-2009 21:15

Aflevering 10

De Badgasten - Aflevering 10

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

30-10-2009 21:15

Aflevering 9

De Badgasten - Aflevering 9

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

23-10-2009 21:30

Aflevering 8

De Badgasten - Aflevering 8

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

16-10-2009 21:20

Aflevering 7

De Badgasten - Aflevering 7

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

09-10-2009 21:15

Aflevering 6

De Badgasten - Aflevering 6

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

02-10-2009 21:20

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

22-09-2009 21:20

Aflevering 3

De Badgasten - Aflevering 3

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

18-09-2009 21:15

Aflevering 2

De Badgasten - Aflevering 2

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

11-09-2009 21:20

Aflevering 1

De Badgasten - Aflevering 1

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

De Badgasten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Badgasten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Badgasten bij De Badgasten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Badgasten. Heb je een uitzending van De Badgasten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Badgasten gemist

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn deLeeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen ensuggesties uit het publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes en zelfs animaties uit het niets. De band, bestaandeuit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. Vancarnavalskraker tot heavy metal. Ze schudden het ter plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes worden na deopnames door een animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de spelers de tekenaars en dat zorgt voor verrassendeeffecten. Presentatie: Valerio Zeno.

Uitzending gemist van De Badgasten? Hier kun je alle uitzendingen van De Badgasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-12-2009 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!