Programma gemist?

Improvisatieprogramma. Een naar driekoppige naar band vormt samen tijdens met spelers Klaas van in der Eerden, uit Maaike Martens, Steyn met de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind op en door Fabian Jansen De Badgasten. de Aan door de hand van verschillende op tv spelvormen en op tv suggesties uit het publiek, ontstaan een ter plekke liedjes, scènes uit naar en zelfs animaties uit het de niets. De band, uit bestaande uit een Amir Swaab naar (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) tijdens en Erik in Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke tijdens rol. Van uit carnavalskraker tot heavy metal. Ze een schudden het tijdens ter op plekke uit hun instrumenten. Verschillende een scènes worden na van de de opnames door een animatorenteam verder op tv ingetekend. Zo regisseren de het spelers van de tekenaars tijdens en dat zorgt voor verrassende een effecten. Presentatie: naar Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een naar driekoppige band vormt samen het door met spelers Klaas op van der Eerden, Maaike Martens, Steyn uit de Leeuwe, uit Korneel met Evers, Matthijs Wind door en Fabian Jansen De naar Badgasten. Aan de hand van op tv verschillende op tv spelvormen en het suggesties uit het publiek, in ontstaan ter met plekke liedjes, scènes een en zelfs animaties uit het niets. een naar De band, bestaande uit Amir een Swaab (toetsenist), Marnix de Stassen (percussionist) het en Erik Rutjes (gitarist), speelt het een belangrijke rol. uit het Van carnavalskraker tot heavy metal. Ze uit in schudden het ter plekke uit hun de instrumenten. op Verschillende scènes worden na de op naar opnames door een animatorenteam verder ingetekend. op Zo regisseren de van spelers de met tekenaars en dat zorgt in voor verrassende effecten. door Afl.: Compilatie. Presentatie: het Valerio het Zeno.

Improvisatieprogramma. Een van driekoppige het band vormt samen naar met spelers Klaas van der tijdens Eerden, Maaike Martens, op Steyn de Leeuwe, Korneel met Evers, tijdens Matthijs Wind en uit Fabian Jansen in De Badgasten. Aan op tv de hand van verschillende van spelvormen en suggesties uit met het publiek, ontstaan met ter plekke liedjes, in scènes en zelfs animaties in uit uit het niets. een De band, bestaande uit Amir Swaab tijdens (toetsenist), Marnix op tv Stassen (percussionist) de en Erik Rutjes (gitarist), speelt het een belangrijke op rol. Van carnavalskraker op tv tot in heavy metal. Ze schudden van het ter plekke in uit hun instrumenten. een Verschillende scènes worden na tijdens de opnames door met een animatorenteam verder ingetekend. van Zo regisseren op tv de de spelers de tekenaars en dat in zorgt een voor verrassende effecten. Presentatie: in Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. op Een driekoppige band vormt op tv samen met met spelers Klaas van het der Eerden, Maaike het Martens, Steyn de Leeuwe, op Korneel het Evers, Matthijs Wind en op tv Fabian Jansen De in Badgasten. Aan de hand het van verschillende van spelvormen en suggesties het uit het publiek, ontstaan ter met plekke naar liedjes, scènes en zelfs animaties uit uit het de niets. De band, op tv bestaande uit Amir Swaab door (toetsenist), Marnix naar Stassen het (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt op een belangrijke een rol. Van carnavalskraker tot door heavy metal. Ze met op tv schudden het ter plekke van uit hun instrumenten. de Verschillende scènes op worden na de opnames door een een in animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de de spelers de tekenaars in en dat met zorgt voor verrassende op tv effecten. een Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. op Een driekoppige band vormt samen van in met spelers Klaas van tijdens der Eerden, Maaike met Martens, Steyn de op Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs naar Wind en Fabian in Jansen De Badgasten. Aan op de hand van van verschillende spelvormen op tv en suggesties uit uit het publiek, ontstaan uit ter plekke liedjes, scènes met en op zelfs animaties het uit het niets. De uit band, bestaande uit met Amir Swaab (toetsenist), Marnix van Stassen een (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), op speelt een belangrijke van rol. Van carnavalskraker tot door heavy metal. van Ze naar schudden het ter plekke met uit hun door instrumenten. Verschillende scènes worden naar na de opnames de door een naar animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren uit de spelers het de tekenaars door en dat zorgt naar voor verrassende effecten. Presentatie: in Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. door Een driekoppige het band vormt samen met spelers Klaas een door van der Eerden, Maaike Martens, de Steyn de naar Leeuwe, Korneel de Evers, Matthijs Wind en Fabian naar Jansen De Badgasten. het Aan de hand het van verschillende spelvormen en het suggesties door uit het tijdens publiek, ontstaan ter plekke liedjes, uit scènes en in zelfs animaties uit het niets. door De band, bestaande het uit Amir Swaab uit (toetsenist), Marnix Stassen uit uit (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt naar een belangrijke een rol. Van carnavalskraker naar tot met heavy metal. Ze schudden het uit ter op plekke uit hun uit instrumenten. Verschillende scènes worden op tv na de opnames door een het animatorenteam op tv verder ingetekend. Zo regisseren met de spelers de op tekenaars en dat zorgt uit voor verrassende door effecten. Presentatie: Valerio in Zeno.

Improvisatieprogramma. uit Een driekoppige band het vormt samen met op tv spelers Klaas van in der Eerden, het Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, het Korneel met Evers, Matthijs Wind en Fabian een Jansen De Badgasten. de Aan de hand op van van verschillende spelvormen en suggesties uit op tv het publiek, ontstaan in ter plekke liedjes, scènes naar en de zelfs animaties uit uit het niets. tijdens De band, bestaande uit Amir Swaab op met (toetsenist), Marnix Stassen het (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt in een belangrijke rol. van Van met carnavalskraker tot heavy tijdens metal. Ze in schudden het ter plekke uit hun van instrumenten. op Verschillende scènes worden een na de opnames door in een op tv animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de uit spelers de tekenaars met in en dat zorgt voor verrassende de effecten. Presentatie: Valerio met Zeno.

Improvisatieprogramma. Een van driekoppige band vormt samen een met van spelers Klaas van door der Eerden, tijdens Maaike Martens, Steyn de op tv Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind van en Fabian uit Jansen op De Badgasten. Aan de hand van met verschillende tijdens spelvormen en suggesties op tv uit het publiek, uit ontstaan ter plekke liedjes, scènes op en door zelfs animaties uit het tijdens niets. De de band, bestaande uit Amir Swaab een uit (toetsenist), Marnix Stassen met (percussionist) en Erik Rutjes tijdens (gitarist), speelt een belangrijke op rol. Van carnavalskraker met tot heavy van metal. Ze schudden op tv het ter plekke uit naar hun instrumenten. tijdens Verschillende scènes worden na de naar opnames naar door een naar animatorenteam verder ingetekend. in Zo regisseren de spelers de tijdens tekenaars tijdens en dat zorgt voor door verrassende effecten. Presentatie: naar Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een naar driekoppige band vormt samen een in met spelers Klaas van der de Eerden, Maaike Martens, Steyn door in de Leeuwe, Korneel op tv Evers, Matthijs Wind en op tv Fabian Jansen uit De Badgasten. Aan de hand op tv van verschillende de spelvormen en suggesties van uit het in publiek, ontstaan ter plekke op tv liedjes, scènes en zelfs animaties uit met uit het niets. De band, het bestaande op uit Amir Swaab (toetsenist), op Marnix Stassen (percussionist) en een Erik Rutjes (gitarist), speelt de op tv een belangrijke rol. op Van carnavalskraker tot heavy metal. Ze het schudden op tv het ter plekke uit hun naar instrumenten. Verschillende in scènes worden na de naar opnames door de een animatorenteam verder ingetekend. op tv Zo regisseren de een spelers de een tekenaars en dat door zorgt voor verrassende uit effecten. Presentatie: Valerio in Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige met in band vormt samen met spelers tijdens Klaas van der tijdens Eerden, Maaike Martens, uit Steyn van de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind de en Fabian Jansen naar van De Badgasten. Aan van de hand van verschillende spelvormen in en suggesties uit het in publiek, ontstaan ter een plekke in liedjes, scènes met en zelfs animaties uit uit het niets. door De band, bestaande uit Amir een Swaab (toetsenist), Marnix Stassen uit (percussionist) en met Erik Rutjes (gitarist), speelt met een belangrijke rol. uit Van carnavalskraker tijdens tot heavy metal. Ze het de schudden het ter plekke uit uit hun instrumenten. Verschillende scènes naar worden na de op opnames van door een door animatorenteam verder ingetekend. met Zo regisseren de spelers de tijdens tekenaars een en dat zorgt voor verrassende tijdens effecten. Presentatie: een Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. de Een driekoppige band vormt naar samen met een spelers Klaas door van der Eerden, Maaike Martens, de Steyn de Leeuwe, de Korneel Evers, Matthijs van Wind en de Fabian Jansen in De Badgasten. Aan de hand van van verschillende naar spelvormen en suggesties uit uit het publiek, de ontstaan ter plekke liedjes, tijdens scènes en zelfs animaties tijdens uit het niets. een De in band, bestaande door uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen naar (percussionist) en het Erik Rutjes (gitarist), speelt een een uit belangrijke rol. Van met carnavalskraker tot heavy met metal. Ze een schudden het ter plekke uit naar hun instrumenten. Verschillende de scènes in worden na de opnames door de een animatorenteam verder ingetekend. de Zo de regisseren de spelers tijdens de tekenaars en dat een zorgt voor verrassende effecten. een Presentatie: Valerio uit Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige op band uit vormt samen met met spelers Klaas door van der Eerden, Maaike Martens, Steyn op tv de Leeuwe, Korneel op Evers, de Matthijs Wind en Fabian uit Jansen De naar Badgasten. Aan de hand op tv van verschillende van spelvormen en suggesties door uit het met publiek, ontstaan ter plekke liedjes, op tv scènes en zelfs door animaties uit de het niets. De band, naar bestaande uit Amir in Swaab (toetsenist), van Marnix Stassen (percussionist) en naar Erik Rutjes (gitarist), speelt uit een belangrijke rol. op tv naar Van carnavalskraker tot heavy metal. uit Ze met schudden het ter plekke uit hun naar het instrumenten. Verschillende scènes worden na de een opnames door het een animatorenteam in verder ingetekend. uit Zo regisseren de op spelers de tekenaars tijdens en dat zorgt in voor verrassende effecten. Presentatie: van Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een het driekoppige band vormt op tv samen in met spelers Klaas van der tijdens Eerden, Maaike Martens, in Steyn de Leeuwe, het Korneel Evers, Matthijs op Wind en Fabian tijdens Jansen in De Badgasten. Aan tijdens de hand van verschillende door spelvormen en suggesties uit het uit publiek, ontstaan ter tijdens de plekke liedjes, scènes en van zelfs animaties uit het niets. de De band, bestaande van het uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen het (percussionist) en op tv Erik Rutjes met (gitarist), speelt een met belangrijke rol. Van carnavalskraker tijdens tot tijdens heavy metal. Ze in schudden het ter door plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes de worden na de naar opnames door een op animatorenteam op tv verder ingetekend. de Zo regisseren de spelers de op tv tekenaars in en dat zorgt voor verrassende effecten. tijdens Presentatie: Valerio een Zeno.

september 2021
01-12-2009 22:10

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

27-11-2009 21:15

Compilatie

De Badgasten - Compilatie

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

20-11-2009 21:15

Aflevering 12

De Badgasten - Aflevering 12

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

13-11-2009 21:15

Aflevering 11

De Badgasten - Aflevering 11

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

06-11-2009 21:15

Aflevering 10

De Badgasten - Aflevering 10

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

30-10-2009 21:15

Aflevering 9

De Badgasten - Aflevering 9

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

23-10-2009 21:30

Aflevering 8

De Badgasten - Aflevering 8

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

16-10-2009 21:20

Aflevering 7

De Badgasten - Aflevering 7

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

09-10-2009 21:15

Aflevering 6

De Badgasten - Aflevering 6

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

02-10-2009 21:20

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

22-09-2009 21:20

Aflevering 3

De Badgasten - Aflevering 3

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

18-09-2009 21:15

Aflevering 2

De Badgasten - Aflevering 2

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

11-09-2009 21:20

Aflevering 1

De Badgasten - Aflevering 1

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

De Badgasten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Badgasten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Badgasten bij De Badgasten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Badgasten. Heb je een uitzending van De Badgasten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Badgasten gemist

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn deLeeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen ensuggesties uit het publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes en zelfs animaties uit het niets. De band, bestaandeuit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. Vancarnavalskraker tot heavy metal. Ze schudden het ter plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes worden na deopnames door een animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de spelers de tekenaars en dat zorgt voor verrassendeeffecten. Presentatie: Valerio Zeno.

Uitzending gemist van De Badgasten? Hier kun je alle uitzendingen van De Badgasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-12-2009 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!