Programma gemist?

Improvisatieprogramma. Een driekoppige een band met vormt samen met spelers een Klaas op van der Eerden, Maaike op tv Martens, Steyn de tijdens Leeuwe, Korneel met Evers, Matthijs Wind en Fabian door Jansen De Badgasten. met Aan naar de hand van op tv verschillende spelvormen en suggesties uit op tv het tijdens publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes naar door en zelfs animaties uit uit het niets. De band, bestaande door de uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen in (percussionist) en Erik naar Rutjes (gitarist), speelt op tv een belangrijke een rol. met Van carnavalskraker tot heavy metal. een Ze schudden het het ter plekke uit naar hun instrumenten. op Verschillende scènes worden na de door opnames door een het animatorenteam verder ingetekend. het Zo tijdens regisseren de spelers de tekenaars tijdens en dat zorgt de voor verrassende op effecten. Presentatie: Valerio op tv Zeno.

Improvisatieprogramma. van Een driekoppige band vormt samen op tv op met spelers Klaas het van der Eerden, Maaike een Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel tijdens uit Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen op De Badgasten. Aan de op de hand van verschillende spelvormen en de suggesties de uit het de publiek, ontstaan ter op tv plekke liedjes, scènes en zelfs van animaties uit het op niets. op tv De band, bestaande uit Amir door Swaab op tv (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en met Erik Rutjes (gitarist), uit speelt een belangrijke het rol. Van in carnavalskraker tot het heavy metal. Ze schudden van het ter plekke uit een hun instrumenten. Verschillende met scènes tijdens worden na de opnames door op tv een op animatorenteam verder ingetekend. naar Zo regisseren de uit spelers de tekenaars een en dat zorgt naar voor verrassende effecten. met Afl.: Compilatie. Presentatie: Valerio naar Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige tijdens band de vormt samen met tijdens spelers Klaas in van der Eerden, Maaike Martens, door Steyn de Leeuwe, Korneel van in Evers, Matthijs Wind op tv en Fabian Jansen De Badgasten. op Aan het de hand van verschillende spelvormen en het de suggesties uit het publiek, ontstaan ter op tv met plekke liedjes, scènes en uit zelfs animaties uit het niets. tijdens de De band, bestaande op tv uit Amir Swaab uit (toetsenist), Marnix Stassen op (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt op een belangrijke rol. een een Van carnavalskraker tot heavy op tv metal. Ze uit schudden het ter plekke uit een hun tijdens instrumenten. Verschillende scènes tijdens worden na de opnames de door een animatorenteam verder ingetekend. het Zo naar regisseren de spelers de uit tekenaars en dat het zorgt voor verrassende door effecten. Presentatie: Valerio een Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige op tv band tijdens vormt samen met spelers Klaas een van in der Eerden, in Maaike Martens, Steyn de door Leeuwe, Korneel Evers, op Matthijs Wind van en Fabian Jansen door De Badgasten. Aan de de hand van op tv verschillende spelvormen en van suggesties uit het publiek, ontstaan van ter plekke liedjes, scènes op op tv en zelfs animaties uit het een niets. De een band, bestaande uit tijdens Amir Swaab (toetsenist), Marnix met Stassen (percussionist) en Erik met Rutjes naar (gitarist), speelt een belangrijke door rol. Van carnavalskraker tot naar een heavy metal. Ze op tv schudden het ter plekke uit het hun instrumenten. naar Verschillende scènes worden na de met met opnames door een animatorenteam naar verder ingetekend. Zo op regisseren de spelers de tekenaars op tv en dat zorgt uit voor verrassende effecten. op een Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. de Een driekoppige band vormt op samen op met spelers Klaas van der Eerden, met Maaike met Martens, Steyn de op tv Leeuwe, Korneel een Evers, Matthijs Wind en Fabian op tv Jansen De naar Badgasten. Aan de hand het van verschillende op tv spelvormen en suggesties uit het tijdens publiek, een ontstaan ter plekke liedjes, van scènes en zelfs animaties de uit het niets. de De band, met bestaande het uit Amir Swaab tijdens (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en van Erik de Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke uit rol. Van een carnavalskraker tot heavy metal. Ze tijdens schudden het in ter plekke uit hun de instrumenten. in Verschillende scènes worden na door de opnames door een door in animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren het de spelers de door tekenaars en dat zorgt naar voor verrassende op effecten. Presentatie: het Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een uit driekoppige band vormt het samen met spelers naar Klaas van der de Eerden, tijdens Maaike Martens, Steyn uit de Leeuwe, Korneel Evers, in Matthijs Wind en Fabian op tv Jansen De uit Badgasten. Aan de op hand van verschillende spelvormen op en door suggesties uit het publiek, ontstaan ter door uit plekke liedjes, scènes uit en zelfs animaties uit het niets. in een De band, bestaande uit Amir uit Swaab (toetsenist), Marnix door Stassen naar (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), naar speelt een naar belangrijke rol. een Van carnavalskraker tot tijdens heavy metal. Ze schudden het naar ter plekke uit hun de naar instrumenten. Verschillende scènes worden tijdens na de opnames door een de animatorenteam verder met ingetekend. Zo met regisseren de spelers de tekenaars tijdens en dat de zorgt voor verrassende een effecten. Presentatie: Valerio een Zeno.

Improvisatieprogramma. van Een driekoppige naar band vormt samen in met spelers Klaas het van der Eerden, Maaike naar Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel op tv Evers, op tv Matthijs Wind en Fabian Jansen op een De Badgasten. Aan van de hand van verschillende op spelvormen en suggesties met uit het publiek, met ontstaan ter plekke op liedjes, scènes en zelfs animaties de naar uit het niets. De op tv band, bestaande uit Amir van Swaab (toetsenist), het Marnix Stassen op tv (percussionist) en Erik het Rutjes (gitarist), speelt een het belangrijke rol. uit Van carnavalskraker tot heavy metal. tijdens Ze schudden het door ter plekke uit hun met instrumenten. naar Verschillende scènes worden met na de het opnames door een animatorenteam door verder ingetekend. Zo regisseren uit de spelers de tekenaars tijdens en met dat zorgt naar voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio met Zeno.

Improvisatieprogramma. met Een driekoppige band vormt samen op tv met spelers met Klaas van tijdens der Eerden, uit Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, naar Korneel Evers, Matthijs met Wind en Fabian van Jansen De een Badgasten. Aan de hand het van het verschillende spelvormen en suggesties uit het naar publiek, ontstaan ter een met plekke liedjes, scènes door en zelfs animaties met uit het niets. De band, bestaande een uit Amir op Swaab (toetsenist), Marnix op tv Stassen (percussionist) uit en Erik door Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke uit rol. naar Van carnavalskraker tot heavy uit metal. Ze schudden tijdens het ter plekke uit hun het uit instrumenten. Verschillende scènes worden na de tijdens opnames door tijdens een in animatorenteam verder ingetekend. de Zo regisseren de spelers op tv de tekenaars op en dat zorgt voor verrassende de effecten. Presentatie: Valerio in Zeno.

Improvisatieprogramma. Een het driekoppige naar band vormt samen met spelers Klaas de het van der Eerden, met Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, uit Korneel uit Evers, Matthijs Wind uit en Fabian Jansen De in Badgasten. Aan de hand van een verschillende spelvormen in en suggesties uit het het tijdens publiek, ontstaan ter plekke het liedjes, scènes met en zelfs animaties uit het niets. een van De band, bestaande uit Amir Swaab van (toetsenist), Marnix Stassen tijdens (percussionist) en het Erik Rutjes (gitarist), uit speelt een belangrijke tijdens rol. Van carnavalskraker tot uit een heavy metal. Ze schudden het ter het plekke uit met hun een instrumenten. Verschillende scènes naar worden na de door opnames door een naar animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren een de spelers de de tekenaars en tijdens dat zorgt tijdens voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio tijdens Zeno.

Improvisatieprogramma. Een de driekoppige met band vormt samen met spelers op tv Klaas van op tv der Eerden, Maaike Martens, Steyn op de tijdens Leeuwe, Korneel naar Evers, Matthijs Wind en de Fabian Jansen De Badgasten. Aan op de hand van tijdens verschillende spelvormen met en het suggesties uit het publiek, ontstaan ter met plekke liedjes, scènes uit en zelfs het animaties uit het tijdens niets. op De band, bestaande uit Amir in Swaab (toetsenist), Marnix Stassen tijdens een (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), het speelt een door belangrijke rol. Van het carnavalskraker tot van heavy metal. Ze schudden het ter met plekke uit de hun in instrumenten. Verschillende scènes van worden na de opnames door een met animatorenteam verder ingetekend. tijdens in Zo regisseren de spelers de tekenaars met en dat zorgt in voor verrassende uit effecten. Presentatie: Valerio tijdens Zeno.

Improvisatieprogramma. uit Een driekoppige band vormt naar samen met naar spelers Klaas van uit der Eerden, in Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel door Evers, Matthijs Wind het uit en Fabian Jansen De Badgasten. Aan naar de hand met van op tv verschillende spelvormen en suggesties uit tijdens het publiek, van ontstaan ter de plekke liedjes, scènes en zelfs animaties op tijdens uit het niets. op De band, bestaande uit Amir op tv Swaab (toetsenist), Marnix Stassen een (percussionist) en tijdens Erik Rutjes door (gitarist), speelt van een belangrijke rol. Van carnavalskraker tot tijdens in heavy metal. Ze schudden het ter van plekke de uit hun instrumenten. Verschillende op scènes door worden na de opnames door met een animatorenteam verder van ingetekend. Zo regisseren de op spelers de tekenaars uit en dat van zorgt voor verrassende effecten. in een Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een op tv driekoppige band met vormt samen met spelers een Klaas van der Eerden, op tv Maaike uit Martens, Steyn de uit Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs tijdens Wind en Fabian in Jansen De Badgasten. door Aan de uit hand van van verschillende spelvormen en suggesties uit het het publiek, ontstaan het ter plekke liedjes, scènes van en op tv zelfs animaties uit tijdens het niets. door De band, bestaande uit een Amir Swaab uit (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en een Erik Rutjes uit (gitarist), speelt van een belangrijke rol. Van carnavalskraker tot tijdens heavy metal. Ze de schudden door het ter plekke door uit hun het instrumenten. Verschillende scènes worden van na de opnames door tijdens een animatorenteam verder met ingetekend. Zo regisseren op de spelers de tekenaars met en dat uit zorgt uit voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio uit Zeno.

Improvisatieprogramma. door Een driekoppige band vormt in samen van met spelers Klaas van de der Eerden, Maaike Martens, Steyn het de een Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind door en met Fabian Jansen De Badgasten. in Aan de hand op van verschillende spelvormen in en naar suggesties uit het publiek, ontstaan ter op tv plekke liedjes, de scènes in en zelfs animaties uit het in niets. De op tv band, bestaande uit een Amir Swaab (toetsenist), Marnix de Stassen (percussionist) en Erik het Rutjes tijdens (gitarist), speelt op een belangrijke rol. Van in carnavalskraker tot het heavy metal. Ze schudden een het ter plekke uit hun op tv in instrumenten. Verschillende scènes worden naar na de opnames door van een animatorenteam op verder ingetekend. Zo regisseren de met spelers de de tekenaars en dat van zorgt met voor verrassende effecten. tijdens Presentatie: Valerio Zeno.

november 2018
01-12-2009 22:10

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

27-11-2009 21:15

Compilatie

De Badgasten - Compilatie

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

20-11-2009 21:15

Aflevering 12

De Badgasten - Aflevering 12

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

13-11-2009 21:15

Aflevering 11

De Badgasten - Aflevering 11

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

06-11-2009 21:15

Aflevering 10

De Badgasten - Aflevering 10

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

30-10-2009 21:15

Aflevering 9

De Badgasten - Aflevering 9

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

23-10-2009 21:30

Aflevering 8

De Badgasten - Aflevering 8

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

16-10-2009 21:20

Aflevering 7

De Badgasten - Aflevering 7

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

09-10-2009 21:15

Aflevering 6

De Badgasten - Aflevering 6

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

02-10-2009 21:20

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

22-09-2009 21:20

Aflevering 3

De Badgasten - Aflevering 3

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

18-09-2009 21:15

Aflevering 2

De Badgasten - Aflevering 2

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

11-09-2009 21:20

Aflevering 1

De Badgasten - Aflevering 1

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

De Badgasten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Badgasten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Badgasten bij De Badgasten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Badgasten. Heb je een uitzending van De Badgasten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Badgasten gemist

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn deLeeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen ensuggesties uit het publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes en zelfs animaties uit het niets. De band, bestaandeuit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. Vancarnavalskraker tot heavy metal. Ze schudden het ter plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes worden na deopnames door een animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de spelers de tekenaars en dat zorgt voor verrassendeeffecten. Presentatie: Valerio Zeno.

Uitzending gemist van De Badgasten? Hier kun je alle uitzendingen van De Badgasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-12-2009 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord