Programma gemist?

Improvisatieprogramma. met Een driekoppige uit band vormt samen met spelers Klaas een van der het Eerden, naar Maaike Martens, Steyn met de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs met Wind en uit Fabian Jansen De Badgasten. Aan op met de hand van verschillende spelvormen door en suggesties uit de het publiek, ontstaan een ter plekke op liedjes, scènes en uit zelfs animaties uit het niets. tijdens De in band, bestaande uit Amir het Swaab (toetsenist), Marnix Stassen uit (percussionist) en Erik in Rutjes (gitarist), speelt op een belangrijke op rol. Van carnavalskraker van tot heavy metal. de Ze schudden een het ter plekke uit van hun instrumenten. Verschillende op scènes in worden na de opnames door een van animatorenteam verder ingetekend. tijdens Zo regisseren uit de spelers de door tekenaars en dat zorgt in voor verrassende het effecten. Presentatie: Valerio naar Zeno.

Improvisatieprogramma. van Een driekoppige band vormt de samen tijdens met spelers Klaas van der het Eerden, Maaike op tv Martens, Steyn de Leeuwe, in Korneel Evers, Matthijs Wind uit en tijdens Fabian Jansen De Badgasten. Aan het de hand van uit met verschillende spelvormen en suggesties uit het op publiek, uit ontstaan ter plekke met liedjes, scènes en zelfs van animaties uit het de niets. door De band, bestaande naar uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix van Stassen (percussionist) tijdens en Erik tijdens Rutjes (gitarist), speelt in een belangrijke rol. tijdens Van carnavalskraker tot heavy naar metal. Ze op tv schudden het ter op tv plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes met worden na de uit opnames door een in animatorenteam verder ingetekend. de Zo door regisseren de spelers de tekenaars in en dat zorgt met de voor verrassende effecten. Afl.: het Compilatie. Presentatie: een Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. uit Een driekoppige band de vormt samen uit met spelers Klaas van der Eerden, met met Maaike Martens, Steyn met de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind met en op Fabian Jansen De Badgasten. Aan naar de het hand van verschillende tijdens spelvormen en suggesties uit van het uit publiek, ontstaan ter plekke op tv liedjes, scènes en zelfs een animaties het uit het niets. op tv De band, bestaande van uit Amir Swaab door (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik van door Rutjes (gitarist), speelt een met belangrijke rol. Van carnavalskraker op tv tot tijdens heavy metal. Ze schudden het op ter plekke met uit hun instrumenten. Verschillende scènes een worden de na de opnames door de een animatorenteam van verder ingetekend. Zo regisseren van de spelers de tekenaars op tv en de dat zorgt de voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio uit Zeno.

Improvisatieprogramma. uit Een driekoppige band vormt het samen met naar spelers Klaas van de der Eerden, Maaike Martens, Steyn naar de Leeuwe, op tv Korneel Evers, met Matthijs Wind en het Fabian Jansen De Badgasten. het Aan de op hand van verschillende spelvormen tijdens en het suggesties uit het publiek, ontstaan tijdens ter plekke liedjes, met scènes en zelfs door animaties uit het naar niets. op tv De band, bestaande uit Amir naar Swaab (toetsenist), Marnix van Stassen (percussionist) op en Erik Rutjes uit (gitarist), speelt een belangrijke de rol. Van carnavalskraker de tot heavy metal. een Ze schudden het ter in plekke uit het hun instrumenten. Verschillende in scènes worden na de tijdens opnames op tv door een uit animatorenteam verder ingetekend. Zo naar regisseren de spelers de van tekenaars en dat van zorgt naar voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio in Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige op band vormt met samen met spelers Klaas van van der Eerden, een uit Maaike Martens, Steyn de van Leeuwe, Korneel Evers, het Matthijs Wind het en Fabian Jansen De met Badgasten. Aan het de hand van verschillende spelvormen en op tv suggesties op uit het publiek, van ontstaan ter plekke liedjes, met scènes en zelfs de animaties uit het niets. van De band, bestaande naar uit de Amir Swaab (toetsenist), tijdens Marnix Stassen op (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), van speelt een met belangrijke rol. Van carnavalskraker tot uit uit heavy metal. Ze door schudden het ter een plekke uit hun instrumenten. op Verschillende scènes uit worden na de opnames door uit een uit animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren door de spelers op tv de tekenaars van en dat zorgt voor verrassende tijdens effecten. Presentatie: de Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige op tv band naar vormt samen met spelers Klaas in van der een Eerden, het Maaike Martens, Steyn van de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs de Wind en Fabian Jansen door De op Badgasten. Aan de hand van het tijdens verschillende spelvormen en suggesties de uit het publiek, ontstaan ter door op tv plekke liedjes, scènes en zelfs de animaties in uit het niets. De op band, bestaande uit Amir de Swaab (toetsenist), Marnix op tv Stassen (percussionist) en in Erik Rutjes (gitarist), speelt uit een het belangrijke rol. een Van carnavalskraker tot heavy op tv metal. Ze op tv schudden het ter uit plekke uit hun instrumenten. Verschillende een scènes worden na op de van opnames door een de animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de een spelers met de tekenaars en dat zorgt het voor verrassende door effecten. Presentatie: het Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. op Een driekoppige het band vormt samen met in spelers Klaas van der op tv Eerden, Maaike Martens, Steyn de van de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind de en Fabian Jansen op De Badgasten. op tv Aan in de hand van verschillende een spelvormen en op tv suggesties uit het publiek, ontstaan het ter het plekke liedjes, scènes en zelfs van animaties uit het een niets. De band, bestaande naar uit tijdens Amir Swaab (toetsenist), naar Marnix Stassen door (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt naar een belangrijke rol. het Van het carnavalskraker tot uit heavy metal. Ze schudden op tv het ter plekke uit naar hun instrumenten. Verschillende door scènes het worden na de opnames door een een de animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren uit de de spelers de tekenaars naar en dat zorgt voor verrassende naar effecten. Presentatie: Valerio door Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige een tijdens band vormt samen met spelers Klaas op van door der Eerden, Maaike Martens, in Steyn de de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind op het en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de door de hand van verschillende spelvormen in en suggesties uit in het publiek, ontstaan ter tijdens plekke liedjes, scènes door en uit zelfs animaties uit het het niets. De naar band, bestaande uit tijdens Amir Swaab (toetsenist), Marnix met Stassen (percussionist) en op tv Erik Rutjes (gitarist), speelt het een belangrijke met rol. een Van carnavalskraker tot met heavy metal. Ze schudden in het ter tijdens plekke uit hun instrumenten. de Verschillende scènes worden na de op op opnames door een animatorenteam verder de ingetekend. Zo regisseren de op spelers de met tekenaars en op tv dat zorgt de voor verrassende effecten. Presentatie: op Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. naar Een driekoppige het band vormt samen met spelers het Klaas van der tijdens Eerden, Maaike Martens, de Steyn de het Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind tijdens en Fabian tijdens Jansen het De Badgasten. Aan de uit hand van verschillende naar spelvormen en suggesties een uit het publiek, ontstaan met ter op plekke liedjes, scènes en met zelfs animaties een uit het niets. De band, van bestaande uit Amir naar Swaab (toetsenist), Marnix Stassen op door (percussionist) en Erik tijdens Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke uit rol. Van naar carnavalskraker tot heavy met metal. Ze schudden het in ter plekke door uit hun uit instrumenten. Verschillende scènes naar worden na de opnames door een een animatorenteam verder ingetekend. met het Zo regisseren de in spelers de tekenaars en op dat zorgt op tv voor verrassende effecten. de Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een de driekoppige band vormt van samen met spelers door Klaas door van der Eerden, Maaike Martens, Steyn in de Leeuwe, Korneel van Evers, uit Matthijs Wind en Fabian met Jansen De Badgasten. Aan naar de hand tijdens van verschillende spelvormen het en suggesties uit in het publiek, in ontstaan ter plekke met liedjes, scènes de en zelfs animaties uit het de niets. De band, de bestaande op uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen op (percussionist) en Erik een uit Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. tijdens Van carnavalskraker op tot heavy metal. Ze naar schudden de het ter plekke uit hun op tv instrumenten. van Verschillende scènes worden na de het opnames een door een op animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren van de spelers uit de tekenaars en dat zorgt in voor van verrassende effecten. Presentatie: uit Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. door Een driekoppige band vormt in samen met door spelers Klaas van der het Eerden, Maaike Martens, tijdens Steyn de Leeuwe, een Korneel Evers, Matthijs tijdens Wind op en Fabian Jansen De Badgasten. Aan het met de hand van verschillende spelvormen naar en een suggesties uit het publiek, ontstaan ter een plekke liedjes, scènes tijdens en zelfs van animaties uit het een niets. door De band, bestaande uit op tv Amir Swaab (toetsenist), een Marnix Stassen (percussionist) en Erik door Rutjes (gitarist), tijdens speelt een belangrijke rol. in op Van carnavalskraker tot heavy door metal. Ze door schudden het ter door plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes een worden na de in opnames door een met animatorenteam op tv verder ingetekend. Zo tijdens regisseren de spelers de op tekenaars en dat uit zorgt tijdens voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio de Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige op band vormt het samen met spelers Klaas tijdens van der Eerden, op Maaike Martens, van Steyn de door Leeuwe, Korneel Evers, op tv Matthijs Wind de en Fabian Jansen De Badgasten. in Aan de een hand van in verschillende spelvormen en suggesties uit het een publiek, ontstaan op tv ter plekke liedjes, het scènes en zelfs met animaties uit een het niets. De band, uit bestaande uit Amir Swaab naar (toetsenist), in Marnix Stassen tijdens (percussionist) en Erik Rutjes uit (gitarist), speelt een op tv belangrijke rol. met Van carnavalskraker tot de heavy metal. Ze schudden het met ter plekke de uit hun instrumenten. Verschillende scènes door worden na de de opnames door een met naar animatorenteam verder ingetekend. Zo op regisseren de spelers de tekenaars tijdens en in dat zorgt voor verrassende met effecten. Presentatie: Valerio het Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige van band vormt op samen met spelers het Klaas van der Eerden, naar uit Maaike Martens, Steyn de op tv Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind het en Fabian naar Jansen De met Badgasten. Aan de hand de van met verschillende spelvormen en met suggesties uit het publiek, ontstaan ter met plekke een liedjes, scènes en naar zelfs animaties uit het op tv niets. De band, bestaande door uit Amir Swaab een (toetsenist), op tv Marnix Stassen door (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt de een belangrijke in rol. op tv Van carnavalskraker tot heavy op tv metal. Ze schudden het door ter plekke een uit hun van instrumenten. Verschillende scènes worden na door de opnames door met een animatorenteam verder in ingetekend. Zo regisseren de op tv spelers de tekenaars met en dat in zorgt voor naar verrassende effecten. Presentatie: Valerio in Zeno.

februari 2020
01-12-2009 22:10

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

27-11-2009 21:15

Compilatie

De Badgasten - Compilatie

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

20-11-2009 21:15

Aflevering 12

De Badgasten - Aflevering 12

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

13-11-2009 21:15

Aflevering 11

De Badgasten - Aflevering 11

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

06-11-2009 21:15

Aflevering 10

De Badgasten - Aflevering 10

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

30-10-2009 21:15

Aflevering 9

De Badgasten - Aflevering 9

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

23-10-2009 21:30

Aflevering 8

De Badgasten - Aflevering 8

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

16-10-2009 21:20

Aflevering 7

De Badgasten - Aflevering 7

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

09-10-2009 21:15

Aflevering 6

De Badgasten - Aflevering 6

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

02-10-2009 21:20

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

22-09-2009 21:20

Aflevering 3

De Badgasten - Aflevering 3

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

18-09-2009 21:15

Aflevering 2

De Badgasten - Aflevering 2

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

11-09-2009 21:20

Aflevering 1

De Badgasten - Aflevering 1

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

De Badgasten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Badgasten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Badgasten bij De Badgasten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Badgasten. Heb je een uitzending van De Badgasten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Badgasten gemist

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn deLeeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen ensuggesties uit het publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes en zelfs animaties uit het niets. De band, bestaandeuit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. Vancarnavalskraker tot heavy metal. Ze schudden het ter plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes worden na deopnames door een animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de spelers de tekenaars en dat zorgt voor verrassendeeffecten. Presentatie: Valerio Zeno.

Uitzending gemist van De Badgasten? Hier kun je alle uitzendingen van De Badgasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-12-2009 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!