Programma gemist?

Improvisatieprogramma. Een door driekoppige band vormt samen met met spelers Klaas in van met der Eerden, Maaike in Martens, Steyn de op tv Leeuwe, Korneel naar Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen in door De Badgasten. Aan op tv de hand van verschillende spelvormen naar en in suggesties uit het publiek, uit ontstaan ter tijdens plekke liedjes, scènes en zelfs van animaties uit het niets. op tv De in band, bestaande met uit Amir Swaab (toetsenist), van Marnix Stassen door (percussionist) en Erik Rutjes van (gitarist), speelt een het belangrijke rol. Van de carnavalskraker tot naar heavy metal. Ze schudden met het ter plekke uit hun naar instrumenten. Verschillende in scènes worden na uit de op opnames door een animatorenteam verder ingetekend. op de Zo regisseren de op spelers de tekenaars met en dat zorgt voor verrassende tijdens effecten. Presentatie: Valerio door Zeno.

Improvisatieprogramma. in Een driekoppige op band vormt samen met spelers uit Klaas van der Eerden, op Maaike de Martens, Steyn de Leeuwe, de Korneel Evers, Matthijs het Wind en Fabian Jansen uit De het Badgasten. Aan de hand van in verschillende spelvormen het en uit suggesties uit het publiek, ontstaan in ter met plekke liedjes, scènes en met zelfs animaties uit uit het niets. een De band, bestaande uit Amir Swaab door (toetsenist), op tv Marnix Stassen (percussionist) op tv en Erik Rutjes (gitarist), met speelt een belangrijke rol. het in Van carnavalskraker tot heavy metal. Ze in schudden het ter in het plekke uit hun instrumenten. op Verschillende scènes worden door na de opnames door een uit animatorenteam verder met ingetekend. Zo regisseren de de spelers met de tekenaars van en dat zorgt voor naar verrassende effecten. Afl.: Compilatie. door Presentatie: Valerio een Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige op de band vormt samen met op tv spelers Klaas van uit der Eerden, Maaike Martens, Steyn op tv door de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind door de en Fabian Jansen De de Badgasten. Aan de hand van de van verschillende spelvormen en op suggesties uit het in publiek, ontstaan ter plekke liedjes, uit scènes door en zelfs animaties uit het niets. op De band, bestaande van uit het Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen de (percussionist) en Erik het Rutjes naar (gitarist), speelt de een belangrijke rol. door Van carnavalskraker tot heavy metal. Ze uit schudden het ter de op plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes door het worden na de opnames door een een tijdens animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de op spelers door de tekenaars en dat op tv zorgt voor een verrassende effecten. Presentatie: Valerio op Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige tijdens band vormt samen tijdens van met spelers Klaas van der uit Eerden, Maaike Martens, Steyn van uit de Leeuwe, Korneel tijdens Evers, Matthijs Wind van en Fabian Jansen op De Badgasten. Aan de hand van door verschillende op tv spelvormen en suggesties de uit het publiek, ontstaan ter van plekke de liedjes, scènes en in zelfs animaties uit van het niets. De op tv band, bestaande uit Amir Swaab de (toetsenist), Marnix Stassen door (percussionist) en tijdens Erik het Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke door rol. Van in carnavalskraker tot heavy metal. door Ze schudden het ter op plekke uit hun naar instrumenten. Verschillende een scènes uit worden na de opnames het door een van animatorenteam verder ingetekend. een Zo regisseren de spelers de in tekenaars tijdens en dat zorgt voor verrassende een effecten. Presentatie: Valerio op Zeno.

Improvisatieprogramma. uit Een driekoppige band van vormt samen een met spelers Klaas van der Eerden, op tv een Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel een Evers, op Matthijs Wind en met Fabian Jansen De op Badgasten. Aan in de hand van verschillende op spelvormen en van suggesties uit het publiek, het ontstaan ter plekke liedjes, van scènes van en zelfs animaties uit het tijdens niets. De op band, bestaande uit Amir Swaab het (toetsenist), Marnix op tv Stassen (percussionist) en Erik door Rutjes in (gitarist), speelt een belangrijke rol. de Van carnavalskraker op tv tot de heavy metal. Ze door schudden het ter plekke tijdens uit hun instrumenten. het Verschillende scènes worden na de uit op opnames door een animatorenteam verder ingetekend. in Zo naar regisseren de spelers het de tekenaars het en dat zorgt van voor verrassende effecten. het Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. op tv Een driekoppige band vormt samen een met spelers Klaas op van der Eerden, met Maaike een Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel de Evers, van Matthijs Wind en van Fabian Jansen in De Badgasten. Aan op tv de hand van verschillende spelvormen met en suggesties naar uit het het publiek, ontstaan ter op tv plekke liedjes, scènes en zelfs animaties naar op uit het niets. naar De band, bestaande uit Amir Swaab de (toetsenist), Marnix Stassen met een (percussionist) en Erik Rutjes van (gitarist), speelt een belangrijke op tv rol. Van carnavalskraker tot het heavy metal. Ze op schudden het ter tijdens het plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes tijdens worden na tijdens de opnames naar door een animatorenteam door verder ingetekend. met Zo regisseren de spelers de tekenaars in en op dat zorgt voor de verrassende effecten. Presentatie: Valerio het Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige van band vormt samen naar met spelers Klaas het van tijdens der Eerden, Maaike Martens, op tv Steyn met de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs op tv Wind van en Fabian Jansen De het Badgasten. Aan een de hand van verschillende het spelvormen en suggesties uit naar het publiek, in ontstaan ter plekke liedjes, scènes door en zelfs tijdens animaties uit door het niets. De band, bestaande op uit Amir Swaab op (toetsenist), Marnix Stassen in (percussionist) en Erik in Rutjes (gitarist), speelt het een belangrijke rol. naar Van van carnavalskraker tot heavy metal. een Ze schudden met het ter plekke uit hun met instrumenten. Verschillende door scènes worden de na de opnames door in een animatorenteam verder ingetekend. het Zo regisseren de naar op tv spelers de tekenaars en dat zorgt het voor in verrassende effecten. Presentatie: Valerio tijdens Zeno.

Improvisatieprogramma. van Een driekoppige band naar vormt samen met spelers Klaas op met van der Eerden, Maaike tijdens Martens, Steyn de Leeuwe, van Korneel Evers, Matthijs Wind met en Fabian Jansen op de De Badgasten. Aan van de hand van verschillende op spelvormen en suggesties op uit het publiek, de ontstaan ter plekke met liedjes, scènes en uit zelfs animaties uit het niets. naar De tijdens band, bestaande uit Amir op tv Swaab (toetsenist), een Marnix Stassen (percussionist) en de Erik Rutjes een (gitarist), speelt een tijdens belangrijke rol. Van op tv carnavalskraker tot op tv heavy metal. Ze met schudden het ter uit plekke uit hun instrumenten. op Verschillende scènes worden na de op tv naar opnames door een animatorenteam verder op tv ingetekend. Zo regisseren de op tv spelers de tekenaars door en dat het zorgt het voor verrassende effecten. Presentatie: door Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een de driekoppige band met vormt samen met spelers op Klaas van der Eerden, tijdens Maaike Martens, Steyn met de op tv Leeuwe, Korneel Evers, naar Matthijs Wind en Fabian Jansen de De op tv Badgasten. Aan de met hand van verschillende spelvormen en in suggesties uit het door publiek, ontstaan door ter plekke liedjes, uit scènes en tijdens zelfs animaties uit het niets. uit De tijdens band, bestaande uit Amir Swaab met (toetsenist), Marnix naar Stassen (percussionist) en van Erik Rutjes op tv (gitarist), speelt het een belangrijke rol. Van carnavalskraker op tot uit heavy metal. Ze schudden het van ter plekke uit hun tijdens instrumenten. Verschillende scènes het worden na de uit opnames door het een uit animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de de in spelers de tekenaars en een dat zorgt voor verrassende op effecten. Presentatie: Valerio een Zeno.

Improvisatieprogramma. Een uit driekoppige band op tv vormt samen met spelers op Klaas van der Eerden, een de Maaike Martens, Steyn op de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs op tv Wind in en Fabian Jansen met De Badgasten. Aan de naar hand van verschillende met spelvormen en suggesties uit het tijdens publiek, ontstaan naar ter een plekke liedjes, scènes en zelfs animaties tijdens uit het het niets. De band, bestaande het tijdens uit Amir Swaab (toetsenist), door Marnix Stassen (percussionist) en van Erik Rutjes (gitarist), speelt op tv een belangrijke rol. van Van carnavalskraker tot naar op tv heavy metal. Ze schudden het ter op tv plekke door uit hun instrumenten. Verschillende met scènes worden in na de door opnames door een animatorenteam door verder ingetekend. Zo regisseren de een spelers de uit tekenaars en de dat zorgt door voor verrassende effecten. Presentatie: de Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. in Een driekoppige in band vormt samen met door spelers Klaas van der Eerden, het Maaike Martens, Steyn de de een Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs het Wind en Fabian Jansen tijdens De Badgasten. Aan in de hand van de een verschillende spelvormen en suggesties uit in het de publiek, ontstaan ter plekke liedjes, naar scènes en op zelfs animaties uit het niets. het een De band, bestaande uit uit Amir Swaab een (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en uit Erik Rutjes tijdens (gitarist), speelt op een belangrijke rol. op tv Van carnavalskraker tot naar heavy metal. Ze schudden op tv het ter plekke van uit hun instrumenten. Verschillende scènes de worden na de op tv opnames door met een animatorenteam verder de ingetekend. Zo het regisseren de spelers de op tekenaars en dat het zorgt voor verrassende effecten. tijdens Presentatie: Valerio een Zeno.

Improvisatieprogramma. het Een driekoppige band vormt een samen met spelers door Klaas van der van Eerden, een Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel naar Evers, Matthijs Wind in op tv en Fabian Jansen De Badgasten. de Aan in de hand van verschillende spelvormen in en suggesties naar uit het door publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes op tv en met zelfs animaties uit in het niets. De naar band, bestaande uit Amir door Swaab (toetsenist), Marnix op Stassen (percussionist) en Erik uit Rutjes (gitarist), een speelt een met belangrijke rol. Van op carnavalskraker tot naar heavy metal. Ze tijdens schudden het ter plekke op uit hun instrumenten. door Verschillende scènes worden na de het opnames een door een animatorenteam verder in ingetekend. Zo regisseren de een door spelers de tekenaars en het dat zorgt voor verrassende effecten. op op tv Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige op band vormt samen een tijdens met spelers Klaas van der naar Eerden, Maaike Martens, Steyn in met de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs op tv Wind en een Fabian Jansen De Badgasten. het Aan de hand van naar verschillende op tv spelvormen en suggesties uit uit het publiek, ontstaan ter op op tv plekke liedjes, scènes en zelfs animaties op uit in het niets. De op band, bestaande uit Amir Swaab door in (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en door Erik het Rutjes (gitarist), speelt een een belangrijke rol. het Van carnavalskraker tot heavy met metal. Ze op schudden het ter plekke met uit hun instrumenten. door Verschillende scènes van worden na de opnames het door een animatorenteam verder ingetekend. door Zo regisseren op tv de spelers een de tekenaars op tv en dat zorgt voor verrassende effecten. in Presentatie: Valerio door Zeno.

augustus 2020
01-12-2009 22:10

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

27-11-2009 21:15

Compilatie

De Badgasten - Compilatie

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

20-11-2009 21:15

Aflevering 12

De Badgasten - Aflevering 12

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

13-11-2009 21:15

Aflevering 11

De Badgasten - Aflevering 11

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

06-11-2009 21:15

Aflevering 10

De Badgasten - Aflevering 10

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

30-10-2009 21:15

Aflevering 9

De Badgasten - Aflevering 9

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

23-10-2009 21:30

Aflevering 8

De Badgasten - Aflevering 8

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

16-10-2009 21:20

Aflevering 7

De Badgasten - Aflevering 7

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

09-10-2009 21:15

Aflevering 6

De Badgasten - Aflevering 6

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

02-10-2009 21:20

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

22-09-2009 21:20

Aflevering 3

De Badgasten - Aflevering 3

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

18-09-2009 21:15

Aflevering 2

De Badgasten - Aflevering 2

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

11-09-2009 21:20

Aflevering 1

De Badgasten - Aflevering 1

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

De Badgasten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Badgasten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Badgasten bij De Badgasten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Badgasten. Heb je een uitzending van De Badgasten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Badgasten gemist

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn deLeeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen ensuggesties uit het publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes en zelfs animaties uit het niets. De band, bestaandeuit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. Vancarnavalskraker tot heavy metal. Ze schudden het ter plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes worden na deopnames door een animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de spelers de tekenaars en dat zorgt voor verrassendeeffecten. Presentatie: Valerio Zeno.

Uitzending gemist van De Badgasten? Hier kun je alle uitzendingen van De Badgasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-12-2009 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!