Programma gemist?

Improvisatieprogramma. Een driekoppige op tv band door vormt samen met spelers tijdens Klaas van der Eerden, op het Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel op Evers, Matthijs op Wind de en Fabian Jansen De naar Badgasten. Aan de hand van tijdens verschillende naar spelvormen en suggesties uit met het met publiek, ontstaan ter plekke door liedjes, scènes en zelfs een animaties uit het niets. op De band, naar bestaande uit Amir Swaab het (toetsenist), Marnix naar Stassen (percussionist) en Erik in Rutjes (gitarist), speelt met een belangrijke rol. tijdens Van een carnavalskraker tot heavy metal. Ze op uit schudden het ter op plekke uit hun instrumenten. Verschillende het scènes worden van na de een opnames door een animatorenteam tijdens verder ingetekend. een Zo regisseren de op spelers de tekenaars door en dat zorgt voor verrassende op tv effecten. Presentatie: tijdens Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een driekoppige op tv band vormt op samen met spelers Klaas met van der Eerden, in de Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, naar Korneel Evers, het Matthijs Wind het en Fabian Jansen De op tv Badgasten. Aan de hand van een verschillende spelvormen op tv en suggesties uit uit het publiek, door ontstaan ter plekke liedjes, scènes de en zelfs in animaties uit tijdens het niets. de De band, bestaande uit Amir Swaab de (toetsenist), Marnix Stassen met het (percussionist) en Erik Rutjes uit (gitarist), speelt een belangrijke tijdens rol. het Van carnavalskraker tot heavy door metal. Ze schudden de het ter plekke uit de hun instrumenten. op tv Verschillende scènes worden in na de opnames uit door een de animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de door uit spelers de tekenaars en dat op tv zorgt voor verrassende effecten. de Afl.: op Compilatie. Presentatie: naar Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. op tv Een driekoppige band vormt samen naar met spelers Klaas van van der tijdens Eerden, de Maaike Martens, Steyn de naar Leeuwe, Korneel naar Evers, Matthijs Wind en Fabian in Jansen De Badgasten. Aan uit het de hand van de verschillende spelvormen en suggesties uit op tv het publiek, het ontstaan ter plekke liedjes, scènes tijdens en een zelfs animaties uit het in niets. De band, bestaande met uit Amir Swaab in (toetsenist), Marnix Stassen een (percussionist) en op Erik op tv Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. op in Van carnavalskraker tot heavy metal. met Ze schudden het ter op een plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes uit worden uit na de opnames door een een animatorenteam verder ingetekend. uit in Zo regisseren de spelers van de tekenaars en op dat zorgt van voor verrassende effecten. op tv Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. het Een driekoppige band vormt samen een op tv met spelers Klaas van der Eerden, op van Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel door naar Evers, Matthijs Wind door en Fabian Jansen op tv De Badgasten. Aan door de hand van verschillende spelvormen uit en suggesties uit het op publiek, ontstaan tijdens ter plekke het liedjes, scènes en van zelfs animaties uit het niets. naar De band, bestaande op tv uit Amir Swaab met (toetsenist), Marnix Stassen tijdens (percussionist) en Erik naar door Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. een Van een carnavalskraker tot heavy metal. Ze uit schudden het op tv ter plekke op tv uit hun door instrumenten. Verschillende scènes worden op tv na de opnames door een met animatorenteam verder ingetekend. tijdens door Zo regisseren de spelers de met tekenaars en dat zorgt op voor naar verrassende effecten. Presentatie: Valerio de Zeno.

Improvisatieprogramma. Een met driekoppige band vormt samen een door met spelers Klaas van der Eerden, tijdens Maaike Martens, Steyn op de Leeuwe, op tv Korneel Evers, Matthijs Wind in en Fabian tijdens Jansen De Badgasten. Aan op de uit hand van verschillende uit spelvormen en het suggesties uit het publiek, ontstaan in ter plekke liedjes, op tv scènes op tv en zelfs animaties uit het in niets. De het band, bestaande uit Amir Swaab op (toetsenist), Marnix in Stassen (percussionist) en Erik uit uit Rutjes (gitarist), speelt een op tv belangrijke rol. Van de carnavalskraker tot heavy van metal. Ze schudden van het ter plekke uit hun het instrumenten. uit Verschillende scènes worden na de tijdens opnames uit door een animatorenteam verder uit ingetekend. met Zo regisseren de door spelers de tekenaars en dat met zorgt van voor verrassende effecten. Presentatie: uit Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. een Een driekoppige van band vormt samen met spelers Klaas op tv van door der Eerden, Maaike Martens, Steyn de uit de Leeuwe, Korneel Evers, de Matthijs Wind en Fabian in Jansen De Badgasten. de Aan de in hand van op tv verschillende spelvormen en suggesties door uit het publiek, uit ontstaan ter plekke liedjes, in scènes en zelfs animaties naar door uit het niets. De band, een bestaande uit Amir op Swaab naar (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en naar Erik Rutjes door (gitarist), speelt naar een belangrijke rol. Van carnavalskraker tot naar een heavy metal. Ze schudden het de ter het plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes het worden na de naar opnames door een van animatorenteam tijdens verder ingetekend. Zo de regisseren de spelers de tekenaars uit en dat zorgt uit met voor verrassende effecten. Presentatie: in Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. tijdens Een driekoppige band het vormt samen met spelers op tv Klaas van der Eerden, in Maaike uit Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel tijdens Evers, Matthijs het Wind en Fabian Jansen op tv De Badgasten. Aan naar naar de hand van verschillende spelvormen en door suggesties uit tijdens het publiek, ontstaan op ter een plekke liedjes, scènes met en zelfs animaties uit het niets. de De band, bestaande de uit uit Amir Swaab de (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en door Erik in Rutjes (gitarist), speelt de een belangrijke rol. Van naar carnavalskraker tot heavy metal. met Ze schudden het ter in plekke uit hun het instrumenten. Verschillende scènes naar worden na de op het opnames door een animatorenteam verder ingetekend. een Zo regisseren uit de de spelers de tekenaars en dat zorgt met het voor verrassende effecten. Presentatie: tijdens Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een het driekoppige band een vormt samen met spelers Klaas naar van op tv der Eerden, Maaike Martens, op tv Steyn de Leeuwe, het Korneel Evers, Matthijs het Wind en Fabian naar Jansen met De Badgasten. Aan de tijdens hand van verschillende door spelvormen en suggesties uit het op publiek, op ontstaan ter plekke liedjes, de scènes en zelfs uit animaties uit het door niets. De band, door bestaande uit tijdens Amir Swaab (toetsenist), tijdens Marnix Stassen (percussionist) door en Erik Rutjes op tv (gitarist), speelt een belangrijke rol. op in Van carnavalskraker tot met heavy metal. Ze de schudden het ter plekke uit hun tijdens instrumenten. Verschillende naar scènes worden tijdens na de opnames van door een animatorenteam verder ingetekend. uit Zo regisseren naar de spelers door de tekenaars en dat zorgt tijdens in voor verrassende effecten. Presentatie: Valerio door Zeno.

Improvisatieprogramma. Een door driekoppige band vormt samen uit met de spelers Klaas op tv van der Eerden, in Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel op Evers, Matthijs Wind met tijdens en Fabian Jansen De uit Badgasten. Aan de naar hand van verschillende tijdens spelvormen en suggesties uit met het van publiek, ontstaan ter plekke liedjes, door scènes en zelfs animaties naar uit het op tv niets. De band, bestaande een van uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix tijdens Stassen (percussionist) en Erik het tijdens Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke in rol. Van carnavalskraker tot tijdens tijdens heavy metal. Ze schudden het ter een plekke uit hun tijdens naar instrumenten. Verschillende scènes worden na van de opnames de door een op tv animatorenteam verder ingetekend. Zo op tv regisseren de spelers de tekenaars het en dat op zorgt voor verrassende op effecten. Presentatie: Valerio op Zeno.

Improvisatieprogramma. op tv Een driekoppige band op tv vormt samen met spelers Klaas een van het der Eerden, Maaike Martens, de Steyn van de Leeuwe, Korneel met Evers, Matthijs Wind en met Fabian Jansen in De Badgasten. Aan de een hand van in verschillende spelvormen en suggesties van uit het publiek, ontstaan in ter plekke liedjes, scènes de en zelfs het animaties uit het het niets. De met band, bestaande op uit Amir Swaab (toetsenist), Marnix in Stassen een (percussionist) en Erik Rutjes tijdens (gitarist), speelt een in belangrijke rol. Van carnavalskraker tot naar heavy op tv metal. Ze schudden het ter naar door plekke uit hun instrumenten. Verschillende van scènes met worden na de opnames door tijdens een animatorenteam het verder ingetekend. tijdens Zo regisseren de spelers naar de tekenaars en de dat zorgt voor verrassende effecten. op tv tijdens Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. op tv Een driekoppige in band vormt samen in met spelers Klaas van der op tv Eerden, Maaike het Martens, Steyn de het Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs op tv Wind en met Fabian Jansen De Badgasten. Aan met de uit hand van verschillende spelvormen uit en suggesties op uit het publiek, ontstaan ter de uit plekke liedjes, scènes en zelfs animaties het uit uit het niets. tijdens De band, bestaande uit Amir Swaab met (toetsenist), Marnix tijdens Stassen (percussionist) en in Erik Rutjes een (gitarist), speelt een belangrijke rol. tijdens Van carnavalskraker het tot heavy metal. naar Ze schudden het ter in een plekke uit hun instrumenten. Verschillende de scènes worden na door de opnames door met een uit animatorenteam verder ingetekend. Zo door regisseren de spelers de tekenaars een en door dat zorgt van voor verrassende effecten. Presentatie: een Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. Een een driekoppige band naar vormt samen uit met spelers Klaas van der het Eerden, Maaike Martens, in Steyn de Leeuwe, een Korneel Evers, uit Matthijs Wind op en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de de hand van uit verschillende spelvormen en in suggesties uit van het publiek, op tv ontstaan ter plekke liedjes, uit scènes en zelfs animaties door uit op tv het niets. De band, op tv bestaande een uit Amir Swaab naar (toetsenist), Marnix Stassen op tv (percussionist) en Erik tijdens Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. op tv in Van carnavalskraker tot heavy in metal. Ze schudden het ter de plekke uit hun uit instrumenten. op Verschillende scènes worden na op tv de opnames door een in animatorenteam verder ingetekend. door Zo tijdens regisseren de spelers de op tv tekenaars en dat zorgt de het voor verrassende effecten. op tv Presentatie: Valerio Zeno.

Improvisatieprogramma. uit Een driekoppige band vormt door samen met spelers Klaas door door van der Eerden, Maaike Martens, van Steyn de Leeuwe, Korneel de Evers, op tv Matthijs Wind en Fabian Jansen naar De Badgasten. door Aan de de hand van verschillende spelvormen de en suggesties uit het het publiek, ontstaan ter een plekke de liedjes, scènes en zelfs animaties op uit het de niets. De tijdens band, bestaande met uit Amir Swaab uit (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en naar Erik Rutjes tijdens (gitarist), speelt op tv een belangrijke rol. Van door carnavalskraker tot tijdens heavy metal. Ze tijdens schudden het ter door plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes tijdens worden door na de het opnames door een van animatorenteam verder ingetekend. op tv Zo regisseren de op tv spelers de tekenaars en dat met zorgt voor met verrassende effecten. naar Presentatie: Valerio Zeno.

juni 2017
01-12-2009 22:10

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

27-11-2009 21:15

Compilatie

De Badgasten - Compilatie

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

20-11-2009 21:15

Aflevering 12

De Badgasten - Aflevering 12

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

13-11-2009 21:15

Aflevering 11

De Badgasten - Aflevering 11

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

06-11-2009 21:15

Aflevering 10

De Badgasten - Aflevering 10

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

30-10-2009 21:15

Aflevering 9

De Badgasten - Aflevering 9

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

23-10-2009 21:30

Aflevering 8

De Badgasten - Aflevering 8

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

16-10-2009 21:20

Aflevering 7

De Badgasten - Aflevering 7

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

09-10-2009 21:15

Aflevering 6

De Badgasten - Aflevering 6

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

02-10-2009 21:20

Aflevering 5

De Badgasten - Aflevering 5

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

22-09-2009 21:20

Aflevering 3

De Badgasten - Aflevering 3

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

18-09-2009 21:15

Aflevering 2

De Badgasten - Aflevering 2

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

11-09-2009 21:20

Aflevering 1

De Badgasten - Aflevering 1

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen en suggesties ui...

De Badgasten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Badgasten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Badgasten bij De Badgasten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Badgasten. Heb je een uitzending van De Badgasten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Badgasten gemist

Improvisatieprogramma. Een driekoppige band vormt samen met spelers Klaas van der Eerden, Maaike Martens, Steyn deLeeuwe, Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen De Badgasten. Aan de hand van verschillende spelvormen ensuggesties uit het publiek, ontstaan ter plekke liedjes, scènes en zelfs animaties uit het niets. De band, bestaandeuit Amir Swaab (toetsenist), Marnix Stassen (percussionist) en Erik Rutjes (gitarist), speelt een belangrijke rol. Vancarnavalskraker tot heavy metal. Ze schudden het ter plekke uit hun instrumenten. Verschillende scènes worden na deopnames door een animatorenteam verder ingetekend. Zo regisseren de spelers de tekenaars en dat zorgt voor verrassendeeffecten. Presentatie: Valerio Zeno.

Uitzending gemist van De Badgasten? Hier kun je alle uitzendingen van De Badgasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-12-2009 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord