Programma gemist?

Toen de journalist Mark Bos met in september 2012 op 46-jarige de leeftijd de de diagnose ‘ongeneeslijk ziek’ op tv kreeg, begon zijn van zoektocht de naar de genezing in van prostaatkanker.Meer Vanaf de met eerste dag van filmde Mark zijn ziekteproces, tijdens waarvan het eerste en met indrukwekkende deel te op zien was het in januari de van 2015. in Na de uitzending in een januari begon Mark met van het tweede deel in van zijn in documentaire, maar kreeg in een februari 2015 te tijdens horen dat de uitzaaiingen uit dusdanig van hard groeiden dat een alternatieve op tv geneeswijze niet meer tijdens mogelijk bleek. een Een zware de periode van chemotherapieën volgde. Tijdens op deze tijdens chemotherapieën veranderde hij, zoals hij met in dat zelf zei, in “een door oude door man”. Na een heftige periode uit op tv van chemotherapieën stierf de Mark op 49-jarige leeftijd. de Met de 2Doc documentaire de wil Mark op de patiënt een stem geven met door en de reguliere en alternatieve van zorg dichter bij van elkaar op brengen.Minder

januari 2021
28-09-2015 20:28

2Doc: Retour Hemel II

2Doc: Retour Hemel II - 2Doc: Retour Hemel II

Toen journalist Mark Bos in september 2012 op 46-jarige leeftijd de diagnose ‘ongeneeslijk ziek’ kreeg, begon zijn zoektocht naar de genezing van prostaatkanker.Meer Vanaf de eerste dag filmde Mark zijn ziekteproces, waarvan het eerste en i...

2Doc: Retour Hemel II gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Retour Hemel II de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Retour Hemel II bij 2Doc: Retour Hemel II liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Retour Hemel II. Heb je een uitzending van 2Doc: Retour Hemel II gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Retour Hemel II gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Retour Hemel II? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Retour Hemel II, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Retour Hemel II gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Retour Hemel II? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Retour Hemel II kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-09-2015 om 20:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!