Programma gemist?

Toen journalist Mark door Bos van in september de 2012 op 46-jarige uit leeftijd de diagnose naar ‘ongeneeslijk ziek’ kreeg, naar begon zijn zoektocht naar de genezing uit van prostaatkanker.Meer door Vanaf door de eerste dag filmde op Mark zijn ziekteproces, waarvan de het eerste en indrukwekkende op deel uit te zien was het in januari door van 2015. Na de van uitzending in januari begon door Mark met het het door tweede deel van zijn documentaire, maar naar kreeg in in februari 2015 te horen uit van dat de uitzaaiingen dusdanig hard naar groeiden dat door een alternatieve geneeswijze met niet meer mogelijk bleek. een Een zware op tv periode van chemotherapieën volgde. Tijdens van deze chemotherapieën veranderde een hij, door zoals hij tijdens dat zelf zei, in “een de oude man”. op Na een heftige periode een van van chemotherapieën stierf Mark de op 49-jarige op tv leeftijd. Met de met 2Doc documentaire wil Mark naar de patiënt een stem van geven en de reguliere op met en alternatieve zorg uit dichter bij elkaar door brengen.Minder

mei 2021
28-09-2015 20:28

2Doc: Retour Hemel II

2Doc: Retour Hemel II - 2Doc: Retour Hemel II

Toen journalist Mark Bos in september 2012 op 46-jarige leeftijd de diagnose ‘ongeneeslijk ziek’ kreeg, begon zijn zoektocht naar de genezing van prostaatkanker.Meer Vanaf de eerste dag filmde Mark zijn ziekteproces, waarvan het eerste en i...

2Doc: Retour Hemel II gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Retour Hemel II de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Retour Hemel II bij 2Doc: Retour Hemel II liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Retour Hemel II. Heb je een uitzending van 2Doc: Retour Hemel II gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Retour Hemel II gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Retour Hemel II? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Retour Hemel II, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Retour Hemel II gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Retour Hemel II? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Retour Hemel II kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-09-2015 om 20:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!