Programma gemist?

Toen journalist op tv Mark Bos in op tv september naar 2012 op 46-jarige leeftijd de diagnose op ‘ongeneeslijk ziek’ naar kreeg, begon zijn zoektocht een naar de het genezing van prostaatkanker.Meer Vanaf met de eerste naar dag filmde Mark op zijn ziekteproces, waarvan het een eerste op en indrukwekkende deel te zien in was de in januari van 2015. een Na de uitzending naar door in januari begon Mark met het van tweede deel op van zijn documentaire, naar maar kreeg in in februari van 2015 te horen dat het de uitzaaiingen dusdanig hard tijdens groeiden dat uit een alternatieve geneeswijze niet meer op in mogelijk bleek. Een zware periode van het chemotherapieën volgde. door Tijdens deze van chemotherapieën veranderde hij, zoals hij van dat door zelf zei, in “een op oude tijdens man”. Na een met heftige periode op van chemotherapieën stierf van Mark op 49-jarige leeftijd. Met de op tv 2Doc documentaire wil het Mark de patiënt van een stem geven in en het de reguliere en alternatieve in zorg uit dichter bij elkaar tijdens brengen.Minder

september 2020
28-09-2015 20:28

2Doc: Retour Hemel II

2Doc: Retour Hemel II - 2Doc: Retour Hemel II

Toen journalist Mark Bos in september 2012 op 46-jarige leeftijd de diagnose ‘ongeneeslijk ziek’ kreeg, begon zijn zoektocht naar de genezing van prostaatkanker.Meer Vanaf de eerste dag filmde Mark zijn ziekteproces, waarvan het eerste en i...

2Doc: Retour Hemel II gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Retour Hemel II de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Retour Hemel II bij 2Doc: Retour Hemel II liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Retour Hemel II. Heb je een uitzending van 2Doc: Retour Hemel II gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Retour Hemel II gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Retour Hemel II? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Retour Hemel II, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Retour Hemel II gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Retour Hemel II? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Retour Hemel II kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-09-2015 om 20:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!