Programma gemist?

Toen met journalist Mark in Bos in september 2012 op op tv 46-jarige leeftijd de diagnose een ‘ongeneeslijk op ziek’ kreeg, met begon zijn zoektocht naar op de genezing van prostaatkanker.Meer Vanaf met de het eerste dag filmde Mark zijn een ziekteproces, waarvan het een eerste en op indrukwekkende in deel te zien was in januari uit van 2015. de Na de uitzending met naar in januari begon Mark door met het tweede een deel van zijn documentaire, maar het kreeg in februari naar 2015 van te horen dat in de uitzaaiingen dusdanig hard groeiden op dat een alternatieve van geneeswijze niet meer in mogelijk bleek. het Een zware met periode van chemotherapieën volgde. Tijdens naar deze het chemotherapieën veranderde hij, zoals door hij dat zelf zei, op in “een oude uit tijdens man”. Na een uit heftige periode van chemotherapieën van stierf het Mark op 49-jarige leeftijd. Met de op 2Doc documentaire een wil Mark tijdens de patiënt een stem de geven en naar de reguliere en alternatieve zorg van dichter op tv bij elkaar het brengen.Minder

november 2019
28-09-2015 20:28

2Doc: Retour Hemel II

2Doc: Retour Hemel II - 2Doc: Retour Hemel II

Toen journalist Mark Bos in september 2012 op 46-jarige leeftijd de diagnose ‘ongeneeslijk ziek’ kreeg, begon zijn zoektocht naar de genezing van prostaatkanker.Meer Vanaf de eerste dag filmde Mark zijn ziekteproces, waarvan het eerste en i...

2Doc: Retour Hemel II gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Retour Hemel II de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Retour Hemel II bij 2Doc: Retour Hemel II liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Retour Hemel II. Heb je een uitzending van 2Doc: Retour Hemel II gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Retour Hemel II gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Retour Hemel II? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Retour Hemel II, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Retour Hemel II gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Retour Hemel II? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Retour Hemel II kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-09-2015 om 20:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!