Programma gemist?

Toen het journalist Mark van Bos in september 2012 op 46-jarige op tv uit leeftijd de diagnose door ‘ongeneeslijk ziek’ kreeg, begon zijn zoektocht in naar de genezing op tv van op tv prostaatkanker.Meer Vanaf de het eerste dag filmde van Mark zijn tijdens ziekteproces, waarvan het eerste en met indrukwekkende deel de te zien op was in januari van naar 2015. Na de uitzending met in januari begon de Mark op met het tweede uit deel van de zijn documentaire, maar kreeg op in februari 2015 te horen in op tv dat de uitzaaiingen dusdanig hard groeiden uit dat naar een alternatieve geneeswijze in niet meer mogelijk bleek. op tv Een door zware periode van op tv chemotherapieën volgde. Tijdens het deze chemotherapieën veranderde met hij, zoals hij dat het zelf zei, in “een oude uit man”. tijdens Na een heftige naar periode van een chemotherapieën stierf Mark op op 49-jarige leeftijd. Met de op tv 2Doc uit documentaire wil Mark in de patiënt een naar stem geven en de reguliere uit en alternatieve uit zorg naar dichter bij elkaar van brengen.Minder

september 2021
28-09-2015 20:28

2Doc: Retour Hemel II

2Doc: Retour Hemel II - 2Doc: Retour Hemel II

Toen journalist Mark Bos in september 2012 op 46-jarige leeftijd de diagnose ‘ongeneeslijk ziek’ kreeg, begon zijn zoektocht naar de genezing van prostaatkanker.Meer Vanaf de eerste dag filmde Mark zijn ziekteproces, waarvan het eerste en i...

2Doc: Retour Hemel II gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Retour Hemel II de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Retour Hemel II bij 2Doc: Retour Hemel II liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Retour Hemel II. Heb je een uitzending van 2Doc: Retour Hemel II gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Retour Hemel II gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Retour Hemel II? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Retour Hemel II, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Retour Hemel II gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Retour Hemel II? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Retour Hemel II kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-09-2015 om 20:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!