Programma gemist?

Toen met journalist Mark Bos een in september het 2012 op 46-jarige leeftijd de diagnose van door ‘ongeneeslijk ziek’ kreeg, begon zijn een zoektocht naar de een genezing van met prostaatkanker.Meer Vanaf de eerste dag uit filmde Mark zijn in ziekteproces, waarvan het de eerste en door indrukwekkende deel te uit zien was in tijdens januari van 2015. met Na de uitzending het in januari begon uit Mark met het tijdens tweede deel op tv van zijn documentaire, de maar kreeg een in februari uit 2015 te horen dat naar de uitzaaiingen dusdanig op tv hard groeiden dat van een alternatieve geneeswijze in niet meer mogelijk bleek. de Een zware periode tijdens van chemotherapieën volgde. in Tijdens deze chemotherapieën veranderde van tijdens hij, zoals hij in dat zelf zei, tijdens in “een oude man”. uit Na een met heftige periode op van chemotherapieën stierf Mark het op 49-jarige leeftijd. uit Met de 2Doc documentaire wil door Mark de patiënt met een stem geven uit de en de reguliere het en alternatieve zorg in dichter bij elkaar uit brengen.Minder

juni 2020
28-09-2015 20:28

2Doc: Retour Hemel II

2Doc: Retour Hemel II - 2Doc: Retour Hemel II

Toen journalist Mark Bos in september 2012 op 46-jarige leeftijd de diagnose ‘ongeneeslijk ziek’ kreeg, begon zijn zoektocht naar de genezing van prostaatkanker.Meer Vanaf de eerste dag filmde Mark zijn ziekteproces, waarvan het eerste en i...

2Doc: Retour Hemel II gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Retour Hemel II de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Retour Hemel II bij 2Doc: Retour Hemel II liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Retour Hemel II. Heb je een uitzending van 2Doc: Retour Hemel II gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Retour Hemel II gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Retour Hemel II? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Retour Hemel II, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Retour Hemel II gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Retour Hemel II? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Retour Hemel II kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-09-2015 om 20:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!