Programma gemist?

Toen journalist Mark op het Bos in september 2012 in op 46-jarige leeftijd de diagnose tijdens ‘ongeneeslijk ziek’ in kreeg, begon zijn zoektocht in naar door de genezing van prostaatkanker.Meer Vanaf van de in eerste dag filmde Mark zijn het ziekteproces, van waarvan het van eerste en indrukwekkende door deel te zien was met in januari van 2015. tijdens Na de de uitzending in januari begon door Mark met in het tweede deel op tv van op zijn documentaire, maar kreeg in een februari door 2015 te horen dat uit de uitzaaiingen dusdanig hard groeiden naar dat een op alternatieve geneeswijze niet uit meer door mogelijk bleek. Een van zware periode van chemotherapieën uit volgde. Tijdens deze chemotherapieën het veranderde uit hij, zoals hij dat door zelf zei, in “een oude tijdens door man”. Na een heftige op tv periode van chemotherapieën stierf door Mark op een 49-jarige leeftijd. Met van de 2Doc tijdens documentaire wil Mark de in patiënt op tv een stem geven door en de reguliere en alternatieve zorg met dichter bij elkaar door door brengen.Minder

oktober 2021
28-09-2015 20:28

2Doc: Retour Hemel II

2Doc: Retour Hemel II - 2Doc: Retour Hemel II

Toen journalist Mark Bos in september 2012 op 46-jarige leeftijd de diagnose ‘ongeneeslijk ziek’ kreeg, begon zijn zoektocht naar de genezing van prostaatkanker.Meer Vanaf de eerste dag filmde Mark zijn ziekteproces, waarvan het eerste en i...

2Doc: Retour Hemel II gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Retour Hemel II de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Retour Hemel II bij 2Doc: Retour Hemel II liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Retour Hemel II. Heb je een uitzending van 2Doc: Retour Hemel II gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Retour Hemel II gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Retour Hemel II? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Retour Hemel II, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Retour Hemel II gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Retour Hemel II? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Retour Hemel II kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-09-2015 om 20:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!