Programma gemist?

Documentaire over op Antonie Kamerling op tv die op 6 oktober 2010 het een eind aan een zijn leven maakte. de Journalist en programmamaker op het Coen Verbraak spreekt met een familie, vrienden en collega's over met de het man die alles tijdens leek te in hebben.

augustus 2021
01-10-2015 21:25

Afl. 1

Documentaire Antonie Kamerling - Afl. 1

Documentaire over Antonie Kamerling die op 6 oktober 2010 een eind aan zijn leven maakte. Journalist en programmamaker Coen Verbraak spreekt met familie, vrienden en collega's over de man die alles leek te hebben.

Documentaire Antonie Kamerling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaire Antonie Kamerling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaire Antonie Kamerling bij Documentaire Antonie Kamerling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaire Antonie Kamerling. Heb je een uitzending van Documentaire Antonie Kamerling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaire Antonie Kamerling gemist

Documentaire over Antonie Kamerling die op 6 oktober 2010 een eind aan zijn leven maakte. Veel mensen begrepen hier niets van. Hoe kon iemand die zoveel had bereikt in zijn leven, zo ongelukkig zijn? Alleen intimi wisten dat hij manisch-depressief was. Zijn leven werd gekenmerkt door enorme pieken en dalen. In deze documentaire spreekt journalist en programmamaker Coen Verbraak met familie, vrienden en collega's over de man die alles leek te hebben. Aan het woord komen Isa Hoes, Beau van Erven Dorens, Reinout Oerlemans, Albert Verlinde, regisseur Jean van de Velde van onder meer 'De Kleine Blonde Dood' en nog vele anderen.

Uitzending gemist van Documentaire Antonie Kamerling? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaire Antonie Kamerling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2015 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!