Programma gemist?

Zes editors, van in jong van talent tot oude rot, geven met de een kijkje in uit de keuken van op de montage. Wat gebeurt tijdens er in het een samenspel tussen een regisseur, editor en de 'bergen in ruw materiaal' in de van met computer?Meer Zes editors, van jong talent door tot oude op tv rot, geven een tijdens kijkje de in de keuken van de met montage. De gedeelde vreugde door en pijn op bij editor door en regisseur, vragen over de tijdens afspraak uit met de kijker in en over manipulatie op van de werkelijkheid. op Een persoonlijk essay over de op uit schoonheid, muzikaliteit en kunst van het het monteren. uit Een saaie scène op tv tijdens de verbouwing tijdens van het Rijksmuseum het wordt in de de prijswinnende documentaire Het Nieuwe het Rijksmuseum plotseling in heel spannend. Hoe kan dat? van uit Een montage van close-ups van in meer dan twintig minuten de een vertelt zonder één op gesproken woord het verhaal het van een op groep dansers. Hoe doe naar je dat? Filmmaker John in Appel gaat in deze met documentaire, die van tijdens het een Nederlands Film Festival in première de het gaat, op zoek door naar de antwoorden. Magie van van de met montage is een filmisch essay met over het monteren naar van documentaires. een Wat gebeurt er in op het samenspel tussen met regisseur, door editor en de 'bergen ruw materiaal' een in de de computer? in Hoe krijgt een documentaire naar in de beslotenheid van van de montagekamer gestalte? een Welke afwegingen op tv worden in het vaak het slopende en tijdrovende met proces gemaakt om tijdens tot de essentie van van de film door in te dringen? in De montage is het op tv meest intensieve een proces het bij het maken een documentaire. Regisseur in John Appel: 'Voor de mij gaan documentaires tijdens met over emoties, over dat wat tijdens zich tussen op mensen afspeelt. Dat moet op de een zo authentiek uit mogelijk manier in over het op voetlicht worden in gebracht. Wat doet de montage om de dit de te bereiken en waar de maakt authenticiteit plaats voor het de leugen? naar Hoe tijdens ver kun je gaan in van het tijdens 'liegen van de waarheid'? Waar slaat op tv een creatieve manipulatie om in met verdraaiing? En ten slotte de naar meest in confronterende (en meest een terugkerende) vraag uit in de montagekamer: het waar gaat de film een eigenlijk over?' Volgens de op filmmaker is de vraag op naar de naar premisse even pijnlijk de als het onvermijdelijk. 'Want in deze worsteling tijdens ontstaat meestal dat van magische moment waarop de in montage begint te door in vliegen en de een puzzelstukken in elkaar door lijken te vallen.' met Magie van de montage is geen het didactische film over een de techniek van in het het monteren, maar een film over naar de passie van uit het een aantal top-editors om door steeds opnieuw de zoektocht de aan te op tv gaan naar de ziel en uit de kern in van een op tv documentaire.Minder

september 2021
01-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage - Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Zes editors, van jong talent tot oude rot, geven een kijkje in de keuken van de montage. Wat gebeurt er in het samenspel tussen regisseur, editor en de 'bergen ruw materiaal' in de computer?Meer Zes editors, van jong talent tot oude rot, ge...

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage bij Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!