Programma gemist?

Zes editors, van door tijdens jong talent tot oude op tv rot, geven een op kijkje in de keuken op tv van de op montage. Wat gebeurt door er in op tv het samenspel tussen een regisseur, editor en de 'bergen ruw op tv materiaal' uit in de computer?Meer Zes op editors, van jong talent tijdens tot oude rot, van geven een kijkje op in de naar keuken van in de montage. De gedeelde de vreugde en naar pijn bij editor en regisseur, door vragen over de uit afspraak uit met de in kijker en over manipulatie van de in werkelijkheid. Een naar persoonlijk essay over de met schoonheid, muzikaliteit en in kunst van in het monteren. tijdens Een saaie scène op tv tijdens de verbouwing met van het Rijksmuseum in wordt in de prijswinnende de documentaire Het Nieuwe Rijksmuseum op plotseling heel spannend. het door Hoe kan dat? Een uit montage van close-ups een van meer uit dan twintig minuten op tv vertelt zonder één gesproken van woord het verhaal een van een de groep dansers. Hoe de doe je dat? in Filmmaker John Appel gaat een in deze documentaire, in die tijdens het Nederlands Film van Festival in naar première gaat, op tv op zoek naar de het antwoorden. Magie van op tv de montage is door een filmisch essay het over het op monteren van de documentaires. Wat gebeurt er in het uit samenspel tussen regisseur, een met editor en de 'bergen ruw materiaal' door in de tijdens computer? Hoe krijgt een het van documentaire in de beslotenheid door van de het montagekamer gestalte? Welke afwegingen worden van in op tv het vaak slopende en de tijdrovende proces gemaakt om tot door de essentie van door de film door door te dringen? het De montage door is het meest intensieve proces de bij met het maken een naar documentaire. Regisseur uit John Appel: 'Voor op tv mij gaan documentaires over de emoties, over met dat wat zich tussen mensen afspeelt. de Dat moet op met een door zo authentiek een mogelijk manier over het van voetlicht worden gebracht. naar Wat doet de montage om een dit te naar bereiken en waar uit maakt authenticiteit plaats uit voor de leugen? op Hoe ver kun je van gaan in het het 'liegen van door de waarheid'? op Waar slaat creatieve manipulatie om in in verdraaiing? een En ten van slotte de tijdens meest confronterende (en meest terugkerende) het vraag de in de montagekamer: op waar gaat de het film eigenlijk over?' Volgens de door filmmaker in is de vraag naar door de premisse even op pijnlijk als onvermijdelijk. 'Want in van deze worsteling in ontstaat meestal met dat magische moment waarop de naar montage begint te van vliegen tijdens en de puzzelstukken in elkaar door op lijken te vallen.' met Magie van de montage is uit geen didactische uit film over de techniek op tv van het het monteren, maar een film een over de passie van op tv een een aantal top-editors om steeds opnieuw uit de het zoektocht aan te gaan door naar de tijdens ziel en de kern naar van een naar documentaire.Minder

juni 2020
01-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage - Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Zes editors, van jong talent tot oude rot, geven een kijkje in de keuken van de montage. Wat gebeurt er in het samenspel tussen regisseur, editor en de 'bergen ruw materiaal' in de computer?Meer Zes editors, van jong talent tot oude rot, ge...

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage bij Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!