Programma gemist?

Zes editors, van van jong op tv talent tot oude rot, tijdens geven een naar kijkje in de keuken van op de montage. uit Wat gebeurt er op in een het samenspel tussen regisseur, de editor en de 'bergen ruw op tv materiaal' in tijdens de computer?Meer een Zes editors, tijdens van jong talent met tot oude rot, geven een op kijkje in de het keuken van de een montage. uit De gedeelde vreugde en pijn bij de met editor en regisseur, vragen over de de afspraak tijdens met de kijker door en over manipulatie van de de naar werkelijkheid. Een persoonlijk het essay over de schoonheid, muzikaliteit op en kunst van tijdens het monteren. naar Een saaie scène tijdens de de door verbouwing van het de Rijksmuseum wordt in de prijswinnende documentaire het Het Nieuwe de Rijksmuseum plotseling heel spannend. door Hoe kan dat? in Een montage in van naar close-ups van meer dan twintig minuten de vertelt zonder één door gesproken woord het tijdens verhaal uit van een groep op tv dansers. Hoe doe de je dat? Filmmaker in John Appel gaat in deze uit de documentaire, die tijdens het Nederlands uit Film van Festival in première gaat, op van zoek naar de van antwoorden. naar Magie van de montage is een door filmisch essay op tv over het op tv monteren van documentaires. Wat gebeurt naar door er in het samenspel op tussen regisseur, van editor en de 'bergen ruw materiaal' naar in de van computer? Hoe krijgt een een documentaire in de naar met beslotenheid van de montagekamer het gestalte? Welke uit afwegingen worden in van het vaak slopende en door tijdrovende proces naar gemaakt om tot de tijdens essentie van de uit film door te dringen? in De montage is op het door meest intensieve proces tijdens bij het maken een documentaire. Regisseur een John Appel: 'Voor in mij gaan op documentaires over emoties, van over dat de wat zich tussen mensen afspeelt. de Dat moet op op een in zo authentiek mogelijk in manier over uit het voetlicht worden gebracht. Wat het doet door de montage om dit in te bereiken en van waar maakt authenticiteit plaats voor van de tijdens leugen? Hoe het ver kun je gaan in naar het 'liegen van de van waarheid'? Waar door slaat creatieve manipulatie om het in verdraaiing? op tv En uit ten slotte de een meest confronterende (en meest op terugkerende) vraag in het de montagekamer: waar uit gaat de op film eigenlijk over?' Volgens de op filmmaker in is de vraag naar van de premisse even pijnlijk als een onvermijdelijk. een 'Want in deze van worsteling ontstaat meestal dat magische met moment waarop de door van montage begint te vliegen met en de puzzelstukken van in elkaar de lijken te vallen.' Magie van de de de montage is geen een didactische film over de techniek van op tv op tv het monteren, maar naar een film over uit de passie van tijdens een aantal top-editors om steeds naar opnieuw van de zoektocht aan te gaan door naar de ziel en de de kern uit van een door documentaire.Minder

september 2020
01-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage - Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Zes editors, van jong talent tot oude rot, geven een kijkje in de keuken van de montage. Wat gebeurt er in het samenspel tussen regisseur, editor en de 'bergen ruw materiaal' in de computer?Meer Zes editors, van jong talent tot oude rot, ge...

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage bij Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!