Programma gemist?

Zes met editors, van op tv jong talent tot oude door rot, geven een het kijkje in naar de keuken van de door montage. Wat met gebeurt er in het samenspel tussen op regisseur, editor en op de met 'bergen ruw een materiaal' in de computer?Meer op tv Zes editors, van jong talent een de tot oude rot, geven een kijkje op tv een in de keuken van de montage. van van De gedeelde vreugde en pijn bij het editor en regisseur, met vragen over in de de afspraak met de uit kijker en over manipulatie van de een werkelijkheid. naar Een persoonlijk op essay over de schoonheid, uit muzikaliteit en kunst uit van het monteren. Een saaie uit scène op tijdens de verbouwing van met het Rijksmuseum wordt naar in de prijswinnende documentaire in Het op Nieuwe Rijksmuseum het plotseling heel spannend. Hoe kan dat? tijdens de Een montage van de close-ups van meer dan uit twintig minuten vertelt zonder één door gesproken woord het het verhaal uit van een op tv groep dansers. Hoe doe je dat? met Filmmaker in John Appel van gaat in deze documentaire, die de tijdens het Nederlands Film het Festival in première met met gaat, op zoek naar een de antwoorden. met Magie van de montage op tv is een van filmisch essay over het monteren van door documentaires. Wat met gebeurt er in het het samenspel tussen regisseur, tijdens editor en door de 'bergen uit ruw materiaal' met in de computer? Hoe op krijgt een documentaire in een de beslotenheid van op tv de de montagekamer gestalte? Welke in afwegingen worden in het vaak tijdens slopende de en tijdrovende proces gemaakt om tot een op de essentie van tijdens de film door te in dringen? De montage is het op tv meest op tv intensieve proces bij het op maken een documentaire. op tv Regisseur John Appel: de 'Voor in mij gaan documentaires over op emoties, over dat wat zich naar tussen uit mensen afspeelt. Dat uit moet op van een zo authentiek mogelijk manier over door het voetlicht naar worden gebracht. Wat doet naar in de montage om dit de te bereiken naar en waar maakt authenticiteit plaats uit voor de leugen? in Hoe ver kun je tijdens van gaan in het 'liegen van de de waarheid'? van Waar slaat creatieve met manipulatie om in verdraaiing? En uit ten slotte uit de tijdens meest confronterende (en meest terugkerende) vraag van op tv in de montagekamer: de waar gaat de het film eigenlijk over?' Volgens de de filmmaker is de met vraag naar de naar premisse even pijnlijk het als onvermijdelijk. 'Want in met deze worsteling een ontstaat meestal het dat magische moment waarop op de een montage begint te vliegen en de op tv puzzelstukken in met elkaar met lijken te vallen.' door Magie van de montage is naar geen didactische film in over de op techniek van uit het monteren, maar een met film over de op passie van een aantal top-editors het uit om steeds opnieuw de zoektocht aan op te gaan de naar de ziel in en de kern de van een naar documentaire.Minder

mei 2021
01-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage - Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Zes editors, van jong talent tot oude rot, geven een kijkje in de keuken van de montage. Wat gebeurt er in het samenspel tussen regisseur, editor en de 'bergen ruw materiaal' in de computer?Meer Zes editors, van jong talent tot oude rot, ge...

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage bij Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!