Programma gemist?

Zes editors, de van jong van talent tot oude tijdens rot, geven een uit kijkje in de keuken de van de montage. in Wat naar gebeurt er in het samenspel tussen op regisseur, uit editor en de de 'bergen ruw materiaal' in de uit computer?Meer tijdens Zes editors, van met jong talent tot oude rot, uit van geven een kijkje in de keuken op van de montage. naar De gedeelde vreugde in en pijn een bij editor en met regisseur, vragen tijdens over de afspraak met de een kijker het en over manipulatie van met de werkelijkheid. een Een persoonlijk essay uit over de schoonheid, muzikaliteit met en kunst van het uit monteren. door Een saaie met scène tijdens de verbouwing van door het Rijksmuseum wordt van in het de prijswinnende documentaire het Het Nieuwe Rijksmuseum plotseling heel spannend. tijdens Hoe kan tijdens dat? Een montage van naar close-ups van door meer dan twintig minuten uit vertelt met zonder één gesproken woord naar het verhaal met van een op groep dansers. Hoe doe je op dat? Filmmaker John in Appel gaat de in deze documentaire, die een tijdens het Nederlands Film met Festival in première op tv gaat, op uit zoek uit naar de antwoorden. tijdens Magie van de montage een is een filmisch essay over van het monteren op tv van documentaires. met Wat gebeurt er op tv in het samenspel een tussen regisseur, editor en de door een 'bergen ruw materiaal' in de de computer? Hoe krijgt met een documentaire in de een beslotenheid op van de montagekamer gestalte? Welke de op afwegingen worden in het de vaak slopende en tijdrovende proces naar gemaakt uit om tot de essentie door van de film met door te naar dringen? De montage is het uit meest met intensieve proces in bij het maken een documentaire. Regisseur uit John uit Appel: 'Voor door mij gaan documentaires over emoties, over op dat wat in zich tussen een mensen afspeelt. met Dat moet op een zo authentiek op mogelijk manier met over het voetlicht door worden tijdens gebracht. Wat doet de met montage om dit van te bereiken en van waar maakt op authenticiteit plaats voor de naar leugen? Hoe ver kun op tv je gaan in het door 'liegen van de naar door waarheid'? Waar slaat creatieve manipulatie om een in verdraaiing? En tijdens ten het slotte de meest de confronterende (en door meest terugkerende) vraag in de montagekamer: uit waar gaat de tijdens film eigenlijk een over?' Volgens de door filmmaker is tijdens de vraag naar de op premisse even pijnlijk in als onvermijdelijk. 'Want uit in deze worsteling ontstaat op tv meestal dat naar magische moment waarop de het montage begint op te vliegen en op tv de puzzelstukken in op tv elkaar lijken te vallen.' tijdens Magie van de uit montage op tv is geen naar didactische film over de techniek van uit naar het monteren, maar een een film over het de passie van een aantal op tv top-editors naar om steeds opnieuw de een zoektocht aan te gaan op naar de ziel en de de kern van het op een documentaire.Minder

januari 2021
01-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage - Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Zes editors, van jong talent tot oude rot, geven een kijkje in de keuken van de montage. Wat gebeurt er in het samenspel tussen regisseur, editor en de 'bergen ruw materiaal' in de computer?Meer Zes editors, van jong talent tot oude rot, ge...

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage bij Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!