Programma gemist?

Zes editors, van door jong talent tot op oude rot, het geven een tijdens kijkje in de keuken van door de montage. van Wat gebeurt door er in met het samenspel tussen met regisseur, editor en de 'bergen in ruw materiaal' in de door de computer?Meer Zes editors, van naar jong talent tot oude rot, het op geven een kijkje naar in de keuken van de montage. het tijdens De gedeelde vreugde en naar pijn bij editor het en regisseur, vragen over de een afspraak met met de kijker een en over manipulatie van naar de werkelijkheid. van Een persoonlijk het essay over de schoonheid, muzikaliteit het en het kunst van het een monteren. Een saaie scène door tijdens de verbouwing naar van het Rijksmuseum wordt met in de prijswinnende op documentaire Het Nieuwe Rijksmuseum in plotseling heel spannend. in Hoe kan dat? het Een montage van op tv close-ups door van meer dan twintig door minuten vertelt zonder in één gesproken het woord het verhaal van door een groep de dansers. Hoe van doe je dat? Filmmaker door John Appel de gaat in deze documentaire, die tijdens naar het Nederlands de Film Festival op tv in première gaat, op op zoek met naar de antwoorden. Magie van de naar montage is een het filmisch essay over een het door monteren van documentaires. het Wat gebeurt er de in het op tv samenspel tussen regisseur, naar editor en de 'bergen ruw tijdens materiaal' in de in computer? van Hoe krijgt een documentaire in naar de beslotenheid van het de montagekamer gestalte? op tv Welke afwegingen met worden in het vaak naar slopende en de tijdrovende proces gemaakt om tot tijdens de essentie van tijdens de film door in te dringen? De een montage is het tijdens meest intensieve op proces het bij het maken een documentaire. Regisseur uit John Appel: op 'Voor mij gaan op tv documentaires door over emoties, over dat op tv wat zich tussen mensen naar afspeelt. naar Dat moet op een zo een authentiek mogelijk manier over van het door voetlicht worden gebracht. Wat doet door de montage om naar dit te van bereiken en waar maakt door authenticiteit plaats uit voor de leugen? Hoe het ver kun je in gaan in op het 'liegen met van de waarheid'? door Waar slaat creatieve van manipulatie om tijdens in verdraaiing? En ten tijdens slotte de meest in confronterende (en meest terugkerende) uit vraag in de met montagekamer: waar gaat op tv de film eigenlijk een over?' Volgens naar de filmmaker in is de vraag naar de door premisse op even pijnlijk als onvermijdelijk. naar 'Want in deze worsteling op tv ontstaat tijdens meestal dat magische de moment waarop de montage door begint te de vliegen en de uit puzzelstukken in elkaar lijken op tv te vallen.' Magie van de een montage met is geen een didactische film over de met techniek van het monteren, op tv maar het een film over de passie een van naar een aantal top-editors om steeds opnieuw tijdens de zoektocht op tv aan te op tv gaan naar naar de ziel en de kern tijdens van een tijdens documentaire.Minder

januari 2020
01-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage - Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Zes editors, van jong talent tot oude rot, geven een kijkje in de keuken van de montage. Wat gebeurt er in het samenspel tussen regisseur, editor en de 'bergen ruw materiaal' in de computer?Meer Zes editors, van jong talent tot oude rot, ge...

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage bij Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!