Programma gemist?

Zes editors, van met jong het talent tot oude op rot, geven een kijkje in op tv de keuken op van de montage. met Wat gebeurt er met in van het samenspel tussen naar regisseur, editor en de op tv 'bergen ruw materiaal' in de op tv computer?Meer op Zes editors, het van jong talent tot oude van rot, geven van een kijkje in het de keuken van een de montage. de De gedeelde vreugde op en pijn bij editor op tv en regisseur, vragen door over de door afspraak met de kijker en van over manipulatie van door de werkelijkheid. Een op tv persoonlijk met essay over de schoonheid, uit muzikaliteit en kunst een van het monteren. Een het saaie op tv scène tijdens de verbouwing van op het Rijksmuseum door wordt in de prijswinnende documentaire het Het Nieuwe met Rijksmuseum plotseling heel uit spannend. Hoe kan naar dat? Een montage tijdens van close-ups van meer op dan twintig de minuten vertelt zonder van één met gesproken woord het naar verhaal van een groep dansers. Hoe op tv doe je naar dat? Filmmaker John uit Appel gaat in deze met documentaire, tijdens die tijdens het Nederlands op tv Film Festival van in première gaat, op zoek uit naar de met antwoorden. op tv Magie van de montage op is een filmisch in essay over het monteren op van door documentaires. Wat gebeurt er in het uit samenspel tussen op tv regisseur, uit editor en de 'bergen ruw materiaal' met in de van computer? Hoe met krijgt een documentaire in het de beslotenheid van op de montagekamer gestalte? Welke op afwegingen worden in een het vaak slopende naar en tijdrovende het proces gemaakt om tot met de essentie tijdens van het de film door te dringen? de De montage is het op meest intensieve met proces met bij het maken uit een documentaire. Regisseur tijdens John Appel: 'Voor mij gaan naar documentaires over emoties, over van het dat wat zich tussen mensen afspeelt. door Dat op moet op een de zo authentiek mogelijk manier over door het voetlicht worden op tv gebracht. Wat in doet de montage om door dit te bereiken op tv en waar maakt tijdens authenticiteit plaats op voor de leugen? Hoe naar op ver kun je op gaan in het 'liegen van van de waarheid'? op tv Waar slaat creatieve het manipulatie om in verdraaiing? uit En met ten slotte de meest naar confronterende (en tijdens meest terugkerende) vraag door in de montagekamer: waar gaat met de film eigenlijk op tv over?' Volgens de met filmmaker is de het vraag op tv naar de premisse even uit pijnlijk als op onvermijdelijk. 'Want in deze van worsteling ontstaat meestal dat de magische moment waarop met de montage begint te op tv vliegen en de met op tv puzzelstukken in elkaar lijken uit te vallen.' Magie van de in montage is naar geen met didactische film over de techniek op tv van het tijdens monteren, maar een naar film over de van passie van een aantal top-editors tijdens op tv om steeds opnieuw de zoektocht aan door te gaan naar naar de naar ziel en in de kern van een naar documentaire.Minder

oktober 2021
01-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage - Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Zes editors, van jong talent tot oude rot, geven een kijkje in de keuken van de montage. Wat gebeurt er in het samenspel tussen regisseur, editor en de 'bergen ruw materiaal' in de computer?Meer Zes editors, van jong talent tot oude rot, ge...

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage bij Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!