Programma gemist?

Zes van editors, van in jong talent tot oude rot, geven op tv een kijkje door in de keuken van naar het de montage. Wat gebeurt er het in het samenspel tussen tijdens van regisseur, editor en de de 'bergen ruw materiaal' in de door computer?Meer Zes editors, in van het jong talent tot oude rot, de geven door een kijkje in uit de keuken van met de montage. de De gedeelde vreugde en op tv pijn bij editor naar en regisseur, uit vragen over de afspraak met de op kijker en de over manipulatie van tijdens de werkelijkheid. Een uit persoonlijk essay over een de schoonheid, muzikaliteit en op tv kunst van een het monteren. op tv Een saaie scène op tv tijdens de verbouwing van in het met Rijksmuseum wordt in van de prijswinnende documentaire Het Nieuwe met Rijksmuseum plotseling heel spannend. tijdens met Hoe kan dat? Een montage uit van op close-ups van meer een dan twintig minuten vertelt tijdens zonder één gesproken woord het het tijdens verhaal van een groep uit dansers. Hoe doe op tv je dat? Filmmaker John tijdens Appel gaat in deze uit het documentaire, die tijdens het op tv Nederlands Film Festival in tijdens première gaat, op zoek naar naar de uit antwoorden. van Magie van de montage is een een filmisch essay over in op het monteren van documentaires. Wat gebeurt op uit er in het samenspel door tussen regisseur, op editor en de 'bergen de ruw materiaal' in de computer? op Hoe krijgt door een documentaire in de de beslotenheid van tijdens de montagekamer gestalte? Welke met afwegingen worden op in het vaak uit slopende en tijdrovende met proces gemaakt om met tot met de essentie van uit de film door te in dringen? De montage is het op tv meest op intensieve proces bij het maken met een met documentaire. Regisseur John met Appel: 'Voor mij van gaan documentaires over emoties, over tijdens dat wat uit zich tussen mensen afspeelt. tijdens Dat op moet op op een zo authentiek een mogelijk manier over het door voetlicht worden gebracht. Wat een doet de montage om op het dit te bereiken in en waar maakt een authenticiteit plaats voor in de leugen? Hoe het ver kun je gaan in de het 'liegen van van de waarheid'? naar Waar slaat creatieve manipulatie om van in verdraaiing? En met van ten slotte de naar meest confronterende (en meest terugkerende) vraag in in de montagekamer: de het waar gaat de de film eigenlijk over?' Volgens een de filmmaker is met de vraag naar de premisse een met even pijnlijk als met onvermijdelijk. 'Want in deze worsteling uit ontstaat van meestal dat magische moment een waarop de montage begint naar te een vliegen en de puzzelstukken in elkaar tijdens lijken te vallen.' tijdens Magie van de tijdens montage het is geen didactische film over uit de techniek van op het monteren, maar op een film naar over uit de passie van een aantal met top-editors in om steeds opnieuw de zoektocht het aan te naar gaan naar de ziel en tijdens de kern een van een op documentaire.Minder

juli 2020
01-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage - Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Zes editors, van jong talent tot oude rot, geven een kijkje in de keuken van de montage. Wat gebeurt er in het samenspel tussen regisseur, editor en de 'bergen ruw materiaal' in de computer?Meer Zes editors, van jong talent tot oude rot, ge...

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage bij Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!