Programma gemist?

Zes editors, op tv van jong talent tot de oude rot, geven op tv een kijkje naar in de keuken naar van de door montage. Wat gebeurt er in tijdens naar het samenspel tussen op tv regisseur, editor en met de 'bergen ruw een materiaal' in de computer?Meer Zes editors, uit van jong talent de tot oude rot, een geven een kijkje op tv in de naar keuken van op de montage. De uit gedeelde vreugde en pijn bij uit editor en uit regisseur, vragen de over de naar afspraak met de kijker tijdens en over manipulatie van de tijdens op tv werkelijkheid. Een persoonlijk van essay over de schoonheid, muzikaliteit en op kunst op van het monteren. Een saaie op scène met tijdens de verbouwing van het de Rijksmuseum wordt in met de een prijswinnende documentaire op Het Nieuwe Rijksmuseum plotseling heel tijdens spannend. Hoe met kan dat? Een het montage van close-ups van van meer dan twintig in minuten vertelt zonder de één gesproken door woord het verhaal met van een op tv groep dansers. Hoe naar doe je dat? Filmmaker John Appel de gaat in deze van de documentaire, die tijdens de het Nederlands Film een Festival in première gaat, op zoek tijdens naar naar de antwoorden. het Magie van de montage is een een met filmisch essay over het het monteren van uit documentaires. Wat gebeurt er in met het samenspel tussen uit regisseur, editor het en de naar 'bergen ruw materiaal' in de van computer? op Hoe krijgt een met documentaire in de beslotenheid van de van montagekamer een gestalte? Welke afwegingen van worden in het vaak slopende tijdens en op tv tijdrovende proces in gemaakt om tot de essentie van uit de film door met te dringen? het De montage op tv is het uit meest intensieve proces bij in het maken naar een documentaire. Regisseur van John Appel: 'Voor tijdens mij gaan documentaires van over emoties, over het dat wat zich op tussen mensen afspeelt. Dat moet op door een naar zo authentiek mogelijk het manier over het voetlicht naar worden gebracht. Wat doet het de montage om tijdens dit te bereiken met en waar naar maakt authenticiteit plaats uit voor de leugen? naar Hoe een ver kun je gaan in het een 'liegen door van de een waarheid'? Waar slaat op tv creatieve manipulatie om in op verdraaiing? En ten slotte de naar de meest confronterende (en meest terugkerende) op tv vraag op in de montagekamer: naar waar gaat de de film eigenlijk over?' met Volgens de filmmaker naar is de vraag naar de premisse van even pijnlijk door als op tv onvermijdelijk. 'Want in door deze worsteling ontstaat meestal dat magische op een moment waarop de montage op tv begint te vliegen en de uit naar puzzelstukken in elkaar lijken van te vallen.' Magie het van de door montage is geen didactische film op over de het techniek van van het monteren, maar een film over het de passie van uit een aantal top-editors op om op tv steeds opnieuw de de zoektocht aan te gaan naar door de het ziel en de het kern van een door documentaire.Minder

februari 2020
01-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage - Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Zes editors, van jong talent tot oude rot, geven een kijkje in de keuken van de montage. Wat gebeurt er in het samenspel tussen regisseur, editor en de 'bergen ruw materiaal' in de computer?Meer Zes editors, van jong talent tot oude rot, ge...

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage bij Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!