Programma gemist?

Zes editors, op van jong talent tot naar tijdens oude rot, geven een kijkje de in de keuken van een met de montage. Wat de gebeurt er in het samenspel naar tussen in regisseur, editor en de een 'bergen ruw tijdens materiaal' in de het computer?Meer Zes editors, van jong talent van tot oude rot, met geven tijdens een kijkje uit in de keuken van de montage. met De gedeelde naar vreugde en het pijn bij editor naar en regisseur, vragen over de het afspraak met van de kijker en over tijdens manipulatie uit van de werkelijkheid. Een in persoonlijk essay over de met schoonheid, muzikaliteit en in kunst de van het monteren. door Een saaie scène tijdens met de verbouwing van het naar Rijksmuseum wordt in uit met de prijswinnende documentaire op tv Het Nieuwe Rijksmuseum plotseling naar heel spannend. Hoe kan op tv dat? Een door montage van close-ups van het meer dan op tv twintig minuten vertelt zonder één op gesproken met woord het naar verhaal van een groep dansers. door Hoe met doe je dat? Filmmaker John op tv Appel gaat in op tv deze een documentaire, die tijdens het Nederlands Film naar Festival in een première gaat, op zoek op naar de van antwoorden. Magie van door de montage de is een filmisch essay over met tijdens het monteren van documentaires. Wat gebeurt op tv er in het op tv naar samenspel tussen regisseur, een editor en de 'bergen uit ruw materiaal' van in de computer? Hoe krijgt tijdens een in documentaire in de op beslotenheid van de montagekamer gestalte? Welke van afwegingen worden de in in het vaak slopende en tijdrovende proces met gemaakt om tot van op tv de essentie van de film door door een te dringen? De met montage is het meest intensieve tijdens proces bij het maken uit een tijdens documentaire. Regisseur John Appel: 'Voor van mij gaan het documentaires uit over emoties, over dat wat uit zich tussen mensen door afspeelt. Dat moet tijdens op op een zo authentiek uit mogelijk manier over uit het voetlicht worden gebracht. het Wat doet de montage om de dit de te bereiken en waar het maakt een authenticiteit plaats voor de leugen? door Hoe ver kun je door gaan in in het 'liegen van de door waarheid'? Waar de slaat creatieve de manipulatie om van in verdraaiing? En tijdens ten slotte de meest confronterende het (en meest terugkerende) vraag op door in de montagekamer: waar naar gaat de film eigenlijk over?' op op tv Volgens de filmmaker is de vraag tijdens naar de van premisse even pijnlijk de als onvermijdelijk. 'Want in de op deze worsteling ontstaat meestal dat magische de moment uit waarop de door montage begint te vliegen op tv en de puzzelstukken in elkaar een met lijken te vallen.' Magie van de de montage op tv is geen didactische film een over de techniek van uit van het monteren, maar een door film over de passie van op tv in een aantal top-editors om steeds door opnieuw de zoektocht aan van in te gaan naar de een ziel en de kern een van een tijdens documentaire.Minder

oktober 2020
01-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage - Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage

Zes editors, van jong talent tot oude rot, geven een kijkje in de keuken van de montage. Wat gebeurt er in het samenspel tussen regisseur, editor en de 'bergen ruw materiaal' in de computer?Meer Zes editors, van jong talent tot oude rot, ge...

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage bij Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Magie van de Montage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!