Programma gemist?

Jelle Brandt Corstius tijdens duikt tijdens in de met wereld van het Eerste door Kanaal, het propagandakanaal van het het op tv Kremlin. Is het een uit spreekbuis van Poetin? Of op tv zijn in wij in het Westen misschien op ook te eenzijdig?Meer In het Rusland kijkt Jelle het met naar de nieuwsvoorziening, met die een cruciale rol speelt in naar het conflict in tijdens Oekraïne. van Russische journalisten worden vermoord, onafhankelijke op tv media een zijn er nauwelijks, op op grote tijdens schaal wordt zelfcensuur een gepleegd. Maar waar kijken door Russen dan naar? En hoe tijdens worden ze het gehersenspoeld? Jelle Brandt op tv Corstius met duikt in de wereld de van het Eerste Kanaal, het op propagandakanaal de van het Kremlin. op tv Is het een spreekbuis op tv van Poetin, zoals naar critici beweren? Of zijn het wij in het het Westen misschien ook een te op eenzijdig?Minder

september 2020
04-10-2015 20:15

Grensland (4)

Grensland (4) - Grensland (4)

Jelle Brandt Corstius duikt in de wereld van het Eerste Kanaal, het propagandakanaal van het Kremlin. Is het een spreekbuis van Poetin? Of zijn wij in het Westen misschien ook te eenzijdig?Meer In Rusland kijkt Jelle naar de nieuwsvoorzieni...

Grensland (4) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grensland (4) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grensland (4) bij Grensland (4) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grensland (4). Heb je een uitzending van Grensland (4) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grensland (4) gemist

Uitzending gemist van Grensland (4)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Grensland (4), uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Grensland (4) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Grensland (4)? Hier kun je alle uitzendingen van Grensland (4) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2015 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!