Programma gemist?

Jelle op tv Brandt Corstius het duikt in de wereld de van het Eerste Kanaal, een het propagandakanaal op van het Kremlin. Is van het een spreekbuis in van Poetin? Of zijn tijdens wij in door het Westen misschien ook door een te eenzijdig?Meer In Rusland kijkt naar Jelle naar de nieuwsvoorziening, op die in een cruciale rol speelt in met het met conflict in Oekraïne. uit Russische journalisten worden vermoord, de onafhankelijke media een zijn er nauwelijks, het op grote schaal in wordt zelfcensuur gepleegd. Maar naar waar kijken Russen de dan naar naar? En hoe worden in ze gehersenspoeld? Jelle Brandt met Corstius duikt in de naar de wereld van het de Eerste Kanaal, het propagandakanaal van het een Kremlin. Is het door een een spreekbuis van het Poetin, zoals critici naar beweren? Of zijn wij in uit het op tv Westen misschien ook te de eenzijdig?Minder

april 2021
04-10-2015 20:15

Grensland (4)

Grensland (4) - Grensland (4)

Jelle Brandt Corstius duikt in de wereld van het Eerste Kanaal, het propagandakanaal van het Kremlin. Is het een spreekbuis van Poetin? Of zijn wij in het Westen misschien ook te eenzijdig?Meer In Rusland kijkt Jelle naar de nieuwsvoorzieni...

Grensland (4) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grensland (4) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grensland (4) bij Grensland (4) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grensland (4). Heb je een uitzending van Grensland (4) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grensland (4) gemist

Uitzending gemist van Grensland (4)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Grensland (4), uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Grensland (4) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Grensland (4)? Hier kun je alle uitzendingen van Grensland (4) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2015 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!