Programma gemist?

Jelle Brandt de Corstius duikt op tv in de wereld van het naar Eerste Kanaal, met het propagandakanaal van het van Kremlin. Is het met het een spreekbuis van het Poetin? Of zijn wij in tijdens het door Westen misschien ook op te eenzijdig?Meer In Rusland kijkt Jelle het naar met de nieuwsvoorziening, die een cruciale een rol speelt in in het conflict in van de Oekraïne. Russische journalisten worden vermoord, met onafhankelijke media zijn van er nauwelijks, in op grote schaal wordt in zelfcensuur gepleegd. Maar uit waar kijken een Russen dan naar? En op hoe met worden ze gehersenspoeld? Jelle Brandt op tv Corstius van duikt in de wereld op tv van het in Eerste Kanaal, het propagandakanaal van het door Kremlin. Is het met een een spreekbuis van een Poetin, zoals critici de beweren? Of zijn wij op tv in het de Westen misschien ook op tv te eenzijdig?Minder

juli 2021
04-10-2015 20:15

Grensland (4)

Grensland (4) - Grensland (4)

Jelle Brandt Corstius duikt in de wereld van het Eerste Kanaal, het propagandakanaal van het Kremlin. Is het een spreekbuis van Poetin? Of zijn wij in het Westen misschien ook te eenzijdig?Meer In Rusland kijkt Jelle naar de nieuwsvoorzieni...

Grensland (4) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grensland (4) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grensland (4) bij Grensland (4) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grensland (4). Heb je een uitzending van Grensland (4) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grensland (4) gemist

Uitzending gemist van Grensland (4)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Grensland (4), uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Grensland (4) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Grensland (4)? Hier kun je alle uitzendingen van Grensland (4) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2015 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!