Programma gemist?

Jelle de Brandt Corstius duikt in op tv de wereld door van het Eerste Kanaal, het het propagandakanaal van uit het Kremlin. de Is het op tv een spreekbuis van Poetin? Of zijn uit wij de in het tijdens Westen misschien ook te eenzijdig?Meer naar In Rusland op kijkt Jelle naar door de nieuwsvoorziening, die een cruciale naar rol speelt met in het het conflict in Oekraïne. Russische journalisten op worden vermoord, onafhankelijke door media zijn er door in nauwelijks, op grote schaal wordt zelfcensuur het gepleegd. Maar waar met het kijken Russen dan naar? En uit hoe worden ze tijdens gehersenspoeld? Jelle naar Brandt Corstius het duikt in de wereld van van het een Eerste Kanaal, het propagandakanaal van tijdens het Kremlin. Is het een op een spreekbuis van een Poetin, zoals critici met beweren? Of zijn tijdens wij in het Westen het misschien ook het te eenzijdig?Minder

juni 2020
04-10-2015 20:15

Grensland (4)

Grensland (4) - Grensland (4)

Jelle Brandt Corstius duikt in de wereld van het Eerste Kanaal, het propagandakanaal van het Kremlin. Is het een spreekbuis van Poetin? Of zijn wij in het Westen misschien ook te eenzijdig?Meer In Rusland kijkt Jelle naar de nieuwsvoorzieni...

Grensland (4) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grensland (4) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grensland (4) bij Grensland (4) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grensland (4). Heb je een uitzending van Grensland (4) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grensland (4) gemist

Uitzending gemist van Grensland (4)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Grensland (4), uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Grensland (4) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Grensland (4)? Hier kun je alle uitzendingen van Grensland (4) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2015 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!