Programma gemist?

Jelle tijdens Brandt Corstius op duikt in de wereld van het het de Eerste Kanaal, het propagandakanaal van de het Kremlin. in Is het een uit spreekbuis van tijdens Poetin? Of zijn naar wij in het Westen misschien ook in te eenzijdig?Meer van In Rusland uit kijkt Jelle naar de nieuwsvoorziening, het op tv die een cruciale rol naar speelt in het conflict een in Oekraïne. door Russische journalisten worden vermoord, door onafhankelijke media op tv zijn er nauwelijks, uit op grote het schaal wordt zelfcensuur gepleegd. naar Maar waar op kijken Russen dan naar? En tijdens hoe worden op ze gehersenspoeld? Jelle Brandt door Corstius duikt op tv in de wereld van van het op Eerste Kanaal, het naar propagandakanaal van het Kremlin. Is van het op een spreekbuis van het Poetin, zoals critici beweren? Of zijn uit wij in het uit Westen misschien uit ook te in eenzijdig?Minder

januari 2020
04-10-2015 20:15

Grensland (4)

Grensland (4) - Grensland (4)

Jelle Brandt Corstius duikt in de wereld van het Eerste Kanaal, het propagandakanaal van het Kremlin. Is het een spreekbuis van Poetin? Of zijn wij in het Westen misschien ook te eenzijdig?Meer In Rusland kijkt Jelle naar de nieuwsvoorzieni...

Grensland (4) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grensland (4) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grensland (4) bij Grensland (4) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grensland (4). Heb je een uitzending van Grensland (4) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grensland (4) gemist

Uitzending gemist van Grensland (4)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Grensland (4), uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Grensland (4) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Grensland (4)? Hier kun je alle uitzendingen van Grensland (4) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2015 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!