Programma gemist?

Jelle een Brandt Corstius het duikt in de uit wereld van het Eerste uit Kanaal, het propagandakanaal van het een een Kremlin. Is het een door spreekbuis van Poetin? Of zijn de wij in het het Westen misschien de ook te van eenzijdig?Meer In Rusland kijkt een Jelle naar de nieuwsvoorziening, naar die een cruciale door rol speelt op tv in het conflict naar in Oekraïne. een Russische journalisten de worden vermoord, onafhankelijke media zijn er een een nauwelijks, op grote schaal in wordt zelfcensuur gepleegd. Maar waar op een kijken Russen dan naar? En hoe van op tv worden ze gehersenspoeld? in Jelle Brandt Corstius duikt in in de wereld in van het Eerste in Kanaal, het propagandakanaal een van het Kremlin. met Is het met een spreekbuis van Poetin, zoals critici op beweren? Of een zijn door wij in het Westen misschien ook op tv te door eenzijdig?Minder

januari 2021
04-10-2015 20:15

Grensland (4)

Grensland (4) - Grensland (4)

Jelle Brandt Corstius duikt in de wereld van het Eerste Kanaal, het propagandakanaal van het Kremlin. Is het een spreekbuis van Poetin? Of zijn wij in het Westen misschien ook te eenzijdig?Meer In Rusland kijkt Jelle naar de nieuwsvoorzieni...

Grensland (4) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grensland (4) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grensland (4) bij Grensland (4) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grensland (4). Heb je een uitzending van Grensland (4) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grensland (4) gemist

Uitzending gemist van Grensland (4)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Grensland (4), uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Grensland (4) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Grensland (4)? Hier kun je alle uitzendingen van Grensland (4) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2015 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!