Programma gemist?

De veerkrachtige een Mariwan (26) door en Bushra (21) het zijn alleen volwassen op geworden in een vreemde wereld. met van Beiden zijn op de hun zeventiende, alleen, in Nederland terechtgekomen.Meer de Een tweeluik in van Eline Helena Schellekens op tv uit over twee veerkrachtige de jonge mensen die door alleen volwassen zijn geworden in een in vreemde wereld. Het met is de eerste tijdens korte op documentaire in het de tweede reeks Teledoc Campus. Mariwan op tv (26) staat stil, het naar maar wil vooruit; het Bushra (21) kan eindelijk op in beweging komen, maar de houdt zich vast aan in haar het verleden. Beiden zijn op hun door zeventiende, alleen, van in Nederland terechtgekomen. De op tv vlucht van uit hun door moederland heeft de loop in van hun leven dramatisch tijdens veranderd. De moeilijke omstandigheden op tv en in de afwezigheid van op tv hun familie hebben hen met gedwongen, eerder dan gedacht, in uit op eigen benen te staan. het Op openhartige in wijze maken ze door ons deelgenoot van hun op herinneringen en toekomstdromen. Nu in ze in Nederland in uit mogen blijven, vragen ze uit zich af: uit wie ben ik, wat wil ik naar uit en wat ga ik op doen?Minder

december 2021
05-10-2015 00:04

Wie wij zijn

Wie wij zijn - Wie wij zijn

De veerkrachtige Mariwan (26) en Bushra (21) zijn alleen volwassen geworden in een vreemde wereld. Beiden zijn op hun zeventiende, alleen, in Nederland terechtgekomen.Meer Een tweeluik van Eline Helena Schellekens over twee veerkrachtige jo...

Wie wij zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie wij zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie wij zijn bij Wie wij zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie wij zijn. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie wij zijn gemist

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wie wij zijn, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Wie wij zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2015 om 00:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!