Programma gemist?

De op veerkrachtige Mariwan (26) en Bushra in (21) uit zijn alleen tijdens volwassen geworden in een vreemde wereld. met Beiden zijn op met hun zeventiende, in alleen, in Nederland van terechtgekomen.Meer uit Een tweeluik van Eline Helena op tv Schellekens over twee tijdens veerkrachtige door jonge mensen die alleen volwassen zijn door geworden in een tijdens op vreemde wereld. Het is uit de eerste korte de documentaire in de tweede reeks op tv uit Teledoc Campus. Mariwan (26) staat stil, het maar op tv wil vooruit; Bushra (21) kan van eindelijk in beweging uit komen, maar een houdt zich vast naar aan haar verleden. naar Beiden uit zijn op hun zeventiende, met alleen, in de Nederland terechtgekomen. De op vlucht uit hun moederland heeft de een een loop van hun leven dramatisch veranderd. uit De een moeilijke omstandigheden en de afwezigheid een op tv van hun familie hebben hen uit gedwongen, eerder dan in gedacht, op eigen benen op door te staan. Op openhartige wijze maken de ze uit ons deelgenoot van hun door herinneringen en toekomstdromen. een Nu met ze in Nederland mogen blijven, vragen naar ze zich van af: wie door ben ik, wat op tv wil ik en met wat ga ik met doen?Minder

november 2019
05-10-2015 00:04

Wie wij zijn

Wie wij zijn - Wie wij zijn

De veerkrachtige Mariwan (26) en Bushra (21) zijn alleen volwassen geworden in een vreemde wereld. Beiden zijn op hun zeventiende, alleen, in Nederland terechtgekomen.Meer Een tweeluik van Eline Helena Schellekens over twee veerkrachtige jo...

Wie wij zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie wij zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie wij zijn bij Wie wij zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie wij zijn. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie wij zijn gemist

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wie wij zijn, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Wie wij zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2015 om 00:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!