Programma gemist?

De veerkrachtige Mariwan naar (26) op tv en Bushra (21) zijn de alleen volwassen geworden tijdens in met een vreemde wereld. Beiden zijn op door hun zeventiende, alleen, de in de Nederland terechtgekomen.Meer Een uit tweeluik van Eline Helena Schellekens door over twee veerkrachtige op tv jonge het mensen die alleen tijdens volwassen zijn geworden in een uit vreemde wereld. Het op de is de eerste tijdens korte documentaire in de tweede de reeks Teledoc Campus. met Mariwan naar (26) staat stil, het maar wil vooruit; Bushra op tv (21) kan eindelijk in de beweging het komen, maar houdt met zich vast aan haar verleden. Beiden van in zijn op hun zeventiende, alleen, in een de Nederland terechtgekomen. De vlucht op tv uit hun moederland het heeft de loop een van hun leven dramatisch veranderd. op tv De moeilijke naar omstandigheden en uit de afwezigheid van hun familie het hebben door hen gedwongen, met eerder dan gedacht, op eigen benen een te het staan. Op openhartige wijze uit maken ze ons deelgenoot naar van door hun herinneringen uit en toekomstdromen. Nu ze in Nederland in mogen van blijven, vragen ze zich af: in wie op tv ben ik, wat wil ik op tv en wat door ga ik uit doen?Minder

oktober 2020
05-10-2015 00:04

Wie wij zijn

Wie wij zijn - Wie wij zijn

De veerkrachtige Mariwan (26) en Bushra (21) zijn alleen volwassen geworden in een vreemde wereld. Beiden zijn op hun zeventiende, alleen, in Nederland terechtgekomen.Meer Een tweeluik van Eline Helena Schellekens over twee veerkrachtige jo...

Wie wij zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie wij zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie wij zijn bij Wie wij zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie wij zijn. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie wij zijn gemist

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wie wij zijn, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Wie wij zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2015 om 00:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!