Programma gemist?

De tijdens veerkrachtige Mariwan (26) en op tv Bushra (21) zijn alleen van op tv volwassen geworden in een door vreemde wereld. Beiden zijn op uit hun zeventiende, alleen, op tv in Nederland op terechtgekomen.Meer uit Een tweeluik van Eline Helena Schellekens een over twee tijdens veerkrachtige jonge naar mensen die van alleen volwassen zijn geworden in op tv een vreemde wereld. Het met is de door eerste korte documentaire in op de tweede op tv reeks uit Teledoc Campus. Mariwan (26) staat het stil, maar wil vooruit; met Bushra (21) tijdens kan de eindelijk in beweging in komen, maar houdt uit zich vast aan haar in verleden. Beiden zijn op met hun de zeventiende, alleen, in tijdens Nederland terechtgekomen. De vlucht in uit hun moederland tijdens heeft de loop van het hun leven van dramatisch veranderd. De moeilijke met omstandigheden en de afwezigheid de van hun op familie hebben in hen gedwongen, eerder op tv dan gedacht, op met eigen benen te staan. Op naar openhartige wijze maken uit in ze ons deelgenoot van hun door herinneringen van en toekomstdromen. Nu op ze in Nederland mogen blijven, met vragen ze in zich af: wie door ben ik, wat wil ik tijdens op tv en wat ga ik op doen?Minder

juni 2021
05-10-2015 00:04

Wie wij zijn

Wie wij zijn - Wie wij zijn

De veerkrachtige Mariwan (26) en Bushra (21) zijn alleen volwassen geworden in een vreemde wereld. Beiden zijn op hun zeventiende, alleen, in Nederland terechtgekomen.Meer Een tweeluik van Eline Helena Schellekens over twee veerkrachtige jo...

Wie wij zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie wij zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie wij zijn bij Wie wij zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie wij zijn. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie wij zijn gemist

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wie wij zijn, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Wie wij zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2015 om 00:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!