Programma gemist?

De op veerkrachtige Mariwan door (26) en Bushra de (21) zijn alleen volwassen geworden in door een in vreemde wereld. Beiden zijn op het hun zeventiende, de alleen, in Nederland de terechtgekomen.Meer Een tweeluik naar van Eline Helena met Schellekens over twee veerkrachtige tijdens jonge mensen die de alleen volwassen tijdens zijn van geworden in een door vreemde wereld. Het in is de eerste korte documentaire in tijdens de tweede de reeks Teledoc Campus. naar Mariwan door (26) staat stil, de maar wil vooruit; Bushra de (21) kan naar eindelijk in beweging komen, maar in houdt de zich vast aan haar in verleden. Beiden zijn op met hun zeventiende, alleen, de in met Nederland terechtgekomen. De vlucht uit hun tijdens moederland door heeft de loop op van hun leven dramatisch door veranderd. De het moeilijke omstandigheden en in de afwezigheid van hun familie uit hebben in hen gedwongen, een eerder dan gedacht, op het eigen benen te tijdens staan. Op openhartige met wijze maken ze ons met deelgenoot van hun een herinneringen en toekomstdromen. Nu het ze uit in Nederland mogen blijven, het vragen de ze zich af: wie ben door ik, wat wil ik door naar en wat ga ik op doen?Minder

juli 2020
05-10-2015 00:04

Wie wij zijn

Wie wij zijn - Wie wij zijn

De veerkrachtige Mariwan (26) en Bushra (21) zijn alleen volwassen geworden in een vreemde wereld. Beiden zijn op hun zeventiende, alleen, in Nederland terechtgekomen.Meer Een tweeluik van Eline Helena Schellekens over twee veerkrachtige jo...

Wie wij zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie wij zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie wij zijn bij Wie wij zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie wij zijn. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie wij zijn gemist

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wie wij zijn, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Wie wij zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2015 om 00:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!