Programma gemist?

De veerkrachtige door Mariwan (26) en Bushra door (21) in zijn alleen volwassen geworden een in een vreemde een wereld. het Beiden zijn op uit hun zeventiende, alleen, in Nederland terechtgekomen.Meer het Een tweeluik in van uit Eline Helena Schellekens op tv over twee veerkrachtige jonge met mensen die uit alleen volwassen zijn geworden in naar een op tv vreemde wereld. Het is de eerste op tv korte documentaire op tv in de tweede reeks met Teledoc op tv Campus. Mariwan uit (26) staat stil, maar de wil vooruit; Bushra (21) naar kan uit eindelijk in beweging met komen, maar houdt zich vast aan de haar verleden. Beiden op uit zijn op hun zeventiende, alleen, op tv in het Nederland terechtgekomen. De vlucht uit hun tijdens het moederland heeft de op loop van hun leven in dramatisch veranderd. De moeilijke op tv omstandigheden en de de afwezigheid naar van hun familie hebben hen gedwongen, uit eerder uit dan gedacht, op uit eigen benen te staan. in Op openhartige wijze op maken een ze ons deelgenoot van een hun herinneringen tijdens en toekomstdromen. Nu ze van in Nederland mogen blijven, vragen in ze met zich af: wie de ben ik, van wat wil ik en in wat ga op tv ik doen?Minder

maart 2021
05-10-2015 00:04

Wie wij zijn

Wie wij zijn - Wie wij zijn

De veerkrachtige Mariwan (26) en Bushra (21) zijn alleen volwassen geworden in een vreemde wereld. Beiden zijn op hun zeventiende, alleen, in Nederland terechtgekomen.Meer Een tweeluik van Eline Helena Schellekens over twee veerkrachtige jo...

Wie wij zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie wij zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie wij zijn bij Wie wij zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie wij zijn. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie wij zijn gemist

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wie wij zijn, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Wie wij zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2015 om 00:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!