Programma gemist?

De op tv veerkrachtige Mariwan het (26) en Bushra (21) zijn door alleen naar volwassen geworden in de een vreemde wereld. Beiden zijn uit op hun zeventiende, op tv alleen, in Nederland terechtgekomen.Meer op tv Een het tweeluik van Eline Helena een Schellekens over twee veerkrachtige tijdens jonge mensen door die naar alleen volwassen zijn geworden in een op met vreemde wereld. Het het is de eerste korte documentaire in een de de tweede reeks in Teledoc Campus. Mariwan (26) staat stil, een naar maar wil vooruit; met Bushra (21) kan eindelijk in beweging in komen, tijdens maar houdt zich vast door aan haar een verleden. Beiden zijn op naar hun zeventiende, alleen, met in tijdens Nederland terechtgekomen. De vlucht uit hun in tijdens moederland heeft de het loop van hun leven dramatisch veranderd. de De moeilijke omstandigheden de en naar de afwezigheid in van hun familie een hebben hen gedwongen, eerder dan gedacht, het op eigen benen het te staan. Op de openhartige de wijze maken ze ons tijdens deelgenoot op van hun herinneringen en toekomstdromen. Nu naar ze in op tv Nederland mogen blijven, vragen in het ze zich af: wie ben ik, uit naar wat wil ik en met wat ga ik een doen?Minder

februari 2020
05-10-2015 00:04

Wie wij zijn

Wie wij zijn - Wie wij zijn

De veerkrachtige Mariwan (26) en Bushra (21) zijn alleen volwassen geworden in een vreemde wereld. Beiden zijn op hun zeventiende, alleen, in Nederland terechtgekomen.Meer Een tweeluik van Eline Helena Schellekens over twee veerkrachtige jo...

Wie wij zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie wij zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie wij zijn bij Wie wij zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie wij zijn. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie wij zijn gemist

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wie wij zijn, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Wie wij zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2015 om 00:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!