Programma gemist?

De veerkrachtige op Mariwan (26) in en Bushra (21) van zijn alleen van volwassen geworden in een vreemde met wereld. in Beiden zijn op hun zeventiende, alleen, van van in Nederland terechtgekomen.Meer Een met tweeluik van Eline naar Helena Schellekens over twee veerkrachtige op tv jonge mensen van die naar alleen volwassen zijn door geworden in een vreemde de wereld. Het de is de eerste korte documentaire in van de naar tweede reeks Teledoc Campus. Mariwan het (26) staat naar stil, maar wil uit vooruit; Bushra op tv (21) kan eindelijk in beweging in komen, maar houdt de zich tijdens vast aan haar verleden. Beiden in zijn op op tv hun zeventiende, alleen, tijdens in Nederland van terechtgekomen. De vlucht uit hun een moederland heeft op tv de loop van een hun leven naar dramatisch veranderd. De moeilijke een omstandigheden en door de afwezigheid van de hun familie hebben in hen gedwongen, eerder dan naar gedacht, op eigen benen de te staan. Op het openhartige wijze in maken tijdens ze ons deelgenoot van hun naar herinneringen op en toekomstdromen. Nu van ze in Nederland mogen blijven, de vragen ze zich af: het wie een ben ik, wat wil van ik en wat op tv ga ik tijdens doen?Minder

april 2021
05-10-2015 00:04

Wie wij zijn

Wie wij zijn - Wie wij zijn

De veerkrachtige Mariwan (26) en Bushra (21) zijn alleen volwassen geworden in een vreemde wereld. Beiden zijn op hun zeventiende, alleen, in Nederland terechtgekomen.Meer Een tweeluik van Eline Helena Schellekens over twee veerkrachtige jo...

Wie wij zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie wij zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie wij zijn bij Wie wij zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie wij zijn. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie wij zijn gemist

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wie wij zijn, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Wie wij zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2015 om 00:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!