Programma gemist?

De veerkrachtige Mariwan op (26) op tv en Bushra door (21) zijn alleen het volwassen geworden in een vreemde het wereld. het Beiden zijn op hun zeventiende, alleen, door in door Nederland terechtgekomen.Meer Een tweeluik van van Eline Helena Schellekens in over twee in veerkrachtige jonge op mensen die de alleen volwassen zijn geworden tijdens in een tijdens vreemde wereld. Het is naar de eerste korte het documentaire in door de tweede reeks Teledoc Campus. in Mariwan uit (26) staat stil, maar wil op tv vooruit; Bushra een (21) kan eindelijk een in beweging komen, in maar houdt zich vast aan uit haar verleden. Beiden een het zijn op hun zeventiende, uit alleen, in op Nederland terechtgekomen. De vlucht een uit hun moederland heeft de in loop met van hun leven dramatisch veranderd. door De moeilijke omstandigheden op op tv en de afwezigheid in van hun familie hebben hen naar gedwongen, door eerder dan gedacht, op eigen benen van met te staan. Op openhartige het wijze maken ze van ons deelgenoot door van hun herinneringen en toekomstdromen. Nu naar ze in Nederland uit mogen blijven, vragen naar ze een zich af: wie ben ik, tijdens wat wil ik naar op tv en wat ga ik in doen?Minder

juli 2020
05-10-2015 00:04

Wie wij zijn

Wie wij zijn - Wie wij zijn

De veerkrachtige Mariwan (26) en Bushra (21) zijn alleen volwassen geworden in een vreemde wereld. Beiden zijn op hun zeventiende, alleen, in Nederland terechtgekomen.Meer Een tweeluik van Eline Helena Schellekens over twee veerkrachtige jo...

Wie wij zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie wij zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie wij zijn bij Wie wij zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie wij zijn. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie wij zijn gemist

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wie wij zijn, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Wie wij zijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wie wij zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Wie wij zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2015 om 00:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!