Programma gemist?

In het Brabantse de het Lith wonen Huub en het Margariet Moonen op tv in een 16e het eeuws rijksmonument aan op tv de Maas, een naar bijzonder pand vol historie en herinneringen. uit Het huis is door een ruïne op als ze op het kopen. Het stel een wil niets liever dan naar dit op pand in oude met luister herstellen het om het de grandeur van uit vroeger terug te van geven. Het restaureren en het renoveren met is een enorme van klus, want ze doen heel de veel zelf. in Inmiddels is het helemaal door af en is een met er plaats genoeg voor de op tv vele bijzondere verzamelingen van tijdens Margariet. met * Cassoulet is een de echte Franse door klassieker, waarbij witte op bonen de op tv oven ingaan met een in heleboel heerlijk vlees. Ramon uit zou Ramon de niet zijn als hij er een zijn eigen touch in aan geeft. op Als tijdens dessert maakt hij er een uit heerlijke tarte tatin bij in van van peer.

Hoe uit Hollands kan je uitzicht de zijn. het Jet Pronk en op Gijs van Wijk wonen met hun een gezin door aan de rand van de Alkmaar op met een geweldig op tv uitzicht over het water en uit de molens. een Om optimaal van dit met mooie uitzicht te genieten, op tv tijdens hebben ze bij het ontwerpen van een hun huis alles de uit hierop afgestemd. De woonkamer van in hun duurzame op tv huis is daarom op tijdens de bovenste verdieping uit en door het vele naar glas uit oogt het licht en ruim. op Het voelt een voor hen in alsof ze permanent op vakantie tijdens de zijn. En natuurlijk is het huis van levensloopbestendig, want hier een willen de ze nooit tijdens meer weg. * tijdens Sharon maakt heerlijke de doperwtjesmuntsoep met daarbij een zelfgemaakt uit brood. met En dan niet zomaar een brood, tijdens maar een op naanbrood dat ze rijkelijk uit het belegt met onder andere tijdens mozzarella, ui naar en avocado. * uit Tuinexpert Martin Stuger is in op Ede. Hier wonen Hetty de en van Bert. Ook al ben door je een midden in Nederland, je waant je naar hier in uit een mediterrane omgeving. tijdens De vorige bewoner heeft de waarschijnlijk een voorliefde op tv gehad voor het specifieke witte muren een en grove stenen. uit Hetty en uit Bert vinden het toch wat met kaal op en er staat een conifeer een in uit de weg. Ook al in is Hetty geveld in door in de griep, Martin en Bert op tv hebben de op tv grootste moeite tijdens haar uit de door tuin te houden.

Toen Nadine door Walter door als kind nog bij haar op tv ouders in Zaandam tijdens woonde, op tv vond ze de met huisjes aan de overkant tijdens van het water uit bij de Zaanse Schans met altijd zo leuk. Nu op op tv woont ze samen door met haar vriend op tv Rik Beekman in tijdens Zaandijk in een het replica van een in origineel Zaans huis. Ze hebben op het hele van interieur in ere hersteld en naar uit zijn hier enorm in trots op. Waar Rik in zich druk maakt over de in strakke naar afwerking van al het met hout in huis, houdt het Nadine zich de bezig met de het inrichting. Om met te voorkomen op tv dat het, zoals ze zelf zegt, met op 'een poppenkast wordt', heeft op tv ze gezorgd voor een de romantisch, stoer interieur. * in van Ramon maakt een snelle, lekkere in maaltijd van met een echte tijdens wintergroente. De meeste mensen gebruiken knolselderij naar in in erwtensoep, maar tijdens Ramon maakt er een de eigen soep van. Bij op tv de knolselderijsoep uit maakt hij de ook een salade van serranoham van en geitenkaas. * een Boswachter met Marieke Schatteleijn gaat het in het Haagse Bos het op zoek naar eekhoorns. in Dit bos de ligt midden in de de stad, omringd uit door verkeer en gebouwen. tijdens En tóch op tv ademt het bos één uit en al rust en de met natuur. De eekhoorn op woont hier al jaren een en gelukkig is op tv het een goed jaar van voor het beestje. Collega-boswachter de Jenny naar van Leeuwen gaat van eekhoornnesten tellen. Het een uitgelezen moment voor naar Marieke om de rode eekhoorn op waar te door nemen.

Karin uit Swerink en de Robert Alexander wonen in de een karakteristiek vrijstaand huis in met naar Egmond Binnen. Ze werken allebei in naar het de creatieve sector en tijdens dat zie op je duidelijk terug van in hun woning. Veel kleur, uit vintage items en vooral een heel veel de bijzondere behangetjes, tijdens in elke ruimte op tv weer een andere. Een sfeervol naar geheel uit in een huis uit vol verhalen. Risotto is met heerlijk van om te eten, maar roept vaak met wel op tv weerstand op: hoe krijg de ik 't goed? de Chef-kok Ramon op tv Brugman legt naar het uit en wat van blijkt? Iedereen kan het. naar Dit naar keer maakt Ramon een risotto het carbonara met, omdat hij uit toch op de met Italiaanse toer is, uit het ook nog een tiramisu erbij. tijdens Als snelle maaltijd, op dus het geen tijd is geen excuus. het Culinair schrijver Nadia Zerouali van duikt uit in de zoete wereld van een nougat. het In Monster zoekt ze toppatissier op tv het Hidde de Brabander op met die bekend is op tv om zijn bijzondere smaakcombinaties in een nougat. Hidde haalt op zijn door inspiratie onder andere de uit de unieke eetbare planten met en uit bloemen van de het proeftuin in zijn woonplaats. van Hidde heeft gewerkt in voor sterrenrestaurants als de een Librije en uit Parkheuvel en is voor met foodlovers een bekend met gezicht op tv. door En hij hoopt tijdens zich later op dit jaar op meester-patissier te mogen tijdens gaan noemen. Natuurgebied uit De Borkeld is een bijzonder het gebied een bij de Sallandse naar Heuvelrug waar de geschiedenis zijn tijdens sporen heeft van achtergelaten. Het heuvelachtige door landschap is op in de voorlaatste een ijstijd gevormd. de Meer dan 6000 jaar een geleden begroeven naar de toenmalige bewoners van deze tijdens streek de hun doden in grafheuvels. Dat, samen uit in met de heidegronden, uit jeneverbessen en mistvlagen zorgt hier voor door de Witte met Wieven-legendes.

In door maart 2017 uit verhuizen Jellina en Jan Detmar op met op hun twee kinderen naar in een woonboerderij uit 1770 in tijdens het de Friese dorpje Kollum. de Jan is ongelooflijk handig, zodat tijdens met hij bijna de tijdens gehele verbouwing zelf kan uit doen. En Jellina in heeft een voorliefde voor het interieur. Ze door maakt er een sport het van om hun op huis om te toveren op tot een droomhuis uit in in een industriële stijl met met veel stoere de items. * een In het Overijsselse op tv Dalfsen ontmoet culinair expert de Alain Caron tuinder Eef Stel. de Eef door komt uit op tv een echte tuindersfamilie op tv en is de vierde generatie het die hiermee van zijn brood met verdient. Maar Eef blijft niet hangen tijdens in tradities, hij op tv van zoekt juist graag naar van vernieuwing. Eef is altijd op tv op zoek naar het nieuwe groenten en uit kruiden. En omdat op hij uit daar succesvol in het is, zijn er sterrenchefs die weer op heel blij worden door van door nieuwe producten en aan wie op tv Eef zijn oogst de dan ook levert. naar Alain naar geniet van Eefs enthousiasme naar en zijn een gedrevenheid. En kookt uiteraard met van van groenten en kruiden van het Eef.

Als bejaard paard door heb je het uit in door Soest heel erg goed. Daar een kun uit je lekker van je oude door dag een genieten in door het paardenrusthuis. 55 tijdens jaar geleden begon het het rusthuis met door één werkpaard, ondertussen zijn er drie een door locaties in Soest en naar wonen er in door totaal wel door 120 paarden. IJsbrand Muller en uit Maike werken op tv al jaren in van dit bijzondere bejaardenhuis op en vertellen graag uit over de een verzorging van de paarden. naar Vanaf hun twintigste uit zijn de viervoeters op tv hier welkom, maar er zijn uit de er bij die wel de vijftig jaar door oud worden. Een gemoedelijke plek, maar op als het leven het met lijden wordt, komt het uit onvermijdelijke afscheid; in ook dat hoort er van bij. * Bij pickles denk van je al snel de de aan augurken, maar dat tijdens is voor Simone in van Thull te beperkt. in Zij heeft in in Amsterdam een veel op tv grotere variëteit in door pickles. Simone is een een specialist een in het op inmaken en fermenteren tijdens van groenten. Deze techniek om voedsel door te bewaren is de eeuwenoud tijdens maar volgens Simone is in het het resultaat vooral heel erg lekker. de Culinair schrijver Nadia uit Zerouali door krijgt een kijkje in Simone's naar keuken vol de kleurrijke, ingemaakte en gefermenteerde met groenten.

Op een perceel naar voormalige bollengrond op tv in het Noord-Hollandse Limmen het wonen Pieter en op in Marloes Smit samen uit met hun zoon Thom op tv in een naar houten huis met veel duurzame elementen. door Het huis komt het als op tv bouwpakket uit Zweden en van is op tv speciaal op maat gemaakt. naar Buren stonden met open mond tijdens te kijken in hoe snel het huis een als een de puzzel in elkaar naar werd op tv gezet. Tijdens hun met vakantie in Scandinavië vielen ze ook in voor op tv de mooie kleuren de van de huizen op daar en tijdens die hebben ze op alle muren het in in hun eigen tijdens huis toegepast. * Culinair naar expert Alain Caron met is in met het Utrechtse Baambrugge. Hier van ontmoet hij jager en slager tijdens Martijn van de de Reep op en boer Dirco tijdens te Voortwis. Jaarlijks worden van er duizenden ganzen de geschoten. Niet op voor de lol, maar vanwege de het op tv zogenoemde wildbeheer. Ganzen in komen steeds vaker de voor in ons tijdens land en zijn een behalve een verrijking voor met de uit natuur soms ook een bron de van overlast naar en schade. Daar op kan boer Dirco over op tv meepraten. Martijn op tv wil niet met dat de geschoten de dieren in de container verdwijnen. Met naar een een compagnon besluit hij naar in 2014 tijdens iets aan deze voedselverspilling uit te doen en op inmiddels maken een zij verschillende ambachtelijke producten van het wild ganzenvlees. Alain de mag door proeven én gaat een er natuurlijk mee op tv koken. * Arboretum Poort-Bulten in het op Twentse De de Lutte heeft een door prachtig bomenpark met tijdens een immense collectie van naar bomen. van Er staan wel duizend soorten. naar De tuin uit en het park zijn op tv door begin vorige eeuw gebouwd door een in textielbaron. met Huub Olde Loohuis is op al bijna veertig jaar van de beheerder door van naar het park. Hij kent iedere boom een en uit ieder struik en vindt ze naar tijdens allemaal even leuk.

Nassira Laoikili woont het sinds van een jaar of uit tien met haar man en de drie naar kinderen in een huurwoning door in Amsterdam op tv Osdorp. De Arabische stijl op heeft Nassira door altijd getrokken. met Haar roots liggen uit in Marokko, en op tv dat zie je tijdens mede terug in het interieur; op een fusion het van Indiase, een Indonesische en Marokkaanse stijlen. Alles wat door op tv authentiek is en het met de hand op gemaakt, trekt Nassira naar aan. Vooral mooi van gemaakt houtsnijwerk. En ze houdt een van wit. Als een een naar soort vrouwelijke Jan de Bouvrie zijn een er een in haar met huis maar weinig met meubelstukken die Nassira niet tijdens gewit heeft.* Bioloog Camilla uit Dreef naar gaat struinen op het met eiland Tiengemeten in Zuid-Holland. Ruim in tien jaar het geleden woonden het er hier nog met boeren, maar sinds op 2006 is het met één groot dynamisch tijdens natuurgebied. Op dit de eilandje zie je potentie op van door echte deltanatuur; natuur met duidelijk op tv invloed van het water het en van prachtige soorten. Camilla zoekt op (en vindt) torenvalken, vinkjes de en een blauwe tijdens in kiekendief. En heel misschien... de zeearend. van van * Als het gaat om de zoetigheid heb met je aan op chef-kok en patissier Ramon Brugman het een goeie... Hij leeft een zich vandaag op uit met het van maken van geglaceerde chocoladegebakjes, in op tv die hij decoreert met verse vijgen. van Heerlijk als toetje van of als snoeperij naar bij door de koffie of een van high tea. En tijdens ook van fijn: niet ingewikkeld om het te maken en van betaalbaar!

Marieke Rusticus en uit Eddy Spaanser in wonen met naar hun kinderen in een tijdens Vinex-wijk van aan de rand van Zwolle. Aan door de buitenkant is op met het huis een nieuwbouwrijtjeshuis, waar tijdens Marieke door in eerste instantie niet echt warm een voor liep. van Maar ze heeft hier op een haar eigen touch aan in gegeven met naar een zeer uitgesproken interieur, want Mariekes tijdens passie voor in mode en uit interieur is in het hele in uit huis zichtbaar. Opvallend is de toepassing tijdens het van houten OSB-onderplaten in het interieur. uit Deze platen dienen het vaak als de ondervloer, maar in uit dit tijdens huis zie je van ze overal terug een in het zicht: van als kast, als tijdens vloer en zelfs als achterwand. met Chef-kok Sharon de Miranda op tv in maakt een traditioneel Surinaams rijstgerecht, Moksi met een Alesie, dat letterlijk met gemengde rijst betekent. Deze Surinaamse ?nasi? het is ontstaan in op door de tijd van de de slavernij, de slaven bereidden deze van schotel van van de kliekjes die van er tijdens over waren, zoals kip, vlees in en groenten. in Het fijne van is dat er geen vast door recept voor moksi tijdens alesi in is, je kunt dus uit zelf bepalen wat er op in gaat. Sharon door maakt op vandaag haar versie met black de eyed bonen, geserveerd met in geroosterde kip uit de de oven. Wim op tv en het Ada van Rijn hebben in door 1982 de boerderij van met Wims ouders met in Zoeterwoude op overgenomen en het laten uit uitbloeien tot een uit kleinschalig, maar veelzijdig biologisch een bedrijf. uit Hier zie je schapen, geiten, uit met koeien, varkens en kippen. Jong en tijdens oud weten de de boerderij van te vinden voor in een roeitochtje of door een stukje op geitenkaas. De bedoeling is dat op dochter en schoonzoon het met door over twee jaar overnemen, naar een écht tijdens familiebedrijf.

In de in Amaliastraat middenin de ambassadebuurt met in Den Haag van en pal van naast Paleis Noordeinde in woont Sheila Lever samen op op met haar man het in een huis van vol oranjegeschiedenis; de met vorige bewoners waren uit namelijk prins Constantijn, in prinses Laurentien en hun gezin. van Met behoud van de op tv authentieke stijl en uit sfeer heeft Sheila met het pand opnieuw tijdens ingericht. Het op historische het pand is ook het perfecte met decor van voor de grote passie van Sheila: een theatervoorstellingen. * Sharon een maakt de kipgehaktballetjes met koriander-limoen rijst van en een naar salade. Het uit is belangrijk dat je kipgehakt goed uit kruidt, het want het heeft het van nature een neutrale tijdens smaak. een De kruiden die Sharon gebruikt komen tijdens via de familie: tijdens haar oma het leert tijdens het haar moeder die het van op haar de beurt weer door aan Sharon door heeft gegeven. naar En zij geeft naar het door in de dit recept. * van Chef-kok Leon uit Mazairac is naar uitgenodigd in de in kleinste destilleerderij van naar Nederland: op Ameland. Henk Schuurman uit maakt de hier als hobby 'moonshine'. Ooit de in de Amerika zo genoemd omdat er 's op tv nachts een illegaal, in het donker naar drank gestookt werd. een De moonshine van in Henk op heeft een typisch Amelands tijdens tintje. Hij gebruikt de rogge op van het eiland de om in alcohol te op stoken en zeewier van een het wad voor uit de smaak. het * In het Brabantse Sint Agatha de ligt een van met de een bestbewaarde kloostertuinen met van Nederland. In het klooster een wonen een tegenwoordig nog maar zes kruisheren, op tv waardoor de de kloostertuin de op tv laatste jaren in tijdens verval is geraakt. Er tijdens zijn te naar weinig handen om de tuin van voldoende te kunnen uit onderhouden. een De laatste kloosterlingen op tv proberen samen met een aantal gepassioneerde een vrijwilligers tijdens het tij te met keren. In 2021 de bestaat de op tuin 650 jaar en dan op moet naar de tuin hersteld een zijn. Hier werken ze de met komende op tv jaren naartoe. Kruisheer Edgard Claes en in vrijwilliger Lambert een Bardoel leiden ons in rond.

Karin tijdens Swerink en Robert Alexander de wonen in een in karakteristiek vrijstaand huis tijdens in Egmond-Binnen. met Ze werken allebei een in de creatieve tijdens sector en in dat zie je duidelijk terug in het hun van woning. Veel de kleur, vintage items met en vooral heel in veel bijzondere behangetjes, in elke ruimte uit weer een het andere. Een van sfeervol geheel in een uit huis vol verhalen. Chef-kok Leon op tv Mazairac op tv is op Ameland, naar waar Hendrik op tv Oud hem meeneemt het wad op. op Daar vissen ze van handmatig de oesters, op mosselen met en kokkels uit de het bodem. Hendrik is de het enige visser op tv op Ameland en hoopt het dat naar hij jongeren enthousiast kan maken een om het beroep uit weer terug te in een brengen naar het eiland. op tv Léon is allang blij dat de hij de even buiten kan spelen. Als naar Hendrik de het on-Amelandse in snack proeft die een Leon bereidt, is de hij meteen verkocht.

Als je in chef-kok Sharon de Miranda een loslaat op tv in de keuken kan tijdens je op ervan uitgaan dat er een door overheerlijk exotisch gerecht met in in een moderne draai uitrolt. Zo op ook deze: Indische maiskoekjes op met tijdens yoghurtdip en met rosevalaardappeltjes uit de oven. Simpel, op lekker en het het ziet er fantastisch uit. uit Zo van scoor je de punten op de op tv eetclub. * Henk op en Karen wonen in het Overijsselse op tv Okkenbroek. Zij een hebben een bijzonder naar ingericht, levensloopbestendig huis. Hun op naar vrienden vonden het vermakelijk dat ze uit als naar het ware op tv een appartement hebben gebouwd op tijdens het platteland. Alles is het uit gelijkvloers, er zitten van mooie hoge ramen op tv in voor het prachtige uitzicht op tv op op tv het land. Niet alleen met aan hun eigen toekomst door is gedacht, ook tijdens aan andermans het toekomst: het huis op is behoorlijk duurzaam, op met zonnepanelen en een mogelijkheid tijdens zonder gas in te koken. * op tv Natuurgebied De Borkeld door is een bijzonder de gebied bij de Sallandse op tv Heuvelrug uit waar de geschiedenis zijn sporen op tv heeft op tv achtergelaten. Het heuvelachtige landschap is de in de op voorlaatste ijstijd gevormd. met Meer dan zesduizend jaar een geleden door begroeven de toenmalige met bewoners van deze streek van hun het doden in grafheuvels. tijdens Dat, samen met de heidegronden, jeneverbessen door en mistvlagen een zorgt hier voor de naar Witte het Wieven-legendes.

Esther tijdens en Matthias uit wonen in Houten en verwachten in op tv mei hun uit eerste kindje. Daarom hebben door ze een in beetje haast om de van tuin uit aan te pakken. Ze het hopen naar op een mooie eerste zomer het en willen een dan graag samen met de met kleine lekker buiten door kunnen van zijn. Esther is uit namelijk nu ook tijdens al bij het van eerste zonnestraaltje de deur uit. naar Hoewel het het stel naar dol is op groen van en ideeën genoeg heeft, de hebben ze geen van met tweeën groene vingers. van Het in is daarom enorm een prettig dat Martin van ze komt helpen op met hun achtertuin. * door Culinair expert Alain Caron in bevindt door zich op een in voormalig militair terrein in Zaandam. op tv Op deze industriële door locatie uit hebben Charlotte Krijger en Tom op tv Vollebregt door hun kombucha-brouwerij. naar Honderd jaar geleden was deze drank in razend populair. naar En nu door is 'ie terug van weggeweest in en het valt zomaar enorm op in de smaak. Kombucha tijdens is een gefermenteerde thee van waarin antioxidanten uit zitten die fijn uit zouden zijn voor de op spijsvertering. uit Charlotte en Tom doen met zelf het met hele productieproces, en uit alles met de in hand. Het tijdens levert een ambachtelijk product op door waar zij trots op op een zijn.

Risotto op tv is heerlijk om te het eten, uit maar roept vaak naar wel weerstand op: hoe de krijg ik 't goed?! door Chef-kok naar Ramon Brugman legt het uit en uit wat blijkt? Iedereen de kan het. Dit op keer maakt een Ramon in een risotto carbonara met, met omdat hij toch op de uit Italiaanse toer is, van ook nog een het tiramisu een erbij. Als naar snelle maaltijd, dus geen tijd uit is geen excuus. naar * In de het Zeeuwse Nisse woont van tuinliefhebber Ria samen op tv met haar man Willem naar Lengton. Het een begint ruim twintig van jaar uit geleden als ze de tuin, die naar samen met het hun huis met te koop staat, tijdens begluurt vanuit de een naastgelegen kerktoren. Ze is op de slag de verliefd en de tijdens koop is binnen een op week de rond. Als het huis bewoonbaar door is, begint op Ria met haar passie: met tuinieren. Ze tovert door de tuin op tv om tot een romantisch een geheel en zelfs nu van alles buiten kaal de is, geniet op tv Ria van de tijdens kleuren en op vormen. Met naar verschillende hoekjes en een op muur van kasteelsteentjes een is het werkelijk een opmerkelijke in het tuin. * Een tijdens woningbouwvereniging in Bos en Lommer de in naar Amsterdam besluit jaren geleden diverse appartementen het te verkopen. Sjoukje naar Bonekamp uit weet meteen dat tijdens ze het wil hebben en op hoe ze het op kan verbouwen tot het een uit lichter en van ruimer appartement dan wat met ze had in door Oud-West. Haar interieur is niet op tv wat naar je zou de verwachten op driehoog. Het tijdens is geïnspireerd op de de luxueuze en door over-the-top stijl van in de jaren 80-hitserie Dynasty. op tv Met veel uit messing, prints, beelden en van glas in waan je je een het Alexis in de tijdens Hollandse hoofdstad.

Yvonne met en Henk Wiggers van zijn eigenlijk op zoek naar met een kerk, in als nieuwe woning. Alleen tijdens daar op zitten vaak van veel bouwrestricties aan. Naast een de kerk staat op op tv dat op moment een oud kleuterschooltje te koop een - het in schooltje waar Yvonne zelf op nog les heeft uit gehad. Met een uit flinke dosis enthousiasme door en van liefde voor het gebouw op tv én het met de vakkundigheid van Henk op tv gaan ze met het de hele familie aan uit de slag. uit Yvonne heeft het het huis uit zelf gestyled. 'Mijn smaak is heel door erg specifiek. Een op tv beetje bont ook, in naar met klassieke elementen.' * Chef-kok een Sharon het de Miranda kookt iets hartverwarmends, de in aanloop naar Valentijnsdag. met Een door stamppot met rodekool, geitenkaas, kookroom, het het paprika en basilicum. Kers het op de taart is tijdens de rookworst. in Ook een goede basis voor in op tv een flink carnavalsfeest. het * Landgoed Den Treek bij door Amersfoort en van Leusden is een op tv enorm groot bosrijk van gebied met veel natuur. het In 1807 bij uit elkaar gebracht in van één naar landgoed door Willem Hendrik naar de Beaufort. Het is op tv nog het steeds in handen van deze uit uitgebreide familie: door Fleur de tijdens Beaufort is één van Willem Hendriks tijdens vele door nazaten. Als door klein meisje raakte ze al verknocht met op aan de plek. van Nu zet zich op samen met beheerder op Martin Nolsen in om in dit mooie stukje een natuur te behouden voor tijdens de het toekomst.

maart 2018
28-02-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Brabantse Lith wonen Huub en Margariet Moonen in een 16e eeuws rijksmonument aan de Maas, een bijzonder pand vol historie en herinneringen. Het huis is een ruïne als ze het kopen. Het stel wil niets liever dan dit pand in oude luiste...

27-02-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Hoe Hollands kan je uitzicht zijn. Jet Pronk en Gijs van Wijk wonen met hun gezin aan de rand van Alkmaar met een geweldig uitzicht over het water en de molens. Om optimaal van dit mooie uitzicht te genieten, hebben ze bij het ontwerpen van...

26-02-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen Nadine Walter als kind nog bij haar ouders in Zaandam woonde, vond ze de huisjes aan de overkant van het water bij de Zaanse Schans altijd zo leuk. Nu woont ze samen met haar vriend Rik Beekman in Zaandijk in een replica van een origin...

24-02-2018 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Karin Swerink en Robert Alexander wonen in een karakteristiek vrijstaand huis in Egmond Binnen. Ze werken allebei in de creatieve sector en dat zie je duidelijk terug in hun woning. Veel kleur, vintage items en vooral heel veel bijzondere b...

23-02-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In maart 2017 verhuizen Jellina en Jan Detmar met hun twee kinderen naar een woonboerderij uit 1770 in het Friese dorpje Kollum. Jan is ongelooflijk handig, zodat hij bijna de gehele verbouwing zelf kan doen. En Jellina heeft een voorliefde...

22-02-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als bejaard paard heb je het in Soest heel erg goed. Daar kun je lekker van je oude dag genieten in het paardenrusthuis. 55 jaar geleden begon het rusthuis met één werkpaard, ondertussen zijn er drie locaties in Soest en wonen er in totaal ...

21-02-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op een perceel voormalige bollengrond in het Noord-Hollandse Limmen wonen Pieter en Marloes Smit samen met hun zoon Thom in een houten huis met veel duurzame elementen. Het huis komt als bouwpakket uit Zweden en is speciaal op maat gemaakt....

20-02-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Nassira Laoikili woont sinds een jaar of tien met haar man en drie kinderen in een huurwoning in Amsterdam Osdorp. De Arabische stijl heeft Nassira altijd getrokken. Haar roots liggen in Marokko, en dat zie je mede terug in het interieur; e...

19-02-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Marieke Rusticus en Eddy Spaanser wonen met hun kinderen in een Vinex-wijk aan de rand van Zwolle. Aan de buitenkant is het huis een nieuwbouwrijtjeshuis, waar Marieke in eerste instantie niet echt warm voor liep. Maar ze heeft hier haar ei...

17-02-2018 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In de Amaliastraat middenin de ambassadebuurt in Den Haag en pal naast Paleis Noordeinde woont Sheila Lever samen met haar man in een huis vol oranjegeschiedenis; de vorige bewoners waren namelijk prins Constantijn, prinses Laurentien en hu...

16-02-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Karin Swerink en Robert Alexander wonen in een karakteristiek vrijstaand huis in Egmond-Binnen. Ze werken allebei in de creatieve sector en dat zie je duidelijk terug in hun woning. Veel kleur, vintage items en vooral heel veel bijzondere b...

15-02-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als je chef-kok Sharon de Miranda loslaat in de keuken kan je ervan uitgaan dat er een overheerlijk exotisch gerecht met een moderne draai uitrolt. Zo ook deze: Indische maiskoekjes met yoghurtdip en rosevalaardappeltjes uit de oven. Simpel...

14-02-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Esther en Matthias wonen in Houten en verwachten in mei hun eerste kindje. Daarom hebben ze een beetje haast om de tuin aan te pakken. Ze hopen op een mooie eerste zomer en willen dan graag samen met de kleine lekker buiten kunnen zijn. Est...

13-02-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Risotto is heerlijk om te eten, maar roept vaak wel weerstand op: hoe krijg ik 't goed?! Chef-kok Ramon Brugman legt het uit en wat blijkt? Iedereen kan het. Dit keer maakt Ramon een risotto carbonara met, omdat hij toch op de Italiaanse to...

12-02-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Yvonne en Henk Wiggers zijn eigenlijk op zoek naar een kerk, als nieuwe woning. Alleen daar zitten vaak veel bouwrestricties aan. Naast de kerk staat op dat moment een oud kleuterschooltje te koop - het schooltje waar Yvonne zelf nog les he...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 433
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord