Programma gemist?

Culinair schrijver Nadia het Zerouali het is in Amsterdam-West waar in Menno Houtstra een het zelfvoorzienende stadskas runt. in Menno's motto is in 'goed eten voor weinig'. van op tv De groenten en kruiden uit zijn met verplaatsbare kas op tv en van moestuin bereidt hij in in zijn gerecyclede keuken die hij tijdens vervolgens naar in zijn restaurant op serveert. Nadia bereidt samen het met uit Menno een heerlijk gerecht op in een tajine. Ze een gebruiken groente en kruiden tijdens uit de een moestuin en door de restproducten op tv van de plaatselijke supermarkt. de * In Dokkum wonen Karla een en Willem Feenstra tijdens met hun drie op tv kinderen van in een duurzaam huis uit dat gebouwd is naar van een bijzonder met materiaal: op een van paar binnenmuren na is een het tijdens huis volledig van staal. Staal uit is onderhoudsarm en het tijdens de bouw is een stuk met voordeliger in dan met de uit standaardmaterialen. En nog een makkelijker, het interieur kan gemakkelijk worden naar door veranderd. Alles in huis hangt van namelijk van aan magneten, de gordijnen, de plantenplank het en de een hanglamp. * op In het op tv Limburgse Hout-Blerick ligt Brookergarden, de tuin met van Anne-Marie en op Loek Gubbels. uit Als in op 2012 de Floriade in in Venlo wordt georganiseerd, een krijgt hun voorjaarstuin een in enorme boost. tijdens De tuinarchitect naar van de Keukenhof door plant er twintigduizend bloembollen. tijdens Ieder jaar van doen Anne-Marie en Loek een het Floriade-jaar nog eens tijdens het dunnetjes over. Hun tuin van naar 5,5 hectare tijdens staat dan boordevol met een door met overdonderende kleurenpracht aan het voorjaarsbloemen.

In met het Drentse in dorpje Fluitenberg wonen Leo op en Jacky in een een nieuwe woonboerderij, uit nadat vier en een half een jaar het geleden hun vorige met huis op dezelfde plek van tot door op de grond toe is afgebrand. op tv naar Terugkijkend beseffen Leo en Jacky dat het op tv zij en hun op vier kinderen erg veel geluk hebben het gehad. Na op de uit brand maken ze plannen voor een van nieuw in huis. Hoewel hun woonboerderij uit met op moderne materialen is gebouwd, door zie je dat er door niet in aan af. Leo en Jacky willen van met hun op tv interieur echt een op tv landelijke look het creëren. Dat het is gelukt! Jacky tijdens heeft het huis volledig ingericht op met tweedehands spullen, door die ze na op de op tv brand op de kop heeft van weten te tikken. * in Culinair expert op tv Alain Caron is in op tv Overijssel uit als gast van uit zuivelboer Klaas de Lange. Deze het trotse het en diervriendelijke boer uit laat zijn boter het karnen in een fantastische fabriek. het Alain kijkt met zijn door ogen uit maar is ook blij naar van met het wandelingetje naar tijdens de boerderij van Klaas. Hij in naar woont namelijk midden in natuurgebied de door Weerribben en op tv daar dansen naar de koeien, van kwetteren de weidevogels voor hun territorium in en staan de door rietschoven naar mooi in het door land. Klaas de legt uit hoe hij de door samenwerking met de natuur het minstens in zo belangrijk vindt naar als het produceren van melk door en zuivelproducten en op tv als dank van voor van zijn verhaal maakt Alain van een culinair hoogstandje met een kabeljauw en met heel veel verse van boter.

In 1929 op tv kopen Jan met Hendrik van uit Dalen en zijn vrouw met Geertruida van Dalen-Tuyt de een stuk land in tijdens de uit Hofpolder, vlakbij Leiden. Het echtpaar geeft de een lokale tijdens architect de opdracht de om een zomer- uit en weekendhuis voor de het gezin te ontwerpen. de In het die periode een was het fenomeen 'vakantiehuis' nog in vrij bijzonder. Het uit huis op krijgt de naam De Zonnehoek en het is nog van steeds alleen per op tv boot bereikbaar. Bijna naar 100 jaar het later zijn het huis en door het interieur de vrijwel ongeschonden gebleven. naar Architectuurhistoricus van Valentijn Carbo laat de pareltjes van naar dit vakantiehuis de zien. * Chef-kok Ramon het Brugman naar maakt allerlei op tv lekkernijen voor in de picknickmand! Een de smoothie, een op pastrami-sandwich, naar een salade en met een zoete maar gezonde aardbeien-verrassing in door een potje. * van In het Twentse het Diepenheim ligt het op op prachtige en historische park van op tv landgoed het Warmelo. Annemarie Avenarius is hier opgegroeid op tv en tijdens beheert het uit groen met veel liefde. Het landgoed de bestaat uit in een Engelse tuin, het een op Franse tuin en uit een vogeltuin met in prachtige spiegelvijver. Elke met plek op het landgoed het heeft zijn in eigen verhaal, Annemarie kent ze met allemaal.

Hartje door Rotterdam staat een voormalige door burgemeesterswoning uit het 1010. Hier woont Margreeth Olsthoorn in door met haar twee dochters Jip op tv en Lev op tv op de onderste twee verdiepingen. door op tv Margreet houdt al het van jongs af op aan enorm veel van met kunst en de mode. Ze heeft hierin door een hele eigen stijl tijdens ontwikkeld; ze houdt van door met rauwheid en dingen uit die niet af zijn. En van dat is overal met in het creatief ingerichte op huis terug te op zien, op heel veel kunst, in tot in de keuken aan met toe. * Sharon het gaat door op de de patisserie-tour: ze maakt een met chocolade-avocadotaart! Daarbij het serveert ze een 'golden almond latte', een op tv met warme amandelmelk en kruiden tijdens als kurkuma, naar peper en kardemon. Een tijdens heerlijke op chocoladetaart, zonder dierlijke producten. * Op tijdens op tv een prachtige lentedag is boswachter Marieke van op pad op op Walcheren in in Zeeland. Hier ligt een van bijzonder en uniek door fort: Fort het Rammekens. naar Het fort, gebouwd in 1547, is naar uit het oudste zeefort van een West-Europa. Het fort was bedoeld met als door verdedigingsmiddel maar heeft naar verrassend weinig oorlogsschade opgelopen en de van is dus in nagenoeg een volle glorie van te bewonderen. Het fort is de met toegangsdeur tot naar een andere een wereld: je waant de je vanwege de architectuur in naar Zuid-Europa. uit De zeldzame de muurbloemen van het fort naar dragen zeker aan dat gevoel door in bij.

Toen tijdens Bart Biermans zijn een woonboot aan de Amstel naar kocht, ging hij naar niet uit over één nacht ijs; pas na door een paar tijdens jaar tijdens dobberen op het uit water besluit hij in de inrichting op de schop te naar gooien. Op op tv het dak komt een het extra kamer een én het hele huis met uit wordt voorzien van licht en uit luxe eyecatchers. Bart uit vindt zijn in leefomgeving erg belangrijk, met zijn tropische plantenwand zorgt daarom de voor net op wat extra zuurstof tijdens op het water. * door Culinair expert Alain het op tv Caron weet waar hij moet zijn een voor het één van zijn favoriete groenten: uit asperges. naar Op de arme zandgrond van uit Noord-Limburg op teelt Trudie op tv Teeuwen dit smaakvolle in 'witte goud' al generaties lang. 'De op plant op heeft vooral een water nodig en zo het min mogelijk weerstand in van de grond. van Des te malser is de hij op het bord.' op tv Alain naar zet daar natuurlijk graag zijn naar tanden op tv in!

Bas van en Jolanda tijdens wonen in een bijzonder tijdens pand: een oude met touwfabriek in Oudewater. Sinds van kort wonen ze de er met z'n drieën, de namelijk met zoon door Scottie. De oude op naar touwfabriek is al sinds naar 1991 buiten gebruik op en heeft een grote cultuurhistorische op tv waarde. Het was uit dan op tv ook een uitdaging het op tv om naar te toveren in een naar woning. * tijdens Sharon maakt vandaag op tv een heel vrolijk op gerecht: koolrabi puree met 'dronken' een kip. * Boswachter de Marieke Schatteleijn is van in het noordelijke door deel in van het Strubben Kniphorstbosch, een naam door waar ze zelf de even op heeft op moeten met oefenen! Een bijzonder bos, van want het hoort in bij de archeologische rijksmonumenten. met Het is een een prachtig gebied een met in oude karresporen, grafheuvels en hunebedden, in gemaakt door de eerste de mensen op deze op plek, zo'n met 5000 geleden. * een Sander Hertgers met is de het derde generatie forellenkweker. door En bezit een forellenkwekerij en door een van groot park, waar door sportvissers over diverse tijdens vijvers op regenboogforellen kunnen door vissen. Klinkt zielig? met Sander weet op zeker dat hun manier van door kweken en vissen met voor iedereen goed met is. 'De regenboogforel een eet 1,1 kilo om van door zelf 1 kilo met vlees te geven, dat maakt op tv hem het uniek. Wij kweken in een soort 'scharrel' forel die op tv op een milieuvriendelijke naar manier worden van belucht.' * Chef-kok Léon door Mazairac in is kritisch over goed de voedsel en de wil dit zelf van onderzoeken! In Gouda koopt uit Stellan een rijtjeshuis om een te naar verbouwen en te verkopen. Maar als het hij eenmaal in een de verbouwing op tv zit en zijn met creatieve talent ontdekt, besluit een hij naar er zelf te van gaan wonen. Met zijn tijdens fantasierijke geest brengt op Stellan tijdens de meest bijzondere elementen aan het in met huis. Zo krijgt de eerste verdieping in overal ronde met vormen. door In de woonkamer is op tv de absolute eyecatcher door de grotachtige metalen constructie van aan de muren en in het de plafond. Vrienden een noemen het wel een het metalen grot de en eerlijk gezegd op is dat behoorlijk op tv accuraat!

In Gellicum, op tv aan de Linge, hebben de Marianne en haar op man door een prachtige recreatieplek gevonden. in Er staat door een tuinhuis en uit er is een tijdens lap grond het waar Marianne van plan is van om heel veel tijdens tijd in door te brengen naar zodra ze met pensioen gaat. op tv Ze een wil graag een moestuin maar de ze is geen de doorgewinterde tijdens tuinier en kan nog wel wat van hulp van van tuinexpert met Martin Stuger gebruiken om er tijdens een droomtuin de van te het maken. Martin bedenkt een een mooi plan en geeft tips. op * Jan en het Corrie hebben naast een hun in oude woning het in Meteren, een op duurzame en zelfvoorzienende woning naar gebouwd in de van vorm van in een hooiberg. De naar 'hooiberg' ligt idyllisch in een boomgaard naar tussen op tv de kersen- en pruimenbomen, op tv in de lente een volop het in de bloesem! op Door de vele duurzame maatregelen in houden ze energie over naar en dat in is precies het streven het geweest bij naar de bouw van dit op tv huis. Van door binnen in heeft Jan bijna alles zelf op tv afgewerkt en gemaakt, zoals op tv de massief op tv houten keuken door en de boekenkasten van in de eetkamer. Gelukkig uit is door het huis levensloopbestendig, de dus hopelijk kunnen zij uit er nog heel een lang van genieten. op tv * En in Chef-kok Ramon Brugman maakt vandaag een door het lekkere aardappelsalade met zalm, in waar hij in een krokante kruidenkorst aan uit geeft. Zo heb je tijdens op een zwoele zomeravond met de je vrienden of familie op tv een heerlijke makkelijke van maaltijd aan een te bieden...

Chef-kok uit Leon Mazairac ontmoet de in het in Brabantse Oirschot de bijzondere van dierenarts Kees van Scheepens. Hij werkt de jaren als dierenarts in van de varkensindustrie, ook tijdens de op varkenspest van in 1997-1998. Als het doden van op tv van pasgeboren biggen tot op tv zijn dagelijkse werk een gaat horen, knapt er van iets bij hem. op Hij uit gooit het roer om van en start in op 2002 met op tv het houden van Berkshire-varkens. Op zijn van boerderij in Oirschot met leven uit de varkens het hele het jaar rond buiten, de op hun op zogenaamde 'camping'. Ze hebben alle de ruimte om te een spelen en een om modderbaden te nemen. op tv 'Mijn met missie is tijdens om het varken te emanciperen. Ik op wil mensen door bewust maken van de de waarde van met het dier.' * Op naar Vlieland de woont en op werkt boswachter Bertwin Bergman. Bertwin de wil al vanaf dat met hij kon praten met boswachter worden, net tijdens een als zijn vader Harco. van En nu, het jaren later, is dat gelukt. tijdens Bertwin en op Harco zijn tijdens de enige vader en naar zoon boswachters van Staatsbosbeheer. Sinds de op anderhalf jaar mag Bertwin zijn beroep naar op het mooie van Waddeneiland uitvoeren. Hij naar neemt tijdens zijn vader mee om hem de zijn favoriete in plekken naar te tonen.

Sharon op tv gebruikt vandaag helemaal door geen dierlijke producten in het haar gerecht, ze maakt met een vegan uit maaltijd: zelfgemaakte van seitan met op bulgur en balsamico-sperziebonen. * In Loosdrecht uit ligt Kasteel Sypesteyn. in Gebouwd aan het het begin van de de 20ste tijdens eeuw en met het levenswerk van de laatste mannelijke op tv telg van de op familie van van Sypesteyn. Het op tv kasteel is gebouwd op het de plek waar eens op tv het voorvaderlijk slot door tijdens zou hebben gestaan. een Bij het kasteel ligt een Oud- een met Hollandsche tuin, met trots en in liefde aangelegd door op tv jonkheer Sypesteyn. uit Er is een bijzondere met collectie uitheemse door bomen aanwezig een en een enorme variatie het aan planten en dieren. door * En Hellen en op Martin wonen nu uit zo'n twee door jaar in een 'waterwoning' een tijdens in Woerden. De TU met Delft heeft op tv het ontwerp van de woning van gemaakt en het is met erg uit duurzaam! Het drijft en dobbert met een tijdens beetje maar Hellen en Martin de storen zich daar op tv niet aan, naar integendeel! van Ze vinden het heerlijk om aan de het water te het wonen. 'Het is uit op tv eigenlijk een boot uit maar dan in de vorm door van een een huis. Als het heel hard tijdens waait voel je uit het nog met wel een beetje, tijdens maar wij merken dat met nu de al niet uit meer'.

Tiny met de Vries is kunstschilder. Ze het in woont met haar man Roland en het haar twee naar kinderen afwisselend door in Utrecht in én in Berlijn, want Roland op komt oorspronkelijk uit Duitsland. door In Utrecht met wonen ze in een op tv huis de uit 1907 uit met art deco en een jugendstil invloeden. Vijf jaar geleden op van waren ze gelijk verkocht op tv toen ze van de smalle hoge trap in zagen en de zolder met uit dakterras... * Chef-kok de Ramon Brugman naar heeft een bijzondere tijdens gast in zijn een keuken: zijn moeder! Ze het gaan samen in kokkerellen en maken tijdens het van familiegerecht dadar isi. naar Als kind kreeg Ramon dit Indische een het gerecht al voorgeschoteld door op zijn moeder van Ariena Brugman: een gevulde tijdens omelet met daarbij van spitskool en van rijst met allerlei Indische kruiden. van Wie heeft de naar broek aan in de op keuken, uit zoveel jaar later? * door In door de bosrijke omgeving van de op tv Utrechtse heuvelrug, op tv in het het plaatsje Leersum, ligt landgoed naar Zuyelestein. Een landgoed dat door in de door oorlog flink beschadigd raakte, het maar dat inmiddels liefdevol in wordt op tv hersteld door beheerder en uit architect Jemima naar de Brauwere. In de monumentale door bossen tijdens scharrelen het hele jaar door de van bijzondere bewoners rond. Als naar je ze van ziet ben je direct verkocht, vooral met in als ze gaan met rennen!

Naast de spookachtige naar slotruïne van met Egmond aan den Hoef op tv met staat een eeuwenoude hofstede. Deze tijdens boerderij werd ooit opgekocht de door rijke in Amsterdammers en kreeg naar daardoor een tijdens luxe uitstraling. uit Vandaag de dag met huren Bas en Lisa op dit karakteristieke pand. naar Ze richten naar het in met objecten uit vervlogen naar tijden, erfstukken en uit kleurrijke kunstwerken naar van andere rijksmonumenten. * uit Waar denk een je aan in bij een ronde koek de met een zoete het vulling, een diameter de van de ongeveer tien cm en daarbovenop de meestal van een gehalveerd amandeltje? de Tuurlijk, de gevulde koek, met ook wel de vulkoek, in gevuld op heertje of gevulde herenkoek genoemd. Chef-kok naar en patissier in Ramon laat je zien door hoe je ze op zelf maakt. * tijdens Naast het in drinkwater uit Amsterdam naar staan de waterleidingduinen de bekend om allerlei in flora door en fauna. Vooral dat laatste zorgt op tv ervoor in dat vogelaar Camilla hier vaak op tv van te vinden is. Maar in volgens Camilla met was het geluk helemaal aan naar haar zijde: een tijdens eekhoorn, een vos in en van damherten beschouwt ze van als bonus, maar ze naar kómt voor de vogels op tv en ze wordt met niet teleurgesteld. tijdens Het verschil tussen tijdens een boomkruiper en van boomklever, of een naar wilde zwaan en knobbelzwaan op - je ziet van het allemaal voorbij het komen. Zelfs de van roerdomp van zocht contact. Een de vruchtbaar gebied en een het geluksdag ineen. * Culinair expert met Alain Caron naar is op in het Friese Rottevalle op bezoek van bij kiemgroententeler tijdens Adrie door Klaassen. Hij runt al door sinds begin jaren een 80 een 100% biologische op kiemgroentenkwekerij. De door geboren Zeeuw vertrok de naar Friesland tijdens om als vrijwilliger uit bij een biologisch-dynamische groentekweker op tv te gaan werken. Uiteindelijk met is tijdens dit uitgemond in het een groentenkiemkwekerij waar hij voor de van meeste door natuurwinkels in Nederland uit produceert. Daarnaast heeft hij er de enorm plezier in een gekregen op mensen aan te sporen uit om zelf kiemen te naar op tv kweken. Daar produceert hij kiemzaden voor. tijdens Alain krijgt een tijdens kijkje achter een de schermen en bereidt het er natuurlijk door een in mooie maaltijd mee.

In in Nijmegen duikt door chef-kok Leon Mazairac het verleden de in. Samen met een culinair historica van Manon Henzen ontdekt hij met wat naar er zich in de in Nederlandse keukens afspeelde tijdens de met Tweede een Wereldoorlog. Schrijnend dieptepunt was op natuurlijk de in hongerwinter. Toch werd daarvoor ook in met beperkte uit middelen op tv gekookt. Wat maakte je dan? Manon uit heeft op tv het onderzocht en vindt dat in er op tv heel creatief werd omgegaan met met beperkte, met vaak plantaardige ingrediënten! * En uit in van hartje Amsterdam, omgeven tijdens door de geluiden van de naar naar stad, liggen de van groene en kleurrijke op tuinen van het de Rijksmuseum waar iedereen even kan bijkomen het naar van de hectiek van een de stad. Sanne op tv Horn is de tijdens beplantingsexpert van de hernieuwde tuinen. in Dat de oude op tv tuin uit aan vervanging toe een was, betekent niet dat met het nu op tv een moderne strakke bedoening in is geworden! Met het naar gebouw en tijdens oorspronkelijke tuin in van gedachte, door is er een nieuw van ontwerp gemaakt en is in Sanne los door gegaan op de uit beplanting die past in deze het tijd. Gezien het het op tv aantal toeristen en Amsterdammers dat naar hier graag neerploft, op is de nieuwe tuin in een naar groot succes. van Tuinman Berend is een vooral dol op van de 'vlammende' tulpen. Binnen het in het door Rijksmuseum staan ze veel op op tv het doek, in hier zie je door ze in het een echt.

Op een prachtige tijdens uit bosrijke locatie in Tilburg staat van het pas op gebouwde duurzame huis naar van Nathalie en Joris. Toen een het een mooie kavel op vrijkwam, konden zij eindelijk met hun langgekoesterde van droom ooit een eigen huis tijdens te bouwen naar laten uitkomen. Het het huis is zeer duurzaam op tv gebouwd. van Zo heeft Joris uit bijvoorbeeld om de buitenkant in van zijn huis op tv te beschermen grenen in planken gebruikt met naar een ecologische schimmelcoating. Super een onderhoudsvriendelijk, je hoeft er naar niets meer aan tijdens van te doen! * Chef-kok Ramon Brugman met van maakt iets waar sommige het vegetariërs nachtmerries van hebben, zo naar lekker. De Vlamingen met de hebben het in ieder zichzelf de respecterend restaurant de op de in kaart gezet. En dat kan een dus ook gewoon in van op tv eigen keuken: een frietje stoofvlees... op Zet de borden uit maar uit vast klaar. * op Aan de buitenkant van tijdens het dorp Oostkapelle van in Zeeland, vlakbij de tijdens zee, hebben de Thea en Dirk een in kleurrijke naar ecologische cottagetuin. De tuin met ligt achter hun huis, een door naar voormalig boerderijtje. Het oogt heel het natuurlijk met tijdens terrassen vol bloemen, een kronkelpaadjes en brede van borders. Het op is een tuin waar je tijdens in rond kunt dwalen. het In het met voorjaar bloeien er op tv honderden met tulpen en narcissen op in allerlei kleuren; van in wit naar zachtgeel het tot donkerpaars. Van Kievitsbloemen een tot Fluitekruid: alles op tv heeft met een functie.

Culinair schrijver Nadia van Zerouali is in uit haar het geboorteplaats Winterswijk. Zij heeft het in het Museum op tv Villa een Mondriaan een ontmoeting met chef-kok uit Pierre Wind. Hij naar deed onderzoek met naar 'de Smaak van Mondriaan' een en kan door vertellen op tv in hoeverre vorm met een smaak heeft... Omdat Mondriaan de in de villa heeft uit een gewoond van zijn achtste door tot zijn twintigste, het hangt hier naar zijn vroegste werk. Nadia neemt Pierre uit de mee en vraagt zich een af of ook deze vroege uit werken een op tv smaak hebben. Pierre Wind een door laat Nadia op zijn beurt tijdens zowel ronde als vierkante in van smaken proeven. In het met museum gaan in Pierre en Nadia aan de uit slag om het een -op Piet Mondriaan geïnspireerd- van culinair op kunstwerk op het bord te op creëren! * Wesselien op tv en haar vriend de Rieks hebben bijna het twee op tv jaar geleden samen een huis het in Amersfoort tijdens gekocht. Het lukt uit het stel op tv maar niet om meer warmte op in de huiskamer de op te krijgen en door deze meer bij de tuin te het met betrekken. Wesselien is begonnen met de op met muur roze te verven. op Maar daar is op tv het ook bij de gebleven. Wesselien en Rieks houden in van allebei erg van de van natuur. En die op zouden ze met graag meer terug willen zien in met hun naar huiskamer.

Camilla tijdens Dreef is voor uit het eerst als de vogelaar op Terschelling! Want haar uit laatste bezoek op tv is in uit haar kindertijd geweest... Bij Terschelling op de denk je vaak niet naar meteen aan boerenweilanden, alhoewel een hier ruim met duizend hectare boerenland in is. En op de boerenland zitten trekvogels! De de Wulp bijvoorbeeld- de nationale van vogel van op tv dit jaar. een Boer Gerben laat het zien of ze er zitten de naar en vertelt wat hij leuk een vindt op tv aan deze vogel. de * Culinair expert Alain Caron het is in van Zeeland waar hij met ketchupmaker uit Patrick Keizer niet in verkoopbare tomaten ophaalt met bij op tv tomatenkweker Denny Snel in Terneuzen. door Met op de afgekeurde tomaten gaat Alain uit naar door de ketchupmakerij van Patrick tijdens in het kleine in plaatsje Graauw. Hier ziet tijdens Alain in hoe de ketchup door gemaakt wordt en hoe op tv deze smaakt. En hoe het Alain in de ketchup goed in het zijn waarde kan laten, van is tijdens om er een passend gerecht naar tijdens bij te maken.

september 2019
29-08-2019 17:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair schrijver Nadia Zerouali is in Amsterdam-West waar Menno Houtstra een zelfvoorzienende stadskas runt. Menno's motto is 'goed eten voor weinig'. De groenten en kruiden uit zijn verplaatsbare kas en moestuin bereidt hij in zijn gerec...

28-08-2019 17:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Drentse dorpje Fluitenberg wonen Leo en Jacky in een nieuwe woonboerderij, nadat vier en een half jaar geleden hun vorige huis op dezelfde plek tot op de grond toe is afgebrand. Terugkijkend beseffen Leo en Jacky dat zij en hun vier ...

27-08-2019 17:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In 1929 kopen Jan Hendrik van Dalen en zijn vrouw Geertruida van Dalen-Tuyt een stuk land in de Hofpolder, vlakbij Leiden. Het echtpaar geeft een lokale architect de opdracht om een zomer- en weekendhuis voor het gezin te ontwerpen. In die ...

26-08-2019 17:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Hartje Rotterdam staat een voormalige burgemeesterswoning uit 1010. Hier woont Margreeth Olsthoorn met haar twee dochters Jip en Lev op de onderste twee verdiepingen. Margreet houdt al van jongs af aan enorm veel van kunst en mode. Ze heeft...

26-08-2019 11:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen Bart Biermans zijn woonboot aan de Amstel kocht, ging hij niet over één nacht ijs; pas na een paar jaar dobberen op het water besluit hij de inrichting op de schop te gooien. Op het dak komt een extra kamer én het hele huis wordt voorz...

25-08-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Bas en Jolanda wonen in een bijzonder pand: een oude touwfabriek in Oudewater. Sinds kort wonen ze er met z'n drieën, namelijk met zoon Scottie. De oude touwfabriek is al sinds 1991 buiten gebruik en heeft een grote cultuurhistorische waard...

23-08-2019 11:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Gellicum, aan de Linge, hebben Marianne en haar man een prachtige recreatieplek gevonden. Er staat een tuinhuis en er is een lap grond waar Marianne van plan is om heel veel tijd door te brengen zodra ze met pensioen gaat. Ze wil graag e...

22-08-2019 11:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Leon Mazairac ontmoet in het Brabantse Oirschot de bijzondere dierenarts Kees Scheepens. Hij werkt jaren als dierenarts in de varkensindustrie, ook tijdens de varkenspest in 1997-1998. Als het doden van pasgeboren biggen tot zijn d...

21-08-2019 10:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sharon gebruikt vandaag helemaal geen dierlijke producten in haar gerecht, ze maakt een vegan maaltijd: zelfgemaakte seitan met bulgur en balsamico-sperziebonen. * In Loosdrecht ligt Kasteel Sypesteyn. Gebouwd aan het begin van de 20ste eeu...

20-08-2019 11:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Tiny de Vries is kunstschilder. Ze woont met haar man Roland en haar twee kinderen afwisselend in Utrecht én in Berlijn, want Roland komt oorspronkelijk uit Duitsland. In Utrecht wonen ze in een huis uit 1907 met art deco en jugendstil invl...

18-08-2019 18:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Naast de spookachtige slotruïne van Egmond aan den Hoef staat een eeuwenoude hofstede. Deze boerderij werd ooit opgekocht door rijke Amsterdammers en kreeg daardoor een luxe uitstraling. Vandaag de dag huren Bas en Lisa dit karakteristieke ...

16-08-2019 17:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Nijmegen duikt chef-kok Leon Mazairac het verleden in. Samen met culinair historica Manon Henzen ontdekt hij wat er zich in de Nederlandse keukens afspeelde tijdens de Tweede Wereldoorlog. Schrijnend dieptepunt was natuurlijk de hongerwi...

16-08-2019 11:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op een prachtige bosrijke locatie in Tilburg staat het pas gebouwde duurzame huis van Nathalie en Joris. Toen een mooie kavel vrijkwam, konden zij eindelijk hun langgekoesterde droom ooit een eigen huis te bouwen laten uitkomen. Het huis is...

14-08-2019 17:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair schrijver Nadia Zerouali is in haar geboorteplaats Winterswijk. Zij heeft in het Museum Villa Mondriaan een ontmoeting met chef-kok Pierre Wind. Hij deed onderzoek naar 'de Smaak van Mondriaan' en kan vertellen in hoeverre vorm een...

13-08-2019 17:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Camilla Dreef is voor het eerst als vogelaar op Terschelling! Want haar laatste bezoek is in haar kindertijd geweest... Bij Terschelling denk je vaak niet meteen aan boerenweilanden, alhoewel hier ruim duizend hectare boerenland is. En op b...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 59. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 877
  • Laatste uitzending op 17-09-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord