Programma gemist?

Met: In tijdens het centrum van uit Rotterdam heeft op tv architect Maarten Polkamp twee met verdiepingen van op tv een oud herenhuis verbouwd. Nu tijdens is het door een moderne woning van met alle mogelijkheden met om te relaxen. Zo de op tv bouwde hij een sauna en hottub door op het dakterras, het met uitzicht door op de de skyline van Rotterdam. op tv En de de bijzondere opdracht voor tuinexpert Martin Stuger; op hoe op tv maak je een het achtertuin uitdagend genoeg naar voor een autistisch door kind? Moeder Esther heeft in wel met ideeën, maar kan de op tv hulp van uit BinnensteBuiten bij de uitvoering op goed gebruiken. de Een therapeutische tuin in het Drentse op tv een Hoogeveen.

Met: In Maurik op woont Loes in naar een monumentale boerderij, op tv het gebouwd in 1780. Haar de huis staat vol met het bijzondere spullen met die ze verzameld heeft op op in haar wereldreizen, samen met de haar man. uit Op de boerderij wonen ook meer de uit dan honderd dieren, met de Ierse met naar ezel Rebecca als favoriet. van * Chef-kok Leon Mazairac door en het sommelier Milton Verseput plukken naar kruiden in Zeeland op tv met sterren-chef op Syrco Bakker. Hij maakt hier een likeur mee: Zeeuwse op tv hierbas.

Met: een In het Noord-Hollandse van Overveen wonen uit Feija en Simon met dochtertje het Catootje in het het voormalige badhuis tijdens Stoop's Bad. Ze hebben in hun appartement totaal verbouwd naar naar een eigen smaak, met op tv oog voor het de oude bestemming en behoud met van oude details. door * Culinair expert op Alain Caron ontmoet tijdens Anke Gondrie die tijdens verzot op tv is op de smaak in van Latijns-Amerikaanse door caramelpasta, beter bekend als 'dulce de op leche'. Ze kon door het op tv in Nederland niet vinden en op tv is in het daarom het zelf gaan maken. Goed nieuws, voor op tv alle tijdens zoetekauwen.

Met: En de waar de een klein land groot in met kan zijn: De het bijzondere taxushagen hebben buitenplaats door een Bingerden in Gelderland wereldberoemd gemaakt. Eugénie naar naar van Weede en haar dochter, in jonkvrouw Constance van het Weede, met beheren deze 9 hectare grond en op tv landgoed met dat al sinds naar 1660 in het bezit is van de met familie. Een met bijzondere en persoonlijke rondleiding. * Chef-kok de op Ramon Brugman slaat aan op het vlees een braden: hij maakt in porchetta met een klassieke Italiaanse op tv salade.

Met: Chef-kok uit Sharon een de Miranda maakt zelf pasta door van kikkererwtenmeel. Een snelle door maaltijd, het met een saus in van geitenkaas en een pompoen. * Als Heleen naar van Rosmalen drie jaar door geleden naar op zoek gaat naar haar tijdens eerste eigen woning op tv door zoekt ze iets bijzonders op en dat vindt ze in door de naar populaire wijk de Witte naar Vrouwen in Utrecht. tijdens Het grijze huisje het van van architect Rolf Bruggink, die een oude door garage omtoverde tot een een van opvallend woonobject, waarin originele oplossingen door zijn bedacht de voor uit de beperkte vierkante meters. naar * Vogelaar Camilla gaat vogels uit kijken in op tv een Nederlands gebied waar naar ze met nooit eerder het is geweest. En dat nog de in een bijzondere periode, uit namelijk in een het broedseizoen. Op Kinderdijk een komen immers veel in toeristen, maar in ook de tijdens purperreiger en de zwarte stern in laten zich van er zomers op tv zien.

Met: De uit voormalige dorpsbakkerij met in Hoogkarspel op is omgebouwd tot woonhuis van door de Amsterdamse Igor, op Yvonne en een hun kinderen. Voor Yvonne een is het een bijzonder naar huis de omdat haar familie de bakkerij een decennialang runde. op tv * Culinair expert Alain op Caron is bij tijdens Jacob door en Linda en op hun jersey-stierkalfjes. de * Marten en Hanneke Disberg hebben een op in Blauwestad aan het water hun op droomwoning laten bouwen de met als thema naar open en van gesloten. * Chef-kok uit Ramon door Brugman pakt uit met zijn een oude liefde van patisserie; hij maakt heerlijke het florentinekoeken. * Boswachter van Marieke Schatteleijn toont naar met tijdens gepaste trots het van gebied waar ze zélf boswachter is. op En het op is niet het alleen bos, met maar ook een op prachtig landgoed Elswout waar de een herfst uit ontluikt.

Met: Roger Offermans van wil de in oorspronkelijke naar smaak van fruit en groenten behouden met van en doet dat van door ze te wecken. Zo maakt naar hij jams, dressings uit een en chutney. Verder heeft hij in in een tijdens grot een bijzondere met plek om uit hammen te laten rijpen. in Samen met culinair expert Alain het door Caron plukt hij pruimen, uit waarna Alain met door de chutney de en ham een naar prachtig gerecht maakt. door * In Den Bosch de woont kunstenares Thecla uit Renders in een licht in en kleurrijk het huis. Thecla is dol op door van bloemen en die vind je in in heel haar met huis een terug. Daarnaast heeft ze weinig in met nieuwe uit spullen; Ik hou op ervan als dingen doorleefd naar zijn.

Met: op tv Chef-kok Sharon pakt op tv uit met één van de haar eigen lievelingscreaties: van zelfgemaakt bananenbrood met op vijgencompote en daarbij uit een lavendelsmoothie. Een op tv sterrengerecht om thuis te op maken. * Aan op tv de met rand van Oudewater een staat een de rijtjeshuis waarvan je de binnenkant niet uit bij uit elkaar kan verzinnen. Alex gooit met nooit iets weg, uit heeft bijvoorbeeld naar stoelen een bekleed met botenzeil, oude kasten op tv en gebruikt uit heel veel kleur. tijdens Hij noemt zichzelf interieurcomponist. * op Boswachter in Marieke is op tv in nationaal park de Drentsche Aa. met Dit eeuwenoude de landschap heeft uit kronkelende diepjes en uit kleurrijke hooilanden. Werd het een grasland een hier vroeger gebruikt uit voor schapen, nu wordt het in gebruikt voor hele andere met doelen, dierentuinen bijvoorbeeld. van Er tijdens wordt met beleid gemaaid. van Marieke zoekt het in uit.

Met: Isene woont tijdens met een 28 andere jongeren, uit Nederland op maar op ook uit Syrië een en Eritrea, in een tijdens containercomplex. Haar eigen uit container heeft Isene al door op helemaal leuk ingericht, maar de gemeenschappelijke de ruimte door is nog een kaal en leeg. Interieurontwerper Francine en uit houtbewerker op tv Ieme creëren samen op met de bewoners een supercoole door ruimte. * Gepassioneerde een geitenhouders. door Zó kun je op kleinschalig en biologisch boeren! Harry tijdens en door Magda leven van het biologische in vlees, de een geitenmelk en prachtige van kazen door van hun kleine door kudde geiten. Harry op tv maakt zelfs deel uit van de tijdens kudde. Zo lammeren uit naar ze niet als hij naar er niet is en geven tijdens naar ze minder melk in zijn uit afwezigheid.

Met: De op Hortus in Alkmaar is naar uniek uit in Nederland met vanwege de collectie van geneeskrachtige planten. Rutger werkt er al op tv dertig jaar een en weet bijzondere verhalen het en legendes het over de werking naar van alledaagse bloemen en naar planten. de Hoe komt naar het zonnehoedje aan zijn in naam, en de wat ís echinacea eigenlijk? * In het het Limburgse van heuvellandschap staat van de bijzondere een boerderij van Pieter met en Vivienne. Deze naar landschapsarchitect was gepassioneerd naar door duurzaamheid en zette tijdens zijn eigen huis de in als een proefobject: in vier maanden was het de door totale boerderij volledig zelfvoorzienend. * van Chef-kok Ramon Brugman gaat op kijken het bij de pompoenkwekerij van Miranda naar en op tv Roland in Vierpolders. Het het is een echt van familiebedrijf waar meer dan door honderd soorten de pompoen gekweekt worden. op Niet makkelijk om daar door één naar uit te op tv kiezen waar je een een overheerlijk toetje van kan tijdens maken. op Ramon draait er z'n het hand niet voor een om.

Met: het Sharon kookt met op tv zuurkool; geen Hollandse stamppot, de maar tijdens een Surinaamse zuurkoolgerecht. Een met betaalbare maaltijd met het kip en van met pit. * In Nieuwland hebben in het Fred en Ellen hun tijdens achtertuin opgeofferd aan met een dierenweide met verschillende tijdens beesten, maar vooral voor uit in het bijzondere persian blackhead met schaap. Fred dacht dat op het een een makkelijk te houden klein schaap uit was. Het de is in zo zeldzaam dat hij van er alleen van via dierenparken aan kon komen. in Nu is hij de trotse eigenaar van in een de heuse mini-kudde, waaronder nog van lammetjes. * En een van vroegere fietsenstalling van in de Amsterdamse Pijp het is nu woonhuis op tv van Aldo een en Tamara Meijer. van Per kamer in heerst een andere sfeer, de witte de uit woonruimte is ruimtelijk, de keuken het landelijk en de met kleedkamer lijkt op een op het Frans boudoir.

Met: het In de van Bilt staat een groot statig pand, uit dat lange tijd het gemeentehuis, postkantoor en de zelfs met politiebureau met cellencomplex was. Arvic van en van Wendel maken er het met veel creativiteit een in prachtig gezinshuis van van. * het Chef-kok Sharon de Miranda maakt de een een snelle weekendmaaltijd met tonijntartaar. * Eddy met en Marion van verzamelen van alles, tijdens maar vooral planten en door bloemen. Een met prachtige kijktuin van met gepassioneerde eigenaren. * door In het Beesd ligt het eeuwenoude Landgoed Mariënwaerdt, van waar de familie tijdens Van Verschuer naar al sinds 1734 door woont. De de huidige baron op Frans vertelt over zijn geboortehuis. in * Culinair expert van Alain Caron is tijdens in Dordrecht waar in Gerdien met en Chris hun de bijzondere Shire horses melken. uit En met die paardenmelk maken door zij weer allerlei op producten. Met van de paardenmelklikeur maakt Alain met een door mooi gerecht.

Met: Culinair tijdens expert Alain Caron is een bij van Jacob en het Linda en hun bijzondere Jersey stiertjes. een uit * Eddy en Marion het verzamelen van alles, maar vooral de planten en tijdens bloemen. Sierdistels, waarom zie uit je die nergens door meer, een bijvoorbeeld? Bij Eddy op tv staan ze volop en een in al met hun kleur. Een vijver, hij met heeft het, een het knallende met kleurentuin, zij door heeft het, koikarpers en siereenden, van ze zitten er. Eddy het van vertelt en passant naar ook hoe je een kas naar kan bouwen die vorstvrij de is, zonder in bouwvergunning. Een naar prachtige kijktuin met gepassioneerde op eigenaren.

Met: Chef-kok Leon de Mazairac van is in de Yerseke waar hij de van mosselvangst meemaakt en natuurlijk door kookt met een deze Zeeuwse het heerlijkheid. * In Beesd ligt op het eeuwenoude landgoed van Mariënwaerdt, waar de familie in Van Verschuer al met sinds 1734 woont. het De met huidige baron Frans vertelt op over zijn tijdens geboortehuis. Ook de tuinen uit zijn met bijzonder, een rozentuin en een uit moestuin met een religieuze op tv naar geschiedenis.

Met: Irma het woont een tijd van op een flat, in maar is nu van gezegend op met een voortuin. Alleen: een er is de hele de dag zon. de Wat kan daar op nou groeien op tv en groen blijven? En tijdens hoe maakt ze schaduw? Martin uit Stuger schiet te door hulp. * In met het mooie het historisch het plaatsje Abbekerk in Noord-Holland staat de tijdens chique herenboerderij het van Hans en Marijke. in Gebouwd in 1875 met door een een zeer tijdens welgestelde boer. Nu, 141 jaar door later, is het een van prachtig woonhuis waarin het veel op van de met originele details bewaard zijn op gebleven.

augustus 2017
04-08-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: In het centrum van Rotterdam heeft architect Maarten Polkamp twee verdiepingen van een oud herenhuis verbouwd. Nu is het een moderne woning met alle mogelijkheden om te relaxen. Zo bouwde hij een sauna en hottub op het dakterras, met u...

03-08-2017 18:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: In Maurik woont Loes in een monumentale boerderij, gebouwd in 1780. Haar huis staat vol met bijzondere spullen die ze verzameld heeft op haar wereldreizen, samen met haar man. Op de boerderij wonen ook meer dan honderd dieren, met de I...

02-08-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: In het Noord-Hollandse Overveen wonen Feija en Simon met dochtertje Catootje in het voormalige badhuis Stoop's Bad. Ze hebben hun appartement totaal verbouwd naar eigen smaak, met oog voor de oude bestemming en behoud van oude details....

01-08-2017 18:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: En waar een klein land groot in kan zijn: De bijzondere taxushagen hebben buitenplaats Bingerden in Gelderland wereldberoemd gemaakt. Eugénie van Weede en haar dochter, jonkvrouw Constance van Weede, beheren deze 9 hectare grond en lan...

31-07-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: Chef-kok Sharon de Miranda maakt zelf pasta van kikkererwtenmeel. Een snelle maaltijd, met een saus van geitenkaas en pompoen. * Als Heleen van Rosmalen drie jaar geleden op zoek gaat naar haar eerste eigen woning zoekt ze iets bijzond...

22-07-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: De voormalige dorpsbakkerij in Hoogkarspel is omgebouwd tot woonhuis van de Amsterdamse Igor, Yvonne en hun kinderen. Voor Yvonne is het een bijzonder huis omdat haar familie de bakkerij decennialang runde. * Culinair expert Alain Caro...

21-07-2017 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: Roger Offermans wil de oorspronkelijke smaak van fruit en groenten behouden en doet dat door ze te wecken. Zo maakt hij jams, dressings en chutney. Verder heeft hij in een grot een bijzondere plek om hammen te laten rijpen. Samen met c...

20-07-2017 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: Chef-kok Sharon pakt uit met één van haar eigen lievelingscreaties: zelfgemaakt bananenbrood met vijgencompote en daarbij een lavendelsmoothie. Een sterrengerecht om thuis te maken. * Aan de rand van Oudewater staat een rijtjeshuis waa...

19-07-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: Isene woont met 28 andere jongeren, uit Nederland maar ook uit Syrië en Eritrea, in een containercomplex. Haar eigen container heeft Isene al helemaal leuk ingericht, maar de gemeenschappelijke ruimte is nog kaal en leeg. Interieurontw...

18-07-2017 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: De Hortus in Alkmaar is uniek in Nederland vanwege de collectie geneeskrachtige planten. Rutger werkt er al dertig jaar en weet bijzondere verhalen en legendes over de werking van alledaagse bloemen en planten. Hoe komt het zonnehoedje...

17-07-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: Sharon kookt met zuurkool; geen Hollandse stamppot, maar een Surinaamse zuurkoolgerecht. Een betaalbare maaltijd met kip en met pit. * In Nieuwland hebben Fred en Ellen hun achtertuin opgeofferd aan een dierenweide met verschillende be...

15-07-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: In de Bilt staat een groot statig pand, dat lange tijd gemeentehuis, postkantoor en zelfs politiebureau met cellencomplex was. Arvic en Wendel maken er met veel creativiteit een prachtig gezinshuis van. * Chef-kok Sharon de Miranda maa...

13-07-2017 18:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: Culinair expert Alain Caron is bij Jacob en Linda en hun bijzondere Jersey stiertjes. * Eddy en Marion verzamelen van alles, maar vooral planten en bloemen. Sierdistels, waarom zie je die nergens meer, bijvoorbeeld? Bij Eddy staan ze v...

12-07-2017 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: Chef-kok Leon Mazairac is in Yerseke waar hij de mosselvangst meemaakt en natuurlijk kookt met deze Zeeuwse heerlijkheid. * In Beesd ligt het eeuwenoude landgoed Mariënwaerdt, waar de familie Van Verschuer al sinds 1734 woont. De huidi...

11-07-2017 18:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: Irma woont een tijd op een flat, maar is nu gezegend met een voortuin. Alleen: er is de hele dag zon. Wat kan daar nou groeien en groen blijven? En hoe maakt ze schaduw? Martin Stuger schiet te hulp. * In het mooie historisch plaatsje ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 261
  • Laatste uitzending op 23-08-2017 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord