Programma gemist?

Ongetwijfeld tijdens het grootste spektakel van met dit culturele uit jaar is theaterstuk De Stormruiter. op De in voorstelling start in september van maar de voorbereidingen zijn van door in volle gang. Op het toneel door naar zullen honderd jonge een Friese hengsten verschijnen. Hoe heeft scout de Marijke deze talenten in gevonden? We tijdens laten de je kennismaken met één van van de hoofdrolspelers én in de uitverkoren een prachtige paarden van van dekstation Henswoude in Aldeboarn. in Culinair expert uit Alain Caron is in het op tv Friese Workum. Hier op tv maakt uit de familie uit Bokma van de melk uit van hun op tv bijzondere Jersey koeien heerlijk Friese nagelkaas. in De hele op familie werkt mee maar tijdens vandaag naar moet ook chef-kok Alain uit Caron aan de bak. tijdens En uiteraard van kookt hij, mét de van met nagelkaas.

Ook chef-kok naar Sharon uit de Miranda geeft een uit Friese twist aan tijdens haar maaltijd. Ze maakt soep in met bruine het bonen en daarbij serveert door ze wentelteefjes uit van uit Fries suikerbrood! In het Friese uit Buitenpost ligt de tijdens drieënhalve op hectare grote kruidentuin De Kruidhof. Directeur op tv Jan van Willem Zwart drong als kleine tijdens jongen op tv stiekem de tuin op tv binnen om naar aardbeitjes te plukken, tijdens maar inmiddels mag hij plukken naar wat ie het wil, want een hij is er door nu de directeur. met In de zeventien verschillende thematuinen tijdens groeien maar liefst tweeduizend door op tv soorten. In Goutum-zuid, op een buurtschap onder de de rook van Leeuwarden, wonen Gerben van Sikkema en Stijnie door Bijlsma sinds een twee tijdens jaar in één een van de vier duurzaam en uit levensloopbestendig gebouwde huizen met het een uniek met dorpsgezicht. Het in is een nieuwbouwproject van en trekt vooral op zondag naar veel naar bekijks, want het gebouw op tv is naar gebouwd in de naar vorm van een de kerk, inclusief kerktoren in met haan! Leuk detail, ook tijdens al heeft de kerk de geen religieuze naar functie meer, toch werd uit de opening door verricht door de met dominee van het buurdorp het door Goutum.

Een bijzondere week een met bij BinnensteBuiten waar de 'culturele hoofdstad de van Europa' tijdens Leeuwarden centraal staat, én in een provincie Friesland. De op meest bijzondere woningen, op tv de lekkerste streekproducten naar en gerechten én de Friese de natuur, je tijdens leert de provincie van wat beter met kennen. In het centrum van Bolsward een wonen sinds acht uit jaar de Chantal en Eric Ypma uit met hun twee dochters de in tijdens een pand met veel historie. van Zij op hebben een voormalige door koekjesfabriek uit 1890 door in de afgelopen tien jaar het grondig verbouwd met met behoud het van zoveel mogelijk door originele elementen. met Zo liggen in de gang van nog de rails, de waar vroeger de naar karren met meel met overheen reden en heeft door de oude bakkerstrolley naar door een mooie plek gekregen een in hun interieur. in Chef-kok Ramon Brugman kiest voor het zijn gerecht door Frieslander op tv aardappels om mee de te koken. Hij maakt er aardappelwaaiers op mee, bij de een heerlijke lamshaas en uit een met salade van Hollandse in kropsla. Mmmm. Jan de en Jannie wonen op tv in een woudhuisje in van Jubbega. Ze hebben er de een Friese cottagetuin tijdens aangelegd waar het door stel dagelijks uren op tv met in heel veel plezier in door werkt. Vol door trots laat de Jannie haar moestuin zien en legt een tijdens Jan uit hoe een insectenwand op werkt. Ook heeft uit de vogelwacht juist op tv Jan naar en Jannie uitgekozen om tijdens een zwaluwtil bij in de de tuin te in plaatsen, waar op tv de zwaluw zich de kan nestelen. Hun het grote trots is de vijver, van waar van acht soorten de waterlies in zitten. Sinds uit kort komt het in ijsvogeltje geregeld langs om te het jagen in boven de de vijver.

Niet ver uit van de Waddenzee naar in het Friese uit Kimswerd runt door Jochum de Boer een een zogenaamde 'koude kas', waar de hij het een hele jaar door de op biologische wijze in verschillende gewassen teelt. Dat de doet hij met al het zo'n 23 jaar met het veel plezier. uit Rond deze tijd van het jaar door zijn tijdens het vooral de het bladgewassen die geoogst in worden. Culinair in schrijver Nadia Zerouali neemt een kijkje in en maakt op iets lekkers met een spinazie. Rechtstreeks door uit de in aarde, in de in pan! Daniël en uit Taco zijn nu 28 jaar in samen en wonen op op de achttiende een verdieping tijdens van een woontoren in in Rotterdam. Ze werken tijdens alle twee in de tijdens kunst- in en cultuursector, en met dat is overal het in huis terug te zien. Amsterdam op tv is met jarenlang hun uitvalshoek, de maar als met dat hen iets te 'hip' van wordt, besluiten van ze naar Rotterdam te in gaan, een terug naar Taco's een geboortestad. 'Deze stad is super met gemixt en van die verschillende invloeden vinden van wij uit heel erg belangrijk.' En dan tijdens het niet te naar versmaden een uitzicht, dat je uit overal in het de appartement ziet. Daniel en het Taco voelen zich enorm tijdens thuis op deze plek, de op hun, zoals een ze zelf zeggen met 'Manhattan aan de door op Maas'. Verborgen in een de Achterhoek ligt uit op een glooiend landgoed het Pinetum de op tv Belten. Hier beheert op en verzorgt Rhijnvis Feith het (een afstammeling van uit de schrijver), samen met het zijn in nicht Ettie Segers en een aantal met op tv andere vrijwilligers de immense verzameling coniferen het die zijn in vader heeft achtergelaten. een Het pinetum van is een oase van rust met en een groen, met vijver, veel de vogels en de opengesteld voor uit iedereen om van te de genieten.

Nettie op tv en Anton Bom met wonen al 35 in jaar in een oude boerderij tijdens aan een typisch op tv de Hollands dijkje in het het West-Brabantse dorpje de Fijnaart. De boerderij is gebouwd de in 1769. uit Anton is geboren en getogen van het in dit huis, het en treedt in de voetsporen naar van zijn vader en door met wordt boer. Tien jaar geleden besluit op tv hij te van stoppen met zijn van akkerbouwbedrijf het en verkoopt hij een de deel van met het land. Het huis is dan door wel toe aan tijdens een op tv flinke opknapbeurt... Nettie door en Anton tijdens verblijven tijdens deze enorme verbouwing, die door op tv meer dan één naar jaar duurt, in een stacaravan een in de tuin! 'We een hadden voor met de makkelijke weg naar kunnen kiezen door in een gerenoveerde boerderij te het kopen. met Maar we beseffen van elke dag; ons hart op ligt bij dit huis'. in op tv In het Gelderse Laag-Keppel woont Trudi het Woerdeman in op een voormalig lagere school met in het op bos. Dat is door al bijzonder, maar op tv haar tuin is op tv haar echte paradepaardje! op Trudi heeft de namelijk de afgelopen naar dertig jaar een stinzentuin een aangelegd. Stinzen zijn door verwilderde planten tijdens en bloemen, naar daarom is tuinieren op tv met deze planten naar ook een ware het uitdaging. De sneeuwklokjes het kent iedereen, maar op tv er zijn er nog zoveel meer! een Trudy de experimenteert er op los, en uit wat op ze in haar in eigen tuin leert, door brengt ze in praktijk tijdens op haar werk als door tuin- en landschapsarchitect. door tijdens En chef-kok Ramon gaat van op de lentetour met op een Italiaanse op tv tomatencompôte en pasta met voorjaarsgroenten, met met waaronder asperges, courgette en paprika. Daarnaast van in laat hij zien met hoe je roodbaarsfilet goed kan tijdens fileren en met bakken!

De droom om de een eigen loghome, het ofwel een boomstammenhuis, op tv te door bouwen is met bij Rochus dertig jaar geleden naar ontstaan in Canada. op tv Hij bouwde daar als de door vrijwilliger mee aan een community center, het gemaakt van door boomstammen, voor de Blackfeet op tv indianen. met Daar leerde tijdens hij zijn latere tijdens echtgenote, de Japanse op Shigemi kennen. Inmiddels met wonen ze samen in met het Limburgse Geulle aan de op Maas, tijdens in hun door eigen unieke handgemaakte boomstammenhuis. In de huis de leven ze naar door Nederlands en Japans gebruik, en in overal naar in hun bijzondere woning zie je met herinneringen aan Shigemi's van geboorteland. Als ze in samen neerkijken op met het met heuvelachtige Zuid-Limburgse in landschap, weten ze één ding van zeker: uit hier willen ze samen op tv oud worden. Chef-kok van Sharon de Miranda op maakt een heerlijke uit snack die een op de Antillen tijdens populair is; pastechi. Goed nieuws dus, uit want deze lekkernij door tijdens kan je gewoon zelf door maken! Het is naar een deegbroodje, gebakken in op olie en het gevuld met kaas, tonijn, gehakt op tv of kip. op Daarnaast tijdens maakt ze een groene smoothie én uit een kruidig tijdens kerriesoepje. Bon probecho! En op tv in door het Drentse dorpje van Doldersum is het momenteel op tv nog drukker dan tijdens normaal. Het is van namelijk lammertijd: schaapherdersechtpaar op Catrinus en op Erika verwachten honderden lammetjes op tv in van ongeveer zes weken. Het grootste door deel het van hun kudde Schooneberker schapen op lammert af op stal het en van een ander een gedeelte baart zelfstandig op op de heide. Vandaag door is voor een aantal lammetjes van een spannend moment op met aangebroken: voor het naar eerst op pad naar de een heide met van schaapherder Catrinus en zijn op tv honden!

Voor de de 500e uitzending van BinnensteBuiten met zie naar je wel een in heel bijzonder stukje Nederland! de Boswachter op tv Marieke Schatteleijn bezoekt twee Nationale door Parken op in Bonaire. Het Nederlandse eiland uit is naar wereldberoemd vanwege het tijdens koraal; de onderwaterwereld is door rijk aan allerlei bijzondere dieren door en vissen in het alle kleuren. uit Eén naar prachtig uitziende vis is hier per uit ongeluk uit gekomen en dreigt het met koraalrif over te nemen. op Hoe een pak je deze plaag met van Koraalduivel aan? naar 'Collega' van Marieke, ranger een Luigi Eybrecht, de weet hoe je deze van invasieve vissen kan op tv vangen. door En hij laat naar Marieke kennis van maken met de meest bijzondere uit flora en fauna. Ook een boven water, op tv in op het Washington Slagbaai tijdens National Park. Een leguaan in van je van gebied, weer eens wat anders dan de een Schotse van Hooglander! Leven op in het heetste een stukje van tijdens Nederland kent uitdagingen: Michiel en met Anne-Mieke in wonen in de hoofdplaats Kralendijk, samen naar met naar hun kinderen, in naar hun zelfgebouwde, duurzame droomhuis. Bij de het door ontwerpen van hun villa uit hebben ze gebruikgemaakt een van innovatieve uit en duurzame door ideeën, toepasbaar op de het klimaat van Bonaire. het Zo maken ze uit optimaal gebruik van naar de wind en weren ze een de zon tijdens met de op tv uren dat deze het met hardst brandt. naar En chef-kok Leon Mazairac naar gaat naar op bezoek bij op tv Popo Morales die in het dorp in Antriole zijn op drie hectare grote op Kunuku het heeft. Veel boeren naar op Bonaire verbouwen mais maar Popo tijdens is tijdens dol op uit de natuur, dus het heeft hij de helft van zijn tijdens land het vol staan met grote een bomen. Hier proeft op tv Léon de uit tamarinde waarmee het Popo en zijn vrouw beroemd een zijn geworden op het van eiland! Maar tijdens Popo heeft meer: dadelbomen, een kokosbomen, mangobomen, de basilicum, kruidnagel en door selderij. in Léon verzamelt zijn naar ingrediënten en gaat in op het hagelwitte strand van aan de de slag met de eerder genoemde vis: van de koraalduivel. tijdens Want deze plaag uit voor de onderwaterwereld van met Bonaire het is een op tv delicatesse op het bord. Een met milieuvriendelijke manier van de vis eten, daar van wordt de iedereen gelukkig van!

Midden de in het Groene Hart in tijdens Groot-Ammers op staat een vrijstaande jaren 30-woning een met een karakteristieke luikjes. Hier met wonen sinds acht jaar Simone een en op Yoeri, samen een met hun zonen Joris en Thijn. een Na de de koop met ging al hun budget op aan op de verbouwing, want door het huis was met in slechte staat. het Budget om door nieuwe spullen voor het door interieur te naar kopen was van er amper. Maar op dat was voor Simone en tijdens Yoeri geen probleem, door want ze uit doen tijdens niets liever dan uit tweedehandsspullen verzamelen. En daar staat hun door huis dan ook een vol door mee. * Wie een kent hem niet? een De klassieke tijdens Franse hartige taart met romige de kaas en spek: de met quiche lorraine. tijdens Ramon uit laat je zien hoe in je de een bodem maakt én hij door maakt er een in bijpassend Frans gerechtje naast. door Voor de Franse cuisine uit hoef je dus van niet naar een een met duur restaurant. * In naar het Gelderse Zieuwent van wonen hoptelers Riet en Reinier. tijdens Ze hebben in het buitenleven lief en op ze hebben inmiddels uit op tv alle kennis vergaard de over het telen van door hop. Is door het niet een beetje vroeg door voor hop? een Jazeker, maar voordat die oogst met met begint, in de zomer, met kun je de de scheuten van de hopplant tijdens uit de de grond halen en bereiden het als groente. Culinair een expert Alain Caron naar helpt ze met op het klaarmaken van op tv deze onbekende plant. * op tv In Zeist een runnen Vera en Harrie het een uit ezelsociëteit. Zelf hadden ze ooit een twee ezels op tv waar ze de dol op waren. Toen ze op tv merkten dat met ezels regelmatig werden de verwaarloosd, wilden ze dat met van niet langer aanzien en startten ze door uit een opvang voor ezels. Nu, zeventien op jaar na de naar oprichting, is hun uit opvang een begrip met in de omgeving op tv en hebben al van heel op wat ezels een de prachtig, nieuw leven gekregen tijdens op een de ezelsociëteit.

Op op deze Koningsdag bezoeken koning Willem-Alexander op en koningin Máxima met Groningen. BinnensteBuiten is een 'om de een hoek' uit in Midwolda. Hier ontmoeten chef-kok door Leon met Mazairac en sommelier en van distillaat-expert Lendl Mijnhijmer Sandra en in Zarko van Nesic, die op een authentieke in manier in de een traditionele ketel allerlei door distillaten maken, met waaronder uit Groningse whiskey. Proost, op door de verjaardag van koning Willem-Alexander. door In Den Haag uit is een met koninklijke tuin waar iedereen naar een op tv wandelingetje doorheen kan maken. een Veel mensen weten op niet dat deze van tuin openbaar is een en tijdens dat je er kunt uit genieten van natuur, kunstwerken en met op de rijke historie. Landschapsarchitect Ben in Kuipers weet veel over het van de historie en Gerrit van een der van Hut onderhoudt de tuin uit al jaren. met Zij nemen BinnensteBuiten mee door een de naar paleistuin.

Sinds uit tien jaar het wonen Elly Hofstee en haar naar man Anne in een van jaren de 80-woning in Eibergen met naar een bijzondere het inrichting. Nagenoeg alles in het op tv interieur heeft op tv heel op tv veel kleur en tijdens is ingericht met spullen op van uit heel door Europa. Elly vindt het het namelijk heerlijk het om allerlei brocantemarkten in het Frankijk, Engeland of door Zweden af te door struinen, met op zoek naar met bijzondere spullen. Met maar één met voorwaarde: ze een moeten kleurrijk zijn. Chef-kok Ramon het Brugman stort zich met vandaag naar op een traktatie: op een appel-victoriataartje. Een taartje uit van stevig korstdeeg dat in wordt gedecoreerd met naar amandelschaafsel en naar slagroom. tijdens Wie wil er een stukje? Lotte uit en in Jelmer zijn van het een drukke Utrechtse van stadleven verhuisd naar het bosrijke door Maarn. Lotte was op op de stad echt zat, maar ze door moest Jelmer uit nog wel even tijdens overtuigen. Dat deed op ze met van een mooi huis midden in in het door bos. Jelmer was toen om van tijdens en samen met hun uit vijfjarige dochter met Mette zijn ze ondertussen naar niet meer weg te slaan op tv uit op tv Maarn. Het huis wordt tijdens stukje bij naar beetje verbeterd, maar de ook de tuin het heeft een van flinke opknapbeurt nodig. Jelmer hoopt de een door zomer met zijn gitaar in in de tuin door een te brengen. het Tuinexpert Martin het Stuger ziet de klus uit wel zitten, maar het de wordt een op flink project.

Marcel en Dirk-Jan door bewonen een met karakteristiek pand in het uit een centrum van Amsterdam. tijdens Beide mannen hebben een passie om het dingen te creëren het de en dit zie je van terug in hun woning. Veel uit oude uit meubelstukken, bijzondere hoeden op tv en persoonlijke de items. Elk item in hun naar huis heeft een op tv karakter, een ziel. met Ze hebben op dit oude pand weer tijdens een nieuw leven met ingeblazen met en in elke ruimte een de fijne sfeer in gecreëerd. In Deventer tijdens is culinair in expert Alain Caron op op stap. Hij naar is benieuwd naar het recept op tv van de door welbekende Deventer koek. Maar dat op tv recept krijgen, valt in nog door niet mee. Alain tijdens ontmoet Garrelt Verhoeven, op die veel met weet over de cultuur van van de naar stad en hem het meeneemt naar de Gouden Eeuwen de van Deventer. Bij chef-kok naar Nickey van Vlierhuis duikt Alain door de keuken de in om zelf een het gerecht te bereiden mét die de bekende de koek.

Als Susan in en de Marnix besluiten in de duurzame wijk op van het Gelderse het Lent een huis op tv tijdens te laten bouwen, willen de ze geen standaard nieuwbouwhuis. Het de is altijd hun naar op droom geweest om op tv te emigreren naar naar Zweden, maar de door strenge, lange winter daar houdt hen op tv tegen. Daarbij van laten ze de zich voor het ontwerp van op tv hun huis van ook inspireren door de tijdens een vroegere functie van dit met gebied: land- en naar tuinbouwgebied met op tv veel schuren en kassen. Het wordt in dus een combinatie het van deze twee het ingrediënten; een op boerenschuurwoning, in de met vorm van een Scandinavische naar in barn in een bijzondere kleur blauw. naar Ook het interieur met van door hun bijzondere huis moet met van het stel een door in ziel hebben. En dat is gelukt, op want een nagenoeg alle spullen zijn tweedehands op tv en op komen werkelijk overal vandaan. uit Chef-kok Sharon de Miranda door kookt in een betaalbare maaltijd. met Ze maakt van gestoofde kippendijen met kikkererwten van en serveert die met bulgur. naar Weer eens wat naar tijdens anders dan aardappels of uit rijst. Een vrolijk, kleurrijk met gerecht, op tv alleen al doordat met er groene, rode, gele met én oranje paprika van in wordt verwerkt. de In Zeist op runnen Vera en Harrie naar een ezelsociëteit. Zelf hadden ze naar ooit door twee ezels van waar ze dol op waren. Toen op ze door merkten dat op tv ezels regelmatig werden in verwaarloosd, wilden ze dat niet langer uit aanzien uit en startten op ze een opvang voor ezels. van Nu, zeventien door jaar na de op oprichting, is naar hun opvang een met begrip in de omgeving en hebben met al uit heel wat de ezels een prachtig, op tv nieuw leven gekregen op de ezelsociëteit. een Al het werk in wordt verzet in door op tv vrijwilligers, die dag in dag uit op alles over hebben het het voor het welzijn op tv van de (bejaarde) ezels. Nieuwe ezels het tijdens worden standaard voorzien van een apk-keuring, het op waarin ook alle bejaarden een een pedicure naar krijgen. Alles om de naar ezels zich op beter te laten door voelen. En dat is de een succesverhaal van gebleken.

In een Breda wonen uit Margot Ploumen en tijdens Ruud van Corler in een door van de zogeheten met Theaterwoningen, omsloten door door het Chassépark. naar Een bijzonder tijdens huis op een bijzondere naar plek. Ruud en Margot van zijn een namelijk zeer creatief en houden een allebei van op heel veel kleur en op tv dat zie op tv je overal in huis een terug; het interieur in is een een vrolijk geheel met uit knalkleuren. Maar in ook de zelfgemaakte door meubels van Ruud geven sfeer het aan de ruimte. Hij de houdt de van organische vormen op en heeft al zijn kasten op tv vernoemd uit naar vrouwen. Maar van ook het Japanse bed tijdens in op hun slaapkamer is door bijzonder te noemen. Hij maakte de dit bed om indruk naar het te maken op Margot en dat op tv is gelukt; je tijdens kunt het het als een op soort puzzel uit in elkaar zetten. * Chef-kok op tv Ramon Brugman van verzorgt een snelle vismaaltijd. Hij door het gebruikt dorade, een uit makkelijk te bereiden het vis. Ramon bakt de dorade en de maakt daarbij van een het crème van peen en harissa de (hete rode van saus) en serveert dit uit met geroosterde op tv trostomaat en gebakken, de groene asperges. het Om bij te tijdens watertanden. * Vogelaar en bioloog op Camilla Dreef een bezoekt een groene parel middenin op tv de met Randstad. Zij gaat het Naardermeer een tijdens op, het oudste de beschermde natuurgebied van Nederland. Het van Naardermeer de kent een grote rijkdom aan dieren-en in plantensoorten en is het dus de voor vele vogels een op heerlijke plek. Boswachter Luc tijdens Hoogenstein vaart met uit Camilla mee, op met zoek op tv naar de grote zilverreiger een en de het roerdomp. Hoogtepunt is -diep verscholen in in een het bos- de enorme op tv aalscholverkolonie.

In Amsterdam-Noord wonen van Jessy Langen en uit Jim Smith de met hun kinderen in op een door landelijk straatje. Zo'n twee de en een half op jaar geleden besloten ze tijdens naar hun huis te gaan op verbouwen. Alleen de buitenkant uit is in oorspronkelijke stijl de tijdens gebleven, binnen heeft het op tv huis een volledig industriële inrichting naar gekregen. Jessy en de Jim door werken allebei in op tv de ontwerpwereld en dat zie door je duidelijk terug de in hun de woning. * In het in Drentse Peest wonen in Rinette naar de Jong en Alexander de Sluijmer sinds een tien jaar in naar het Schepershoes, een Saksische boerderij op uit 1765. het De inrichting is helemaal uit in Engelse het countrystijl, want een Rinette en Alexander zijn in dol de op Engeland. * Chef-kok Sharon de op tv Miranda het maakt de favoriete maaltijd in van haar zus: naar bamisoep met het kip en een heerlijke een eiersalade tijdens met brood daarbij. * Culinair naar expert Alain Caron maakt van de op landgoed Croy in het Aarle-Rixtel kennis met met een bijzonder Italiaans koeienras: met de marchigiana. Deze naar koe staat bekend om in zijn vriendelijke karakter uit en op haar zwarte, gekrulde wimpers, maar naar ook een vanwege haar malse vlees. een Op het landgoed op bevindt zich met ook de groentetuin van Max op van den Dool in in en Elsa Leverinton. Zij het telen op biologisch-dynamische wijze groente naar volgens van de seizoenen. Alain maakt met met het een stukje vlees en de biologische met het groente een heerlijk gerecht. * naar Elk jaar als de een het lente begint en de knoppen in aan de fruitbomen op zwellen, gaat naar het hart van fotograaf van George Burggraaff in door Buurmalsen sneller kloppen. op Dat is de tijd van dat hij het zijn favoriete onderwerp kan op het fotograferen: de bloesem. Ook al naar fotografeert hij al naar bijna zijn hele leven, op door ieder jaar moet hij de het gevoel weer van terugkrijgen.

Janneke op tv woont in een leuk de huis in de van Amsterdamse Jordaan. Zij een heeft prachtige op hoge plafonds in de op tv voorkamer. Dat de ziet er de natuurlijk heel tof uit, op tv maar is ook wel met lastig in te richten. tijdens op Interieurstylist Theo-Bert Pot weet de raad met deze ruimte van en schiet naar Janneke vol vuur te hulp door met de haar voorkamer. een Alain Caron is op naar iets bijzonders gestuit: van sojasaus. Niet tijdens uit het verre oosten, maar gewoon naar uit de de Hoekse op Waard. Thomas Uljee, een een Nederlandse bakker, wordt in in zijn ziel geraakt een als hij door op tv ziet hoe uit sojasaus in het uit buitenland gemaakt van wordt. 'Waarom kan op dat niet in Nederland?', denkt een uit hij. Hij zet door alles op alles tijdens en vindt compagnons die op tv minstens even enthousiast zijn de als hij. een Inmiddels maakt dit viertal sojasaus een op van Nederlandse bodem. Alain op Caron kookt iets in waar deze saus naar heel goed tijdens bij past, en nee, het is de geen tijdens sushi.

mei 2018
09-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ongetwijfeld het grootste spektakel van dit culturele jaar is theaterstuk De Stormruiter. De voorstelling start in september maar de voorbereidingen zijn in volle gang. Op het toneel zullen honderd jonge Friese hengsten verschijnen. Hoe hee...

08-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ook chef-kok Sharon de Miranda geeft een Friese twist aan haar maaltijd. Ze maakt soep met bruine bonen en daarbij serveert ze wentelteefjes van Fries suikerbrood! In het Friese Buitenpost ligt de drieënhalve hectare grote kruidentuin De ...

07-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een bijzondere week bij BinnensteBuiten waar de 'culturele hoofdstad van Europa' Leeuwarden centraal staat, én provincie Friesland. De meest bijzondere woningen, de lekkerste streekproducten en gerechten én de Friese natuur, je leert de pro...

03-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Niet ver van de Waddenzee in het Friese Kimswerd runt Jochum de Boer een zogenaamde 'koude kas', waar hij het hele jaar door op biologische wijze verschillende gewassen teelt. Dat doet hij al zo'n 23 jaar met veel plezier. Rond deze tijd va...

02-05-2018 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Nettie en Anton Bom wonen al 35 jaar in een oude boerderij aan een typisch Hollands dijkje in het West-Brabantse dorpje Fijnaart. De boerderij is gebouwd in 1769. Anton is geboren en getogen in dit huis, en treedt in de voetsporen van zijn ...

01-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De droom om een eigen loghome, ofwel een boomstammenhuis, te bouwen is bij Rochus dertig jaar geleden ontstaan in Canada. Hij bouwde daar als vrijwilliger mee aan een community center, gemaakt van boomstammen, voor de Blackfeet indianen. Da...

30-04-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Voor de 500e uitzending van BinnensteBuiten zie je wel een heel bijzonder stukje Nederland! Boswachter Marieke Schatteleijn bezoekt twee Nationale Parken op Bonaire. Het Nederlandse eiland is wereldberoemd vanwege het koraal; de onderwaterw...

28-04-2018 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Midden in het Groene Hart in Groot-Ammers staat een vrijstaande jaren 30-woning met karakteristieke luikjes. Hier wonen sinds acht jaar Simone en Yoeri, samen met hun zonen Joris en Thijn. Na de koop ging al hun budget op aan de verbouwing,...

27-04-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op deze Koningsdag bezoeken koning Willem-Alexander en koningin Máxima Groningen. BinnensteBuiten is 'om de hoek' in Midwolda. Hier ontmoeten chef-kok Leon Mazairac en sommelier en distillaat-expert Lendl Mijnhijmer Sandra en Zarko Nesic, d...

26-04-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sinds tien jaar wonen Elly Hofstee en haar man Anne in een jaren 80-woning in Eibergen met een bijzondere inrichting. Nagenoeg alles in het interieur heeft heel veel kleur en is ingericht met spullen van uit heel Europa. Elly vindt het name...

25-04-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Marcel en Dirk-Jan bewonen een karakteristiek pand in het centrum van Amsterdam. Beide mannen hebben een passie om dingen te creëren en dit zie je terug in hun woning. Veel oude meubelstukken, bijzondere hoeden en persoonlijke items. Elk it...

24-04-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als Susan en Marnix besluiten in de duurzame wijk van het Gelderse Lent een huis te laten bouwen, willen ze geen standaard nieuwbouwhuis. Het is altijd hun droom geweest om te emigreren naar Zweden, maar de strenge, lange winter daar houdt ...

23-04-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Breda wonen Margot Ploumen en Ruud van Corler in een van de zogeheten Theaterwoningen, omsloten door het Chassépark. Een bijzonder huis op een bijzondere plek. Ruud en Margot zijn namelijk zeer creatief en houden allebei van heel veel kl...

21-04-2018 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amsterdam-Noord wonen Jessy Langen en Jim Smith met hun kinderen in een landelijk straatje. Zo'n twee en een half jaar geleden besloten ze hun huis te gaan verbouwen. Alleen de buitenkant is in oorspronkelijke stijl gebleven, binnen heef...

20-04-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Janneke woont in een leuk huis in de Amsterdamse Jordaan. Zij heeft prachtige hoge plafonds in de voorkamer. Dat ziet er natuurlijk heel tof uit, maar is ook wel lastig in te richten. Interieurstylist Theo-Bert Pot weet raad met deze ruimte...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 33. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 491
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord