Programma gemist?

Op 16 door en 17 september een vindt tijdens het eerste BinnensteBuiten met Festival plaats in de Lage Vuursche een bij Buiten het in de Kuil, door vlakbij Kasteel naar Drakensteyn. In deze uitzending tijdens zie je een sfeerverslag door van van dit geweldige weekend uit in aanwezigheid van op tv diverse BinnensteBuiten-experts. Zo zijn uit er het kookdemonstraties met lekkere recepten van uit culinair expert Alain in Caron en chef-koks Leon op Mazairac op en Sharon een de Miranda. Sommeliers Lendl op tv Mijnhijmer en tijdens Milton Verseput delen kun naar kennis over wijn, met op en zonder bubbels. van Vogelaar in Camilla Dreef gaat in de bossen met tijdens op zoek naar in vogels en boswachter Marieke Schatteleijn tijdens laat ook hier naar bijzondere plekken zien de waar veel over tijdens te vertellen door is. En tijdens tuinspecialist Martin Stuger geeft tuintips van en laat zien door hoe je een zelf een van verticale tuin kunt met maken.

Chef-kok een Sharon de Miranda met krijgt geen genoeg van in gerechten op met veel groenten. Vandaag maakt het ze een op populair vegetarisch gerecht dat uit echt tjokvol groenten van zit: tjap een tjoy met onder andere door babymais, paprika, komkommer, peultjes, uit in wortel, bamboescheuten, taugé en van verschillende paddenstoelen. En uit om het af te maken het rijst, gemaakt op tv van broccoli. Dat dan op tv weer wel. door * Theo met en Stephanie Reitsema wonen op tv met hun in kinderen sinds twee jaar in met het door door Theo ontworpen op tv en ingerichte van droomhuis middenin het het bos bij Rijssen. Ze vallen op bij de naar bezichtiging als een blok voor door het tijdens perceel en besluiten uit bij het uitvoeren van hun met van bouwplannen het oorspronkelijk huis als constructie naar te op gebruiken. Over alles in op tv het tijdens huis is nagedacht. En heel gedurfd, met in omdat ze wonen in uit het bos; het interieur is tijdens hagelwit, superstrak tijdens en het in harmonie met de de omgeving. Ze de zijn er apetrots op. * de In het op Brabantse Oud Gastel woont naar en een werkt Ineke Groenendijk op een voormalige naar boerderij. Hier is tijdens zij dag tijdens in, dag op tv uit druk met op haar grote passie, haar mediterrane op miniatuurezels. naar Mini-ezels komen het oorspronkelijk van Sardinië in en Sicilië en omdat ze op van een eiland op voorkwamen zijn op ze altijd naar klein gebleven. In de een aparte kraamkamer komen een jaarlijks diverse veulens ter wereld. een Voor uit Ineke zijn de mini-ezels van inmiddels zo het haar lust en haar van leven de dat ze niet meer op uit vakantie gaat, want het op naar buitenleven en het op werken met de dieren naar is haar van ultieme ontspanning.

Culinair op tv expert Alain Caron ontmoet in uit het Twentse Denekamp op Andra Westerhoff op en Alfons het Blokhuis. Zij maken op ambachtelijke door in manier mozzarella. En dat de doen ze op met melk van met hun eigen buffels. uit Buffelmozzarella dus. Van de Nederlandse bodem, maar met Italiaanse assistentie. door Alain door maakt een smakelijk tijdens gerecht met onder meer het burrata, bietjes op en citrusvruchten. * In tijdens groen- en recreatiegebied naar de Genneperparken in in Eindhoven ligt met volkstuin Groen Gennep verscholen in op een de bossen. Deze een volkstuin is maar liefst 40.000 vierkante op tv van meter groot en daarmee een in van de een grootste van ons land. Groen uit Gennep bestaat dit tijdens jaar veertig jaar uit en viert dat het door met de ruim tweehonderd tuinders van van meer door dan twintig nationaliteiten. De naar hele samenleving is het in dit complex in vertegenwoordigd, met volkomen naar verschillende ingerichte lapjes grond. naar met Enkele tuinders laten hun met tuin zien, waaronder de het 83-jarige Leo Koenen, Groen uit Gennep-tuinder van van het eerste van uur.

Chef-kok een Ramon Brugman kiest voor vis met en uit voor een gerecht met een naar uit Aziatische touch. Hij op tv maakt een snelle op tv maaltijd met zalm, sesam, noedels en in van groene groenten. In Lent wonen naar Marcel en Marjolein in de een vroegere tuinderswoning met van een enorme uit grote, mooie fruittuin in eromheen. de In deze tuin is (bijna) met alles in eetbaar is. Het met is hun grote hobby om van in de tuin zoveel met mogelijk in nieuwe fruitsoorten uit en -rassen uit te testen. de Zo hebben ze er naar bijvoorbeeld bijzondere van geel-groen gestreepte op en paarse tijdens tomaten en witte en lila door paprika's. door En heel bijzonder is de ook de op multiculti oude pruimenboom, waarbij op de uit takken naar allemaal nieuwe soorten pruimen worden op tv tijdens geënt. Vogelaar Camilla Dreef is in het Noordoost-Groningen op zoek van naar de van grauwe kiekendief, een een vogel die graag op het en rond de in akkers met leeft. Van de een vier in een ons land voorkomende soorten kiekendieven is op de grauwe kiekendief naar het de kleinst en de slankste. Camilla op tv heeft naar deze beschermde vogel pas een met keer eerder gezien door en verheugt zich in een op dit bezoek. Ze helpt het vrijwilligers Enne, Madeleine in met het het beschermen van de op tv nesten en Ben met het met ringen op van de op jongen. En ziet op dan gelijk de prachtige op kuikens van de naar kiekendief.

Chef-kok Sharon tijdens de op tv Miranda zorgt voor een op tv maaltijd die voor de niet al een te veel geld op tv gemaakt kan worden. op Wat dacht je van tijdens een heerlijke een vegetarische linzencurry, die ze serveert naar met kokosrijst in een in papadum? Klinkt lekker. het * Aan de tijdens rand van een Enschede kopen Eelkje tijdens en in Roel Weener een eeuwenoude boerderij. Onder van de uit bezielende leiding van Eelkje met wordt het op tv volledig verbouwd. op tv Eelkje houdt van romantisch en naar van door de kleuren roze en wit. in En uit dat is te zien, want deze naar kleuren op tv komen overal in het interieur op tv tijdens terug. De geboren en getogen van Tukkers delen hun op tv boerenerf het een liefst met de hele tijdens buurt, maar in het een bijzonder van met alle kinderen en in kleinkinderen. * een In Steenwijk een wordt Wilma de naar Boer treurig van haar tuin op tv als ze 's ochtends in door op haar slaapkamerraam naar op buiten kijkt. Het in is een uit weinig inspirerende tegelmassa. op tv Ze mist groen en het een gezellige indeling. uit Een van haar een drie kinderen helpt tuinspecialist Martin op in Stuger met wat de subtiele veranderingen die al snel een op tv een positief effect hebben op de tijdens tuin. Zo begint Wilma op naar voortaan haar dag met op tv een beter uit gevoel.

In het Leiden is de oranjerie uit tijdens op tv 1856 aan de rand tijdens van de op tv stad jarenlang de plek geweest tijdens waar rijke Hagenaren met samenkomen. Tegenwoordig wonen de Wolbrand en op tv Grace van der Vis al in jaren van in dit bijzonder pand, dat met naar omgeven is door water. van Doordat de hele dag de in zon om de naar woning draait, het valt het op licht van alle kanten binnen het uit en is het een fijn op tv zomerhuis. Chef-kok Sharon de in Miranda maakt een uit snelle maaltijd, maar op dit van doet ze niet door in haar eentje. Zij kookt samen de met haar het moeder. uit Ze maken picanha, een met mooi staartstuk van een rund, uit van op de barbecue en naar bereiden daar de een salade van zoete naar aardappel bij. De naar meest duurzame manier van goederentransport de is zonder twijfel uit door gebruik te van door maken van de door wind. En dat in is precies wat de bemanning van op tv vrachtzeilschip op Tres Hombres op doet. Culinair expert Alain door Caron wacht in samen met chocolademaker met Enver Loke in eerste instantie op tv dan ook tevergeefs het op de van aankomst van in het schip, met aan boord de onder meer de cacao in uit de Dominicaanse van Republiek voor een Envers chocolade. Maar na de een tocht van op zes maanden uit maken in die paar extra uren niks uit. tijdens op tv Als de lading wordt van gelost, is dat een met klein feestje waard. tijdens En door dan kan Alain met Enver met en het de chocolade aan de slag door om de wat lekkers te maken. in In de van Arnhemse wijk Presikhaaf wonen productontwerpers Jorine naar Oosterhoff en Egbert-Jan naar Lam met hun door kinderen. op Deze twee de creatievelingen hebben een huis op tv vol verhalen, vintage van en zelfgemaakte kunst. Ze het vinden in hun spullen op internet of naar in op tv een oude container. Zo heeft alles een met in huis een de bijzonder verhaal, zoals de de stoelen die ze vinden op in Milaan en op tv die uit een uit tachtig op jaar geleden gesloten uit weeshuis komen. En naar de Hortus in Leiden de heeft een bijzondere op tv collectie zeldzame planten in en bloemen, waarvan een van aantal maar een met korte periode in bloei met staat, naar zoals bijvoorbeeld het een geile geitenkruid. Hoofdtuinman Rogier in van door Vugt zet zich in naar om bedreigde soorten een voor uitsterven te behoeden. uit Hij naar weet alles over het deze planten en opent in zijn uit Hortus voor uit BinnensteBuiten het deuren, die voor anderen gesloten het blijven.

In Breda wonen het Florian door en Brenda in een van huis de waar ze eigenlijk niet meteen verkikkerd met op zijn. op Wel zijn door de twee direct verliefd door op de oude druivenkas door die bij met het huis hoort. Na op tv negen maanden op verbouwen uit hebben Florian en Brenda door toch hun droomhuis weten te de realiseren. In van het huis op tv combineren ze een met landelijke stijl en een strak door interieur met de elkaar. het Culinair expert Alain Caron is in tijdens in het Noord-Hollandse Sint Maartensbrug waar hij op tv John Huijberts het ontmoet op tv die biologische tulpenbollen kweekt. Bijzonder is van dat deze bollen een geschikt zijn tijdens om tijdens verwerkt te worden tot tulpenwodka! het Alain gaat er in een bijzonder op tv gerecht mee tijdens maken.

Maaike naar van Wijk in en Robbert Butzelaar wonen op door een droomplek in uit Ouderkerk aan de in Amstel. van Ze wonen al jaren een in het dorp door als ze hun oog een laten in vallen op een plek aan en in op het op tv water. in Na een paar jaar tekenen met en bouwen verrijst er van een op tv moderne woonboot waarin het door water en het buitenleven van centraal staat. in Tegenwoordig starten naar ze de dag van het liefst met naar een duik in de Amstel door of een suptocht op tv in en 's avonds strijken ze neer het op een op tv van de naar terrassen rond de boot. * naar Culinair schrijver Nadia naar Zerouali door is in uit het Zuid-Hollandse Hendrik Ido met Ambacht waar fruitboomdeskundige Wouter den in Boer haar op een uit een bijzondere plek welkom de heet. Een oogverblindend mooi een perenbomenlaantje geeft de Nadia inspiratie voor een in lekker gerecht met uit peren.

In naar de Zeeuwse uit wateren vist de familie tijdens Bout op harder, een van wat van minder bekende vissoort. Moeder Miranda van maakt van de kuit met een (de viseitjes) van de met harder de door van sterrenchefs geroemde bottarga. Bottarga is naar op tv een visspecialiteit uit Sardinië de en Miranda met is de enige in Nederland die een in dit exclusieve product op tv maakt. Culinair expert Alain van Caron gaat samen op tv met de vader van in het gezin op jacht uit naar om de harders te uit vangen en dat is nog het niet zo eenvoudig. tijdens * In de de Noord-Hollandse op tv Beemster, die in 1612 tijdens werd drooggelegd, het ligt op de een polderkruispunt een uit houten huis met daarachter het een enorme tuin. Hier wonen met naar Ria van Eijndhoven op en Jan Schoutsen. Hun het woning staat er al sinds tijdens met 1823, maar hun tuin de is pas met in de laatste vijftien met jaar opgebouwd. Deze tuin is met wel een een halve op hectare groot en de niet alleen erg mooi, tijdens maar ook lekker tijdens wild. En naar zo bijzonder, dat bezoekers tijdens uit de hele wereld met deze tuin op bezoeken.

In door de Rotterdamse een Vinex-wijk Prins Alexander staat aan uit het de water het duurzame huis van Sanne tijdens den Hoedt en het Maarten Habets. Hier door op wonen zij met hun twee het dochters in een in zwart, houten huis. uit Het hout heeft op een zwarte kleur omdat in het is naar geblakerd volgens een speciale tijdens Japanse techniek. in Chef-kok Ramon Brugman van maakt een betaalbare maaltijd: met Australische meat pie. het op tv Dit recept is ingestuurd door op tv Mariska Bielefeld. Bij de het verschijnen een van het naar BinnensteBuiten-kookboek konden kijkers laten weten welk de gerecht naar ze graag in op het programma wilden zien. in Ramon heeft een een tijdje in Australië de gewoond, door dus hij kan niet wachten het om dit in gerecht te maken. * Zeventien het jaar geleden op ontdekt op tv Esther Kuiler in van het Gelderse Renkum de tijdens Ommuurde Tuin. Koning tijdens Willem III en zijn tweede op vrouw met Emma vertoefden hier uit ooit, maar nu van runt Esther er tijdens haar biologische moestuin. Naast 400 op tv door soorten groenten en fruit staat in van de moestuin het een perenboom met een van naar grote historische waarde.

Interieurstylist Ingrid Blonk tijdens een woont met haar man en uit hun op zes kinderen op het platteland tijdens van uit Harmelen, midden in het uit Groene Hart. Overal op in haar huis van vind je oude elementen terug door die de met sfeer in het huis naar een maken. Naast de grote een tuin waar de kinderen lekker door kunnen naar spelen is er door ook een op tv idyllische binnentuin waar Ingrid het allerliefst het in haar een hangstoel zit. met * Chef-kok Sharon de door Miranda naar maakt een snelle maaltijd, naar maar dit doet ze niet een in van haar eentje. Zij door kookt vandaag samen met een haar moeder. Ze naar maken picanha, een een mooi van staartstuk van een in rund, op de barbecue en de bereiden daar een door salade met van zoete aardappel bij. de * Boswachter met Marieke Schatteleijn brengt een bezoek met aan Fort bij op Edam. met Dit is een van het de bestbewaarde door forten uit de Stelling uit van Amsterdam. Het naar fort is een het historische locatie met op bijzondere natuur in waar Marieke op zoek gaat naar op de vlinders.

In Den Haag tijdens ligt tijdens tussen de moderne gebouwen in een uit karakteristieke 17e eeuwse parel: naar het Hofje van de Nieuwkoop. Al ruim 25 jaar in het koesteren verzamelaars Theo Smit en Tineke op tv van met Werven deze plek, waar op tv vroeger naar arme weduwen woonden. van In dit kleine met huisje komt hun grote passie op voor kunst, design, met fotografie en het mode tot zijn recht. * op Boswachter Marieke Schatteleijn de is in door natuurgebied door Het Gerendal. Door het zachtere naar klimaat in met Zuid-Limburg en de grote door variatie in de tijdens bodem groeit in hier een verscheidenheid aan de planten en bloemen. tijdens Er zijn zelfs tijdens orchideeën in die hier in het wild door groeien. Marieke ontmoet hier uit in tijdens een bijzondere orchideeëntuin Mark Engels, op tv die de meest van bijzondere exemplaren laat door zien. * Chef-kok op tv Ramon Brugman op maakt in een lekker nazomers dessert: op zelfgemaakte aardbeienschelpen met een chocoladebodem uit en banketbakkersroom én door slagroom. En echt tijdens niet met zo moeilijk om op tv te maken. * de Janou Bode en Gertjan Ophorst van wonen in een een van 400 jaar oud het herenhuis aan de haven van een Dordrecht. Bij de door enorme door verbouwing van deze verwaarloosde naar woning brengen zij in overal elementen uit het verleden door naar terug in authentieke staat. door Gecombineerd met hun uit fascinatie voor de Italiaanse van levensstijl genieten ze nu op dagelijks op tv van hun ultieme van paleisje. * En een door nieuw gezicht in BinnensteBuiten: op op tv culinair schrijver Nadia van Zerouali ontmoet voor het programma een mensen die met enthousiast bezigzijn met een bijzonder met product. met Zoals Jan de Willem Bakker. Hij houdt op Texel op het schapen en maakt bijzondere kaas van het door de schapenmelk. Nadia door maakt er ter plekke een een salade uit mee.

In het uit Noord-Hollandse Bergen wonen in Klaas en Petra. de Na een verblijf met in naar Amerika keren zij terug naar door Nederland, waar op zij een oude stolpboerderij in volledig in verbouwen. Als ze de boerderij uit kopen ligt het hooi uit er op tv nog in, zijn naar de koeienstallen intact en hangen naar naar de melkapparaten er nog. tijdens Door het hergebruik van van oude van elementen ademt het huis in nu nog steeds de het sfeer van vroeger, naar maar is volledig de aangepast aan de door moderne tijd. Zo tijdens is de uit woonkamer van de boer naar nu op een heerlijke wellnessruimte met sauna, door een stoombad, op douche en jacuzzi. * De de meest duurzame manier naar van goederentransport tijdens is zonder twijfel door op tv gebruik het te maken van de een wind. En dat is in precies wat met de bemanning van met vrachtzeilschip Tres Hombres doet. de Je moet uit er dus de de tijd naar voor nemen, want met varend op de wind door moet je wel op flexibel blijven. uit Culinair expert Alain Caron wacht samen naar met chocolademaker op tv Enver Loke met in eerste instantie dan ook naar tevergeefs op de de aankomst van het in schip, het met aan boord ondermeer de in cacao uit naar de Dominicaanse het Republiek voor het Envers chocolade. Maar naar na een tocht van zes door maanden naar maken die paar extra uren in niks uit. Als het de lading gelost een wordt, is dat een op klein feestje uit waard. En dan met kan tijdens Alain met Enver in en de chocolade aan de met slag om op wat lekkers te met maken.

In de Arnhemse door wijk Presikhaaf de wonen productontwerpers Jorine Oosterhoff de en Egbert-Jan Lam op tv met de hun kinderen. Deze twee naar creatievelingen hebben een huis door vol met verhalen, vintage en zelfgemaakte tijdens kunst. tijdens Ze vinden hun spullen op in internet of in in een oude container. Zo het van heeft alles in huis de een bijzonder verhaal, zoals stoelen een die ze vonden van in Milaan op tv en die uit in een het tachtig jaar geleden gesloten weeshuis van komen. * de Grijp net als naar chef-kok Ramon een Brugman je kans bij op tv de nazomerse zonnestralen: op de tijdens barbecue kookt uit hij een lekkere maaltijd. van Vegetarisch dit keer, uit met met onder andere jacket potatoes en uit baba ganousch. * in het In Wageningen vind je tijdens het Belmonte uit arboretum, een prachtige tuin met in bijzondere tijdens bomen. Maar ook met een naar enorme collectie door bijzondere rozen. De op tv soms eeuwenoude rozen vormen uit de parels van de uit van tuin, die door door hoofdtuinman Bert Verbeek door en veel vrijwilligers in zo duurzaam mogelijk wordt van onderhouden.

In in Swifterbant wonen naar Yvonne, Sander en hun drie van kinderen in een rijtjeswoning. tijdens Dit een nieuwbouwhuis oogt van van buiten als van alle anderen, maar verrast van binnen op tv door tijdens een explosie de van creativiteit. Yvonne verandert het interieur van de van dit huis continue; tijdens het is een nu industrieel ingericht, maar met een naar warme uitstraling. door Maar ook de in tuin van is aangepakt en heeft naar de Mediterrane sfeer van Ibiza. op * Chef-kok op tv Leon Mazairac tijdens bezoekt een op bijzonder initiatief in Groesbeek. door Hier ligt het Voedselbos van het Wouter naar van Eck. Hij toverde van een het kale maisakker om van tot eetbaar paradijs. Nu staat het hier de van grootste collectie eetbare van bomen, struiken in en bloemen van ons land. in Leon kookt op natuurlijk ter plekke met naar ingrediënten uit van het Voedselbos. * In door Oldemarkt (Overijssel) wonen Richard tijdens met en Carina. Ze hadden van een tijd een melkkoeienbedrijf in met het Denemarken, maar bij terugkeer in tijdens ons land wilden ze de wat de nieuws opbouwen. Ze door bleven in de door runderen, alleen werden het de waterbuffels. Met de de twee dames op tv in de kudde hebben uit ze een naar bijzondere band: tijdens het zijn bijna huisdieren op tv voor ze.

oktober 2017
29-09-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op 16 en 17 september vindt het eerste BinnensteBuiten Festival plaats in de Lage Vuursche bij Buiten in de Kuil, vlakbij Kasteel Drakensteyn. In deze uitzending zie je een sfeerverslag van dit geweldige weekend in aanwezigheid van diverse ...

28-09-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Sharon de Miranda krijgt geen genoeg van gerechten met veel groenten. Vandaag maakt ze een populair vegetarisch gerecht dat echt tjokvol groenten zit: tjap tjoy met onder andere babymais, paprika, komkommer, peultjes, wortel, bambo...

27-09-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair expert Alain Caron ontmoet in het Twentse Denekamp Andra Westerhoff en Alfons Blokhuis. Zij maken op ambachtelijke manier mozzarella. En dat doen ze met melk van hun eigen buffels. Buffelmozzarella dus. Van Nederlandse bodem, maar ...

26-09-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman kiest voor vis en voor een gerecht met een Aziatische touch. Hij maakt een snelle maaltijd met zalm, sesam, noedels en groene groenten. In Lent wonen Marcel en Marjolein in een vroegere tuinderswoning met een enorme ...

25-09-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Sharon de Miranda zorgt voor een maaltijd die voor niet al te veel geld gemaakt kan worden. Wat dacht je van een heerlijke vegetarische linzencurry, die ze serveert met kokosrijst in een papadum? Klinkt lekker. * Aan de rand van En...

23-09-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Leiden is de oranjerie uit 1856 aan de rand van de stad jarenlang de plek geweest waar rijke Hagenaren samenkomen. Tegenwoordig wonen Wolbrand en Grace van der Vis al jaren in dit bijzonder pand, dat omgeven is door water. Doordat de hel...

22-09-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Breda wonen Florian en Brenda in een huis waar ze eigenlijk niet meteen verkikkerd op zijn. Wel zijn de twee direct verliefd op de oude druivenkas die bij het huis hoort. Na negen maanden verbouwen hebben Florian en Brenda toch hun droom...

21-09-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Maaike van Wijk en Robbert Butzelaar wonen op een droomplek in Ouderkerk aan de Amstel. Ze wonen al jaren in het dorp als ze hun oog laten vallen op een plek aan en op het water. Na een paar jaar tekenen en bouwen verrijst er een moderne wo...

20-09-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In de Zeeuwse wateren vist de familie Bout op harder, een wat minder bekende vissoort. Moeder Miranda maakt van de kuit (de viseitjes) van de harder de door sterrenchefs geroemde bottarga. Bottarga is een visspecialiteit uit Sardinië en Mir...

19-09-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In de Rotterdamse Vinex-wijk Prins Alexander staat aan het water het duurzame huis van Sanne den Hoedt en Maarten Habets. Hier wonen zij met hun twee dochters in een zwart, houten huis. Het hout heeft een zwarte kleur omdat het is geblakerd...

18-09-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Interieurstylist Ingrid Blonk woont met haar man en hun zes kinderen op het platteland van Harmelen, midden in het Groene Hart. Overal in haar huis vind je oude elementen terug die de sfeer in het huis maken. Naast de grote tuin waar de kin...

16-09-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Den Haag ligt tussen de moderne gebouwen een karakteristieke 17e eeuwse parel: het Hofje van Nieuwkoop. Al ruim 25 jaar koesteren verzamelaars Theo Smit en Tineke van Werven deze plek, waar vroeger arme weduwen woonden. In dit kleine hui...

15-09-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Noord-Hollandse Bergen wonen Klaas en Petra. Na een verblijf in Amerika keren zij terug naar Nederland, waar zij een oude stolpboerderij volledig verbouwen. Als ze de boerderij kopen ligt het hooi er nog in, zijn de koeienstallen int...

14-09-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In de Arnhemse wijk Presikhaaf wonen productontwerpers Jorine Oosterhoff en Egbert-Jan Lam met hun kinderen. Deze twee creatievelingen hebben een huis vol verhalen, vintage en zelfgemaakte kunst. Ze vinden hun spullen op internet of in een ...

13-09-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Swifterbant wonen Yvonne, Sander en hun drie kinderen in een rijtjeswoning. Dit nieuwbouwhuis oogt van buiten als alle anderen, maar verrast van binnen door een explosie van creativiteit. Yvonne verandert het interieur van dit huis conti...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 307
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord