Programma gemist?

Veronique door en Bart wonen de samen in met een benedenwoning aan het de Botanische Tuin in Delft. een Op het moment dat tijdens in Bart het huis uit koopt, leren ze elkaar met net kennen. op Ze zijn gelijk samen gaan uit klussen, in zodat ze zich er allebei vanaf uit het eerste moment op tv thuisvoelen. op * Ramon laat zich op tv inspireren in door de Arabische keuken en naar maakt een zoete op lekkernij: baklava. * Cynthia een woont in al negen jaar in hetzelfde op op huis in Arnhem. De tuin in is flink verwaarloosd met geraakt in die uit jaren en kan naar wel een opknapbeurt op gebruiken. tijdens De tuin heeft volgens Martin absoluut van in potentie, maar het het een en ander zal de op tuin moeten verlaten. En in bovenaan dat met weggooilijstje uit van Martin staat het nepgras. op tv In de de zomer wordt Cynthia zestig op jaar, als ze dan op op haar bijzondere verjaardag in het een mooie, gezellige, opgeknapte van tuin kan van vieren, is ze heel gelukkig. het Een tijdens mooie klus voor Martin. met * In het van centrum op van Harlingen woont Els Jansma uit in een voormalige kapiteinshuis. de De van woning kent een op tv rijke geschiedenis, tijdens het huis zoals op het nu is stamt uit met 1728, maar tijdens de kern is al in door uit de 17e eeuw ontstaan. met Het werd gebouwd door tijdens een de kapitein van de admiraliteit. Dat is van in onder andere te uit zien aan het speciale schild dat een hij op heeft laten plaatsen in op tv de voorgevel. Veel oude in elementen zijn hier op tv behouden. van Binnen is het verrassend ingedeeld op tv van en beschikt het de over onverwachte hoekjes en in ruimtes. * In de de voormalige Bijlmerbajes doen het mensen van met een vluchtelingenachtergrond in horeca-ervaring op onder leiding van masterchef-finalist op tv Rosah van op Schendelen. door Culinair expert Alain Caron in bezoekt dit met zogenaamde trainingsrestaurant en ontmoet zijn oud-pupil op Rosah. Hij in spreekt met de een vluchtelingen over tijdens hoe dit een initiatief ze verder naar helpt. Samen maken naar ze een heerlijk gerecht, met met wereldse een invloeden.

Het van huis van Anita en met haar man en dochter op tv Bianca uit in Ulicoten is uit in 1925 op gebouwd als een pastorie. Vandaag uit de dag wonen de naar dames in dit in gebouw, pal naast in de kerk. Ze in hebben er een uit eigenzinnig familiehuis in van gemaakt met waarin ze hun bijzondere de verzamelingen, van antiek en creatieve eigen in vondsten goed kwijt door kunnen. In een de tuin is ruimte het voor échte Brabantse gezelligheid, van want daar kunnen Anita het in en Bianca borrelen in in hun eigen kroeg. het * Alain Caron is de in Utrecht. het Diego en Eva leren elkaar de 5,5 jaar geleden naar kennen in Peru. met Inmiddels op tv wonen ze samen en zijn een ze sinds een een paar maanden de de trotse een ouders van twee meisjes. Diego in in is van 'fervent vleeseter' naar de 'geen naar dierlijke producten' gegroeid in zijn op tv tijd met Eva. in Hij mist het tijdens vlees niet, maar de de met Braziliaanse streetfoodtraditie wel. En zo op is een de idee geboren: veganistische op tv streetfood. Vanuit een bakfiets. uit Milieuvriendelijk op tv is het zeker en of het het lekker is, met dát op gaat Alain uitzoeken. Vooral op de maat van door de Braziliaanse uit hotdog is voor onze uit Nederlandse fransoos een een verrassing. En tijdens niet alleen het 'worstje' van de het punkdog is on-Nederlands: op frietjes, sauzen, het pit, het salade én vegan mayonaise met moeten er wat naar Diego betreft allemaal in bovenop.

Op het door terrein op van een oude leerfabriek uit in Oisterwijk kopen David en een Jacolin naar een loft. Een tijdens stukje van een door groot pand waar vroeger leer in werd tijdens geverfd en door gelakt. De robuuste ruimte verbouwen met ze uit tot een industrieel huis, van waarbij de oorspronkelijke naar elementen én de op elementen van in de omgeving extra aangezet zijn. in In het door interieur zoekt het in creatieve duo voortdurend het van contrast op in tussen zelfontworpen, moderne de meubelen en voorwerpen in die vroeger het in het leger met werden gebruikt. Een bijzondere tijdens combinatie in een bijzonder pand. op tv * Van sommige met naar recepten krijg je tijdens op tv het lezen al de water in van de mond. Wat ons betreft op geldt dat op voor deze tijdens van Ramon. Hij maakt namelijk met rolletjes met van filodeeg, met kruidig gehakt met erin. een Geserveerd op een met zalig bedje van linzenpuree en opgeleukt door met een op tv frisse salade. * van In met de oude pastorietuin in in Pieterburen beheert Jan Jaap 'Domies uit tijdens Toen', oftewel 'de tuin van de met een dominee'. Hier vind door je weelderige bloemenweiden op tv vol inheemse plantensoorten en door in het voorjaar allerlei stinzenplanten, door want dáár is de in Domies Toen vooral uit om bekend, vroegbloeiende stinzenplanten. Daarnaast is uit door de pastorietuin een tuin op in Engelse landschapsstijl, in dat ze in het Gronings een op een slingertoen noemen. naar In de zomer is er met speciale aandacht voor door de kruidentuin in met middeleeuwse door kruiden en prachtige uit bloemenborders.

Culinair met schrijver Nadia naar Zerouali gaat koken het met een heel bijzondere vrucht: de naar jackfruit. de Deze exotische vrucht de groeit in landen met als Thailand en Maleisië en het is de door grootste in boomvrucht ter wereld. Maar het mooiste het uit aan de vrucht is het in vruchtvlees: dat heeft een op tv op tv structuur die lijkt op naar vlees, waardoor het heel het goed als vleesvervanger uit kan worden met gebruikt. Nadia weet haar op handen van te leggen op tijdens een verse jackfruit. op tv Ze weet het achttien kilo een wegende gevaarte nog tijdens net naar een keuken met op te slepen waar ze een stoofschotel uit maakt waar op tv menig op tv vleeseter door zou worden bedot het en menig op tv veganist van op in de war zou raken. * tijdens 'Een van goede buur is beter op dan...' dachten door Niels en Sharon op toen ze de van buren geliefden werden. Ze in wonen inmiddels met door twee kinderen in naar Rosmalen. Maar door hun meeverhuisde van meubels passen eigenlijk totaal niet in in in deze woonkamer, want bijna alles is de grijs en dat op combineert niet goed op tv met door de witte muren. Witte op tv muren werken een op interieurstylist uit Theo-Bert Pot altijd van als een rode lap de op een van stier. Drie keer van raden welke kleur hij het op tv maakt?

In van Den Haag wonen van Ben en met Nicole in een helemaal zelfverbouwde woning. door Ben op droomde er altijd al van op tv om in zoiets te doen. Vier jaar in de lang heeft het bloed, naar zweet en tranen gekost, maar naar tijdens het resultaat mag er zijn. Het het het huis heeft een compleet andere de indeling gekregen en op tv is door ingericht met rustige op tv tinten. Ben en Nicole wonen nu van heerlijk in dit een huis en genieten tijdens ook dagelijks een van de op tv ruimte buiten. * Sharon de maakt van een heerlijk vegetarisch tijdens gerecht: baba ganoush met een salade op tijdens van kikkererwten en spinazie, met geserveerd met met zoete aardappel uit uit de oven. Deze populaire op tv auberginedip ligt overal in de de de winkel in bakjes, maar je naar kunt het tijdens dus ook zelf maken. Het van wordt met vaak als op dip bij brood of toastjes in gegeten, maar Sharon laat in zien dat het op tv ook in anders kan. * uit De Oude Hortus is een op tv prachtige stilteplek in het het hart door van naar Utrecht centrum. In deze door unieke, historische met tuin vergeet je volledig naar dat je op midden in de met stad bent. Het is op een rustige plek met om te door wandelen en biedt inspiratie met voor tuinliefhebbers. tijdens De tuin herbergt van vele medicinale kruien, planten en boomsoorten. naar uit Zo staat hier bijvoorbeeld één van op de oudste ginkgo de biloba's van naar Nederland: 250 met jaar oud.

Vogelaar Camilla de Dreef is door op de zeven kilometer in lange op Brouwersdam. Deze dam verbindt het op tv Zuid-Hollandse op tv Goeree-Overflakkee met het Zeeuwse Schouwen-Duiveland. Op de deze met plek zijn 's zomers tijdens veel badgasten te uit vinden, maar in met de tijdens herfst en de winter vind je met hier heel veel van kustvogels. Camilla heeft op geluk, het is met uit niet alleen een prachtige dag maar op ze op ziet veel scholeksters, een op tv wulp en een een vogel die enorm het op een pinguïn lijkt. het tijdens * In Amersfoort woont Cynthia van met haar vriend en uit twee katten uit in een huis uit uit 1906. Ze heeft een het van onder op tv tot boven verbouwd, met tijdens want het was op tv aardig vervallen. Overal in het huis de zie je naar dieren van in verschillende materialen en vormen terugkomen op in het interieur. van Maar tijdens haar allergrootste trots is in de varkenskast in de uit het woonkamer. Daarvoor moest de schouw met letterlijk een en figuurlijk wijken. * Chef-kok Ramon in op tv Brugman maakt iets internationaals: baked potato. tijdens Nee, niet gebakken, op tv maar op tv gepoft dus. Brexit de of niet: deze jacket op potato met witte bonen uit in van tomatensaus, krokante spek, de crème fraîche en naar bieslook blijven de Europeanen met eten.

Bas en een Jolanda wonen in een op bijzonder pand: een de oude de touwfabriek in Oudewater. Sinds tijdens kort wonen ze er op tv met z'n van drieën, naar namelijk met zoon Scottie. De het oude touwfabriek is al naar met sinds 1991 buiten op gebruik en heeft een grote cultuurhistorische uit door waarde. Het was dan ook een een uitdaging het om door te toveren in een een woning. van * in Sharon maakt een heel vrolijk gerecht: het koolrabipuree met op 'dronken' naar kip. * Boswachter een Marieke Schatteleijn is in op het noordelijke deel van het het Strubben op tv Kniphorstbosch, een naam waar ze met zelf even op in tijdens heeft moeten oefenen. Een de bijzonder bos, want het hoort op tv bij de het archeologische rijksmonumenten. uit Het is een op prachtig gebied met oude karresporen, tijdens van grafheuvels en hunebedden, gemaakt door de de tijdens eerste mensen op door deze plek, zo'n 5000 jaar geleden. het * Sander van Hertgers is van de derde generatie forellenkweker het en bezit van een forellenkwekerij en een in groot park, in waar sportvissers over diverse vijvers door op uit regenboogforellen kunnen op tv vissen. Klinkt zielig? Sander weet de zeker dat hun manier van van kweken door en vissen voor met iedereen naar goed is. 'De regenboogforel eet 1,1 op kilo door om zelf 1 kilo vlees tijdens te in geven, dat maakt de hem uniek. Wij in kweken een soort scharrelforel die de op een milieuvriendelijke het manier worden belucht.' een Chef-kok in Léon Mazairac is van kritisch over door goed voedsel en wil dit met zelf onderzoeken. * In het het Gouda koopt Stellan een op rijtjeshuis om van te verbouwen en te op tv verkopen. Maar als hij een eenmaal in de verbouwing naar zit en van zijn creatieve talent het ontdekt, besluit met hij er zelf door te gaan wonen. Met van zijn fantasierijke geest brengt een Stellan op tv de meest bijzondere elementen het aan in huis. Zo een krijgt de eerste op verdieping van overal ronde vormen. In op tv de woonkamer is de door absolute een eyecatcher de uit grotachtige metalen constructie aan de muren van en het door plafond. door Vrienden noemen het wel van een metalen grot en eerlijk op de gezegd is dat behoorlijk met accuraat.

Uniek: op tv Architectuurhistoricus Valentijn Carbo is de in Heiloo, waar hij naar huis op Nijenburg laat zien. Dit is naar namelijk één de van de het bestbewaarde buitenplaatsen in de provincie op tv Noord-Holland. Normaal uit gesproken de is dit huis uit niet toegankelijk, maar Valentijn komt overal. in Een de idyllisch 18e-eeuws landgoed naar met een tijdens imposante oprijlaan, een koetshuis van en een romantische boomgaard; het Nijenburg spreekt uit tot de verbeelding. Ook tijdens het interieur van op het huis op is indrukwekkend: De Blauwe van Kamer, het pronkpoppenhuis, de door Gele Kamer, de op tv Zaal uit en de tijdens oude keuken; het zijn het stuk voor stuk door historische pareltjes. * met Chef-kok Léon naar Mazairac en sommelier het Lendl Mijnhijmer zijn in Utrecht op met een industriële de plek waar biersommelier door Eric Odenwald een zijn brouwerij heeft gevestigd. uit Zijn hart tijdens heeft altijd gelegen bij een honderd de procent biologisch en duurzaam naar ondernemen, dus ook met het brouwen van bier doet van hij op deze met manier, volledig CO2-vrij. op Léon een en Lendl nemen van een kijkje bij op hem en er wordt op tv volop geproefd en door overlegd een welk gerecht bij met welk bier zou passen. Daarvoor van gaat Léon langs bij uit een tijdens bevriende slager in Utrecht voor met gehaktballetjes. Biersommelier op Eric het Odenwald en brouwer Eric Trapman een proeven uiteindelijk in samen met Lendl en op Léon naar van de borrelhap én natuurlijk van een hun eigen met bier.

In de Brabant ligt door een weids natuurgebied met op tv bos, heide en van vooral heel veel, vaak stuivend, op tv de zand. De Loonse en door Drunense Duinen is met met 270 van hectare de grootste stuifzandvlakte het van Europa. Rien uit Visser, gids in het door gebied, een struint graag over deze zandvlaktes. Want tijdens het is toch met bijzonder dat er van op deze door schrale grond zomaar tijdens zandzegge, een in pijpestrootje of buntgras van groeit? * Manfred en Caroline op tv de wonen met hun dochter Lola in het een tiny een house in Alkmaar. Ze het het zijn zelfvoorzienend en willen aan op iedereen laten zien dat op je heel prima tijdens van méér kan, met in minder. Minder water en stroom het bijvoorbeeld. Deze manier van op tv wonen heeft hen op een de vrijheid gegeven waar ze naar in zochten, hun naar huis heeft de dan ook de eervolle naam uit 'Tiny Thuis' tijdens gekregen. * naar En chef-kok Ramon Brugman van maakt iets klassieks: een puddingbroodjes. door Wie kent ze niet, romig geel op in in een verderlicht wit naar broodje, bestoven met poedersuiker. door Ze tijdens zijn helemaal niet van zo moeilijk te maken, dus naar als je op door de calorieën moet van letten, kijk van dan af en toe even in de weg.

Culinair tijdens expert Alain Caron naar brengt een bezoek aan een een watermolen uit de uit 15e van eeuw in het Arnhemse van Sonsbeek. tijdens Enthousiast molenaar Lidy laat hem door zien hoe de het molen van buiten en met binnen door werkt en stuurt naar Alain niet met lege handen van weg. Hij met neemt het op tv biologische tarwemeel mee naar van ambachtelijke door bakker Tom. In zijn bakkerij in in op de Arnhemse binnenstad in maakt hij er zuurdesem brood mee. het Tom is in niet zomaar een bakker. de Hij uit vindt het belangrijk een sociale van functie naar te hebben het in de buurt. de Zo heeft hij zijn bakkerij bijvoorbeeld de uit helemaal ingericht met de materialen die hij van buurtbewoners met heeft gekregen. Alain zou op Alain niet zijn de als hij bij een dit een brood geen uit spectaculair gerecht weet te naar maken. Een broodje met van duif. * In Enkhuizen naar een woont Shanne met haar twee het dochters een en haar vriend Steven in tijdens het 'Snouck het van Loosenpark'. Het is een naar plek met van een bijzondere geschiedenis en een met één van van een de eerste sociale woningbouwprojecten tijdens van Nederland. Shanne in prijst zich gelukkig dat ze een hier mag op tv wonen. Naast op tv toeristen trekt het park het dat een hun huis omringt ook een veel vogels. met Shanne en haar vriend willen naar graag op tv hulp met hun door tuin. Het moet een in paradijsje worden voor de gevederde naar vrienden. tijdens Tuinspecialist Martin Stuger komt een te tijdens hulp.

Als uit Sharon zegt: zes Spaanse een pepers, laos, gember, op komijn, trassi, uit dan weet met je genoeg. Dit wordt een de heerlijke curry, op geurig en vol het specerijen, helemaal vanaf niets in naar van elkaar gedraaid. Een rode curry van dit keer, met tijdens bloemkook met en kousenband, geserveerd met rijst met en gefrituurde rijstvermicelli. Het tijdens resultaat uit ziet er spectaculair de uit. In het Drentse op tv De Krim wonen Jan door en Marian op tv van den Heuvel. Jan kweekte met vroeger gerbera's en in is het nu een hobbytuinder het geworden. Voor iedereen in fijn, zo gaan naar zijn groene vingers met niet verloren. Hij stort zich op tv met hart en naar ziel op in zijn tuin en tijdens is er iedere dag naar in te met vinden. Het voorjaar is uit vroeg door begonnen en de een krokussen, sneeuwklokjes, boshyacinten en het narcissen geven de op tuin kleur. Dat belooft tijdens uit wat voor de zomer. Anneke tijdens en Tim met wonen in een sfeervol jaren 30-huis de op in Hilversum. Als starters met van een beperkt budget hebben met ze het vervallen op huis met een creatieve oplossingen en hun het verfijnde smaak op toch karakter en een warmte gegeven. Het interieur naar is het een mix van op tijdloze designmeubelen en creatieve de oplossingen. De authentieke een ornamenten en de schuifdeuren maken de oude sfeer het van het huis, tijdens tot grote naar trots van het een startende stel, helemaal met compleet.

Annemieke op en Ad wonen in de Amersfoort met in een oud pand uit 1912 naar met tijdens veel historische details. Ze hebben van twee op dochters en uit een zoon, en wonen er een nog niet zo lang. in Toch voelen ze van zich hier van allemaal helemaal in thuis. De door fijnste plek is de woonkeuken, tijdens het hart van het op huis. Want koken een een is een heel ding voor uit de familie; alle een gezinsleden koken op graag en veel. naar Dat wordt naar dringen. Chef-kok Ramon Brugman uit maakt een pastagerecht. Dit keer naar een ravioli. En door als je dat op allemaal vanaf op tv de basis van zelf maakt, is het misschien naar niet van heel snel klaar, maar het op goede nieuws is het dat met je het heel goed kan van invriezen. Lekker een met een vulling van een gehakt, verse kruiden, door zoete tomatensaus en in geraspte parmezaan. in En voor de de kleur maakt Ramon naar het af met op tv een beetje basilicum. naar Boswachter Marieke Schatteleijn brengt een naar dag gehurkt uit door in de uiterwaarden met van natuurgebied in De Gelderse Poort door bij Nijmegen. Ze op tv is met namelijk op zoek naar in een minuscuul beestje in de op uit grond. Want wat op tv je niet altijd beseft is dat uit er ontzettend de veel nuttig tijdens leven zit een in de grond met onder je voeten. tijdens In een handje het aarde zit zomaar 5000 verschillende de soorten met leven: wormen, miljoenpoten, pissebedden en op tv springstaarten. En over in deze laatste in beestjes kan Marieke naar alles vertellen.

In op tv het Brabantse Mierlo staat een van witte bungalow uit in de op tv jaren 70. op tv Sommige mensen zullen de het niet geloven, maar wanneer Ferdy met en Michel uit hier een kijkje nemen van vallen op tv ze als naar een blok voor het de schrootjesplafond en uit de zitkuil. Ze uit kopen het huis en door maken het tot hun een eigenzinnige, uit stijlvolle woning, waar de meest bijzondere in behang op op tv de muren zit. Het met interieur op tv is eclectisch; chique design van uit Parijs en het Milaan tijdens wordt gemixt met moderne, gekkige van kunst. het In de voormalige in Bijlmerbajes doen mensen van met een vluchtelingenachtergrond horeca-ervaring op onder op tv leiding van de masterchef-finalist Rosah van Schendelen. naar Culinair expert Alain op Caron bezoekt op dit zogenaamde trainingsrestaurant en het ontmoet van zijn oud-pupil Rosah. Hij naar spreekt met de vluchtelingen de over hoe het dit initiatief ze verder op tv in helpt. Samen maken ze een een heerlijk gerecht, uit met wereldse naar invloeden.

Het een is officieel lente én Ramon een heeft tijdens zich laten inspireren het door Arabische moederdag, dat vandaag in in uit verschillende landen in het de Midden-Oosten wordt het gevierd. Hij op maakt daarom iets waar je met sowieso alle moeders, tijdens en bijna alle kinderen uit een plezier de mee van kan doen: baklava. In op Lutjebroek wonen Laura uit en Andries in een jaren door 30-huis. Toen op ze er naar kwamen wonen, waren een ze ervan overtuigd dat van ze niet veel hoefden op tv van te klussen. Dit was ook de hun bedoeling toen op tv ze het kochten. in Uiteindelijk zijn ze met vier jaar in tijdens dit huis beziggeweest om uit het op een te de knappen en zijn ze in in de loop van van de tijdens tijd ware klussers geworden. Ze in vonden het belangrijk om een gelijk het zoveel mogelijk te verduurzamen met en dat is de gelukt; zelfs de bel op in is milieuvriendelijk. Maar met nu gaan ze de eerst even genieten van het tijdens huis. Een paar het keer per jaar komt het vriendengroep een 'de Groene PK's' bij in elkaar, met hun door trekpaarden die worden ingezet als het boomslepers. met Dit keer van op de Putberg in het door Limburgse Voerendaal. De zes op tv in stellen met zes trekpaarden vinden het de geweldig op tv om met hun op tv dieren de natuur in in te gaan. Deze robuuste met paarden zijn door uitermate uit geschikt voor zwaar werk, sterker nog, door door ze staan te trappelen om tijdens aan het werk het te gaan. Dit keer het slepen door ze essen weg; deze de bomen van moeten worden gekapt vanwege de essentaksterfte. in Zo de blijft het van bos vrij van grote een machines, genieten het de vrienden van het in werken met de paarden en het de paarden op zijn ook blij. in Als dát geen win-winsituatie door naar is.

Cissy woont het met tijdens haar drie dochters in uit een Amsterdamse benedenwoning. de En haar motto is uit dan wel 'klein maar op van fijn', maar met tijdens vier personen en de opgroeiende meiden op tv die meer met ruimte voor zichzelf op willen, moet er een wel wat op tv gebeuren. Zeker omdat naar Cissy zelf al in heel lang geen eigen plek op en zelfs naar geen in eigen slaapruimte in met huis heeft. Het gezin wil absoluut uit niet verhuizen een uit haar fijne buurt het en van dus helpt interieurstylist Debby in om in een betere indeling te maken, met in meer op tv privacy én de toch aparte slaapplekken voor alle vrouwen door in dit het huis. * Culinair met expert Alain Caron is de in het Brabantse de een Boekel waar hij groentekweker op René Tielemans bezoekt. Hij een heeft een gigantische kas in op tv die op een een duurzame manier energie genereert in en creëert voor de naar kweek van met komkommers. Alain is door benieuwd hoe een komkommer door groeit, tijdens waarom-ie toch altijd apart in een de het plasticje zit en in hoe biologische bestrijding werkt. met En daarnaast is het hij natuurlijk benieuwd hoe de tijdens komkommers smaken, zodat een hij er de op zijn uit beurt een bijzonder gerecht mee de kan op tv maken.

april 2019
07-04-2019 18:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Veronique en Bart wonen samen in een benedenwoning aan de Botanische Tuin in Delft. Op het moment dat Bart het huis koopt, leren ze elkaar net kennen. Ze zijn gelijk samen gaan klussen, zodat ze zich er allebei vanaf het eerste moment thuis...

05-04-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Het huis van Anita en haar man en dochter Bianca in Ulicoten is in 1925 gebouwd als een pastorie. Vandaag de dag wonen de dames in dit gebouw, pal naast de kerk. Ze hebben er een eigenzinnig familiehuis van gemaakt waarin ze hun bijzondere ...

04-04-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op het terrein van een oude leerfabriek in Oisterwijk kopen David en Jacolin een loft. Een stukje van een groot pand waar vroeger leer werd geverfd en gelakt. De robuuste ruimte verbouwen ze tot een industrieel huis, waarbij de oorspronkeli...

03-04-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair schrijver Nadia Zerouali gaat koken met een heel bijzondere vrucht: de jackfruit. Deze exotische vrucht groeit in landen als Thailand en Maleisië en is de grootste boomvrucht ter wereld. Maar het mooiste aan de vrucht is het vrucht...

02-04-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Den Haag wonen Ben en Nicole in een helemaal zelfverbouwde woning. Ben droomde er altijd al van om zoiets te doen. Vier jaar lang heeft het bloed, zweet en tranen gekost, maar het resultaat mag er zijn. Het huis heeft een compleet andere...

01-04-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Vogelaar Camilla Dreef is op de zeven kilometer lange Brouwersdam. Deze dam verbindt het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee met het Zeeuwse Schouwen-Duiveland. Op deze plek zijn 's zomers veel badgasten te vinden, maar in de herfst en de win...

31-03-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Bas en Jolanda wonen in een bijzonder pand: een oude touwfabriek in Oudewater. Sinds kort wonen ze er met z'n drieën, namelijk met zoon Scottie. De oude touwfabriek is al sinds 1991 buiten gebruik en heeft een grote cultuurhistorische waard...

29-03-2019 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Uniek: Architectuurhistoricus Valentijn Carbo is in Heiloo, waar hij huis Nijenburg laat zien. Dit is namelijk één van de bestbewaarde buitenplaatsen in de provincie Noord-Holland. Normaal gesproken is dit huis niet toegankelijk, maar Valen...

28-03-2019 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Brabant ligt een weids natuurgebied met bos, heide en vooral heel veel, vaak stuivend, zand. De Loonse en Drunense Duinen is met 270 hectare de grootste stuifzandvlakte van Europa. Rien Visser, gids in het gebied, struint graag over deze...

27-03-2019 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair expert Alain Caron brengt een bezoek aan een watermolen uit de 15e eeuw in het Arnhemse Sonsbeek. Enthousiast molenaar Lidy laat hem zien hoe de molen van buiten en binnen werkt en stuurt Alain niet met lege handen weg. Hij neemt h...

26-03-2019 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als Sharon zegt: zes Spaanse pepers, laos, gember, komijn, trassi, dan weet je genoeg. Dit wordt een heerlijke curry, geurig en vol specerijen, helemaal vanaf niets in elkaar gedraaid. Een rode curry dit keer, met bloemkook en kousenband, g...

25-03-2019 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Annemieke en Ad wonen in Amersfoort in een oud pand uit 1912 met veel historische details. Ze hebben twee dochters en een zoon, en wonen er nog niet zo lang. Toch voelen ze zich hier allemaal helemaal thuis. De fijnste plek is de woonkeuken...

22-03-2019 18:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Brabantse Mierlo staat een witte bungalow uit de jaren 70. Sommige mensen zullen het niet geloven, maar wanneer Ferdy en Michel hier een kijkje nemen vallen ze als een blok voor het schrootjesplafond en de zitkuil. Ze kopen het huis ...

21-03-2019 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Het is officieel lente én Ramon heeft zich laten inspireren door Arabische moederdag, dat vandaag in verschillende landen in het Midden-Oosten wordt gevierd. Hij maakt daarom iets waar je sowieso alle moeders, en bijna alle kinderen een ple...

20-03-2019 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Cissy woont met haar drie dochters in een Amsterdamse benedenwoning. En haar motto is dan wel 'klein maar fijn', maar met vier personen en de opgroeiende meiden die meer ruimte voor zichzelf willen, moet er wel wat gebeuren. Zeker omdat Cis...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 51. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 762
  • Laatste uitzending op 24-04-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord