Programma gemist?

Architectuurhistoricus uit Valentijn Carbo is op op Vlieland om twee naast op tv elkaar gelegen met huisjes, in met allebei een eigen geschiedenis, te de bezoeken. tijdens En toch de horen de gebouwen met bij elkaar. * van Een van de oudste huizen een van het eiland het (kort na 1575 uit gebouwd) is het naar Tromp's Huys, waar uit schilderes Betzy Akersloot samen op met in haar man van 1896 uit tot 1922 met heeft gewoond. Betzy stond een bekend van als een zeer zelfstandige, vrijgevochten, eigenzinnige uit in vrouw, helemaal in die tijd. door In de tuin liet uit op tv de kunstenares een atelier van bouwen met in uitzicht op zee. Dit atelier werd van door later verbouwd tot woonhuis voor eveneens van uit een zeer bijzondere vrouw van op Vlieland: Lena de naar Bruin. een Haar bijnaam op het eiland is van Juf van de Bruin en ze de was ontzettend van geliefd bij de naar inwoners van uit Vlieland. Twee unieke in vrouwen, die allebei in in een fraai huis hebben naar gewoond. * Dierenarts uit Maurits en zijn met vrouw Monique met vinden dat van dieren niet in op tv een kooitje horen. De in schapen, cavia's, geiten, katten, kalkoenen het en kippen door lopen in dan ook los rond door in de het tuin. En dat de gaat heel harmonieus. De vier kinderen naar met van Maurits en Monique helpen met in het plezier mee bij naar de verzorging van alle dieren. Vooral met het schaap naar Sara is favoriet bij uit naar de kinderen.

In het Noord-Hollandse uit dorpje het Niedorp wonen Mark op en Vivian, uit samen met hun 2-jarige naar dochtertje Sjors, in op tv een oude boerderij. het Als ze in 2014 de het huis bezichtigen, naar zijn ze meteen de verkocht. op De boerderij en het erf zijn door dan totaal niet in leefbaar, dus op tv Mark en Vivian met moeten eerst door flink aan de bak. in Gelukkig is Mark naar heel handig en Vivian, met vanwege door haar werk met als interieurstylist, heel creatief. Dus van een ideale naar combi. Nu, door vijf jaar later, tijdens met een nieuwe tijdens baby op komst, hoeven ze zich door nog steeds de niet naar te vervelen, want er zijn naar altijd weer nieuwe klusprojecten. de * naar Sharon maakt een het heerlijke, vegetarische burger de van courgette. uit In het beslag verwerkt ze op uitjes, komijnzaadjes, op geitenkaas en pecorino. Ze serveert met op tv de courgetteburger met knoflooksaus en een op tv wilderijstsalade. tijdens * Sijmen en op tv zijn vrouw Sissie het wonen en werken uit op de met biodynamische tuinderij Land en Boschzigt in op tv 's-Graveland, uit de oudste biologische tuinderij een van Nederland. Het tijdens is een door prachtige, sfeervolle plek, uit waar sinds 1947 verschillende op tv groenten, in fruit en kruiden worden geteeld. In van met de zomer is tijdens het een gezellige drukte; er komen naar dan altijd heel het veel zelfoogsters de naar de het moestuin.

In Giethoorn-Noord het wonen Jan op en Ineke Bouwmeester op het een idyllische plek. met 25 jaar geleden kochten in ze de woonboerderij naar van uit 1876, die ze eerst volledig een hebben gerenoveerd. op tv In de zomer zijn de ze vooral in op tv de rijkbloeiende door tuin naar te vinden die rondom op tv het huis ligt en volledig in door water op is omgeven. Maar eigenlijk door is het elke in dag genieten, het want op van een mooie zomeravond pakken ze uit graag een de punter en varen met ze een stukje Giethoorn naar in. * Chef-kok het Ramon Brugman met maakt vandaag uit pittige merguez-hotdog op de van barbecue met naar een zwartebonensalsa en geeft het met gerecht een oosterse een twist door van middel van de tehina. * uit Boswachter Marieke bezoekt het Bentwoud bij de Bleiswijk. Bentwoud is een het grootste aaneengesloten met bos van de met door randstad. Midden tussen uit de drukke steden ligt een een prachtig, rustig gebied op tv met door vele soorten vogels, bomen en planten. door Het natuurgebied tijdens is jong en is uit pas een in 2000 uit ontwikkeld. Je ziet het door gebied groeien en van groener worden.

Culinair tijdens expert Alain Caron is in een Zeeland voor een van van zijn de favoriete groenten: tijdens lamsoren. Hier uit ontmoet hij Chris van Pagee, die op al zo'n dertig uit jaar op de tijdens schorren tijdens zijn lamsoortjes snijdt. Deze tijdens zeegroente het was vroeger 'armeluiseten', maar wint met aan een populariteit. Op de met schorren van de Westerschelde zijn de de lamsoren volgens tijdens Chris het uit lekkerst. 'Het is puur met natuur, er wordt naar niets op gespoten. een Hier staan de met lamsoren elke dag drie door uur onder het water, dat geeft die op tv zilte smaak.' Alain tijdens weet naar wel raad met deze van typisch Zeeuwse groente. * naar naar Annemarie en Florentijn wonen naar sinds kort met met hun twee zonen naar in Lisse. Voor met de inrichting en het verbouwing van het in huis hebben ze met goede en duidelijke plannen, maar uit voor de in tuin op hebben ze geen enkel een idee, alleen naar maar vragen. Vooral ook omdat uit het een tuin naar met hoogteverschillen is. Tuinspecialist in Martin Stuger weet door daar uit raad mee.

Ruig, een begroeid en een tikkeltje mysterieus; een op het voormalige uit universiteitsterrein het van het Groningse Haren op waan je tijdens je in een stukje met Berlijn. uit Op het spookachtige complex hebben van verschillende de mensen in de oude klaslokalen en het laboratoria van hun eigen paradijsje op weten te met bouwen. Ook Suze en Thomas bewonen door antikraak zo?n op laboratoriumruimte, die de ze als een hippe, sportieve met loft hebben op ingericht. Naast hun de spectaculaire woonruimte biedt het van complex alles uit wat ze het maar willen, zoals een duurzame tijdens ?weggeefwinkel?, een op zelfpluk van moestuin en een stukje bos. *Wat naar in door 2013 begint tijdens met één camping in met één park is de inmiddels uitgegroeid tot de tientallen buurtcampings op tv in verschillende steden. De Buurtcamping is een een tijdelijke camping door met als doel tijdens het samenbrengen door van de in bewoners in een gebied. Chef-kok een Ramon Brugman naar is ambassadeur van de de buurtcamping en loopt door vol tijdens trots rond op naar de buurtcamping in uit Maastricht. Maar er moet naar ook gekookt worden. op Hierbij staat vandaag de van aubergine centraal naar en met een door diversiteit aan chefs krijg het het je ook een diversiteit in aan gerechten. *De Veluwe is in een van de het weinige plekken in tijdens Nederland tijdens waar de de reuzenkever Vliegende Hert voor een komt. Met tijdens zijn enorme afmeting kun in je rustig stellen de dat het door Vliegende Hert in met Nederland de koning de onder de kevers is. Toch tijdens laten de ze zich niet altijd uit even makkelijk het zien, wat dat betreft naar is het een echte koning. op tv De uit weersomstandigheden moeten perfect zijn: met niet het te koud en tijdens droog weer. Gelukkig weet boswachter van Rick de van Ruiter de op tv plekken te vinden waar deze een imposante kever zich door schuilhoudt.

In het de Brabantse Goirle hebben naar Ineke en Alexander van met hun twee het zoontjes in uit de zomer van 2016 in een villa gekocht uit naar de een jaren 50. Tijdens de bezichtiging naar zijn ze uit op de slag verliefd geworden op een de prachtige, grote tuin de en de ligging: aan op tv de in rand van het van bos. Ze uit besluiten het huis het volledig te laten naar verbouwen, met als doel het huis van een verlengstuk naar te laten worden met van hun het tuin. En van dat is gelukt. in Het resultaat is een mooi, strak de ontwerp met de dito interieur, waar de veel meubels uit een tweede op leven hebben gekregen. En waar je het ook kijkt, tijdens overal staat van de natuur centraal. in * Culinair expert Alain het Caron het is in het Noord-Hollandse Avenhorn in waar een Anna Koster haar door bijzondere bloementuin heeft. de Alle bloemen zijn eetbaar en geven het een extra van dimensie aan tijdens de verrassende, tijdens kruidige bietensalade die tijdens Alain voor haar gaat op maken.

Ank en een Maarten wonen in van een oude stoomdrukkerij in door Gouda. Jarenlang naar werden het hier de Nederlandse met schoolboeken gedrukt. De drukpers is weg van en de op tv kantoorruimtes in zijn nu ruime in woonplekken. Aan de voorkant hebben ze met een in fantastisch uitzicht op tv op de gracht en vanaf de van bovenverdiepingen op tv op het stadhuis van Gouda. uit * In de het Zuid-Limburgse Meijel op tv is culinair op schrijver Nadia Zerouali op een door biologische frambozenboerderij de waar Henny in en Carlo aan door het roer staan. Naast de naar nodige van uurtjes tussen de van frambozenstruiken staan zij ook de in de keuken om de op diverse producten te van maken, bezoekers te informeren, klanten te de met helpen en iedere zaterdag het staan zij met naar veel voldoening op de markt. tijdens * naar Als kind het houdt ze al op tv van plantjes en na de kennismaking op tv met naar permacultuur is yogalerares Suzanne op tv Monnier niet uit meer uit op de tuin weg te slaan. Op van een op tv voormalig volkstuincomplex in Den in Haag krijgt ze het vrij spel om de haar eigen inspiratietuin naar te creëren vol groenten, in fruit op tv en eetbare planten. de Met hart en ziel werkt op ze van hier iedere met dag volgens het door hoofdprincipe van de permacultuur: zorgdragen voor op alle tijdens levensvormen.

In door Bergen op Zoom huren Stephanie op tv door en haar vriend Maarten uit een monumentaal pandje uit het de 15e eeuw, midden tijdens in met de binnenstad. Het naar is een pand op tv met een lange naar geschiedenis. Het interieur van van het door huis heeft Stephanie een met eigentijdse touch gegeven, met natureltinten op op en industriële elementen. Het bijzondere is een van dat hun ruime stadstuin en dakterras tijdens een prachtig uitzicht door biedt het op het naar oudste stadspaleis van Nederland. * Chef-kok in op Sharon de Miranda een maakt zalm in het een krokant jasje en serveert dit in het met een frisse mangosalade, van met komkommer en Spaanse door peper. het Lekker zomers en op tv spicy. * De Kortenhoefse Plassen door is met een veenplassengebied met veel de vogels, bloemen en planten, waaronder het de waterlelie tijdens en door de gele plomp. In met dit gebied tijdens kun je wandelen en geweldig het kanovaren. Boswachter Niels Schouten het met van Natuurmonumenten neemt ons op op tv een bootje in mee het gebied in en in laat de mooiste uit in plekken zien.

In van het Gelderse van Loenen woont Alexander door met zijn dochters in door een heus kasteel. naar Hij is in er geboren en getogen en uit weet dus niet in beter dan dat hij een het op deze plek de woont. Twintig jaar geleden de werd hij zelf uit de eigenaar en in naar die uit twintig jaar is door hij bezig geweest het achterstallige de onderhoud weg te op tv werken. Tot op de uit door dag van vandaag tijdens is hij bezig met diverse kamers de op met te knappen. Alexander roept naar gekscherend door dat je 'een beetje eigenaardig op moet zijn' om hier een te naar willen wonen, want er tijdens is naar altijd werk aan uit de winkel. Het is een stuk in minder romantisch op tv dan in mensen vaak denken... * Chef-kok Ramon van door Brugman heeft een het bijzonder gast in zijn het keuken: zijn naar moeder! Ze gaan samen het kokkerellen en maken tijdens het familiegerecht dadar isi. Als uit kind op kreeg Ramon met dit Indische gerecht al door voorgeschoteld door met zijn moeder Ariena Brugman: een naar gevulde omelet naar met daarbij spitskool en rijst uit met allerlei Indische met kruiden. Wie uit heeft de een broek aan in op tv de keuken, zoveel naar jaar later..? * uit Camilla Dreef is de voor het met eerst als vogelaar op Terschelling! Want de haar tijdens laatste bezoek is in door haar kindertijd een geweest... Bij met Terschelling denk je vaak in niet meteen tijdens aan boerenweilanden, alhoewel op tv hier ruim duizend hectare boerenland is. uit En op uit boerenland zitten trekvogels! door De Wulp bijvoorbeeld- de tijdens nationale de vogel van uit dit jaar. Boer Gerben op laat zien of ze uit er zitten en naar vertelt wat hij de leuk vindt naar aan deze vogel. * het Chef-kok Leon Mazairac van ontmoet in het op Brabantse de Oirschot de bijzondere dierenarts Kees Scheepens. van de Hij werkt jaren als dierenarts in een uit de varkensindustrie, ook tijdens tijdens de varkenspest in op tv 1997-1998. Als het doden door van van pasgeboren biggen tot zijn het dagelijkse werk gaat horen, naar knapt er iets van bij hem. Hij gooit uit het naar roer om tijdens en start in 2002 met op tv het houden van met Berkshire-varkens. Op in zijn boerderij in in Oirschot leven de varkens tijdens het hele jaar naar rond buiten, op hun op tv zogenaamde 'camping'. op tv Ze hebben alle door ruimte om te spelen in en het om modderbaden te een nemen. 'Mijn missie een is om het varken door te emanciperen. Ik wil een mensen op tv bewust maken van de waarde op van de het dier.'

In met het Achterhoekse Hummelo wonen op Saskia een en Han van der Lans op het landgoed Keppel. Ze een huren op een oude boerderij uit 1915. met De vervallen boerderij een hebben tijdens ze volledig in door oude staat teruggebracht, met een veel aandacht naar voor originele elementen. Ze de hebben er alles het aan in gedaan om de op tv ziel in het in huis te houden. Zo hebben van ze alle op ruimtes verschillende 'oude kleuren' verf op tv uit gegeven en ze van hebben ervoor gezorgd dat zelfs tijdens de kerkuil op tv zijn plekje kon van behouden en uit hier een eigen kamer heeft. * op In het Drentse in Ruinerwold gaat chef-kok met Leon Mazairac op tijdens de bezoek bij een bijzonder kruidenbedrijf. uit André Dijkgraaf de verbouwt op tijdens deze prachtige locatie meer dan in veertig verse kruiden, waaronder in van salie, bieslook, peterselie, maar ook het op kruid dat vooral in bekend op staat als op tv theekruid: verveine. Volgens André een kruid in met de een spectaculaire geur, maar lastig in culinair in te gebruiken. Leon gaat de in met uitdaging graag aan op om hier wat moois uit mee te een koken.

Sarah op tv en Albert wonen samen van met de hun dochtertje Ella in het uit Utrechtse door Leidsche Rijn. Het gezinnetje is nog op tv maar naar net verhuisd en ze hebben uit van wat hulp nodig om de juiste de sfeer te creëren op in door hun huiskamer. het Sarah is Marokkaans op en die sfeer zouden ze allebei door met graag terugzien in de van woonkamer. Interieurstylist tijdens Theo-Bert laat zich graag inspireren uit door de een kleuren en vormen naar van Sarahs vaderland. * de Chef -kok Ramon Brugman uit geeft een eigen op tijdens draai aan de traditionele vitello tonato. uit Zo is op tv het gerecht geheel een in van barbuestijl en zit er naar geen tonijn in, maar door makreel. * de Waar een klein op tv dorp groot in kan op tv zijn. Lottum is op hét rozendorp met van Nederland. Maar liefst naar 20 miljoen op tv rozen per op tv jaar, zeventig procent op van de Nederlandse rozenproductie, een komt uit in dit pittoreske dorpje in Noord-Limburg. naar Alles in Lottum ademt het rozen. Binnenstebuiten bezoekt op de Rozenhof, een op door 6.000 m grote rozentuin die met bekend in staat om de op tv bijzondere exemplaren. Daarbij op tv is dit hét in kenniscentrum over rozen voor op consument, toerist en het experts.

Sandra met en Marco besluiten tijdens na hun opbloeiende liefde door de de oude garage van Sandra op en haar ex-man tijdens in Gouda te verbouwen tot op een leefbare en met uit creatieve woning. Maanden leven zij tussen naar door het puin, maar het eindresultaat mag met er naar zijn. Het huis is uit vindingrijk ingedeeld; door zo staan door al hun vintagemeubels het op wieltjes. * Culinair expert Alain uit Caron is tijdens in het uit pittoreske Brabantse dorp op tv Teteringen om tijdens een exclusieve olie op tv te proeven, huttentut-olie. Makers Jaap op tv en Emiel het staan hem al op te de wachten door in het bloeiende uit veld. De mannen hebben door jarenlang een moeten pionieren om het gewas, een wat ook een wel bekend staat als op tv valse van vlas, zo te tijdens telen dat er nu naar een goede olie het uit voortkomt. Alain kan er van wel mee door uit het de voeten en met maakt er een heerlijke salade het mee.

In op tv het buitengebied het van Tilburg hebben Joos de en Paul een tijdens monumentaal vervallen boerencomplex gekocht uit een 1749. het Dit complex bestaat uit door drie gebouwen, op een grote uit schuur, een gastenverblijf en modern naar houten in huis. Joos komt uit de een familie van architecten. in Zoon Julius is tijdens in tijdens de voetsporen van zijn opa gestapt de en met is architect geworden. En het het bijzondere is dat de met hij voor zijn ouders van door het houten op stalhuis een tijdens apart houten woonhuis heeft ontworpen. Het de is een heerlijke tijdens de plek geworden, waar van modern en nostalgie tijdens hand in hand gaan. * tijdens Sharon maakt in haar tijdens uit buitenkeuken een heerlijk zomers vegetarisch gerecht, een op grote schelppasta's met tuinbonen. het En daarbij door maakt ze koekjes van op Parmezaanse kaas. * een Klaprozen, korenbloemen en mosterdzaad in geven heel veel kleur op tv aan akkers, weides het en op bermen. Ecoloog Franke de van der met Laan maakt zich naar in Heemstede sterk om deze de akkerbloemen zoveel mogelijk in de tuinen en bermen op te de zaaien en te laten groeien. op op tv Bloemen trekken insecten aan en in insecten trekken vogels een aan.

Start uit van het nieuwe seizoen met in de 100e de aflevering. op In Culemborg wonen Amar en Jeroen naar in een in ecologische op tv wijk in hun circulaire in huis. Het dak van hun een bijzondere huis tijdens doet denken aan door een insect dat tijdens zijn vleugels de uit wil slaan. de Alles in huis staat op tv in het door teken van hergebruik. tijdens Het is een omgekeerde woning een met van de woonkamer helemaal bovenin. Deze naar living fungeert als uit 'urban jungle' doordat uit op ze hun liefde voor groen ook uit naar binnen hebben een gehaald. En speciaal een voor hun een vijf katten hebben ze door een van bijzondere speelkamer in huis. door * Het hart van door op tv chef-kok Ramon Brugman gaat sneller kloppen de zodra naar hij weer op tv buiten achter zijn barbecue kan het staan, maar vandaag door gaat hij nog een van stapje verder. Voordat van de runderribben op een tijdens de barbecue komen te naar liggen, bereidt hij uit ze voor op een uit wel hele speciale manier... van * op Vogelaar en ecoloog Camilla in Dreef is in op de Noordoostpolder, bij het een Zwarte Meer, waar een ze op op zoek gaat op naar de grote op tv karekiet. Ze met doet dit niet alleen, ze gaat op een op pad met bioloog Jan een van der Winden die met alles met weet over deze bedreigde op rietvogel.

Veronique van en Bart in wonen samen in een benedenwoning de aan in de Botanische tuin in Delft. op Op het moment met dat een Bart het huis koopt, leren het ze elkaar net kennen. van op tv Ze zijn gelijk samen gaan uit klussen zodat het ze zich er allebei in vanaf het eerste een moment thuisvoelen. * Ramon uit laat zich inspireren door door de Arabische van keuken en maakt door een zoete het lekkernij: baklava. op tv * Cynthia woont al van negen jaar een in hetzelfde huis een in Arnhem. op tv De tuin is flink verwaarloosd een geraakt in die op jaren en kan het wel een opknapbeurt naar gebruiken. De tuin uit heeft volgens in Martin absoluut met potentie, maar het een naar en ander zal naar de tuin moeten de verlaten. En bovenaan de dat weggooilijstje van in Martin staat het nepgras. uit In de zomer wordt de Cynthia 60 jaar, op uit als ze dan haar een bijzondere verjaardag tijdens in een mooie, gezellige, opgeknapte het tuin kan door vieren, is in ze heel gelukkig. op tv Een mooie klus voor Martin. * naar In het van centrum van Harlingen een woont het Els Jansma in een met voormalig kapiteinshuis. op tv De woning kent een rijke geschiedenis. op tv Het huis zoals van het naar nu is uit stamt uit 1728, maar de met kern is het al in de van zeventiende eeuw ontstaan. met Het werd naar gebouwd door een kapitein een van de admiraliteit. Dat tijdens is onder uit andere te zien aan het het speciale op schild dat hij heeft van laten door plaatsen in de voorgevel. Veel oude op elementen zijn in hier behouden. Binnen is van het het verrassend ingedeeld en door beschikt het over op tv onverwachte hoekjes een en ruimtes. * van In de voormalige Bijlmerbajes de doen mensen met op tv een vluchtelingenachtergrond horeca-ervaring op onder met een leiding van masterchef-finalist Rosah van de Schendelen. Culinair expert uit Alain Caron tijdens bezoekt dit zogenaamde het trainingsrestaurant en ontmoet door zijn oud-pupil Rosah. Hij spreekt naar met de van vluchtelingen uit over hoe dit initiatief ze de verder helpt. Samen de maken ze een heerlijk tijdens gerecht met het wereldse door invloeden.

juli 2020
18-09-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Architectuurhistoricus Valentijn Carbo is op Vlieland om twee naast elkaar gelegen huisjes, met allebei een eigen geschiedenis, te bezoeken. En toch horen de gebouwen bij elkaar. * Een van de oudste huizen van het eiland (kort na 1575 gebou...

17-09-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Noord-Hollandse dorpje Niedorp wonen Mark en Vivian, samen met hun 2-jarige dochtertje Sjors, in een oude boerderij. Als ze in 2014 het huis bezichtigen, zijn ze meteen verkocht. De boerderij en het erf zijn dan totaal niet leefbaar,...

16-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Giethoorn-Noord wonen Jan en Ineke Bouwmeester op een idyllische plek. 25 jaar geleden kochten ze de woonboerderij uit 1876, die ze eerst volledig hebben gerenoveerd. In de zomer zijn ze vooral in de rijkbloeiende tuin te vinden die rond...

13-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair expert Alain Caron is in Zeeland voor een van zijn favoriete groenten: lamsoren. Hier ontmoet hij Chris van Pagee, die al zo'n dertig jaar op de schorren zijn lamsoortjes snijdt. Deze zeegroente was vroeger 'armeluiseten', maar win...

12-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ruig, begroeid en een tikkeltje mysterieus; op het voormalige universiteitsterrein van het Groningse Haren waan je je in een stukje Berlijn. Op het spookachtige complex hebben verschillende mensen in de oude klaslokalen en laboratoria hun e...

11-09-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Brabantse Goirle hebben Ineke en Alexander met hun twee zoontjes in de zomer van 2016 een villa gekocht uit de jaren 50. Tijdens de bezichtiging zijn ze op slag verliefd geworden op de prachtige, grote tuin en de ligging: aan de rand...

10-09-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ank en Maarten wonen in een oude stoomdrukkerij in Gouda. Jarenlang werden hier de Nederlandse schoolboeken gedrukt. De drukpers is weg en de kantoorruimtes zijn nu ruime woonplekken. Aan de voorkant hebben ze een fantastisch uitzicht op de...

09-09-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Bergen op Zoom huren Stephanie en haar vriend Maarten een monumentaal pandje uit de 15e eeuw, midden in de binnenstad. Het is een pand met een lange geschiedenis. Het interieur van het huis heeft Stephanie een eigentijdse touch gegeven, ...

08-09-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Gelderse Loenen woont Alexander met zijn dochters in een heus kasteel. Hij is er geboren en getogen en weet dus niet beter dan dat hij op deze plek woont. Twintig jaar geleden werd hij zelf de eigenaar en in die twintig jaar is hij b...

06-09-2019 17:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Achterhoekse Hummelo wonen Saskia en Han van der Lans op landgoed Keppel. Ze huren een oude boerderij uit 1915. De vervallen boerderij hebben ze volledig in oude staat teruggebracht, met veel aandacht voor originele elementen. Ze heb...

05-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sarah en Albert wonen samen met hun dochtertje Ella in het Utrechtse Leidsche Rijn. Het gezinnetje is nog maar net verhuisd en ze hebben wat hulp nodig om de juiste sfeer te creëren in hun huiskamer. Sarah is Marokkaans en die sfeer zouden ...

04-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sandra en Marco besluiten na hun opbloeiende liefde de oude garage van Sandra en haar ex-man in Gouda te verbouwen tot een leefbare en creatieve woning. Maanden leven zij tussen het puin, maar het eindresultaat mag er zijn. Het huis is vind...

03-09-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het buitengebied van Tilburg hebben Joos en Paul een monumentaal vervallen boerencomplex gekocht uit 1749. Dit complex bestaat uit drie gebouwen, een grote schuur, een gastenverblijf en modern houten huis. Joos komt uit een familie van a...

02-09-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Start van het nieuwe seizoen met de 100e aflevering. In Culemborg wonen Amar en Jeroen in een ecologische wijk in hun circulaire huis. Het dak van hun bijzondere huis doet denken aan een insect dat zijn vleugels uit wil slaan. Alles in huis...

01-09-2019 18:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Veronique en Bart wonen samen in een benedenwoning aan de Botanische tuin in Delft. Op het moment dat Bart het huis koopt, leren ze elkaar net kennen. Ze zijn gelijk samen gaan klussen zodat ze zich er allebei vanaf het eerste moment thuisv...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!