Programma gemist?

Architectuurhistoricus de Valentijn Carbo is door op Vlieland om twee naast met elkaar gelegen huisjes, op met op tv allebei een eigen geschiedenis, in te bezoeken. En een toch horen de door gebouwen een bij elkaar. * Een van van de oudste huizen uit van het op tv eiland (kort na de 1575 gebouwd) is het Tromp's het Huys, door waar schilderes Betzy op Akersloot samen met haar op man van 1896 tot de 1922 heeft gewoond. van Betzy stond bekend in als een zeer in zelfstandige, vrijgevochten, eigenzinnige door vrouw, naar helemaal in die een tijd. In de tuin liet uit de kunstenares een met atelier bouwen naar met uitzicht op zee. op tv Dit atelier werd de uit later verbouwd tot woonhuis het voor eveneens een van zeer bijzondere vrouw op een Vlieland: Lena de Bruin. van op tv Haar bijnaam op het eiland door is Juf uit de Bruin en met ze was ontzettend op geliefd bij de inwoners van met tijdens Vlieland. Twee unieke tijdens vrouwen, die allebei in een tijdens fraai het huis hebben gewoond. * Dierenarts de Maurits en zijn door vrouw Monique vinden dat door dieren in niet in een kooitje horen. met De schapen, uit cavia's, geiten, katten, door kalkoenen en in kippen lopen dan ook los op de rond in de tuin. En de dat gaat met heel harmonieus. De vier naar kinderen van Maurits in en Monique helpen door met met plezier mee bij de de verzorging van alle een dieren. Vooral het schaap een Sara is favoriet het bij de uit kinderen.

In het het Noord-Hollandse dorpje Niedorp van wonen Mark en de Vivian, samen met met hun 2-jarige dochtertje Sjors, tijdens in een het oude boerderij. Als een ze in met 2014 het huis bezichtigen, zijn tijdens ze meteen verkocht. de De boerderij en in in het erf zijn dan door totaal niet leefbaar, dus Mark een en tijdens Vivian moeten het eerst flink aan de bak. Gelukkig in op is Mark heel op handig en Vivian, op vanwege haar werk als op tv interieurstylist, heel creatief. tijdens Dus een door ideale combi. Nu, tijdens vijf jaar later, met in een nieuwe baby van op komst, uit hoeven ze zich tijdens nog steeds niet te een vervelen, want er op tv zijn altijd op tv weer nieuwe klusprojecten. * uit Sharon maakt een heerlijke, vegetarische in met burger van courgette. In op tv het beslag verwerkt ze uitjes, met komijnzaadjes, geitenkaas tijdens en de pecorino. Ze serveert de courgetteburger met in de knoflooksaus en een met wilderijstsalade. * Sijmen op en zijn vrouw Sissie wonen een en werken op uit de biodynamische het tuinderij Land en Boschzigt met in 's-Graveland, een de oudste biologische tuinderij op van Nederland. met Het is een prachtige, van sfeervolle plek, waar sinds met 1947 verschillende groenten, een fruit een en kruiden worden op tv geteeld. In de zomer is van het een gezellige met van drukte; er komen dan op tv altijd heel veel in zelfoogsters naar de uit moestuin.

In Giethoorn-Noord met wonen Jan en uit Ineke Bouwmeester op een uit idyllische plek. uit 25 op jaar geleden kochten ze de op woonboerderij uit 1876, op die ze eerst tijdens volledig hebben gerenoveerd. op In de zomer uit zijn ze door vooral in de rijkbloeiende tuin uit uit te vinden die rondom het huis de ligt met en volledig op door water is omgeven. Maar eigenlijk naar is het tijdens elke dag genieten, tijdens want op een in mooie zomeravond op tv pakken ze graag tijdens de punter en varen ze de een stukje Giethoorn op tv in. * Chef-kok met Ramon het Brugman maakt vandaag op tv pittige merguez-hotdog op de barbecue tijdens met een naar zwartebonensalsa en geeft op het gerecht een naar oosterse twist door middel tijdens op tv van tehina. * Boswachter op tv Marieke bezoekt het uit Bentwoud bij Bleiswijk. de Bentwoud is het door grootste aaneengesloten tijdens bos van de randstad. Midden tussen van uit de drukke steden door ligt een prachtig, rustig gebied met op tv door vele soorten vogels, bomen en in planten. Het natuurgebied is op tv jong en op tv is het pas in 2000 het ontwikkeld. Je ziet door het gebied groeien en naar groener worden.

Culinair expert door Alain Caron is in in Zeeland voor een de van met zijn favoriete groenten: lamsoren. in Hier uit ontmoet hij Chris van Pagee, van die al op zo'n dertig jaar op een de schorren zijn van lamsoortjes snijdt. tijdens Deze zeegroente met was vroeger 'armeluiseten', op maar wint aan populariteit. op Op de met schorren van de Westerschelde op tv zijn de van lamsoren volgens Chris het lekkerst. 'Het de is naar puur natuur, de er wordt niets op gespoten. op Hier de staan de lamsoren elke op dag drie door uur onder water, de dat geeft die zilte smaak.' door Alain weet het wel raad met door deze typisch met Zeeuwse groente. * Annemarie het en Florentijn wonen sinds kort een met hun twee een zonen in een Lisse. Voor in de inrichting en verbouwing een van het uit huis hebben op tv ze goede en duidelijke plannen, maar naar voor een de tuin hebben ze naar geen op enkel idee, alleen maar vragen. Vooral tijdens ook omdat naar het een tuin met de van hoogteverschillen is. Tuinspecialist Martin Stuger op tv weet daar op tv raad mee.

Ruig, begroeid in en een tikkeltje de mysterieus; een op het voormalige universiteitsterrein van het uit met Groningse Haren waan je van je in een stukje op Berlijn. Op in het spookachtige complex hebben verschillende de mensen in in de oude klaslokalen en de laboratoria de hun eigen het paradijsje weten te uit bouwen. Ook Suze en de Thomas bewonen antikraak zo?n een laboratoriumruimte, die ze als door een hippe, naar sportieve loft uit hebben ingericht. Naast hun spectaculaire op tv woonruimte een biedt het complex alles door wat ze maar willen, in zoals op een duurzame uit ?weggeefwinkel?, een zelfpluk moestuin en de een stukje bos. het *Wat in tijdens 2013 begint naar met één camping in op één park is inmiddels in uitgegroeid tot tientallen in buurtcampings in verschillende tijdens steden. De Buurtcamping is op een tijdelijke met camping met als doel op tv het door samenbrengen van de bewoners in tijdens een gebied. Chef-kok het Ramon Brugman met is ambassadeur van de tijdens buurtcamping en loopt op tv vol trots rond in op in de buurtcamping in Maastricht. Maar van er moet ook op tv uit gekookt worden. Hierbij staat van vandaag de aubergine centraal en naar met naar een diversiteit de aan chefs krijg je ook door een diversiteit aan uit gerechten. *De op tv Veluwe is een van de uit weinige plekken door in Nederland waar de tijdens uit reuzenkever Vliegende Hert voor komt. Met met zijn enorme van afmeting kun je door rustig stellen dat het de Vliegende de Hert in Nederland de op koning onder op tv de kevers is. Toch de laten ze zich met niet altijd even op tv makkelijk op zien, wat dat betreft is het met een echte koning. door van De weersomstandigheden moeten perfect zijn: niet van te koud op tv en droog op tv weer. Gelukkig weet boswachter Rick in de Ruiter een de op tv plekken te vinden waar deze imposante de kever zich door schuilhoudt.

In het Brabantse met de Goirle hebben Ineke op en Alexander met hun twee op tv zoontjes in de zomer tijdens van van 2016 een de villa gekocht uit de de jaren 50. een Tijdens de bezichtiging zijn ze op op tv het slag verliefd geworden met op de prachtige, grote tuin op en tijdens de ligging: aan de in rand van van het bos. Ze het besluiten het huis volledig op tv te laten verbouwen, met als de doel met het huis een verlengstuk op te laten worden van tijdens hun tuin. En naar de dat is gelukt. Het tijdens resultaat is een mooi, het strak ontwerp met dito uit interieur, van waar veel tijdens meubels een tweede leven op tv hebben gekregen. En waar je op tv ook kijkt, overal met staat de op tv natuur centraal. een * Culinair expert Alain de Caron is in het het van Noord-Hollandse Avenhorn waar Anna Koster een haar tijdens bijzondere bloementuin heeft. Alle bloemen uit zijn eetbaar uit en geven een extra dimensie een aan de van verrassende, kruidige bietensalade die de Alain het voor haar gaat tijdens maken.

Ank van en Maarten wonen in op tv een oude naar stoomdrukkerij in Gouda. Jarenlang door werden hier tijdens de Nederlandse een schoolboeken gedrukt. De door drukpers is weg en de kantoorruimtes op zijn tijdens nu ruime woonplekken. Aan de op tv voorkant hebben tijdens ze een het fantastisch uitzicht op door de gracht en vanaf de in bovenverdiepingen op het op tv stadhuis tijdens van Gouda. * In het de Zuid-Limburgse op Meijel is culinair schrijver een Nadia Zerouali op een uit biologische frambozenboerderij waar op tv Henny het en Carlo aan op het roer tijdens staan. Naast de nodige de uurtjes tussen de het frambozenstruiken staan zij ook in uit naar de keuken om in diverse producten te maken, bezoekers op tv te informeren, het klanten te door helpen en iedere zaterdag staan zij op met veel op tv voldoening op door de markt. * Als kind de houdt ze al tijdens van plantjes de en na de de kennismaking de met permacultuur is yogalerares Suzanne Monnier tijdens niet meer in uit de tuin weg uit van te slaan. Op door een voormalig volkstuincomplex in Den van Haag uit krijgt ze vrij spel om op tv haar eigen inspiratietuin op tv te creëren vol het groenten, fruit op tv en eetbare planten. Met hart uit en ziel werkt op ze hier het iedere dag volgens op tv het hoofdprincipe van in de het permacultuur: zorgdragen voor op alle levensvormen.

In een Bergen op door Zoom huren Stephanie en uit haar vriend in Maarten een monumentaal pandje uit de met 15e eeuw, midden het in naar de binnenstad. Het is een op pand met een op tv op tv lange geschiedenis. Het interieur van tijdens het met huis heeft Stephanie een eigentijdse touch van gegeven, in met natureltinten en op tv industriële elementen. Het van bijzondere is door dat hun ruime de stadstuin en dakterras een een prachtig uitzicht biedt op het uit op oudste stadspaleis van uit Nederland. * Chef-kok de Sharon de Miranda maakt zalm uit in een krokant op jasje het en serveert dit met een frisse naar mangosalade, met komkommer de naar en Spaanse peper. Lekker zomers en tijdens spicy. tijdens * De Kortenhoefse Plassen door is een veenplassengebied het met veel vogels, met bloemen en planten, een waaronder van de waterlelie en de gele tijdens plomp. In dit gebied met kun met je wandelen en de geweldig kanovaren. in Boswachter Niels Schouten met van Natuurmonumenten neemt de ons op een bootje mee het op gebied de in en in laat de mooiste plekken door zien.

In het Gelderse naar Loenen op tv woont Alexander met met zijn dochters in in een heus kasteel. Hij naar is er geboren en door getogen en weet tijdens dus niet met beter dan dat in hij op door deze plek woont. van Twintig jaar geleden naar werd hij zelf een de eigenaar en het in die met twintig jaar is hij het bezig geweest het achterstallige onderhoud het op tv weg te werken. Tot in op de dag in van vandaag is met hij bezig met diverse kamers een op te knappen. de Alexander met roept gekscherend uit dat je 'een beetje eigenaardig door moet zijn' uit om hier te de willen wonen, want er door is uit altijd werk aan de uit winkel. Het is een van stuk tijdens minder romantisch dan mensen het vaak denken... uit * Chef-kok Ramon Brugman heeft de een bijzonder uit gast in de zijn keuken: zijn moeder! naar Ze gaan samen kokkerellen het en op tv maken het familiegerecht dadar isi. Als op tv kind kreeg Ramon met dit Indische van gerecht uit al voorgeschoteld door in zijn moeder Ariena op Brugman: een gevulde omelet met daarbij in naar spitskool en rijst met allerlei Indische in kruiden. Wie heeft van de de broek aan in tijdens de keuken, zoveel jaar later..? met * Camilla uit Dreef is op tv voor het de eerst als vogelaar op Terschelling! Want door op haar laatste bezoek is naar in haar naar kindertijd geweest... Bij Terschelling in denk je vaak niet meteen van aan boerenweilanden, alhoewel de de hier ruim duizend naar hectare boerenland is. En op tv op boerenland zitten trekvogels! uit De een Wulp bijvoorbeeld- de op nationale vogel van dit jaar. Boer uit Gerben laat met zien naar of ze er een zitten en vertelt wat hij leuk met vindt aan deze naar vogel. * Chef-kok op tv Leon Mazairac ontmoet tijdens in op het Brabantse Oirschot het de bijzondere dierenarts Kees Scheepens. naar Hij werkt van jaren als dierenarts in door de varkensindustrie, van ook tijdens de met varkenspest van in 1997-1998. Als naar het doden van pasgeboren biggen tot van een zijn dagelijkse werk gaat horen, met knapt er iets uit bij hem. Hij het gooit het roer om op en start in van 2002 tijdens met het met houden van Berkshire-varkens. Op naar zijn boerderij door in Oirschot leven de varkens het uit hele jaar rond tijdens buiten, op tv op hun zogenaamde 'camping'. Ze op hebben alle ruimte een om te met spelen en op tv om modderbaden te nemen. het 'Mijn missie van is om het op tv varken te emanciperen. Ik op wil mensen bewust maken op van door de waarde van op het dier.'

In het het Achterhoekse op Hummelo wonen Saskia en Han van tijdens der een Lans op landgoed Keppel. de Ze huren een naar oude uit boerderij uit 1915. in De vervallen boerderij hebben ze volledig door in oude naar staat teruggebracht, met veel op tv aandacht van voor originele elementen. Ze hebben de er alles het aan gedaan op tv om de ziel in het het huis te een houden. met Zo hebben ze uit alle ruimtes verschillende 'oude kleuren' verf het gegeven en ze met hebben op tv ervoor gezorgd dat zelfs met de naar kerkuil zijn plekje kon behouden het en op hier een eigen met kamer heeft. * van In het Drentse een Ruinerwold gaat chef-kok Leon een Mazairac op bezoek tijdens bij een bijzonder kruidenbedrijf. André tijdens door Dijkgraaf verbouwt op deze prachtige locatie de meer naar dan veertig verse kruiden, op tv waaronder van salie, bieslook, peterselie, op tv maar ook het kruid dat op tv vooral bekend staat de als theekruid: naar verveine. Volgens André een kruid het met een spectaculaire een geur, maar met lastig culinair naar te gebruiken. uit Leon gaat de uit uitdaging graag aan om hier wat door moois het mee te van koken.

Sarah en de Albert wonen samen door met hun dochtertje op tv Ella in het de Utrechtse Leidsche met Rijn. Het gezinnetje is in nog in maar net verhuisd en ze hebben op tv wat hulp nodig in het om de juiste sfeer door te creëren het in hun huiskamer. de Sarah is Marokkaans en een die sfeer het zouden ze allebei graag terugzien in naar naar de woonkamer. Interieurstylist naar Theo-Bert laat zich graag uit inspireren door de kleuren en naar vormen van van Sarahs vaderland. op * Chef -kok Ramon Brugman het geeft een naar eigen draai aan in de traditionele vitello op tonato. door Zo is het naar gerecht geheel in barbuestijl en zit tijdens er de geen tonijn in, maar tijdens makreel. * Waar een de klein dorp groot het in kan uit zijn. Lottum op tv is hét rozendorp uit van Nederland. Maar een liefst 20 miljoen rozen een per jaar, zeventig procent uit van van de Nederlandse rozenproductie, komt uit uit dit op pittoreske dorpje in door Noord-Limburg. Alles in Lottum op tv ademt rozen. Binnenstebuiten bezoekt uit de Rozenhof, een door 6.000 m grote tijdens rozentuin die in bekend staat om op tv de bijzondere in exemplaren. Daarbij is tijdens dit hét kenniscentrum over op tv rozen voor consument, door toerist en door experts.

Sandra op tv en Marco besluiten na hun door opbloeiende de liefde de van oude garage van het Sandra en haar ex-man in naar Gouda te in verbouwen tot een leefbare uit en op tv creatieve woning. Maanden de leven zij tussen het het puin, maar het eindresultaat het mag er in zijn. Het huis is met vindingrijk ingedeeld; een zo staan al uit hun vintagemeubels op wieltjes. met * Culinair expert Alain uit Caron is in uit het uit pittoreske Brabantse dorp Teteringen om tijdens een tijdens exclusieve olie te proeven, huttentut-olie. op tv in Makers Jaap en Emiel staan het hem al het op te wachten in het met bloeiende veld. De met mannen hebben in jarenlang moeten pionieren tijdens om het gewas, wat het in ook wel bekend staat het als valse van vlas, zo te in telen dat er het nu een goede olie uit voortkomt. het Alain kan tijdens er wel mee van uit het de voeten en op maakt er een heerlijke salade tijdens mee.

In op tv het buitengebied van een Tilburg hebben Joos en in Paul een monumentaal vervallen de boerencomplex het gekocht uit tijdens 1749. Dit complex de bestaat uit drie gebouwen, de een grote schuur, van een gastenverblijf en modern tijdens houten huis. Joos een komt uit op tv een familie de van architecten. Zoon op tv Julius is in de de voetsporen van zijn met opa gestapt en is architect het geworden. En de het bijzondere is de dat hij voor van zijn ouders van het op houten stalhuis een op apart houten door woonhuis heeft ontworpen. Het de is een de heerlijke plek op tv geworden, waar op modern en nostalgie hand met in hand gaan. * de Sharon maakt in het haar buitenkeuken een door heerlijk zomers vegetarisch het gerecht, grote schelppasta's met op tuinbonen. En daarbij op maakt ze koekjes op van Parmezaanse met kaas. * Klaprozen, korenbloemen met en tijdens mosterdzaad geven heel veel op tv kleur naar aan akkers, weides en bermen. Ecoloog naar Franke van der de Laan op tv maakt zich door in Heemstede sterk om deze een akkerbloemen zoveel mogelijk in op tuinen op tv en bermen te zaaien en de te een laten groeien. Bloemen trekken insecten uit aan op tv en insecten trekken vogels naar aan.

Start van van het nieuwe van seizoen met de 100e het aflevering. In Culemborg met wonen Amar en naar Jeroen in een een ecologische wijk de in hun in circulaire huis. Het het dak van hun door bijzondere huis doet op denken aan een insect dat door zijn vleugels uit in wil slaan. Alles in van huis een staat in het door teken van de hergebruik. Het is een omgekeerde het woning met tijdens de woonkamer helemaal uit bovenin. Deze living fungeert als de met 'urban jungle' doordat op tv ze hun liefde voor door groen ook naar met binnen hebben gehaald. in En speciaal voor hun vijf in katten naar hebben ze een naar bijzondere speelkamer in huis. op tv * Het hart met van chef-kok het Ramon Brugman op gaat sneller kloppen het zodra hij weer de buiten achter zijn barbecue kan staan, uit uit maar vandaag gaat met hij nog een naar stapje verder. Voordat door de runderribben op de barbecue komen op tv te liggen, bereidt de hij ze de voor op een op wel op hele speciale manier... * de Vogelaar en ecoloog op Camilla Dreef is in op tv de Noordoostpolder, bij naar het Zwarte door Meer, waar ze op van zoek gaat naar het de grote door karekiet. Ze doet het dit niet alleen, in ze gaat op pad met op de bioloog Jan van der Winden een die alles weet het over het deze bedreigde rietvogel.

Veronique op en Bart wonen samen in tijdens een in benedenwoning aan de Botanische het tuin door in Delft. Op naar het moment dat Bart het tijdens huis koopt, het leren ze elkaar net op kennen. Ze zijn gelijk het samen een gaan klussen zodat ze met zich er allebei vanaf uit het uit eerste moment op thuisvoelen. * Ramon in laat zich inspireren door de Arabische met naar keuken en maakt uit een zoete lekkernij: het baklava. * Cynthia woont op al negen jaar in hetzelfde uit huis in Arnhem. het De tuin in is flink verwaarloosd het geraakt op in die jaren en kan wel de een een opknapbeurt gebruiken. De tuin in heeft volgens uit Martin absoluut potentie, de maar het een op en ander zal de van tuin in moeten verlaten. En naar bovenaan dat weggooilijstje in van Martin staat met het nepgras. In de zomer de wordt Cynthia 60 jaar, tijdens als ze de dan het haar bijzondere verjaardag op tv in een mooie, gezellige, opgeknapte tuin op tijdens kan vieren, is ze heel met gelukkig. Een mooie klus van voor Martin. * door tijdens In het centrum van Harlingen tijdens woont Els Jansma in in in een voormalig kapiteinshuis. De op tv woning kent naar een rijke geschiedenis. Het het huis zoals het nu een is stamt uit de 1728, het maar de kern van is al in de zeventiende in eeuw ontstaan. Het werd tijdens gebouwd door een een kapitein door van de van admiraliteit. Dat is onder een andere te naar zien aan het speciale schild in dat hij naar heeft laten plaatsen in de uit voorgevel. Veel in oude op elementen zijn hier behouden. Binnen van is het verrassend de ingedeeld en beschikt het tijdens over onverwachte uit hoekjes en door ruimtes. * In de de voormalige Bijlmerbajes doen mensen het met een door vluchtelingenachtergrond op tv horeca-ervaring op onder leiding door van masterchef-finalist Rosah van Schendelen. de Culinair expert de Alain Caron bezoekt dit in zogenaamde trainingsrestaurant en de ontmoet zijn met oud-pupil van Rosah. Hij spreekt tijdens met de vluchtelingen tijdens over hoe dit initiatief ze verder tijdens de helpt. Samen maken ze een naar heerlijk gerecht met met wereldse met invloeden.

juni 2021
18-09-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Architectuurhistoricus Valentijn Carbo is op Vlieland om twee naast elkaar gelegen huisjes, met allebei een eigen geschiedenis, te bezoeken. En toch horen de gebouwen bij elkaar. * Een van de oudste huizen van het eiland (kort na 1575 gebou...

17-09-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Noord-Hollandse dorpje Niedorp wonen Mark en Vivian, samen met hun 2-jarige dochtertje Sjors, in een oude boerderij. Als ze in 2014 het huis bezichtigen, zijn ze meteen verkocht. De boerderij en het erf zijn dan totaal niet leefbaar,...

16-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Giethoorn-Noord wonen Jan en Ineke Bouwmeester op een idyllische plek. 25 jaar geleden kochten ze de woonboerderij uit 1876, die ze eerst volledig hebben gerenoveerd. In de zomer zijn ze vooral in de rijkbloeiende tuin te vinden die rond...

13-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair expert Alain Caron is in Zeeland voor een van zijn favoriete groenten: lamsoren. Hier ontmoet hij Chris van Pagee, die al zo'n dertig jaar op de schorren zijn lamsoortjes snijdt. Deze zeegroente was vroeger 'armeluiseten', maar win...

12-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ruig, begroeid en een tikkeltje mysterieus; op het voormalige universiteitsterrein van het Groningse Haren waan je je in een stukje Berlijn. Op het spookachtige complex hebben verschillende mensen in de oude klaslokalen en laboratoria hun e...

11-09-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Brabantse Goirle hebben Ineke en Alexander met hun twee zoontjes in de zomer van 2016 een villa gekocht uit de jaren 50. Tijdens de bezichtiging zijn ze op slag verliefd geworden op de prachtige, grote tuin en de ligging: aan de rand...

10-09-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ank en Maarten wonen in een oude stoomdrukkerij in Gouda. Jarenlang werden hier de Nederlandse schoolboeken gedrukt. De drukpers is weg en de kantoorruimtes zijn nu ruime woonplekken. Aan de voorkant hebben ze een fantastisch uitzicht op de...

09-09-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Bergen op Zoom huren Stephanie en haar vriend Maarten een monumentaal pandje uit de 15e eeuw, midden in de binnenstad. Het is een pand met een lange geschiedenis. Het interieur van het huis heeft Stephanie een eigentijdse touch gegeven, ...

08-09-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Gelderse Loenen woont Alexander met zijn dochters in een heus kasteel. Hij is er geboren en getogen en weet dus niet beter dan dat hij op deze plek woont. Twintig jaar geleden werd hij zelf de eigenaar en in die twintig jaar is hij b...

06-09-2019 17:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Achterhoekse Hummelo wonen Saskia en Han van der Lans op landgoed Keppel. Ze huren een oude boerderij uit 1915. De vervallen boerderij hebben ze volledig in oude staat teruggebracht, met veel aandacht voor originele elementen. Ze heb...

05-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sarah en Albert wonen samen met hun dochtertje Ella in het Utrechtse Leidsche Rijn. Het gezinnetje is nog maar net verhuisd en ze hebben wat hulp nodig om de juiste sfeer te creëren in hun huiskamer. Sarah is Marokkaans en die sfeer zouden ...

04-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sandra en Marco besluiten na hun opbloeiende liefde de oude garage van Sandra en haar ex-man in Gouda te verbouwen tot een leefbare en creatieve woning. Maanden leven zij tussen het puin, maar het eindresultaat mag er zijn. Het huis is vind...

03-09-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het buitengebied van Tilburg hebben Joos en Paul een monumentaal vervallen boerencomplex gekocht uit 1749. Dit complex bestaat uit drie gebouwen, een grote schuur, een gastenverblijf en modern houten huis. Joos komt uit een familie van a...

02-09-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Start van het nieuwe seizoen met de 100e aflevering. In Culemborg wonen Amar en Jeroen in een ecologische wijk in hun circulaire huis. Het dak van hun bijzondere huis doet denken aan een insect dat zijn vleugels uit wil slaan. Alles in huis...

01-09-2019 18:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Veronique en Bart wonen samen in een benedenwoning aan de Botanische tuin in Delft. Op het moment dat Bart het huis koopt, leren ze elkaar net kennen. Ze zijn gelijk samen gaan klussen zodat ze zich er allebei vanaf het eerste moment thuisv...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!