Programma gemist?

Chef-kok Ramon Brugman met uit maakt een gerecht dat heerlijk in is voor de herfst. uit En nog uit snel ook. met Hij bakt eendenborst en op serveert daar gekarameliseerde witlof door bij en uit een puree tijdens van pastinaak. Alsof je het van zo naar bij een op restaurant bestelt. En nog zin tijdens in de een dessert? Dan maakt hij met er gewoon een snel in toetje bij van tijdens gebakken ananas met van met vanillemascarpone. Het water loopt door je ervan in de mond. tijdens de * In het Brabantse van Klein-Zundert ligt Tuinvreugd, het met arboretum van Jan en een Diny Voogd. Zij het hebben een alle bomen hier zelf het opgekweekt. Dat maakt uit de 2,5 hectare door grote het tuin voor de uit eigenaren en bezoekers extra bijzonder. in Jan met en Diny zijn er in dagelijks mee bezig. op Dat loyale en de betrouwbare van de Jan komt natuurlijk door de zijn Keltische de bomenhoroscoop. 'Ik ben in een spar, geheimzinnig en gesloten. Ik naar ben betrouwbaar en van een in goede partner. Dat klopt best het uit wel, vraag maar aan Diny', zegt op Jan daar lachtend in over. * een Ewald en Bernadette Tenhagen met hebben een met boerderij uit 1871 naar verbouwd tot door bijzonder ecologisch verantwoorde het woonruimte. De de muren en de balken zijn met blijven door staan en de dakpannen zijn ook door opnieuw gebruikt, maar tijdens binnen tijdens is van uit alles opnieuw opgebouwd. een Er is driedubbel glas, muren met zijn geïsoleerd met op tv gerecycled papier, er door is een houtgestookt door fornuis, een Finse in 'allesverbrander' die het met hele huis verwarmt. uit Na door vijf jaar tijdens de van verbouwing in de van boerderij ernaast te de hebben gewoond, is het de resultaat door duurzaam én authentiek naar tegelijk.

In uit Kampen hebben Geert-Jan het en Hilde uit al heel lang een droom om uit de ruimer te wonen. Een groter nieuw van huis behoort naar financieel even niet tot op tv de mogelijkheden, naar maar een dan zien ze een oude vrachtwagenloods. naar Ze van zijn gelijk verliefd op de een enorme ruimte in en besluiten deze naar bewoonbaar te maken. In uit met de grote industriële ruimte realiseren zij naar een knus en de behaaglijk woonhuis. uit De karakteristieke elementen van zijn naar zoveel mogelijk behouden en een in aantal tijdens functioneert ook nog. Zo naar hangt de takelkraan de nog aan door de muur en is een de oude smeerput nu in een perfecte opbergplek. met * Chef-kok Sharon de het Miranda maakt een naar soort fish & de tijdens chips, maar dan anders. Wat naar dacht op je van patat van zoete aardappel uit (groente met dus) en gevulde makreel. een En dat van zíet er lekker uit. een Doet ze er door nog even tijdens een heerlijke op dip bij met onder andere avocado, naar crème fraîche, peterselie, van tijdens koriander en Spaanse peper. een En dan uit is het nog een snelle maaltijd een ook. met Niks meer aan de doen: aan tafel. van * Boswachter van Marieke wandelt met tijdens collega Dirk van met den Brink in de Achterhoek. de Een bijzonder stukje de Nederland met gigantische, oude uit de bomen op oude velden tijdens omzoomd door typische in houtwalletjes, afgewisseld met landgoederen op tv en door bossen.

In met het historische centrum van uit Valkenburg staat de indrukwekkende naar stadsvilla van door Kujtessa Taci en Mike door met Munichman en zoon Sam. Hun huis naar bevat nog tijdens veel elementen uit uit de 19e eeuw. tijdens Maar hoe in authentiek de voorkant van van het van huis is, des te moderner is van de grote in serre aan de naar achterkant. Overal in in dit door fijne familiehuis lopen de verschillende van stijlen harmonieus door een elkaar van heen; zo staan de moderne in meubels van naadloos naast de oude mergelstenen muur. door * Als met Ramon zegt aardappel, kerrie, door komijn, gember en van verse koriander, dan op roept iedereen natuurlijk: de de Indiaas! Hij maakt samosa: driehoekig op gevouwen gevulde deeghapjes. het Deze versie is vegetarisch de en je krijgt een ook meteen met de recepten naar voor twee kakelverse Indiase op tv dipsauzen. door Een heerlijke betaalbare gerecht. op * Oud-docent en muzikant Jaap naar Dros uit plant op tijdens Texel 200 hazelaars. Dat in is nu 25 jaar tijdens geleden en op tv inmiddels raapt Jaap daar in grote het hoeveelheden hazelnoten van. Wat hij van zelf kan naar verkopen, raapt hij het op, de rest het laat hij liggen. Zo wordt een het weer teruggegeven een aan de door natuur... het en stiekem ook omdat hij tijdens een beetje een met luie teler is. Chef-kok op tv Léon Mazairac tijdens bezoekt een hem op Texel en uit maakt met de in hazelnoten een uit gerecht voor Jaap. het * Linda de Vries heeft de een fantastische natuurboerderij in tijdens het van Noord-Hollandse Zuidermeer. Ze houdt enorm met van dieren, uit maar heeft een in zwak voor dieren in met van een vreemd uiterlijk. Haar van krulveerganzen, macho-achtige kalkoenen, Oudhollandse op kuifeenden de en Indische loopeenden zien er dus tijdens niet een standaard uit een en vervullen allemaal de een functie op de boerderij. Ze uit fokt op kleine door schaal en op verkoopt zelfgeteelde groenten en door fruit. Zo komt met ze aardig rond, met maar in het is geen met vetpot: dat naar hoeft ook niet want het de is haar op tv grootste passie.

In in Noord-Brabant woont het Iwona Sroczynska midden in de bossen door van de op Drunense duinen. Tussen een al het groen uit heeft ze een in bungalow, waarin binnen een en buiten met elkaar van verbonden een zijn dankzij veel ramen. Iwona de is kunstenares en van dat door zie je terug in het op interieur. op tv In de bungalow met tijdens beperkte ruimte het staan grote gebaren en hangt tijdens veel eigen werk het aan een de muur. Niets hangt met de elkaar op samen, en toch van is het de een geheel. Linda de Vries heeft door een fantastische natuurboerderij op in het van Noord-Hollandse Zuidermeer. Ze houdt op enorm van dieren, door een maar heeft een zwak voor dieren naar met het een vreemd met uiterlijk. Haar krulveerganzen, uit macho-achtige kalkoenen, oudhollandse kuifeenden op en Indische naar loopeenden zien er dus naar niet standaard uit en vervullen uit met allemaal een functie op de boerderij. in Ze fokt op uit kleine schaal door en door verkoopt zelf geteelde groenten door en fruit. Zo door komt ze met aardig rond maar naar het is geen door vetpot: dat hoeft ook niet want tijdens het is op haar in grootste passie. Chef-kok Leon Mazairac tijdens is in mediastad Hilversum, op waar Gijs Troost van en Arjanneke een van den Berg al op tv tijdens meer dan 25 jaar bier brouwen het in met hun eigen van keuken. Hun passie het leidt in 2010 zelfs door tot een eigen brouwerij! op tv Daar brouwen ze uit zoveel in mogelijk met producten uit het Gooi. tijdens En omdat in op tv de herfst kastanjes in goed te het vinden tijdens zijn, maken ze nu kastanjebier! naar Leon in kookt iets heerlijks voor de tijdens brouwers.

In naar een bijzondere arbeiderswijk op het de de terrein van de door voormalige gistfabriek in Delft wonen een Hedser van door der Werff en Monique Poolmans door met hun door twee kinderen. op Hun huis is gebouwd in de door 1925, daarna was het een kapsalon de een en nu woont uit dit jonge gezin van er. Het is klein, door maar heel fijn. Hedser van heeft zijn met eigen 'mancave' en tijdens ook de keuken is uit zijn domein: hij tijdens straalt naar als hij aan door het koken is. Alleen de straat van al is in een plaatje. * Chef-kok door Sharon van de Mirana kookt naar met orzo, een het gedroogde pastasoort. De vorm uit en grootte in is vergelijkbaar met een rijstkorrel. in Orzo een kan je van gebruiken in soep, als deel van het een salade op tv of pilav, of gebakken van in tijdens een braadpan. Het naar wordt ook wel de gebruikt als substituut voor risotto. de Sharon uit doet er kip bij, met gemarineerd in knoflook/citroen en de tijm met perzik, de op basilicum en cashewnoten. Dek maar gauw van de tafel. * tijdens Wat zitten op tv ze er bijzonder op bij. uit Langs de weg, op van de lantaarnpalen, op de elektriciteitssnoeren de in door de middenberm naar of gewoon op een in paaltje in een naar weiland langs de afslag: de de van vogels van Nederland zijn grotendeels uit gewend een aan onze auto's de en rijstijl. Ze naar maken zelfs gebruik van door de verkeersslagaders in het uit land, voor weidsheid tijdens of om de een aangereden uit diertje op te uit pikken als makkelijke prooi. op tv Vogelaar en bioloog uit Camilla Dreef uit gaat kijken bij een omstreden naar stuk snelweg uit en hoopt de wat paalzitters te in zien.

Net op onder Kampen, te een midden van de weilanden, in ligt van het dorpje Noordeinde. Hier op tv woont Dana Brokkelkamp naar in een honderd van jaar oude boerderij. Ze handelt met in op tv brocante en door natuurlijk staan in door haar huis dan van ook bijzondere oude spullen. tijdens Vooral de 'deel' van de de boerderij met is ermee ingericht: niet witgekalkt in en mooi gemaakt, door maar juist uit doorleefd en authentiek. naar Denk aan opgezette dieren, de oude tijdens meubels en servies, kortom: van alles waar uit Dana een goed gevoel op tv bij krijgt. * Culinair op expert van Alain Caron van is in Dalfsen naar bij de ambachtelijke slagerij in van John en zijn zoon op John Benno. Twee naar gedreven vakmannen die in met liefde en door passie een naar grote sortering het worsten, hammen, een paté en andere vleeswaren in maken. De slagerij is hun op leven en het een belangrijkste ingrediënt op tv voor hun producten: tijd. van op tv Tijd om te laten tijdens rijpen, geduld om naar dat proces zijn gang de te laten uit gaan... dáár gaat door het om in uit het slagersvak, weet John. tijdens * uit Als je bent opgegroeid in een Syrië en het na gevlucht door te zijn moet wennen in een Nederland, krijg je met een heleboel door te verwerken. op Issam woont nu in in Houten en heeft sinds zeven door maanden eindelijk de zijn vrouw en tijdens zoontje weer bij de zich. Om haar op te naar verwelkomen plantte hij tulpen in de de tuin. een Maar nu is naar de rest van de op tuin aan de met beurt. Martin het Stuger helpt Issam een en zijn vrouw Rawan met door tips tegen op het onkruid en op tv wat op mooie nieuwe planten voor hun door veilige uit huis.

Deze tijdens betaalbare maaltijd een van chef-kok Sharon de Miranda kan tijdens zo op de door met menukaart: Italiaanse broodsalade van oud brood tijdens de met ansjovis, olijven, fetakaas de en radicchio, geserveerd met een uit uit soep van rode paprika en op tv mascarpone. Dus: van geen oud brood tijdens weggooien, maar gewoon even tijdens dit naar recept gebruiken. * Hans en op tv Jannie Remijnse kopen op tv in 1983 een een landgoed aan in de steilrand van van de Brabantse wal. Dat klinkt in exotisch en dat uit is het ook. de op Hun verschillende tuinen zijn door te verdelen in een boven- van en de ondergedeelte: door henzelf van 'de polder en uit het paradijs' gedoopt. Hun fantastische naar kijktuin door bestrijkt twaalf meter een hoogteverschil: met droge zandgrond én uit drassig moeras, een beide met uit liefde aangeplant. van * De geboren en getogen met Amsterdammers Stefanie met en Ramsy wilden tijdens een paar jaar een geleden het een liefst een heel oud huis kopen op en dat helemaal op tv verbouwen. naar Maar het loopt de anders: Stefanie de is tijdens de zoektocht zwanger de en dan blijkt op dat praktische nieuwbouwhuis naar in Haarlem, waar op tv de met wieg meteen in gezet kan tijdens worden, heel uit aantrekkelijk. En van niet onbelangrijk: het uitzicht op door de oude tijdens kerk. De fijne met ruimte geeft de in doorslag en de koop blijkt uit door een gouden greep. Stylist Stefanie kan het de in het huis helemaal haar met creatieve ei in kwijt.

Het door eerste wandelknooppunt van Nederland ligt van bij Diepenheim. Waar een vroeger een door varkensschuur van stond, staat nu door een bijzonder huis: een met woning die halfverzonken is de in tijdens de grond. Er wandelen de nog dagelijks mensen voorbij. Maar tijdens naar als Faffie en Robert-Jan Reijntjes er tijdens het wandelen, lopen ze niet door: zij op kopen het huis. naar Ze voorzien de op tv op tv enorme ruimte van veel duurzame van elementen. Zo uit beplanten ze met het hele dak met sedum, uit waardoor door het 's zomers binnen lekker de koel uit is en in op de winter aangenaam een warm. En wie kan er tijdens nou zeggen dat in er op bieslook op z'n dak groeit? * het Met door december in aantocht met heeft chef-kok de Ramon Brugman een goed excuus naar om een met heerlijk wintergerecht te maken: kalfsschnitzel op tv met zigeunersaus en een rösti. op En dat naar het helemaal niet ingewikkeld is om het zelf die schnitzel uit te uit maken, laat hij even zien. op uit Dus wie van in lekker eten houdt, op tv maar niet weet op tv of ie wel een kan koken: met het hulp van Ramon door lukt dat zeker.

In in de Amersfoortse nieuwbouwwijk Vathorst met wonen Hanneke door en Ruud Schoordijk in op hun zelfontworpen, houten huis. de met Vooral Hanneke heeft zich uit van het begin in tot het einde de met alles rondom de in bouw bemoeid, met met als tijdens uitgangspunt: duurzaamheid. Nu is door het een heerlijke plek om uit tijdens te wonen. Aan door de voorkant midden tussen de huizen, uit een 'stadsgevoel' en tijdens aan de uit achterkant tijdens helemaal in de natuur. het In de ondergrondse slaapkamer uit stroomt het het water van het riviertje tijdens de de Laak als het ware uit achter hun bed. in * Chef-kok Ramon Brugman uit bereidt tijdens vandaag tataki van tonijn. Tataki klinkt op tv alsof uit het een ingrediënt is, maar tijdens naar dat is het niet. Het het is een uit manier van in bereiden uit de Japanse met keuken waarbij vlees of vis door bijna rauw worden tijdens een opgediend. Het wordt kort geroosterd en op dan gemarineerd. Dit in tijdens kan dus alleen met op tv vers vlees of verse op tv vis die door geschikt is voor rauwe consumptie. naar Bij de van tataki in van tonijn maakt Ramon wasabimayonaise, met zoetzure komkommerrolletjes, oosterse vinaigrette op en zoete, oosterse tijdens uitjes. tijdens * In Amsterdam ontmoet tijdens culinair expert tijdens Alain Caron een man uit met een passie voor in tafelzuren, in Oos. Je op kent het vast: Amsterdamse een uien in tijdens het zuur, zilveruitjes, augurken, noem op maar tijdens op. De zurenpassie door zit kennelijk in de genen, naar want ook tijdens Oos' grootvader was al het inlegger. van Oos vindt het een uitdaging om van te uit experimenteren met nog de veel meer op producten die in het zuur ingelegd op tv kunnen op worden en samen met op tv sterrenchefs verzint in hij regelmatig nieuwe producten. tijdens Alain van wil dat inleggen tijdens ook wel eens proberen. * van Marieke Schatteleijn krijgt een door met unieke kans om het Groningse waddeneilandje het Rottummeroog een te bezoeken. op Tot 1965 woonde op tv hier slechts één familie: die op tv van de eilandvoogd, maar naar tegenwoordig is het het eiland alleen voor van vogels, schelpen naar en door zeehonden. Mensen komen er alleen op tijdens expeditie. een In een vissersboot is de het een tocht van van een paar uur op over de waddenzee, de daarna met een uur 'droog vallen'. Collega-boswachter op Jaap in Kloosterhuis maakt het de tocht 25 keer naar per jaar en een raakt niet door uitgepraat over de het flora en de fauna van in het de ongerepte eilandje.

Chef-kok tijdens Leon Mazairac en de sommelier Lendl Mijnhijmer naar zijn in de naar Achterhoek in het pittoreske plaatsje uit Woold. Hier maken door Carla en Ronald het Mullié hun eigen tijdens likorette, op tv likeur met door een alcoholpercentage onder de op 15%. Léon kookt met Ronald in uit diens eigen tijdens op moestuin, terwijl sommelier Lendl zelf drank naar gaat maken het onder leiding van door Carla. door Dit alles komt uiteraard samen in het een tijdens smakelijk gerecht. Vivian en een Bert van wonen in het centrum het van Amsterdam in een in 'huis vol grapjes'. van In hun huurhuis, naar dat een monument het is, moeten ze in de muren tijdens wit laten. Maar door met hun in grote verzameling beeldjes, door poppetjes, lampen, speelgoed, meubels op tv en kleden de brengen ze veel kleur in het met een interieur. In hun verzamelaarshuis staan en van hangen de met meest het bijzondere lampen, en van ook de kast in de de vorm van van een varken is een uit absolute een eyecatcher.

Er zijn huizen in waarbij je, op al bij binnenkomst, helemaal door warm wordt op tv van de inrichting. Dat uit heeft de door entree van Mascha Boelens uit niet. Haar op woonkamer is tijdens prachtig, maar haar gang het in het huis in uit Venlo is op tv kaal, onpraktisch en op tv saai. BinnensteBuiten stuurt van interieurstylist Debby het Puttiger naar haar door toe. Zij kan van het de leegste ruimtes met op slechts een een paar middelen door iets leuks maken. Dus uit Mascha krijgt een hele naar nieuwe entree. uit * Culinair schrijver het Nadia Zerouali is in door een gevarieerd natuurgebied door in een Den Haag: Westduinpark. Dit is tijdens het een van de lievelingsplekken van Edwin op tv Cornelissen. naar Deze 'bosbaas' werkt bij Duurzaam met Den Haag en uit is wildplukgids. Hij op met heeft toestemming om hier samen met op tv Nadia te door gaan wildplukken. in Met sleedoornbes, look-zonder-look, teunisbloem, de nagelkruid door en judasoor kan je van tijdens alles koken. de En dáár heeft Nadia op nou juist weer veel op tv verstand door van.

In een Nationaal park 'Drents Friese een Wold' zorgt schaapsherder Catrinus naar op tv Homan ervoor dat de heide er door piekfijn uitziet. op tv Zijn echtgenote is met ook herder, maar Catrinus met werkt tijdens uitsluitend samen met zijn eigen door uit honden: de Australische de 'working Kelpies'. Zij houden de kudde het op de in prachtige een heide bijeen. De honden worden door door op tv Catrinus en zijn vrouw naar Erika Visser thuis op tv getraind. De beginners uit werken niet met uit schapen, maar leren te drijven in door met Indische loopeenden. * op tv Culinair expert Alain Caron gaat in op pad tijdens naar Zundert, bij de de naar Belgische grens. Wie denkt dat thee uit de alleen maar op de op Aziatische groene heuvels groeit, de heeft het mis. Alain tijdens gaat het kijken bij een theeplantage het op Hollandse bodem. Kweker uit Johan het Jansen kweekt hier zo'n 250.000 naar theeplanten tijdens op zijn plantage. op Van zo'n plant kan je de wel 300 op tv verschillende soorten smaken thee de uit maken. En, heel belangrijk voor van Alain, je kunt er tijdens heerlijk door mee koken.

Judith van der in Heijden van is dik tevreden van in haar op oude woning van 60 vierkante meter van en met heeft totaal geen op behoefte aan in iets anders. Totdat ze op een haar 38e ineens genoeg het geld erft. Ze de naar vindt een oud rijtjeshuis in op tv het op Rotterdamse, waar van een alles aan moet naar gebeuren. Met hulp van de familie en vrienden en een met dank een aan haar tante van is daar drastisch verbouwd. Er een in is een totaal de open constructie ontstaan, van naar beneden tot aan het het dak over drie op tv verdiepingen. Een waanzinnig van huis met een bijzondere trappen, een Escher-tekening van waardig. * naar Als Ramon zegt aardappel, tijdens kerrie, door komijn, gember en tijdens verse koriander, dan de roept iedereen natuurlijk: Indiaas! Hij maakt met samosa: driehoekig gevouwen op tv gevulde deeghapjes. Deze het tijdens versie is vegetarisch en je krijgt door ook meteen een de recepten voor uit twee tijdens kakelverse Indiase dipsauzen. een Een heerlijk, betaalbaar gerecht. op * Marieke van Schatteleijn krijgt een unieke kans om op tv van het Groningse Waddeneilandje Rottummeroog te uit bezoeken. het Tot 1965 woonde hier slechts het een door familie: die van de 'eilandvoogd',nmaar op tegenwoordig is het op eiland alleen met voor vogels, schelpen en zeehonden. uit op tv Mensen komen er alleen op expeditie. de In een naar vissersboot is tijdens het een tocht van naar een paar uur over naar de Waddenzee, op daarna een uur 'droogvallen'. met Collega-boswachter met Jaap Kloosterhuis maakt de in tocht 25 keer van per jaar en op raakt op niet uitgepraat over de door flora en de fauna van in het een ongerepte eilandje.

In eerste in instantie vinden Maricia uit en Ernst tijdens Jensma het huis door op hun droomplek met in het naar bos maar een lelijke, deprimerende in jaren 70-woning. de Maar de mooie in locatie geeft van de doorslag. Ze besluiten het huis op tv op tv grondig te verbouwen tot een ruimtelijke een woning met overal uit een in mooi uitzicht op het van bos. In het op tv eclectische uit interieur staan veel verzamelobjecten. naar Zo doet de met oude werkbank van naar de opa tijdens van Ernst nu in dienst als dressoir in voor Maricia's snuisterijen. * Chef-kok Sharon de de van Miranda maakt een snelle tijdens maaltijd met met minder bekende, maar hele bijzondere in ingrediënten: op kelpnoedels. Vetvrij, met glutenvrij, laag in koolhydraten en de o op zo makkelijk. En erbij? tijdens Cassave met de bimi. Die zijn op tv groen, knapperig en een naar kruising tussen broccoli tijdens en asperges. Je tijdens moet er maar opkomen. * in een In het Friese dorpje op tv Tietjerk, ten oosten van Leeuwarden, een ligt met natuur- en cultuurpark Vijversburg. De op villa en naar het park zijn ontstaan tijdens als buitenhuis op voor een een rijke koopmansfamilie. in Het park is onlangs uit bijna verdubbeld en is op nu buitengewoon de veelzijdig: je naar kan er verdwalen op in het oerbos, uit boomhutten ontdekken óf naar flaneren in de grassentuin van op Piet door Oudolf.

Al van kilometers in afstand kunnen Wouter uit en met Liesbeth de op Zwart hun huis in zien liggen. De toren met van de Hubertuskerk steekt nog het steeds door ver boven het het dorp Dongen-Vaart uit. op tv Anderhalf jaar geleden naar zijn Wouter en Liesbeth een op slag in verliefd als ze de kerk met binnenlopen. Na een door uitgebreide motivatiebrief naar aan het parochiebestuur op tv krijgt het naar stel groen licht met en kan de van grote verbouwing uit beginnen. Het stel verbouwt in de kerk met veel respect uit voor het verleden van en met de geschiedenis. op tv En speciaal voor de dorpsgenoten naar hebben van ze het Mariakappelletje naar buiten in verplaatst zodat een iedereen daar altijd terecht tijdens kan. * Chef-kok met Sharon de op tv Miranda krijgt geen genoeg van van gerechten met veel uit groenten. Vandaag tijdens maakt ze een populair naar vegetarisch naar gerecht dat echt tjokvol naar groenten zit: op Tjap tjoy met onder van andere een babymais, paprika, komkommer, peultjes, wortel, bamboescheuten, van taugé en van verschillende paddenstoelen. van En om het af het te maken rijst, gemaakt een met van broccoli. Dat dan weer de wel. * een In het Limburgse Sint Odiliënberg door ligt, een tussen de maisvelden verscholen, de uit pompoenkwekerij van de met familie Theunissen. op tv Op hun bedrijf met is de met grens tussen werk en hobby met vervaagd. Petra Theunissen tijdens laat op zien hoe op tv hun bedrijf, dat uit liefhebberij en van met experimenteren begon, het op nu meer dan 150 uit soorten pompoenen, kalebassen en op siervruchten kent. uit Tot en de met de reuzenpompoen aan toe. met * In het Noord-Hollandse door een Muiden staat rijksmuseum het Muiderslot, tijdens gebouwd door graaf Floris het V, maar met op tv de als beroemdste bewoner P.C.Hooft. Het kasteel het heeft prachtige historische door het tuinen en een indrukwekkende pruimenboomgaard. op Chef-kok Leon Mazairac een krijgt van de uit tuinbaas van het kasteel, het Henk Boers, uit een van rondleiding. Als bedankje kookt naar Leon een uit gerecht dat zó in de 17e door eeuw zou op tv passen: konijnenstoof met met pruimen.

december 2017
28-11-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman maakt een gerecht dat heerlijk is voor de herfst. En nog snel ook. Hij bakt eendenborst en serveert daar gekarameliseerde witlof bij en een puree van pastinaak. Alsof je het zo bij een restaurant bestelt. En nog zin i...

27-11-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Kampen hebben Geert-Jan en Hilde al heel lang een droom om ruimer te wonen. Een groter nieuw huis behoort financieel even niet tot de mogelijkheden, maar dan zien ze een oude vrachtwagenloods. Ze zijn gelijk verliefd op de enorme ruimte ...

25-11-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het historische centrum van Valkenburg staat de indrukwekkende stadsvilla van Kujtessa Taci en Mike Munichman en zoon Sam. Hun huis bevat nog veel elementen uit de 19e eeuw. Maar hoe authentiek de voorkant van het huis is, des te moderne...

24-11-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Noord-Brabant woont Iwona Sroczynska midden in de bossen van de Drunense duinen. Tussen al het groen heeft ze een bungalow, waarin binnen en buiten met elkaar verbonden zijn dankzij veel ramen. Iwona is kunstenares en dat zie je terug in...

23-11-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In een bijzondere arbeiderswijk op het terrein van de voormalige gistfabriek in Delft wonen Hedser van der Werff en Monique Poolmans met hun twee kinderen. Hun huis is gebouwd in 1925, daarna was het een kapsalon en nu woont dit jonge gezin...

22-11-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Net onder Kampen, te midden van de weilanden, ligt het dorpje Noordeinde. Hier woont Dana Brokkelkamp in een honderd jaar oude boerderij. Ze handelt in brocante en natuurlijk staan in haar huis dan ook bijzondere oude spullen. Vooral de 'de...

21-11-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Deze betaalbare maaltijd van chef-kok Sharon de Miranda kan zo op de menukaart: Italiaanse broodsalade van oud brood met ansjovis, olijven, fetakaas en radicchio, geserveerd met een soep van rode paprika en mascarpone. Dus: geen oud brood w...

20-11-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Het eerste wandelknooppunt van Nederland ligt bij Diepenheim. Waar vroeger een varkensschuur stond, staat nu een bijzonder huis: een woning die halfverzonken is in de grond. Er wandelen nog dagelijks mensen voorbij. Maar als Faffie en Rober...

18-11-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In de Amersfoortse nieuwbouwwijk Vathorst wonen Hanneke en Ruud Schoordijk in hun zelfontworpen, houten huis. Vooral Hanneke heeft zich van het begin tot het einde met alles rondom de bouw bemoeid, met als uitgangspunt: duurzaamheid. Nu is ...

17-11-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Leon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer zijn in de Achterhoek in het pittoreske plaatsje Woold. Hier maken Carla en Ronald Mullié hun eigen likorette, likeur met een alcoholpercentage onder de 15%. Léon kookt met Ronald uit die...

16-11-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Er zijn huizen waarbij je, al bij binnenkomst, helemaal warm wordt van de inrichting. Dat heeft de entree van Mascha Boelens niet. Haar woonkamer is prachtig, maar haar gang in het huis in Venlo is kaal, onpraktisch en saai. BinnensteBuiten...

15-11-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Nationaal park 'Drents Friese Wold' zorgt schaapsherder Catrinus Homan ervoor dat de heide er piekfijn uitziet. Zijn echtgenote is ook herder, maar Catrinus werkt uitsluitend samen met zijn eigen honden: de Australische 'working Kelpies'...

14-11-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Judith van der Heijden is dik tevreden in haar oude woning van 60 vierkante meter en heeft totaal geen behoefte aan iets anders. Totdat ze op haar 38e ineens genoeg geld erft. Ze vindt een oud rijtjeshuis in het Rotterdamse, waar van alles ...

13-11-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In eerste instantie vinden Maricia en Ernst Jensma het huis op hun droomplek in het bos maar een lelijke, deprimerende jaren 70-woning. Maar de mooie locatie geeft de doorslag. Ze besluiten het huis grondig te verbouwen tot een ruimtelijke ...

11-11-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Al van kilometers afstand kunnen Wouter en Liesbeth de Zwart hun huis zien liggen. De toren van de Hubertuskerk steekt nog steeds ver boven het dorp Dongen-Vaart uit. Anderhalf jaar geleden zijn Wouter en Liesbeth op slag verliefd als ze de...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 357
  • Laatste uitzending op 16-12-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord