Programma gemist?

Een dorpsbakkerij een is nu woonhuis, de Alain Caron het bezoekt Jersey-stiertjes, een droomwoning aan de het water, uit florentinekoeken en landgoed Elswout. in Met: De voormalige naar dorpsbakkerij van in Hoogkarspel uit is omgebouwd tot woonhuis van de naar op Amsterdamse Igor, Yvonne en hun in kinderen. Voor Yvonne is uit naar het een bijzonder huis omdat met haar familie de bakkerij tijdens decennialang runde. Culinair op tv expert tijdens Alain Caron in is bij Jacob een en Linda en hun Jersey-stierkalfjes. van Marten en Hanneke Disberg in hebben in naar Blauwestad aan het water een hun droomwoning laten een bouwen met door als tijdens thema open en gesloten. door Chef-kok Ramon op Brugman pakt uit met het zijn oude liefde: patisserie; hij op tv maakt een heerlijke florentinekoeken. En op boswachter Marieke Schatteleijn toont tijdens met gepaste naar trots het gebied waar ze in zélf in boswachter is. En het is de niet door alleen bos, maar ook een tijdens prachtig landgoed Elswout in waar de herfst naar ontluikt.

Alain leert door ouderwets wecken van Roger op op tv en kookt met in chutney en bijzondere ham. En uit kunstenares Thecla woont in uit een kleurrijk op tv huis vol het bloemen. Met: Roger Offermans een wil de met oorspronkelijke smaak de van fruit en groenten behouden en tijdens doet dat tijdens door ze uit te wecken. tijdens Zo maakt hij naar jams, dressings en chutney. het Verder heeft hij in een door grot een bijzondere op naar plek om hammen op tv te laten rijpen. het Samen met culinair expert in Alain Caron plukt hij pruimen, de waarna het Alain met naar de chutney en ham door een prachtig een gerecht maakt. In Den Bosch woont van kunstenares Thecla Renders de in met een licht uit en kleurrijk huis. Thecla is dol op tv een op bloemen en die vind je het in naar heel haar huis terug. Daarnaast de van heeft ze weinig met van nieuwe spullen: 'ik tijdens houd ervan als dingen doorleefd het naar zijn'.

Een heel het uitzonderlijk rijtjeshuis in tijdens Oudewater, bananenbrood van naar Sharon en Marieke tijdens bezoekt het maaiveld in in Nationaal het Park Drentsche op tv Aa. Chef-kok Sharon pakt vandaag uit de met één op tv van haar eigen naar lievelingscreaties: zelfgemaakt door bananenbrood met uit vijgencompote en daarbij een lavendel met smoothie! op Een sterrengerecht om thuis door te maken. Aan de door rand van Oudewater staat een het op rijtjeshuis waarvan je de tijdens binnenkant niet in bij elkaar kan op verzinnen. Alex gooit nooit door iets weg, heeft bijvoorbeeld van stoelen bekleed met botenzeil, naar oude uit kasten en door gebruikt heel veel van kleur. Hij noemt zichzelf: op tv interieurcomponist. En boswachter Marieke is in in nationaal park uit de Drentsche naar Aa. Dit eeuwenoude landschap uit heeft kronkelende diepjes de en kleurrijke hooilanden. het Werd op tv het grasland hier vroeger van gebruikt voor schapen, naar nu wordt het gebruikt voor de hele andere in doelen! Dierentuinen bijvoorbeeld: door Er wordt met naar beleid gemaaid, de Marieke zoekt het met uit.

Francine een pakt een gemeenschappelijke de ruimte van een een studentencontainercomplex aan en de inspirerende de op tv geitenboerderij van Harry en Magda. het Met: met Isene woont met 28 andere jongeren, op tv uit Nederland maar een naar ook uit Syrië en Eritrea, in van een naar containercomplex. Haar eigen container op heeft Isene al door helemaal leuk op ingericht, maar de gemeenschappelijke van ruimte is nog door kaal en leeg. Interieurontwerper in Francine en houtbewerker op Ieme creëren samen op met het de bewoners een supercoole het ruimte. * op tv En gepassioneerde geitenhouders. Zó naar kun je kleinschalig en van tijdens biologisch boeren. Harry en door Magda leven van het van biologische vlees, uit de geitenmelk en prachtige met kazen van van hun kleine kudde geiten. Harry met door maakt zelfs deel uit van een de door kudde, zo lammeren uit ze niet als hij tijdens er niet is en de geven ze minder op melk in zijn met afwezigheid.

Hortus op tv Alkmaar is uniek door een de geneeskrachtige planten. Een de de zelfvoorzienende Limburgse boerderij op tv en Ramon kiest uit honderd soorten door pompoen. tijdens Met: De Hortus in op Alkmaar is uniek naar in Nederland een vanwege de door collectie geneeskrachtige planten. Rutger werkt er door van al dertig jaar en weet in bijzondere verhalen en in legendes over de naar werking van met alledaagse bloemen het en planten. Hoe komt het het zonnehoedje aan zijn naam, uit en wat een ís tijdens echinacea eigenlijk? In het naar Limburgse heuvellandschap staat de bijzondere van boerderij van in Pieter en tijdens Vivienne. Deze landschapsarchitect de was gepassioneerd door duurzaamheid naar en de zette zijn eigen huis het in als proefobject: in vier de maanden was de op tv met totale boerderij volledig uit zelfvoorzienend. En het is bijna Halloween uit dus naar chef-kok Ramon Brugman gaat kijken in bij de pompoenkwekerij van in Miranda en van Roland, in Vierpolders. naar Het het is een echt familiebedrijf waar op tv meer dan honderd de soorten pompoen gekweekt tijdens worden. Niet makkelijk uit om met daar een uit te het kiezen waar je uit een overheerlijk in toetje van kan maken. Ramon draait op tv er z'n door hand het niet voor om.

Sharons zuurkool met een Surinaamse twist, het op tv persian blackhead met lammetje, en naar de verschillende sferen op tv in een op tv voormalige fietsenstalling. Met: Sharon kookt met in op zuurkool; geen Hollandse stamppot maar van een op Surinaams zuurkoolgerecht. Een betaalbare maaltijd een met het kip en met pit. op tv * In Nieuwland hebben Fred in uit en Ellen hun achtertuin tijdens opgeofferd aan een dierenweide met tijdens met verschillende beesten, maar met vooral voor het in bijzondere persian blackhead met schaap. Fred dacht dat het de een een makkelijk te houden klein schaap door was, maar hij door is zo van zeldzaam dat hij er alleen de via dierenparken tijdens aan kon komen. Nu uit is hij trotse op tv uit eigenaar van een heuse minikudde, waaronder op nog met lammetjes. * En een op tv vroegere fietsenstalling op in de Amsterdamse in Pijp is nu woonhuis van tijdens Aldo op en Tamara Meijer. Per kamer door heerst een een andere sfeer, de de witte woonruimte is ruimtelijk, de de naar keuken landelijk en de in kleedkamer lijkt op een door Frans door boudoir.

Een tijdens voormalig gemeentehuis is nu een een woonparadijs, Sharon tijdens maakt uit tonijntartaar, een prachtige kijktuin, door het landhuis door op Mariënwaerdt, Alain in melkt paarden... Met: In de de Bilt door staat een groot statig in pand, dat lange tijd gemeentehuis, de postkantoor en een zelfs politiebureau met cellencomplex tijdens was. Arvic en met Wendel maken er een met veel creativiteit op tv een in prachtig gezinshuis van. * het Chef-kok Sharon naar de Miranda tijdens maakt een snelle met weekendmaaltijd met tonijntartaar. op * Eddy en Marion verzamelen op van alles, maar vooral door planten tijdens en bloemen. Een prachtige kijktuin op met op tv gepassioneerde eigenaren. * naar In Beesd door ligt het eeuwenoude Landgoed door Mariënwaerdt, waar door de familie Van een Verschuer al sinds 1734 door woont. De huidige baron Frans op tijdens vertelt over zijn geboortehuis. * Culinair de expert Alain tijdens Caron is in Dordrecht, met waar Gerdien een en Chris van hun bijzondere Shire Horses door melken. En met die tijdens met paardenmelk maken zij weer allerlei van producten. van Met de paardenmelklikeur maakt Alain uit een mooi het gerecht.

Marten en met Hanneke tijdens omschrijven hun huis als naar een houten in doos, Ramon maakt florentinekoeken en tijdens boswachter Marieke in in haar op eigen gebied. Met: Marten Disberg en op zijn vrouw Hanneke het naar Vrielink hebben in Blauwestad aan het tijdens water hun tijdens droomwoning laten bouwen met een als thema het open uit en gesloten. Door de enorme ramen op tv op heeft het huis in een heel open karakter, maar het een kan door ook worden op tv gesloten door de uit houten luiken rondom. Ze omschrijven in hun huis als een tijdens lege een houten doos waarin ruimtes met zijn tijdens gecreëerd. Chef-kok Ramon van Brugman pakt weer uit een met zijn oude op liefde patisserie; hij maakt het florentinekoeken. Marieke Schatteleijn naar wandelt voor Binnenstebuiten het naar hele land een door, maar vandaag toont zij naar op tv met gepaste trots het gebied in waar ze zélf van boswachter is. een En het door is niet alleen bos, maar op tv ook een prachtig in landgoed waar met de herfst langzaam het ontluikt.

Culinair expert Alain een Caron is bij in Jacob en op tv Linda naar en hun bijzondere jerseystiertjes. En van Eddy op en Marion laten hun gigantische tuin de zien. Met: Culinair op expert Alain Caron de is bij met Jacob en Linda en op hun bijzondere door jerseystiertjes. naar * Eddy en Marion verzamelen van tijdens alles, maar vooral van planten tijdens en bloemen. Sierdistels, tijdens waarom zie je die nergens van meer, naar bijvoorbeeld? Bij Eddy staan ze het volop en tijdens in al hun door kleur. de Een vijver, hij heeft het, een het knallende kleurentuin, een zij met heeft het, koikarpers en siereenden. op tv Ze zitten er. het Eddy vertelt en passant met ook hoe naar je een in kas kan bouwen die naar vorstvrij is, van zonder bouwvergunning. Een van prachtige kijktuin met een gepassioneerde eigenaren.

Een een landgoed; het met ouderlijk huis van naar Baron van Verschuer 'Heerlijkheid Mariënwaerd'. door En chef-kok naar Leon vangt de en kookt mosselen in met Yrseke. Met: Chef-kok Leon Mazairac in is in Yerseke met naar waar hij de de mosselvangst meemaakt en natuurlijk kookt met tijdens tijdens deze Zeeuwse heerlijkheid. op tv * In Beesd op ligt het eeuwenoude door Landgoed Mariënwaerdt, waar de van Familie van Verschuer al van sinds 1734 woont. het De huidige baron Frans naar vertelt over zijn tijdens geboortehuis. uit Ook de tuinen op tv zijn bijzonder, met een rozentuin en een moestuin door met een religieuze het geschiedenis.

Wat voor naar planten in kan Irma in haar door zonnige voortuin zetten? Martin Stuger van van helpt! De chique Herenboerderij van Hans naar en Marijke op heeft op volop originele details. Met: op Irma woont een op tv tijd op een flat, maar op tv is nu gezegend een op tv met een voortuin. tijdens Alleen: er is de het hele dag de zon. Wat kan op daar nou groeien en groen een blijven? En hoe maakt een ze schaduw? Martin door Stuger schiet te door het hulp. In het de mooie historisch plaatsje Abbekerk in op tv Noord-Holland het staat de chique herenboerderij van Hans met en uit Marijke. Gebouwd naar in 1875 door een zeer welgestelde door boer. Nu, een 141 jaar later, is op het een prachtig van woonhuis het waarin veel op tv van de originele details bewaard het zijn de gebleven.

Sharon de maakt tonijntartaar, lekker snel. tijdens Een woning naar in een van voormalige garage en op de droomtuin van Jan in Groningen. tijdens Met: Chef-kok een Sharon de Miranda naar maakt de een snelle maaltijd met tartaar van door tonijn. * Een met 8000 vierkante meter door op tv grote tuin in Groningen, dat in is de met droom die uitkwam voor Jan. naar Zijn pronkstuk is in naar de vijver geworden. * het En Jaap en Moniek de wonen in een het huis een dat eerst een in garage, toen een houtzagerij en daarna van met atelier was. Moniek was een er meteen verliefd op: in alleen was uit het zó op tv donker.

Elke zaterdag: een in extra lange door uitzending met van BinnensteBuiten met op de hoogtepunten van op de afgelopen week! tijdens Met: Aan een in rustig parkje midden in Haarlem de staat het 110 met jaar oude herenhuis met van van Wim en Linda Ubachs, dat zeer een kleurrijk van het binnen een is. * Chef-kok Ramon maakt met een naar lekker weekendgerecht, orecchiette ofwel met zelfgemaakte oortjespasta, met tijdens verse tomatensaus. * in Schaapsherder Daphne Hogeweg door heeft haar eigen schaapskudde. Haar in het schapen worden geschoren. van Zij laat zien hoe ze met het de wol prachtige op tv schaapskleden maakt. * op tv Het creatieve de ontwerpersduo Christel uit Verhoeven en op Olaf Slingerland verruilden designstad Eindhoven de voor het landelijke dorpje van in Lith. Ze kochten een oude vervallen de boerderij het om deze in te verbouwen tot woon- en werkhuis. het * tijdens En chef-kok Leon speelt het een thuiswedstrijd. Hij het combineert in zijn geboortestad van in twee ambachtelijke lekkernijen tot een een smakelijke in snack: bier en naar worst.

Alain melkt paarden naar en kookt met van van paardenmelklikeur en binnenkijken in de het gerenoveerde gemeentehuis in het De Bilt. Culinair van expert Alain in Caron is in Dordrecht uit waar Gerdien en Chris op hun bijzondere in Shire Horses melken. En uit met het die paardenmelk maken zij een weer met allerlei producten. Alain raakt geïnspireerd tijdens voor met een mooi gerecht. In de naar Bilt staat met een groot naar statig pand, dat lange tijd op tv een van publieke functie had, als gemeentehuis, postkantoor de en op tv zelfs politiebureau met naar cellencomplex. Als Wendel en op Arvic hier 6 jaar door geleden gaan met kijken zijn ze op het slag op tv verliefd ondanks dat uit het eigenlijk een bouwval van is en de duiven met erin rondvliegen. Arvic op naar is een fervent van do-it-yourself -type en samen met met Wendel weet hij met door veel de creativiteit en oude op tv en tweedehands het spullen een prachtig gezinshuis het te maken.

In dit uit huis tijdens is plaats voor met gezin, kantoor, werkplaats én naar een opa en naar oma. Vogelaar op Camilla is op de met Quackgors, een eiland in het uit Haringvliet. Met: tijdens Met zijn allen onder naar met één groot dak leven, nu op tv en in de een toekomst. door Dat was het van idee van de familie Van tijdens Wiggen. Nu herbergt hun een zogenaamde meergeneratiehuis het het een gezin, een kantoor, een timmerwerkplaats naar en uit een zelfstandige woonruimte voor eventueel in grootouders een en dochters. Een gezond de duurzaam huis van houtskeletbouw door met een slim van domoticasysteem, dat met ook nog levensloopbestendig is. En op tv de onze vogelaar Camilla is te gast op op het naar Haringvliet. De op tv dam, die een daar ooit is aangelegd om op de in zee te weren, laat een nu zoet water in zee uit de lopen. Maar vanaf 2018 gaat tijdens de dam een op tv stukje open en in stroomt op tv er ook zout water terug door ons land tijdens in. Dat is fantastisch de nieuws voor alle uit flora en uit fauna in dat gebied; zoals uit onder andere het de zeehond, de grote van met stern en de lepelaar. een Voor natuurgebied een de Quackgors een spannend vooruitzicht, alhoewel van met het nu ook al de prachtig is. Boswachter van Ted laat op het Camilla zien.

januari 2019
29-10-2016 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een dorpsbakkerij is nu woonhuis, Alain Caron bezoekt Jersey-stiertjes, een droomwoning aan het water, florentinekoeken en landgoed Elswout. Met: De voormalige dorpsbakkerij in Hoogkarspel is omgebouwd tot woonhuis van de Amsterdamse Igor, ...

28-10-2016 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Alain leert ouderwets wecken van Roger en kookt met chutney en bijzondere ham. En kunstenares Thecla woont in een kleurrijk huis vol bloemen. Met: Roger Offermans wil de oorspronkelijke smaak van fruit en groenten behouden en doet dat door ...

27-10-2016 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een heel uitzonderlijk rijtjeshuis in Oudewater, bananenbrood van Sharon en Marieke bezoekt het maaiveld in Nationaal Park Drentsche Aa. Chef-kok Sharon pakt vandaag uit met één van haar eigen lievelingscreaties: zelfgemaakt bananenbrood me...

26-10-2016 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Francine pakt een gemeenschappelijke ruimte van een studentencontainercomplex aan en de inspirerende geitenboerderij van Harry en Magda. Met: Isene woont met 28 andere jongeren, uit Nederland maar ook uit Syrië en Eritrea, in een containerc...

25-10-2016 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Hortus Alkmaar is uniek door de geneeskrachtige planten. Een zelfvoorzienende Limburgse boerderij en Ramon kiest uit honderd soorten pompoen. Met: De Hortus in Alkmaar is uniek in Nederland vanwege de collectie geneeskrachtige planten. Rutg...

24-10-2016 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sharons zuurkool met Surinaamse twist, het persian blackhead lammetje, en de verschillende sferen in een voormalige fietsenstalling. Met: Sharon kookt met zuurkool; geen Hollandse stamppot maar een Surinaams zuurkoolgerecht. Een betaalbare ...

22-10-2016 17:05

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een voormalig gemeentehuis is nu een woonparadijs, Sharon maakt tonijntartaar, een prachtige kijktuin, het landhuis op Mariënwaerdt, Alain melkt paarden... Met: In de Bilt staat een groot statig pand, dat lange tijd gemeentehuis, postkantoo...

21-10-2016 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Marten en Hanneke omschrijven hun huis als een houten doos, Ramon maakt florentinekoeken en boswachter Marieke in haar eigen gebied. Met: Marten Disberg en zijn vrouw Hanneke Vrielink hebben in Blauwestad aan het water hun droomwoning laten...

20-10-2016 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair expert Alain Caron is bij Jacob en Linda en hun bijzondere jerseystiertjes. En Eddy en Marion laten hun gigantische tuin zien. Met: Culinair expert Alain Caron is bij Jacob en Linda en hun bijzondere jerseystiertjes. * Eddy en Mari...

19-10-2016 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een landgoed; het ouderlijk huis van Baron van Verschuer 'Heerlijkheid Mariënwaerd'. En chef-kok Leon vangt en kookt mosselen in Yrseke. Met: Chef-kok Leon Mazairac is in Yerseke waar hij de mosselvangst meemaakt en natuurlijk kookt met dez...

18-10-2016 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Wat voor planten kan Irma in haar zonnige voortuin zetten? Martin Stuger helpt! De chique Herenboerderij van Hans en Marijke heeft volop originele details. Met: Irma woont een tijd op een flat, maar is nu gezegend met een voortuin. Alleen: ...

17-10-2016 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sharon maakt tonijntartaar, lekker snel. Een woning in een voormalige garage en de droomtuin van Jan in Groningen. Met: Chef-kok Sharon de Miranda maakt een snelle maaltijd met tartaar van tonijn. * Een 8000 vierkante meter grote tuin in Gr...

15-10-2016 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elke zaterdag: een extra lange uitzending van BinnensteBuiten met de hoogtepunten van de afgelopen week! Met: Aan een rustig parkje midden in Haarlem staat het 110 jaar oude herenhuis van Wim en Linda Ubachs, dat zeer kleurrijk van binnen i...

14-10-2016 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Alain melkt paarden en kookt met paardenmelklikeur en binnenkijken in het gerenoveerde gemeentehuis in De Bilt. Culinair expert Alain Caron is in Dordrecht waar Gerdien en Chris hun bijzondere Shire Horses melken. En met die paardenmelk mak...

13-10-2016 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In dit huis is plaats voor gezin, kantoor, werkplaats én een opa en oma. Vogelaar Camilla is op de Quackgors, een eiland in het Haringvliet. Met: Met zijn allen onder één groot dak leven, nu en in de toekomst. Dat was het idee van de famili...

Je bekijkt momenteel pagina 45 van 46. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 682
  • Laatste uitzending op 18-01-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord