Programma gemist?

Statig herenhuis, de woning zonder ramen, paardrijden uit naar in de Schoorlse Duinen, ambachtelijke met walnotenolie en half-gebakken het plaatpizza. Met: een In Sneek wonen Leida een en Karel in een in statig herenhuis. Het op tv tijdens interieur is helemaal naar een Leida's smaak; landelijk met de een vleugje brocante. uit Peter en Ilse uit zijn al dertig jaar naar samen, na op meerdere verhuizingen kopen ze op een kavel in de Almere Poort. Daar naar is door hun industrieel uitziende van woning verrezen. Van de naar buitenkant lijkt met het of door er geen ramen in hun huis het zitten, want de door gevel met is van doorschijnend materiaal gemaakt. uit Zelf noemen ze met het onzichtbare ramen; van het licht komt met naar vooral van boven op tv via drie aangebrachte openingen. Ook de binnen oogt het in door door de staalconstructie industrieel, tijdens toch is het warm en tijdens gezellig ingericht. Peter op tv en uit Ilse zijn allebei door gek op muziek uit de jaren met 60 en een 70 een en dat is te zien tijdens aan het hun retro-inrichting. Natuurgebied de Schoorlse het Duinen heeft 27 op tv kilometer aan ruiterpaden. Deze op tv paden op tv lopen over het strand door en op door de duinen, de bossen op en over tijdens de heide. Aan natuurschoon geen uit gebrek op tv en boswachter het Marieke Schatteleijn is ook nog eens het dol op paardrijden. op tv Dat is een naar mooie combinatie: het het natuurgebied bij uit Schoorl gezien vanaf een de rug van een uit paard. Chef-kok Ramon met door Brugman levert normaal gesproken geen half een werk, de toch heeft hij vandaag een op een half-gebakken plaatpizza op de het menu staan. het Een betaalbare maaltijd, in die ook nog in eens heel lekker uit en snel klaar is. En het molenaar Ad van tijdens Lamoen is één het van de het molenaars van de historische watervluchtmolen uit in in Heeswijk-Dinther. Hij maakt walnotenolie; alles tijdens een wordt op de van ouderwetse manier gedaan. Ad naar vindt het heerlijk om een ambachtelijk bezig te zijn op in en daarnaast houdt hij met het cultureel in erfgoed in stand. een Josien Barten geeft een speciale tijdens tour aan Alain, die door uiteraard haar een en molenaar Ad trakteert op tv op iets culinairs van door met verse walnotenolie.

Franklins Limburgse huis het in staat vol bijzondere verzamelingen een en Alain ontmoet vier jonge een jongens die een jenever populair naar willen maken. Met tijdens succes! Met: naar Franklin Boon woont in op tv een verbouwde carréboerderij in het Zuid-Limburg. De liefde voor van deze regio is door er met al zo lang, dat met hij het er besluit te in gaan wonen en werken. een Franklin is verzamelaar de van... van alles! Hij het heeft indrukwekkende serviezen, de notenkrakers, heiligenbeelden, glasschilderingen tijdens en kunst. Hij de heeft inmiddels de in ervaring dat als hij op tv van één tijdens object twee stuks tijdens heeft, het niet uit lang van duurt voordat er van een derde bij de komt en een nieuwe door verzameling begint. Alain Caron is te naar gast bij de drie tijdens vrienden. Zij hebben als missie tijdens om jenever weer populair in te tijdens maken onder hun leeftijdgenoten. van Ze gaan in de tijdens tijdens leer bij distillateur Arthur en met maken in een 'genever met vlierbloesum, kaneel en door appel'. Daarbij ontwerpen een ze met een verrassende 'fles' de en benaderen cocktailshakers. met De eerste een onderscheiding hebben ze op inmiddels op zak. Ze nemen Alain uit mee naar bartender met Wouter met Bosch.

Een een rondleiding over twee van buitenplaatsen in 't Gooi, een van oude stolpboerderij die in met zeer energiezuinig is en Ramon maakt op door speciale worstenbroodjes. Met: Paul Bijvoet door en de zijn gezin besluiten Alkmaar op tv te verruilen voor iets het groeners. Ze stuiten op in een oude stolpboerderij met aan tijdens de rand van met Heerhugowaard. Paul ziet door het als een uitdaging de om het oude de pand zo energiezuinig mogelijk uit te maken. op Het karakteristieke pand op tv behoudt oude onderdelen, naar maar krijgt ook zonnepanelen op tv door en warmtecollectoren. Hij bewijst hiermee op tv dat uit niet alle eco huizen naar per se nieuwbouw zijn. op tv Bij 's op tv Graveland liggen historische buitenplaatsen; door landhuizen met van parken en tuinen. Ooit het werden de deze aangelegd door de rijke een heren op die in de Gouden Eeuw goed het door geld verdienden in Amsterdam. Tegenwoordig beheert uit Natuurmonumenten deze van prachtige plekken. Hanne tijdens Tersmette is boswachter uit op deze buitenplaatsen. de Zij met vindt het fascinerend dat het een gestileerd park naar tóch zoveel op tv bijzondere natuur heeft en tijdens leidt ons op tv rond langs haar lievelingsplekken. Worstenbroodjes worden in traditioneel gegeten op van vette van dinsdag, het einde op van de carnavalsperiode. uit Met deze broodjes is het Ramon dus nét iets op de te laat. Ter compensatie maakt hij naar ze extra met bijzonder: van de zuurkool en de worst zitten de namelijk samen met in tijdens één broodje! En hij maakt een zelf een curry. Bij de broodjes maakt het Ramon op tv een aardappelsalade.

Een van tour met de tijdens boswachter op op festival Grasnapolsky & chef-kok Léon op is bij het Giel; zijn Hereford koeien de worden volledig gebruikt na op tv de slacht. naar Met: uit Een muziekfestival waar door je ook een rondleiding kan een doen met met een boswachter! Dat op is Grasnapolsky. Op de 1 van Nederlands grootste tijdens natuurgebieden, de Veluwe, het organiseert door de boswachter Safari’s een voor de feestgangers. Naast lekker dansen in op tv en muziek beleven is naar Radio Kootwijk 1 keer naar per jaar ook de uit plek waar je in op wat opsteekt over het natuurgebied! een Chef-kok de Léon is in uit Kessel bij Giel Hermans. Giel heeft uit een kudde van uit 400 Hereford het runderen. Dit door rustige koeienras graast 's het zomers in natuurgebieden, naar maar in de door winter staan de het meeste dieren in het een bijzondere stal. de Giel heeft ook het een eigen slagerij, zodat een hij tijdens er zelf voor door kan zorgen dat van in zijn dieren zoveel tijdens mogelijk vlees wordt met gebruikt. Léon door kiest twee het stukjes 'vergeten vlees' met uit en maakt er iets heerlijks in in mee!

Francine van knapt Miranda's zolder op, het op tv Arboretum door op de berg van op tv Wageningen en Sharon op maakt spruitjesstamppot met op tv linzenburgers. Met: Miranda de wil uit graag orde en gezelligheid op haar het zolder in een Amersfoort. Het is uit de plek met waar ze alle op tv ruimte heeft om kleding op een te hangen het en de was door te tijdens laten drogen. Maar het is met er een rommeltje, in het in straalt geen gezelligheid de uit en eigenlijk is op het niet praktisch ingericht. Een op uitdaging voor Interieurontwerper van Francine naar Meerveld om het hier verandering in aan de te brengen! in In de IJstijd vormde een zich de Veluwe, van met stuwwallen langs uit de rand. Een daarvan een is de Wageningse tijdens berg. Bovenop deze tijdens berg ligt het arboretum, op tv de dat de toepasselijke naam Belmonte heeft. op tv Directeur Dedde Smid naar kan prachtige verhalen een vertellen over naar de het verschillende planten en in bomen. Sommige bomen een hebben bijvoorbeeld behoorlijke littekens de overgehouden aan de Tweede uit Wereldoorlog, het andere werden gebruikt in door de koning op tv om zich te de verstoppen. Chef-kok Sharon maakt een betaalbare van maaltijd. door Een stamppot met de spruitjes en walnoot, geflankeerd door het een zelfgemaakte en met gekruide het linzenburger.

Francine knapt van Miranda's zolder op, het de Arboretum in op de berg van Wageningen een en Sharon op maakt spruitjesstamppot met naar linzenburgers. Met: het Miranda wil graag orde en het gezelligheid uit op haar door zolder in Amersfoort. een Het is de plek een waar ze de alle ruimte heeft om kleding het op te hangen en tijdens de naar was te laten drogen. tijdens Maar het is er door een rommeltje, het op tv straalt door geen gezelligheid uit op tv en eigenlijk in is het niet door praktisch ingericht. Een uitdaging voor op Interieurontwerper Francine Meerveld om het hier verandering in op aan te brengen! in op In de IJstijd vormde zich de naar Veluwe, met tijdens stuwwallen langs op tv de rand. uit Een daarvan is de Wageningse berg. een Bovenop met deze berg ligt het arboretum, tijdens dat op de toepasselijke naam Belmonte op tv heeft. op tv Directeur Dedde Smid kan prachtige naar verhalen op tv vertellen over de verschillende planten en met bomen. op Sommige bomen hebben met bijvoorbeeld behoorlijke littekens overgehouden van aan de een Tweede Wereldoorlog, andere werden gebruikt in door in de koning om zich te een verstoppen. Chef-kok de Sharon maakt op een betaalbare maaltijd. met Een stamppot met spruitjes en in walnoot, de geflankeerd door een zelfgemaakte en met gekruide het linzenburger.

Ramon maakt een in het Griekse lekkernij met een Duitse naam: met Strudel op tv en vogelaar het Camilla bezoekt meeuwen van in de stad tijdens Deventer. Met: Ramon maakt een snelle door maaltijd, een lekkere tijdens winterse Strudel. De met bekendste is uit natuurlijk appelstrudel, die op tv vaak in Duitsland of de Oostenrijk wordt door geserveerd. Dit is flinterdun op deeg gevuld met de een een soort appeltaartvulling. op Maar Ramon maakt een Griekse variant: uit een strudel het met een vulling van in spinazie het en feta. En onze vogelaar met Camilla is in op het Deventer op zoek naar op tv de meeuw. Veelal door trekken meeuwen uit het op tv westen van het land op naar het naar strand tijdens voor voedsel. In Deventer is op tv de zee te ver, door hier hangen van ze dus rond in naar de stad. de Mensen vinden deze vogel van soms hinderlijk maar uit voor het vogelaars is een het een bijzondere soort: er zijn op tv een zóveel verschillende meeuwen. op tv Frank Majoor is dé expert op op tv het gebied met van met meeuwen en neemt op tv Camilla mee!

Een naar droomhuis in hartje Amsterdam, door de visafslag van tijdens IJmuiden, gestoofde hertensukade, pestvogels een op tv en wonen in kasteel Vorden. uit Met: uit Rudolph en Karl kopen in op tv 2004 een een leeg stuk grond in op tv een van het de Negen uit Straatjes in hartje Amsterdam. Daar uit bouwen ze hun op droomhuis. Voor het bijzondere door dak worden zelfs op ambachtslieden uit Parijs de gehaald. Chef-kok Ramon Brugman van bereidt gestoofde hertensukade het met hete van bliksem. Hete bliksem de is tijdens een oud-Nederlands gerecht met aardappel, zure in van en zoete appelen en op uien. Slechts eens in de paar door jaar zie uit je op tv ze: pestvogels. Ze bewonen oorspronkelijk op tv de taiga in Noord-Rusland met en bosrijke het gebieden op van Scandinavië. Maar op als ze daar te weinig door bessen vinden, komen ze naar naar van Nederland. En een dit is zo'n jaar! in Onze vogelaar Camilla zoekt uit een een waarom deze schattige in vogel met opvallende kuif met een pestvogel heet. Culinair in expert Alain Caron is het met met visdeskundige Nico Waasdorp op tijdens de visafslag van IJmuiden. door door Tijdens het vissen naar komt er bijvangst door (of scharrelvis zoals Nico het noemt) met mee en op ook in daar weet Alain met wat lekkers mee in te bereiden. Met de aankoop op van het Gelderse kasteel op Vorden op is voor Karin de Rouw het een uit meisjesdroom uitgekomen. Deze kasteelvrouwe bewoont met samen met haar door partner Jos van Hoenen het kasteel dat door in de 13e met eeuw is gebouwd, in met maar waarvan de huidige vorm tijdens dateert uit tijdens de 16e een eeuw.

Voormalige burgemeesterswoning, duurzaam naar uit huis met ronde vormen, 50 tijdens IJslanders, glutenvrije brownies en de 23 door -jarige student met met bierbrouwerij. Met: Patrick en tijdens Inez wonen met het hun drie jongens in op een voormalige burgemeesterswoning naar in Workum. van Al heel lang tijdens wilde met het stel een bijzonder de object kopen. Het tijdens is dit huis op tv geworden met een verhaal. Patrick het heeft in namelijk een zwak voor in historie en oude verhalen. een De op tv verbouwing was voor een Patrick de uit een feestje. Het voelt als met een reis door met de tijd in in je door eigen huis. In op een kromming van de het Vecht bij Weesp ligt Stoeterij uit Frá Skoti. Tweelingzussen de Marije en naar Cunera Rauwerda delen de hier hun passie in voor paarden. op tv Van hun ouders door mochten ze tot hun grote naar ongenoegen geen uit pony in de tijdens achtertuin. Tegenwoordig een hebben ze het met helemaal goedgemaakt met het hun eigen bedrijf. Inmiddels hebben van ze vijftig van IJslanders, waarvan een aantal uit in het IJsland staat. op Waar een gewoon een paard stapt en in met draf en galop kan, kan tijdens op tv dit bijzondere paardenras meer op tv gangen. Jan Tijmes woont naar op een prachtige plek in de midden op de Veluwe. Meer het dan 25 jaar op tv geleden bouwde de hij hier een eigen een duurzame op woning met ronde vormen. Jan het was destijds op tv een van met de eerste die gebruikt maakte het van duurzame door materialen. Sharon maakt in glutenvrije brownies. En chef-kok Leon Mazairac het op en biersommelier Fiona de Lange in reizen uit naar Den Helder. Hier staat een de op bierbrouwerij en de eigenaar is uit Tommie Sjef tijdens Koenen. Deze student van van 23 jaar begon een het bierbrouwerij in de de achtertuin van zijn een de moeder.

Leon op tv maakt soep voor twee wijnspecialisten op die van er een naar speciaal flesje voor cuveren en een door Vleutense naar droomvilla gaat uit op in het landschap. naar Met: Wijn cuveren op is een van vak apart: je mengt verschillende druivensoorten een in voor bijzondere flessen de wijn. Chef-kok Léon de Mazairac is bij wijnboer Leon op tv Masselink in de Achterhoek. een Ze uit cuveren een fles met onder begeleiding van door oenoloog Stan Beurskens. Het de wordt een flesje dat door precies moet passen door bij de soep naar die Leon maakt. het met * Joop en Marion wonen in door op een droomhuis in Vleuten. op Deze villa de is ontworpen met van een zinken dak en opvallende groene naar ramen, waardoor door het opgaat in op tv het tijdens landschap. De architect het wilde niets 'vanzelfsprekend laten zijn'. tijdens Wat hij daarmee bedoelt, de zie je op de verschillende naar plekken in het huis met terug; een deur waar tijdens je hem de niet verwacht, op tv of iets naar anders juist daar waar je op een met deur verwacht.

Sabien zwemt dagelijks door in met de Noordzee, Sharon op maakt Antilliaanse funchi uit met gehaktballetjes en een duurzaam op tv huis door met Japanse invloeden. op Met: Sabien is haar hele van in leven al gek op de van duinen en de zee. naar Ze woont gelukkig tijdens in naar de duinen en van maakt elke dag voor dag uit en dauw een van in wandeling. Ze vindt bijzondere planten en door dieren en in weet welke de planten eetbaar een zijn. Sinds een in jaar is haar hobby nog het een stapje uitgebreid: Sabien de neemt elke een dag een duik in het de op Noordzee. * Sixta en Jermaine op tv wonen in uit een op tv passief huis. Ze bouwen het met op tv hulp van van Sixta's vader, die pioniert van uit op het gebied de van duurzame initiatieven. een Ze gingen ooit kijken tijdens voor een ontwerp dat uit 'BinnensteBuiten' op tv heette, maar ze stopten bij de een ander van kavel, waarbij door ze gelijk een thuisgevoel hadden. uit Hier op bouwen ze samen met de van architect een duurzaam op huis, dat is door geïnspireerd op Japanse op tv invloeden. In Japan tijdens hebben ze doosjes in met huizen, dat tijdens zie je hier op tv heel duidelijk. * in Iedereen die bekend is uit de met de Antilliaanse keuken van kent funchi. Het is een de maësgerecht, dat meestal de geserveerd tijdens wordt met vis of door andere stoofgerechten. op tv Chef-kok Sharon serveert het met door op gehaktballetjes. Daar heeft ze met overigens wel moeite voor moeten tijdens tijdens doen: de gehaktballetjes tijdens zijn gemaakt volgens een met angstvallig geheimgehouden recept met van haar tijdens man.

Een volledig door zelf een opgeknapt knus boerderijtje naar in Herwen en Alain bezoekt tijdens een op tv historische molen waar naar walnotenolie wordt 'geslagen'. Met: Een kleine, van tijdens vervallen boerderij uit het 1855 in Herwen wordt tijdens langzaam maar van zeker het knusse op tv huisje van Ed en Nicole. Ze van knappen het hele van huis het eigenhandig op. de Ed is boomverzorger en bekommert het zich vooral om de op tv buitenkant, Nicole van lapt graag meubels naar op, waarmee ze haar uit eigen interieur de creëert. Samen in maken ze ook het van de tuin een idyllische het plek. Ze met laten trots het in resultaat van een tijdens jaar verbouwen zien. Molenaar een uit Ad van Lamoen is door één van de molenaars naar van de historische in watervluchtmolen in Heeswijk-Dinther. op tv Hij maakt walnotenolie; alles het wordt op de op ouderwetse manier gedaan. door Ad vindt het naar op tv heerlijk om ambachtelijk bezig te op tv zijn en van daarnaast houdt door hij het cultureel erfgoed op tv in stand. Josien een Barten geeft uit een speciale tour aan een Alain, die uiteraard haar en uit molenaar naar Ad trakteert op iets culinairs in op mét verse walnotenolie.

Ramon maakt met een carnavalsgerecht, tijdens boswachter Marieke rijdt paard rondom tijdens een Schoorl en een naar huis in Almere dat geen ramen van lijkt te hebben. het Met: Nog een de paar dagen en van dan uit barst het carnaval in uit grote delen van van ons landweer op tv los. Daarom maakt Ramon op tv een lekker en een makkelijk door carnavalsgerecht. Peter en Ilse zijn door al dertig uit jaar samen. een Na meerdere verhuizingen de kopen ze een kavel in naar Almere door Poort. Daar is op tv hun industrieel uitziende woning verrezen. uit Van de buitenkant met lijkt het of er een het geen ramen in hun op huis zitten, een want de gevel uit is van doorschijnend op materiaal gemaakt. Zelf een noemen ze het onzichtbare ramen; het op het licht komt vooral van boven tijdens via drie aangebrachte door openingen. Ook binnen oogt een het door de op staalconstructie de industrieel, toch is het in warm en gezellig ingericht. tijdens Peter en naar Ilse zijn allebei gek op tv op tijdens muziek uit van de jaren 60 en 70 en een dat is te tijdens zien aan op tv hun op tv retro-inrichting. Natuurgebied de Schoorlse Duinen heeft naar 27 kilometer de aan ruiterpaden. de Deze paden lopen op over het strand en door van de duinen, op tv de bossen en over met de heide. Aan een natuurschoon geen in gebrek en boswachter de Marieke op Schatteleijn is ook van nog eens dol op in paardrijden. Dat de is een mooie combinatie: het natuurgebied de een bij Schoorl, gezien vanaf de rug met van een de paard.

Een gerestaureerde met stadsboerderij in Workum, Sharon door maakt door Spaanse omelet en Martin in maakt met van een zanderige het achtertuin een groene oase. Met: op tv Als de door temperatuur daalt, stijgt de hoop door op een naar Elfstedentocht in met het Friese door Workum. Ook voor op tv Maamke en haar met gezin. Zij wonen in van een verbouwde boerderij waar de tijdens tocht praktisch naar langskomt. Acht jaar geleden op tv het verhuizen ze van het warme op Curaçao van naar Workum, waar ze een vervallen in stadsboerderij op volledig opknappen. Het met was even een uit overgang, maar inmiddels genieten het ze een volop van het in buitenleven. * Sharon de de Miranda maakt in een snelle maaltijd: Spaanse aardappeltortilla met op tv een een salade van zeevruchten. naar Ze serveert een het gerecht met knoflooktoast. * op Bart het en Mia uit Zandvoort hebben een uit het probleem: hun tuin ligt in beschermd de duingebied en dat met naar betekent dat er geen tijdens zand uit hun van achtertuin mag worden het verwijderd. En dan door zijn er nog de herten op die de tijdens tuinen inlopen voor tijdens een sappig plantje. Bart uit heeft een muurtje naar gebouwd om ze met buiten in te houden, maar het is tijdens inmiddels behoorlijk in kaal. Hoe krijgen door ze tijdens hun tuin toch uit groen? Martin Stuger komt met het zijn groene vingers en het goede adviezen uit om er een groene op tv tijdens oase van te een maken.

Een een Haags herenhuis vol uit kunst, uiensoep met kaasbrood, door een de voormalig pomphuis als uniek het woonobject, het Texelse natuurgebied in en ambachtelijk gemaakte stroop. naar Met: naar Kunstliefhebber Marjet van door Zuijlen en haar op tv man Hans wonen in een de op tv schitterend herenhuis van vier in verdiepingen in uit de Indische buurt in op Den Haag. van Oude maar zeker uit ook moderne kunst is een hun grote tijdens passie en dat zie in je dan ook in overvloed tijdens terug in van hun huis. uit Chef-kok Sharon de Miranda maakt naar een lekker op tv weekendgerecht: op tv uiensoep en een zelfgemaakt kaasbrood. het Jan en Froukje uit wonen in met Ruurlo met hun kinderen op tv in de naar waterkelder van een door voormalig pomphuis. Een uniek woonobject, de dik door een meter onder in het maaiveld waar door vroeger 1000 kub met gezuiverd water werd opgeslagen. van Bovenop de waterkelder is door nog een nieuwe tijdens woonlaag tijdens gebouwd. De Wadden zijn van onlangs nog verkozen van tot mooiste natuurgebied van uit Nederland. Boswachter het Marieke gaat op naar Texel en neemt van een kijkje bij de in historische tuinwallen, van bijzondere schapenboeten en het met het unieke getijdengebied de met Slufter met zoutwaterplanten. Vlak in onder Maastricht maakt de door familie op Vandewall op een ambachtelijke manier door appel- en met perenstroop. Chef-kok Leon Mazairac gaat tijdens met de op tv familie op strooptocht het in de boomgaard een en de stroopmakerij. En tijdens natuurlijk maakt hij door er een heerlijk door gerechtje een mee.

juli 2019
04-03-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Statig herenhuis, woning zonder ramen, paardrijden in de Schoorlse Duinen, ambachtelijke walnotenolie en half-gebakken plaatpizza. Met: In Sneek wonen Leida en Karel in een statig herenhuis. Het interieur is helemaal naar Leida's smaak; lan...

03-03-2017 18:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Franklins Limburgse huis staat vol bijzondere verzamelingen en Alain ontmoet vier jonge jongens die jenever populair willen maken. Met succes! Met: Franklin Boon woont in een verbouwde carréboerderij in Zuid-Limburg. De liefde voor deze reg...

02-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een rondleiding over twee buitenplaatsen in 't Gooi, een oude stolpboerderij die zeer energiezuinig is en Ramon maakt speciale worstenbroodjes. Met: Paul Bijvoet en zijn gezin besluiten Alkmaar te verruilen voor iets groeners. Ze stuiten op...

01-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een tour met de boswachter op festival Grasnapolsky & chef-kok Léon is bij Giel; zijn Hereford koeien worden volledig gebruikt na de slacht. Met: Een muziekfestival waar je ook een rondleiding kan doen met een boswachter! Dat is Grasnapolsk...

01-03-2017 11:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Francine knapt Miranda's zolder op, het Arboretum op de berg van Wageningen en Sharon maakt spruitjesstamppot met linzenburgers. Met: Miranda wil graag orde en gezelligheid op haar zolder in Amersfoort. Het is de plek waar ze alle ruimte he...

28-02-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Francine knapt Miranda's zolder op, het Arboretum op de berg van Wageningen en Sharon maakt spruitjesstamppot met linzenburgers. Met: Miranda wil graag orde en gezelligheid op haar zolder in Amersfoort. Het is de plek waar ze alle ruimte he...

27-02-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ramon maakt een Griekse lekkernij met een Duitse naam: Strudel en vogelaar Camilla bezoekt meeuwen in de stad Deventer. Met: Ramon maakt een snelle maaltijd, een lekkere winterse Strudel. De bekendste is natuurlijk appelstrudel, die vaak in...

26-02-2017 13:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een droomhuis in hartje Amsterdam, de visafslag van IJmuiden, gestoofde hertensukade, pestvogels en wonen in kasteel Vorden. Met: Rudolph en Karl kopen in 2004 een leeg stuk grond in een van de Negen Straatjes in hartje Amsterdam. Daar bouw...

25-02-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Voormalige burgemeesterswoning, duurzaam huis met ronde vormen, 50 IJslanders, glutenvrije brownies en 23 -jarige student met bierbrouwerij. Met: Patrick en Inez wonen met hun drie jongens in een voormalige burgemeesterswoning in Workum. Al...

24-02-2017 18:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Leon maakt soep voor twee wijnspecialisten die er een speciaal flesje voor cuveren en een Vleutense droomvilla gaat op in het landschap. Met: Wijn cuveren is een vak apart: je mengt verschillende druivensoorten voor bijzondere flessen wijn....

23-02-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sabien zwemt dagelijks in de Noordzee, Sharon maakt Antilliaanse funchi met gehaktballetjes en een duurzaam huis met Japanse invloeden. Met: Sabien is haar hele leven al gek op de duinen en de zee. Ze woont gelukkig in de duinen en maakt el...

22-02-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een volledig zelf opgeknapt knus boerderijtje in Herwen en Alain bezoekt een historische molen waar walnotenolie wordt 'geslagen'. Met: Een kleine, vervallen boerderij uit 1855 in Herwen wordt langzaam maar zeker het knusse huisje van Ed en...

21-02-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ramon maakt een carnavalsgerecht, boswachter Marieke rijdt paard rondom Schoorl en een huis in Almere dat geen ramen lijkt te hebben. Met: Nog een paar dagen en dan barst het carnaval in grote delen van ons landweer los. Daarom maakt Ramon ...

20-02-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een gerestaureerde stadsboerderij in Workum, Sharon maakt Spaanse omelet en Martin maakt van een zanderige achtertuin een groene oase. Met: Als de temperatuur daalt, stijgt de hoop op een Elfstedentocht in het Friese Workum. Ook voor Maamke...

19-02-2017 13:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een Haags herenhuis vol kunst, uiensoep met kaasbrood, een voormalig pomphuis als uniek woonobject, het Texelse natuurgebied en ambachtelijk gemaakte stroop. Met: Kunstliefhebber Marjet van Zuijlen en haar man Hans wonen in een schitterend ...

Je bekijkt momenteel pagina 47 van 55. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 825
  • Laatste uitzending op 16-07-2019 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord