Programma gemist?

Een op historische voormalige bibliotheek in Zutphen tijdens is nu tijdens een woonhuis en met Alain komt van in paasstemming met tijdens eier-likeur van struisvogeleieren! tijdens Culinair expert Alain van Caron staat bij de Zeeuwse tijdens familie De uit Bruijckere van oog in oog (nou ja, een bijna) op met bijzonder pluimvee: struisvogels! de Die leggen forse op tv eieren die natuurlijk perfect de zijn voor een het paasdrank: likeur van met struisvogelei! Vincent Peppelenbosch woont naar door met zijn vrouw in in een historisch pand in Zutphen, op tv op de voormalige bibliotheek. In met hun tuin staat zelfs tijdens nog een deel in van de oude stadsmuur naar van van Zutphen. Het verbouwen en renoveren de met van huizen hebben ze tijdens hiervoor al meerdere keren door met uit andere panden gedaan. Hij uit heeft een liefde in voor het behouden van erfgoed naar uit en het openstellen voor uit het publiek. Daarom woont het een op echtpaar boven en op mogen beneden kunstenaars hun werken exposeren op en worden er op tv door concerten gegeven.

Een uit verbouwde boerderij met Amerikaanse uit invloeden en Ramon op tv pakt uit met uit vier gerechten voor het de paasbrunch. Marcel en tijdens op tv Anne Andela wonen met hun gezin de een paar naar jaar in in Kentucky voor ze weer terugkeren in in van het Friese Tijnje. De het oude tijdens boerderij is inmiddels zo in vervallen dat deze niet een meer voldoet het voor het gezin met in vier opgroeiende kinderen. Op door dezelfde een plek, midden in de natuur, op tv bouwen Marcel en van Anne naar hun droomhuis. Geïnspireerd de door het in wonen in Amerika, maar ook van door de mooie plek een die met ze al zo goed op tv kennen. de Wie lekker lang het wil brunchen met de paasdagen in krijgt vast inspiratie van de naar chef-kok Ramon Brugman. het Hij maakt een feestelijke een paasbrunch met doperwtensoep, naar zelfgebakken matzes, in toast met eiersalade en gerookte zalm tijdens de en quiches met tijdens groene asperges, geitenkaas en op tv tomaat.

Een de levensloopbestendig huis in midden in de natuur, Alain bezoekt een een met kaasboerderij midden op de Kagerplassen het en tijdens Camilla spot vogels op op tv de golfbaan. Op in het met platteland van het in Limburgse dorpje Sevenum staat het levensloopbestendige in huis van Ine op tv en Ed tijdens Knops. Ze zijn op tv beide keramist en van houden van op tv hout, zand door en vuurkleuren. Dat zie de je aan door de buitenkant van hun huis terug! op Het duurzame huis met is van tijdens alle gemakken voorzien en uit met op tv de grote ramen halen naar ze de natuur tijdens van buiten naar tijdens binnen. tijdens Een plek om naar nooit meer weg te willen! Hoeve het Waterrijk staat naar op een eiland naar in de Kagerplassen. Hier uit op wordt door de met familie Van der op tv Poel al drie generaties lang een kaas gemaakt. Met veel door de liefde en geduld op een ambachtelijke, de een traditionele manier. Het gezin van tijdens Hugo en door Marije woont de op de boerderij met hun in kinderen Anna, uit Menno en Lucas. van Traditiegetrouw gaat het transport de per boot en door ook tijdens Alain Caron pakt uit de roeiboot om deze bijzondere op tv kaasboerderij naar te bezoeken! In Wassenaar gaat vogelaar tijdens Camilla Dreef vogels tijdens uit spotten op de golfbaan Rozenstein. van Ook op plekken uit waar de uit mens de natuur een naar z'n hand heeft naar gezet, zijn veel in vogels te vinden. uit Er is hier het veel aandacht de voor de natuur; zo uit zijn er nestkastjes met opgehangen die de naar meest bijzondere op tv vogels aantrekken.

Een tuin door vol bijzondere uit bolgewassen, Francine maakt van een woonkamer gezelliger en op Sharon kookt falafel op van witte bonen en uit linzensalade. In Limmen tijdens vind je de het Hortus Bulborum; een een museum dat het helemaal op is gewijd aan voorjaarsbollen. Hier van worden oude met bolrassen in ere gehouden. met De door Keukenhof heeft elk jaar door een aantal bloemen van op tv deze het tuin in haar van tentoonstelling, zó bijzonder zijn ze. Sommige het soorten, op tv waaronder een aantal narcissen, zijn een al meer dan de 400 jaar een oud. Anton Nijsen is tijdens op hier al jaren vrijwilliger. Hij het kent de door bollen van haver tot het gort en laat uit bloemen zien, in die je nooit eerder hebt op tv gezien! In Zeewolde met hebben Cees en Linda een Sybesma van de hulp ingeroepen van van interieurontwerper Francine Meerveld. In in hun huis tijdens blijven de eethoek uit en woonkamer in een onsamenhangend geheel. Daarnaast een is bij Cees een door jaar of tijdens tien een geleden de ziekte Parkinson geconstateerd. Zijn uit met onlangs aangeschafte sta-op stoel is een de naar vreemde eend in de woonkamer. door Het is hun een wens om op tv deze stoel zo te integreren, uit dat er een tijdens praktische, in gezellige woonkamer naar ontstaat. Chef-kok Sharon de Miranda maakt een van vegetarische naar maaltijd voor met niet al te veel geld: falafel op tv van witte in bonen en een een voedzame linzensalade met een avocado en het dadels.

Een uit verbouwde boerderij door in een natuurgebied, een Ramon maakt snelle op Beef Stroganoff en caesarsalade en een vindt Marieke uit de zeearend tijdens in de Biesbosch? Wonen op midden in tijdens de natuur. Deze droom wordt werkelijkheid het voor Gertrud met Prins, Johan de Liezen en hun twee van zonen. Zij een kopen ruim twee op tv jaar geleden in het natuurpark met het Drents-Friese het Wold een op oude boerderij, compleet met door inboedel. Wat ze niet van van mooi vinden aan de inventaris uit verkopen ze om hiermee in de naar grote verbouwing te betalen. op Inmiddels is op het volledig verbouwd en genieten de ze door volop van naar hun heerlijke woonhuis én van van de op tv omgeving. Want wie kan op tv er nu zeggen dat met er van regelmatig reeën, vossen, de hazen en zelfs Schotse van Hooglanders in naar de tuin lopen! Chef-kok Ramon Brugman tijdens door maakt een snel te bereiden op maaltijd met naar Beef Stroganoff, op tv pappardelle en een heerlijke uit caesarsalade. Je tijdens likt je vingers er uit bij af. De zeearend is het terug uit in Nederland! Er zijn tijdens tien met nestelende paren gesignaleerd, in maar nergens zo dicht tijdens bij elkaar als in door de Biesbosch. op Boswachter Marieke gaat met collega uit Thomas naar de boot in, om tijdens deze majestueuze vogel te uit zoeken. Dit het jaar een is dat iets later dan normaal, de op tv het mannetje heeft zijn vrouwtje in namelijk naar verlaten voor een jonger de exemplaar! Een vogelsoap in de de door Biesbosch.

Een kleurrijk huis op vol van kunst, wonen in een naar oude gemaal, de courgette met zalm van en avocado, met Leon en Lendl proeven esprits, en op lammetjes in op Texel. Jurgen door en Karlijn Neimeijer willen het dolgraag uit wonen in het oude gemaal, het waar voor Jurgen de veel met jeugdherinneringen liggen. Hun van geduld is flink op in de proef door gesteld, ze hebben zes met jaar gewacht op toestemming door om tijdens aan de bouw uit te beginnen. Het gemaal is nu in een prachtige de plek voor het het gezin met uit drie kinderen! Het het is van alle naar gemakken voorzien en een ook nog eens milieuvriendelijk, want uit het het is CO2-neutraal gebouwd. * een Faye Ellen uit en Joost tijdens Kroon wonen in een een robuust huis in de Rotterdam. Ze werken allebei in in de het culturele sector en met willen in hun huis het zowel wonen als werken. tijdens het Na een grondige verbouwing van hebben ze dit gerealiseerd. naar In de hun kleurrijke huis van staat ook nog eens heel veel een kunst, de het grote in passie van Faye. * Chef-kok met Sharon de een Miranda maakt een makkelijke uit voedzame maaltijd met courgette, het zalm en avocado. op tv * Sommelier Lendl uit Mijnhijmer een weet alles van wijn, van maar is bovendien ook uit een kenner met van uit gedistilleerd. Met chef-kok Leon Mazairac tijdens bezoekt hij in Amsterdam uit Fenny van Wees naar van die fijndistillaten maakt: esprits. Bijzonder een om te ruiken op en te proeven. op En het Leon weet er ook wel tijdens raad mee, hij van maakt er een met lekker op tv gerecht bij. * op Op Texel, hét schapeneiland bij uitstek, door is onlangs op tv de lammerij van uit start tijdens gegaan en in deze periode een worden hier tijdens wel 11.000 lammetjes geboren! op tv Schapenboer Hans Witte op tv is de zevende naar schapenboer in door de familie. Hij heeft 25 met door verschillende schapenrassen en twee héle goede uit tijdens drijfhonden waar hij elke dag in alle schapen mee door controleert. Iedereen is met welkom op het eiland in voor de geboortegolf. op Heel bijzonder tijdens is dat iedereen het de thuis van via webcams in tijdens de stal het van de familie van Witte ook van dichtbij op kan meemaken.

Chef-kok een Léon en sommelier Milton vieren op tv een de lente met rosé en bubbels van tijdens bij een wijndomein en de Karel woont en werkt het in zijn jachtwerf tijdens in Sneek. Met: van Arina op tv van Leenen en Diederik naar Beker hebben een wijndomein in tijdens de Betuwe. Zij tijdens produceren allerlei van dranken, op tv met en zonder alcohol, met waar je zó de lente van mee in kan. een Daar hebben uit chef-kok Léon naar Mazairac en sommelier op Milton Verseput wel uit oren naar. De bruisende rosé uit en de witte tijdens wijn houden Milton tijdens bezig, op terwijl Léon er het een heerlijke gerecht bij door klaarmaakt. * Karel op tv Boersma kocht op in 1984 het een jachtwerf in van Sneek, met het idee in om er tijdens zijn kantoor te vestigen. Op met aanraden van zijn naar vrouw bouwde hij er uit een op tv woonhuis bij. door Inmiddels lopen wonen op tv en werken naadloos in elkaar een over, waar de op tv liefde een van Karel voor varen, auto's en op tv het van bewerken van het antieke meubels overal van terugkomt.

Een bijzonder rijtjeshuis van in de Kampen, Sharon maakt het kokos-kerrie kippenboutjes op tv en Martin pakt een tuin met in Egmond een aan. In het Overijsselse door Kampen woont Rachel met van op tv Dongen. Zij wil geen het eenheidsworst voor haar gezin, naar dus heeft zij van van haar rijtjeswoning van iets heel bijzonders gemaakt. tijdens door Haar inspiratie haalt zij vooral een van internet, en ze tijdens vindt tijdens het een naar uitdaging om haar meest het creatieve ideeën vervolgens de binnen haar uit budget te realiseren! Chef-kok van Sharon de Miranda maakt de één van haar op tv eigen favoriete recepten: met kokos-kerrie kippenboutjes met het Chow Mein. Een exotisch door van feestje op je op bord met Chinese en de Surinaamse invloeden Josien op Polter en Peter uit Bartlema hebben een van achtertuin met allemaal tegels. Er van in is geen stukje op tv groen te bekennen! Dat uit willen ze graag veranderen. in En het met mag ook naar wel wat gezelliger, zodat met ze er 's zomers tijdens lekker in kunnen zitten. Klein probleem is op dat ze weinig tuinervaring op tv hebben, want ze een naar zijn net verhuisd een vanuit de stad. Gelukkig het is daar Martin Stuger; hij het weet op wel raad met hun met wensen!

Boswachter op Marieke laat de op xylotheek en van de tuinen van buitenplaats Groeneveld op tv zien en Alain van gaat in met Flang vissen in op het wad bij Terschelling. Met: uit Boswachter Marieke is tijdens met op buitenplaats Groeneveld het in Baarn. Hier ontmoeten een de Franse en van Engelse landschapsstijl elkaar in het het seizoen waarin tijdens de lente het het gras tijdens heeft omgetoverd tot bloemenzee. Ook op tv op het het kasteel zelf is het van alles te zien. de Marieke neemt ons een mee naar de xylotheek, een een bijzondere houtverzameling in in boekvorm. Op een het met prachtige eiland Terschelling werken een Willemijn Steentjes en Flang op Cupido door samen aan een culinaire plek de op naar het eiland. Ze maken tijdens gebruik van door alle voeding die op de het wadden in te vinden is: oesters, in kokkels, in zeewier en zeekraal, maar ook op tv zilte grond. Culinair expert een Alain Caron leert een van Flang alles op over vissen op een tijdens het wad. Als tegenprestatie maakt in Alain een bijzonder gerecht tijdens van met alikruiken en op tv kokkels.

Ramon maakt met op tv Japanse naar ingrediënten een Poké Bowl, tijdens dansende koeien op Mariënwaerdt een en Wilma naar en Bertil wonen met in een prachtige naar oude tijdens veeschuur. Chef-kok Ramon Brugman weet het wat comfort food van is: een Poké op Bowl! Met een zalm, sushirijst en allerlei uit Japanse tijdens ingrediënten een volledige tijdens smakelijke maaltijd in tijdens één kommetje. Aan tijdens de rand van de Betuwe ligt tijdens het 900 uit hectare op grote, historische landgoed Mariënwaerdt. Eeuwenoude in tradities worden hier in met ere gehouden; zoals door bijvoorbeeld de dag door met van de dansende een koeien. Op veel kastelen staan van traditionele Lakenvelder koeien, het met het karakteristieke witte een stuk over door de rug. Als de ze na de winter tijdens door voor het eerst een de wei weer zien, de dansen ze van plezier. met In door het dorpje Dubbeldam, van naast Dordrecht, wonen van Wilma en Bertil Dekker op tv met hun zoon uit en dochter. Zij kochten de zo'n een zeven jaar geleden een in oude veeschuur op tv die ze hebben het omgebouwd tot een modern tijdens huis in de stijl van op tv de op tv oude schuur! Na twee jaar naar lang in hun naar eigen tuin in op een blokhut met te hebben gewoond om op op de verbouwingen te overzien, genieten naar ze nu door van de ruime, op tv vrijstaande woning.

Wonen in door een oude in smederij in met Haarlem, een kikkererwtensalade van Sharon een en de lente een betekent op landgoed de Bingerden vooral veel van bloemen. Met: tijdens Vlak tegen het centrum van op tv Haarlem ligt de door voormalige Ripperda-kazerne. Achter de het complex een liggen uit de voormalige stallen, nu omgebouwd tijdens tot huizen. Ook in de smederij krijgt op een woonbestemming de en is van nu het huis van naar Lonneke Rhodens, Sander in Veenendaal met hun twee dochters een de Olivia en Dia. Het huis op tv is van met liefde en eerbied voor met het verleden van opgeknapt, op een zo duurzaam tijdens mogelijke uit manier. Chef-kok Sharon door de Miranda maakt een een heerlijk vegetarisch met lentegerecht dat snel naar klaar is: in een salade met kikkererwten, naar aubergine, feta en munt door en daarbij een door zacht in aardappelsoepje. Jan de Boer is uit al negentien jaar de tuinman in van Landgoed Bingerden. de Dit eeuwenoude door landgoed, van vlakbij Doesburg, herbergt een het rijke geschiedenis en door historische planten. De stinzenplanten staan uit in bloei en de dat is met de op tv favoriete tijd van het jaar een van Jan. Narcissen, in hyacinten en andere van historische bloemen komen van vanzelf op naar en vormen een op tv prachtig decor. tijdens Jan weet alles van deze planten naar en zet het zich in om deze tijdens museale bloemetjes te tijdens een behouden.

Woonboot aan de uit in Eem, voormalig gemeentehuis van het Ezinge, Spaanse tapas, de brood met water uit op de Oosterschelde en de natuur uit de Ooijpolder. door Met: door Anneke en Wim vieren een hun 25-jarig het huwelijk in een strandtent de aan de Eem in tijdens het Amersfoort en worden verliefd op deze de plek aan tijdens het met water. Ze hadden hun droomhuis in op tv Woudenberg in op dat moment net af. op tv met En tóch besluiten ze een om te gaan het wonen in naar Amersfoort, óp de rivier. op tv Een zestig meter op tv lang vrachtschip wordt verzaagd tot de een 34 op meter lange met woonboot. Ze hebben bijna alles uit zelf gedaan, de met veel het hergebruikte materialen van en met gepaste trots tonen met ze op het resultaat. Kunstenaars Natasja Bennink en op Onno Broeksma kopen in met 2008 het het voormalige in gemeentehuis van Ezinge. Zij de verbouwen het statige van pand tot een op heerlijke woning, met behoud de van veel authentieke details. op het Zo is de kluisdeur, tijdens waar ooit door de paspoorten achter lagen, bewaard gebleven. met Chef-kok Ramon Brugman naar uit maakt diverse Spaanse uit hapjes, oftewel tapas, tijdens met onder andere visballetjes, kip en op gepofte groenten. In van op Zeeland laat culinair expert Alain met Caron zich verrassen door uit Marcel Spelt, die met van knapperig brood bakt met gefilterd de water uit de een Oosterschelde. Het op is niet alleen naar brood met een bijzondere op smaak, maar het op tv is ook nog door eens gebakken in de de vorm met van een het schelp. Alain maakt er een naar mooi op gerecht bij. Boswachter Marieke Schatteleijn tijdens is bij haar het collega Thijmen van van Heerde te uit gast in de Ooijpolder, van vlakbij door Nijmegen. In dit natuurgebied met een Europese status is al van te zien dat een het ècht lente met is. Wilgenkatjes, grazende in de galloways, frisgroene uiterwaarden en in de ooievaar.

Janny en Arie op tv van wonen in een voormalig stationnetje en de culinair expert Alain met oogst oesters met in Yerseke het voor een een verrassende drank: oesterwodka. In Wieringerwaard van lijkt het alsof de een tijd heeft naar stilgestaan als uit je het een oude stationsgebouw bezoekt. Ooit kochten een de mensen op tv hier hun treinkaartjes, een nu wonen Janny de door Wit en van Arie Hagoort in dit bijzondere van monumentale pand. het Janny en Arie doen een bijna uit alles zelf in op het huis en dat in betekent in dat ze al meer van dan tien jaar aan het naar klussen een zijn! Ze de werken van boven naar in beneden en binnenkort beginnen van ze aan het de laatste fase; met de begane grond. En de culinair expert Alain Caron met gaat bij naar het Zeeuwse Yerseke van mee om oesters te op tv oogsten. op tv Met deze oesters wordt een op tv verrassende door drank gemaakt: oesterwodka. met Daar wordt niet alleen op gedronken, tijdens maar ook mee het tijdens gekookt.

Lammetjestijd op naar Texel betekent topdrukte voor op boer Witte naar met in 25 schapenrassen en het bijzondere naar landhuis door Oosterhouw in Noord Groningen. Op tijdens Texel, met hét schapeneiland bij met uitstek, is onlangs met de lammerij van start gegaan van en in de komende tijd van worden hier wel 17.000 door lammetjes geboren! Schapenboer Hans in Witte is de op tv zevende schapenboer in het de familie. door Hij heeft van 25 verschillende schapenrassen en twee met héle goede drijfhonden in waar hij elke dag op tv alle schapen naar mee controleert. naar Iedereen is welkom op tijdens het eiland het voor de geboortegolf. Heel bijzonder de is een dat iedereen het thuis in via webcams met in de stal tijdens van de familie Witte tijdens ook een van dichtbij kan meemaken. En Wilbert van naar de Kamp woont tijdens in met een oud naar landhuis uit de negentiende eeuw: Oosterhouw. uit Het van staat in het het kleine dorpje in Leens, helemaal uit boven in Groningen. door De eigenaar woont het hier niet, door maar voor Wilbert door is het een genoegen het op alles op te passen. Het landhuis door is gebouwd in van de de tijd van de Engelse landschapsstijl van maar ziet een er op toch vrij barok uit. Wilbert met laat op het huis en de tuin de zien, door inclusief Japans romantisch tijdens bos.

Chef-kok Leon de kookt met van insecten, en op tv een huis met een de eigen geluidsstudio een en heel veel kunst in door Rotterdam. Met: het Faye Ellen en Joost uit Kroon werken een allebei in de culturele tijdens sector uit en willen in hun huis zowel in kunnen de wonen als werken. Na tijdens een grondige uit verbouwing hebben in ze dit in hun robuuste het huis in met Rotterdam gerealiseerd. In hun in kleurrijke huis staat naar ook nog eens een heel tijdens veel kunst, de van grote passie van Faye. Chef-kok op tv Leon Mazairac moet wat op angst overwinnen uit als hij tussen uit de beestjes staat bij de in insectenkwekerij tijdens van Cor en Sanne naar van Erp in het door Limburgse Kessel. Cor uit en tijdens Sanne eten zo'n een een á uit twee keer per week insecten en tijdens hebben er hun met missie het van gemaakt om de tijdens insect als duurzaam met product aan de tijdens man tijdens te brengen. Leon een maakt er een uit smaakvolle pasta carbonara met krekels uit mee.

december 2019
14-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een historische voormalige bibliotheek in Zutphen is nu een woonhuis en Alain komt in paasstemming met eier-likeur van struisvogeleieren! Culinair expert Alain Caron staat bij de Zeeuwse familie De Bruijckere oog in oog (nou ja, bijna) met ...

13-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een verbouwde boerderij met Amerikaanse invloeden en Ramon pakt uit met vier gerechten voor de paasbrunch. Marcel en Anne Andela wonen met hun gezin een paar jaar in Kentucky voor ze weer terugkeren in het Friese Tijnje. De oude boerderij i...

12-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een levensloopbestendig huis midden in de natuur, Alain bezoekt een kaasboerderij midden op de Kagerplassen en Camilla spot vogels op de golfbaan. Op het platteland van het Limburgse dorpje Sevenum staat het levensloopbestendige huis van In...

11-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een tuin vol bijzondere bolgewassen, Francine maakt een woonkamer gezelliger en Sharon kookt falafel van witte bonen en linzensalade. In Limmen vind je de Hortus Bulborum; een museum dat helemaal is gewijd aan voorjaarsbollen. Hier worden o...

10-04-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een verbouwde boerderij in een natuurgebied, Ramon maakt snelle Beef Stroganoff en caesarsalade en vindt Marieke de zeearend in de Biesbosch? Wonen midden in de natuur. Deze droom wordt werkelijkheid voor Gertrud Prins, Johan Liezen en hun ...

08-04-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een kleurrijk huis vol kunst, wonen in een oude gemaal, courgette met zalm en avocado, Leon en Lendl proeven esprits, en lammetjes op Texel. Jurgen en Karlijn Neimeijer willen dolgraag wonen in het oude gemaal, waar voor Jurgen veel jeugdhe...

07-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Léon en sommelier Milton vieren de lente met rosé en bubbels bij een wijndomein en Karel woont en werkt in zijn jachtwerf in Sneek. Met: Arina van Leenen en Diederik Beker hebben een wijndomein in de Betuwe. Zij produceren allerlei...

06-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een bijzonder rijtjeshuis in Kampen, Sharon maakt kokos-kerrie kippenboutjes en Martin pakt een tuin in Egmond aan. In het Overijsselse Kampen woont Rachel van Dongen. Zij wil geen eenheidsworst voor haar gezin, dus heeft zij van haar rijtj...

05-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Boswachter Marieke laat de xylotheek en de tuinen van buitenplaats Groeneveld zien en Alain gaat met Flang vissen op het wad bij Terschelling. Met: Boswachter Marieke is op buitenplaats Groeneveld in Baarn. Hier ontmoeten de Franse en Engel...

04-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ramon maakt met Japanse ingrediënten een Poké Bowl, dansende koeien op Mariënwaerdt en Wilma en Bertil wonen in een prachtige oude veeschuur. Chef-kok Ramon Brugman weet wat comfort food is: een Poké Bowl! Met zalm, sushirijst en allerlei J...

03-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Wonen in een oude smederij in Haarlem, een kikkererwtensalade van Sharon en de lente betekent op landgoed Bingerden vooral veel bloemen. Met: Vlak tegen het centrum van Haarlem ligt de voormalige Ripperda-kazerne. Achter het complex liggen ...

01-04-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Woonboot aan de Eem, voormalig gemeentehuis van Ezinge, Spaanse tapas, brood met water uit de Oosterschelde en natuur uit de Ooijpolder. Met: Anneke en Wim vieren hun 25-jarig huwelijk in een strandtent aan de Eem in Amersfoort en worden ve...

31-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Janny en Arie wonen in een voormalig stationnetje en culinair expert Alain oogst oesters in Yerseke voor een verrassende drank: oesterwodka. In Wieringerwaard lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan als je het oude stationsgebouw bezoekt....

30-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Lammetjestijd op Texel betekent topdrukte voor boer Witte met 25 schapenrassen en het bijzondere landhuis Oosterhouw in Noord Groningen. Op Texel, hét schapeneiland bij uitstek, is onlangs de lammerij van start gegaan en de komende tijd wor...

29-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Leon kookt met insecten, en een huis met een eigen geluidsstudio en heel veel kunst in Rotterdam. Met: Faye Ellen en Joost Kroon werken allebei in de culturele sector en willen in hun huis zowel kunnen wonen als werken. Na een gron...

Je bekijkt momenteel pagina 49 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!