Programma gemist?

Sharon maakt een een betaalbare andijviestamppot, Jan op in showt zijn indrukwekkende op tv vlinderkas en Francine maakt van een op zolder een meisjeskamer. een Met: op tv Chef-kok Sharon de uit Miranda bereidt een betaalbare naar andijviestamppot met tijdens zoete aardappel, pittige merquezworstjes en van naar een groentesaus. * In Leidschendam een is naar Jan Kienjets passie voor vlinders enigszins in uit de hand naar gelopen. Hij heeft een in het een 850 vierkante meter grote door kas een tropische door vlindertuin gebouwd in voor zijn vijftienhonderd op vlinders. Vandaag wordt een naar pakketje poppen uit geleverd, in zijn vrouw Janneke hangt ze stuk op tv voor stuk tijdens op. Deze bijzondere met en kleurrijke uit vlinders trekken jaarlijks wel op dertigduizend bezoekers. in * In een hoekhuis op tv in Dussen wonen Janneke de in Romijn en haar dochter Maya. Het het huis is tijdens helemaal door naar beider tevredenheid ingericht; op tv behalve de zolder. Maya is op tv nu zeven jaar door en het misschien kan zij wel haar op tv slaapkamer met onder het dak in krijgen? Interieurontwerper Francine Meerveld tijdens heeft tijdens daar leuke ideeën in voor.

Wonen in van een oud gemaal, van Ramon maakt het snelle tapas van en de ooievaar brengt lente de in de in Ooijpolder. Met: naar Jurgen en Karlijn Neimeijer willen het dolgraag naar wonen in het in oude gemaal, waar voor Jurgen veel door jeugdherinneringen liggen. de Hun geduld is flink van op met de proef gesteld. Ze op tv hebben zes jaar uit gewacht op op tv toestemming om aan het de bouw te beginnen. een Het gemaal is een nu een prachtige naar plek door voor het gezin met tijdens drie kinderen. Het is van de alle van gemakken voorzien op en ook nog eens met milieuvriendelijk, want het is CO2-neutraal het het gebouwd. Chef-kok Ramon Brugman uit maakt een tijdens snelle maaltijd met diverse Spaanse op hapjes, door oftewel tapas, met onder andere op visballetjes, naar kip en gepofte groenten. Boswachter Marieke naar Schatteleijn van is bij haar collega Thijmen met van van Heerde te gast naar in de Ooijpolder, tijdens vlakbij Nijmegen. op In dit natuurgebied met Europese status de is al naar te op zien dat het ècht lente het is. Wilgenkatjes, grazende galloways, door frisgroene uiterwaarden door en door de ooievaar.

Gerenoveerde van watermolen, designhuis met elektronische hoogstandjes, van vegetarische foeyonghai, in jenever met smaakjes, van en een bevers in Limburg. Met: door Mirko Krabbé en van Anke Akerboom zoeken jarenlang door naar een het perfecte huis in met Amsterdam, waar uit ze kunnen wonen en op werken tegelijkertijd. Net als het zijn uit vader is Mirko tijdens kunstenaar en designer uit en ook Anke is actief in in naar de kunst. Ze vinden hun droomhuis het in van een pand waar op tv vroeger een schildersbedrijf naar was gevestigd. Het huis is uit van door Mirko voorzien naar van allerlei elektronische hoogstandjes in en de styling binnen op is -hoe kan het uit ook naar anders met in twee creatieve bewoners- een het lust voor het het oog. In Bleiswijk aan tijdens de rivier de Rotte naar wonen het Juanita Hoepel en op tv Marcel den Ouden met Marcels een kinderen door Anne en tijdens Matt in een voormalige in watermolen uit 1773. In een anderhalf jaar op tijd heeft Marcel de molen tijdens volledig verbouwd, door met in behoud van de de authentieke elementen. De de oude kenmerken van de molen tijdens zijn een nu onderdeel van het moderne interieur. in Chef-kok Sharon het de Miranda maakt een op tv snelle de maaltijd: vegetarische foeyonghai. Deze op Chinese omelet in met tomatensaus krijgt met nog een gezond bijgerecht: zilvervliesrijst uit met heel in veel groenten. door En Alain Caron door is te gast van bij drie in vrienden. Zij hebben als missie om het jenever weer van populair te maken een onder het hun leeftijdgenoten. Ze gaan in op de op tv leer bij distillateur Arthur van en maken op een 'genever met van vlierbloesum, kaneel en appel'. Daarbij naar ontwerpen ze een verrassende een 'fles' met en benaderen cocktailshakers. het De eerste onderscheiding hebben ze tijdens inmiddels op zak. naar Ze de nemen Alain mee naar uit bartender Wouter Bosch. In de in het Schuitwater, een natuurgebied naar in Limburg, zitten bevers tijdens en dassen. in Boswachter Marieke in Schatteleijn gaat met haar van collega op met pad om beversporen te volgen tot een aan een de burcht. op tv In de winter eet de uit bever voornamelijk boomschors en het naar twijgjes en daar het zijn in het natte gedeelte op van een het natuurgebied heel een veel bewijzen voor te vinden. Het een uit Schuitwater heeft naast het moeras het ook een droog, meer tijdens heideachtig gedeelte op en daar komen het de dassen in voor.

Een van nieuwe gezicht. Sommelier de Lendl Mijnhijmer maakt indruk op tv als hij van esprits proeft met van chef-kok Leon en een naar droomwoonboot in naar Amersfoort. Met: Een nieuw tijdens gezicht in BinnensteBuiten: met sommelier Lendl Mijnhijmer door komt het in team van experts versterken. van Hij weet alles van uit wijn, het maar is op tv bovendien ook een kenner van in gedistilleerd. Met chef-kok door Leon Mazairac bezoekt door hij in Amsterdam Fenny het van Wees door die fijndistillaten met maakt: esprits. Bijzonder om het te ruiken en te een proeven. uit En Leon weet met er ook wel tijdens raad mee. Hij maakt er het naar een lekker gerecht bij. Anneke en de Wim vieren een hun 25-jarig huwelijk in een uit strandtent aan op tv de Eem in Amersfoort de en worden door verliefd op tijdens deze plek aan het de water. tijdens Ze wonen negen jaar in hun met zelfontworpen huis in uit Woudenberg, wanneer op ze besluiten om op tóch te in gaan wonen een in Amersfoort, óp de op rivier. Een 55 meter lang naar vrachtschip een wordt verzaagd een tot een 34 meter lange met woonschip. van Ze hebben bijna met alles zelf gedaan, met veel hergebruikte van materialen en met uit gepaste trots tonen uit ze op tv het resultaat.

Wonen in een het voormalige drogisterij, de Sharon kookt Thais en met een rondleiding uit op het Twentse op tv landgoed Singraven. Met: In met Rotterdam wonen op tv Pim met Oosterhoff en Maaike het Sluijter met hun dochter Pien van de twee op tv en een half in een in door voormalige drogisterij. Na door een grondige verbouwing is het op tv nu een in heerlijk en bijzonder woonhuis. door In de keuken zit met je letterlijk in tijdens de etalage, de in woonkamer is meer op tv beschut. Het met is een woning van van een ongeveer honderd vierkante door meter aan oppervlakte, in waarbij heel slim is omgegaan met door de op ruimte en het een licht. Chef-kok Sharon de Miranda is tijdens er een gek op: Thaise kippensoep ofwel uit tom kha kai. het Ze maakt naar er bananentoast bij. tijdens Landgoed Singraven is uit ontstaan het in 1381 als van boerenhofstede en Willem van der Laan de was de laatste met eigenaar op die er zelf woonde. Hij van maakte er zijn van levenswerk door van; legt moestuinen naar en een arboretum naar aan, bouwt een uit heuse trap in de op rivier de tijdens Dinkel voor de met vissen en maakt de een waterval. Merendeel van van het het gebied is bos, waar een oude op houtzaagmolen in op tv staat. Over elke boom een is uit nagedacht en op het resultaat is het eeuwen later nog verbluffend. een Beheerder Daan woont op nu op een het terrein en laat het een klein stuk op tv van dit vijfhonderd hectare een grote landgoed zien. En tijdens hoe je van van lege blikjes de marmeren bloempotjes met maakt, zie je in tijdens de DoeHetZelf-video een 'Wat kun het je met ..?' in en is terug te het vinden op van BinnensteBuiten.tv.

Alain leert brood op maken met zeewater op tv in in Bruinisse en Martin helpt op twee gezinnen in een Purmerend om van met hun voortuinen één uit gezamenlijke oase te op maken. Met: In Zeeland uit laat culinair expert op tv op tv Alain Caron zich verrassen naar door Marcel Spelt, die de knapperig brood bakt met met gefilterd water uit op tv in de Oosterschelde. Het is op niet alleen brood van met een bijzondere smaak, door maar het is ook op de nog eens gebakken van in de vorm van een schelp. op Alain op maakt er op tv een mooi gerecht tijdens bij. * Martin Stugers op tv hulp is gewenst in in Purmerend, het waar twee buren goed bevriend door zijn met elkaar. Hun op met kinderen spelen ook graag samen. Ze door willen uit hun oorspronkelijk losse het voortuinen nu eindelijk goed met door elkaar op verenigen. Het ziet op er nu nog niet heel de op gezamenlijk uit, maar daar op tv brengt Martin verandering in. * op met En hoe je een houten plank naar heel bijzonder uit kan ophangen zie je een op BinnensteBuiten.tv in een een de DoeHetZelf-video 'Wat het kun je met in ..?'

Een loft-appartement in door hartje Utrecht, een Ramon een maakt ossobuco en een Italiaanse broodsalade het en door Camilla zoekt de specht in een het bos. Met: op Chef-kok uit Ramon Brugman laat zich door inspireren door de van Italiaanse keuken voor door deze betaalbare maaltijd. Hij door maakt in ossobuco (kalfsschenkel) met aardappelpuree en tijdens panzanellasalade, een met salade met brood. * van Hans tijdens van Velthoven en Roberto Morais van wonen sinds naar twee tijdens en een half jaar tijdens samen in hartje Utrecht. een Hans kocht tijdens in 2008 in de huurwoning van naar een woningcorporatie. Hij tijdens verbouwde het vervallen zolderappartement tot naar een uit prachtig loft. Hans is opgegroeid op naar de in boerderij, dus handen op uit de van mouwen steken zit in zijn op bloed. Hij heeft van dan ook bijna de alles zelf uit gedaan. Om door het loungegedeelte intiemer te maken, besloten in de mannen bijvoorbeeld de op om deze ruimte donkerblauw door te schilderen. * Vogelaar Camilla in door Dreef heeft een simpele, op maar doeltreffende regel: naar in het bos moet je op niet naar alleen goed kijken, maar vooral in goed luisteren. Aan door een het eind van uit de winter zijn de het bomen nog kaal genoeg een om er allerlei door vogels in te door spotten. van Bosvogels zijn heel met speciaal. Camilla bezoekt de kijkhut van op tv vogelliefhebber Harvey de Diek, waar ze hoopt op uit de middelste bonte specht te op zien. van * En hoe je in van restjes in leer een etui het kunt maken zie je in door de DoeHetZelf-video 'Wat uit kun door je met ..? en het is terug te de vinden op tijdens BinnensteBuiten.'

Wonen in een naar een voormalig raadhuis in het Goningse de Ezinge, Sharon kookt met het courgette, met zalm en avocado en de kippen naar die werken in een leliekas. in Met: De leliekassen van door de naar familie Ravensberger hebben hele bijzondere een werknemers. Ze zorgen in ervoor dat de door op grond lekker luchtig blijft, zodat minder door tijdens chemische onkruidbestrijding nodig is. naar Ze maken lange dagen en met slapen in tijdens de op tv kas... En: ze leggen af en van toe een ei. naar Ofwel, kippen het in de in kas voor groenere lelies en met een beter milieu. tijdens de Kunstenaars Natasja Bennink en Onno door Broeksma kopen tijdens in 2008 het voormalige gemeentehuis tijdens van Ezinge. Zij in verbouwen op tv het statige pand tot door een heerlijke woning op met behoud van het veel authentieke details. Zo een met is de kluisdeur, waar ooit tijdens de de paspoorten achter lagen, bewaard op tv gebleven. Chef-kok Sharon de Miranda tijdens maakt een snelle naar voedzame maaltijd in met courgette, uit zalm en een avocado.

Droomhuis in Vleuten, de achthoekige recreatiewoning tijdens in Soest, door vanille van op tv Nederlandse bodem, sticky chicken en uit het oer-schaap: op de moeflon. Met: Joop in en Marion wonen in op een droomhuis een in Vleuten. Deze villa uit uit is ontworpen met een zinken dak het en met opvallende groene ramen, waardoor het tijdens opgaat in het in landschap. het De architect naar wilde niets 'vanzelfsprekend laten zijn'. Wat door hij daarmee op tv bedoelt, zie op je op verschillende plekken de in het huis terug; een de een deur waar je hem niet op verwacht, of het juist uit daar waar je een deur verwacht een het iets anders. Na zes tijdens jaar in tijdens Mongoolse tenten te naar hebben gewoond, besluiten Baudy Wiechers en uit Arnoud Kas in een woning te laten van het bouwen op een tijdens recreatiepark. In de bossen van op Soest het staat nu hun achthoekige recreatiewoning van in gestapelde uit naaldbomen uit Roemenië. met Baudy en Arnoud zijn uit bewust uit kleiner gaan wonen en de willen niet van meer ruimte gebruiken dan ze met in hun gezin uit nodig hebben. Het resultaat door is door een klein en uniek door huis van alle gemakken met voorzien, een dat met het op sedumdak zó zou een kunnen figureren in een fantasiefilm. tijdens Chef-kok in Ramon Brugman een maakt een betaalbare maaltijd: sticky chicken. naar Deze plakkerige op tv gekruide kip serveert tijdens hij met cajun-aardappeltjes in en een door verse koolsalade. Culinair het expert Alain Caron is in door tijdens Bleiswijk. Hier onderzoekt de Universiteit van uit Wageningen naar of tropische en exotische gewassen naar op een uit duurzame naar manier hier in Nederland met zelf te kweken zijn. Alain in test de op tv smaak van de van zogenaamde nedervanille, door geoogst van op tv de vanille-orchidee. Uiteraard maakt Alain twee het heerlijke met desserts met op tv deze vanille. En naar dan de mysterieuze moeflon. Is het van een geit door of uit is het een van schaap? Waar kan je de moeflon op zien en met wat doet hij eigenlijk tijdens in op tv Nederland? De Veluwe het ontwaakt uit de winterslaap uit en boswachter Marieke Schatteleijn op tv bezoekt collega het Lennard Jasper uit om de moeflon te op vinden.

Nina heeft een van jaren van 30 appartementenhotel op zó verbouwd dat je je in tijdens door New York waant en de Wiltshire een uit Horn schapen van Annemarie in Petten. van Met: Interieurontwerpster van Nina Graziosi de kocht vijftien van jaar geleden een voormalig appartementenhotel de uit de jaren van 30. in Ze verbouwde het appartement op tot een prachtige royal van suite dat op tv je doet met denken aan Londen of New uit York. Zij denkt in op ongekende mogelijkheden. door Daarom is haar interieur naar zeker gedurfd naar te noemen. in In Petten het wonen Annemarie en Henk Hoenderdos. tijdens Annemarie houdt van niet van een wol maar heeft tóch de schapen. Ze is hobbyfokker op tv van een bijzonder schapenras: een Wiltshire Horns. met Deze schapen van hoeven niet geschoren met te worden en kunnen het met hele jaar het buiten blijven. het Annemarie heeft zich helemaal tijdens verdiept in dit uit zeldzame ras. op Zo kan de ze haar rammetjes helaas uit zelden verkopen. met Hoewel ze zelf van het lamsvlees houdt, het moet ze toch altijd huilen het als een ze de beesten door bij de slager van aflevert.

Een huis op met in hergebruikt interieur én uitzicht op de tijdens duinen, door achter de schermen bij de de Hortus op Amsterdam en Ramon maakt op tv spaghetti met in salami. Met: Jannetje Loef door en Alf de Jong op wonen met hun het twee kinderen in het een met huisje uit uit 1900 in Zandvoort. Een paar jaar de tijdens geleden verruilen ze de op tv stad Amsterdam tijdens voor deze plek aan de duinen. het van Het creatieve stel met heeft het huis eigenhandig opgeknapt op tv met oog voor oude het details. Het door interieur uit bestaat volledig uit een oude materialen en zelfgemaakte met spullen. Hiermee op hebben ze een uniek en een gezellig de woonhuis gemaakt. Wat het huis helemaal van afmaakt de is het fabelachtige op tv uitzicht op de duinen. Roel de het Westendorp is 'hoofd opkweek' van de de Hortus een in Amsterdam. van Elk jaar weer van bloeit hier de naar Victorialelie met bladeren zo tijdens groot dat uit er een baby op de kan liggen. door Roel kweekt de lelie in eigenhandig in met het kweekhuis en werkt vanuit de daar ook op tv aan een tentoonstelling voor met deze zomer. Dit jaar naar staat in die in het teken op tv van Zuid-Afrikaanse Kaap-planten. Chef-kok het Ramon Brugman maakt met een heerlijke en de een snelle maaltijd van spaghetti met venkel uit en tijdens salami. Ook het het toetje is zo weggelopen uit met een restaurant: crème in van brûlée. Het is tijdens niet zo moeilijk als het het eruit op tv ziet.

Alain het kookt met de Estée Strooker met voedselrestanten, stinzenplanten in in de het Friese Stiens en een uit gerenoveerde boerderij in het het tijdens Drentse Wezup. Met: In door 2010 doet Estée in Strooker mee met op tv de allereerste editie van van het tv-programma Masterchef, waarin op amateurkoks strijden met om de titel in MasterChef. een Indertijd was Alain Caron jurylid en op tv Estée won in de competitie. Inmiddels tijdens heeft ze haar uit eigen zaak in Arnhem tijdens door en heeft ze een in missie: gooi een geen voedsel weg. Alain zoekt haar een in op en kookt met de haar met voedselrestanten. door * Trudy en Willem in van Riemsdijk tijdens hebben het zogenaamde Dokterhûs in de naar Stiens in oude glorie hersteld. naar Maar uit vandaag zijn we nóg een tijdens keer te gast, nu door voor hun tuin. tijdens Het is door de tijd een van het op jaar waarin we een de werkelijke reden kunnen zien, van waarom ze van ooit hier in naartoe zijn verhuisd: de stinzenplanten. op tv De lente het is in aantocht, het de sneeuwklokjes van en winterakonieten zijn met er alweer klaar voor. * Wouter op tv op den Doeschot houdt op tv van het landelijke leven. Tien van jaar uit geleden koopt hij in Wezup een door fantastische Drentse in boerderij uit op 1890. Het pand is dan in een weliswaar totaal vervallen, maar een na een paar jaar uit renoveren tijdens is zijn paleis klaar. Vriend het Anko Nieuwland deelt dezelfde een passie, door dus sinds op kort wonen ze samen op het naar Drentse van platteland in een modern en naar kleurrijk interieur, gecombineerd op met oude een materialen.

Interieurontwerper Francine tovert de een aanbouw door om in een tuinkamer de en Ramon van maakt in hele kip met zelfgemaakte appelmoes, mayonaise tijdens en frieten. Met: uit Marion Gorissen op tv woont in op tv Son en Breugel en de heeft een prachtige met uitbouw aan haar naar huis. Zij wil daar met af en door toe een naar etentje organiseren op voor een ouderenproject 'Samen van aan tafel'. Maar de op tv ruimte van is niet echt gezellig. De uitbouw naar grenst van aan de tuin. de Interieurontwerper Francine Meerveld heeft iets naar bijzonders bedacht door om de tuin op naar binnen te halen. op tv En laat van BinnensteBuiten nou op tv ook nog een een leuke tuinexpert naar kennen die kan komen helpen. * door Chef-kok Ramon een Brugman maakt een een maaltijd waar niet in alleen in kinderen heel blij van worden: een in hele kip tijdens in de oven met op tv zelfgemaakte appelmoes, mayonaise de en op frieten.

Wonen in een tijdens gerenoveerde watermolen uit naar 1773, op tv Sharon kookt met restjes van rijst en het aardappel, boswachter Marieke zoekt het tijdens oer-schaap, de moeflon. het met Met: In Bleiswijk, aan in de rivier de het Rotte, wonen Juanita Hoepel en op Marcel den met Ouden naar met Marcels kinderen Anne en door Matt in een voormalige uit watermolen uit op 1773. In anderhalf jaar in tijd van heeft Marcel de op tv molen volledig door verbouwd, met behoud van de authentieke uit elementen. De uit oude kenmerken van de in molen zijn het nu onderdeel van het de het moderne interieur. * Soms naar meet je alle ingrediënten zo het nauwkeurig af op en op tv is er tóch nog eten een over. Zonde, maar op tv geen paniek: op het overkomt meer mensen, vooral door van met rijst en uit aardappelen. Chef-kok Sharon de met Miranda maakt een naar heerlijke maaltijd, door waarbij ze juist die restjes in gebruikt voor een nasi een de met aardappelsalade. * De mysterieuze moeflon. tijdens Is het op een geit of uit is het een een schaap? Waar kan je tijdens de moeflon zien uit en wat de doet tijdens hij eigenlijk in Nederland? De Veluwe door ontwaakt uit de de winterslaap op tv en boswachter Marieke Schatteleijn bezoekt tijdens collega Lennard naar Jasper om de moeflon met te door vinden.

Elke zaterdag: met een extra door lange uitzending van op BinnensteBuiten met de hoogtepunten van het de afgelopen uit week! Met: met Aan een rustig parkje midden van een in Haarlem staat het op 110 jaar oude in herenhuis van Wim en Linda in de Ubachs, dat zeer het kleurrijk van binnen is. Chef-kok Ramon met maakt een lekker van weekendgerecht, het orecchiette, ofwel zelfgemaakte op tv oortjespasta met verse tomatensaus. in Schaapsherder het Daphne Hogeweg heeft haar eigen van schaapskudde. Haar naar schapen worden de geschoren. Zij laat zien hoe van ze met de in wol uit prachtige schaapskleden maakt. naar Het creatieve ontwerpersduo met Christel Verhoeven en Olaf door Slingerland verruilden van designstad Eindhoven voor het het landelijke dorpje Lith. Ze kochten uit een oude in vervallen boerderij om door deze te verbouwen tot met naar woon- en werkhuis. van En chef-kok Leon speelt een thuiswedstrijd. met Hij combineert in in zijn geboortestad een twee ambachtelijke lekkernijen tijdens tot in een smakelijke snack: het bier en worst.

februari 2020
28-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sharon maakt een betaalbare andijviestamppot, Jan showt zijn indrukwekkende vlinderkas en Francine maakt van een zolder een meisjeskamer. Met: Chef-kok Sharon de Miranda bereidt een betaalbare andijviestamppot met zoete aardappel, pittige m...

27-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Wonen in een oud gemaal, Ramon maakt snelle tapas en de ooievaar brengt lente in de Ooijpolder. Met: Jurgen en Karlijn Neimeijer willen dolgraag wonen in het oude gemaal, waar voor Jurgen veel jeugdherinneringen liggen. Hun geduld is flink ...

25-03-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Gerenoveerde watermolen, designhuis met elektronische hoogstandjes, vegetarische foeyonghai, jenever met smaakjes, en bevers in Limburg. Met: Mirko Krabbé en Anke Akerboom zoeken jarenlang naar het perfecte huis in Amsterdam, waar ze kunnen...

24-03-2017 18:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een nieuwe gezicht. Sommelier Lendl Mijnhijmer maakt indruk als hij esprits proeft met chef-kok Leon en een droomwoonboot in Amersfoort. Met: Een nieuw gezicht in BinnensteBuiten: sommelier Lendl Mijnhijmer komt het team van experts verster...

23-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Wonen in een voormalige drogisterij, Sharon kookt Thais en een rondleiding op het Twentse landgoed Singraven. Met: In Rotterdam wonen Pim Oosterhoff en Maaike Sluijter met hun dochter Pien van twee en een half in een voormalige drogisterij....

22-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Alain leert brood maken met zeewater in Bruinisse en Martin helpt twee gezinnen in Purmerend om van hun voortuinen één gezamenlijke oase te maken. Met: In Zeeland laat culinair expert Alain Caron zich verrassen door Marcel Spelt, die knappe...

21-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een loft-appartement in hartje Utrecht, Ramon maakt ossobuco en een Italiaanse broodsalade en Camilla zoekt de specht in het bos. Met: Chef-kok Ramon Brugman laat zich inspireren door de Italiaanse keuken voor deze betaalbare maaltijd. Hij ...

20-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Wonen in een voormalig raadhuis in het Goningse Ezinge, Sharon kookt met courgette, zalm en avocado en kippen die werken in een leliekas. Met: De leliekassen van de familie Ravensberger hebben hele bijzondere werknemers. Ze zorgen ervoor da...

18-03-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Droomhuis in Vleuten, achthoekige recreatiewoning in Soest, vanille van Nederlandse bodem, sticky chicken en het oer-schaap: de moeflon. Met: Joop en Marion wonen in een droomhuis in Vleuten. Deze villa is ontworpen met een zinken dak en op...

17-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Nina heeft een jaren 30 appartementenhotel zó verbouwd dat je je in New York waant en de Wiltshire Horn schapen van Annemarie in Petten. Met: Interieurontwerpster Nina Graziosi kocht vijftien jaar geleden een voormalig appartementenhotel ui...

16-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een huis met hergebruikt interieur én uitzicht op de duinen, achter de schermen bij de Hortus Amsterdam en Ramon maakt spaghetti met salami. Met: Jannetje Loef en Alf de Jong wonen met hun twee kinderen in een huisje uit 1900 in Zandvoort. ...

15-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Alain kookt met Estée Strooker met voedselrestanten, stinzenplanten in het Friese Stiens en een gerenoveerde boerderij in het Drentse Wezup. Met: In 2010 doet Estée Strooker mee met de allereerste editie van het tv-programma Masterchef, waa...

14-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Interieurontwerper Francine tovert een aanbouw om in een tuinkamer en Ramon maakt hele kip met zelfgemaakte appelmoes, mayonaise en frieten. Met: Marion Gorissen woont in Son en Breugel en heeft een prachtige uitbouw aan haar huis. Zij wil ...

13-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Wonen in een gerenoveerde watermolen uit 1773, Sharon kookt met restjes rijst en aardappel, boswachter Marieke zoekt het oer-schaap, de moeflon. Met: In Bleiswijk, aan de rivier de Rotte, wonen Juanita Hoepel en Marcel den Ouden met Marcels...

12-03-2017 13:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elke zaterdag: een extra lange uitzending van BinnensteBuiten met de hoogtepunten van de afgelopen week! Met: Aan een rustig parkje midden in Haarlem staat het 110 jaar oude herenhuis van Wim en Linda Ubachs, dat zeer kleurrijk van binnen i...

Je bekijkt momenteel pagina 50 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!